A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ZsuzsuKép

Ha leírod magánba a telcsiszámodat, akkor küldök egy sms-t, hogy ne kelljen netcafe után szaladgálni a szabidon. Egyébként jó pihenést Nektek !!!!

GittaKép
Ritka, hogy ilyen rendes orvost találtál az SZTK-ban. Szerintem sem rossz ez a 6 mm, ez még a pé-re vastagodhat. Fogyókúrának meg tudom javasolni az aquafittness-t ahova én is járok. Ott sokan mondták, hogy fogytak tõle, és közben nem szenvedtek úgy mint 1 óra aerob edzés alatt.

CatEye

Cat
Kép
cateye

DorisKép
Az nagyon jó lenne! Köszönöm szépen!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

CateyeKép
Köszi Neked is a felajánlást, de akkor jó lesz úgy, hogy Doris küld egy SMS-t a hírekrõl. Remélem, csak csupa jót!Kép
Te hová jársz erre az aqua fitnessre? Mostanában annyit hallani errõl a sportról és vízimádó lévén felkeltette az érdeklõdésemet. Hányszor van egy héten és hol? És mennyibe kerül? És utána vagy elõtte ott lehet maradni úszni egyet?

Zsuzsu
zsuzsu

CatEyeKép
Egy gondolatnyival elõztelek csak meg így ha nem haragszol küldök én SMS-t ZsuzsunakKép
ZsuzsuKép
SzívesenKép

Puszi: Doris
doris

Doris!
Köszi, remélem úgy lesz! Akkor tényleg nem is olyan rossz az a 6 mm. Kép

Zsuzsu!
Légyszíves írd meg nekem a címét, fel fogom keresni! Elõre is köszönöm! A címem megtalálod a nevemnél!
Jó pihenést!!! Kép

Cateye!
Sajnos az nem megy, úszni nem fogok tudni feljárni Pestre, ahoz túl messze van. A sima úszáson én is elgondolkodtam, de sajnos nincs havi 7500 Ft-om egy 20 napos bérletre, sem napi 500 Ft-om az úszkálásra! Még ha heti egy alkalmat nézek, akkor talán, de annak meg nem sok értelmét találom, hogy csak heti 1x. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Olyan szerencsés vagy, hogy egy jó, lelkiismeretes dokit fogtál ki! Bizz benn, és minden rendben lesz! Látod, hogy a lányok is azt mondják, jók a paramétereid!

A fogyáshoz csak annyit, hogy a torna, a mozgás mindenképpen kell, de az ételeket is próbáld egészségesen kiválasztani: sok gyümölcs, zöldség, teljes kiörlésû péksütemények. Sok folyadék. Vigyázz arra, hogy többször egyél, de keveset. Ne koplalj, mert az nem egészséges!
A zsírt, a cukrot csökkentsd a minimálisra.

Nelli
nelli2

Akkor most már tényleg búcsúzom Csajok. Hétfõn jövök.

Puszi: Zsuzsu

GittaKép
emil ment
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Alma, SziszukaKép
Nagyon - nagyon sok bokdogságot kívánok nektek? Vigyázzatok nagyon magatokra.

Velünk minden rendben. Szerencsére én nem "ölelgetem" a WC-s csészét, de ehelyett egész napos hányinger gyötört, ami csak akkor múlt el, ha ettem valamit. De mostmár kaptam rá gyogyit és szinte teljesen jól vagyok. Mostmár csak az álomkór gyötör. Bárhol és bármikor bírnék aludni.Kép Pénteken megyek újból UH-ra. Már nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mennyit nõtt a 2 hét alatt. Szmonkáról tudtok valamit?

Mindenkit üdvözlök, Panka

panka

Virag! Kép A homet nem merem a ciklus 2. feleben. De az enyem sajnos eleg rendszertelen Kép, igy meg nem remenykedem, esetleg egy nagyon-nagyon picit. Azert koszi a drukkot.
Na, es persze a cseppeket is. Ha Pesten jarok, akkor nem egy kavera, de legalabb egy fagyira meg foglak hivni. Bar nem tudom mikor megyek arra, de akkor megbeszeljuk a randit. De Te is jelentkezz am, ha itt jarsz Fehervaron. Itt is van egy-ket jo hely!
Annyira aranyos vagy! Kép Ha esetleg valami isteni csoda folytan Kép (miutan rendes meretu tuszom nem volt Kép ) nem lenne szuksegem a cseppekre, akkor tovabb fogom postazni annak, akinek szuksege lesz ra.

Zsuzsu! Tudom mar nem vagy itt, de azert jo pihit. En meg sajnos szombaton is dolgozni fogok. Kép Lesz meg itt valaki rajtam kivul?

Gitta! ne szomorkodj mar elore! eloszor tunjon el a koved, aztan johet a baba! Tessek pozitivan nezni elore! Kép
(A fogyokurara nem tudok mit mondani. Nekem inkabb nehany kilo kellene a szuleim szerint Kép )

Cateye! Nagy-nagy drukk a holnap reggeli teszthez!

Na, en is jo kis regenyt irtam!

Andi
andi28

Andi!
Adok szívesen plusz kilókat, nekem a kelleténél is több van! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lanyok!
Nem tuntem el, folyamatosan olvasgatlak Benneteket, gondoltam azert adok valami eletjelet magamrol.

Az uj zebrasoknak gratulalok!Kép Kép
En is itt varom, hogy ki lesz a harmadik, hisz 3 a magyar igazsag, es 1 a raadas, igaz?Kép
Akiknek pedig nagyon remenyteli volt ez a ciklusuk, es megis megjott, nagyon sajnalom, pedig ugy orultem volna en is meg tobb johirnek.Kép

Panka!
Orulok hogy jol vagytok, az UH miatt meg mindig nagyon irigykedek.Kép Kép

Velunk semmi kulonos, ezert nem is irtam, hisz nem sok minden tortent.
Multheten penteken eljutottam egy nogyogyaszhoz, aki kezzel megvizsgalt es kozolte, hogy minden rendben. (Tavaly ugyan ez volt, 1 het alatt meg a meh novekedeset is erezte a nogyogyasz, csak eppen az UH nem mutatott semmi eletjelet.)
Szoval ez a vizsgalat nem nyugtatott meg egyaltalan. Raadasul o nincs feljogositva egyeb vizsgalatokra, tovabb kuldott szuleszhez, aki viszont csak szept. 3-an tud legkorabban fogadni.
Akkor viszont mi mar Magyarorszagon leszunk, tehat vegul megiscsak otthon jutok el legkozelebb UH-ra es egyeb vizsgalatokra, amikor mar boven a 11. hetben leszek.
Mit tehetnenk, varunk es bizakodunk.
Ami talan lehet jo jel, hogy neha 1-2 oklendezes (elnezest) ramjon, de amilyen gyorsan jon, olyan gyorsan el is mulik, delelottonkent nem tudok enni, kisse emelygek, es csak a hideg savanykas gyumolcsot tudom lenyomni.
Aztan delutanra, estere mar nemi kaja is lecsuszik. Rohadtul kivanom a hazai izeket, nem gyozom a borsofozeleket, lecsot, porkoltet, gulyaslevest fozni, a fast food-ra pedig ra sem birok nezni, pedig imadtam a hamburgert, sultkrumplit, pizzat.
Viszont lehet hogy csak bekepzelem magamnak ezeket, pszichesen is nagyon jol tudja produkalni ezeket a dolgokat az ember.

Sajna ilyen pesszimista vagyok ezen a teren, mert hat aki egyszer mar megegette magat...
Es most mar nalam csak a hiszem ha latom (marmint UH-on a babat) elv mukodik.

Tovabbra is sok sikert mindenkinek!

Sziasztok
Monka
szmonka

LányokKép
Szép jó reggel MindenkinekKép A szombat miatt nem szomorkodni! Én is dolgozomKép
MonkaKép
Magánban írok hogy mit sikerült egyeztetnem az ügyedbenKép
LányokKépKép
Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság....mi lett a tesztelések eredménye????Kép

doris

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos én nem tudok jó hírrel szolgálni. Megint negatív tesztet produkáltam. Legbelül éreztem ezt, mégis elszomorodtam, és most olyan ramatyul érzem magam. Legalább jönne meg, hogy új ciklus kezõdjön, de nem. Egyszerûen a holtponton vagyok. Semere nem tudok lépni. Jövõ pénteken megyek dokihoz, de nem tudom, fog tudne-e valami okosat mondani.
Megint nagymértékben rám tört a depresszió, ne haragudjatok érte. Lehet, hogy az idõjárás is közrejátszik benne.

Cateye, remélem Te jó hírrel tudsz nekünk szolgálni!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok! Kép

...bár csak ritkán kottyantok bele a beszélgetésetekbe, azért mindig olvaslak benneteket.
Sajnos ismét egy hatalmasra nyúlt "ciklus"-sal küzdök, már ha ezt lehet annak nevezni... Kép
Nektek mi a véleményetek?:
52. napon vagyok, teszteltem múlt hét kedden (42.,du.) és azt megelõzõen a (35. nap, du.), persze teszt negatív lett. Kép Aztán jól kivertem a fejembõl, hogy azért 2 negatív teszttel senki nem lehet terhes!!!
Szerda este óta el kezdett égni a mellem, ma reggel meg megnéztem a hõmet 37,1 (h.-ben, 3/4 6-kor), persze rendszeresen nem mérem Kép és - már bocsi - de elég sok a h.váladék is, de nem tûnik "betegnek" (égés, viszketés stb.)
Azt hiszem méregetem a hõmet még pár napig.

Tippjeim:
1. megõrült a hormonrendszerem
2. meg fog jönni
3. esetleg, na de...?

Szóval megint kezdõdik a tippelgetés! Ismeritek, amikor egy hadsereg negatív teszt sem öli ki a reményt... azt a picit...

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. Kép

Pusz
Noémi
noémi

NelliKép
Sajnálom... de a negatív teszt nem 100%-os... Reméljük az orvos a jövõ héten már tud majd mondani valamitKép
NoémiKép
Én bizony hallottam már olyant, hogy valakinek csak a 3. hónapban lett pozitív a tesztje és a tüneteid egyértelmûen babára utalnak. Miért nem fordultál még orvoshoz? Egy szimpla vérvételbõl meg tudná mondani az eredményt....Kép

doris

Noémi!

Pont elõtted írtam, hogy nekem is a második negatív tesztem lett a 41. napon. Sajnos nekem nincsenek ilyen tüneteim, mint Neked, de Te már az 52. héten vagy. Mindenképpen nézesd meg magad dokival. Van esélyed, hidd el! Nem is kevés!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok !

Én is csak a negatív híreket gazdagítom ma reggel. Az én tesztem sem zebrásodott, pedig reggel még a hõmet is megmértem (37,2), hogy potyára ne teszteljek.
Úgy látszik az Utrogestan-nak van ilyen hatása, hogy kitolja a ciklust, jó magas hõvel. Így ma abba is hagytam a használatát, hogy legalább megjöjjön aminek jönnie kell, az én ciklusomat ne csessze szét. Jövõhéten megyek nyaralni, és nem szeretném ha akkor lenne meg. Lányok ! Használt valaki Utrogestant terhesség elõtt ? Miulyen hatása volt ?

Engem azért annyira nem viselt meg a dolog, mert én már csak a szeptemberi laparban bízom, vagy a tengervízben a jövõ hétenKép

NoémiKépNelliKép kezet foghatunk, ha ez vigasztal Benneteket.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris! Kép

Lehet, hogy tényleg el kellene mennem dokihoz...
És még vmit észre vettem, ami különös. Kb 3 hete zsíros lett a bõröm, azóta nem használok arckrémet, pedig mindig kellett, viszont pattanások ellen kell kezelnem, amit soha eddig, mert kifejezetten száraz volt a bõröm és 1,5 napot jó, ha kibír a hajam...
Sztem. meggyagyult a szervezetem Kép inkább...

Nelli! CatEye! Kép
Fel a fejjel. Egyszer mindenki megkapja a bébijét! Kép

Pusz
Noémi
noémi

Nelli, Cateye
SajnálomKép

CateyeKép
Gabó (volt topikos)is mindig használt Ultorgestánt és ö is amikor már nem volt remény mindig abbahagyta a szedését, hogy végre megjöhessen neki. Úgyhogy nem tudom ki mondta, hogy a sárgatesthormon gyogyi nem nyújtja meg a ciklust. Igen is vannak olyan nök akiknél megnyújtja. Hiszen mégiscsak hormonális beavatkozásról beszélünk.

NoémiKép
a helyedben most bevetnék egy újabb tesztetKép HáthaKép

Lányok,
Emlékszem Orsoly volt tavaly ilyen helyzetben, hogy nem akart megjönni neki, negatív teszteket produkált, és aztán kiderült, hogy mégis babás kb az 50. nap környékén.

Pusszancs,
Moni
mj

Moni, Doris, és még sokan!

Olyan aranyosak vagytok, hogy bíztatni próbáltok minket, negítv teszteseket, de hosszú ciklusúakat! Azért már valamit csak kellene érezni, ha terhes lennék, nem? Bár az 50. naphoz még van több, mint egy hát. Mindegy, addig majd a dokinál kiderül.

Noémi, Én se bírnám ki teszt nélkül. Csinálj, hogy megnyugtasd magad! Ha negatív, és még mindig érzed a tüneteket, menj orvoshoz, ha potitív, akkor pláne!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lanyok!

Tudna nekem valaki segiteni? Szeretnem atirni a profilomban az e-mail cimemet, mert a regit nem erem el, es csinaltam egy ujat. Tudja valamelyikotok, hogy hol lehet? Koszike! Kép

Virag! Kép Irtam neked mailt.

Nelli, Cateye! Nagyon-nagyon sajnalom. Kép Ket napja en is abbahagytam a Duphastont (hu, most nem is vagyok benne biztos, hogy ezt szedtem Kép ), mert tartok tole, hogy nekem is az miatt nem jon meg.

Doris! Sikerult kirakni az alberlot? Kép

Andi
andi28

Köszi MóniKép megnyugtattál kicsit, hogy jó ha abbahagyom az Utrogestant, mert gátolja a mensi megjöttét.
Csak azt nem tudom az orvosok ezt miért tagadják. Azt hiszem Edelweiss is írta, hogy megkérdezte a dokiját, és Õ is azt mondta, hogy nem tolja ki. Nekem kõbe vésetten eddig mindig ugyanakkora volt a ciklushosszom, szóval tuti, hogy ez borítja fel.

NoémiKép
Szerintem Te menj el dokihoz, mert baba gyanús vagy !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Andi28! Kép

A "regisztráció, profil" alatt tudod módosítani.
Balra a "beszélgetések" szövege mellett.

Noémi
noémi

Andi28Kép
A bal oldalon a Regisztráció, Profilnál próbáld átírni az adatokatKép Igen, tegnap hazaért a Párom és addigra már teljesen behatároltam a lakótársunkatKép Mondjuk olyan észveszejtõ zene-bonát csapott, hogy nem volt nehéz ráakadnom. Egy óriási növényemen vert tanyát így a bogárkát nem láttuk csak a hangját hallottukKép A Párom kaspóstúl, mindenestül levitte a kertbe, reméljük kiköltözik mire hazamegyünkKépKép

doris

Sziasztok!
Évi
Nagyon izgulok a lombik elött. Az egyik ismerõsömnek nem olyan rég csinálták - 18 db (petesejtet? - tüszõt? salynos ilyen járatlan vagyok a témában) szívtak le és mire visszaültették volna elszáradt neki - pedig igen reményteljes eset volt. Neki is endoja van mint nekem. Õ is most megy majd újra, mint én. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Már valahogy beletörõdtem, hogy másképp nem fog összejönni, csak lombikkal. Valahogy félek attól, hogy beleavatkozunk a természet rendjébe és ez majd megbosszulja magát. Talán a boldogságomnak ez az ára, hogy nem lehet babám.

Hermi
Neked ki az orvosod? Nekem a "rendes" dokim a Göcze. Nagyon szeretem, tényleg megtett mindent, hogy természetes módon összejöjjön a babám. A hugom mind a 2x nála szült és akkor tök rendi volt. Mind a 2x szinte nekik köszönhetõ a babák élete.

Anna
Anna

Noemi! Moni jol emlekszik, nekem volt tavaly a tiedhez hasonlo esetem. 45. napon, ill. 60. napon is negativ volt a tesztem, 76. napon mentem dokihoz, es kiderult hogy kb 6 hetes terhes vagyokKép Na ezt add ossze!Kép Doki mondta is hogy szerinte rosszul csinaltam a tesztet, de szerintem meg meg eppen nem mutatta ki az a franyaKép Azert szerintem jo ha elmesz dokihoz, ne varj tul sokaig.

Anna! Ne forgass ilyesmiket a fejedben, inkabb orulj annak, hogy az orvostudomany mar ott tart, hogy gyakorlatilag barkinek lehet babajaKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Én is Utrogestant szedek. Az orvosom szerint nem tartja fent a hõt és nem nyújtja meg a ciklust, pedig nálam igenis. Mindig rendszeres, 28 napos ciklusaim voltak, de mióta Utrogestant szedek (4 hónapja), azóta megnyúlt a ciklusom 3-4 nappal. Igaz, hogy amikor normál estben meg kellene jönni akkor meg is kezdõdik a barnásozás, de az igazi mensire még néhány napot várni kell. Én 2-3 napos barnásozás után, amikor már biztosan lépeget lassan lefele a hõm akkor szoktam abbahagyni, hogy minél hamarabb jöjjön meg rendesen.
Lujza
lujza

Sziasztok!
Utrogestan témához még egy kicsi. Az én dokim kiemelte, hogy ismételt negatív teszt esetén abba kell hagyni a gyogyót, mert késlelteti a mensi jövetelét... Hát most legyünk okosak!
Gratulálok az új babásoknak!
Pussz
Ányez
Anyez

Lanyok!

Ott probaltam, de sajnos nem talaltam olyan lehetoseget, hogy e-mail cim megvaltoztatasa. Kép
Mindegy. Annyira nem fontos a dolog.

Lujza!
neked hany nappal utana szokott megjonni, hogy abbahagytad a gyogyit? Es kozben szokott gorcsolgetni a hasad, mintha meg akarna jonni?

Doris! Orulok, hogy vegre nyugodt volt az ejszakad! Kép

Andi
andi28

Andi,
nekem sikerult bealitanom az email cimet. Kép
A "Regisztracio, profil" link alatti lapon a Szemelyes adatok tablanak az aljaban fel kell venni az ures ket teglalapba, hogy "Email:", a masikba meg beirni a sajat email cimedett, majd elmenteni. Utana ugyanebben a tablaban megjelenik alul, az X-elheto sorok kozott utolsonak az, hogy "Email:" es az email cimed, na, ezt kell beX-elni es ujra elmenteni. Remelem, erthetoen irtam.

CatEye, en meg azert drukkolok. Kép Noemi, neked is. Kép

Gombóc
gombóc

Bocsi, ma borzaszto a helyesirasom. Illetve a gepelesi sebesseg nem parosul a minoseggel. KépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Zsuzsu!
Köszönöm, megkaptam! Kép

Doris!
Nem szomizok a szombat miatt! Kép Céges kirándulásra megyünk! Kép 2 napos Kép

Nelli!
Kép Remélem gyorsan vége lesz ennek a várakozásnak!

Noémi!
Talán, bízni mindig lehet! Kép

Cateye!
Sajnálom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Andy
Nekem 1-2 nappal utána meg is jön. A barnásozás alatt nem görcsölök, csak aznap, amikor megjön. Ciklus közben szoktam görcsölgetni általában a 21-25 nap között. Ez olyan mindjárt megjön görcs, de csak pár percig tart, utána semmi. Ezt naponta 4X-5X szoktam érezni az elõbb leírt napokon.
Ebben a ciklusban még nem volt (most XXXXXXXXXXXXX így van a kezem, lábam) és most a hõmérsékletem is rekord magasságot ért el. Ma 37,4 ! Ilyen még soha nem volt !A 15. naptól 37,2 , a 22. napon 37,3 és ma 37,4. Kép Ez inszem mentes hónap, spontán próbálkozással és gyógyszeres rásegítéssel. Nem tudom milyenek az esélyeim, de azért reménykedek.
Pusz,
Lujza
lujza

Sziasztok!

Nelli, Cateye!
Hát le vagyok törve a bejelentésetek miatt. De azért még hátha....Kép

Én az inszem.-ek után használtam Utrogestan kúpot, de a várt mensi ugyanúgy megjött, egy napot sem késett. Úgy, hogy most már nem tudom, hogy mire gondoljak. Nálam nem hosszabbította a ciklust.
A lombik után viszont már progeszteron injekciót és + Utrogestant is használtam, így egyáltalán nem jött meg. Majd csak akkor jött meg, amikor abbahagytam az injekciót és a kúpot mivel vérvételbõl kiderült, hogy nem vagyok terhes.

Valaki írt a nyálkahártya vastagságáról, hogy a 10. napon csak 6 mm-es. Hát nem kell attól megijedni. Nekem a ciklus 18. napján amikor volt a beültetés, akkor volt 8 mm-es. És erre a dokim azt mondta, hogy jó. Bár az igazság tényleg az, hogy beágyazódáshoz a 9-12 mm a legjobb.
De addig még a 6 mm-bõl lesz ott 9-10 mm. is.

Virág!
Köszi a leírást az életfelfogásodról. Tényleg igazad van.

Milena!
Ha nem felejtem el, akkor holnap elhozom a Profasi dobozában található leírást, és leírom ide neked/nektek. Mert nekem még megvan a papirja.

Noémi!
Bár a tüneteid JÓK, azért mindenképpen menj dokihoz!

Anyez!
Örülök, hogy látlak itt (is)!
Hogy vagy?

Anna!
Figyelj! Nehogy bebeszélj magadnak valami butaságot!!!!!!
Minden ember más és más. Nem egyformán reagálunk az injekciókra, valakinek több kell (mint nekem is), valakinek kevesebb is elég a megfelelõ mennyiségû és minõségû tüszõkhöz.
Hallgass az orvosodra, és mindent úgy csinálj, ahogy õ mondja. És ne aggódj, ha neked nem lesz 18 leszívott tüszõ, mint az ismerõsödnek. Nekem is csak 8 volt, Edelweissnek meg 1 tüszõt szívtak le. És Edelweissnek szerencsére elég volt az az egy is. Én meg a 8 tüszõvel se mentem semmire, mert hiába ültettek be 3 embirót, mégse sikerült a terhesség. Szóval ez nem a tüszõk számától függ, hanem inkásbb a minõségétõl és a megtermékenyített embriók minõségétõl.
Úgy hogy ne aggódj kérlek, és kérdezz bátran, ha tudok segítek, hogy valamennyire megnyugodhass!
Ne görcsölj, mert az csak ront a helyzeten.
(bár én sem vagyok a megtestesült nyugalom, és tudom, hogy milyen nehéz higgadtnak maradni)

Én most közelítek a középidõhöz. Ma van a 11. nap és a 13. napon szokott lenni a peteérés általában. A hõm ma is még csak 36.5 volt, úgy hogy még semmi. A mikroszkóp se mutatott páfrányt tegnap, de majd ma délután is megnézem.

Éva
Éva

Lujza!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
Ennyi csak használ! Kép

Éva!
Én írtam a 6mm-t!

Tényleg, azt nem is írtam le, milyen pontos az orvostudomány! Tegnap vittem a papírjaimat orvostól orvosig, és mindenütt beleütköztem az én drága kis babám emlékébe! Nem is tudtam, hogy a vérvétel eredményébõl meg lehet állapítani, hogy valaki nemrég szült (vagy vetélt el, mint én Kép )! Mindenhol az kérdezték, ugye nemrég szültem! Kép Hát, nem esett valami jól, de túltettem magam a dolgon.
Az anesztes megnyugtatott, hogy ne izguljak, fogok kapni nyugtató injekciót, mielött bevisznek a mûtõbe. Megértette, hogy nekem mennyire fájdalmas emlék a mûtõ és hogy már a gondolatától is rosszul vagyok, hogy nekem oda be kell mennem. Kép Hát, majd lesz valahogy! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

AnyezKép,LujzaKép,AndiKép és a TöbbiekKép

Most akkor mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Hagyjam az Utrogestant vagy ne? Mert ha közben mégis baba van akkor kellene szednem tovább, hogy megmaradjon. Nekem ebben a hónapban egyáltalán nem volt barnásozás mint Lujzának, de elõtte minden hónapban volt. Ja és én a barnásozás alatt is görcsölök. Tehát az Utrogestan használt-e téren, mert a Closty nem emelte a progimat meg eléggé,ez viszont igen. Az is igaz, hogy nem érzek semmit ami babára utalna (labdacs, feszülés,hányinger stb.)

ÉvaKép
Akciózásra fel !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lujza!

Nagyon szuper a hõd. Nagyon szorítok neked. Lehet, hogy te leszel a 3. vagy a 4.-5......?Kép
Most hányadik napon tartassz?
Hány inszem.-ed volt eddig?

Éva
Éva

Sziasztok!

Ma is úszom a munkában, csak most jutottam ide Kép, tegnap is 5-kor mentem el.

LUJZA Kép
ez nagyon jól hangzik Kép! Fõleg annak a tükrében, hogy ez Neked "rekord magasság". Csak maradjon is igy, szoritok! Lehet, hogy Te leszel a harmadik?

CATEYE Kép
sajnálom!

NELLI Kép
Kép

DORIS Kép
akkor talán már kiköltözik a házizenészetek Kép, azért jól nézd át a növényt, mielõtt visszatelepited, egy tücsök nem olyan pici, hogy ne lehessen megtalálni (és micsoda izmos combjai vannak!). Képzeld, a hõm még mindig 36,8-on tanyázik, pedig most már rendesen megjött, ilyenkor le szokott menni 36,4-36,5-re. Akkor most mi van?

EDELWEISS Kép
légyszi irj át a táblában: 9 c 2 cn. Köszi! Remélem, minden rendben Nálad!

MONKA Kép
vigyázz magadra, és próbálj meg nem idegeskedni, biztos minden rendben van, a tüneteid alapján.

NOÉMI Kép
gyanús vagy! Drukkolok!

Na, ismét belevetem magam a munkába, mert sajna van mit csinálnom, pedig kivagyok, mint a liba. Jól fog jönni a 3 hét szabi.

Cupp mindenkinek!

Rita
knérita

CatEye!
Ne hagyd szerintem abba, inkább menj vérvételre, az tuti eredményt mutat, ha baba van a dologban! Én szorítok, hogy úgy legyen!!!
Éva!
Szia, már jó az intranet, de még nem volt idõm válaszolni. Egyébként jól vagyok, kicsit émelygek, fájnak (viszketnek) a cicijeim, de egyébként semmi tünet. Hõt nem mérek, mert az Utrogestan miatt nem lenne reális az érték.
Várom a jövõ hét szerdát, hogy tesztelhessek és remélem, örülhessek.
Pussz
Ányez
Anyez

Gitta!

Mikor lesz a mûtét? Bocs, hogy nem emlékeztem, hogy te írtad a 6 mm-t. Haragszol? És megnyugtatott valamennyire, amit írtam a nyálkahártyá(m)-ról?

Cateye!

Hányadik napon is vagy? Hány napot késett már?
Szerintem menj el orvoshoz és/vagy vérvételre. A vérbõl egyértelmûen ki lehet mutatni a terhességet, és a doki is megnyugtatna. Valamelyiket mindenképpen válaszd szerintem. Jobb, mint ez a bizonytalanság, és így nem is tudod, hogy most abbahagyd-e az Utrogestant. Jobb tisztán látni.
Ha meg baba van a dologban, akkor nem kockáztatnád a megmaradását azzal, hogy abbahagyod az Utrogestant.
A döntés persze a tied!!
Szoríííííííítok neked (is)!!

Éva
Éva

Anyez!

Remélem ezek már az igazi babás tünetek. A hõt ilyenkor tényleg nem érdemes mérni, mert úgyis magasabb lenne az Utrogestan miatt.
Azért ha lesz valami jó hír, írj emilt is. Jó?
Kibírod szerdáig? Úgy döntöttél?
Nagyon-nagyon drukkolok neked. Vigyázz magadra és a bébikre odabenn!

Éva
Éva

Gitta!

Nagyon meg tudlak érteni! Biztos nem lehetett kellemes válaszolgatni ezekre a kérdésekre! Az lebegjen a szemed elõtt, hogy meg fogsz gyógyulni, és utána jöhet a baba!

Nelli
nelli2

CatEyeKép
Én a helyedben csak akkor hagynám abba a gyogyit, ha biztos, hogy nincs baba.
RitaKép
Köszi, át fogom böngészniKép A hõd normális. Nekem elõfordult már, hogy 37-nél ill. 36.9-nél menstruáltam. Nem törvényszerû, hogy jobban leessen. Az a lényeg, hogy a pé-után hirtelen emelkedjenKép
LujzaKép
Hányadik napon vagy és milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?
GittaKép
Drukkolok, hogy hamar elfeleddhesd ezt a mûtétetKép
AnyezKép
Bocsi, de elveszítettem a fonalat...Te hol tartasz most pontosan?

doris

Éva!
Miért haragudnék? Kép
Egyébként szerdán lesz! Kép

Nelli!
Hát igen, nem volt könnyû...

Doris!
Köszi! Én is ebben bízom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉvaKép
Ma vagyok a 24. napon, tehát még bármi lehet. 3 sikertelen inszemen vagyok túl. Megtermékenyülés volt, csak beágyazódás nem Kép. De talán most Kép Szedem az Utrogestant, a Maca-t és napi egy Elevitet is a félidõ óta. Esténként iszok 1/2 -1dl vörösborocskát és napközben Cickafark-Palástfû teát. Tényleg ezeket a teákat teljes ciklushosszban lehet inni??
CatEyeKép
Szerintem se hagyd abba. Ha ebben a hónapban nincs barnásozás az nagyon jó!! El kellene menned orvoshoz. A hõd nagyon jó (nekem az Utrogestan mellett is araszolt lefele a hõm, igaz nem hirtelen esett le, csak araszolgatott)!A negatív teszt pedig tudod, hogy nem biztos, csak a pozitív. Ne add fel!
Lujza
lujza

Szia Doris,
nem csodálom, hogy elvesztetted a fonalat, ebben a kavalkádban!!!
Második lombikon vagyok "túl". Szóval 29-én volt a leszívás (15 petesejtbõl 12 megtermékenyült) 31-én 3 babikát visszakaptam, 9-en pedig mentek a "hûtõbe". 14-én kell tesztelnem, nem tudom, hogy kibírom-e addig.
Tudod, én is a Kaáliba járok, remélem, hogy Neked még lombik elõtt sikerül a babóca, csak úgy spontán! Bár így sem rossz, csak sikerülne már.
Pussz
Ányez

Éva!
Jelentkezem hamarosan!
Puszi
Ányez
Anyez

LujzaKép
Lehet, hogy pont ezt a höemelkedést nevezik 3. fázisnak ami nálad van (nem látom a teljes görbédet azért csak lehet). De ha még sohasem volt ilyen magas és ugyanazokat a gyogyikat szeded mint elötte, akkor KépKépKépKép
Nagyon drukkolok.
Puszi
Moni
mj

Éva
Hülyeséget írtam. Csak a 23. napon vagyok. Elszámoltam...
Lujza
lujza

Lujza,
honnan lehet tudni inszemnél, hogy volt megtermékenyülés? Mivel állapítják meg? A vörösbor az nagyon jó Kép, minden este iszom én is kb 1 dl-t, orvosi tanácsra.
Pussz
Ányez
Anyez

LujzaKép
Valamit érzel? Én is a 23. napomon tartok mostKép
AnyezKép
Bocsánat, így már minden rémlik... úgy bánt, hogy nem tudok mindenkit nyomon követni pedig igazán érdekel...Kép Ezek szerint szerdán kell tesztelned...nagyon szorítokKépKépKép Érzel valamit? Cicifájás, hányinger, pocifeszítés...stb.?
LányokKép
Szerintetek mennyi idõ után érezhet már az ember tüneteket magán?

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: