A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melba hát már jó lenne, ha valaki megtörné a pech sorozatot, és az külön jó lenne, ha én lennék, de most előszőr Boszti mondjon nekünk jó híreket!! :-)
Ági28

Fú mennyit irtatok, most én is jó hosszú leszek.........

Boszti,
nem feladni, bizz azokban a petécskékben. Remélem, hogy hárman szépen osztódnak és őket vissza is lehet rakni a jó meleg anyaméhbe. Tényleg megérdemelnétek már egy kis sikert.

Athiz,

remélem nem bántottalak meg. Tényleg panaszkod ki magad inkább, de ilyen hülyeség, hogy végzel magaddal ne is jusson az eszedbe. Azért a reflux nem halálos betegség, biztos találnak rá valami gyerekeknek való jó kis savmegkötőt és teljesen panasz mentes lesz. Melbának igaza van a gyakori kevés evéssel, meg jobb, ha bizonyos ételeket kerül, és ha rá tudod venni a picit, inkább magasabb párnával altasd háton, mert úgy nem tud a sav a nyelőcsőbe visszajutni.
Családi nyavalyák meg általánosak, szerintem mindenkinek van kisebb-nagyobb leki sérülése a családtól. Szerintem is próbálj meg beszélni erről a pároddal, szükségetek van egymásra és egy kis odafigyeléssel sokat tudtok javítani a helyzeten. Beiktathatnál eyg-eyg barátnős panszkodós napot, hisz már két éve otthon vagy a gyerekkel, ami érthetően érzékenyebbé tesz.

Timikém,
Fú barátnődnek mennek ám a drukkok. Soha nem szabad feladni. Nekem is van egy kolléganőm, szegénynek anyukája, apukája 40 évesen meghalt rákban. Nála 26 évesen diagnosztizáltak pajzsmirigy rákot, megműtötték, hála az égnek azóta jól van és már született lombikból egy csodaszép kislánya is. Nem lesz semmi baj, csak kitartás!
Képzeld tegnap este vettem észre, hogy Vanta nyalogatja a lábát, nagy nehezen engedte, hogy megnézzem, hát a két ujja közt neki is befúrta magát egy k. toklász. Kiműtöttem, de mivel elég piros volt este 8-kor még rohanhattunk az állatorvoshoz.

Kata,
Virdzsi jobban lesz hamarosan, ne aggódj. Ez a lakáseladás projekt mostanában nagyon nehéz, elég zsufolt a piac és pang a vásárlói kedv. Azért drukkolok ám nektek.

Réka,
Te szigorú anyahajcsár :lol: Szóval, helyileg nekünk is a legjobb Pest lenne. időben nagyjából mindegy egy-két rokonlátogatós hétvégén kivül nekünk mostanában nincs különösebb elfoglaltságunk.
Fú ma mentek UH-ra, nagyon kiváncsi vagyok mit mond doki nénid.

Ági, ne izgulj, jössz Te is a Wish féle tábla középső blokkjába :lol:

Judit,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te kis szexmániás :lol: :lol: Eszembe jutott egy csomó vicces jelenet, hogy mit is csinálhatnátok. De ez azt hiszem szétfeszítené a topik kereteit.

Hajni drága,
Remélem most már tényleg rendbe jönnek körülötted a dolgok. Igazán megérdemelnéd, hogy egy kicsit fellélegezz és élvezd a boldog hétköznapokat.

Melba,
doki néni tényleg szuper kedves volt, egy csomót viccelődött, hogy oldja a feszültséget. Mintha nem is a genetikán lettünk volna :lol:

Mindenkinek puszi, már igy is irtóra elnyúltam, hétvégén most már kikényszeritek apából egy pocakfotót. :twisted:

KépKép
inari

Ja és hogy tuti elég legyen belőlem :twisted: még néhány kép a kis picike Vantánkról. (Tegnap egy néni viccesen megkérdezte, hogy "ez micsoda jegesmedve?". Hááát!!! Kép Kép

KépKép
inari

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert nagyon izgat, hogy mi van Bosztival!
Boszti, nem telefonáltál még az intézetbe? Itt izgulunk érted, szerintem mindannyian! Jelentkezz, jó?

Melba, köszi a segítséget, ha minden igaz, most idevarázsoltam a vonalzót. Mindjárt kiderül :lol:

Inari, lehetne Vandát egy kicsit meggyömöszkélni? Ezt a nagy bundát? Cuki! DE úgy látom, óriási!!! :D

Kép
szkatácska

Inari!
Vanta egy tündér, de tényleg.

Timi!
Egy órával csúsztunk le egymásról, 11-kor jöttem el.

Nekem ebben a hónapban semmi nem lesz a lombikból, Dévaink épp most állította le a stimut. Nem tudom, mi jöhet még, ugyanakkor nincs jogom panaszkodni a többiek problémájához képest. Csak elegem van...
Szóval jobb és bal oldalon elhúzott egy egy tüsszencs, 10-14 mm-es, a többi 5-6 meg 4-5 milis. Dévai apánk meg nem tud ezzel mit csinálni, így rendszertelen tüszőérés indokával leállított. Annyival tudott vígasztalni, hogy dolgozzunk a spontánon apával, aztán a következő ciklusnál hívjam. Egy újabb hónap.

Réka!
Ez alapján lemódosíthatod, júli 8-ig minden hétvége jó nekünk, bárhol.

Puszi mindenkinek.
roxal

Kata!
Vandát is meg lehet gondolom gyömöszkölni, hát még Vantát! :lol:
Ez olyan freudi volt! :)

Erika!
Nagyon cukorfalat a kutyid! Nem lehet vele betelni!

Boszti!
Drukk hegyek mennek felétek!!
Jelentkezz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi!
Szörnyű, ami a barátnőddel történik!! :(
Reméljük, úgy fog járni, mint Erika kolléganője!
Kívánjuk a legjobbakat!

És akkor egy jelenlegi állapot tali-ügyben:
Kép

Aki még nem nyilatkozott, TEGYE MEG!!
Ha elírtam/elszámoltam valamit, szóljatok!

Most ennyi voltam. Ma érkezik sógornőm, úgyhogy nem tudom, mikor jelentkezem!

Addig is tsóóók:
réka
Vendég

Roxi!
Most látom, hogy írtál!
A rohadt életbe! :( :( :evil: Ezt mostmár tényleg nem hiszem el.
Ezek szerint lombikhoz 2 tüsszencs kevés? Ez az oka?
Annyira sajnálom, azt sem tudom, dühömben mit írjak. :(

Pont egyszerre írtunk, úgyhogy a köv. táblában már jól leszel.

Sok puszi Nektek:
réka
Vendég

Réka!
Optimális szám lombiknál 8, de már a 6 is jó. De kb azzal kell számolni, hogy a fele kiesik, nem fejlődik rendesen, ezért kell hozzá több, mint az inszemnél. Majd júliusban. :?
roxal

Csá!

Inari! Ne izgulj, nincs harag!
Amúgy nagyon édi jegesmacid van! Miért pont Vanta a neve? Mert még vattának lenne értelme, úgy is olyan vattapamacsos. Igaz, marha nagy vattapamacsnak kéne lennie :lol: ! Nincs a szőrével sok gond?

A páromra visszatérve, ez mindig így van, néha elhanyagoltnak érzem magam, néha meg szerencsésnek, hogy ilyen pasihoz mentem hozzá! Bocs, ha kissé kiborultam, megpróbálom visszafogni magamat :D .

Sajna barátnős dumapartikat nem tudok tartani, mert szégyen ide vagy oda, az alany hiányzik hozzá! Pont ezért vagyok többnyire kiborulva, mert összesen a férjemre, meg a fiamra számíthatok beszélgetés terén. Persze anyukám is felhív, napjában 20-szor, de az azért mégsem olyan, Ők 40 km-re laknak tőlünk.

Kedves Roxal!

Sajnálom, hogy most sincs jó hír, de talán legközelebb... Remélem, azért a "spontán munka" :shock: icipicit kárpótol, és talán eredményt is hoz majd :wink: :!:

Boszti, nagyon szurkolok ám! :wink:

Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem, és vígasztalni próbált!
Amikor megnézik a tenyeremet azok, akik értenek valamelyest a tenyérjósláshoz, azt mondják, hogy ÚRISTEN! Ez a nőci nem is fog meghalni, olyan k. hosszú az életvonalam! Nos, megnyugtatás végett közlöm, hogy ha még ennyit kell lehúznom ezen a sáros bolygón élve, akkor megpróbálom ezt pozitív hozzáállással tenni, és nem öngyilok lenni! A fiam (lekopogom, kop-kop) szerencsére ma már jobban van! Mondhatni kutya baja! :D

Puszkány
Vendég

Roxal!
Akkor húzzatok bele a spontánba!
Esély mindig van!
Próbálj meg bízni magatokban!
Drukkolok a háttérből!

Judit!
Iszonyat nehéz lehetett nektek ez a pár nap!
Minden tiszteletem a tiétek a kitartásotokért és mindenért!
Nagyon remélem, hogy legközelebb teljes lesz a siker és az öröm!

Mindenki!
Bocsi, hogy nem tudok aktívan itt lenni, de a Kispasik már nagyon igánylik azt, hogy foglalkozzunk velük. Nagyon aktívak és tündériek!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan felfedezik a világot!

Megyek is, de kicsit fáj a szívem, hogy nem tudom követni az eseményeket!

Duddu!
a profilomban van e-mail cím. Ha jösz Pécsre inkább oda írd meg, hogy mikor, mert lehet, hogy itt nem tudom elolvasni a nekem szánt hozzászólást!
Pusza

Kép
stella9

SZiasztok :)

Eszter :)
Óóóóó, hogy az aaaaaaaa........ Sajnálom :cry: De, hogy valami jót is mondjak, azért ez jobb mint Bosztinál volt. Még az elején leállította legalább Pityesz. Természetes örömködés: azt ugye tudod, hogy az új ház minden részét fel kell avatni :?: :!: :wink:

Réka :)
Szerintem Loihi kérdőjeleit kihúzhatod, mert nem hiszem, hogy hazajön a tenger túlról :wink: Bár egy ilyen jó társaságért megérné.
Mi volt az uh-n???? Lakáseladáshoz drukk, de tényleg áll a piac.

Athiz :)
Nagyon nem irigyellek azért mert együtt laktok apósékkal. Még ha rendesek, akkor sem. Szerencsére mi külön lakunk, mert hosszú távon én a saját muteromtól is a falra tudok mászni :wink: (bocsi Anyu :oops: )
Férj: na ha megnyugtat, az én férjem sem egy matyóhímzés :roll: Jó esetben reggel látja a gyerkőc 5 percre (attól függ, hogy mikor ébred Olivér) és este sincs mindig ébren ha hazaér. Az én drága férjem 8 körül jár haza......... Ilyenkor fürdetés,aztán végig hallgatom, hogy milyen hülyék a vevők, a hivatalok stbbbb. Tegnap sikerült éjjel fél egyre hazatalálnia. :evil: Emiatt nagyon komoly mélypont volt a házasságunkban, Olivér születése után. Én már ott tartottam, hogy akkor inkább váljunk el. Nehéz dolgok ezek. Mert az én férjem tudatáig is csak az jut el, hogy nem érti a felháborodásomat, hiszen ő értünk dolgozik. Amiben teljesen igaza van, de hát akkor is rossz egyedül és Olivér is annyira szereti ha itthon van. De - saját tapasztalat - minden helyzetet át lehet beszélni és újra izgalmassá lehet tenni egy házasságot. Csak el kell neki mondanod, hogy mi bánt. Ami baromira nem egyszerű - én ilyenkor általában bőgők és közben ordítok :roll: - de sokat lendít a dolgon. Egy ilyen kirohanás után az én férjem elgondolkozik és közli, hogy jogos a két köcsög a vidéki versenyzőnk köcsögfájára :wink:
Úgyhogy fel a fejjel csajszikám, nem ám itt a kardodba dőlsz!!!!!!

Húúúúúú nagyon hosszú voltam, bocsi!

Puszi!

Ja, délelött letámadott minket az APEH, Olikám épp csupasz fenékkel homokozott, aztán mindenképp be akart szállni az ellenség kocsijába :wink: :roll:

KépKép
gigi28

Stella,
Így is csoda, hogy jut időnd néha ránk is :lol: Jó, hogy legalább Réka meg tud majd titeket látogatni. :shock:

Roxal,
nem hiszem el! Ez azért már tényleg durva az égiektől. Nem vetődött esetleg fel, hogy legalább egy inszemet csináljon DI, ha jól emlékszem nálatok Atival volt a gond és úgy legalább nem kellene szegény kiskatonáknak annyit küzdeni. Megérdemelnél egy csodát Te is, azt a sok szr hormont szúrod itt magadba, legalább ne legyen hiába.

Kata,
te kis huncut! Vantát akarod, vagy Vandát. Bár mind a ketten csajok :lol: :twisted: Hát elég dögönyözni való, szereti is :lol:
Jó lett a vonalzód, neveken ti már gondolkodtok?

Athiz,
ez a hozzáállás már sokkal jobb :lol: Látod minden jóra fordul, mint a mesékben :lol:

KépKép
inari

Gigi,
remélem Oli fenekétől elolvadtak és békén hagytak benneteket :lol:

KépKép
inari

Timcsikém,
Tóth Lívia: 06-1-321-2952 vagy 30-475-2267.
Sajnálom a barátnődet, remélem megtalálja a kiutat és szépen felgyógyul, ajánlhatom neki Violát, vagy Krisztián guru nénijét mert ma ő is volt egynél, rendezhetjük át a hálószobát, még jó hogy most lett kész az összes polc, meg éjjeli lámpa a falon.
Eszemben vagy ám sokat, de szó nem fejezi ki mind azt amit mondanék Neked, de tudom elég lesz egy nézés és értjük egymást. Mi volt ma Istenünknél? Szorítok az inszemhez, te csak szimplán szard le, majd mi és Tibi adjuk az anyagot!

Inari,
Privátba esetleg leírnhatnád fantáziádat, kérlek! Ti szexeltek még vagy már?

Athizka,
Na csak kijött aminek ki kellett jönnie. Gratula. Apát meg kapd elő és mond el a kínod és utána hidd el olyan egyszerű lesz az élet, hogy te magad is meglepődsz. Én is nehezen jöttem rá, hogy imádott férjem nem mindig érti a rezdüléseimet én meg néha feladom hogy elmagyarázzam neki a dolgot, aztán egyszer kétszer ráfutottunk erre, majd rájöttünk, hogy ki kell mondani azt amit ki kell mondani, és utána szuper lesz. Vedd elő az anyatigrist és a vadmacskát, gyerünk lépj ki a megszokottból, nem számít mit mondanak és mutasd meg milyen gyöngyszem vagy te ezen a Földön.

Duddu,
Pocaklakók?

Gigi,
fetrengek, hallom ahogy ordítassz Viktorunkkal, ő meg összetöpörödik, és belátja milyen istennője van. Mi lett az APEH-val, Oli nem vetette be a csigás trükköt? Remélem a tökükön is folyt a víz, így hamar elhúzták az irhájukat.

Foxikám,
Na ez az amit nem lehet feladni, ott az az 1-2 szépen érő tüszi, ami természetesen úton beérik és Atit rendesen trenírozva illetve magadat csak pozitív gondolatokkal hajszolva a cél elérhető, tessék belőni ezt a gólt van ebben valami ördögi, tehát még várjatok 3 napot utána Ati harci díszben kétnaponta beigazítja a dolgokat. Atikám pozitív gondolatok és pöci izgatás, lehetőleg még 3 napot ne szeretgesd, majd utána minden bele! Ja és így hogy ennyi új sarkotok van ki kellene próbálni elég sokat belőle, az égési sérüléseket majd utólag begyógyítjátok!

MEgvolt gugu nénivel a találkozás, és úgy érzem elindultam felfelé illetve nem hagyjom magam lenyomni. Sajna mivel a 32.évben vagyok ez egy nyomorult szám, mármint az 5, tehát harcolnom kell hogy melyik irányba mozdul el a sorsom. Krisztián is volt a saját guru nénijénél, beszélgettek, masszíroztak. Jó látni hogy egy kicsit megnyugszik, és elhiszi hogy a magas vérnyomása valamiféle jelzés, és most már azt is tudjuk miből fakad- rendezhetjük át a hálót - , kirándulások, vizi bulik és babák várnak ránk. Hölgyeim csak előre van tessék ezt észben tartani, és nem feledni Szani nénit: Napról napra jobban vagyok, embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt!

Pusszantalak Benneteket FArkasok J
farkasok

Helló!

Gigi, nagyon köszi, tök jó hallani, hogy más is küzd hasonló pasis dolgokkal, főleg, hogy nálunk is Szili egész nap csak mondogatja, hogy apa így, apa úgy. Aztán apa hazaesik hulla fáradtan, és szinte semmit nem tud játszani a kislegénnyel. Ilyenkor teljesen odáig vagyok. De képzeld, tegnap vásárolni voltunk, és szegény párom rosszul lett, a szíve. :shock: Azt hittem, hátast dobok! Én meg piszkálom a hülyeségeimmel! :oops: Mondjuk nem most volt először ez, ha sokat stresszel, sok a meló, és még cseszegetik is (nem én), akkor bizony ez előfordulhat nála!
Mi a fenét akart az a b. APEH? Lehet tudnom?
Az anyósékkal azért rossz, mert semmi nem tetszik nekik, főleg, amit én csinálok. Amúgy is bőszen tiltakoztak ellenem, már kezdetektől, párszor el is hagytuk egymás kezdetben a párommal emiatt. De végül mégiscsak kiderült, hogy nem tudunk egymás nélkül élni, aztán nagy nehezen kibírták ezt a szülei is, de a mai napig néha szó szerint a képembe ordítják a drágák, hogy mi a francnak mentem az Ő drága fiúkhoz. Hát köszi, ezt tedd zsebre :roll: :!:

Oké, panasz vége!

Kata, nekem is bejön a gólyás vonalzótok, örülök, hogy neked is sikerült leküzdened az akadályokat, és szenvedtem vele jó pár órát, napot, mire sikerült :) .

Inari, bárcsak egy mesében lehetnénk, akkor mindenki úgy alakítaná a sorsát, ahogyan kedve szottyan. Lehet, hogy uncsi lenne egy idő után, hogy minden sikerül, de azért bevállalnám :wink: !

Stella, ugye milyen hamar nőnek ezek a kis babócák? Ha lehetne, néha megállítanám az időt... :D
Vendég

Farkaskám!

Köszke neked is, hogy bíztatsz, de azt elmondom, nem először dumcsizok ám uracskámmal az efféle gondjaimról. Mindig mondja is, hogy jó-jó, igazam van, majd jobban odafigyel, stb., csak néha a saját gondja-baja, igényei kissé lekötik a koncentrációs képességeit, vagy lehet, hogy a hallását, és hoppon maradunk :lol: !

Azért engem sem kell félteni, többnyire elérem, amit akarok, csúnya erőszakos banya vagyok ám! Persze idő kérdése minden, meg türelemé, amiből vén létemre egyre kevesebb van! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Juj, ha Vanda tudná, hogy milyen döntési dilemmának lett alanya, hogy most ő vagy Vanta... hát biztos leverné a víz. :o
Szóval hogy mindenki tisztán lásson, VANTÁRA gondoltam! Egyébként nem is gondolnám, hogy Vandának nagy bundája lenne, ugye Vanda? Ezeket a dolgokat egyszer már Kóbor János ügyben, úgy november táján megbeszéltük. :D

Roxal! Ez nagyon szemétség a sorstól! Nagyon átérzem, milyen rossz lehet leállni, emlékszem, most a második lombiknál ugye annyira köhögtem, hogy minden egyes szuri előtt elgondolkoztam, hogy most van-e értelme beadni, hiszen nem múlik a köhi, de mégis, végül böktem minden nap, mert nem bírtam lemondani az esélyről. Úgyhogy sejtem, hogy milyen nehéz lehet most.
Nálatok apának mennyire rossz az eredménye? Nálunk ugye ugyanez van, de az én páromnak 100ezer és 4millió között ingadoztak mindig az eredményei, tehát inszem szóba sem jöhetett. Igaz, ettől egyszer már lett mégis egy spontán... de ugye szomorú véget ért.

Boszti, miért nem jöttél? Most mire gondoljunk, hogy otthon pihegsz a kicsikékkel vagy hogy baj van? Írjál már, légyszi!

Réka, én alapállapotban bármelyik hétvégén ráár(het)ek. Illetve mi. Nekem max. vizsgák jöhetnek közbe, de mivel azok mindig egy-két héttel korábban derülnek ki, előre nem tudom detektálni. Szóval tegyél be mindenhová mosolygós pofival. :lol:

Athiz, igaza van a lányoknak, párkapcsolati, vagy családi viták mindenhol adódnak, de tényleg a megbeszélésük az egyetlen kiút. Abban meg Inarinak igaza van, hogy két év otthonlét után (és barátnők nélkül) te valószínűleg sokkal hatványozottabbnak érzed az igényt a férjed figyelme, törődése iránt.

Inari, neveken még nem nagyon gondolkodtunk. Egyszer régen elkezdtük kivesézni a neveket, de Ati szinte mindet kigúnyolta, így csak a Dorottya akadt fent a rostán. Az mindkettőnknek tetszett, de ugye ha tényleg fiúcska nő a pocakomban, akkor ezzel nem sokra megyünk. Annyi azért körvonalazódik, hogy általában a rövid nevek tetszenek, mindig megnézem a jelentésüket is, ill. elsősorban magyar nevet szeretnénk adni neki. És persze fontos, hogy hangzatos legyen a vezetéknevemmel.
Egyébként ma voltam védőnőnél, nem nagyon értem, minek kell, tényleg nem csinál semmit csak súlyt mér és vérnyomást. Kávéval is csak 100/70. :( De kedves a néni, úgyhogy elmegyek szivesen, csak effektív haszna nincs sok. :cry:

Gigi, neked sem lehet mindig egyszerű, ha a férjed ennyit van távol! Nekem Ati itthon dolgozik, csak ritkán megy el az ügyeit intézni, de utálom, mikor még este nyolckor, kilenckor, vagy akár éjjel is csak a hátát látom, mert nyakig van a gépben. Sőt, már reggel is sokszor ébred úgy, hogy alig lehet vele vmire menni (közös reggeli, közös kutyasétáltatás), mert látom a kis kreatív fején, hogy már vmi ötleten agyal és lélekben már ott sincs.

Farkasok Juditja, az én szuper ötleteimre rá sem bagóztál! Talán vmi kifogásod van ellenük? Egyébként eddig mi sem lehettünk együtt, ez az Utrogestános időkben felért egy büntetéssel, aztán mikor elhagytam a kúpot, egy ideig vhogy nem is kívántam. De most egy két hete nagyon visszatért az ilyen jellegű étvágyam, úgyhogy ideje lesz Dévainak újra felhozni a témát.

Na pusszantok mindenkit, megyek tanulni. Két hete bűvölöm a könyveimet, de ma rájöttem, hogy eddig csak ábrándoztam fölötte. Vajon miről? (Nyert, hát persze hogy a pocaklakóról.)
szkatácska

Segítség! Ez a vonalzó hogy állandósul? Gondolom nem kell mindig egyesével ideilleszteni.

Kép
szkatácska

Asszem, rájöttem. :)

Kép
szkatácska

Boszti! ????????

Roxál!
A p.ába!!! Végre rákészül az ember, és tessék... Persze aztán tényleg így, mint hogy be sem indulnak, avagy - ami a legrosszabb- ha elmennek néhány hét múlva... Nem tudok ennél okosabbat írni, bocsánat!! Pedig nagyon szeretnék!! Még talán annyit, hogy 1 hónap hipp-hopp elrepül.

Judit!

:):):):):):):):):)

Megjártuk a Mestert. Röpke 2 órát vártunk, de jókat rötyögtünk Paptibivel. Kicsit hülyének is néztek egyesek, de ez van.
Szóval semmi inszem, irány a lombik, volt az ítélet.
Apánk hétfőn Prágában van konferencián, úgyhogy ha addig megjön, akkor kedden kell menni hozzá. Szerintem megjön, mert a megszokott jeleket már érzem: iszonyúan fájnak a melleim, meg nagyon nagyok. Paptibit nem is bírom levakarni... Pedig nincs túl nagy étvágyam... Ezt pedig nem fogom megúszni, úgy látom...

Apánk máris kiadta utasításba, hogy az összes környékbeli patikát körbe kell telefonálnom, mert az Utrogestán totál hiánycikk. Ha nem találok, akkor külföldről kell behozatni... Persze receptet még nem tud felírni, mert azonnal számonkérné rjta a tb, fizessem ki, tetessem félre - ha találok egyáltalán, ami nehéz lesz, mert vidéken vagyunk, és hát nem egy kúrens cikk-, és majd viszem a receptet. Szóval dobom el az agyam. Hova a francba megy ez az ország????

Inari!

Kérek szépen jegesmaciról olyan képet is, hogy mellette álltok!!! Szeretném pontosan megérteni a méreteit.

Kata!

A Dorottya nagyon szép név, és Isten ajándékát jelent. Fiúknál a Tivadar és a Benedek jelenti ugyanezt. Persze egyik sem rövid...

Athiz!
Már ez előttem szólok elmondták, hogy mi a tuti: megbeszélni!!!
Ennek apropóján visszakanyarodok a barátnőmhöz, akiről tegnap írtam. Képzeljetek el egy tünemény, nagyon jó indulatú, érzékeny lányt. Na most ez a csajszi egy érzéketlen, hideg és Faszkalap férfihez ment hozzá, a gyerekek meg potyogtak. Az egyetem óta még nem is dolgozott. Sajnos nem tudom a betegségét és a sok-sok meg nem beszélt, nyelős konfliktust a férjével különválasztani...
Persze a másik életét mindig olyan könnyű megoldani, de tényleg nagyon fontos, hogy a problémák jöjjenek felszínre, ne belül dolgozzanak, azaz romboljanak.
lkt

Gigi!

Oszt mi vót azzal a rohadt Apehhal??? Engem is nagyon érdekel!!
lkt

Napról napra jobban vagyok, embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt!
lkt

Kata!

A védőnéni a vizeletedet nem szokta megnézni minden alkalommal? Az is fontos ám, azt nézik, van-e benne fehérje. Nekem mindig megnézték anno. A többit azért méricskézik, mert meglódulhatnak az értékek, és még veszélyhelyzet is felléphet (magas vérnyomás, túlzott elhízás). Én pl. túl sokat híztam, és a pulzus/vérnyomásom is kellőképpen magas volt, ami nem hasznos egy terhességben, meg amúgy sem. Egyébként jó és könnyű tanulást! :)
Vendég

Sziasztok! :lol:

Visszajöttem az erdei iskolából, túl vagyok a biziosztáson is, csak most tudtam benézni. Totál kész vagyok, nagyon várom a szabit. :shock: Rengeteget ítratok, most visszaolvasok, aztán jövök. :P
Pusszantás mindenkinek!
eper1

Helló-belló!

Kata! Na nem bánom, engem is meggyömöszkélhetsz, mostanság úgyis ez a menő. Bár én még nem próbáltam, de majd most. :lol: Olyan szép bundát nem tudok jelen pillanatban biztosítani neked, mint Vantának van, de ha vársz egy pár hetet, megnövesztem a gyapjast. :lol: :lol:

Roxal! A francba már, tényleg. Nem is tudok mit írni, Dévisz úgyis tudja mit csinál, legalább a pénzetek ne fogyjon akkor már jobban, ha úgysem látja jónak. Építkezőknek meg minden forintka kell.
Én most jöttem csak rá, hogy Dévainál milyen profizmussal találkozom, nem is érdemes rajta agyalni, valamiért mindig neki lesz igaza. De ha nem járnék hozzá, soha nem tudtam volna meg, hogy van ilyen is.

Boszti! Nagyon remélem ez a csönd, nem megint a sikertelenséget jelzi.

Hajnikám! Hát gyere is vissza hamar közénk.
Kérdés: úgy emlékszem te nem írtál görcsökről, anno. Már jobban idegesít a dolog, hogy miért görcsölgetek, néha elég rendesen. Esetleg tudsz-e erről valamit?

Rékuci! Maradjunk már a szokásosban, hogy ha esetleg Pesten lennék vagy lennénk, akkor elmegyünk feltétlen a talira, de ha nem, akkor „csak” azért nem mennék. Mondjuk valószínű, hogy most pár hónapig nem lesz ott dolgunk, de ki tudja nem jön-e valami közbe. Ok?

Ági! Én is olyan hülyeségeket álmodtam állandóan, szerintem ez jó jel is lehet.

Gigi! Például veletek álmodtam tegnapelőtt, vagyis kedves családoddal is. Szomszédok voltunk, és sok-sok minden történt, most inkább nem untatok vele senkit.

Jucus! Háááát, igen, már mi is törtük a fejünket, hogy a francba kell védekezősen szexelni. Nem vagyunk mi ehhez hozzászokva. Pl. ha már ilyen dolgok kerültek szóba, most aztatat nem tudom, hogy oké, nem lehet házaséletet élni, de élvezni sem lehet a’la natur, vagy semmit sem? Természetesen magamról beszélek speciel. Na?

Melba! Kicsit én is szívesen megkérdeztem volna nővérkétől, hogy ismeri-e azt a fogalmat vagy akár szót, hogy motiváció? Ahelyett, hogy üvöltött mint egy barom „engedje már el magát”, megsimogathatott volna, vagy akár bátoríthatott volna, és biztos könnyebben ment volna a dolog.

Inari! Vanta tényleg gyönyi lett. Az én ebikéim is fodrászkodtak, még Hédi is, most aztán olyan szép lett, hogy csuhajjjjj. Kissé öregemberes a külseje, de biztos csak nekünk, mert Fifi egyfolytában azóta a hátán mozgolódik, gyártaná a gyerekeket megint. :lol:
Ja, és jó, hogy felvilágosítottál a toklászt illetően, elmondtam az uramnak, mire ő megnyugtatott, hogy milyen gyogyó vagyok. :lol:

Athiz! Na akkor most a barátnős dumapartikat itt bepótolhatod, azért vagyunk. :roll:

Timcsi! Akkor lombik, és végre kezdtek is. Mindennap 1x írd be azt a ominózus mondatot, csak azért, hogy tudjuk, eszedbe jutott.

Stella! Majd Réka jól beszámol rólatok, hogy milyenek a fiúk.

Most én írtam hosszút, így jár az, aki nagyon elmarad.
Tegnap APPPPÁval kirándulni vótunk, reggeltől estig, persze vittük a két ebit is. Annyira imádom a hegyeket, csak itt érzem jól magam. Voltunk Kőkapun is (timi). Sajnos képeket nem tudtunk csinálni, mert idétlenségünkben jól itthon hagytuk a gépet.
Ma pedig bébiszetterkedtem, itt volt a legkisebb ugrifüles, rá felügyeltem. Róla csináltam pár képet, mindjárt felrakom, szép hajasbabámat. Vagyis a tesóm hajasbabáját.

Egyébként hír még, hogy úgy néz ki kereshetek valami új melóhelyet, mert itt nem akarnak bejelenteni, vagyis ki akarnak jelenteni, az meg nekem nem frankó. Kicsit megértem őket, mert gyakorlatilag nem is dolgozom, de ilyenkor fizut sem kapok, úgyhogy nemtom mi lesz, hol fogok én munkát találni ebbe a városba. Milyen egyszerű lenne, ha már anyuka lennék a francba.

Kép
Kép
Kép
Kép
vanda978

Sziasztok!

Wish! Utólag is gratulálok nektek, sok boldogságot, nagy családot kívánok! :lol:

Loihi! GYönyörű pocika! :lol:

Kata! Hogy van Virágod? Sokat gondoltam rá.

Ildicsi! Olvastam ám, Domi elindult a sztárság rögös útján, szuper!
:lol:

Ikt!
Lassan telnek a hónapok, tudom. Én ugyanezt élem át, csak a lombikkal kapcsolatosan. De csak elmúlnak, és nemsokára veletek lehet a kicsi!

Vanda! Olyan jó, hogy túl vagy műtéten! Olvastam az élménybeszámolót, rettenetes...Viszont most már koncentrálhatsz végre a jövőre.
A könyvet nem felejtettem el, reményeim szerint -ha Lívia itthon lesz- holnap el tudom hozni. :wink:

Gigi! Nagggggggggyon cuki ez a gyerek!!!!!!

Duddu! Bocs, hogy nem nyilatoztam, de nem igazán láttam át a napjaimat, akkora hajtás volt a munkahelyemen. Nekem -azt hiszem- jó a júli 8., de sajna csak Budapesten.
Hogy vannak a leánykák? Olvastam, mekkorát nőtt a pocód. Istenem, micsoda boldogság! :lol:

Boszti! Mi újság????????? :?: :?: :?: :shock:
eper1

Rékus!

Dia rámbízta, hogy küldjem el, neki mely időpontok jók talira.

Na szóval: Július 1, 9, 15, 16, 23 jó.
Július 8, 22, 29, 30 pedig nem.
Augusztus 5 és 6 pedig kérdőjeles, mert még nem tudja.
vanda978

Eper!
Szia Itthon. Milyen volt az erdei suli? Lefáradtál rendesen? Mindjárt szünet, vagy nektek még meddig kell menni a suliba be?
vanda978

Szia Vanda! :lol:

Köszönöm az érdeklődést! Hát nem sokat aludtam, és ez akkor enyhe kifejezés. Ma volt egy továbbképzés, komolyan azt hittem, hangos koppanással zuhanok az asztalra, olyan álmos voltam. Most aludhatnék, erre pörgök. Megittam a kecskeruta teát. Lehet, hogy attól? :shock:
És Te hogy vagy :?:
eper1

Kata,
A védőnőn ne agyalj sokat, ezt szerintem érdemes úgy kezelni, hogy kötelező és túl kell esni rajta. Olyan mint az adóbevallás :lol: (Biztos vannak olyanok is, akik tényleg segitenek sokmindenben, de szerintem ez a nagyon fiatal, felkészületlen anyukáknak jó, mi már túl vagyunk ezen :lol: )

Vanda,
Ha akarod én szivesen megdögönyözlek, csak légyszi közben ne csipkedj a fogaiddal :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Azért remélem ezek a görcsök hamar alább hagynak, mentatea?
Keresztfiad egy tündér. Akár Dévais baba is lehetne ilyen kék szemekkel. Azért látszik rajta, hogy nagy csibész.

Timi,
Szóval kezdtek! Szuper ez a Dévaitól, hogy nemálltat titeket, meg ebből is látszik, hogy nem a pénzre hajt. Remélem ti is azok közzé tartoztok, akiknek 1.-re sikerül. Karácsonykor már tényleg hárman lesztek :lol: +Keksz.
Csináltunk a kertben gyorsan méretarányos fotót is, remélem megvilágosodsz tőle. Kekszi légiességéhez képest Vanta olyan, mint egy kisebb őrnaszád :twisted:

Kép Kép

KépKép
inari

Szió!

Üdv újra itt eper! Remélem, azért már nagyjából ki tudtad pihenni magadat! :)

Vandus!

A tesód ugrifülese igazán édi! Gondolom, szeretnél egy ilyen saját ugrifüleskét? Bocs, hülye kérdés :oops: ! A munkaadókat is meg lehet érteni, csak miért pont velünk szúrnak ki :? :?:

Inari, klassz a kert, és ha jól látom, nem is kicsi. Biztosan jókat tud szaladgálni a kutyi! Szép a pocid is! :wink: Szoktál a babához beszélni+énekelni?
Vendég

Sziasztok!

Vanda! Aviva könyv ügyben beszéltem Líviával, ma el tudtam volna menni, de azt mondta, ne menjek, mert elküldi neked utánvéttel, állítólag így szokták mások is.Emilen kell megadni a címed, priviben küldöm az övét. Remélem, ez így megfelel! :wink:

Inari! Nagyon édesek a képek! Szépen növöget a pocid, Vanta pedig tényleg egy jegesmaci! A kertetek akkora lehet, mint nálunk egy park, ez való a skacoknak. :P

Athiz! Kösz az üdvözlést! :lol: Ma füvet nyírtam anyósommal a kertjükben, aztán kirándulni mentünk a párommal, úgyhogy végre kikapcsolódhattam egy kicsit. :lol:
Magadról nem írtál. Mizújs??? :roll:
eper1

Szia Eper!

Hogy bírtatok ilyen fülledt melegben kirándulni? Nekem nem volt túl izgi napom. Takarítás, főzés, stb. Délután annyi séta volt, amíg elmentünk a fagyishoz, és jót nyaltunk :lol: . Csakhát a drága kisfiam tempója egy teknőséhez hasonlítható. Úgy tűnik, ha nyal, akkor nehezebben megy neki a járás. Pedig ugye nem is a lábával eszik :wink: !

A második babagyártással kapcsolatban semmi, mérem a hőm szorgalmasan, szedek méhpempő kapszulát+Elevitet, LH-tesztekre pislantok, hátha nátha, aztán majd meglátjuk. Igaz, ezt mondta a vak is :twisted: !

Drága férjem már horkol, Szili baba meg körbeugrálja, meg rajta lovagol, szóval rosszcsontkodik rendesen, ahogy kell. Viszont ideje leraknom alukálni, legalábbis megkísérlem. Ez nálunk kb. 1 órás elfoglaltság.

Pusszancs
Vendég

Eper! Köszike a könyvben való közbenjárást, máris írok is e-mailt ennek a Líviának. Ugye így gondoltad?
Remélem fogom tudni csinálni tanfolyam nélkül is, de ezért nem akarnék utazni, majd mindig kérdezősködök. :lol:
Elhiszem, hogy kidöglöttél rendesen, de most már talán pihizhetsz. A kecskeruta ilyen jó energiaszer? Az nekem is jó lesz, jövő hétre ígértek nekem a drogériába, hogy hoznak.
Amúgy köszi kérdésed, egyre jobban vagyok. Ma már csak este görcsöltem, és egész nap nem. Holnap majd tuti este sem.

Inari! De a helyes a pocid is, meg az ebed is, meg a kerted is, meg te is!!! :lol: Most világosodtam meg, hogy én még nem is láttalak soha, mármint képről sem. De nem így képzeltelek el, de kicsit hasonlítasz azért magadra. :lol:

Athiz! Tényleg őrült fülledt volt ma a levegő, ilyenkor örülök azért hogy tornácos vastag falú vályogházban lakom, délután jót szunyáltunk apával a hűvösbe. Milyen érdekes vagyok ha hideg van az a baj, ha meleg van az a baj. A Belga után szabadon. :lol:
Férjurad jól ki lehet képezve, hogy horkolás közben ugrál rajta a gyerek, és nem bánja. Drága ember lehet az. :lol:

Timi! Ha nem gond, és megvan, elküdenéd nekem is azokat a recepteket a 90 naposhoz, amiket Giginek is küldtél? Már gyűjtöm az anyagot, hátha elkezdem. Köszi előre is.
vanda978

Vanda a 90 naposhoz nagyon sok ötletet kaphatsz a www.mindmegette.hu oldalon.

Farkasok ha még érdekelnek a parfümök, a párom csinált egy honlapot hozzá, a www.ebrotrade.fw.hu Itt megnézheted, hogy milyen parfümök vannak.
Meg aki akarja az is megnézheti.
Ági28

Sziasztok :)

Most csak gyorsan, Áginak!

Ági :)
Az APEH és a VPOP parfümök miatt jöttek hozzánk!! Úgyhogy óvatosan :wink: A lényeg az volt, hogy bementek egy boltba ahol megkérdezték, hogy honnan van a parfüm. A boltos mutatta a mi két évvel ezelötti számlánkat. És megbüntették 20 ezer forintra mert nem volt kirészletezve a számlán, hogy mi a parfüm neve. Csak annyi volt, hogy parfüm 30, 50 ml.... Na ez volt a mi nagy bűnünk ami miatt felvonúlt az állam aparát!!!!!!!! Ja és a parfüm bruttó értéke volt vagy 12 ezer!!!!!!! :twisted: Ezért kell majd nekem holnap a 40 fokban bemennem Pestre!!

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Gigi,
Ez fogja megoldani az ország gazadasági helyzetét :!: :?: :evil:
Ha ennyin múlna szerintem önként összedobnánk.

Csajok,
Köszönöm a sok dicséretet. Azért örülök, hogy legalább kicsit hasonlítok magamra. :twisted: A kertünk tényleg nagy, pláne mikor a páromnak hetente le kell nyirni a füvet (1250 m2), de mi nagyon imádjuk;jgy saját birodalmunk van, ahol béke és csend honol.
Anna tegnap is rajcsurozott, ma meg 7-kor felkeltett a kis ördögfióka :twisted:
Énekelnei szoktunk, meg zenét hallgatni, de nem kifejezetten gyerekdakokat :lol:
Puszancs, meg lejet dögleni ebben a mellegben. ESŐT!!!!!!!!

KépKép
inari

Sziasztok, szép napot! :lol:

Vanda, igen, úgy gondoltam, pontosabban nem én, hanem Lívia. Tegnap nem akartam részletezni, de akkor mégis elmesélem. A fűnyírás után felhívtam Líviát, hogy elugranánk a könyvért, de belefutottam valami tanfolyamába (gondolom, aviva vagy jóga), úgyhogy azt kérte, hívjam vissza öt után. Így elmentünk kirándulni, majd negyed hat körül újra hívtam, mehetnénk-e, akkor adta meg az emiljét, azt mondta, ez egy bejáratott módszer, a vidékiekkel így szokták megoldani, kivédvén az utazást. Nem tudom, miért akarja ő föladni, lehet, hogy csak nagyon elfáradt, s nem akarta, hogy zavaram, vagy tényleg mindig így szokta, mindegy. Hát ezért ment az emil. Ennyi. A gyakorlatokat szerintem hamar megtanulod, csak kérj CD-t is, mert a zenéket úgy válogatta össze Aviva, hogy optimaális ütemben tornázhassunk. :lol: :wink: :lol:

Athiz! Én a melegben élek, ilyenkor pörgök ezerrel, viszont a hideget nem bírom. Sajnos Magyarországon több a hűvös napok száma, ez van. :? Most viszont kihasználom a napsütést! 8)
Édes lehet a kisfiad! Hát igen, biztos nem könnyű egyszerre két dolgot csinálnia! :lol:

Lányok! Tudtok valamit Bosztiról :?: :roll:

Inari, a mi kis lakásunk hányszor elférne a kertetekben! :lol: Csodás lehet, a kis Anna nagyon fogja élvezni!
eper1

Sziasztok!

Eper, üdv újra itthon! Ugye bőven volt mit visszaolvasni, jó sokat írtunk a héten!? :lol: Te hoztad a meleget? :lol:

Vhogy egyszerre vicces és szomorú, hogy nem tud egy olyan átlagos nap lenni. Abból lehet csak választani hogy őszies idő vagy dögmeleg. Miért nem lehet mondjuk kellemes 24-28 fok, az olyan nyárias, nem?
Na, mindegy. :?

Inari, megerősítem, hogy VanTa óriási! És a kert is! A pocid meg cukipoci! :lol: Apa sokat dajkálja? És te?

Ezen a réten Virág is elrohangálna! Bár, úgy látjuk, ő inkább amolyan szoknyánkon ülő tipus. Ma pl. voltunk Gyöngyösön, vizsgáztam (ne is kérdezzétek, remélem meggörbül, nem volt vmi szerencsém a tétellel), utána felmentünk a Kékes lejtőjére. Próbáltunk heverészni a pléden, de Virág akkor csak ott ücsörgött. Persze ha felálltunk, akár csak nyújtózni egyet, hát akkor rögtön ő is nyomult. Úgyhogy a déli melegben sikerült labdázni a kis drágával. :lol: :lol: :lol: Persze úgy kimerült, hogy itthon most azt sem tudja, hová tegye magát a hideg konyhakövön, teljes terjedelmében igyekszik elnyúlni, hogy hűtse a testét.

Egyébként ma elég nagy kört tettünk, mármint a kocsival, mert ugye volt ez a Gyöngyös, Kékes, aztán bementünk még Gödöllőre, mert Ati vmit fotózni akart a kastélyban, vmi munkájához. Nagy örömömre sokkal jobban bírtam az autózást, mint eddig bármikor, igaz, azért autópályán nem ráz úgy mint itt Pesten. Gondolom, a méh mostmár kiemelkedett a kismedencéből, nem préselődik annyira, így nem is olyan kellemetlen.

Nem akarok dicsekedni 8) , de minden! német túrista odajött Virágot megdögönyözni és érdeklődni róla. :oops: Nagyon tetszett mindenkinek! A magyaroknak csak azért nem, mert azokból egy sem volt. Komolyan, csak túristák voltak!

Hú, hát a mai menümet inkább nem ismertetném Dévaival. Odafelé ugye siettünk a vizsgára, korán is volt, ezért útközben reggeliztünk McDonald's-os kaját. :oops: Aztán a Kékesen mindig eszünk vizsga után a Csülök Büfében, jó kis főtt csülköt, tormával, fehér kenyérrel. :oops: Ezután sajnos még a palacsintáshoz is áttipegett Ati, ezért abból is lecsúszott, de már csak egy fél, és legalább túrós. :roll: Csakhogy Gödöllőn a kastély előtt ülve elöntött a meleg és a szomjúság, amire Ati hozott egy kis Fantát és egy Calippo jégkrémet. :wink:
Na most lehet szörnyülködni! Én is azt teszem. Ahhoz képest, máskor mennyire törekszem az egészséges táplálkozásra, hát, most jól megadtam a módját.

Nem ennek köszönhetően persze, de fel is fedeztem, milyen szép husi vagyok. Ati csinált képeket rólam, hát azokon szépen látszik, hogyan gömbölyödöm mindenhol. Végre van pocakfotó (csak tudnám mennyi a párna és menni a pocak), majd felteszem ha lekicsinyíti Ati. Azért ma már a női mosdóban együttérzően előreengedtek a suliban, úgyhogy biztos észrevehető, hogy állapotos vagyok. :lol:

Mindenkinek jó pihegést, lihegést, hűsölést! Azért inkább legyen meleg, mint az az esős, őszies idő.

Puszi mindenkinek!
Kata

Ui. Wish, tegnap pont Mauritiusról volt egy kisfilm vmelyik adón! Nagyon jó lehet most neked!!!

Kép
szkatácska

Inari, még vmi!
Szerintem is hasonlítasz magadra, én hiteles is vagyok, hiszen sok közös átmulatott Dévais rendelésünk volt, kocsmahangulatban, igaz? :lol:
Én egy pluszt látok rajtad, az arcodon, vmi nagy-nagy boldogságot. De komolyan, ki vagy virulva!
Egyébként ti nem készültök nyaralni? Én most akarom Dévait megkérdezni, hogy ugyan a huszadik hét után elmehetnékenyaralnivalahová? Mondjuk repcsivel vagy autóval?
Sejtem mi lesz a vélemény, de azért majd küzdök: kismamának otthon a helye!

Kép
szkatácska

Szia Kata!

Én is pont azt mondtam ma a párocskámnak, hogy miért nem lehet valami középút ebben a dilis időjárásban? A 26-28 C fokkal ki is egyeznék!

Szerintem a kaják miatt nem kell aggódnod, fő, hogy jól érzed magadat. Ebben a hőségben úgyis kiizzadod, ami nem odavaló :lol: .

Remélem, görbülni fog a jegyed, amit majd kapsz, egy kalappal neked :wink: !

Bár nem nekem írtad, de szerintem nyugodtan mehetsz nyaralni, főleg a 20. hét körül nem lehet semmi gáz, úgy vélem. Persze ha egy kis félsz is van benned, akkor inkább maradj a jó öreg magyar földön, itt is van jó nyaralási lehetőség, csak legyen normi idő is hozzá, igaz? Nekem a nászutam csak 4 napos volt, az is a Balcsin, mert akkor már 2 hónapos terhes voltam, és mindig görcsöltem+már hányingerem is volt, szóval nem volt túl rózsás kedvem akkoriban! És féltem, nehogy baj legyen a babával. De így visszagondolva, hogy igaz veszélyeztetett voltam, meg a 9 hónap alatt végig olyan görcseim voltak, mintha mensis lett volna, hát lehet, hogy jobb nászutat is el tudtam volna viselni! Sajna, azóta sem mentünk nyaralni, úgyhogy már ki vagyok leveledzve! Remélem, azért most nyáron kinyaralhatjuk magunkat végre, mert ha nem, beleőrülök :roll: .

Bocsi, hogy ennyit írtam, pusszancska
Vendég

Athiz, ne mentegetőzz itt hogy hosszú a leveled, nem láttad az enyémet?! És úgy általában a leveleimet? Ha idejutok, mindent egy szuszra meg kell írnom, mert Ati ritkán hagy itt érvényesülni, lévén hogy a géppel dolgozik. :(

Alapban én sem lennék ennyire aggodalmas a nyaralást illetően, de tudod, a Dévais kismamik ilyen "paráztatottak". Tudom hogy féltésből, jószándékból, de akkor is beleülteti a dokibácsi a fülünkbe, hogy legjobb lenne itthon kivárni a kilenc hónapot és nem csinálni semmit, enni is alig vmit, stb. :lol: (Inari, Melba, szóljatok hozzá!)

A hasi panaszokról vagy görcsökről csak annyit, hogy én szinte minden nap érzek ezt azt a hasamban, ezekről az érzésekről persze egy könyv sem ír, kezdetben jól meg is ijesztettek ezek a dolgok, ma már igyekszem nem riadozni tőlük, a legtöbbet megszoktam. Csak az "újdonságok" ijesztenek meg néha. Van hogy szurkál, van hogy még mindig olyan mensi előtti érzést érzek, stb.

Anno mi is öt napos "előnászútra" mentünk Rómába. Rögtön az esküvő után, azért hívtuk előnászútnak mert az igazi nászút júniusban lett volna, egy vietnámi út, ami már régóta álmom. Napok választottak el a repülőjegy vásárlástól, amikor kiderült hogy nem lehet természetes úton gyerekünk, a lombikról nem sokat tudtam, csak pl. azt hogy igen drága lehet, főleg ha többször kell próbálkozni, ezért megriadtunk, hogy jó ötlet-e kiadni egymilliót vagy még többet egy ilyen álomútra, mikor lehet hogy minden pénzünk gyerekcsinálásra kell. Úgy döntöttünk, hogy nem. :cry: Így Vietnám elmaradt, helyette voltunk Horvátországban és Szardínián. De egyszer még látnom kell (látni fogom!) a HaLong-öblöt!!!

Kép
szkatácska

Kata,
Ez most direkt hogy németül van a vonalzód, vagy csak nyelvvizsgára gyakorolsz? Mizu Virág pisijével? Most akkor Ati mivel is foglalkozik?Elég egy épp begörbült vizsga, a többi úgysem fontos. Visszatérve a szexre, ami az orális szexet illeti hát inkább a rendes végkifejletet szeretem, és egy kis előörömködéssel illetve a hasonló befejezéssel nem nagyon vagyok kibékülve, így kérlek további ötleteken törd a buksidat, a gyereket közben meg ne rontsd!

Inari,
Szép kis pocak! A pofidon tényleg látszik de ráfért ez a kis husi és a boldogság. Irtóra irigyellek, nálam most szakadt el a cérna, talán jobb is hogy Krisz most Angliában tanfolyamozik, így van egy kis időnk külön, bár szívesen lemondanék róla, vagy már túl lennék rajta. Ami a nyaralást illeti biztos tengerpart és langyos vízzel, ezt egyenlőre csak Tunéziában tudom elképzelni -szeretek biztosra menni, és ez már 2szer is bejött- , így várnék egy kis segítséget, hogy esetleg spanyol honban milyen meleg a víz, lehet benne ücsörögni vagy csak mozgással lehet kibírni, mellesleg egy felfázás hiányzik a legkevésbbé, ne írtad a fantáziádat!

szevasztopol Farkasok J
farkasok

Inari
Szép kerek pocakod van már Kép :wink:
Kép
Hogy vagy :?:
kagyló

Segítsetek légy szíves! Lenne 1-2 kérdésem.

1) ha kedden megyünk először vizsgálatra (ma megjött, holnap Dévai Prágában konferál), akkor a héten mennem kell még Apánkhoz?
2) ezen az első vizsgálaton van ez a kinek nem fáj, kinek írtóra méhvizsgálat? (Be kell vallanom férfiasan, ettől nagyon be vagyok sz@rva)
3) Mikorra számíthatok a felkészítő előadásra?
4) Lombiknál is van Closty vagy azonnal indul a szuri?
5) Hanyadik naptól van szuri?
6) Minden szurit hasba kelll adni?
7) Mindenki maga oldotta meg a szurizást, mert én azon gondolkozom nagyon erősen, hogy megkérek erre egy nővérkét?

Asszem egyelőre ennyi!!
Az időpontra vonatkozó kérédsek azért fontosak, mert mi szerdától péntekig 9-től 16-ig az örökbefogadó tanfolyamon vagyunk.

Pfú LÁnyok, én soha nem gondoltam volna, hogy ha egyszer eljutunk a lomikig, akkor ennyire elkap a pánik. Épp most lelkiztünk egy nagyot Életem Párjával.

Kata!

Kíváncsi vagyok, mit mond DI a nyralásról?

Kagyló!

És Te hogy vagy??
lkt

Sziasztok Csajócák!
Már megint kissé lemaradoztam, mert itt van nálunk a sógornőm és mindig történik valami.
Úgyhogy ismét hosszú leszek, bocsika

Roxal!
Már értem. Sajnos. :(
Tudom, hogy most nem sokat tudsz írni, de remélem, azért itt vagy közöttünk!

Stella!
De jó, hogy benéztél!
Írok is privit hamarosan, mert pénteken jövök Pécsre! :)

Gigi!
Tudom, hogy Loihi elég nehezen venne részt a talin, de nem volt szívem kihagyni a listából.
Köszi a drukkot, igen, tapasztalom, hogy milyen gáz most a lakáspiac.
Bár így, hogy a megvan a hitelünk nem annyira SOS az eladás, csak az illeték miatt kellene 1 éven belül túladni rajta. Az meg csak sikerül valahogy.

És hát igen, ezek a pasik nem mindig vannak képben, hogy mi hányadán is állunk éppenséggel.
Azért jó olvasni, hogy tudjam, mire számítsak, vagy mit próbáljak megelőzni, ha lehet olyat.
Egyedül nekem is kell majd lenni, ez tutti.

Juci!
Tök jó, hogy Krisz is jár gurunénihez. Nálunk hátulról van támogatás sok, de azért Sani nagyon távol tartja magát ezektől.
Ha numerológiát merek belekeverni, pl. hogy milyen név lenne az igazi a gyerkőceinknek, akkor még azt is mondja, hogy éktelen baromságokat beszélek.
De ez legyen a legnagyobb problémánk. :)
Az ilyen jelszavak szerintem is működnek. Én pl. úgy adtam be a szurikat magamnak - mert teljesen kivoltam, hogy szurkálnom kell pihe-puha pocikámat - hogy: "Egy-kettő-három, Luca lesz a lányom!" :)

Nyaralás: Spanyolhonban elég hullámos a vizenyő, bár én csak a déli partokat ismerem, de azt eléggé és langyosnak sem mondanám. De azért nem is felfázós.
Viszont gyönyörű! És az emberek! És a kaják! És... és ... na jó, én totál elfogult vagyok.

Ereszd ki a fáradt gőzt, akár döntheted ránk is, csak jöjjön ki!
Küldök egy buksimit Neked!!!

Athiz!
Az ilyen családtól távolodni kell, amennyire csak lehet.
Tudom, hogy marha nehéz, de sokat számítana..
Azért ez a lelkesebb hozzáállás már sokkal jobban tetszik! Kicsit jó volt kiadni magadból, igaz?
Öleld meg a kisfiadat és sokkal jobb lesz! :)

Kata!
Nálunk is így kezdődött a névkeresés. Én soroltam egymás után és Sani mindet leszavazta.
Aztán mikor ő is elkezdett keresgélni, rájött, hogy nem is olyan egyszerű.
Most már van jelöltünk, de még babonából rágogatjuk, meg valamiért nem merjük a végleges döntést kimondani. De még bőven ráérünk és Ti is!
Ati mivel foglalkozik? Tök jó, hogy otthon is meg tudja oldani. Bár mi igyekszünk az otthon szentségét tiszteletben tartani és ha nem muszáj, nem sokat dolgozni.
Ja és ha nagyon nem megy a tanulás én annak idején végső esetben a párnám alá raktam a könyvet, hátha bemászik a tudás az agyamba. Volt, hogy sikerült.. :) :)
Azért drukkolok, hogy görbüljön!
Ami a kajálást illeti, néha vétkezni is kell! Élveztétek az életet és ez a lényeg!

Timi!
Azt hiszem, ennek a lombiknak örülünk, nemde? Fantom Tibi mit szólt hozzá?
Sikerült Utro-t kapnod? Gondolom, nem lesz egyszerű...
Totál egyetértek a barátnőddel kapcsolatban. És sajnálom közben nagyon, így ismeretlenül is.
Juj, mennyi kérdés. Bár tudnék válaszolni...
Nekem a szuri sokkal kisebb dolog volt, mint amire számítottam. De azt hiszem, lombiknál gázosabbat is kell beadni, mint egy kis Puregon..
Úgyis megoldjátok és úgyis minden rendben lesz!
Tetszett Vandának az az ötlete, hogy minden nap írd be a kis jelmondatot!
De lehet cserélgetni is! :)

Boszti!
????????
Aggódunk Érted!

Vanda!
Húú, de jó lehetett a hegyekben!
Én marhára szenvedek a melegtől. Szívem szerint ki sem mozdulnék a lakásból.
De legalább hajasbabánál bepótoltátok a lemaradást fotózásban. Ő is egy igazi prototípus!
Nagyon szép!
Ez a munkahely keresés gáz. Bárcsak közelebb laknátok Pesthez.. :(

Köszi, hogy híradóztl Diáról! Tudunk róluk valamit? Domi jobban van, ugye?

Eper!
Próbáld majd meg a többi dátumot is körvanalazni légyszi', ha lesz egy kis időd!
Bizony, poci nő ezerrel, de hamarosan Te is meg fogod ezt tapasztalni!!!

Erika, Kata!
Én az első alkalom óta nem találkoztam védőnénimmel.
Azt mondta, találkozzunk májusban. Én nem kerestem. Szerintetek gáz?
Nekem sincs sok szükségem rá, Ti sokkal többet tudtok nekem segíteni! :) :)

Erika!
Azta! Én sokkal kisebbnek képzeltem Vantát!
Pocó nagyon csini! És tényleg kivirultatok! :)
A "kis" birodalmatok iszonyatosan jó!
"Mi" is sokat hallgatunk zenét, kedden kapnak a Kicsikéim egy kis Sting-beöntést is!

Rólunk:
Pénteken voltunk dokinéninél. Mi sajna nem sokat láttunk a Kicsikből, mert még mindig nem sikerült (1 hónapja van új rendelőben) bekalibrálnia az UH-gépét. De ő mindent látott és mindent rendben is talált, egyiküket 95%-ban lánynak mondta, másikukat meglepinek még mindig, ami nem csoda, mert úgy össze volt zárva a lába, hogy ihaj! Kb. 30 cm-esek lehetnek (hihetetlen!), továbbá 428 és 496 grammosak. Szóval továbbra is jól fejlődnek és nagyjából egyforma iramban.
Kiderült, hogy eddig a bal oldalam azért volt aktívabb, mert annak a babónak pont kifelé vannak a lábikói, míg "jobbocskának" a gerincem felé nézett.
Idáig.
Ugyanis az UH alatt, akkorákat bukfencezett, hogy sikerült kicsit itatnom az egereket örömömben.
Azóta akkora a ramazuri odabennt, hogy visszaszívok minden korábbi aggodalmat.
Mi csak úgy hívjuk itthon, hogy "Táncolnak az Angyalok!"
Tiszta szívemből és minden akaratommal együtt kívánom mindannyiótoknak ugyanezt!

Jó éjszakát:
réka
Vendég

Jó estét!
Benéztem mielőtt elmegyek aludni, párom moziban van a keresztlányommal. :lol:

Timi, megpróbállak felvilágosítani, amennyire tudlak, jó? :D Persze leginkább csak a saját stimulálásomra tudok hagyatkozni, ezért más tapasztalatok is jól jöhetnek majd neked.

1. Nekem úgy volt, és azt hiszem ez szinte mindenkinek így volt, hogy a ciklus ötödik napján, tehát neked csütörtökön kellett elkezdeni a szurikat és a tablettákat. A szurik voltak reggel, nekem pl. Gonal és Menopur, ezt mind hasba lehetett adni, de lehet hogy te mást kapsz és az esetleg izmos szuri. Szóval én ötödik nap kezdtem a szurikat és Dévai a hetediken látott először uh-val. Nekem hétfőre esett az ötödik és szerdára a hetedik nap, így behívott uh-ra. De mivel neked az ötödik nap csütörtök, kétlem hogy péntekre behív. A szurikat a vizsgálati napokon sosem lehet az uh előtt beadni, tehát ha pénteken behívna, még csak egy napi szuri hatását látná, szerintem az meg kevés. De előfordulhat hogy behív szombatra, tudom hogy néha bent van. Úgy gondolom, azért az inszemekből már ismeri annyira a szervezeted, hogy sejtse, milyen gyógyszerhatásra számítson nálad. Ezért szerintem csak hétfőn hív be. Hangsúlyozom, hogy szerintem, mert persze mindenkinél kicsit másképp mennek a dolgok.

2. Én is bevallom, hogy nagyon fosikáztam ettől a méhszondától. Te is fogsz, de nem nagyon érdemes. Én is kérdeztem a lányokat, milyen lesz. Volt aki szépített, volt aki kerek-perec írta hogy fájt. Ami az én tapasztalatom, hogy valóban egyetlen pillanatig fájt, az olyan feszítő érzés volt, gondolom amíg a méhszájon átdugja azt az izét. Tényleg alig pár másodperc, mire én felszisszentem hogy au, fáj, addigra kész is volt. Tényleg. Amire készülj, hogy előtte aláíratja, hogy vizsgálat közben átszúrhatja a méhed, amiben az tönkre mehet, kiveszik, stb. Nekem is reszketett a toll, de eddig még nem fordult elő nála ilyen. Csak bátran!

3. Nekünk hétfőn volt az előadás, úgy tudom, mindig akkor van, fél egy felé volt. Eltartott vagy egy órát, és utána kérdezhettél is, akár mások előtt, akár négyszemközt. Készülj fel, ha Dévai tartja, nagyon riogatni fog, tisztára Várva várt babák feeling, ha Vass doki tartja, sokkal fogyaszthatóbb. Egyébként velünk ült olyan lány, aki már transzfer után volt, mikor meghallgatta. Szerintem csak az a fontos, hogy egyszer okvetlenül túlessél rajta. Illetve ti, mert mindekettőtöknek menni kell.

4-5. Lombiknál is van Closty, szerintem mindenkinek, bár eltérhet a gyógyszerezés. Szuri ötödik naptól van, szerintem ez mindenkinél így van.

6. Ahogy írtam, van hasfalba és van izomba adható szuri. Ez attól függ, milyen hormonokra van szükséged és azokat milyen formában gyártják, mármint hogy hová adható.

7. A szurik. Szerintem az elsőt mindenképpen adasd be szakemberrel. Meg fogod látni, hogy nem ördöngősség és a fájdalomérzet is tényleg elhanyagolható. Nekem elsőre két Gonalt, és egy Menopurt kellett, a Menopur volt az első, pici is volt, nem is csípett, bírtam hősiesen. Aztán az első Gonal kicsit csípett, bevallom, érzelmi túlpörgésemben még pityeregtem is, annyira megsajnáltam magam, amiér tezt kell kiállnom. Ezeket a nővérke adta be, aztán mondta hogy a harmadikat csináljam én. Meg is böktem magam, tényleg az nem is fáj, aztán mikor csípni kezdett (egyébként ez is megszokható volt, később már nem is kottyant meg) abbahagytam a benyomást, Attila segített rá. Nekünk aztán ez is maradt a technika, reggelente ültem a sarokkád szélén, felszívtam, fertőtlenítettem, böktem, aztán Ati térdelt előttem és benyomta a szurit a fecsiből. Hát így dolgoztunk mi együtt! :lol:
Szerintem először mindenki reszket, aztán belejön meg rájön hogy tényleg nem gáz beadni.
Ha esetleg izmos szurit kapsz, arról viszont nem tudok nyilatkozni. De úgy emlékszem, Inarinak volt izmos szurija és ő a combjába adta be magának. Ha nem így volt majd jön és kijavít, igaz? :lol:
De pl. a progi szurit, amit tr. után négy hétig kellett adni, napi kétszer izomba, azt én is nővérrel adattam be. Az túl sok volt ahhoz, hogy elrontsam és esetleg becsómósodjon.

Na, hosszú lett, de igyekeztem részletes válaszokat adni, hogy oszlassam a bizonytalanságaidat. Remélem sikerült. :)
Hogy "Kekszesen-Virágosan" mondjam, szerintem a lombik fizikai részével kutya bajod lesz!!!
Puszi

Kép
szkatácska

Halló,

Timcsikém,
Hát ehhez nem igazán tudok hozzászólni, mivel én long protokollon voltam a Kaáliban, ez még az előző ciklus 21.napján kezdődik, nyomjuk a leállító szurikat hasba Decapepthyl vagy suprefact, majd kb 7 napon keresztül megy a Gonal, mellette pedig féladad Suprefact, vagy Decapepthyl. A repesztő hasba ment másodjára, de az elsőt ami izmos szuri volt nem mertük beadni. Szerintem nem gáz, ha nővérkével adatod be, mi Krisszel nyomtuk illetve Krisz, vannak nehezebb és könnyebb pillanatok, de simán végignyomja az ember, szerintem érdemes majd kipróbálnotok magatoknak is, bízni és lélegezni, nem feszíteni és simán megy. Csak a cél lebegjen előttetek, erre vártatok és most hirtelen belecsöppentetek. Ami az UH-t illeti arra sem tudok neked mit mondani, mivel a Kaáliban más volt, szerintem szombat, vasárnapnál nem hív be korábban. A tanfolyamon pedig jó okulást, most ez helyileg hol lesz?
Összesen 16szem hűtött Utrogestanom van (1 levél + 1 szem van), illetve egy megbontatlan doboz -2 teljes flakon - Suprefact, Krisz csak jövő héten tudja leadni mert addig csak szombaton jön haza, de ha kell korábban akkor megszervezzük és kész. Jelentkezz!

Na most akkor azoknak írok, akik hisznek vagy valamilyen jelentőséget tulajdonítanak az állatok megérzéseinek. Talán emlékeztek, hogy írtam tavasszal egy galambszerű pár költözött a konyhaablak előtti fára, lett 2 tojás, kikeltek, majd egyik napról a másikra eltűnt az egész család, kerestük hátha kiestek a fészekből a kicsik, de nem, szóval nyomtalanul eltűntek, ez kb. április elején volt. Majd egyszercsak lett egy másik pár, vagy lehet ugyanaz, nem feliratoztuk őket -mekkora malőr- majd ezek itt voltak egy darabig, közben én terhes lettem, nekik viszont nem lettek tojásaik, és egyszercsak eltüntek, ez kb. 5-6 hetes terhesség idején, majd nem jöttek, erre tegnap megjelentek, ma pedig itt ülnek a fészekben, igaz biztos nem fognak családalapításba hiszen ehhez az idén már késő van, de ennek kell hogy legyen valamilyen jelentése, én azt szeretném hinni, hogy tudják hogy most mi jövünk és ahogy elszámolgatom akkor ez szeptember-októberi terhességet jelent- tiszta hülye vagyok, bátran tessék ezt gondolni, mert lehet hogy csak fantáziálok- akkor ők elvonulnak valami melegebb helyre nekünk pedig szabad lesz a fészek. Na mondjatok valamit.

Duddu,
Akkor kész rejtély ketteske! Mióta guru nénihez járok, azóta én is sok mindent egy kicsit nagyon másképp gondolok, számmisztika, nevek jelentése -pl. egyáltalán nem helyes ha a gyerek ugyanazt a nevet kapja mint szülei, mert akkor kioltják egymás energiáját- most már csak azt szeretném tudni, hogy valaki mondja már 1000%-ra mikor válik a családunk teljessé, és akkor megnyugszom, bár szerintem még az idén tutira terhes leszek. Na befogom. Nagyjából mikor tudtok költözni, próbálj sokat pihenni, mert amint érzed a babócák állatira belendülnek és majd akkor biztos kifekszel.

Pusszantás Farkasok J
farkasok

Szia Judit!

Szerintem nem marhaság, ha hiszel valamiben. És ha kitartasz emellett, meglátod, beválik saját jóslatod. Én tudom, hogy léteznek jelek, csak az emberek hajlamosak ezt nem észrevenni, és tojnak a fejükre, mint a rosszcsont galambok :lol: .
Az állatok viszont nem ilyenek, valahogy mindig megéreznek mindent, katasztrófát, terhességet, stb. Higgy nekik, és talán te is boldogabb leszel, főleg, ha be is válik, amit üzennek :wink: !

Sok pusza
Vendég

Sziasztok!
No ma reggel férjecském itt hagyott, elment Bécsbe egy hétre dolgozni. :cry: Így viszont többet jutok géphez. :wink: Bár ami ezt a kánikulát illeti, hát nem sok mindenhez van energiám. Ami volt, az úgy tűnik, átszállt a bébimre, nem tudom, mikor alszik, mert 3 napja egyfolytában áll a bál. :wink: No nem mintha bánnám. :wink:

Roxal, a francba! :cry: Csak most olvasom... De bízzatok a csodákban, igenis vannak csodababák!!! És spontán is összejöhet!!! :wink: Mennek a drukkok Felétek!!!

Judit, ez nagyon jó a galambokkal! Én hiszek az ilyesmiben! Működik tutira! :wink: Tudod, Rád is vonatkozik a varázsmondat: Napról napra jobban vagy, embrióid megtapadnak, karácsonykor együtt ültök a fa alatt! :wink: Tiszta szívemből kívánom Nektek!!!
És kívánom, hogy mielőbb eljussatok egy nagy nyaralásra pihenni!!!

Timi, nagyban mennek Nektek a drukkok!!! Jól felpörögtek az események! Tuti babásodás a vége!!! :wink: Nekem az izmos szuri akkor volt a legjobb, ha magam adtam be magamnak. Akkor nem is fájt, nem is csípett és nem is maradt nyoma. És hol maradt a varázsmondatod??? :wink:
Szegény barátnődnek is kijut a "jóból"! :cry: Kívánom, hogy hasonló legyen a "végkimenetel", mint Inari kolléganőjénél! És hinni kell benne!!! Persze kívülről mondani mindig marhaegyszerű... :cry:

Boszti, mi van Veled??????????? :cry:

Duddu, nagyon örülök, hogy ilyen remekül vagytok! :wink: És hogy már mekkorák a babák, tényleg hihetetlen! :wink: Akkor azért nekünk is már el kellett érnünk a fél kilót!? Sajna nekem uh 5 hete volt utoljára, azóta nem tudom mi a helyzet. Talán majd holnap, bár lehet, hogy majd csak 28 hetesen lesz a következő. Sok-sok angyaltáncot kívánok Nektek!!! Apjuk is érzi már őket? Ja az egereket én itthon is sokat itatom, amikor csak úgy hullámzik a pocim. :wink:

Kata, nyaralás? Hát most holnap én is rákérdezek a Dévainál. De sejtem a választ. Az az igazság, hogy Zalában, mindentől távol van a családunknak egy kis hegyi házikója. Én "csak" oda vágyom, egy két hétre férjecskémmel. De persze parázok is, pedig ugye ez a legszebb és legnyugisabb időszaka terhességünknek. Mert hát jó lenne nem túl messze lenni egy koraszülött osztálytól, hiszen mi már nagyon az életképesség határán vagyunk. De ugye ott van az a bizonyos bogár a fülemben... A kajával is hasonlóan vagyok. Tény és való, ha tartom a Dévais diétát, megszűnnek pár napon belül problémáim, itt főleg a sav általi bajokra gondolok. De lassan már nem tudok olyat főzni, hogy kedvem legyen megenni és diétás legyen. Bezzeg, ha férjecském elvisz néhanapján egy étterembe, milyen jókat tudok zabálni! Mint pl. tegnap. De hát ma rendesen szenvedek is utána...
Ha nagyon érzed a hasad, állj négykézlábra és ringasd egy kicsit a csípődet. Nekem ált. beválik és jobb lesz. Nekem néha gyakran a medencém szakad szét és lépni nem tudok. De sose legyen nagyobb bajunk. :wink:
Szurkolok, hogy a vizsgád sikerüljön! Minden tiszteletem a Tiéd, hogy terhesen és ilyen hőségben ilyenekre vállalkozol! Nekem azt hiszem, az agyam végleg elszállt. A bénázásaim meg nem ismernek határokat... :wink: De környezetem jól tűri. :wink:

Eper, nekem is inkább a meleg fekszik, a hideget nem nagyon bírom. :wink: De azért ez a hirtelen jött hőség már nem normális! Bár inkább ez, mint a hidegfront és az eső...
Kirándulás jól hangzik :wink: Merre jártatok?
Erdei sulik jó fárasztóak szoktak lenni... Bár még mindig jobban jártál, mintha suliban töltitek az utolsó napokat!

Inari, kérlek esőt ne! Pár fok lehűlés mehet, de eső! És az is csak a páratartalmat növelné...
Hú Vanta fantasztikusan szép!!! :wink: Gratula a pocidhoz, nagyon helyes! :wink: És a kertetek sem semmi! :wink:

Gigi, APEH :cry: :cry: :cry:

Ági, mizujs, hogyi vagyi? Vagy már annyit alszol, hogy nem is jutsz nethez? :wink:

Vanda, ugye végleg elmaradtak a görcsök és végre jobban vagy?
Tündéri a hajasbabátok! :wink:
Ez a munka elég gáz! :cry: Hamarosan anyukaként megoldódik egy időre ez a problémád!!!

Dia, ugye Domi jobban van már?

Athiz, és csak az apósékkal tudtok lakni? Semmi más nem jöhet szóba??? Én biztos nem bírnám ki... :cry:

Hajnesz, sokat gondolok Rád is! :wink: Remélem, hamar megoldódnak a gondok!

Szép napot mindenkinek!!!
Melba

KépKép
melba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: