Sziasztok,
Mint láthatjátok elég rapszódikusan tudok jelen lenni a topic-on
Den, Zuz,
A védőnő és a kilók összefüggését én is ilyen irányban tudom igazolni. Én is mindig fogyok, vagy hízok másfél kilót, attól függően kinél járok elsőként, illetve másodikként néhány nap eltéréssel
Zuz,
gratulálok a kiskönyvhöz

, érzed már a mocorgót?
Den,
a múlt hétvégém és - mostmár látom - az egész nyár arról szól, hogy a párom főnökének felesége mindig bezavar párom szabadnapjaiba.
Konkrétan arról van szó, hogy végre valahára két hét után úgy volt, hogy párom el tud jönni szombaton 1(!) szabadnapra, de végül kisírta a kedves feleség, hogy a férje legyen otthon, ezért ugrott a nap. DE... Ígéretet kapott arra, hogy akkor a vasárnapot megkapja. Már kezdtem nagyon beleélni magam, készülődni a várva várt napra, erre délután megint egy telefon, hogy a felesége most úgy döntött, piacra akar menni, ezért mégiscsak menjen be dolgozni kedvesem vasárnap. Teljesen kiakadtam. Így lehet, hogy nem tűnik olyan tragikusnak a dolog, de azt tudni kell mindezek mellett, hogy a hölgy nem csinál otthon semmit, még a gyerek körmét is a férj vágja le, mielőtt munkába indulna, sokszor ezek miatt késik is sokat. És állandóan azon jár az agya, hogy lehetne otthon minél többet a pasi. Tudnám még bővíteni, de talán ennyi is elég, nem akarom én itt "szétoffolni" a topic-ot magam miatt... Lényeg, végül párom is kiborult, mint a bili és megmondta a magáét. Ja, és még annyit, hogy mától 6 napig megint nem lesz a pasi szabi miatt, ezért is nem értem, miért kellett ezt csinálni?!?!?!
A húst végül nővéremékkel sütöttük meg, de az nem ugyanaz
Tudod, elfogadtam azt, hogy neki idény jellegű a munkája és, hogy ilyenkor keveset látom, de ilyen nyarunk még nem volt, hogy két hétig naponta átlagosan fél órát találkoztunk, ha fel bírtam kelni reggel, amikor elment, vagy fent bírtam maradni éjfélig, amikor jött....
Na, tényleg befejeztem, ne haragudjatok, hogy kiírtam magamból
Most volt két napja végre kedd-szerda és megpróbáltunk mindent belesűríteni. Pl elmentünk a kórházba az együttszüléses előadásra

Végre,végre
És beszéltem szülésznővel is.
Zsanci,
pozitív energiát én is küldöm a csöpp lánynak ++++++++++
Fibi,
főzés, takarítás, tudatos szavak
Férjed járt vagy tanult olyan tornát, ami csökkenti a panaszait?
Még egyszer bocsánat a hosszú hozzászólásért.
Évi