Juditkám!
Olyan jó olvasni, hogy vannak terveid! Azok csak előre vihetnek!
Lehet, hogy nehéz lesz gurunéninél elsőre, de biztos, hogy lesz mit letenni nála és gyorsabb lesz a gyógyulás így!
A kutyi-kérdést én is nagyon meggondoltam, de ha akartuk volna, már belevághattunk volna
és menhelyről hoztunk volna kutyit, ez tutti.
Most költözés előtt nagyon nem alkalmas, úgyhogy inkább 1-2 év múlva.
Bár KÉPZELD: azt álmodtam, hogy 2 kiskutyánk volt (fogalmam sincs honnan) és az egyiket Neked ajándékoztam.
Az Aviváról majd mesélj! Nekem nem túl aktuális most, de érdekelne, hogy milyen.
Vanda!
Szörnyű volt végiggondolni - ismét -, hogy milyen iszonyatos emberek dolgoznak a kórházakban.

Felháborító és egyben elkeserítő is.
Azért örülök, hogy túl vagy rajta és mostmár tényleg jöhet a felépülés belülről is.
Persze, hogy mostmár csak egyre jobb és jobb lesz!
Anyukád azért visszajön majd és melletted lesz, ugye?
Tényleg, ugye nem dolgozol még egy darabig?
Amúgy az rendben vagy, hogy Apa nélkül akartad kisírni magad és nem terhelni őt ezzel, de ez az "úgyis velem van a baj", ez önmarcangolás. Lehet, hogy a Te szervezetedben volt most a bibi (amúgy ez sem biztos), de ezt csak közösen lehet jól átvészelni.
Nehogy eltávolodjatok egymástól azért, mert kizárod a problémádból.
Tudoom, könnyű itt okoskodnom, csak az aggodalmamnak adtam kicsit hangot... azaz betűt.
De remélem, hamar visszalendülsz a régi, mindent humorosan néző Vandalino-ba!
Vanda, Juci!
Szomorú és közben felemelő, ahogy írtok egymásnak. Egyrészről örülök, hogy sorstársakként erősíteni tudjátok egymást. Mindig könyebb, ha tudod, hogy nem te vagy az egyedüli.
Másrészt viszont szörnyű, hogy mostanában csak rossz dolgok történnek.
Remélem, hamarosan kivergődik kis csapatunk ebből a melankóliából és jó hírt jó hírre halmozunk!!
Hajnesz Drága!
Remélem, nincs nagy baj!
Dia!
Jobbulást a kis filmsztárnak!
Drukkolok, hogy múló rosszullét legyen csak!
Ági!
Jó, hogy ilyen gyorsan lement az egész "randi"!
Biztos meglesz az eredménye!
Nna, te is jókat álmodsz!!

Megjegyzem, terhességem első időszakában álmodtam életem legnagyobb baromságait!
Ági, Boszti!
Egymásnak hoztok szerencsét! Tök jó!!
Boszti!
Gondoltam Rád tegnap!
Mik a hírek!
Drukkok mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Timi!
Már a picológus szerint igazán jó "szülőanyag" vagytok!
Mi kell még??

Tök jó érzés lehetett!
Toklász! Pfúj-pfúj! Szegény kutyik, mindig összeszedik!
Melba!
Hááát, sajna elszállt az első vevőnk.
Először is rájött a 4. emelet problémájára (ez jogos sajnos), másodszor pedig ő egy "reprezentatív" nappalit szeretne, amibe nem OK egy járóka, vagy gyerekes cuccok (még nője sincs, ez kiderült) viszont, ha az alsó szinten van az élet (konyha, nappali), akkor hova teszi a gyereket? Mert fennt van a gyerekszoba. Hiába mondtam neki, hogy ha gyereke lesz, nem ússza meg, hogy a nappalit elkerülje és úgyis ott lesz a gyerek, ahol ők... hihetetlen, hogy tudnak egyesek gondolkodni. De sebaj, azért sem adjuk fel!
Erika!
Igen, én is gondolkodom az úszáson. Most nem fájdogál annyira a derekam sem és jógára is tök ritkán jutok el, pedig az itt van a szomszédban. Szóval azt hiszem túl sok áldozattal és még kockázattal is járna, úgyhogy egyenlőre nem erőltetem. Aztán meg azért nem fogok menni, mert akkora leszek, mint egy bálna

, legalábbis jó úton haladok..
Jól tetted, hogy elhatároztad, hogy elég a vizsgálatokból. Ugye nyugisabb lettél tőle?
Én is egész jól bírtam eddig UH nélkül (már kemény 4 hete), de így az utolsó napokban mindig elég rosszul bírom.
Roxal!
Köszi kérdésed: tető a helyén és tök szép. Persze a tetőablakokat kétszer rakták be, de még előttünk felfedezték a hibát (hogy nem a bokámat szeretném fényárban úsztatni a tetőtérben) és már csinálták is, mire odaértünk
Nem baj az, ha vannak kétségeid, de azért ne determináld magadban azt, hogy nem fog menni. Nekem mindig azt írtátok, hogy muszáj hinni és hinni!
Fura lesz gondolom Vass dokival, bár sokat figyelgettem ücsörgés közben és szerintem tök szimpi.
Jobb is, hogy variált D. a gyógyszereken, hátha Nektek ez jön be!
Nagyon-nagyon drukkoloK!!!!!!
Kata!
Most ennyit kell Virágot kezelgetni, de utána ellenállóbb lesz minden kutyinál!
És megvédi a kisfiatokat is mindentől és mindenkitől!!
Vanda, Erika!
A fagyit és a kockasajtot - mértékkel - én sem hagytam ki az étrendből.
Több könyvben is olvastam a kockasajtot, hogy jó. A Gigitől kapott kismami könyvben is nagyon ajánlják (köszi Gigi).
Azért felvágott, párizsi, májkrém ügyben már nem vagyok ilyen bátor. Amúgy ránézni sem bírok. Ugye a füstölt sonka (nem túl zsíros) mehet?? Ugye? Na lécci, lécci!!
Athiz!
Mi az a reflux? Bocs a tudatlanságomért.
Gigi!
Hihetetlenek vagytok ezzel a fogyival! Neked már nem nagyon kell szerintem! Azért 15 kg iszonyatosan sok.
Jaj, annyira édes Oli és hogy még a guszti csigák is így érdeklik!!
Nos, így jár, aki kihagy 1-2 napot. Megint ennyit lett belőle. Aki unja, csak lapozzon inkább.
Puszi mindenkinek:
réka