A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Bocsánat, de most nem tudok hosszan írni, a páromtól szinte lehetetlen ideférni, ezért nem tudok most mindenkire reagálni. :(
Gyorsan meg akartam írni, hogy mi újság Virággal, mert többen érdeklődtetek :)
Szóval a véreredménye jó lett, a pisije már nem. Baci van benne, most egy hétig kétnaponta kell szurira hordani, aztán pedig punckióval (nem tudom szegénynek elkerülni) vesznek tőle steril vizeletet, mert a mostani nem volt az. Abból látszik majd, hogy van-e még kórokozó és ha igen akkor mi és aszerint kezelik. Szegénykém, annyira sajnálom hogy öt hónaposan már ennyit kell kezelni őt. De reméljük hogy meggyógyul. :) Immár véglegesen.

Roxal, neked azért gyorsan megírnám, hogy nekünk is a leg*arabbnak tűnő időpontban sikerült a lombik! Köhögés, lelkileg is taccs voltam, stb. Úgyhogy ne sirasd el előre a sikert, oké?!
Meglepődtem hogy azt írod, Dévai nem lesz huszadikán. Csak mert mi aznap délután megyünk hozzá, elvileg. Vagy akkor ilyenkor Vass doki fog fogadni? Gondolom...

Sziasztok! Majd jövök még ha helyet kapok!
szkatácska

Kata nyugi nem lesz gond stramm kutyus Virág!!! :-)
Ági28

Roxal,

Igaza van Katának, ebből még jó is kisülhet, legalább most lekileg te is egy kicsit lazábban tudod felfogni, nem nyomaszt annyira ez az egész. Egyébként meg nem a mennyiség a lényeg, hanem, hogy elég érettek és fejlettek legyenek a petik. Elég abból kettő jó is. Enigmáéknál is négy petiből lett a két gyönyörűség :lol: Azért azt remélem, hogy nem szállnak el idő előtt. A gyógyszereken-szurikon is változtatott Dévai, vagy csak a mennyiségükön? Minden rendben lesz, ne aggódj és vigyázz magadra!

Kata,
Virág biztos hamar meggyógyul, nem lesz ott semmi baj. A földről felszippantott pisi tényleg nem túl steril :lol:
Ti hogy vagytok, Írd már meg, hogy hol tartotok, ha jól emlékszem olyan 14. hét táján. De most, hogy a táblázatfelelősünk végre kivette megérdemelt pihenőjét és valószínűleg jobb dolgokat csinál, mint táblázatokat szerkeszt, nehezebb követni.

Boszti,
remélem a nehezén már túl vagy és holnap szépen beindulnak a ma megtermékenyített kis petéitek.+++++++++

Vanda,
na ezért mondtam én, hogy mesterünk néha túlzásba esik. Ha valaki veszélyeztett terhesként kórházban van pl. akkor tuti ilyen kajákat kap. Nyilván jó kerülni a túlzásokat, ne egyél nyers húst, penészes sajtot stb. De azért "néha" DI is túloz. :twisted: Fagyi nekem is jöhet :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

Lányok!

Nem adtam én fel, csak sokkal több buktatót látok, mint eddig. De ettől ez még egy új lehetőség! :)

Inari!
Változtatott a mennyiségen elsősorban, meg menopur helyett most merionalt kapok. Decapeptilt meg szándékosan nem alkalazza most, mert ha bejön a legrosszabb lehetőség (elszáll vagy nem marad visszaültethető embrió), akkor a következő hónapban rögtön lehet újra kezdeni. Decával meg ki kellene hagyni három hónapot. A többi változatlan. Hogy vagytok, pocakod alakul már Annával?
roxal

Roxal,
Azért ezt szeretem Dévaiban, hogy annak ellenére, hogy mindig a legrosszabbra készít fel, közben a te érdekedet nézi 100%-ban.
Pocakom alakulgat, most már tényleg szinte napról, napra nővöget. Anna elég élénk baba, néha nagy murikat csap bent, rendesen rugdos, de ezt te is hamarosan érezni fogod. :lol:

KépKép
inari

Boszti!

Megtermékenyített peték előre, cél a méh, beágyazódás 9 hónapra... :lol:

Inari!

Mennyire irigyellek! A 20. hét környékén a legjobb kismaminak lenni! Persze mindenkinél más, ismertem olyanokat, akik majdnem az egész terhességük alatt rosszul voltak... :mrgreen: Remélem, te nem ezek közé tartozol, és jól vagy(tok)!

Kata!

Remélem hamar és végleg meggyógyul a pici Virág! Tegnap én is elvittem a dokibácsihoz a mi Lili kutyunkat (már nem pici és menhelyből hoztuk), hogy megkapja az éves szurit. Ő olyan, mint egy borjú, hagyja, hogy nyúzza a drága kisfiam! Lili viszont Golyó cicánkat szereti nyúzni, amit persze a macsek visel kicsit rosszabbul. Van, amikor eltűnik a cicus feje Lili szájában! Hát azért ilyenkor már rászólok, még ha játékból is kapja be a cicafejet! :lol:

Roxal, neked is drukkolok!

Ági, örülök, hogy tisztáztátok a vitát a számítógéppel, és újra be tudsz lépni az előző adatokkal! Próbálj pihcsizni!

Melba, azt hiszem, kissé ideges típus vagyok, erre rátesz még az időjárás is+mindenféle gondok, amikkel küzdeni kell, persze ilyen az élet, és még ráadásul a koffeint sem nagyon bírom, de ha nem iszom egy féladag cappuccino-t reggeli és ebéd után, akkor meg szétesek az álmosságtól! Főleg ha még éjszaka sem aludtam jól! Pedig sajna ez gyakori mostanság nálam! Azért tényleg jó, hogy legalább süt a napocska, és itt a nyár vééégreee! Remélem itt is marad :D :!:

Kagyló, hogyan tudsz, és főleg honnan ilyen szép, csillogós betűket, képeket felrakni! Egyszer próbáltam egy képeslapot felrakni ide, de még véletlenül sem sikerült :roll: .

Drukk- és pusszhegyek
Vendég

Kép Athiz
Nagyon sok helyről le lehet tőlteni a nettről, és elmentem a Windowsba, és utána ahová írsz van egy olyan, hogy melléklet feltöltése ott megkeresem hová tettem és feltöltésre rányomok. Már fent is van.
kagyló

Judit! Múlt héten Loihi rakott fel nekem egy linket az Aviva tornáról, bemásolom azért neked is ide.
http://www.paramedica.hu/200404/lelekme ... atorna.htm

De Eper is tud felvilágosítást adni, ő is érdekelt a dologban, én is megbeszéltem vele, hogy küld nekem könyvet.

Amúgy hogyi vagy?

Kagyló! Engem az érdekelne, hogy honnan lehet ezeket az aranyos képeket, és ilyesmiket letölteni, azt nem tudom. Mostanság keveset írkálsz.

Inari! Akkor csak én vettem olyan nagyon halálosan komolyan a dolgot? :lol: Én nem ettem semmi "rosszaságot".
Majd pocifotót raksz fel te is? Meg Vantát is megnézném már szívesen, biztos óriás már.

Roxal! Akkor tényleg nagyon sokesélyes a dolog, már a leírásodból következtetve, de azértis sikerülnie kell a stimunak IS. Lesz miért izgulni így az államvizsga után is, azt hiszem.
Az szerintem jó nagyon, hogy Decapeptilt nem kapsz, azért ha mégsem, akkor lehet rögtön menni tovább,sokat számít. De persze ne így legyen, meg nem is lesz.

Kata! Szegény Virdzsinek tényleg sok lehet ez, de jó lenne ha már kiderűlne mi a baj, és akkor hamar meggyógyul.

Én délután rendesen begörcsöltem, most jobb, vettem be görcsoldókat. Nem tudom ez normális-e így, két nappal a műtét után, remélem elmúlik, mert nem fogok megint visszamenni.
vanda978

Teszek fel pár marcipánból készített babákat :!:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Úgye, hogy nagyon eredeti :?: :!:
kagyló

Diánk Domija, a kis szrtárjelöltünk beteg lett, összeszedett valami vírust. Fosizik és lázas volt, de most lement a láza.
Szurkoljunk neki, nehogy megint kórház legyen mint amikor Domi és Oli is beteg volt. :(
vanda978

Vanda
E-mail ment :!:
kagyló

Kagyló! Nagyon édesek. :lol:

Boszti! Mizujs veletek? Ugye rendben ment minden?
vanda978

Köszi Kagyló, bár nem teljesen vili, amit írtál, főleg, hogy fogalmam sincs, honnan lehet ezeket letölteni. Mondjuk sok keresgélés után bizti rálelnék, csak sajna nem sok időm jut kutatgatásra. Ezeket a babás képeket már láttam, nekünk emailben szoktak ilyesmiket küldeni, csak mostanában már nem kapunk! Annyira cukik, egy olyan kis puncásat én is elfogadnék, főleg ha élőben lenne :lol: !

Dia, sajnálom Domi babát, remélem, hamar meggyógyul. Az én fiam most este megint hányt. Valszeg holnap felhívom a dokinkat, hogy mi a fene lehet a baja szegénynek, habár azt mondta múltkor, hogy neki még manapság is hasonló gondjai vannak, mivel Ő is refluxos volt kiskorában, úgy, mint Szilim. Hát van miért idegeskednem megint, nem mintha eddig nem lett volna miért! :cry:

Néha már úgy utálok élni :roll: :!:

Egyedül a fiam miatt tartom magamat, de ha neki is baja lesz, én tuti felkötöm magam :!:

Na jó éjt mindenkinek!
Vendég

Athiz
Küldtem E-mailt. Van pár oldal ami a mailben szerepel, azt nézd meg, és onnan le fogsz tudni szedni. :lol:
Én az összes babát elfogadnám, mert már évek óta várom az én is csodámat :!: Persze nem marcipánban szeretném :wink:
kagyló

Sziasztok :)

Kata :)
Szurkolok, hogy Virág teljesen meggyógyúljon! Kevin kutya is volt már többször beteg. MÉg múltkor írtad, hogy milyen anya leszel, ha még a kutyus betegségét is nehezen viseled. Na akkro leírok egy történetet: Egyik nyáron Kevin nagyon sokat vakarta a fülét. ELvittük orvoshoz és kiderült, hogy teljesen be van gyulladva a füle és már gennyesre vakarta a füle környékét. Elaltatták, leborotválták a fejét. Na én ezalatt végig bőgtem, szerintem a dokik röhögtek magukban rajtam :oops: Egész éjjel nem aludtam stbbbbb. Kb. olyan hangulatban voltam mintha anyám vagy apám lenne a műtőben...... Persze a kutyuli nem kevés ápolás után meggyógyúlt. Mint tudjátok Olikám is volt már kétszer kórházban. Soha életemben nem féltem és nem rettegtem ennyire. DEEEE... végig mosolyogtam rá, ha kellett lefogtam, hogy megvizsgálják. Hidd el, hogy ha ilyan helyzetbe kerülsz akkor megállod majd a helyed, mert muszály. Mert a gyermeked tőled vár majd bátorítást. Szuper ügyes anya leszel!

Judit :)
Hogy vagytok? Sikerült egy picit megnyugodnod?
Én már nagyon áhítozom a süteményed után :wink:
Fogyás: Viktor pénteken fejezi be a 90 napost, - 20 kilóval. Én kb. 15 kg-ot fogytam, de mostanában megállt. SZerintem mióta nem találkoztunk, nem nagyon fogytam.

Vanda :)
Mikor én voltam terhes, szó sem volt ilyen dolgokról, hogy mit nem lehet enni. Ettem mindent. Én nem tudom elképzelni, hogy attól bármi baja lenne a babának, hogy ha a kenyerdre teszel egy szelet sajtot. Szerintem azzal lehet ártani egy babának ha az anyja cigizik, iszik, vagy egyoldalúan táplálkozik. A terhesség nem betegség, még akkor sem ha ennyire nehezen sikerül.

Roxal :)
Olikám minden nap emleget :wink: Mondja, hogy haza mentél Atival. Nekünk is az a lombik sikerült amit le akart állítani Dévisz. Minden rendben lesz!

Mindenkinek sok puszi!

Íme egy kép a csigás nagyfiúról:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!

Ide azt a agyereket!!!! MEg akarom dögönyözni!!!!!! Ez a kép egyszerűen SZUUPER!!!Találkozni akarok Veletek! Most!!

Tudtad használni a 90 napos receptjeimet végül??

Roxálom!

Azért a sok bizonytalansági faktor ellenére én azt szűröm le, hogy most Dévai nagyon belead apait-anyait. Ilyenkor nagyon szeretem, amikor minden apróságra odafigyel:):)
Mikor raksz fel képeket a házatokról?
Most is otthon leszel 3 hetet?

Kata, Gigi!

Tegnap eljött velem ebim a munkehylemre, aminek persze az lett a vége, hogy délutánra már rázta nagyon a fejét. Sejtetettm, hogy a toklász szezon első napján sikerült összeszednie egy díszpéldányt... Este irány állatorvos barátunk, aki épp kiszállít a kádból... Belenézett otoszkóppal a fülébe, persze jó mélyen van, irány a klinika, bódítás (ami gyakorlatilag altatás). Már többször kellett ilyet Ebikével átélnem, de megint annyira izgultam, a torkomban donogott a szívem, és nem győztem simogatni. Persze mindkét fülében volt betolakodó. Aludt aztán itthon jó 2 órát, ezután ébredezett, remegett, dőlöngélt, mint egy részeg kutya, és nagyon kómás volt a tekintete. Egész este szeretgettük, simiztük, mert nagyon sajnáltuk... Az esti alvásnak hála, persze már 5 órakor megnyalta a férjemet, mondván, gazdi, reggel van, gyerünk valahova...
Mindezzel azt akartam mondani, hogy én is a nagyon aggódós fajta gazdi vagyok, mert nagyon-nagyon féltem kicsi kutyulimat.

Kis Filmsztár!

Gyorsan gyógyulj meg!!! Mi lesz nélküled a filmgyártással?
lkt

Kagyló! Köszike!

Gigi! Viktor -2o kg-ot fogyott? Nem semmi, az biztos. Megismered még az embert?
Én sem tudom eldönteni 90 naposat csináljam-e vagy Norbit? Picit félek a sok gyümitől. És te is csináltad vele? De ugye nem a múltkori kép óta fogytál 15 kg-ot, hanem úgy átlagba?

Athiz! Naaaa, ne mondj már ilyeneket, biztos nem olyan rossz neked, hogy nincs miért élned.
Mi az a refluxos? Még nem is hallottam róla. Szilinek olyan betegsége van? Azért remélem mihamarabb befejeződik a hányása neki is, de mostanában annyi gyerek hány meg fosizik meg lázas. A tesóim gyerekei is benne vannak, úgy sajnálom őket, a kicsi le is fogyott szemlátomást.

Milyen jó lehet A nászutasoknak! :roll:
vanda978

Timi! Milyen állatfajta az a toklász? a te munkahelyeden olyanok szaladgálnak? Szegény Kekszi, neki is mindig jut valami. Az én ebeimnek még ilyen bajuk nem volt. Ők mindig kullancsosak.
vanda978

Sziasztok!

Képzeljétek azt álmodtam, hogy mentem a dokihoz, és egy csomóan ott voltatok ti is, közölték, hogy ma nincs a Dévai, és más helyettesíti, be is jelentkezett mindenki hozzá, egy sárga cetlire írták fel mindenkinek a nevét, és mikor engem hívott volna, akkor ugrott be, hogy nekem még nem is kellett volna mennem, és szépen otthagytam a dokit. De legalább jót dumáltam veletek.
Ági28

Juditkám!
Olyan jó olvasni, hogy vannak terveid! Azok csak előre vihetnek!
Lehet, hogy nehéz lesz gurunéninél elsőre, de biztos, hogy lesz mit letenni nála és gyorsabb lesz a gyógyulás így!
A kutyi-kérdést én is nagyon meggondoltam, de ha akartuk volna, már belevághattunk volna
és menhelyről hoztunk volna kutyit, ez tutti.
Most költözés előtt nagyon nem alkalmas, úgyhogy inkább 1-2 év múlva.
Bár KÉPZELD: azt álmodtam, hogy 2 kiskutyánk volt (fogalmam sincs honnan) és az egyiket Neked ajándékoztam. :) :) :)
Az Aviváról majd mesélj! Nekem nem túl aktuális most, de érdekelne, hogy milyen.

Vanda!
Szörnyű volt végiggondolni - ismét -, hogy milyen iszonyatos emberek dolgoznak a kórházakban. :( Felháborító és egyben elkeserítő is.
Azért örülök, hogy túl vagy rajta és mostmár tényleg jöhet a felépülés belülről is.
Persze, hogy mostmár csak egyre jobb és jobb lesz!
Anyukád azért visszajön majd és melletted lesz, ugye?
Tényleg, ugye nem dolgozol még egy darabig?

Amúgy az rendben vagy, hogy Apa nélkül akartad kisírni magad és nem terhelni őt ezzel, de ez az "úgyis velem van a baj", ez önmarcangolás. Lehet, hogy a Te szervezetedben volt most a bibi (amúgy ez sem biztos), de ezt csak közösen lehet jól átvészelni.
Nehogy eltávolodjatok egymástól azért, mert kizárod a problémádból.
Tudoom, könnyű itt okoskodnom, csak az aggodalmamnak adtam kicsit hangot... azaz betűt. :)
De remélem, hamar visszalendülsz a régi, mindent humorosan néző Vandalino-ba! :)

Vanda, Juci!
Szomorú és közben felemelő, ahogy írtok egymásnak. Egyrészről örülök, hogy sorstársakként erősíteni tudjátok egymást. Mindig könyebb, ha tudod, hogy nem te vagy az egyedüli.
Másrészt viszont szörnyű, hogy mostanában csak rossz dolgok történnek.
Remélem, hamarosan kivergődik kis csapatunk ebből a melankóliából és jó hírt jó hírre halmozunk!!

Hajnesz Drága!
Remélem, nincs nagy baj!

Dia!
Jobbulást a kis filmsztárnak!
Drukkolok, hogy múló rosszullét legyen csak!

Ági!
Jó, hogy ilyen gyorsan lement az egész "randi"!
Biztos meglesz az eredménye!
Nna, te is jókat álmodsz!! :) :) Megjegyzem, terhességem első időszakában álmodtam életem legnagyobb baromságait!

Ági, Boszti!
Egymásnak hoztok szerencsét! Tök jó!!

Boszti!
Gondoltam Rád tegnap!
Mik a hírek!
Drukkok mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi!
Már a picológus szerint igazán jó "szülőanyag" vagytok!
Mi kell még?? :) Tök jó érzés lehetett!
Toklász! Pfúj-pfúj! Szegény kutyik, mindig összeszedik!

Melba!
Hááát, sajna elszállt az első vevőnk.
Először is rájött a 4. emelet problémájára (ez jogos sajnos), másodszor pedig ő egy "reprezentatív" nappalit szeretne, amibe nem OK egy járóka, vagy gyerekes cuccok (még nője sincs, ez kiderült) viszont, ha az alsó szinten van az élet (konyha, nappali), akkor hova teszi a gyereket? Mert fennt van a gyerekszoba. Hiába mondtam neki, hogy ha gyereke lesz, nem ússza meg, hogy a nappalit elkerülje és úgyis ott lesz a gyerek, ahol ők... hihetetlen, hogy tudnak egyesek gondolkodni. De sebaj, azért sem adjuk fel! :)

Erika!
Igen, én is gondolkodom az úszáson. Most nem fájdogál annyira a derekam sem és jógára is tök ritkán jutok el, pedig az itt van a szomszédban. Szóval azt hiszem túl sok áldozattal és még kockázattal is járna, úgyhogy egyenlőre nem erőltetem. Aztán meg azért nem fogok menni, mert akkora leszek, mint egy bálna :), legalábbis jó úton haladok.. :)
Jól tetted, hogy elhatároztad, hogy elég a vizsgálatokból. Ugye nyugisabb lettél tőle?
Én is egész jól bírtam eddig UH nélkül (már kemény 4 hete), de így az utolsó napokban mindig elég rosszul bírom.

Roxal!
Köszi kérdésed: tető a helyén és tök szép. Persze a tetőablakokat kétszer rakták be, de még előttünk felfedezték a hibát (hogy nem a bokámat szeretném fényárban úsztatni a tetőtérben) és már csinálták is, mire odaértünk :)
Nem baj az, ha vannak kétségeid, de azért ne determináld magadban azt, hogy nem fog menni. Nekem mindig azt írtátok, hogy muszáj hinni és hinni!
Fura lesz gondolom Vass dokival, bár sokat figyelgettem ücsörgés közben és szerintem tök szimpi.
Jobb is, hogy variált D. a gyógyszereken, hátha Nektek ez jön be!
Nagyon-nagyon drukkoloK!!!!!!

Kata!
Most ennyit kell Virágot kezelgetni, de utána ellenállóbb lesz minden kutyinál!
És megvédi a kisfiatokat is mindentől és mindenkitől!! :)

Vanda, Erika!
A fagyit és a kockasajtot - mértékkel - én sem hagytam ki az étrendből.
Több könyvben is olvastam a kockasajtot, hogy jó. A Gigitől kapott kismami könyvben is nagyon ajánlják (köszi Gigi).
Azért felvágott, párizsi, májkrém ügyben már nem vagyok ilyen bátor. Amúgy ránézni sem bírok. Ugye a füstölt sonka (nem túl zsíros) mehet?? Ugye? Na lécci, lécci!!

Athiz!
Mi az a reflux? Bocs a tudatlanságomért.

Gigi!
Hihetetlenek vagytok ezzel a fogyival! Neked már nem nagyon kell szerintem! Azért 15 kg iszonyatosan sok.
Jaj, annyira édes Oli és hogy még a guszti csigák is így érdeklik!! :)

Nos, így jár, aki kihagy 1-2 napot. Megint ennyit lett belőle. Aki unja, csak lapozzon inkább.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Duddu!! Na azért a bálnától még messze vagy,én alabból az vagyok!! :-)

Hát igen elég nagy baromságot állmodtam, de hát lehet, hogy csak fáradt vagyok!! nem baj hétvégén kipihizem magam,mert a párom elutazik 5 napra,és egyedűl leszek, és csak pihenek, pihenekés pihenek!! :-)
Ági28

Foxikám,
Csesszelek le!
Ilyen hosszú lábakkal nehogy már ne tudj átlépni kisebb buckákat. Emeld fel azt a lábikrát és taposs rá a buckára, és mindegyikkel ezt kell tenned és előrébb juttok! Elő az agyarakkal és harcra fel! Tessék szépen hasznosítani a gyogyókat és nem lesz semmi gond! Pozitív gondolatok és nem a következőre gondolni, mondanám hogy nem lesz következő de mint tudjuk hogy ezt soha nem mondhatjuk!

Athi,
Na brávó! Jóslatod is tartja bennem az erőt, úgy hogy nem ám beszarsz itt nekem, süt a nap-bár most engem sem vigasztal ez - de tekinstünk előre, aztán majd csak meglátjuk mi van előttünk.

Kekszikém,
Anyádnak nem könnyíted meg az életét, így legalább nem unatkozik!

Vandalino,
Tegnap sikerült Aviva nénivel beszélnem-Tóth Lívia- és július 1-én megyek egy 4 órás tanfolyamra. Megint életmódváltást javasoltak, de azt írta -e-mail-, hogy a tanfolyam alatt ezt el tudom sajátítani, és menni fog, lúgosat kell ennem és nem savas, erjedő, rothadó dolgokat. Most majd megkeresem hogy mi a lúgos, de valószínű nem a gyümölcsök, még jó hogy nyár van.

Gigi,
Olit hogy bírjátok emelgetni, általános állapot? Remélem büszkék vagytok magatokra,mert ez óriási eredmény, utána is tartsátok nem visszaszedni! Viktor szaladgálhat utánad majd törökben, mert mint egy Baywatch-os csajszi fogsz libegni a strandon, főleg ha kiengeded a hajad.

Duddu,
Majd jön valaki és megveszi egyből, ne is foglalkozz vele. Pihentess mert egyik pillanatról a másikra akkora lesz a pocid, hogy csak kamillázol! Vezetéssel ugye leálltál, tudom túl óvatos vagyok, de hát ez van.

Hajnesz,
Aviva torna? Nem gyüszöl el velem? Remélem hamar megszűnik a negatív környezet és örülni is tudsz. Én sem vagyok százas, de majd csak lesz belőlünk valami.

puszi Farkasok J
farkasok

Réka,

Szerintem OK. kockasajt és a sonka, legalábbis én is eszem :twisted: Sőt bevallom, hogy jó minőségű sonkákat, szárnyasmájkrémet (ezt lehet házilag is csinálni csirkemájból, nyam-nyam) és halpástétomokat is szoktam nyomatni. Igaza van Giginek, ez nem betegség, persze vannak egészségtelen dolgok (pl. parizer, tesco gazdaságos sajt jellegű izé, kola stb.) , de ezeket nem terhesen se ettem. Szerintem mértékkel minden egészséges dolog fogyasztható. Ez az egész kicsit ilyen divat is, egy Franciaországban élő ismerősőmmel közölte az orvosa, hogy a terhesség alatt nem ehet epret és tejet, mert allergiás lesz a gyerek. (velem anyukám végig evett -én is októberben születtem - és nem vagyok allergiás).

Gigi,
Csigás Oli kép fantasztikus, imádnivaló. Olyan nagy cuppanos puszit nyomnék az arcára. :wink:

Ági,
helyes csak pihizzél, de azért sétálgass is, az jót tesz.

Vanda,
remélem a görcsök javulgatnak és lelked is jön helyre ebben a szép időben.
A toklász egy fűféle kalász-szerű termése, ami olyan mint egy nyilhegy, mindig egyre mélyebbre megy és nehéz kiszedni. A kutyik fülét jól tönkre tudja vágni. Vigyázni kell vele nagyon.

Roxal,
mi a helyzet, holnap mész Di-hez vagy csak hétfőn.

Boszti :?: :?: :?: :?: :?:

Hajnikám, remélem nincs semmi komoly baj, kérlek ne tünj el!

Póci,
:!: :!: :!: Veled mi van, rég nem jelentkeztél.

KépKép
inari

Athiz,
Juditunk lebaszása teljesen jogos. Nézd meg ezek a csajok -Judit, Hajni, Vanda- min mentek mostanában keresztül és hogy állnak hozzá a dolgokhoz!

Juditom,
Végülis ti mikor és hova mentek nyaralni? Vesd bele magad a boldog tervezgetésbe!

KépKép
inari

Inari meglessz a séta is ,mert a két kis szarost (kutyák) vinni kell sétálni!! :lol: :lol: :lol:
Ági28

Judit!
Igazad van :oops: De neked nem kell magyarázzam, hogy egyre nehezebb hinni, de megígérem neked, hogy mindent megteszek :)

Inari!
Holnap lesz az első bekukucs, aztán hétfőn Vass doktorral randizom, s az alapján döntik el, hogy mikor lesz punkció.

Timi!
Ebinek jobbulást.
Milyen ház képre vagytok kiváncsiak? Van már sok képünk, de annyit mégsem tehetek fel. Különben is jözzök hozzánk talira, oszt meglássátok.
Nem terveztem most, csak két hetet otthon. Atti még nem tudja, nem tudom, mit fog hozzá szólni, meg dolgozni csak kocsival tudok jönni, annak meg senki nem örül, Dévaival az élen. Nem tudom, mi az okos. Pihenni-nem pihenni, stb.

Gigi!
Mikor jöttök :) Még jó, hogy a szomszédban lakunk, oszt nehezebb összehozni, mint egy talit... Oli kisherceget meg szívesen látnám. Adj egy puszi t a nevemben. Ha meg otthon leszek, szívesen élek az ajánlatoddal :lol:
roxal

Drága Lányok!
Nehéz eltűnni Tőletek! :lol:
Nagyon köszönöm, hogy gondoltok rám. A problémámról nem akarok itt írni, nem ide való és nem biztos, hogy el tudnám magyarázni úgy, hogy mindenki megértse. Egy feladat, amit meg kell oldanom lélekben, karmikusan.
Azért jövök ám feltöltődni a jó hírekkel, képekkel minden nap, így Veletek vagyok.
Juditkám, bejelentkeztem Líviánál, találkozunk júli 1-én. Köszi. :wink:
hajnesz

Na, csajok!
Ezt sikerült összedobnom:
Kép

Kicsit soknak tűnik, de valahogy ki kell találjuk, hogy mikor érünk rá a legtöbben, nem?
Ha valakit kihagytam, szóljon és ezer bocsi érte! :oops:
Helyszín ajánlatunk is van bőven, szóval talán mostmár "csak" az időpont a gond.
NYILATKOZZATOK!
Annyira szeretném, ha összejönne mostmár valamikor...

Puszi:
réka
Vendég

Réka!

nekem júli 15-ig van autótilalom a transzfer miatt, tehát ha nálunk tartjuk, vagy Gigiéknél, akkor jó az az időpont is.
Júli 15-16 jó bárhol, 22-29 kiesik, akkor megyünk nyaralni.

Hajni!
De jó, hogy nem tűnsz el, ezer puszi neked.
roxal

Nekem a 8.-a semmiképpen nem jó, mert a párommal évfordulónk van 7.-én, és valahova lehet, hogy elmegyünk!!
Ági28

Üdv!

A lecseszerintések valahol jogosak irányomban, habár nem tudjátok az okát. Nem feltétlenül a nem babásodás és a kisfiam rosszulléte okozza csak a depit, hanem más egyéb gondok is, amiket nem írok le, mert rámenne a fél napom a sorolásukra, meg unnátok is! Azért köszi, majd visszább fogom magamat a nyafogással... 8)

A reflux olyan pocibaj, amikor nagyon sokat "bukik" egy csecsemő vagy kisbaba. Szilinek enyhe refluxa van, ez valami gubanc a gyomrával, én sem értem pontosan. Csak azt tudom, hogy emiatt esetleg nem úgy hízik a pici, ahogy kellene, meg azért valljuk be, nem olyan egészséges túl sokszor "visszafelé enni" a kaját! Nos, erre gyógyszert nem kapott sosem, mert nem ítélték túl vészesnek a dolgot, de mostanában elég sűrűn kijön belőle aminek nem kéne, és aggódom, mert a pociját is nyomkodja, hogy fáj neki! Már beszéltem a dokibácsijával, jövő héten megyünk vele poci UH-ra, vérvételre, meg minden ilyen szörnyűségre. Remélem, semmi komoly!

Gigi, nekem is nagyon bejön a csigus fotó, pedig nem is könnyű így lekapni a kis rosszcsontokat, nemigaz?

Ági, én úgy gondolom, figyelj mindig az álmaidra, mert gyakran olyat súgnak meg, amit nem is gondolnád, hogy arról van szó! Húú, ezt jól megmondtam, mi? Arra célzok, hogy vajon miért is nem kellett neked bemenned a dokihoz álmodban? Lehet, hogy már nem kellett... :wink:

Hajnesz, örülök, hogy tudsz maradni! :)

Kedves Kagyló!

Sajna nem kaptam emailt, pedig szerettem volna. Kérlek, próbáld meg mégegyszer, hátha most sikerül, oké? :D

Csóka mindenkinek, és drukk, akinek szüksége van rá :lol:
Vendég

Athiz, hát nem tudom, de tényleg sokszor érdemes figyelni az álmokra!
Ági28

Sziasztok, köszönöm a drukkokat, valahogy nem értek el hozzám :(:(
Szóval hétfőn még 6 tüszőm volt, ami szóba jöhetett, de szerda reggelre már csak kettőt látott dévai. A többi idő előtt megszökött. Ezek után nagyon gyorsan bevittek a műtőbe, hogy legalább ezeket le tudja szívni. Mondanom sem kell, hogy mennyire csalódott voltam. Féltem, hogy esetleg ezek is megrepednek. Szerencsére nem repedtek meg, és még talált hozzá kettőt, így négy szép petét tudott leszívni.
Ma hívtam őket, hogy hogy álluk: a négyből egy biztos megtermékenyült, kettő talán, egy biztos nem. Azt mondta a biológus, hogy az a tapasztalat, ha egy termkenyül meg, akkor az nem fejlődik olyan szintre, hogy az visszaültethető legyen. Ezért holnap reggel hívnom kell őket, hogy mehetek-e transzferre vagy ez a harmadik lombik is ugrott.
Szóval most kibuktam és a világ végét látom magam előtt. Mivel a múltkori lombik ugyanígy végződött, nem fűzök hozzá sok reményt.
Holnap reggel kiderül, hogy most visszakapom-e bármelyiket is.

Olyan pocsékul érzem magam, hogy az nem is lehet elmondani.

Majd jövök, csak összeszedem magam.

Kép

Kép
boszti

Jaj Boszti!
Elhiszem, hogy most k.rva nehéz lehet! :(
De ne add még fel! Minden lombik más! És próbáld megtalálni a jó oldalát! Pl. azt, hogy nem 2-t, hanem 4-et sikerült leszívni! :)
Én azért hiszek a csodákban és nagyon várom a holnapi híreket!
Addig is foglald el Magad!
Pl. azzal, hogy kitalálod, Neked/Nektek melyik hétvége lenne jó egy kis találkozásra.
Először kifelejtettelek a táblából, bocsánatodért esedezem érte! :oops: De már benne vagy, úgyhogy nyilatkozz!

Ági!
És a többi dátum?

Roxi!
És az utsó 3 dátum?
(olyan vagyok, mint egy rabszolgahajcsár? :evil: )

Athiz!
Nem tudhatták a lányok, hogy van még más is a háttérben. Úgy nyilván más a helyzet.
Ha nem érzed idevalónak, nem írod le. Semmi gond! Azért remélem, megbírkózol a problémáiddal mielőbb! :)
Mostmár értem a refluxot (életemben nem hallottam róla). Jövő héten kapjatok nagyon pozitív eredményeket!!! :)
Vendég

Duddu, köszi, igazából a családdal (anyu, apu, a drága férjem, anyós, após, annak szülei) + még a szomszéddal való "jó" viszony az oka az önpusztításomnak, valahogy semmi nem akar jól elsülni! Csak nem akarok állandóan magamról fecsegni olyanokat, ami esetleg másokat untat, vagy ilyesmi. Persze az is lehet, hogy még megered a nyelvem, vagy sokkal inkább a kezem :lol: .

Boszti, fel a kicsi fejjel, ne legyél szonyorú, remélem, minden jól alakul majd! :wink:
Vendég

próblom megfogadni a tanácsodat, hogy lekössem magam, de ti is tudjátok, hogy ez mennyire nehéz.

köszönöm a meghívást.
ha ceglád, akkor a 27-e lenne jó,
egyébként pest vagy környéke
júli 1-2 nem jó, a többi igen.
boszti

Sziasztok!

Ati elment itthonról, így kaptam egy kis lehetőséget a gépnél. Csak kicsit, mert tanulok/(nom kéne) a vasárnapi vizsgámra.

De mosolyogva ültem ide, mert vhogy pozitív volt most olvasni a hozzászólásokat. Nem volt pedig semmi extra hír, de sok minden megmosolyogtatott.

Elsősorban annak örültem, Judit, hogy a leveled alapján megint közelebb vagy ahhoz, hogy "régi fényedben csillogj". Legalábbis a soraid megint olyan Juditosak voltak, vidámak. előremutatók. Teccccettt!

Másodszor tényleg, ez a topik bizonyos százalékban kutyás topik! :)
"Megnyugató" és együttérző olvasni, hogy mindenki hogy tud reszketni a kis "dögökért", ha vmi bajuk van. Kár hogy nem csak ilyen emberek tartanak kutyát, aki úgy szereti, gondozza őket, mint ti, mint mi itt a topiklakók közül. Mi is voltunk ma Virággal szurin, röhej, de mindig elfordulok ha megbökik szegényt. Felhívtam azt az állatorvost, akihez alapállapotban járunk, hogy mi újság a Virággal, azt mondta, az a szuri amit most kap, lórugás. Szegénykém, remélem legalább tényleg rendbejön tőle.

Aztán elröhögtem magam azon, ahogy az álmokat elemeztétek. Mármint nem azért, mert nem hinnék az álmok jelentőségében, hanem mert eszembe jutott, hogy az első nyolc hétben, amíg használni kellett az Utrogestant, minden!! éjjel szexről álmodtam. Ugye tilalom volt, van, nem lehetett együtt lenni, és hát éhes disznó makkal álmodik (na meg tele van nyomva progeszteronnal) alapon minden éjjel erről álmodtam. De még álmomban is azt éltem át, hogy nem szabad. Vajon ezek az álmok mit akartak üzenni? :)))
Azóta áttértem más műfajra, kb. ilyeneket álmodok hogy kályhában elégetik az ismerőseim, stb, csak hogy a gyengébbekből adjak ízelítőt.
Reggelente szinte megkönnyebbülés, mikor rájövök hogy jé, ma nem álmodtam semmit. :)

Dia, gratulálok Domi művészi sikereihez! Remélem semmi komoly betegség nem dönti le a lábáról!

Inari, jól számoltad, 14. hetet töltöttem be szerdán. Eddig még nem akartam, de a könnyebbség kedvéért majd mindjárt megpróbálok idevarázsolni én is egy ilyen vonalzófélét.

Réka, Inari és Vanda, azt hiszem ti írtatok erről, szóval a kajákon néha én is morfondírozok, hogy akkor ezt most kéne vagy nem kéne enni. Pl. én a "tilalom" ellenére minden nap eszek kemény sajtokat, de gyakran eszem pl. mozarellát is, paradicsommal, mert könnyű, sok benne a fehérje és imádom. És pasztőrözött is, persze. Pulykasonkát én is gyakran eszem, nagyon ritkán más felvágottat (ez annyit jelent hogy eddig talán ötször ettem túristát, mert Ati imádja én meg megkívántam), továbbá a tesóm múltkor hozott vidékről kolbászfélét, azt mondta, nem nyers, úgyhogy egyszer-kétszer abból is ettem, de leginkább belesütöttem mondjuk rántottába.
A vicces, hogy régen minden nap ettem kefírt, joghurtot, magvakat, halat, most, mióta úgymond kéne, azóta alig kívánom ezeket. Eszek persze kefírt, joghurtot, de pl. a halat egyáltalán nem kívánom. Ez azért is röhej, mert korábban volt, hogy magában ettem a Rio Mare konzervet.
Ami még érdekes, hogy viszont ahhoz képest, hogy korábban szinte sosem ittam cukros ücsiket, ill. nem szoktam nassolni, mostanában kb. heti egyszer biztos őrülten megkivánom a Fantát, vmilyen rágcsával. Nemtom mi ez, de hát olyankor oltani szoktam a kínzó hiányt...

Gigi, ezek a fogyások nagyon dícséretre méltóak! Nem semmi, nagyon ügyesek vagytok!
Azt már mondanom sem kell, hogy Olivér dögönyöznivalóan gyönyörű a képen!

Na, úgy jártam mint Réka, írtam (megint) egy kisebb regényt... Sebaj, talán lesz vkinek türelme végigolvasni.

Puszi
Kata
szkatácska

Boszti fel a fejjel, előrre ne rágd magad, holnap majd minden kiderűl!! :-)

Kata meglásd virág pikk-pakk meggyógyul!!

Duddu a többi hétvégét még nem tudom, de az tuti, hogy pest lenne jó nekem.
Ági28

Na mégegyszer itt vagyok, mert amíg írtam, lettek új hozzászólások, amiket csak most látok.

Boszti, ez nem igazságos!!! Tudott Dévai vmi okot mondani, vagy csak egyszerűen szerencsétlenség, hogy megint így alakult? Az első lombiknál nekünk is voltak első napon még lemaradottnak tűnő peték, de aztán másnapra megtermékenyültek azok is szépen. Hátha neked is így lesz!!! Jó lenne ha eljutnátok a beültetésig, de az is igaz, hogy ilyen kétes helyzetben én azzal vigasztalnám magam, hogy legalább a támogatott lehetőség nem vész el. Persze tudom hogy az ember nem tud várni, meg hogy sokat költöttetek a gyógyszerekre eddig is, de mindig törekedni kell arra, hogy a dolgok legjobb oldalát nézzük. Persze közben nehézségeken mindannyian átmentünk már és tudjuk hogy az a legnehezebb, hogy a felhők mögül is lássuk a napot. :(

Az előbb elfelejtettem, hogy mi is lakáseladásba fogunk, úgyhogy az ezirányú drukkok nekünk is elkelnek. Van egy másik lakásunk, amit el kéne ahhoz adni, hogy vehessünk egy kertes házat. Komplikált kör lesz, de remélem összejön.

Közben próbálkoztam a vonalzó összeállításával, de nem jött össze :(

Kata
14+1
szkatácska

Sziasztok :)

Naaaaaaaaaaa én meg szinte minden éjjel azt álmodom, hogy megcsal és elhagy a férjem :shock:

Juditkám :)
Én mint báj vaccccs :lol: :lol: De annyiban hasonlítok a jó öreg Pamelára, hogy neki is narancsbőrős a valaga :wink: Azért ez valahol megnyugtató :lol: (az általaid is nagyra értékelt Story és Best magazinokban láttam :wink: )
Jó erőben vagyok, már nem nagyon fogyózom. Igaz nem eszem most sem valami sokat....... De szerencsére nem vagyok amúgy hízékony alkat. ( na ez elég hülyén hangzott, akkor mégis mit tudtam leadni??? )
Nagyon örülök, hogy kezd a humorod visszatérni :!:

Eszter :)
Én is szoktam azon röhögni, hogy nem sikerül átmenni hozzátok..... Pedig még hivatalos papír is van nálam, amit oda kéne adnom. Az ajánlatom meg naná, hogy áll!!! Tessék élni vele :!: :!:

RÉka :)
Nekünk az első három időpont nem jó, a többi okés! A helyszín mindegy. Csajok, hogy viselkednek?

Inari :)
Ja igen, a kóla! AZt én is kihagytam, pedig imádtam elötte. Anna ?

Timikém :)
Gyere, aztán dögönyözd meg ezt a hétördögöt!!!! MOST :wink:
Kekszinek jobbúlást! Hülye toklászok!

Athiz :)
Remélem jobb a kedved. Persze, hogy a gyermektelenségen kívűl is van ok ami miatt szomorú lehet az ember. Csak ha már túl régóta tart a rossz hangúlat akkor kéne ellenne tenni valamit.
Jó fényképet meg tényleg nehéz csinálni. Állandóan bemozdúl, kimozdúl, elmozdúl :roll:

Hajnikám :)
Soksoksoksoksoksoksok puszi!!!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Réka!
Bocsi, nem volt pontos a fogalmazásom, júli 22-től két hétig nyaralunk, tehát nekem legközelebb az aug. 5 lehet még jó :roll:
roxal

Na akkor nekünk ezek jók és mindegy hol!
július 08-30-ig. augusztusban megyünk nyaralni.
Duddukám vésd be a táblicskudba.

Megjöttünk a drága Fülöp dokitól. Varratokat kivette, a sebek szépen gyógyulnak, pocak rendben. 3 hónap védekezéses szexre ítéltettünk, na ez lesz ám a feladat, mert hát mit mondjak egyenlőre nem szexelünk, tehát az első mensiig kihúzzuk mert Kriszt elutazik, de aztán meg azt lessem, hogy mikor nem eshetek teherbe, még jó hogy eddig más szemszögből kellett figyelni, mire arra rájöttem, erre most meg ez. Most tutira peteéréskor fogom kívánni a csávókámat. A megszakításos szextől eldobom az agyam, mert hát nekem is akkor jó amikor neki, arról nem beszélve, hogy mi abban az élvezet ha arra figyel, hogy nehogy teherbeejtsen, és időben kiszálljon a buliból. Az óvszeres változat meg hát, szeretem a pőre dolgokat, mit kerteljek. Fogamzásgátlót meg nem mert mire hozzászokik a szervezet akkor meg abba kell hagyni, amúgy meg nem kavarunk be felesleges hormonokkal még akkor sem ha minimális. Várom szakértők okos és vicces tanácsait!

Athiz,
Itt aztán nyíghatsz, és tedd is azt, csak azért bíztatunk, hogy pozitív legyél te buta banya!

Hajneszkám,
Megvettem a könyveket meg egy savtalanításról szóló könyvet is, hát nem lesz egyszerű, de simán megcsináljuk.

Boszti,
Bízzunk a törpékben, hát ki bíztatná őket ha te meg mi nem! Telepátia is van, nyomasd az energiákat!

Ági,
Küldd majd el privátba parfüm listát, igaz most van egy pár de hát az ember sosem tudhatja mire vágyik.

Puszi Farkasok J
farkasok

Athiz!
Sejtettem, hogy család a gond. Tudod, nagyon sokan vagyunk így ezzel.
Én is elég nehéz döntések előtt állok, még mielőtt a csajok megszületnek.
Megyek is gurunénihez pénteken, biztos, ami biztos.
Ha megered a nyelved, az sem baj. A lényeg, hogy semmi sem kötelező.

Bosztika!
27-ére nem is írtunk időpontot.
Hogy is van ez? :O

Katácska!
Nekem meg nagyon sokáig megcsalós álmaim voltak. Mármint én csaltam.
Mindig mással, máshol...
Szörnyen keltem reggelente. Aztán beszélgettem gurunénivel (hozzá járok asztrológiára is), meg a leendő gyerekorvosunkkal is (bibi, nekünk már olyan is van, pedig totál véletlenül botlottam bele) és nagyon megnyugtattak.
Nem is álmodok ilyeneket már egy ideje.
Egy nagy gondom nekem is van: a szénsavas cukros üdítők. Én sem ittam soha. Mindig is utáltam és néha úgy kunyerálok egy-két kortyot, ha valaki mellettem ilyesmit iszik, mintha szomjan akarnék halni. :) :)
Háááát, nem lesz egyszerű a lakáseladás. A tuttinak tűnő vevőnk is elúszott sajna.. :(

Gigi!
Azért a Te dumád se semmi! :)
Köszi, jól vannak a csajok, assz'em. Persze dokinéni még nem merte kijelenteni, hogy csajok, (csak az UH-s) így holnap várunk tőle mostmár valami biztosabbat.
Hasam megint nőtt, kicsit be is kakáltam, hogy mekkora leszek..

Gyűlnek az adatok, csak gyűlnek... köszi mindenkinek!!
Vendég

Judit emilben küldöm jó??
Ági28

Csak kérhetek hozzá emilcímet?? Ha jó?
Ági28

Judit, orális kényeztetés a veszélyes napokon? Tiniszex azokra a napokra? Vissza a régi szép időkbe?
Na, milyen jó ötlet?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szkatácska

Húha, elég szabados lett itt a helyzet, izzadok is rendesen... :lol:

Köszike a kioktatásokat (remélem, nem rossz értelemben)!

Szóval én is gyakran álmodom, hogy a férjuram megcsal, és bizony elhagy engem meg a fiúnkat, sőt még valamikor terhes is voltam a másodikkal, úgy ment el. Persze ez betudható a borzalmas zöldszemű szörnynek is, ami kínozni szokott. Sajna féltékeny típus vagyok. Nemúgy a párom. Rohadt érzés ez. Az álmok sokszor azt mutatják meg, amire titokban, vagy nem titokban vágysz. És valamikor egész mást! Például félelmeket, mint nálam is (megcsalás, elhagyás, stb.).

Egyébként a problémahalmazaimból egy: nem tudom, kinél hogy van, de szörnyen bánt, amikor a párom hazaesik este a melóból, nekiáll sörözni + beszélgetni az apósommal (sajna náluk lakunk) mindenféle pasis témákról (szerelés, mi történt a melóhelyen...). Én pedig csak annyi figyelmet kapok, a gyerekről nem is beszélve, hogy puszi, csók, hogy vagytok. Ennyi. Pedig szeretnék kicsit hozzábujizni, beszélgetni vele, nyugodtan, már amennyire lehet Szili baba mellett nyugiban lenni, és mindenképpen szeretném, ha egy kicsit játszana, foglalkozna a babánkkal. Hiszen nem csak anyja van szegénynek! A pasik hajlamosak ettől elzárkózni, mert úgy gondolják, elég, ha csak pár percet vannak a gyerekkel, vagy nem is tudom. Lehet, hogy csak én élem ilyen tragikusan meg a szitut? Amúgy kedves, és próbál hétvégén is most már közös programokat csinálni, bár többnyire ezeket is én találom ki. Tény, sokat dolgozik, tuti el is fárad, fizikai munkát végez. De esténként azért úgy elaludni, hogy még beszélek hozzá, és a köv. pillanatban már horkol... :?

Szegénnyel biztosan igazságtalan vagyok, de hullára dolgozza magát, és még a szekér sem úgy megy, ahogyan kéne! Igazából semmink sincs (lakás, autó is csak részletben megy), csak mi vagyunk egymásnak! Legalább ezt ápolhatná egy kicsit jobban, vagy nem? Az tuti, hogy nélküle viszont pocsékul érezném magam, mint ez már párszor kiderült! Már beszéltünk erről párszor, de nem tudom igazán, mi lenne a megoldás. Az is lehet, hogy most kiírtam magamból egy kicsit ami bántott, és így jobb lesz majd!

Bocs, hogy kissé kitálaltam, akit nem érdekel, húnyja be a szemecskéit, és ne figyeljen az én blablámra! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Hú, jó sokat termeltetek! :cry:

Jaj Boszti, pedig annyira szorítottam! :cry: De még abból az egyből is gyönyörű babád lehet, ne add fel kérlek! Bízz a petécskédben!!! Megy a sok drukk a másik kettőnek is!!! :wink:

Ági, Rád vagy már inkább Rátok? is sokat gondolok!!! :wink:
Ti töritek meg végre ezt a rossz sorozatot, ugye?

Roxal, akkor nagyon mennek a drukkok Feléd! :wink: Most sikerülni fog érett petécskéket kivenni, megtermékenyülnek és meg is fognak tapadni! Már muszáj jónak történnie Veletek is! :wink:

Vanda, jobban vagy már egy kicsit???
Utazzatok el a pároddal nyaralni valahova, attól biztos helyrerázódtok!
Én is az anyummal és a húgicámmal szoktam nagyokat lelkizni. :wink:
Megértem, hogy szartál a nővérekre. Bocs, csak olyan hülye vagyok, mindig kibújik belőlem a tanár és hiszem, hogy az emberek nevelhetőek. Hátha legközelebb, mással már máshogy lennének. De megértem, hogy nagy ívben leszarod őket, nem is érdemelnek mást.

Hajnesz, remélem végre Rád mosolyog a napocska és megoldod hamar azokat a fránya problémákat! Ha baj van, jön csőstül. :cry: Azért küldöm a pozitív energiákat Feléd, rosszul nem jöhet! :wink:

Judit, örülök, hogy mindent rendben talált Nálad a doki és hogy a kedves is egy picit jobb. :wink: Legalábbis ez süt az üzeneteidből. :wink: Gondoltam ám ma Rád, attól még, hogy nem írtam.
Aviva és savtalanító kúra jól hangzik. :wink: Tuti eredményes lesz! :wink:
Szex-gondodat én is megértem, pont ugyanúgy érzek ezekkel a védekezési technikákkal kapcsolatosan, mint Te. Szar ügy, ötletem sajna nincs. :cry:

Inari, nagyon örülök, hogy minden rendben volt a szívuh-on! :wink: Hogy tetszett a nő? Élvezd is a terhességet, nincs is annál jobb! :wink:

Kagyló, aranyosak a képeid. :wink:

Kata, szegény Virág! Nyugi, meggyógyul hamar!
Hát nekem is 20-án 10-re van időpontom a Dévaihoz. Ez így gáz, mert nekem most aktuális a terheléses cukor vizsgálat, meg kellene beszélnem vele. Ilyenkor mi van?
Ja és én szívesen végigolvastalak! :wink:
Apropó, vonalzó. Megcsinálod a Lilypie vagy egyéb oldalon és a középső táblában lévő irományt bemásolod az aláírásodhoz.

Dia, Dominak mielőbbi jobbulást! Szegény! :cry:

Gigi, ez a kép Oliról fantasztikus! :wink: Szerintem benevezhetnéd fotóversenyeken.
Nem semmi mennyiségű kilóktól szabadultatok meg. Nagy gratula! :wink:

Timi, szegény Keksz! Hát a kutyusainknak is jól kijutott mostanában! :cry:

Duddu, nekem az időpontok úgy néz ki, hogy jók. Nincsenek nagy terveim a nyárra. De azt hiszem, én is csak a fővárost merem bevállalni...
Reméljük, egyszer elkelnek lakásaink. Sajnos nekünk is eddig csak egy komoly érdeklődőnk volt. :cry: Most már több ingatlanossal is szerződtünk, hátha...
Drukkok mennek, lakáseladáshoz és házfelújításhoz egyaránt! :wink:
Szerintem bálna sosem leszel, csak helyes kismami! Az nem leszel, hanem már vagy! :wink: Aztán számolj ám be holnap, hogy mi volt a dokinál!

Athiz, a húgomnak is refluxa van, sajnálom szegény fiadat! Remélem, ez még kinőhető gyerekkorban. Ez a gyomorsav túltengése és égeti a nyelőcső végét és kemény gyomorégéseket okoz, azért fáj szegény pocija! Gyakran és keveset egyen egyszerre, semmiképp se egye degeszre magát. Attól hány, hogy jön fel a sava. :cry: Reméljük, nem viselik meg nagyon a vizsgálatok!
Részvétem az apósékkal való együttlakás miatt, nem lehet könnyű! :cry: De a férjeddel mindenképp tisztázni kellene az érzéseidet!

Az álmokról én is tudnék mesélni... De majd máskor, mert most hazajött végre a párocskám! :wink:

Szép estét mindenkinek!
Melba

KépKép
melba

A jó sokat termeltetek után ezt :wink: akartam írni, és nem ezt :cry: . Bocs :lol:

KépKép
melba

Duddu!

Engem júliusra mindenhova beírhatsz. Tök jó fej vagy, hogy összeszeded ezt a millió infót!!!

Basszus annyit de annyit írtatok, erre képtelen vagyok reagálni...

Judit!

Én is kérek szépen Aviva néni tel.számot. Mennék veletek kva szívesen 1jén, de lagziba megyünk. A tornát viszont feltétlenül szeretném megtanulni.
Szeretem imádnivaló stílusod!!!

Boszti!

Én nagyon drukkolok Neked a holnapi telefonért!

Roxál!

1 kép a házról kívülről, 1 a kertről, 1 a nappaliról stb.

Holnap jön valaki Dévaihoz??? Mi délre megyünk lelet egyeztetésre.

Fáradt vagyok, nyűgös vagyok, húzok aludni!!! ( Egyik nagyon közeli barátnőmről ma derült ki, hogy rossz indulatú pajzsmirigy daganata van... 33 éves, 6,4,2, évesek a gyerekei... A rohadt, megmagyarázhatatlanul igazságtalan kva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: