Sziasztok Csajócák!
Már megint kissé lemaradoztam, mert itt van nálunk a sógornőm és mindig történik valami.
Úgyhogy ismét hosszú leszek, bocsika
Roxal!
Már értem. Sajnos.
Tudom, hogy most nem sokat tudsz írni, de remélem, azért itt vagy közöttünk!
Stella!
De jó, hogy benéztél!
Írok is privit hamarosan, mert pénteken jövök Pécsre!
Gigi!
Tudom, hogy Loihi elég nehezen venne részt a talin, de nem volt szívem kihagyni a listából.
Köszi a drukkot, igen, tapasztalom, hogy milyen gáz most a lakáspiac.
Bár így, hogy a megvan a hitelünk nem annyira SOS az eladás, csak az illeték miatt kellene 1 éven belül túladni rajta. Az meg csak sikerül valahogy.
És hát igen, ezek a pasik nem mindig vannak képben, hogy mi hányadán is állunk éppenséggel.
Azért jó olvasni, hogy tudjam, mire számítsak, vagy mit próbáljak megelőzni, ha lehet olyat.
Egyedül nekem is kell majd lenni, ez tutti.
Juci!
Tök jó, hogy Krisz is jár gurunénihez. Nálunk hátulról van támogatás sok, de azért Sani nagyon távol tartja magát ezektől.
Ha numerológiát merek belekeverni, pl. hogy milyen név lenne az igazi a gyerkőceinknek, akkor még azt is mondja, hogy éktelen baromságokat beszélek.
De ez legyen a legnagyobb problémánk.
Az ilyen jelszavak szerintem is működnek. Én pl. úgy adtam be a szurikat magamnak - mert teljesen kivoltam, hogy szurkálnom kell pihe-puha pocikámat - hogy: "Egy-kettő-három, Luca lesz a lányom!"
Nyaralás: Spanyolhonban elég hullámos a vizenyő, bár én csak a déli partokat ismerem, de azt eléggé és langyosnak sem mondanám. De azért nem is felfázós.
Viszont gyönyörű! És az emberek! És a kaják! És... és ... na jó, én totál elfogult vagyok.
Ereszd ki a fáradt gőzt, akár döntheted ránk is, csak jöjjön ki!
Küldök egy buksimit Neked!!!
Athiz!
Az ilyen családtól távolodni kell, amennyire csak lehet.
Tudom, hogy marha nehéz, de sokat számítana..
Azért ez a lelkesebb hozzáállás már sokkal jobban tetszik! Kicsit jó volt kiadni magadból, igaz?
Öleld meg a kisfiadat és sokkal jobb lesz!
Kata!
Nálunk is így kezdődött a névkeresés. Én soroltam egymás után és Sani mindet leszavazta.
Aztán mikor ő is elkezdett keresgélni, rájött, hogy nem is olyan egyszerű.
Most már van jelöltünk, de még babonából rágogatjuk, meg valamiért nem merjük a végleges döntést kimondani. De még bőven ráérünk és Ti is!
Ati mivel foglalkozik? Tök jó, hogy otthon is meg tudja oldani. Bár mi igyekszünk az otthon szentségét tiszteletben tartani és ha nem muszáj, nem sokat dolgozni.
Ja és ha nagyon nem megy a tanulás én annak idején végső esetben a párnám alá raktam a könyvet, hátha bemászik a tudás az agyamba. Volt, hogy sikerült..
Azért drukkolok, hogy görbüljön!
Ami a kajálást illeti, néha vétkezni is kell! Élveztétek az életet és ez a lényeg!
Timi!
Azt hiszem, ennek a lombiknak örülünk, nemde? Fantom Tibi mit szólt hozzá?
Sikerült Utro-t kapnod? Gondolom, nem lesz egyszerű...
Totál egyetértek a barátnőddel kapcsolatban. És sajnálom közben nagyon, így ismeretlenül is.
Juj, mennyi kérdés. Bár tudnék válaszolni...
Nekem a szuri sokkal kisebb dolog volt, mint amire számítottam. De azt hiszem, lombiknál gázosabbat is kell beadni, mint egy kis Puregon..
Úgyis megoldjátok és úgyis minden rendben lesz!
Tetszett Vandának az az ötlete, hogy minden nap írd be a kis jelmondatot!
De lehet cserélgetni is!
Boszti!
????????
Aggódunk Érted!
Vanda!
Húú, de jó lehetett a hegyekben!
Én marhára szenvedek a melegtől. Szívem szerint ki sem mozdulnék a lakásból.
De legalább hajasbabánál bepótoltátok a lemaradást fotózásban. Ő is egy igazi prototípus!
Nagyon szép!
Ez a munkahely keresés gáz. Bárcsak közelebb laknátok Pesthez..
Köszi, hogy híradóztl Diáról! Tudunk róluk valamit? Domi jobban van, ugye?
Eper!
Próbáld majd meg a többi dátumot is körvanalazni légyszi', ha lesz egy kis időd!
Bizony, poci nő ezerrel, de hamarosan Te is meg fogod ezt tapasztalni!!!
Erika, Kata!
Én az első alkalom óta nem találkoztam védőnénimmel.
Azt mondta, találkozzunk májusban. Én nem kerestem. Szerintetek gáz?
Nekem sincs sok szükségem rá, Ti sokkal többet tudtok nekem segíteni!
Erika!
Azta! Én sokkal kisebbnek képzeltem Vantát!
Pocó nagyon csini! És tényleg kivirultatok!
A "kis" birodalmatok iszonyatosan jó!
"Mi" is sokat hallgatunk zenét, kedden kapnak a Kicsikéim egy kis Sting-beöntést is!
Rólunk:
Pénteken voltunk dokinéninél. Mi sajna nem sokat láttunk a Kicsikből, mert még mindig nem sikerült (1 hónapja van új rendelőben) bekalibrálnia az UH-gépét. De ő mindent látott és mindent rendben is talált, egyiküket 95%-ban lánynak mondta, másikukat meglepinek még mindig, ami nem csoda, mert úgy össze volt zárva a lába, hogy ihaj! Kb. 30 cm-esek lehetnek (hihetetlen!), továbbá 428 és 496 grammosak. Szóval továbbra is jól fejlődnek és nagyjából egyforma iramban.
Kiderült, hogy eddig a bal oldalam azért volt aktívabb, mert annak a babónak pont kifelé vannak a lábikói, míg "jobbocskának" a gerincem felé nézett.
Idáig.
Ugyanis az UH alatt, akkorákat bukfencezett, hogy sikerült kicsit itatnom az egereket örömömben.
Azóta akkora a ramazuri odabennt, hogy visszaszívok minden korábbi aggodalmat.
Mi csak úgy hívjuk itthon, hogy "Táncolnak az Angyalok!"
Tiszta szívemből és minden akaratommal együtt kívánom mindannyiótoknak ugyanezt!
Jó éjszakát:
réka