A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,
Votiv,
:lol: :lol: ezt a babakocsit KIVÉTELESEN nem én ajánlottam...de igaz, ami igaz...ez is teccik!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

MI AZ A KIVEZETŐ??!! :?: :?: :?:
gödibarbi

Fibi!

Igazságosan elosztottam 3 felé a bogyókat.

Barbi!

Kivezető:homeo bogyó oltásokhoz.
20170114224602

Fibi, mar kezdtem megijedni, h most akkor nem jutott Zsannak? :shock: de aztan lattam, h semmi baj: Jucus mindent szepen elrendezett :wink:
recca

Indi,
igen, sarokig, mintha fekve állna! :D

Ancsi,
Lencsi gyönyörű!!!!! :)

Barbi,
Angi szépséges, és olyan piciiiii :) A szülésed nem lehetett könnyű, de mégis szép volt :D

vera
kisün

Votiv,
én is itt izgultam, hogy legalább egy gólt beszenvedjenek, mert annyira nyomtak a fijúk :D

v
kisün

Zsan,
tegnap elfelejtettem: picibabának hatalmas drukkok!!!!!! :)
kisün

Vera :) Amikor láttam, hogyma Te vagy az első, tisztára az ugrott be, hogy hátha... szóval érted :D Hogy bírod ilyen nagy pocival ezt a meleget?

Barbi :) Tök jó, hogy artál szüléssztorit! Milyen fantasztikus is ez az őserő... :)

Zanza :) Gratula! De jó, hogy a hétfő Nektek is jó :) Már olyan rrég taliztunk :(

Neet :) Akkor drukk, mert holnap péntek!

fáradt Votiv :) Egy kis +++++++++++++
denizsa

Den,
:D jelenleg összevissza örülök, hogy nem kell pulóverben lennem :D remélem, a lelkesedés a 30 fokra is kitart, és amikor már nem, akkor meg megszülök :mrgreen: Azért jó, hogy nem kell az egész nyarat pocakkal végigcsinálnom... a múltkor ugye szeptemberben szültem, és akkor az a néhány nap igazi kánikula igenigen megviselt.

v
kisün

Indi, mit meséljek? Húztam. Gazdasági tételt :shock: Kínom vigyorogtam, hogy csak ilyenkor tudok gazdaság és társadalmat húzni. :roll:
De igazi államvizsgázós idő volt, ezerrel sütött a nap, kocsiban visszafelé nagyon izzadtunk, kész megváltás volt, mikor Octogonnál átszállhattam a villanyosra. :wink:

Fibi, messze vagyok még a diplomától, ez még csak a végzés volt. :wink:

Neet, kitartás!

Barbi, hűű, nem semmi szüléstörténet! De a végeredmény a fontos. :wink:

Jucus, én is nézegettem már ezt a kocsit, és nekem nagyon tetszik, mert olyan kicsi, hogy az anyósülés előtti részre is be lehet pakolni, stb. Apa csak morgott, hogy akkor a többitől szabaduljak meg.
Majd a következő gyereknél kiverem a balhét, hogy ilyet kérek. :lol:
zanza

Réka!
nem láttad régen Lencsit, mert előző Bikások egyikén találkoztunk. csak éppen nő, mert locslom :))
te! tényleg az esőt várod? mert nekem már kivan tőle az izémicsodám!

Denizsa!
csokis kexed isteni volt, végül mindenkinek jutott belőle!

na mi megyünk az Ikejába főzni, hátha összetaláxunk valamelyikőtökkel.
ancsipancsi

Örülök én is a tegnapi talinak és remélem a többiekkel is sikerül majd előbb vagy utóbb találkozni! Úgyhogy ne bánkódj Votiv, nem menekülsz előlünk te sem ;)

Rec: egyébként ha Kamillánál kisebb babát látok, akkor én is rögtön azt mondom, hogy de pici és milyen könnyű!! Úgyhogy szerintem ez normális jelenség, hogy egy kb 10 kg-s baba után egy 7 kg-s könnyebb :) :) Bár nem tudom Benke hány kiló is pontosan?? A kendőzést nagyon köszi, teljesen rabul ejtett :lol: úgyhogy amint befejezem itt a rizsát el is kezdek kutakodni, hogy hol tudnék venni egyet a hétvégén. Sajna abba a boltba amit mondtatok már nem jutottam el tegnap, mert az 50 fokos kocsiba még szopiztattam egy kicsit Kamillát és utána indultunk Apáért Börsre.

Ancsi: nem tudom, hogy van-e még thai masszázs a Lurdyba?? Ezer éve voltunk arra, és kb két éve volt ez a meglepim Apának. Azt mondta, hogy nagyon profik volt a lányzó, egy aprócska thai lány aki jól megropogtatta :)

Barbi: érdekes amikor nekem is megemlítették a végén a vákumot, akkor attól úgy megijedtem, hogy megszállt az erő és kipottyantottam Kamillát :D Azért ez a hosszú vajúdás nem semmi lehetett.....elismerésem!

Votiv: melyik az új W.A. film? Én kedvelem a filmjeit...de rég nem voltam moziba hajajj...pedig ált. csütörtökönként mentünk mindig a Cirkóba mert akkor 350 Ft volt a jegy és néztünk jó kis nem holivúdi filmeket... :roll:

Rylie el kendőnézőbe
rylie

Sziasztok,

Mint láthatjátok elég rapszódikusan tudok jelen lenni a topic-on :(

Den, Zuz,
A védőnő és a kilók összefüggését én is ilyen irányban tudom igazolni. Én is mindig fogyok, vagy hízok másfél kilót, attól függően kinél járok elsőként, illetve másodikként néhány nap eltéréssel :)

Zuz,
gratulálok a kiskönyvhöz :), érzed már a mocorgót?

Den,
a múlt hétvégém és - mostmár látom - az egész nyár arról szól, hogy a párom főnökének felesége mindig bezavar párom szabadnapjaiba.
Konkrétan arról van szó, hogy végre valahára két hét után úgy volt, hogy párom el tud jönni szombaton 1(!) szabadnapra, de végül kisírta a kedves feleség, hogy a férje legyen otthon, ezért ugrott a nap. DE... Ígéretet kapott arra, hogy akkor a vasárnapot megkapja. Már kezdtem nagyon beleélni magam, készülődni a várva várt napra, erre délután megint egy telefon, hogy a felesége most úgy döntött, piacra akar menni, ezért mégiscsak menjen be dolgozni kedvesem vasárnap. Teljesen kiakadtam. Így lehet, hogy nem tűnik olyan tragikusnak a dolog, de azt tudni kell mindezek mellett, hogy a hölgy nem csinál otthon semmit, még a gyerek körmét is a férj vágja le, mielőtt munkába indulna, sokszor ezek miatt késik is sokat. És állandóan azon jár az agya, hogy lehetne otthon minél többet a pasi. Tudnám még bővíteni, de talán ennyi is elég, nem akarom én itt "szétoffolni" a topic-ot magam miatt... Lényeg, végül párom is kiborult, mint a bili és megmondta a magáét. Ja, és még annyit, hogy mától 6 napig megint nem lesz a pasi szabi miatt, ezért is nem értem, miért kellett ezt csinálni?!?!?!
A húst végül nővéremékkel sütöttük meg, de az nem ugyanaz :(
Tudod, elfogadtam azt, hogy neki idény jellegű a munkája és, hogy ilyenkor keveset látom, de ilyen nyarunk még nem volt, hogy két hétig naponta átlagosan fél órát találkoztunk, ha fel bírtam kelni reggel, amikor elment, vagy fent bírtam maradni éjfélig, amikor jött....

Na, tényleg befejeztem, ne haragudjatok, hogy kiírtam magamból :oops:
Most volt két napja végre kedd-szerda és megpróbáltunk mindent belesűríteni. Pl elmentünk a kórházba az együttszüléses előadásra :D Végre,végre :)
És beszéltem szülésznővel is. :)

Zsanci,
pozitív energiát én is küldöm a csöpp lánynak ++++++++++ :)

Fibi,
főzés, takarítás, tudatos szavak :)
Férjed járt vagy tanult olyan tornát, ami csökkenti a panaszait?

Még egyszer bocsánat a hosszú hozzászólásért. :roll:

Évi
vica94

Barbi,
szüléstörténet :), jó hosszú volt a vajúdás..., gratulálok, hogy így kitartottál.

Soosoo,
gazolás, más nem csinálja, nem bírod elnézni... ismerős, nálunk ez ugyanígy van, csak éppen a bátyám nem foglalkozik semmivel. Nővérem, bár nem itt lakik, sokkal többet segít, mint ő, ha van rá ideje. én meg imádom túrni a kertet, utána olyan jó nézni, milyen szép lesz :)

Ezekre a talikra lehet még pocakosan is menni, vagy minimum egy csemetét vinni kell? :D

Évi
vica94

18 hós megvolt, sírás már azért is, mert megláttuk a dokit, hiába, Eszter nem felejt. :)
Ja, és éppen átlépte a bűvös 10 kilót, de sztem csak azért, mert reggel nem volt kaki. :lol:

Vic,
hosszú hsz rulez, talira könnyebben eljutsz amíg 2in 1 vagy és férjed meg menjen el dokihoz, meséljen, h mennyire kivan, és nagyon dobog a szíve és erre kiírják legalább 2 hétre, és tojjátok le a főnököt magasról, ha mást nem lehet tenni. :roll:

Recc,
állati a kapcsolatunk, mi? :lol:

Drukkokat holnapra eltárolom, köszi. :)
neet
neet

Tesóm adta a kép nevét: the winner tales it all.

Kép
neet
neet

Na jó, takes... de azért értitek...
nem lehet itt szerkeszteni régi hsz-t??
neet
neet

Neet,
kép nagyon édes, és találó a címadás is :)
Tanácsot köszi, majd megtárgyaljuk párommal :) Illetve: ismeretségi körödben előfordult olyan, hogy az apa otthon szeretett volna maradni a párjával szülés után segíteni és ennek kapcsán a doki kiírta?
Most kitartunk, a két nap alatt sokat beszélgettünk és megbeszéltük, hogy két hét múlva el tud jönni egy hét szabira :) Addigra jön vissza a kollégája is egy hét szabiról. Reménykedem :?
Meg felkészíti a bagázst, hogy augusztusban egyik napról a másikra nem lesz, mert jön velem szülni :lol: , meg marad itthon kicsit :)
Arra az időre meg keressen magának váltót a főnöke :):):):):):)

Évi
vica94

És holnap milyen témában versenyzel :)?
Küldöm én is a drukkokat.

Évi
vica94

Sziasztok!

Barbi!
Köszi a szüléstörténetet. Nem lehetett könnyű, de erős csaj vagy, hogy kibírtad. Enyém is hasonló volt, és visszagondolva mindig az jut eszembe, hogy nem is volt más választásom, mint kibírni :lol: Nagyon ügyes vagy!

Votiv!
De jó, hogy benéztél! Sokat kell dolgoznod :cry: , de ezek szerint élvezed, az tök jó! És olyan fura, hogy a te jó alvó Istid most így hirtelen nem alszik olyan jól! Biztos valami új fejlődési állomás, vagy mi, azt mondják, ilyenkor vannak alvási problémák. Remélem, mihamarabb találkozunk!
És írj , amikor csak tudsz, mert Zsanci és Juc csak ilyenkor ír :wink: :lol:

Recca!
Köszi a pocimra tett észrevételt :P

Panna és Eszti édesek!!!!!

Ancsi!
Igen, volt lapátunk is, de mindegy! Köszi, hogy legalább ezeket megmenekítetted. Jól otthagytam mindent :oops: Jó Ikejázást!

Vica!
Mocorgás még nincs, kíváncsi leszek, mikor kezdődik, Bazsóval a 20. héten volt. És pocisan is lehet jönni találkákra.
Férjed melóhelye :roll: :cry: És szerintem ha nem engedik el, hogy szülés után veled legyen, akkor írassa ki magát, szerintem a háziorvos simán megteszi, ha elmondjátok, hogy milyen rabszolgatartóhelyen dolgozik. Azért milyen gáz munkatársai/főnöke van, hogy nem veszik figyelembe, hogy babát vártok!
zuzmo1

ma van apák napja!!! :P

köszönöm a szüléses elismeréseket.
első babát váróknak még üzenem: minimális szakadásom volt! :P

köszönöm az autósüléses tippeket és tanácsokat :lol:

Indi! még csak ma jött a kendő, s előbb ki akarom mosni. :lol:
ja és rajtamalvás elmúlik? :shock: mikor? barátosném babája 7hónapos, s még mindig imád anyán aludni :)

Jucus! köszönöm, hogy reagáltál :D
és ezt úgy kell kérni gyógyszertárban, hogy kivezető homeopátiás szert kérek szépen?

Zanza! Köszi és GRATULA!!!

Votív! :)

Vera! Képzeld van olyan khmmmmhkhm aki azt mondja Angéla nagy. Vannak emberek akik még sosem láttak babát?

Vic! Remélem mihamarabb sűrűbben kapod a pasid

most nem megy több
üdv mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ja és pár hónappal ezelőtt még láttam a thai szalont a Lurdyban :lol:
gödibarbi

Ancsi, sztem a Bogarka-parkban lattalak titeket utoljara. az meg azert regen volt
mi?? nem varom en, jon az magatol! hogy zuhogott az ejszaka! nalatok nem? :roll:

Rylie, tenyleg 7 kg? furcsa. azert az tenyleg nem keves. B legutobbi meresnel 12 volt, most nemtom, de azert nem sokkal tobb.

Vica, persze, gyere talikra!
aterzem, amit ferjeddel kapcs irtal. mostanaban mi is eleg apatlanok vagyunk :cry:
ja, es azt ugye tudjatok, h a baba szuletese utan apanak is jar 5 nap szabi?!
recca

Apáknak 5 nap jár, papíron. A valóság sajna eltérhet, minden a főnök kezében van. :x

Panna nem is ufo. :)
neet
neet

Ja igen, és az az 5 nap simán elmegy arra, h apuci végig lótja futja a várost a csemete hivatalos papírjai után...
Egyébként ha jófej a háziorvos, ki fog írni, hajrá!
Nekünk más volt a helyzet: apa időtlen időkig munkanélküli volt. 9 hó terhesség+ még sok hó a babával, alapvetően szuper volt! Csak anyailag már kevésbé....
neet
neet

Neet :) Csudajó a kép Esztiről! Egyébként nálunk úgy megy az oltás, hogy két védőnő egyből szalad és lefogja a ded lábát, majd anya fejvégnél a kezeket és erre jön a doktor a tűvel. Naná, hogy egy ilyet nem felejt el szegény kis poronty :(
Miből vizsgázol holnap?
Asszem nem lehet szerkeszteni :(

Deni :) Csokis kekszedből megint kimaradtam :(

Zanza :) Gazdasági tétel nem hangzik túl jól nekem se :lol: de hát a lényeg, hogy itt a vége :)

Kisimamiknak mély alvást édes álmokkal! :) Lehet hozzátok babalátogatóba jönni majd a kórházba? Akár sokan is?

indianyo

Juc: tényleg baromi drága ez a kocsi, egyik ismerősöm vett. De mondjuk szuper is állítólag.

Neet: Eszer nagyon vagány a képen.

Lányok: nincs valakinek kicsi szandálja, amitől meg szeretne jutányos áron szabadulni, mert amit vettem Fannira az óriási. Nekünk max. 18-as kellene. Icipici a lábunk. Előre is köszi a segítséget.

Mikor lesz legközlebb tali? Arra már nagyon szeretnék én is elmenni.

Johi
johanna1975

Recca: kerkékpárülés szuper, igaz apa viszi Fannit, mert én kicsit bizonytalannak éreztem, de imádja a csaj. Szerintem nagyon élvezi.

Indi: hehe, tényleg félreolvastál valamit.

Barbi: születéstörténetet köszi. Most, hogy mindjárt egy éves lesz a kiscsajom, annyira élénken él bennem is a dolog. Egy éve ilyenkor már nem sok volt hátra. És bennem az él legjobban, amikor először rám nézett az iciri piciri szemecskéivel azt szerintem sose fogom elejelejteni, meg ahogy elkezdett szopizni. Bármikor visszamennék újra. Bár nekem is jó hosszú volt a szülésem.

Na dolgozok egy kicsit, uis munkahelyen vagyok. hehe a régi szép idők amikor terhesen is innen irtam a fórumra.

Johi
johanna1975

BArbi :) Akkor van még remény :) enyém ded most már nem tud éjszakánkánt rajtam aludni, mert annyira lefoglalja a fejemelgetés m,eg nézelődés, hogy nem találja a kényelmes fekvést :lol: néha még napközben át tudom verni egy kis ringatással azért :)

A DPT oltáshoz DPT D30-as Remedia bogyót kérjél. Tudományos neve Nozóda egyébként, lehet, hogy úgy jobban ismerik, de kétlem :(Sajnos egy csomó gyógyszertárban nem értenek ezekhez a dolgokhoz :(

Jucus :) babakocsi is nagyon teccik - le lehet dönteni alvósba? - és nemisufóPanna is - éppen előad valamit mikrofonal a kezében?

indianyo

Rec: pontosítok csak 6,5 :)

Vic: Mit dolgozik a párod, hogy ilyen embertelen???
Ha nem kapja meg az 5 napot akkor azért be lehet fenyegetni munkaügyi bírósággal vagy ilyesmi, csak mondjuk van olyan munkahely ahol erre meg azt mondják, hogy kívűl tágasabb :(
Szerencsére az én mh-m család izé kifizető hely igy, "csak" a tb-be kellett menni a páromnak, de az tényleg 1 nap volt :( Aztán itthon volt 2 hetet, de az kellett is!

Neet: Eszter nagyon helyes :)

Johi: te mostmár rendesen visszamentél dolgozni? Milyen? Nem fura?

R
rylie

Neet, Vica, ja hat persze a fonok keze dont. de mondjuk nagy baromsag nem megadni, mert meg csak nem is a cegnek kell fizetnie ezt az 5 napot! ugyhogy nem szabad veszni hagyni :wink:
ja es Vica, nem kell am 5 nap az ugyintezesre, ezt nehogy elhidd! :roll: es inkabb apa, mint a frissen szult kismama, nem igaz? :lol:
recca

Vera :) Annak én is örvedezek, hogy a pulcsikat végre elpakolhattam :D :D

Neet :) Eszti nagyon édes, jó ez a kép róla! Azután készült, hogy elpusztította azt a doboz pilóta kekszet? :lol:

Johi :) Most úgy néz ki, hétfőn lesz megint Bikás. De majd megvitatjuk "élőben", ha összejön ma a randink :D

Vica :) Én is hallottam erről az 5 napról, amit a csajok írtak. Sztem is az a legjobb, ha már előre bejelentitek és felkészítitek a bagázst, hogy mi lesz szülés után, akkor utólag nem lehet vita. És ha másképp nem megy, akkor tényleg irassa ki magát a párod.
Egyébként nagyon vacak lehet, hogy ilyen keveset tudtok együtt lenni, idénymunka ide vagy oda. :( Az meg rémes, hogy nem lehet előre tervezni, mert nem tudni, a főnök felesége éppen mit talál ki, kár hogy őt nem lehet lecserélni...
Le se merem írni ezekután, hogy nekem milyen szerencsém volt, mert az utolsó hétben párom végig itthon volt, nem volt hajlandó bemenni, inkább itthon dolgozott, hiába mondtam neki, hogy ha szülés lesz, az nem egyik pill.ról a másikra fog történni és nem fogja lekésni... A szülés után meg 2 hétig velünk maradt segíteni, na az nagyon jól jött. :)
denizsa

sziasztok Csajok :)

Johi,
megnéztem,de az örökölt cipőink között 22-es szandi a legkisebb..
meló :( mikor kezdted el újra?

Barbi,
szüléssztorid szép volt.Erős csajszi vagy :)

Neet,
innét is mennek ám a drukkok irányodba. A kis Winner nagyon vagányos :)

Vica,
nem mondanám család-barátnak a párod melóhelyét.. miféle hely ez?Kép

Recca,
Domonyvölgybe tényleg csak volánnal fogtok kijutni sajna.De megéri, mert nagyon jó hely, sok szép lóval. De én elfogult vagyok, mert a szürkék a gyengém(főleg a lipicai) :mrgreen:

Esküvői készületek szinte sehol sem tartanak, mert a házikó ügyeit intézzük ezerrel. Még ruhám sincs :shock: :mrgreen: remélhetőleg hétvégén sikerül szerezni valamit..
macskanyu

Vica :) Csatlakozom Reccához: kétszer fél óra volt az összes OEP/MÁK féle ügyintézés, mindenhol külön részleg van az újszülötteknek és kultúrált kinézetű irodák. Én várakozás közben megírtam az összes papírt, simán etettem és pelenkáztam, azzal se volt gond.
Párod munkahelye meg.. tipikus mai valóság :( az a baj, hogy annyira féltjük a munkánkat, megélhetésünket - jogosan és okkal persze! - hogy legtöbbünk nem csak oda az asztalra, hgoy megkapja, ami jár neki :(

indianyo

macskanyu

Zuzi!

Irok neked most is :lol: látod?

Barbi!

Igen,úgy kell kérni hogy a 2 hónapos oltás ...15 hónapos oltás kivezetőszerét kérem.Mindig az a neve a bogyónak ami az oltásnak,pl.DIPERTE stb.De azért homeos gyógyszertárban nagyobb az esély rá,hogy tudják,hogy mit kérsz.És ez nem a belázasodás ellen és a hasonló oltási reakciók ellen van,hanem arra,hogy ne legyen a későbbiekben mellékhatása az oltásnak.Ez kicsit bonyolultan hangzik de a lényeg ez.Ártani nem árt,ezért adjuk itt páran :lol:

Indi!

Sajnos nem dönthetős,de nekünk ez már nem is fontos tudod.Van neki nagyobb változata ami dönthetős ill.erre az autósülést rá lehet klikkolni.

JA és Panna nem mikrofonozik csak valahogy így jött össze a kép és nekem annyira tetszik ebben a piros cucccban.

Neet!

Haláli a csaj,de ezt tudtam edddig is!

Mi holnap el Velencére,ne írjatok sokat!
20170114224602

Megírtam a hsz-t és eltűnt... (toporzékolós smile)

Szóval, nem gondoltam volna, hogy a hétvégi történetemmel ennyire megmozgatlak Titeket. :)

Zuz,
Párom munkatársaival és főnökével alapvetően nincs gond, imádom őket, csak az a feleség ne lenne.... ahogy itt írta vki, kár, hogy nem lehet lecserélni. :)
Majd jelezd nekünk, ha érezni fogod a pocaklakót :D

Barbi,
jó lenne, ha majd én is elmondhatnám, hogy "minimális" voltam :D
Vmit még írtam az első próbálkozásnál, de nem emlékszem rá... :cry:

Recca,
5 napról még nem hallottam, én csak 2-3 napokról tudtam plusz szabiként, na majd jól elmondom neki ezt.... valamikor :D
Apátlanság nem lehet jó Nektek sem és én is teljesen megértelek Téged és lurkót.

Neet,
háziorvos jó fej, sztem nem lesz gond, ha szükség lesz a segítségére. Akkor a párod nem maradt le semmiről és nagyon jó, viszont volt ami beárnyékolta a boldogságotokat :(

Rylie,
nekem is tb kifizetőhely a cégem, akkor tényleg csak a tb-hez kell menni(ha a cégemnél leadott mindent) - gondolom a taj kártya miatt - és kész??? Ez nagyon jó lenne. :)

Den,
tök jó, hogy Nektek ilyen jól alakultak a szülés előtti és utáni napok/hetek. Nagyon örülök neki, talán én is örülhetek majd annak idején :)
Még a múltkor kérdezted, hogy fekszem-e és hogy bírom? Igyekszem sokat fent lenni, nem akarom elhagyni magam, meg aztán nem is tudnék egész álló nap semmit tenni. Így csinálok ezt-azt, amit bírok és ha nagyon keményedek, akkor lepihenek, aztán kezdem újra :)

Indi,
jó lenne, ha tényleg ilyen gyors lenne majd az az ügyintézés, amit a cégem nem tud megcsinálni, mert páromnak nem erőssége a várakozás :D De a babáért mindent! szokta mondani, sztem ezzel sem lesz gond.

Rylie,Macskanyu,
privit írtam Nektek. :)

Remélem senkit nem hagytam ki :)

Ja, és az az 5 nap ugye a kórházból történő hazajövetel napjától érvényes?

Évi
vica94

HEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!
VÍZBE DOBOTT TELEFON TÚLÉLI???????????? HOGYAN???
neet
neet

Vica,

az 5 nap, a szülés napjától kezdve, 1 hónapig bármikor igénybe vehető, az apa kérése szerint. A munkáltató köteles ezt kiadni. Prividre később tudok válaszolni :)
macskanyu

indianyo

Neet, nyugi, még van rá esély!

tesóm évekig telefonokat szerelt, olyan is kibírta a gyűrődést, amibe belehánytak :shock:

szedd szét amennyire csak bírod (hát le, aksi ki), és tedd ki a napra kiszárítani

és Te voltál, vagy a huncut csajszi? :D

votiv 8)
votiv

Neet,
egy ismerősöm ilyenkor szétszedte a telefont, - úgy értem akkut kivette belőle :) - és kiszárította, amennyire tudta. Miután összerakta, neki működött.
Mondjuk nem tudom, mennyi időt töltött víz alatt....

Macskanyu,
köszönöm, most már ezt is tudom. És majd várom a választ :) Gondolom, hogy sok dolgod van :)

Évi
vica94

neet,
:mrgreen: simán vízbedobva-kikapva kb.1 nap alatt kiszárad, csak szedd szét.
Amit kimostam, az teljesen bekaputolt ...
macskanyu

Köszi, de már összes körmöm letört, és nem nyílik. Nokia, és ilyen fényképészes, nem tom a számát. Nem írták rá. :roll: Neten kikeresem, hátha van leírás, it hova toljak rajta, h kinyíljon...
neet
neet

Neet,
enyém is Nokia. Nekem úgy nyílik, hogy finoman rányomom a hátulját a telefonra és lefelé próbálom csúsztatni. Majdnem teljes tenyérrel szoktam, ha valamiért szét kell szednem és akkor a körmök épen maradnak :)

Évi
vica94

És bocsi, hogy mindig telefülöpkézem a topicot, de ezt nem bírom nem feltenni.....

Kép
macskanyu

Vic,
van valami kis pöcs rajta, azt benyomom, majd izomból tolom, de nem mozdul. Már amikor találtam is ilyen volt. Férjem leleste valami weboldalról, de nem találom, hogy kell. Plíz, more help.
neet
neet

"Nope - it's absolutely, completely, f@cking impossible!!!!! Just
spent the last 30 minutes trying to get it off...... "

"doesn't help if you have long fingernails either!"

más is szenved vele, még nyugaton is... :lol: :lol: :lol: :lol:

neet
neet

Esküszöm, mindjárt nekiesek a pajszerrel...

Fülöpke hatttalmasat nőt!!!

neet
neet

Jó ez a hozzászólás :D :D:D:D:D

Elvileg kis bigyót hiába nyomod, nekem az csak egy kis design a telefonomon. (Tudom, van ezer féle nokia, de a családban is van néhány típus, még fényképezős, kamerás csoda is és mindegyik hasonlóan nyílik. nnna, jól megreklámoztam ezt a telefon típust :D)
Csak simán a hátlapját nyomd, és próbáld csúsztatni, hátha úgy sikerül.

Évi
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: