Sziasztok,
Olyan szép idő van már napok óta, hogy ma is egy csomót sétáltunk. Drukkolok, hogy hétvégére is az maradjon.
Gyöngyi: Sajna nem tudunk menni szombaton a talira

Vince szeptemberben megy suliba, és a tanítónénik szerveztek most szombatra egy ismerkedős talit a Margitszigetre. Végülis tök jó, hogy nem teljesen idegenként indítanak szeptember 1-én, hanem már valamennyire ismerik majd egymást.
Petri: végre túl vagytok a "nagymosáson". Remélem jól sikerült, és ezután már nem lesz gond vele. Kinél voltatok?
Zsuzsófi: nekem is Graco Quattro Tour TSB-m van, én nagyon szeretem

Eddig nagyon jól bevált, igaz, baromi nehéz, szal BKV-zásra nem igen alkalmas, hacsak nem súlyemelő bajnokságra készülsz
Én a neten találtam rá (használt), mert a boltokban csak fekete, meg sötét színűek voltak

Remélem te is sikerrel jársz
Bartika: Tök jó, hoyg rendeződött a tejcsi dolog. Néha én is beparázok, mert úgy érzem, hoyg kevesebb a tejcsi, de aztán valahogy mégsem hal éhen a lányom

Meg zabálok is, aminek sajna meg is van a látszatja

Szerintem már lassan annyi kiló vagyok, mint amennyivel szülni mentem

De tornázni meg nem merek, mert attól is apadhat a tej.
Babcika: Nem értem, hogy miért csak ennyit hízott Lili

Nem kakált mostanában zöldeket? Mert arra mondják, hogy olyankor emésztetlenül távozik belőlük a tejci. Szal hiába eszik rengeteget, nem hasznosul benne. De aztán az is lehet, hogy ez hülyeség, és más oka van. A lényeg, hoyg semmi baja, egészséges és jókedvű
Nálunk ma este lesz mázsálás. Hát én is kíváncsi vagyok,mert mostanában már kevesebbeket hízott, remélem nem múlja alul magát
Tünde: sajnálom, hogy nincs minden rendben Bettinával, de jó, hogy ez hamar kiderült. Legalább így talán hamarabb és könyebben rendbejön.
Bea: Üdv itt

Engem is érdekelne, hogy mennyivel jobb az elektromos mellszívó, mert sokszor én is csak azért nem fejek, mert a kézivel elég nehézkes. Mondjuk, én nagyon nem is akarok fejni, csak mikor hajnalban nagyon teli a cickó, akkor fejek le annyit, hogy ne feszüljön, de sose lehet tudni, lehet, hogy egyszer még szükség lesz rá.
Eszter: gartula Hannának. De azért te is ügyes vagy, nélküled nem nőtt volna ennyit

Magadra is legyél büszke
És végül: minden baba nagyon cuki, nőnek, mint a gomba
Vali