A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Faby
:lol: Én se találkoztam még itt személyesen senkivel, azért is szeretnék elmenni a talira.
De ez a páromon múlik. Majd pénteken megkérdezem megyünk e. Nálunk az a baj, hogy kb 110km-re lakunk és 10óra előtt nem igazán tudunk indulni. Nincs autópálya és nem tudom mikorra érnénk oda. Még mire le tudunk parkolni...és mi lesz ha esik az eső?
Írtad hogy névadótok lesz. Ennek az elindítása, megszervezése hogy működik?

Bartika :lol:
Nagyon jó ez a nyári szerelés Pötyin! Múlthéten voltam a földhivatalban olyan aranyos volt az ügyintéző mert előre szólított a Timi babával. Eszembe is jutottál nem e a te anyósod volt. De ha nálatok vendégeskedett akkor biztos nem.

Gyönyörűek a babák! :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nagyon szépek a babaképek, nem győzöm csodálni őket. :lol:

Vikóékról tudtok valamit?

A jövő hét vége nekem nem nagyon jó, mert hétfőn lesz egy brutál (open-book) vizsgám, amire több ezer oldalt el kell(ene) olvasni.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok
Még mi sem biztos, hogy tudunk menni....
Csak apával együtt mennénk, de ő meg most volt velem egy másik (Istvános) babatalin, lehet egyszerre egy kicsit sok(k) lenne neki! :) :) :)
Már mondogatta, hogy mi lenne ha elmennénk a Balatonra!... meg akarja úszni, de azért még lehet, hogy eljutunk... olyan jó volt az előző tali is... legalább Esztivel is egy kicsit jobbann megismerkedtünk! :)

Cory
Liza nagyon kis édes! Olyan szép gyerkőid vannak...

Zsu
Kata is nagyon cuki! Nagyon jól sikerült róla ez a portré!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

A jövő hétvége nekem se jó, megyünk vidékre. A férjem keresztapjának a 25 éves házassági évfordulója lesz.
Mi meg tegnap voltunk három éves házasok. És én elfelejtettem.
:oops:

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ha rossz idő lesz bemegyünk a Pecsába :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Lyly
Nem jön ,mert már lent vannak Lepsényben. De mindenkit puszil.

Vikó se tud jönni, mert dolgozik.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én rossz időben tuti nem vágok neki az útnak a három gyerekkel.

cory
Budapest

Sziasztok
Mostanában ritkábban írok, de azért próbálom figyelemmel kísérni, hogy kivel mi van. Mindig csodálom a babákat, nagyon tündériek.
Laura is jól fejlődik, tegnap volt 3 hónapos. Nagyon repül az idő.
A hétvégén voltunk Alsópáhokon, a wellness-hotelben és nagyon élveztük. Jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Mostanában egy kicsit depis vagyok, elkezdtem aggódni az egészségemért, nehogy valami bajom essen és fel tudjam nevelni a kicsi babámat. Lehet, hogy most hülyének néztek, néha én is magamat, de meg akartam ezt osztani, mert túl sokat gondolkozom magamban. :oops:
Na mindegy, szóval jó volt kimozdulni.
Laurának volt babamasszázs, ami nagyon tetszett neki, bár az elején kicsit megijedt, hogy mi lesz most vele.:) A babaúszásra nem vittük el, de azért megnéztük és közben annyira kedvet kaptunk hozzá, hogy délután bevittük a medencébe. Nagyon tetszett neki, nagyokat mosolygott és vidámkodott. Nem voltam vele bent túl sokáig, nehogy megfázzon és még minden oltást sem kapott meg, de majd úgyis visszük nemsokára igazi babaúszásra.

Bocs, hogy ilyen sokat írtam.
Ha minden jól megy, akkor szombaton találkozunk, már nagyon kiváncsi vagyok a babákra és persze rátok is:)
Kép Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Cory: JÓ IDŐ LESZ (mondom én az örök pesszimista :lol: ) Mennyi idő alatt értek be a ligetbe? Figyu, 3 hónaposan fájhat még a Lili pocija a sok előtej miatt. Azért érdekelne, mert az előbb 2 ciciből megetettem és jó lenne tudni mire számítsak. Meg a 2 cicizést lehet 2 óránként ismételni, vagy tartsak inkább nagyobb szüneteket ilyenkor? A Lili kibírná a 3 órás szüneteket is, de én nyugodtabb vagyok, ha 2 óránkén cicizik

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: több, mint 1 óra az út a Ligetig.
Kavarhat be 3 hósan is, és akármilyen gyakran lehet 2 cicizni is. De ha a melled a 2 cicizésre állt be, akkor az elsőtejből sem lesz túl sok.

cory
Budapest

Most néztem az időjárás jelentést, szombatra 29-30 fokot ígér és csak dél-kelet Mo-ra mond felhősödést

Kép

Kép
pgyöngyi

A lányom az egyik lábát behajlítja, a másikat meg kinyújtja, a behajlított lábával nyomja fel magát, mintha oldalra akarna fordulni. Lehet, hogy 2 hét és oldalra fordul, de az is lehet, hogy még 1 hónap :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Csak röviden, mert Luca épp szétszed :lol:
Mi is készülünk szombaton a talira - Lucával súlyosbítva :D (Én pártolom a fűbe telepedést, mert gyalog és kendővel leszek :lol: )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: Én meg kocsival jövök és kendővel megyek :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Anyucik!

Na voltunk mérlegelésen,háááát az én lányom megynyerné a Hogyan hízzunk minimumot csecsmőkorban c. versenyt,kerek 5 dekát hízott 1 hét alatt,úgy,hogy megeszik napi közel 700 ml tejet. :shock: :roll: Most 4950 gr. A doktornő megnyugtatott,hogy ő ilyen és kész,soha ne számítsak rá,hogy summo világbajnok lesz a kicsilány :) Mérnem sem kell már,én kértem,hogy maradjon még a mérleg 1 hétig,had mérjem esténként.Szopik után már semmiképp nem akarom,már bízom magunkban.Megkapta a 4 hós oltást is,icipicit sírt csak.A doktornő megállapítota,hogy Lili különben szép,egészséges,egyáltalán nem néz ki úgy,mint aki krónikus éhségben szenved :) ,mellesleg egy dumagép. :) :) Azért egy icipicit jobban örülnék,ha vmivel többeket hízna.Különben ma elég nyügi,gondolom az oltástól.

Gyöngyi-Gratula a 100 tejcsihez reggel.Ittál kálciumot?

Ildi-Sajnálom a veseköved.Apukámnak még fiatalon egy-két korty sör indította el a kövét,ill. a vesegörcsöt.

Cory-Lizababa gyönyörű!!!

Babetta-Nem semmi Levi alvókája. :wink: Lili is nagy alvó,ma is 3/4 8-kor kelt.

Scullyx-Nagyon édi Laura!!
:shock: :roll:
Vendég

Babci: Nem ittam még, mert amit itthon találtam az még 2004-es évjárat volt (a fene érti, hogy került elő), vásárolni meg nem tudtam elmenni, majd holnap remélem, addig is vedelem a teát

Kép

Kép
pgyöngyi

Akkor szombaton jó időnek kell lennie!!!

Cory: cuki Liza baba!

Mi autóval és két babakocsival megyünk, de alkalmazkodunk a többiekhez. Mondjuk hülyeség is lenne kilómétereket gyalogolni a ligetben, szerintem is jobb letelepedni.

Ma voltunk Bettinával a gyógytornásznál és kezelni kell a babócát.
azt állípította meg a hölgy, hogy azért nem nyomja ki magát hason, mert le van tapadva az izma a mellkasán és az elülső vállán.
Magastartásba is alig lehet felemelni a kis kezeit. Itthon is tornáztatnom kell, hogy fejlődjön.
azért nem tragikus a helyzet, de jó hogy elmentünk.
Szegény sírt amikor masszírozták és húzták a kezét, de így később rendesen tudja majd használni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Most találtam rá az oldalra.Olyan csodaszépek a babáitok!Az én kis manócskám febr.9-én született a 37. héten 2540 grammosan.Azóta egy kis zabagép, több mint 6és fél kiló.Állandóan röhög és beszélget, kivéve, ha front van /mikor nincs mostanában/, akkor t.i. alig-alig lehet letenni.Még nem forog, csak oldalra akar fordulni, 80%-os sikerrel.Mindig izgulok, hogy megfelelően fejlődik-e.Ez azóta csillapodott, mióta járunk baba-mama tornára, és látom a hasonló korú gyerekeket.A babakocsit utálja, kenguruzunk, abban jól elvan, bár az én hátam eléggé fáj.Két kérdésem is van.Ha tudtok, segítsetek.Az egyik meglehetősen intim.Gondban vagyok a fogamzásgátlással.A minipilltől félek, hiába mondják, nem akarom, hogy ő is kapjon a hormonból.Van jó ötletetek? nem igazán szeretnék kis korkülönbséggel testvéreket.A másik: az elektromos mellszívó lényegesen jobb-e ,
mint a kézi???Utóbbi elég fárasztó.Tudtok jó típust?Előre is köszi!!!!
bea80

Sziasztok!

Jöttem dicsekedni egy picit. Hannával ma voltunk méreckedni és 61 cm (56al született) és 4910g. :D

Nagyon büszike vagyok a csajra. :D:D

Cory: Tök jó a gatyó. :D Liza meg még mindig cuki!!! :D

Tünde: Már alig várom, hogy tudjunk egy picit dumcsizni!! :D:D
Remélem hamar rendbejön a kicsaj!!

Anna: Hogy vagytok?

Gyöngyi!
Nem irigyellek! Amennyit te parázol, én már tuti, hogy beleőszültem volna!!!! Nagyon szép nagy lány Lili! Ne aggódj ennyit! Tuti nem hal éhen! Na, majd szombaton töltünk beléd egy kis önbizalmat!!!!!

Pussza mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: :lol: . Felolvastam hangosan a férjemnek, amit írtál, és azt mondta, hogy már érti, hogy mitől őszűlt így meg 30 éves korára (tőlem).Egyébként alapjáraton vidám természetű vagyok, ha nem így lenne, már elföldeltek volna :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Olyan szép idő van már napok óta, hogy ma is egy csomót sétáltunk. Drukkolok, hogy hétvégére is az maradjon.

Gyöngyi: Sajna nem tudunk menni szombaton a talira :( Vince szeptemberben megy suliba, és a tanítónénik szerveztek most szombatra egy ismerkedős talit a Margitszigetre. Végülis tök jó, hogy nem teljesen idegenként indítanak szeptember 1-én, hanem már valamennyire ismerik majd egymást.

Petri: végre túl vagytok a "nagymosáson". Remélem jól sikerült, és ezután már nem lesz gond vele. Kinél voltatok?

Zsuzsófi: nekem is Graco Quattro Tour TSB-m van, én nagyon szeretem :) Eddig nagyon jól bevált, igaz, baromi nehéz, szal BKV-zásra nem igen alkalmas, hacsak nem súlyemelő bajnokságra készülsz :lol:
Én a neten találtam rá (használt), mert a boltokban csak fekete, meg sötét színűek voltak :( Remélem te is sikerrel jársz :)

Bartika: Tök jó, hoyg rendeződött a tejcsi dolog. Néha én is beparázok, mert úgy érzem, hoyg kevesebb a tejcsi, de aztán valahogy mégsem hal éhen a lányom :) Meg zabálok is, aminek sajna meg is van a látszatja :( Szerintem már lassan annyi kiló vagyok, mint amennyivel szülni mentem :cry: De tornázni meg nem merek, mert attól is apadhat a tej.

Babcika: Nem értem, hogy miért csak ennyit hízott Lili :shock: Nem kakált mostanában zöldeket? Mert arra mondják, hogy olyankor emésztetlenül távozik belőlük a tejci. Szal hiába eszik rengeteget, nem hasznosul benne. De aztán az is lehet, hogy ez hülyeség, és más oka van. A lényeg, hoyg semmi baja, egészséges és jókedvű :)
Nálunk ma este lesz mázsálás. Hát én is kíváncsi vagyok,mert mostanában már kevesebbeket hízott, remélem nem múlja alul magát :roll:

Tünde: sajnálom, hogy nincs minden rendben Bettinával, de jó, hogy ez hamar kiderült. Legalább így talán hamarabb és könyebben rendbejön. :)

Bea: Üdv itt :) Engem is érdekelne, hogy mennyivel jobb az elektromos mellszívó, mert sokszor én is csak azért nem fejek, mert a kézivel elég nehézkes. Mondjuk, én nagyon nem is akarok fejni, csak mikor hajnalban nagyon teli a cickó, akkor fejek le annyit, hogy ne feszüljön, de sose lehet tudni, lehet, hogy egyszer még szükség lesz rá.

Eszter: gartula Hannának. De azért te is ügyes vagy, nélküled nem nőtt volna ennyit :lol: Magadra is legyél büszke :)

És végül: minden baba nagyon cuki, nőnek, mint a gomba :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Friss időjárás-jelentés :lol: (most láttam):
Szombaton délelőtt szép napos idő lesz, csak délután jönnek a felhők és várható zápor, zivatar. Hőmérséklet: 30 fok körül.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ezt most kaptam e-mailon, nekem tetszett:

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a
konyhaajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
> - a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
> - a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
> - mert elmentem tejért: 100 ft
> - mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
> - mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
> - mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
> Összesen: 4800 Ft.

> Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne. Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
> - mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
> - az összes átvirrasztott éjszakáért,amit a betegágyad mellett
töltöttem: 0 Ft
> - a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
> - könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
> - mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
> - minden reggeliért, ebédért,uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
> - az életért,amit minden nap neked adok: 0 Ft.
> Összesen: 0 Ft
> Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak. A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből. Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE. Ezután édesanyja nyakába ugrott és csókokkal halmozta el.

Jó éjszakát minenkinek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nagy gondban vagyok.Tegnap óta fáj a bal mellem oldalsó-felső része,de nem folyamatosan,lázam,hőemelkedésem nem volt,és nem érzek benne csomót sem,fejni próbáltam de sehogysem megy.
Mit lehet ilyenkor tenni?Ez sztetek gyulladás lesz,vagy már az?Az lehet hogy megemeltem magam,vagy meghúztam és attól fáj?
HELP!!!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Szia pilchard!
Nekem egyszer gyulladt be a mellem, így kezdődött, másnapra lett 39 fokos lázam.A lényeg: ne fejd, az nekem se ment, tedd viszont gyakran mellre a babát, ő kiszívja majd rendesen.És legyél türelmes, 2-3 napig eltart legalább.Ha mégis belázasodsz, algopirint vegyél be nyugodtan, és szoptass, bárki bármit is mond :LEHET!!!sőt kell!!!
A babának és neked is az a legjobb.Mi átvészeltük, annak dacára gyulladt be a mellem, hogy rendszeresen kiűrítem.A védőnő szerint elég , ha megnyomja kicsit a melltartó, vagy a kezem, esetleg a baba.Ne izgulj, csak szoptass lelkesen!
bea80

Bea!
Üdv itt! Én Cerazettet szedek, igaz néha reggel veszem be az esti szemet. Esetleg spirálon gondolkodtál? Abból is van többféle.

Gyöngyi!
Nagon szép volt ez a történet amit írtál. Megkönnyeztem egy kicsit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Petri!

Hősök voltatok mindketten a mosásnál! Nekünk is azt mondták, hogy nagyon ritkán kell ismételni. Látod a kis szemén a javulást?

Faby!

Majd elmeséled milyen volt a névadó? Mi is azt szeretnénk majd, de egyelőre azt se tudom, hogy is szervezzük.
Hogy halad a festés? :)

Zsuzsófi!

Dóri sem nevet hangosan (illetve egyetlen egyszer hallottam, de akkor olyan nagyon nevetett, hogy csuklani kezdett) de én nem aggódom. Egyszerűen nem találja elég viccesnek a szüleit. Jól kigömbölyödött a nagylány, nagyon édi!

Gyöngyi!

Lilid nagyon huncut! És szépek vagytok együtt, és persze külön-külön is :)

Barti!

Klassz, hogy rendbe jött a szopi, és a tejmennyiség is a régi! Dóri farmergatyója családi örökség, a húgom kisfiáé volt, azért ilyen kis fiús :lol: Pötyi nagyon komolyan néz! Nagyon érdeklődő.

Babcika!

Én is beüzemeltem akálcium pezsgőtablit. Reggelre már a fülemen is dől majd a tej :)

Cory!

Liza nagyon csajos! Ennivaló a lepkés gatyó! És olyan szép pofija van :)

Scullyx!

Laura is ennivaló!

Tünde!

Szegény Bettus :( Fáj is neki a tornáztatás? Reméljük helyre jön tőle hamar a kis keze! Reggel én is kipróbálom, hogy feltudom-e emelni akis kezeit magastartásba, mert a Dóri se nyomja ki magát hason.

Bea!

Én se írok ide még túl régóta, de itt nagyon kedvesek a lányok! A fogamzásgátlással kapcsolatban: én se szedek hormontartalmú bogyót az életben soha többet! Marad a gumi... Mellszívóm nekem elektromos van, Pesztonka márkájú. Nem éppen a piacon kapható legjobb márka, de tudja amit kell, nekem megfelel. Kézit sose próbáltam.

Vok!

A Te lányod is egy hosszú combú bombázó, mint az enyém :lol:

Gyöngyi!

Nagyon tetszett ez a történet, amit leírtál. Én minden ilyenen bőgök...

Pilchard!

Remélem sikerül megúsznod a mellgyuszit...

Köszönöm szépen a meghívást a talira, de sajnos nem tudok menni :( :( :( De a következőt nem hagyom ki!

Egy mai kép, annyira megszerettem:

Így ráfűzi a kis karjára a csörgőjét, mint egy karkötőt! Igazi kis pipi!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ezt a képet akartam, bocsi!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gyöngyi: Ez a történet az én szemembe is könnyet csalt.

Tünde: A legfontosabb az, hogy időben észrevetted. De mit kell érteni azon, hogy nem nyomja ki magát? Az alkarjának, vagy a tenyerének kell a földön lennie? Mert nálunk az alkarja van a földön, a tenyere csak nagyon ritkán. Aggódnom kellene?

KépKép
mariannka

Mariannka!
Az én babám is közel annyi idős mint a tied, és ő sem támaszkodik a tenyerére.Mi még neurológusnál is voltunk, mert én extra aggódós vagyok, mikor 3 hónaposan nem volt hajlandó hason kinyomni magát.Aztán egyik napról a másikra megcsinálta.Nemrég voltam a doktornőnél ellenőrzésen, és mindent a legnagyobb rendben talált.Magyarán nem kell aggódnod egyáltalán.Persze ezt pont én mondom.A családtagjaim már csak nevetnek rajtam, és nem mernek semmit sem kérdezni, vagy megjegyezni a babával kapcsolatban, nehogy újra egyem magam valamin.Úgy látszik ez általános állapot.Állítólag a második gyereknél már "megnormálisul" az ember.

Évi gyönyörű a kisbabád!!!
Holnap megpróbálok én is feltenni képeket manócskáról.
bea80

Na még itt vagyok, leragadtam a mecsnél. Köszi a dicséreteket :)

Hasonfekvés: Mi még mindig hintázunk (repülőzünk), annyival kiegészítve, hogy közben rugdos a lábával, mintha mászni akarna. 1 esetben nyomja csak ki magát, ha felébred és körülnéz a kiságyban.

Én is elsírtam magam a sztorin, csak nem mertem leírni, mert így is mindenki túl érzékenynek hisz :)

Kép

Kép
pgyöngyi

fogamzásgátlás
Én most hallottam egy nagyon újról, egész jól hangzik. A neve Mirena, egy kis T alakú műanyag eszköz, amely felhelyezés után hormont bocsát ki a méhüregébe.
Naponta fokozatosan kis mennyiségű sárgatesthormon szabadul fel belőle, és ennek hatására nem jön létre a megtermékenyülés. Ezt a módszert annak ajánlják, aki óckodik a spiráltól, gyógyszert viszont nem akar szedni. Lényeges hogy olyan alacsony a hormo amit kibocsát, hogy a babatervezés előtt le kell az orvossal vetetni, és köv. hónaptól indulhat a próbálkozás.
5 évre lehet max feltetetni, és az ára 38.000.-Ft.
Akit érdekel bővebben, szívesen beteszem holnap a a tájékoztatót.

mozgás
Nálunk Márk rettentően erőlködik, hogy kinyomja magát, és nagyon ügyes is, amikor hason van, szinte teljesen kinyújtja a karját.
Hétfő óta pedig észrevette a lábait, és most örökké húzza fel őket, van hogy a kis kezével megfogja a combját és húzza maga felé, nagyon édi. (és közben nagyokat pukizik :lol: )

A történeten én abszolút nem érzékenyedtem el :roll: , szerintem semmi valóságalapja nincs, vagy legalábbis nem sok.

Alina
Vendég

Megvolt a heti mérlegelés. Én ilyet még nem pipáltam. A lányomnak sikerült a súlyát a múlt heti 5430 g-ról 5400 g-ra letornáznia :( Eddig olyan szépen hízott 200 grammokat hetente. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez a fogyás, én nem vettem észre, hogy éhezne, sőt. Sokszor van, hogy nem is eszik annyit, amennyi a ciciben van, hiába próbálom még unszolni. :(
Kaki minimum 4szer van egy nap, pisi is rengeteg, jókedvű. Múlt héten már az oldalára fordult, ezt a mutatványát azóta már többször is bemutatta, sőt egyszer félig már a hasrafordulás is sikerült.
Asszem holnap felhívom a dokibácsit, mert sejtelmem sincs, hogy most mit csináljak :( Kezdjem el én is mérni a szopikat? Tuti, hogy abba begolyózom.
A fene ezekbe a mérlegekbe :(
Most sikerült jól bepánikolnom :( :( :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi a megnyugtatást mindenkinek. :lol:

KépKép
mariannka

Pilchard: hasonló volt nálam is pár napja, én folyamatosan hónaljtartásban szopiztattam abból a ciciből. Ahogy Cory szokta mondani, próbáltam úgy helyezni, hogy az álla arra legyen, ahol a fájdalmat éreztem. 2 nap alatt javult a helyzet.
Próbáld ki, remélem te is sikerrel jársz :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Sajna mi nem tudunk menni a talira.:( Apa akkor fog a másik oldalára fordulni, pedig egy csomó dolgunk lenne... Megpróbálom valahogy megoldani, de nem hiszem sikerül, mégis ott lennünk.

Babók nagyonnagyonnagyon helyesek, szépek, egészségesek, tündériek! :)
Alex jól van nagyon, bár most közelharcoltunk vele, h aludjon már, mikor betettük az ágyikóba, mondván, h alszik, vad fekvőtámaszozásba kezdett, aztán kiszabadult egy bent rekedt büfi lájt, szó szerint leeresztett, egy szava sem volt, és most bőszen durmol. :)
Ma volt mércézés, 5600 g percre pontosan, centit nem took, de olyan 61-62 körül lehet.
Képecskék:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Vali: ha ennyit kakil, akkor tuti nem a kajabevitellel van gond! 30g fogyás beleférhet a mérési hibába. Nem volt picit beteg? Hosszra nőtt? Én kivárnék még egy hetet, hogy mi a helyzet.

cory
Budapest

Halihóó!!

Lányok-Help!!A jobb mellbimbóm,ill. a bimbó udvar alsó része kegyetlenül fáj szopi közben és utána.Pár napja viszketett egy kicsit,de elmúlt,most meg tegnap óta csillagokat látok.Az égvilágon semmi nem látszik ott rajta,fogalmam sincs mi lehet,talán gomba?Lilinek nincs szájpenésze,vagy az mástól is lehet?De mitől,és az inkább viszketne nem fájna,nem?Ez ééééég! :cry: és azt sem tudom,milyen dokihoz kell ezzel fordulni.Megkérdezzem a babadokit :?: :?:

Tünde-Sajnálom a kötött izmok miatt a kiscsajodat és persze téged.A télikenél is vannak páran,akiknek tornára kell/ett járni és szuper eredmények vannak.Fel a fejjel,biztos segíteni fog a torna.

Vali-Nincs zöld kaki :roll: ,az biztos,hogy sokat kitermel magából,keveset hasznosít,mert mióta hízlalás van,rengeteg a kaki,pisi.De tényleg nagyon jó kedvű,beszédes és láthatóan semmi baja.Formás és ha hihető,ha nem pufi,nem sovány.Hosszra is kicsi,csak 60 cm.Nem tudom,ő tényleg ilyen fajta lehet.Apja detto,165 cm és 63-65 kg.(Mikor megismerkedtünk 54 volt,na jó,akkor én 45voltam :oops: )Tehát se apja,se anyja nem nagydarab. :roll: Tényleg fene a mérlegekbe.Egy hét különben nem sokat jelent.Védőnő nekem azt mondta, ők egy hónapot néznek és az a jó,ha emelkedik a súlygörbéje.Majd Alizka is behozza a lemaradást!Ne parázz(bagoly mondja...:roll: :wink: )

Gyöngyi-Nagyon édi ez a számlás sztori :lol: Elkezdem jegyzetelni a listámat:Mikor nem híztál,én meg csak szopiztattalak megállás nélkül...0 Ft. :lol:

Évi77-Lili is mindig csuklik,ha belendül a hahotázásba :P Persze ennek már csak nyügi a vége. :? Fülöntejcsi:Úgy legyen :lol: Dorci tüneményes!!Milyen egyforma a könyvtára a lányainknak.Vajon miért?? :wink: :lol:

Bea-Én is hasonló paragép vagyok,remélem a második babucnál én is megnormálisulok!! :lol: :lol: (Ez baranyai tájszólás?Nem ismerős :wink: :lol: )

Jaj bocsánat a regényért,de én szeretek mindenkinek írni :oops: :oops: Jó éjt!!!
Vendég

Cory-A mi 5 dekánkhoz mit szólsz?Érdekelne a véleményed?Ugye vannak ilyen fajta babák és nem kell aggódnom,hogy vmi baja van?
Vendég

Vali: ilyenkor rémlik fel bennem, hogy kéne vmi mozgalom az otthoni mérlegelés betiltására :)
Rengeteg minden lehet: pl. hogy eltornázta magát a mérlegen, és az nem tudott mérni.
Ezen a héten inkább nyúlt mint hízott :)
Rosszul jött ki a kaki-ritmus: a múltkor pont utána volt nagyobb kaki, most meg előtte.

Az egész babát kell nézni: tutira látszik rajtuk, ha gond van.

Ööö: írtam már: öröm ide benézni, annyi itt a gyönyörű baba :) :) És millió bocs mindenkitől, nem megy név szerint :oops:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babcika: igen van ilyen :) És hogy fog ennek örülni kamaszodván - hogy eheti a sütiket, és mégse hízik :) (Na EZ a fejecske irigységtől sárga :lol: )

Borcsa
KépKépKép
borsts

...néhány friss kép...
Kép Kép Kép Kép Kép

Ilyen hősként viseli a pornyívózást
Kép

kispasi
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

nagypapa
Kép
a büszke nagyszülők
Kép Kép

öcsémmel
Kép

popsik
Kép Kép

...sziasztok csajok...
Kép

szupermeeeen...
Kép

szopi
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babcika: ez bizony lehet gomba, és az fájhat is. De erről inkább bőrgyógyászt kéne megkérdezni. Mármint a kezelésről meg ilyenekről.

cory
Budapest

Sziasztok

Nancsi
Próbálj meg jönni!!!!!! :)

Annácska
Megint eltűntél, :( ti jöttök?

Angi? :)

Évi
Nálunk is így csinál Levi a csörgővel, de a miénk piros. :lol:

Legközelebb, ha valaki pityergős sztorit rak fel ,írja az elejére. Ha valós, hanem én akkor is bőgők az ilyeneken. :lol:

Eddig akik jönnek:
Tünde, Cory, Borcsa, Sullyx, Ildi, Vok, Gyöngyi, Mariann, Babetta, Még valaki?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lívit kihagytam :lol:

Mamacka
Nem semmik a képek. Ti is gyertek csak.
:)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Pilchard, Babcika! Hogy van a melletek???
Szépek a babák!
Csudát baranyai tájszólás, inkább a sok alvás.....
Olvastátok Komócsin Laura írását a Publikációk közt? Az a címe:
Te ráérsz, Te egész nap csak otthon vagy!
bea80

Bea!

Én szerintem a harmadik gyereknél se "normálisulok" meg. Legfeljebb már csak egészséges mértékben fogok aggódni :)

Alina!

Jó lehet ez a fogamzásgátlás módszer, amit leírtál, de szerintem ez csak akkor éri meg, ha valaki 5 éven belül nem tervez újabb babát, nem? Mert 1-2 évre nem éri meg felrakatni.

Vali!

Most jön a "bagoly mondja verébnek" effektus: ha csak egyszer fordul elő ilyen fogyás, akkor szertintem még nincs ok aggodalomra. Főleg, hogy Aliz jól van! Persze én is síkideg lennék :)

Nancsika!

Alex is nagyon édes!

Babcika!

Remélem nem gomba, és hamar megszabadulsz tőle! Először én a gyerekdokinak mutatnám meg, és majd ő megmondja, hogy hova fordulj vele. Vagy a védőnő nem tud tanácsot adni? Mondjuk én nem megyek sokra a mienkkel, Dóri 6 hetes kora óta nem is láttam, telefonon elérni is képtelenség, de amilyen zöldeket tud beszélni néha ez nem is nagy baj! :D Mikor terhes voltam akkor is minden talákozásunkkor kitért arra, hogy ebben a terhességi korban mibe halhat bele a gyerek, vagy én :( Brrrrr...

Babetta, Babcika!

Lehet, hogy ugyanott vásárolunk, azért vannak ilyen egyforma kis cuccaink? :lol:

Ha minden igaz, és nem jön közbe semmi, akkor ma elmegyünk a Dórival baba-mama tornára az Istvánba. Már a múlt pénteken is benne volt a mehetnék a lábamban, de akkor pont az indulás előtt aludt el a törpi, és nem volt szívem felébreszteni. Talán ma eljutunk,mert rám férne egy kis mozgás, főleg hastájon :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Cicifájás változatlan,már hívtam a védőnőt,de még nem értem el. :cry: :cry: Útálom ezt,miért történik ilyen kellemetlenség az emberrel. :?: :evil:

Borcsa-Háát remélem is,hogy csak alkati dologról van szó,mert különben teljesen aktív a pöttöm,jókedvű,stb. Szoktam neki mindani: Mini Lili :lol:

Cory-Háát egyre inkább én is gombára gondolok.De mitől alakulhat ez ki?Mindent úgy csinálok,ahogy az elmúlt 4 hónapban,most talál meg ez a dög? :twisted:

Mamacka-Ezek a képek,elképesztően jók!! :lol:

Bea-Köszi! :lol:

Évi-Háát tényleg nem tudom mi lehet,de nagyon rossz.És a legjobb az egészben,hogy nem látszik rajta semmi. :roll: Én is gombára gyanakszom,ahogy Cory. :evil: :evil:
Vendég

Jó reggelt

Babcika: Nekem is szokott így égni a cicim, amíóta 2 óránként etetek. Szerintem csak a sűrű igénybevételtől van, de azért nézesd meg

Vali: Nehogy csatlakozz itt nekem a tejparások táborához, vagyunk elegen :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: