Pfúúúú csajok, mire megfőztem, mindenemen folyt a víz, el is ment az étvágyam

Hány fok lehet odakint??
Szegény fiamnak megígértem, hogy ebéd után elmegyünk bicajozni (nem vagyok normális

), de szerintem hőgutát kapnánk ebben a melegben. Pedig egy fagyi igazán jólesne most
Tegnap vettem én is kalciumot (nehogy kimaradjak már a jóból

), este be is vettem az elsőt, és most a másodikat. De én még nem vettem észre semmi extrát

Lehet, hoyg nekem nem hat, vagy csak legyek még türelmes???
Babcika: lehet egyébként, hoyg a melltartó betéttől lett gombád, mert nekem a védőnő mikor meglátta, hogy azt használok, mondta, hoyg inkább ne, mert, hogy ilyesmi is előfordulhat tőle. Így én csak akkor teszem be, ha megyünk valahova.
Évi: én úgy csinálnám, hogy hagynám most Dórit kicsit, aztán pár nap múlva újra megpróbálnám emberek közé vinni, hátha addigra kicsit jobban tűri. Ha nem, akkor pár nap pihi megint, aztán újabb próba. De szerintem se zárkózz be emiatt a 4 fal közé. Lehet, hogy kezdetben olyan helyre kéne vinni, ahol nincs olyan nagy zsivaj, mint a tornán.
Drukk, hogy sikerüljön valami okosat kitalálnod, és Dóri is megnyugodjon.
Lányok, nektek sikerül alvó gyerekből böfit kicsikarni?? Az esti és a hajnali szopinál úgy bealszik Alizka a cicin, hogy hiába próbálom percekig büfiztetni, nem jön semmi

Pedig egy csomó levegőt nyel, mert irtó mohón eszik olyankor
Vali