Sziasztok!
Ayse 
Jólesett, hogy érdeklődsz! Jól vagyok, csak behavazódtam kicsit, ezért nem jöttem. Apa rengeteget dolgozik, szinte nem is látjuk, gyerekek meg hisztisek, néha kiborulok tőlük

Főleg az esték nehezek. Ma viszont nagyon élveztük a jó időt

Én csak köhécselek amúgy, semmi sem változott, se jobb, se rosszabb, viszont Gergő megint taknyos

Elegem van már abból, hogy szegénynek mindig van valami baja! Remélem, nem lesz komolyabb, maradjunk csak egy enyhe náthánál! Persze amikor Apának említettem, hogy Gergőnek folyik az orra, akkor rám fogta, hogy nem öltöztetem föl eléggé / több cucc van rajta, mint télen!/ , az eszébe sem jutott, hogy az anyjától kapott el valamit...
Én is örülök, hogy Lili-pisi negatív, és az oltásnak is!
Tegnap amúgy tök jó napom volt, ugyanis a bébiszittert nem mondtam le / a tali miatt Balázshoz hívtam/, hanem ráhagytam mindkét kölköt, és elmentem soppingolni

Kellett egy sportcipő, és ha már ott voltam, ruhákat is próbálgattam, vettem gatyát, fehérneműt, Balázsnak apróságokat. Egyszerűen két gyerekkel képtelenség próbálni, válogatni. És nagyon jó volt ez a két szabad óra

Mire hazaértem, Gergőnek leesett, hogy anyja világgá ment, kétségbeesve hívtak, hogy rettenetesen sír a gyerek, mit adjanak enni neki? Nem volt otthon még alma sem, úgyhogy vártak türelmesen. Ahogy meglátott, hozzámbújt édesen, és már semmi baj sem volt. Nem is volt éhes
Elhatároztam, hogy akupunktúrának vetem alá magam. Ezt még nem próbáltam fogyás-ügyileg, viszont egy ismerősöm fél év alatt 25 kilótól szabadult meg, és ez meggyőző. Ma el is mentem, bent vannak a tűk a fülemben, hetente egyszer csere van. Egyelőre semmi extra diéta nincs előírva, csak annyi, hogy amit enni szoktam, azt egyem, csak fele mennyiségben. Ehhez megpróbálok mozogni, amikor tudok.
Képek nagyon jók, jó lett volna ott lenni a talin! Kriszta

nem voltál szomorú, hogy csak ennyien voltatok? Én biztos csalódott lettem volna...
Hari 
Szerintem se hagyd abba a szoptatást! / már csak azért se, mert Lilinek úgysem kell a tápi, és ő nagyon jól tudja, amit tud

/ A
www.nlc.hu oldalon van egy szoptatási tanácsadó / a szakértők között keresd, Schneiderné Diószegi Eszter/, elvileg meg tudja Neked nézni, mit lehet és mit nem lehet szedni szopi mellett. Csak sajna általában nem tud azonnal válaszolni.
Megyek aludni, jó éjt!
Judit