Sziasztok!
Ayse :) Gratula Andris négykézlábazásához!
Nekem bejött mindkét fiúnál a kínai horoszkóp, úgyhogy gyorsan megnéztem, mikor kell összehozni a lányt jövőre

Tulajdonképpen az egész évből csak 4 hónap nem alkalmas erre, úgyhogy reményteli a dolog
Cinka 
Szerdán a régi bébicsőszünk jött, őt szereti egyedül Balázs, az újat nem hiszem, hogy hívjuk többször, nem hajlandó vele maradni, és a lány sincs a helyzet magaslatán, meg sem próbálta elterelni a figyelmét legutóbb. A régi lány nyáron nincs Pesten, és tavasztól fél évig Franciaországban lesz, ez az egyik gond vele, no és amikor itt van, akkor sem mindig tud jönni. Most ajánlott egy saját magához hasonló lányt, talán megpróbáljuk...
Focivébé: én nagyon vártam, Vébé és EB jöhet, ilyenkor a legtöbb meccset nézem, szurkolok. Legutóbb Balázzsal a pocakomban az összes meccset végignéztem, nagy volt a nyugi.Most azért csak le kell menni levegőzni, vásárolni, nem lehet mindent délelőtt... Én nagyon örülnék, ha Apa meccset nézne, mart az azt jelentené, hogy itthon van

Maximum hétvégén tud nézni, de olyankor is sajnálja rá az időt, főleg, ha strandolni lehet menni!
Amúgy tudtam én, hogy szar lesz ez az RTL Klubos közvetítés, néhány meccs a Sport Klubon megy, nekünk olyan nincs is...
Andi :) Akupunktúra: Négy pici tű van különböző helyeken a fülemben, csak közelről lehet igazából észre venni, és le is vannak pici ragtapasszal ragasztva. Amikor betették, kicsit fájt, de már nem érzem, csak ha hozzányúlok. Néha elfelejtem őket, és véletlenül odanyúlok, de persze ez nem baj. Hajmosásnál, mosakodásnál kell vigyázni jobban, és törölközésnél csak nyomkodva törölni. Egy hétig bent lesznek, aztán ezeket kiveszik, és a másik fülembe kerülnek ugyanígy. Hogy meddig kell járni? Gondolom, eredménytől, céltól függ, még nem volt róla szó. Mindenesetre az első napon állandóan éhesnek éreztem magam, lehet, hogy ez csak amiatt van,mert gondoltam rá, de remélem, ez változik majd...
Volt szó az üveges kajákról: anno Balázs üvegeseket evett, szerencsére nem volt vele baja. Most Gergővelmég csak a gyüminél tartunk, eszi szépen az almát és banánt. Két nappal ezelőtt nem volt itthon semmi, gyorsan vettem üveges alma-banánt, és a játszón megkínáltam, hát jött a szájzár. Tény, hogy teljesen más íze van az igazinak. De remélem, azért majd meg fogja enni az üveges főzelékeket, mert nem igazán szeretnék külön főzőcskézni, bár nyilván nem vészes az sem. Mindenesetre ma pl. bevágott majdnem egy egész almát+egész banánt szopi után
Korábban kérdezte valaki, hogy mivel mossuk ki a foltokat. Nálunk még csak alma és banán okoz ilyen gondokat, de tegnap kipróbáltam rá a DM-es folttisztító szappant / Gallseife van ráírva/, és tökéletes!
Tegnap én is megkóstoltattam a kölesgolyót Gergővel, messze ez a favorit nála
Kellene egy kis segítség: Elsején lesz a keresztelő, vidéken, abban a templomban, ahol engem is Balázst is keresztelték, és ahol össze adtak minket

Anyósom vállalta az ebédet, de aztán rájött, hogy ő előtte éjjel fog hazaérni egy háromnapos konferenciáról, így nem kívánhatom, hogy akkor még nekiálljon sütni-főzni. Párommal megbeszéltük, hogy állófogadás jellegű kajálást rendezünk, műanyag tányérokkal, evőeszközökkel. Ez szerintetek ciki? Nekem korán le kell lépnem, mert délután osztálytalim lesz, így legalább nem hagyok ott egy halom mosatlant... Aztán azt is kitaláltuk, hogy hideg sültek lesznek, és saláták, meg persze süti. Én nem vagyok nagy ezekben a hideg husikban. Mi az, ami erre alkalmas? HOgyan készítsem el? És saláta-recepteket is szívesen vennék, tésztasaláta mindenképp kéne.
Zsuzsa, asszem Te hoztál a talira?
Előre is köszi az ötleteket!
Judit