Sziasztok!
Igen sok minden változott azóta mióta mi kisbabák voltunk. Nálunk szerencsére senkivel nem kell viaskodni, mindenki megérti, hogy változnak az idők.
Marci gyakorlatilag mindent eszik, amit Tünde is leírt. Tojást és tehéntejet én sem adok neki, de babapiskótát már ő is evett. Egy héten egyszer kap spenótot vagy sóskát. A puffasztó zöldségekkel vigyázni kell (pl. káposzta, karalábé), bár nekem a védőnő azt mondta fél éves kortól az is mehet, csak az első főzővizet le kell önteni. Hát nem tudom ... A főételt gyakran én bébiétellel oldom meg. Marci is imádja a paradicsomosat
Gyümölcsök közül alma, banán (ezt általában az almához keverem), meggy (már van a piacon is, azelőtt fagyasztottat vettem), emellett nagyon szereti a tejpépet, gyakran gyümölccsel keverve kapja, mert hát neki feneketlen a bendője, egy kis gyümölcs meg se kottyan ...

Már várom, hogy legyen őszi- ill. sárgabarack, addig üvegest tudok csak venni.
Ja, és a sütőtök, az minden mennyiségben jöhet. Persze most abból is csak üveges van!
Tünde! Gratula Benének a felálláshoz! Marci még csak most próbálkozik vele, de már tökéletesen ül, és négykézláb csúszik mászik! Benének hány foga van már? Marcinak kettő van alul, de most egyszerre 4 jön felül

. Ebből egy már áttörte az ínyét! Néha olyan nyűgös emiatt!!!
Ildi és Márton (7,5 hónap)