Sziasztok Lanyok!
Nem tuntem el, folyamatosan olvasgatlak Benneteket, gondoltam azert adok valami eletjelet magamrol.
Az uj zebrasoknak gratulalok!
En is itt varom, hogy ki lesz a harmadik, hisz 3 a magyar igazsag, es 1 a raadas, igaz?
Akiknek pedig nagyon remenyteli volt ez a ciklusuk, es megis megjott, nagyon sajnalom, pedig ugy orultem volna en is meg tobb johirnek.
Panka!
Orulok hogy jol vagytok, az UH miatt meg mindig nagyon irigykedek.
Velunk semmi kulonos, ezert nem is irtam, hisz nem sok minden tortent.
Multheten penteken eljutottam egy nogyogyaszhoz, aki kezzel megvizsgalt es kozolte, hogy minden rendben. (Tavaly ugyan ez volt, 1 het alatt meg a meh novekedeset is erezte a nogyogyasz, csak eppen az UH nem mutatott semmi eletjelet.)
Szoval ez a vizsgalat nem nyugtatott meg egyaltalan. Raadasul o nincs feljogositva egyeb vizsgalatokra, tovabb kuldott szuleszhez, aki viszont csak szept. 3-an tud legkorabban fogadni.
Akkor viszont mi mar Magyarorszagon leszunk, tehat vegul megiscsak otthon jutok el legkozelebb UH-ra es egyeb vizsgalatokra, amikor mar boven a 11. hetben leszek.
Mit tehetnenk, varunk es bizakodunk.
Ami talan lehet jo jel, hogy neha 1-2 oklendezes (elnezest) ramjon, de amilyen gyorsan jon, olyan gyorsan el is mulik, delelottonkent nem tudok enni, kisse emelygek, es csak a hideg savanykas gyumolcsot tudom lenyomni.
Aztan delutanra, estere mar nemi kaja is lecsuszik. Rohadtul kivanom a hazai izeket, nem gyozom a borsofozeleket, lecsot, porkoltet, gulyaslevest fozni, a fast food-ra pedig ra sem birok nezni, pedig imadtam a hamburgert, sultkrumplit, pizzat.
Viszont lehet hogy csak bekepzelem magamnak ezeket, pszichesen is nagyon jol tudja produkalni ezeket a dolgokat az ember.
Sajna ilyen pesszimista vagyok ezen a teren, mert hat aki egyszer mar megegette magat...
Es most mar nalam csak a hiszem ha latom (marmint UH-on a babat) elv mukodik.
Tovabbra is sok sikert mindenkinek!
Sziasztok
Monka