A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Durca, bocs tök idétlenül írtam, szóval remélem, hogy minden rendben lesz nálatok.
andry

Sziasztok!!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én majd beszarok (bocsánat) olyanokat rugdos most a kicsi!! Nem tudom, mi lesz a hétvégén. Megbíztam a barátnőmet, hogy írjon nektek, ha történik vmi.

Képzeljétek, csináltunk ma pocakos fotókat. Megpróbálok mutatni nektek egyet!

Esztikém!!

GYógyulást!! Ha megszülök, legfeljebb kicsoszgok hozzád csütörtök reggel! :D A kép alapján majd megismersz!

Puszi: Dóri
nagydora

:twisted:

Nem sikerült feltöltenem valamiért a képet!!!!

MAjd még megpróbálom, hátha........
nagydora

Kép

Kép [/img]
nagydora

Sikerült, sikerült!!! :D
(Zoli a férjem! Azért van a pocimra írva!)
nagydora

Sziasztok!!!!

Nekem van egy 32 hónapos kis-nagy fiam és egy 16 hónapos lánykám. Kicsinek, csecsemőnek áldott jó gyerekek voltak, így nálunk az eleje volt a legkönnyebb, most sokkal nehezebb velük. Igaz, Máté bölcsis és mostmár Mira is megy hetente kétszer. Így mindenki jól jár, imádják. Így valószínű, hogy míg Máté szeptembertől oviba megy, Mira rendes bölcsis lesz. Így kicsit egyedül leszek, d emarad itt még munka bőven, szóval attól nem félek, hogy unatkozni fogok.
Durca, Mirát 22 nappal elöbb szültem egy fertőzés miatt így bizony bármi lehet.
Abban az időben irogattam is ide, de teljesen más volt a névsor. Hiába, no, anyukák jönnek-mennek.
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz a véres pisi rendesen látszódott a pelenkában,nem sárga volt a vizelet,amit a pelus beszívott,hanem vöröses.Meg aztán volt egy piros folt is a peluson.Amit meg zacskóba psisilt,az erősen véres volt
Az,hogy néha erősebb a vizelet színe vagy halványabb,az sok mindentől függ,biztos,hogy nem kóros.A szomszédasszony azt mondta,tudod,aki rutinos ebben a hólyaghurut dologban,hogy nekik például a vizelet szaga volt kellemtelen,mondhatni büdös.Alvadt vér nem volt a tetején,remélem már nem is lesz,egyáltalán vér.

Szia Andry,neked is köszönöm az érdeklődést, bízom benne,hogy holnapra sokkal jobban lesz,egyébként semmi nyoma a betegségnek,él ,virul,énekel,eszik,iszik,úgyhogy a szokásos.
Sipos nem mondta,hogy császárt akar,de úgy festette le az alternativákat,hogy a császárra nagyobb esély van,mert több összetevő együttes jelenléte szükséges.Szóval úgy éreztem,hogy azt javasolná,ha javasolhatna.De nem zárkózott el semmitől,azt mondta,hogy majd meglátjuk.
Megyek,mert foci vb kezdődött és a férjemnek a lányom és a foci együtt túl sok:-)
Üdv,mindenkinek
durca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:40-kor.
Vendég

Sziasztok,

Dóra, neked irányban fekszik a baba? Szép nagy a pocid. De irígylem tőled!!!!

Durca, ez egy tipikus Sipos mondat,hogy "Majd meglátjuk!"
andry

Hát ez a pisi dolog nem hangzik túl jól, de mázli, hogy nem fáj neki. Nekem is volt kb. 5 éve, de én majd bele haltam. Mindenestere jobbulást!!!!

Igen én is emlékszem rád lilluska, mi hármat terveztünk, igaz egy kicsit késöbbre, de lehet, hogy így a jobb. Szerintem nehezebben szántam volna el magam, amikor már használhatóbbak a nagyok, arra, hogy kezdjük az egészet előlről.
valszeg valamiért így rendeltettek odaföntről, és mi örülünk neki.

Vendég

Sziasztok!
Dóri, jó a kép :) Mi mindenre nem jó egy pocak :wink:

Én most hívattam elő egy tekercs filmet, ami még egy pocakos kép is található, 36 betöltött hétnél... Nos, hogy bírtam én ekkora pocakkal létezni??? Óriási volt! Nem is emlékeztem rá. És még én kérdeztem, hogy hogy fért el bennem Bene? Simán!
Jó volt nézni a képeket, szerencsére engem nem viselt meg az utolsó pár hét...

mtunde

Tünde, nem tudsz feltenni képet arról az óriás pocakról?
andry

Sziasztok!!

Köszi a dícséreteket!

Tünde!
Én is megnéznélek pocakosan!!

Egyébként irányban van a baba! Szerencsére! Ahhoz képest, hogy előtte teljesen lapos volt a hasam!! :-D

Gyógyulást a betegeknek!
Szép hétvégét!!
nagydora

Durca!

örülök hogy már virgonckodik :D jobbulást!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sajnos az a kép rendes filmről van előhívva és nincs szkennerünk :( De találtam egy régebbit, kb 6-7. hónap, de erről is csak linket tudok küldeni :(
Szóval ennek lett a 2x-se :) Főleg előrefele :) Tipikus fiús pocak...

http://benedek.blogspot.com/2005_11_01_ ... chive.html

Van még egy a szülés előttről, kórházi, de nem működik a képszerkesztőnk, és túl nagy a kép :(

mtunde

Sziasztok!

Jó hír,hogy a lányom tünetmentes,a tegnapi első adag antibiotikum után már nem volt véres pisi,sőt a fájdalom is megszűnt,de még 5 napig adni kell a gyógyszert,mert ugye ez eléggé makacs betegség.

Jaj,kedves cinicini,a tegnapi nagy izgalomban nem válazoltam az írásodra..Bátorság ilyen kis korkülönbséggel tesókat gyártani,elismerésem.De neked biztos ez a legtermészetesebb dolog a világon.Szerintem is jobb melegében elintézni a tesókat,akkor még az embernek esélye sincs arra,hogy látva a végét, akár gondolati szinten is fellélegezhessen. Nekem is nagyon nehéz volt "benyelni",hogy épp már elhatároztuk,hogy oké,akkor most nins tesó,januárban megyek vissza dolgozni,Mandula oviba és majd később..Aztán rögtön terhes lettem(tavaly január óta nem védekezünk.. :D ).Mondhatom kezdhetem előlről az egészet,megszoktam már,hogy a lányom általában átalussza az éjszakát,tud járni,beszélni,elfoglalja megát stb..Na,de jól van ez így.
Inkább ne szüljünk együtt,csak minden rendben legyen..fertőzés árán ne..
Üdv,durca
durca

Sziasztok :)

Durca! Nem semmi ez a hólyaghurut ügy! Remélem, jobban van már Mandula!

Üdv az újaknak! Ezt már múltkor is akartam, de lemaradt :roll:

Andry! Hát igen, a nagyik jól jönnek, főleg, ha vigyázni kell a gyerkőcökre! Szerencsére anyu nálunk is pár perc :)

Dóri! Szép nagy a pocak! Mi volt a tipp súlyra UH-n?

No, én előkerestem egy képet. 3 nappal szülés előtt készült:

Következő pocakot már én is vígan tervezem, de azért jó lenne 2 év a babócák közt :)

Szép vasárnapot! Finiselők????????? Hírek?????? :)

Sziasztok!
R+S
sampa

Lemaradt a kép:
Kép
sampa

Mi van Lányok! Mosztalgiázunk? :D :lol: én is, én is :lol:

ez az elsővel volt egy hónappal szülés előtt (és nem lett nagyobb a poci; 3kg, 53cm)

Kép

ez pedig a 2. babával párvnappal szülés előtt (4kg, 62cm)

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszin az infot erzsikéről.minden utolsóidősnek nagy drukk.gili
gilingalang

Sziasztok!

Sampa!!
Nem mondtak tippet a méretekre. Szerintem azért, mert nem akarta a doki, hogy azon agyaljak, mekkora a gyerek. De lehet, hogy jobb, ha nem tudom! :D Nem ijedek meg!

Még egyben vagyok! NYilván, különben nem írnék! :D
De görcsölget a poci, meg eléggé le is ment! De egész héten csavarogtam!
Tegnap voltunk a Hajógyári szigeten a Ghymes gyerekkoncerten! :)
Olyan jó volt! Egy kicsit friss levegőn is voltam, meg legalább megismertem az együttes gyerekdalait is!
Ma meg megyek a könyvhétre! :D Kihasználom az időt, maíg lehet!

Remélem, mindenkinek hasonlóan kellemesen telik a hétvége! HA van valami, maj tudatom!!

Puszi!
Dóri ( elvileg még 5 nap!)
nagydora

Sziasztok,
Örömmel látom, hogy nem csak én vagyok egyedül, aki magát fényképezte tükörből terhesen. Minden képen ott van a fényképezőgép. És ha tudnék képet feltenni(nem tudok méretet csökkenteni), akkor sem tehetném ide fel, mert nincs egy olyan képem sem, ahol ruhában vagyok. Nem vagyok normális, nincs egy ruhás pocakos képem sem.Ez nagyon bánt. Pedig én is szívesen megmutatnám a volt hatalmas pocakomat. :lol:
Andi
andry

Sziasztok lányok! Mindenki egyben van még??? Gyönyörűek a pocik! :) Dori ez a rajz, csodás!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

sziasztok!

Pannit nem érdekelte a holdtölte, a melegfront meg elmaradt, úgyhogy mi még egyben vagyunk. De megbeszéltem vele, hogy nem sürgetem, maradhat, amíg szeretne. (illetve amíg a doki engedi) :)

Ma is CTG, a múltkori már jó hullámos volt, kíváncsi vagyok, ma mi lesz.

Metró lezárva, Moszkva tér egy káosz...

szép napot mindenkinek,
Jube
38+2
jube

Sziasztok!

Még mi is egyben. Bár tegnap görcsölgettem nem kicsit. Még most is görcsölgetek, de semi rendszeresség.
Majd meglátjuk...

Kiscsillag!

Köszi a dícséretet! Te hogy vagy??

Remélem mindenki jól van!?!?

Dóri (még 4 nap!)
nagydora

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak most, de egyszerűen egészen idáig nem tudtam belépni valamiért.

Satuk, Vica!
Nagyon szépek a Babócák! Jó olvasni Titeket, olyan gyorsan megy az idő, ne "féljetek" hamar eljön az az idő amikor átaludhatjátok az egész éjszakát :wink:

Ildi!
Hát Zsombival küzdök egyenlőre... előszőr almalével kezdtük: nem ízlett neki, folyton kiköpdöste, aztán jött a Hipp őszilé na az sem tetszik neki szóval kezdek elkeseredni, hogy ilyenkor mi van..most mit csináljak?

Kiscsillag!
Mi újság van Veled? Hogy álltok "babaproject" ügyileg, persze ha nem szeretnél "beszélni" róla akkor nem "erőltettem.

Na egyenlőre ennyit, most igyekszem visszaolvasni az elmaradtakat :)

Puszi Mindenkinek:
Anita ( Zsombi 4,5 hónapos)
szsombi

Hahó újra itt!

Kiscsillag!
Neharagudj, de most olvastam vissza az írásokat...szóval sajnálom, kitartás és továbbra is szorítok!

Hurica!
Nagyon-nagy gratula! Majd mesélj, ha otthon vagy és lesz időd.

Dóra! Te vagy a következő, nagyon szorítok...de izgi :lol:

Üdv. az újaknak! Én is Mészáros doktor úrnál és a Gabikánál szültem ha van v.mi kérdésetek velük kapcs. szívesen válaszolok.

Na pusz:

Anita ( Zsombi 4,5 hónapos)

Ui: Ildi, akkor segíííts az "etetéssel" kapcsolatban :(
szsombi

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál,teljesen tiszta a vizelete Mandulának,de még szerdáig szedni kell a gyógyszert,aztán hétfőn újra kell vinni egy kis pisit.ha az is tiszta,akkor lezárhatjuk az ügyet.Ha viszont lesz benne valami,akkor neforlógiai vizsgálatot kér a doki.Biztos vagyok benne,hogy az első variáció lesz a nyerő:-))
LÁnyok,én megnéztem mindenkit pocakosan,már aki rakott képet és úgy láttam,mintha mindenkinek csak a hasa nőtt volna,egyéb testrésze nem.Ezek szerint csak én bálnásodom?????Ha csak rénázek a kajára, hízok..és még nagyon az elején vagyok...A férjem mondja,hogy ne zavarjon,úgyis leadom(mandulánál is ladtam azt a röpke 20 kilót),de ebbe valahogy nem lehet belenyugodni,minden reggel,ahogy belenézek a tükörbe,elborzadok.Ráadásul egy hónap múlva megyünk nyaralni,azon agyalok,hogy legyek minél észrevétlenebb..:-))
Na, elég a sipákolásból,egy biztos én nem fogok képet fölrakni,csakis kizárólag a ti érdeketekben:-))Üdv,durca
durca

Gyorsan teszek fel még egy pocakos táblát, aztán már ki tudja...... :wink:

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!!!!
Durca, ne is mond én is kezdek kisgömbőc formát ölteni. Egyfolytában ehetnékem van és eszem is. Az édességért meg tudnék veszni, amit különben nem nagyon eszem, de most. Csoki, süti, fagyi, szörpi. Midegy csak édes legyen. Na persze a többi kaját sem vetem meg.
Milyen bacit találtak a pisiben???

Vendég

Sziasztok!

Anita, nem akaorm Ildi kenyerét elvenni, de mi is hamar hozzátápláltuk Benét. Kanállal adtad neki? Vgy cumisüvegből? Mert Bene a kanalas dolgokat jobban elfogadta. De szerencsére ő anynir autált szopizni és cumisüvegből inni, hogy élvezte a kanalazást, és nem is akart már tápot enni. Azt olvastam, azért próbálgatni kell többször, ha először kiköpi, lehet, hogy 3-4 alkalom után már megkedveli. Biztos óvatos típus.

Durca. Szerintem az ilyen terhesfotók csalókák ahízást illetően. Én is úgy néztem ki, mintha nem híztam volna, de azért csak felcsúszott 15 kiló. Csak mivel a pocak eltereli a figyelmet, é smegváltoznak az arányok, vékonynak tűnik a láb és akar. Szülés után rám semmilyen régi bő nadrág sem jött föl sema csipőm, sem a combom miatt. És ez logikus, mert valamivel meg kell tartani azt a bazi nagy pocakot nem?

mtunde

Ja, visszatérve a ygerekek számára. Én amikor a másodikat szültem, rögtön belefutottam 2 anyukába aki a 4. várta-szülte. Irigyeltem őket. A barátnőm, bár ők nem úgy élnek mint mi, minimum 6 gyereket terveznek, 3 már megvan. Mi 3 vagyunk testvérek, ami szintén sokat nyom a latban.
És ami a legfontosabb, van egy nagy kertesházunk és egy főnyeremény férjem. Azaz nálunk minden adott a 3 gyerekhez. Ahogy olvastam itt is többen számolnak egy harmadik babával, hát hajrá, én már annak is örülök, hogy még nem vagyok harminc sem és így a legnagyobb biztonságban várhatom a 3. gyerekemet is.
Vendég

Sziasztok!

Anita! Előkerültél?! :D
Tünde leírta, amit én is akartam, szerintem kitartás, próbáld Neki többször is kínálni!
Nálunk nem volt gond, Marci is rögtön elfogadta az új ízeket, először gyömölcslevet cumisüvegből, aztán meg a pépeket kanálból! Szóval ne keseredj el!

Ildi és Márton (7,5 hónap)
Vendég

gyömölcslé = gyümölcslé :lol:
Vendég

Hahó Lányok!

Köszönöm szépen a tanácsokat.
Tündi!
Kanállal adtam neki a Hippes őszilevet, lehet, hogy inkább cumisüvegből kellene és ahogy Ildi írja a pépeset majd kanállal?

Ildi!
Igen, végre itt vagyok..neked is köszi a segítséget. A pépes előszőr ugye az alma-őszibarack (HIPP) meg alma (HIPP), kaptam rokonoktól HIPP-esből olyanokat is hogy alma-csipkebogyó, banán-alma, mindegyikre rá van írva, hogy 4 hónapos kortól de valahogy nem merem ezeket adni, mert egyenlőre csak azt hallottam, hogy az alma + őszibarack mehet....tényleg így van?
Tündi, ha Te is tudsz segíteni annak is nagyon örülök :)

Ja, még v.mi Nálatok már miket esznek a picurkák?

Na egyenlőre ennyit, köszi

Sziasztok:

Anita ( Zsombi 4,5 hónapos )
szsombi

Sziasztok!
Igen, Anita, jól tudod,alma, barack, ez a kezdő. Vagy még a körte is lehet. Banán sem gond, de vannak orvosok, akik szerint allergizál. Mások, az enyém is azzal kezdette. Bogyósakat ne. Majd ha látod, hoyg a többit megeszi, és nics allergia. Meg amúgy is, elivelg azokat 1,5 évig nem szaabd enni adni nekik.

Egyébként én óriási vitákat folytatok itthon. Anyum nekünk már 3 hónaposan adta a tojást, tehéntejet, mai most szigorúan tilos 1 éves korig. Nos, énis liberálisabb vagyok, babapiskótát pl adok, de azért tojást direkt még nem. És ezt nemértik, hogy változnak az előírások.
Asszem a Kismama oldalán van egy lsita, mit hány hónaposanlehet neki adni. Már jöhet majd a krumpli is, mint első zöldség. Ja és a sárgarépe, azt szeretik, és a sütőtök.

Tényleg legyél kitartó, és próbálgasd. Lehet, hoyg neki a cumisüveg jön majd be, van pürés cumifej is, az sem gond az elején. Állítólag a férjem is úgy "ette".

Bene mit eszik: mindenféle gyümölcs, kivéve az eper-málnafélék. Zöldésgek, kivéve akáposzta,és bab, és baromfihúsok. Én már sokszor a saját zöldséglevesünkből adok neki. Meg legtöbbször a baabkaják. A paradicsomosakat is mdája. Ja és joghurt, sajt.

Tünde

Ui. Mi 4 gyereke tszerettünk volna, de az alső után most óvatosabban csak a következőben gondolkodunk egyelőre. Nem tettünk le 4-ről, de meglátjuk, milyen ütemben jöjjenek.

mtunde

Sziasztok!
Igen, Anita, jól tudod,alma, barack, ez a kezdő. Vagy még a körte is lehet. Banán sem gond, de vannak orvosok, akik szerint allergizál. Mások, az enyém is azzal kezdette. Bogyósakat ne. Majd ha látod, hoyg a többit megeszi, és nics allergia. Meg amúgy is, elivelg azokat 1,5 évig nem szaabd enni adni nekik.

Egyébként én óriási vitákat folytatok itthon. Anyum nekünk már 3 hónaposan adta a tojást, tehéntejet, mai most szigorúan tilos 1 éves korig. Nos, énis liberálisabb vagyok, babapiskótát pl adok, de azért tojást direkt még nem. És ezt nemértik, hogy változnak az előírások.
Asszem a Kismama oldalán van egy lsita, mit hány hónaposanlehet neki adni. Már jöhet majd a krumpli is, mint első zöldség. Ja és a sárgarépe, azt szeretik, és a sütőtök.

Tényleg legyél kitartó, és próbálgasd. Lehet, hoyg neki a cumisüveg jön majd be, van pürés cumifej is, az sem gond az elején. Állítólag a férjem is úgy "ette".

Bene mit eszik: mindenféle gyümölcs, kivéve az eper-málnafélék. Zöldésgek, kivéve akáposzta,és bab, és baromfihúsok. Én már sokszor a saját zöldséglevesünkből adok neki. Meg legtöbbször a baabkaják. A paradicsomosakat is mdája. Ja és joghurt, sajt.

Tünde

Ui. Mi 4 gyereke tszerettünk volna, de az alső után most óvatosabban csak a következőben gondolkodunk egyelőre. Nem tettünk le 4-ről, de meglátjuk, milyen ütemben jöjjenek.

mtunde

Sziasztok!

Igen sok minden változott azóta mióta mi kisbabák voltunk. Nálunk szerencsére senkivel nem kell viaskodni, mindenki megérti, hogy változnak az idők.
Marci gyakorlatilag mindent eszik, amit Tünde is leírt. Tojást és tehéntejet én sem adok neki, de babapiskótát már ő is evett. Egy héten egyszer kap spenótot vagy sóskát. A puffasztó zöldségekkel vigyázni kell (pl. káposzta, karalábé), bár nekem a védőnő azt mondta fél éves kortól az is mehet, csak az első főzővizet le kell önteni. Hát nem tudom ... A főételt gyakran én bébiétellel oldom meg. Marci is imádja a paradicsomosat :)
Gyümölcsök közül alma, banán (ezt általában az almához keverem), meggy (már van a piacon is, azelőtt fagyasztottat vettem), emellett nagyon szereti a tejpépet, gyakran gyümölccsel keverve kapja, mert hát neki feneketlen a bendője, egy kis gyümölcs meg se kottyan ... :P Már várom, hogy legyen őszi- ill. sárgabarack, addig üvegest tudok csak venni.
Ja, és a sütőtök, az minden mennyiségben jöhet. Persze most abból is csak üveges van!

Tünde! Gratula Benének a felálláshoz! Marci még csak most próbálkozik vele, de már tökéletesen ül, és négykézláb csúszik mászik! Benének hány foga van már? Marcinak kettő van alul, de most egyszerre 4 jön felül :shock: . Ebből egy már áttörte az ínyét! Néha olyan nyűgös emiatt!!! :cry:

Ildi és Márton (7,5 hónap)
Vendég

Hali!
ildi, nekünk 1 fogunk sincs még. Az alsó kezd kicsit minhat jönni, de már semmi biztosat nem merek mondani ez ügyben.
A felállás már mindehol megy, főleg a kiságyban, eddig csak a kezünkben kapaszkodva tette. Azóta lefektetni sem olyan könnyű, délután 1 órát cirkuszoltunk, mire elaludt. Hulla fáradt volt, de elaludni nem bírt, hanem mindig felállt, majd összeesett a fáradtságtól.
Én is várom a jó kis gyümiket. De még a cseresznye is olyan gázos. Viszont hámozott epret evett már!

Ma este elaltattuk a kutyánkat, mert morgott Benére, támadóan lépett fel, és nagyon féltékeny volt :( Ez így durván hangzik, de fél évig kerestünk neki gazdit, vagy valami megoldást.

mtunde

Sziasztok!!

Még mindig egyben. :D
Ma megyünk végülis ctg- re csütörtök helyett, mert ma itthon van a férjem is!
Érdekes, mert görcsölgetek, meg néha olyan, mintha egy bennem lévő vízzel teli lufi ki akarna durrani, de mégsem történik semmi egyértelmű.
Igaz, tegnap egész nap feküdtem, úgyhogy mitől is indult volna be!

Mindenesetre kíváncsi vagyok, mit mond a doktor bácsi!

Finiselők közül mindenki megvan, egyben van még???

Eszti???

Drukkoljatok nekem ( jó lenne, ha már történne valami!)

Puszi! Szép napot!

Dóri
nagydora

Sziasztok,

Dóri,

Eszti és Nyuszóka nem írnak, lehet, hogy ketten maradtunk?

Én tegnap nagy köröket róttam a lakásban, (nagy... szóval körbejártam), mert iszonyúan feszült a hasam, és húzódott lent bent. De amikor lefeküdtem elmúlt.

Te málnalevél teázol? Ha igen, az okozhat túlhordást Várnai Gabika szerint, úgyhogy nekem azt mondta, a 39. hétnél hagyjam abba.

szép napot mindnekinek,
Jube
38+3
jube

Szia Jube!

Én is málnalevél teáztam és egy nappal se hordtam túl, viszont könnyű szüléseim voltak. Szóval én ezt meggondolnám, de tény belátásod szerint!

Dóri!

Próbáld a mellbimbóidat finoman morzsolgatni! Annak hatására oxitocin kezd termelődni és megindíthatja a szülést! Ezért rakják a babát is rögtön mellre, hogy leváljon a méhlepény az összehúzódásoktól. Ezt szülésznő mondta. Én hétfőn délután csináltam egyszer és másnap hajnalban szültem. Persze ez lehet hogy kamu, de azért ki lehet próbálni. :D

Nagyon drukkolok minden finiselőnek! :lol: :D

üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

No meg egy jó kis összebújás is segíthet! Ez is a természetes szülésindító módszerek egyike. /nem védekezve, ha érted, mire gondolok/
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Veronikusz,

nem a saját belátásom szerint nem iszom a 39. hét után a málnalevél teát, hanem mert Várnai Gabika ezt mondta. Nyilván jobban ért hozzá, mint én. :)

Jube
38+3
jube

Szép napot Lányok!

Ildi, Tündi!
Köszönöm a sok segítséget akkor igyekszem továbbra is. Csütörtökön megyünk a védőnőnkhöz majd vele is megbeszéljük az etetéssel kapcs. dolgokat.
Mi tegnap kezdtünk el "szenvedni" a fogzástól abból jöttem rá, hogy nagyon nyűgös volt és ömlött a szájából a nyál és folyamatosan rágta a kezét, úgyhogy este el kellett szaladnom a patikába Panadol bébi szirupért attól mintha jobb lett volna....de most reggel is egy picit nyűgösen ébredt, hát kíváncsi vagyok milyen napunk lesz.....egyébként kb. mennyi ideig tarthat egy-egy ilyen "fogas" gond, mert gondolom azért nem folyamatosan fog fájni neki amíg kibújik az összes :wink:

Pocakosok!
Kivel mi újság? Eszti, Nyuszóka? Tud róluk valaki v.mit? Dóri, izgulsz már...gondolom, mert ilyen időben már én is be voltam sózva :lol: Táskád összekészítve?

Kiscsillag! Mi újság Veled? Láttam a Kaális honlapon elköszöntél, hogy nyáron egy kis pihit adsz magadnak, akkor erre felé sem "jössz" nagyon....hiányozni fogsz, azért jó pihenést, vigyázz magadra!

Na pusz Nektek:

Anita ( Zsombi 4,5 hónapos )
szsombi

Helló Mindenki!

Én még egyben,csak sűrű volt a hétvége,és csak most tudtam jönni.
Képzeljétek,voltam esküvőn,és tök jó volt.Úgy örülök,hogy mégis bevállaltuk,most biztosan nagyon sajnálnám.

Dóri!

Hát már megint nem jön össze a csütörtöki tali!
Nagyon jó a kép,aranyos a rajz rajta.
Így már megismerlek,ha végre összejönne egy tali.

Gondoltam rátok a hétvégén,hogy kire hogyan hat majd a front,de ezek szerint minden finises kismami immunis volt az időjárársra.

Remélem mindenki jól van ,vigyázzatok magatokra és a picurokra!

Üdv mindenkinek: Eszti(38+4)

Dóri: Írj,hogy mi volt ctg-n. :lol:
mano4

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gömböcösödéssel kapcsolatos vigaszokat, kezdek beletörődni.

Szsombi! A fogzással kapcsolatos szenvedésre a dentinox gél-t javasolnám,ha láz nélküli a dolog,illetve a homeopátiás bogyó közül a camomilla vulgaris 9ch-t. A panadol,mint láz és fájdalomcsillapító helyett,mi a a nurofent használjuk,mert a dokink szerint ennek egyáltalán nincs mellékhatása,szemben a panadollal. Remélem nem tűnik okoskodásnak,amit írtam,csak gondoltam megosztom az ismereteimet.. :) :)

Senki sem szeretne szülni az aktuálisok közül??????? :) :) :) :)
Üdv,mindenkinek durca
durca

Sziasztok!

Durca!

Köszi az infót, egyáltalán nem tűnt "okoskodásnak", minden segítséget szívesen veszek, olyan homeos bogyóm van akkor majd azt adok neki.... a panadollal mi a gond, egyenlőre én nem vettem észre hogy mellékhatása lenne? Ja, a bogyóból este 1 golyót adjak vízben feloldva, igaz?

Na pusz Mindenkinek:

Anita (Zsombi 4,5 hónapos)
szsombi

Sziasztok!!

Eszti!!

Jó hogy hallok rólad! Nem maradtál le semmiről, mert ( hacsak addig nem történik valami) csütörtökön is kell mennem!

Azt mondta a doki, hogy teljesen lent van már a feje, de még zárt a méhszáj. Táska összepakolva, gyerekágy a helyén, mindenki startra készen!!!!

Én a málnalevélteát elég későn kezdtem el inni, konkrétan két hete. Mostmár nem hagyom abba, mert azt hiszem, így is abszolut finisben vagyok!
De kipróbálom a másik két módszert is!

Rita!
Köszönöm, értettem! :)

Most már azért is drukkolok, hogy mivel nem választottam szülésznőt, az legyen ügyeletes, akit én szeretnék! :D

Puszi mindenkinek!

Dóri
nagydora

Sziasztok!
Finiselőknek kitartást, és jó szülést, amikor annak eljön az ideje! De azért ne kelljen tűkön ülnetek.

Fogzás. Benének most kezd recésedni az ínye alul, de nem olyan nyűgös. Neki nagyon lassan jön a foga. A dentonix gél nekünk ismegvan, már többször bekentem vele, amikor azt gondoltam, fáj az ínye, de már 4 hónapja vannak fogzási jelek, és semmi. Viszont tartósan nem is szenved tőle. Ha ez tartósabb Zsombinál, az valóban fogat jelenthet. De nem minden fog jövetele fáj. A Panadolt csal láznál add, vagy ha nagyon fáj neki, amúgy a rágóka és dentinox, hátha elég. Bene azóta is szívesen rág. Nem is kell neki hűtött rágóka, csak valami műanyag :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: