A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ja, és Nyúlné!

Most lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de ezt a krémet általában is lehet használni, vagy csak akkor, ha piros a popsi???

Kép
kuha

Sziasztok, lassan kezdem embernek érezni magam, bár még nem az igazi. Annyira várom azt a szakaszt, amikor egyfolytában pakolnék és tele leszek energiával. Remélem, most is lesz ilyen. Most behatárolt időszakokban vagyok rosszul, kábé 4 órát egy napon. Igy már jobb, kezd visszajönni az életkedvem.

Tünde, jólesett, hogy hiányoltál! Remélem, neked is lassan múlik az émelygés. Vicces, hogy sokan összekeverik a nevedet a lányodéval, valószinűleg van benned valami zitás :D

Davallia, üdv a pocakosodók táborában! Én is félek a két pici babától egyszerre, de várom is nagyon.

Bodza, hol vagy?

Hari, örülök, hogy jól vagy :) Ez még az én szita agyamban is megmaradt.

Lányok, segitsetek, mit tegyek Julcsival. Hajnali fél 5-kor kel, és egy-másfél órán át nem tud visszaaludni. Akkor van jól, ha mellettem van és játszhat, de én ezt nem nagyon birom már, főleg, ha a hajamat tépi és az arcomba tenyerel :cry:
Ma lágyszivű apa elutazik, és csak oroszlánszivű anya marad itthon, úgyhogy megkezdődik a nevelés. Azt hiszem :oops:
Szerintetek érdemes hajnalban sirni hagyni? Képes megtanulni tovább aludni? Vagy legalább csenben az ágyikóban játszadozni?
Ja, és a délutáni alvásra is rá akarom szoktatni, hogy egyedül aludjon. Együtt szoktunk, de őt félóránként vissza kell birkózni fekvésbe. Vicces lány.
Akinek van alvástanitásos könyve: szól ezekről a helyzetekről is? Mit mond?
És ti mit mondtok?

KépKép

KépKép
majola

Davallia, akkor jövő hétre várd a rosszullétet! :cry: Nálunk is 16 hó lesz...
Egyébként én még mindig nem tudom, hogy hogy lehet úgy baba, ha az ember védekezik... :?: :roll:
Mit jelent az, hogy szutyorgatni? :?: :roll: :?: :roll:

Nyúlné, de jó lesz Nektek, Zalakaros! Kisnyúl átmegy Vízicsibébe? :)

Benianyu, jó mentség. :wink:
Ragasszam le Zita füleit????

Majola, végre hírt adsz magadról. Nálam is javult a helyzet, most az esték a rosszabbak. :cry: :? :shock:
hmm... akkor ezentúl hallgatok a Zitára is. Általában Timizni szoktak, Anyukám pedig Györgyizni.... :lol: :lol:
Vendég

Davallia, akkor lány lesz? :?: :wink:
Vendég

Kuha,
ez egy popsikenőcs,amit mindig használunk mi is,de nagyon jó!nem pirosodik a popsi abszolúte!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Na én jól betűntem pár napja, de van mentségem...
Teljes diliház van..... :lol: :lol:

Tegnap végre a kertészek elvetették a kert felében a füvet :) aztán jött a felhőszakadás :( :( :( a többit nem részletezem, el tudjátok képzelni...

Csajok, ha így haladunk, maximum a vakondokkal fogok egész nyáron dagonyázni a csupasz földben... :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Szegény Lénám meg majd mehet "vendégfűre" mászkálni.. :( :(

Nyúlné!

De igenis baj, hogy nem lesz tali :( , mert lehet hogy el tudtam volna végre menni :( :( :( .
Úgyhogy igenis ne menjél Te semmilyen Zalakarosra, hanem tessék talit tartani, már csak azért is, hogy nehogy máááá a szomszéd fűje zöldebb legyen...(fűűűű :cry: :cry: :cry: ):lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:(mivel én mi még mindig nem foglaltunk semmit nyárra... :cry: :cry: )

Na jó félre a tréfát....jó pancsizást...

Davallia!
FEJET HAJTOK ELŐTTED, MEG MINDEN POCAKOS KIAMAMA ELŐTT...HOGY TI MILYEN BÁTRAK VAGYTOK.... :lol: :lol: VAGY CSAK ÉN VAGYOK GYÁVA :roll: :roll: :roll: :roll:

Benianyu!

Gombi édi...én ma délelőtt ugyanezt játszottam Lénával.....az Istennek se akart elaludni..... :lol: :lol:

JA ÉS SZENZÁCIÓ....(legalábbis nekem)
ÉG VELED FOGATLANSÁG....LÉNÁNAK ELŐBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKÁJA.... :) :) :) :) :) :)
SZÉGYEN SZEMRE ANYUKÁM VETTE ÉSZRE.......LE IS CSESZETT HOGY NEM FIGYELEM A GYEREKET....
Erre mondtam neki...hogy már feladtam,....mivel 3 hónapos kora óta ezt hallgatom főleg anyóstó hogy biztos jön a foga...azért vesz a szájába mindent meg csorgatja a nyálát....hát már belefáradtam a leskelődésbe 6 hónap alatt.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Végkonklúzió: A nyáladzásnak és a mindenmegrágásnak semmi köze a fogzáshoz.... :?: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

És egy aggály is:
Szombaton esküvőre megyünk és fogalmam sincs hogy mibe fogok menni......tényleg nem jó rám egy ruha sem.... :cry: :cry:
Péteken mennék ruhavadászatra, de azt se tudom hová induljak...valami divatosat szeretnék..nem kosztümöt...
Ötlet :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Na majd még visszaolvasok ám...

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Hogy álltad meg, hogy ne oszd ki a fagyisalest??????
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Felháborító, hogy már egy gombóclapátoló is jobban tudja, hogy mi kell Danigombinak....

M

Kép

Kép
megann

Megann, ne aggódj, én is úgy vettem észre Zita első 2 fogát, hogy megharapott... :lol: :lol:
Aztán néha benézek a szájába, hogy lássam, ha van újabb fog, mert ugye milyen égő, ha nem én veszem észre...
:lol: :lol: :lol:
Sztem Léna élvezné a sárbirkót (iszapbirkó helyett), nem próbáltad? :wink: Azt mondtad, szereti a virágföldet...
Vendég

Sziasztok!

Talis képek szuperek, tényleg családias lehetett így hármasban a hangulat :) ! Kisnyúlra már megint 2 Csajszi jutott :D !!!

Ayse!
Réka tényleg jó étvágyú, nem is panaszkodom. Nála csak akkor van szájzár, ha üveges kajával kínálom :D :( :D ! Nem értem, hogy hogy a francba, tudja így megkülönböztetni, de szinte mindig 100%-os a "tesztje" :D . Na mindegy, marad a főzőcskézés, csak azért néha jól jönne, ha elég lenne egy üveget kibontanom.
Anyukám megnyugtatott, hogy detto én is ilyen voltam :D :( :D !

Andi!
Én is elhiszem, hogy kifáradtál a 2 Csemetével. Remélem az éjszakátok jobb volt, s tudtál pihenni.

Sziszi!
Üdv. az őszibarackfejűek csapatában :) ! Bogi nagyon aranyos a képeken :) !

Benianyu!
Meztelenpocakoskiságybanácsorgósyodafülű Danigombóc csúúúcsédes :) :) :) !
Fagyisnéni :( :( :( ! Azt hiszem én is úgy cselekedtem volna, mint Ayse. Az ilyenekkel nem érdemes "vitatkozni".
Ma reggel baromian irigyeltelek, mert Réka 3 napja hajnali 1/4 5-kor ébred :( :( :( . Ma, ahogy ránéztem az órára, Te jutottál eszembe, hogy milyen "jó" Neked, mert Te még több mint 1 órát alhatsz :) !
Szóval szia Zsuzsa!
Akkor most egy cipőben járunk. Nekem is 1 órámba telt, mire visszasimogattam :( Rékát . Az volt a baj, hogy tul.képp nem volt semmi baja, mert amíg ott álltam az ágya mellett, addig nyugiban feküdt, de amint megpróbáltam kislisszolni, rögtön felállt, s a rácsokba kapaszkodva ordított :( .
Nagyon remélem, hogy ez csak ideiglenes.

Tünde!
De jó, hogy a Kistesó márv ilyen "nagy" :) :D :) !
Ti direkt ilyen kis korkülönbséget szerettetek volna???
Köszönjük az Annamami infót.

Na nyüszítés :( van, megyek.
C.

KépKép
cinka

Sziasztok,

Majola szerintem még érdemes elkezdeni...nekem Tüncsinél bevált...magástol elalszik este is du. is, van hogy egy órát ugrál, játszik, van hogy 10 perc alatt bealszik. És újabban azt csinálja, hogy amikor játszik, és bemegyek megnézni, akkor ha éppen ül, vagy térdel, akkor vigyorogva hasravágja magát (mert ha bemegyek és nem alszik, midig lefektetem hasra) hát nem rafkó!
Tüncsi is hisztizett az elején, én csak a sérve miatt nem hagytam sírni hosszú perceket...kivettem, megnyugodott beszéltem hozzá, elmondtam, hogy mi a helyzet és visszaraktam...többször is ha kell...de pár nap és tényleg jobb volt. Most ott tartunk, hogy reggel, ha 5 felé felkel odaadom a cumisüvegét a tejcivel, megissza és visszaalszik, és én húzok vissza az ágyikómba. Ma pl ébredés nélkül aludt 8 ig, és akkor is csak játszott az ágyában nem volt sírás.

Kép

Kép
prüntyi

Ma nem jött be a nemaltatás-taktika, Andriskám sírt az álmosságtól, ígyhát betettem az ágyikójába és most édesen alszik. :) Persze ebéd után fog randalírozni. Majd csak összehangolódunk.

Nagyhangú Zolinak sikerült a nyelvvizsga. És továbbra is igényt tart a németóráimra. :shock: :D

ayse

Sziasztok!

Majola
Én is gondolok ám sokat rátok! Örülök, hogy jobban van.

Tünde
Neked meg kitartást! Mindennek ára van. Na de hogy ekkora? :wink: :lol: Viccet félre, átérzem minden rosszul lévő kismama helyzetét. Végig hánytam a 9 hónapot.

Zsteri
Lujzi nagyon elégedetten mosolyog. Nekem jobban tetszett a hosszabb haja, de valóban praktikusabb lehet így. Én is fontolgatom, hogy Marcinak megkurtítom a loboncát.

Benianyu
Akkor Te is ragasztod Dani fülét? :o

Minden kicsi és nagy betegnek jobbulást!

Jucc
Lusta férjek :cry:

Én sem vagyok a helyzet magaslatán. Vmi bújkál bennem. Remélem eltudom folytani csírájában....

Nyúlné
Jól meghintáztattál minket ezzel a talival :lol: :lol:
De mégis megértelek vhogy, hogy elhalasztod! Kellemes pihenést!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Anyukám nem ragasztotta a hugom fülét. AZóta is ezt hallgatjuk, hogy mért nem tette :!: :!: :!:

Sziszi!
Nagyon helyes a lányod!
Apával tegnap este itt hüledeztünk a gép előtt a leírt mennyiségek olvastán. Mély tiszteletem!!!!

Megann!
Kis fekete?
Nem kosztüm, slankít, mindig divatos.

Majola!
Én is gondolok ám Rátok sokat!!!

Duda!
Akkor Te nem tervezel ikreket, úgy mint Nyúlné!

Ma borsólevest főzök, hátha az bejön!

ayse

Lili pisije teljesen negatív lett, Hála Istennek!!!! :P :P :P

Túl negatív tesztek milliárdjain számomra az is rejtély, hogy védekezés nélkül hogy sikerülhet :?: :?: :?: Regényt írhatnék a Ma megint megjött-életérzésből. Nem győzök csodálkozni, hogy kétgyerekes anyuka vagyok. Csodálattal adózom a család-mérnökök teljesítménye előtt. :lol:

ayse

Ayse

Épp kérdezni akartam, hogy mi van az eredménnyel!
Nagyon örülök, hogy teljesen negatív lett! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Még mindig a mamánál vagyunk,most beszaladtam Esztergomba a munkahelyemre ezt a pár sort bepötyögni......eddig még ezt sem tudtam,mert vagy én voltam sz@rul vagy Marci......:(
Beszéltem Tündével és Sissel is.
Már nagyon hiányoztooooooooook!!!:(:(:(
Szombaton úgy néz ki hazamehetünk.........pfú,marha húzós két hét volt,nem is tudom mi lett volna velünk a Mamám nélkül.
Na,rohanok haza,mert Marcinak szopi-time van.

DAVALLIÁNAK HATALMAS GARATULA ÉS MINDENFÉLE JÓ A KISTESÓHOZ!!!!:):):):)

Puszik 10000: annamami és pottyos Mazsi
annamami

Annamami!
Te is elkaptad???!

ayse

Ayse!
Az én férjem is egy haláli nyugis pasi, jól kompenzál engem. Csak én ezt néha nehezen viselem, és próbálom őt is pörgetni, amitől aztán tényleg jól bepörög. Rám :lol: De valószínűleg tényleg jobb, hogy kettőnk közül az egyikünk nyugis, így elérünk egy jó közepes átlagsebességet az életben. Viszont késni nem szeret, szóval valahogy úgy csinálja, hogy szöszmötöl-töszörög, de amikor muszáj, azért csak gyorsan elindul, hogy odaérjen.

Én is örülök hogy negatív lett a Lili-pisi!

A Bogi-kajamennyiségeken én is padlót fogtam. Eddig meg voltam elégedve azzal amennyiket Bendegúz betermel. Mondjuk ennek a felét.

Nyúlné!
Irigykedem Zalakaros miatt, mi most voltunk pihizni Visegrádon a múlt hétvégén hármasban, és annyiraa jó volt! Ki se jöttünk az usziból, meg a szaunából. De nagyon kellett már! Csak olyan gyorsan elmennek az ilyen klassz napok. :(
Jó fürücölést Nektek!
Ha lesz majd tali később, és nem vagytok még túl sokan esetleg Bendegúzzal csatlakoznánk.

Benianyu!
Fürücölős Danigombi nagyon aranyos, de már nem is annyira gombócka szerintem. Jó pocak az van, de az kell is! :)

Barbi!
Remélem gyógyulnak a fiúk. Sok gyógypusszantás nekik!

Megann!
Én is ilyen csodálatot érzek az új kismamák iránt. Mitagadás van bennem még egy kis félsz a kistesótól. Pedig hamarosan majd mi is szeretnénk. :roll:

Teszek fel pár a hétvégén készült képet Bendegúzról, nehogy elfelejtsétek! :D

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Migrénes sorstársak, nem fájt ma a fejetek? Nekem nagyon, most múlt el szerencsére.
Szegény Bendegúz volt egy igen sz@r egy órám, amikor alig törődtem vele. :(
De majd bepótolom, ha felébred. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Megann!:)

Nyugi, még én sem merek kistesót bevállalni:)
Szerintem mi még várunk egy jó ideig:)
Pedig Lívike egy tündér, de akkor is.
Én nekem kell több idő közte.
Te is kis pörgős vagy, mint én:)

Majd megint egyszerre leszünk várandóssak legfeljebb:):):)

[b]BABÁK FOTÓI TÜNDÉRIEK!!!
[/b]

Mea
mea

Na pont az nem lett vastag amit akartam :D : a neved:)
Utálom ezt az új babanetet!!!!!!!!!!
És ráadásul nem látni egyből mit írtam:(

Mea
mea

Márti!
Én tegnap óta szenvedek! Most mintha kezdene jobb lenni, de nem merem elkiabálni. Délelőtt sétálni vittem Natit, háát, nagy bátorság volt, annyira vacakul voltam! :(
Örülök, hogy te már jól vagy! :)
Bendegúz képei nagyon édesek! Kár, hogy nincs killeres kép, azt annyira bírom! :lol:

Ayse!
Éljen a negatív eredmény! :)
Ikrek: Amikor Natit vártuk, Apával sokszor beszélgettem arról, milyen jó lenne egy ikerpár. Egyszerre letudva a szülés!
Most hálát adok, hogy csak Nati van nekünk, mert bár ő egy áldott jó kislány, mégis néha nagyon lefáraszt. :lol:
A tegnapi napban csak az alvás volt gázos, mert mire az egyik elaludt volna, a másik sírni kezdett és felébresztette.
Gondolom az ikreknél azért annyiban más a helyzet, hogy összenőnek és kevéssé zavarják egymást.

Megann!
Én a Westendben vettem pár hete egy fekete nadrágos együttest.
Lenge, szép esésű gatyó, hozzá egy hosszított asszimetrikus szabású fekete ujjatlan felső, pici diszítéssel! Ebből ez az egy volt, de másmilyen volt még!
Júliusban esküvőre megyünk és ugyan nem akartam feketét, de ehhez legalább cipőt és táskát nem kell már vennem! :)

Annamami!
De jó, hogy írtál! Gyorsan gyógyuljon meg Mazsi! :)

Zsuzsa!
Pont ma gondoltam, hogy felhívlak! :)
Örülök, hogy kicsit jobban vagy! :)
Tudod, mi "Aludj jól gyermekem" módszereztünk, nekünk bejött!
Úgy emlékszem, ismered a könyvet, ugye?

Megyek, Nati rámol!

Ildi, merre vagy?????

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Jobbulást, remélem hamar elmúlik Neked is!
A séta ma nekem is elég húzós volt, csak nem akartam megfosztani a jó levegőtől Bendegúzt azért mert én itt agonizálok. Úgyhogy erőt vettem magamn és levittem. Még hintáztunk is.

Majd keresek killerkedős képet, ha ennyire tetszik :D .

Az ikrekhez beszúrom ide is a tegnap álmom. Húúhhh, jó volt felébredni.:
Szóval azt álmodtam, hogy egy rakás gyerekünk volt Lacival, de nem akármennyi, hanem volt öt (5!) ikerpár, meg még egy eresztés ötösiker! És nagyon rosszul tudtam számolni álmomban, mert úgy számoltam, hogy 20 gyerekünk van (reggel összeadtam, hogy ez csak 15) :roll: :lol: . És ami a legszörnyűbb volt, még a nevét sem tudtam mindegyiküknek. Tulajdonképpen így visszagondolva elég nyomasztó volt.

Úgyhogy ez az iker kérdés foglalkoztat itt párunkat :D , pedig nálunk nem volt a családban eddig, szóval nincs nagy esély rá.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Felteszek párat azokból a képekből, amit Nyúlné csinált. Nem akarom elfoglalni az egész oldalt, de nagyon nehéz válogatni, úgyhogy ha valakinek túl sok, akkor előre is bocsi:)
Feliratozást nem vállalok, nem vagyok elég kreatív, és közben Lili itt mászik rajtam, így nehéz bármit is csinálni.
Szóval kezdem: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Márti!
Az unokanővéremnek ikrei vannak, így nálunk volt rá esély! :lol:
Nem semmi az álmod! Jó volt felébredni?
Mi is hintáztunk ma! :)
Már jobban vagyok, az előbb ettünk meg Natival egy nagy almát!
Annyira édesen szopogatja! :)

Felteszek egy képet a legújabb játékáról! A játék vadi új (apa szakmabeli) és természetesen a drótja lenne a legérdekesebb, de azt Apa feltekerte. Nem baj, Nati így is megoldja a rágcsálást! :lol:
Kép

Ezt meg csak úgy! Mondjuk Lacikának, ha előkerül az Anyukája! :lol:
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Rókica hol vagy???????

Annamami, remélem hamar rendbejöttök és jössz megint közénk!!

Friss pocakosok előtt tényleg le a kalappal!! Viszont képzeljétek annyira jól működik a gyógyszerem, hogy már én is elkezdtem gondolkozni tesó ügyben. Persze azért még nem most, talán majd max. a jövő héten :twisted: :lol:

Viszont a gyerekdokinak nem tetszett, hogy gyogyót szedek, most teljesen elbizonytalanított, mármint hogy szoptassak-e tovább. Felírt tápit, kiváltottam, megcsináltam, Lili megkóstolta és kiröhögött. Úgyhogy majd még próbálkozom, de addig marad a szopi.

Nyúlné, ha visszajöttetek, jöhet a "bunyó", addig gyúrok ezerrel!! :lol:

Kép
Kép
hari

Duda!
Örülök, hogy jobban vagy Te is!
Én ilyenkor mintha újjászületnék, tele vagyok energiával, eddig meg csak vánszorogtam.

Nati gyönyörű kiscsaj! Ezek a szemek... :)
És ez a gépelési technika! :lol:

Apa nálunk is szakmabeli :) , és Bendegúz is imádja a billentyűzetet püfölni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!
Az unokanővéremnek ikrei vannak, így nálunk volt rá esély! :lol:
Nem semmi az álmod! Jó volt felébredni?
Mi is hintáztunk ma! :)
Már jobban vagyok, az előbb ettünk meg Natival egy nagy almát!
Annyira édesen szopogatja! :)

Felteszek egy képet a legújabb játékáról! A játék vadi új (apa szakmabeli) és természetesen a drótja lenne a legérdekesebb, de azt Apa feltekerte. Nem baj, Nati így is megoldja a rágcsálást! :lol:
Kép

Ezt meg csak úgy! Mondjuk Lacikának, ha előkerül az Anyukája! :lol:
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok! Esküszöm, nem küldtem el még1x!!!!!!!!
Lökött ez a babanet! Miután megírtam az üzenetem, nem léptem ki, ez 45 perc volt. Most kiléptem, erre elküldi újra az üzenetet! :evil: :x :evil:

Márti!
Köszi! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Cinka igen, kis korkülönbséget szerettünk volna.

Juci, nemár, 9 hónapig rosszul voltál? Vagy "csak" néha kitaccsoltál? :cry::shock:

Ayse, de jó, hogy negatív a pisi! Annamami helyett válaszolok: ő "csak" taknyos, már volt rózsahimlős.

Talis képek tök jók. Hari, mi történt Lilivel? :wink: Jó husiban van a kiscsaj. :D
Vendég

Az egyik kép látom 2x szerepel és persze pont az én lányom :D Pedig esküszöm nem direkt tettem fel duplán:)

Amúgy lehet, hogy rosszul emlékszem, majd Krisztáék kijavítanak, ha így van, de azon a képen nem sírt Lili, hanem álmos volt és dörgölte a szemét. Na persze volt olyan, hogy sírt is, de akkor szerintem épp nem.

Kép
Kép
hari

csak gyors bekukk
és Hari jól emlékszel,csak a szemeit dörzsölte a fáradtságtól és ez lett a kedvenc képem,annyira cukin csinálja az öledben!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, ma megint lófráltunk anyuval, így persze Tüncsi egész nap fél órát aludt a kocsiban, annira kivolt szegénykém, hogy kb. 10 perce játék közben egyszercsak elővette az ujjacskáját rámhajtotta a fejét és szinte rögtön aludt is...így :lol:
Kép

azt hittem megzabálom! :lol:

Davallia most olvasom a hírt! Gratulálok! :!: :lol:

Ayse, neked is...már ha lehet ilyenhez gratulálni... :wink:

Mi a másodikat jövőre tervezzük...le a kalappal a bátrak előtt!

Duda, Nati csillagszemei gyönyörűek

Kép

Kép
prüntyi

Köszönjük, hogy együtt örültök velünk a Lili-pisi híreknek!!!

Duda/Márti!Együttérzek Veletek!!!
Engem most elkerült, bár nekem nem annyira migrénem van, hanem tenziós fejfájásom. A nyakam görcsöl be és ez a görcs átterjed a fejemre.

Márti!
Az álmod nekem azt sugallja, hogy lehet, hogy úgy érzed, hogy Bendegúz felér 15 gyerekkel (vagy hússzal???)?
Én legalább is így szoktam érezni, nem is olyan néha!!!
Nagyon aranyos, a törölközőbe burkolózós kép különösen jól sikerült. :D
Jó lehetett a "nyaralás"!

Duda!
Nati tündérbogár :D

Talis képek is szupik, Nyúlné megint remekelt!!!
Bkriszta lányainak kettőse, babapopók, elmélázó Lili (tökre hasonlít Lénára), álldogáló Kisnyúl, szupi, szupi, szupi!!!

Hari!
Szerintem kérdezz rá mégegyszer, úgy gondolom, hogy nem írnak fel hülyeséget! Szerintem ezért ne hagyd abba a szopit!

Jucc!
Jól vagy????

Na végre Lili megkapta a kullancs elleni oltást!
HIPP-HIPP-HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

ayse

a rákövetkező héten tuti megtartjuk azt a talit és persze hogy mindenkit szeretettel várunk Kisnyuszival,ha csak apának nem lesz még valami meglepetése :wink:
de nem valószínű!
addigra legalább minden baba-mama meggyógyulhat,a nem betegek meg szedjék nekem a vitaminokat!
Bendegúz nagyon cuki a narancs türcsiben,és nekünk is van olyan elefántos pólonk ám!:)
de a többi kép is szuper nagyon!
jaj,most megyek...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Ayse,
te kis huncut :wink:

Nem emlékszem semmire... azaz néhány dolog megmaradt... vagy mégsem? :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval babák édesek mind, és gyönyörűek, ennivalóak, fenomenálisak, ügyesek, anyukákkal együtt!!!

Bocsánat a kiemelésért, de az utolsó oldalra még emlékszem annyira, hogy Hari&Lili, és Encsi&Tüncsi[b] páros képek nagyon meghatók!!! :roll:

És!!

Nyúlné :roll:

Mi is szeretnénk talira menni, mindegy, mikor, megoldjuk!

Ja, hogy miért nem jövök? Hát kertet rendezünk apa anyukájával, meg sétálunk, meg játszunk, főzünk, énekelünk, és táncolunk is! :)

Annyira édes Máté, éneklem neki, hogy tánci baba tánci stb, és fogja a kezem, és le-fel rugózik hatalmas vigyorral az arcán :D Más dalra is táncol, de esküszöm, érti, hogy mit jelent a tánci szó :D

Bújok is mellé!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ahülyebuzi...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy még megvagyunk:)
Sajnos semmire sincs időm, de halad a konyha és a lakás:(
Visszaolvasni lehetetlenség.... :cry:

Puszilok Mindenkit!
Szupik a képek!

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Ayse :) Jólesett, hogy érdeklődsz! Jól vagyok, csak behavazódtam kicsit, ezért nem jöttem. Apa rengeteget dolgozik, szinte nem is látjuk, gyerekek meg hisztisek, néha kiborulok tőlük :( Főleg az esték nehezek. Ma viszont nagyon élveztük a jó időt :) Én csak köhécselek amúgy, semmi sem változott, se jobb, se rosszabb, viszont Gergő megint taknyos :( Elegem van már abból, hogy szegénynek mindig van valami baja! Remélem, nem lesz komolyabb, maradjunk csak egy enyhe náthánál! Persze amikor Apának említettem, hogy Gergőnek folyik az orra, akkor rám fogta, hogy nem öltöztetem föl eléggé / több cucc van rajta, mint télen!/ , az eszébe sem jutott, hogy az anyjától kapott el valamit...

Én is örülök, hogy Lili-pisi negatív, és az oltásnak is! :D

Tegnap amúgy tök jó napom volt, ugyanis a bébiszittert nem mondtam le / a tali miatt Balázshoz hívtam/, hanem ráhagytam mindkét kölköt, és elmentem soppingolni :) Kellett egy sportcipő, és ha már ott voltam, ruhákat is próbálgattam, vettem gatyát, fehérneműt, Balázsnak apróságokat. Egyszerűen két gyerekkel képtelenség próbálni, válogatni. És nagyon jó volt ez a két szabad óra :D Mire hazaértem, Gergőnek leesett, hogy anyja világgá ment, kétségbeesve hívtak, hogy rettenetesen sír a gyerek, mit adjanak enni neki? Nem volt otthon még alma sem, úgyhogy vártak türelmesen. Ahogy meglátott, hozzámbújt édesen, és már semmi baj sem volt. Nem is volt éhes :)

Elhatároztam, hogy akupunktúrának vetem alá magam. Ezt még nem próbáltam fogyás-ügyileg, viszont egy ismerősöm fél év alatt 25 kilótól szabadult meg, és ez meggyőző. Ma el is mentem, bent vannak a tűk a fülemben, hetente egyszer csere van. Egyelőre semmi extra diéta nincs előírva, csak annyi, hogy amit enni szoktam, azt egyem, csak fele mennyiségben. Ehhez megpróbálok mozogni, amikor tudok.

Képek nagyon jók, jó lett volna ott lenni a talin! Kriszta :) nem voltál szomorú, hogy csak ennyien voltatok? Én biztos csalódott lettem volna...

Hari :) Szerintem se hagyd abba a szoptatást! / már csak azért se, mert Lilinek úgysem kell a tápi, és ő nagyon jól tudja, amit tud :) / A www.nlc.hu oldalon van egy szoptatási tanácsadó / a szakértők között keresd, Schneiderné Diószegi Eszter/, elvileg meg tudja Neked nézni, mit lehet és mit nem lehet szedni szopi mellett. Csak sajna általában nem tud azonnal válaszolni.

Megyek aludni, jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Pzita, írtam emilt! /ha olvasol errefelé még.../

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hari!
Ha szükséged van a Diószeghy Eszter mél címére szívesen megadom.Igy gyorsabban válaszol mint az nlc-n Itt lakik tőlem nem messze,személyesen is ismerem.Van 4 édes gyereke,tehát sok tapasztalattal rendelkezik.Kérdezz tőle bátran.

Kép
flocika

Flocika :) Téged is látni? Jöhetnél többet errefelé! / tudtam, hogy nem írom jól Eszter nevét.../

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt! :) :) :)

Ma tuti én leszek az első! Danika ma már 3/4 5-kor úgy döntött, hogy "ki az ágyból anya, mi ez a lustaság!" :) :) Most elaludt újra, de én már nem tudok. Így legalább visszaolvasom a tegnapi napot, mert eddig nem volt időm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsuzsa, Cinka
Most olvasom, hogy Julcsi és Réka is hajnali kelők! Szerintem, reggel nem érdemes sírni hagyni. Dani ma tágra nyílt szemekkel ébredt, 3/4 5-kor, esély nem volt visszaalvásra, ráadásul rögtön kakilt is egy nagyot cicizés közben.

Prüntyi,
Irigyellek, hogy Tündike ilyen ügyesen visszaalszik egyedül hajnalban.
Annyira édes, ahogy elaludt az öledben! :D :D És milyen jó, hogy volt, aki ezt megörökítse! :D

Tünde,
Nem tudom, hogy leragaszd-e Zita füleit. Talán még nem késő, bár ő már 8 hónapos is elmúlt és azt nagyon pici korban szokták. Nagy dilemma ez, Anyukám Dani füleit is le akarta velem ragasztatni, de nem volt szívem.

Megann,
Kert :(
Nagy gratula Léna első pici fogához! :)
Gombóclapátoló :) Nem szóltam be, nem alacsonyodom le az ő primitív szintjére.

Cinka,
Köszi a bókot!
Én sem adok Daninak üveges kaját, kivéve sütőtököt. Szájzár nincs, azt nagyon szereti, de én megértem Rékádat, van egy jellegzetes szaga/íze az üveges bébikajának.
Ma melyikünk kelt előbb? :) :( :) :( :) :(

Ayse,
De jó, hogy Lili lelete negatív lett!
Bejött a borsóleves Andrisnak?

Annamami,
Jobbulást Mazsinak és Neked is! :)

Márti,
Köszi a bókot! :)
Bendegúz is nagyon édes a képeken! A kétfogú vigyori képén meg kell zabálni. :) Bár a killeres tényleg mindent üt. Nem semmi álom! :)

Márti, Ayse, Duda,
Migrén :( Remélem, ma már nem fog kínozni titeket!

Sildike,
Tényleg hol vagy? Barbi te sem tudod? És te hol vagy? Hogy vannak a fiúk?

Hari,
De jó, hogy feltetted a képeket! Olyan édesek! Tényleg megint két kiscsaj jutott kilógó alsógatyás Kisnyúlnak! :) És milyen szép két kislány! :) :)
Örülök, hogy ilyen jó passzban vagy! Jó olvasni! :D :)

Duda,
Nati billentyűzsinór-evése szenzációs!!!!! Micsoda szemei vannak!!!! :D :D

Sis,
Végre!!! :wink: :wink: Máté táncizása édes lehet! :)

Jucc,
Beni is köhög egy kicsit, az apja ugyanúgy rám verte, hogy felelőtlen vagyok és nem öltöztettem fel. Fűtetlen a lakás, kint meg tök változó az idő, megfázott egy kicsit. Sajnálatos, de majd kikúrálom, viszont utálom, hogy emiatt le vagyok tolva.
Nem is vittem oviba sem tegnap, sem ma. Egyébként jellemző, hogy a 24-es csoportból tegnap csak 11-en voltak.

Felébredt Beni is, megyek!

benianyu

Jucc! Válaszoltam. És most már itt is olvastam, mert Réka mégsem kelt fel.

Hari! Írtam neked privátot, amiben többek között azt javasoltam, amit Jucc és Flocika is.

Davallia! Gratulálok az újabb kis élethez a pocakodban!

Ayse! Megkaptad a DVD-t?

Szép napot minden babának és anyukának!

Zita
pzita

Jucc,
Az előbb lemaradt.. .Jobbulást Gergőnek és Neked is!!!

benianyu

Jó reggelt!

Mi újabban 7 körül kelünk, viszont ennek nagy ára van.
Marci kb 1-2 órával késöbb alszik el. És így a délelőtti alvás is csúszik. Na mind1. Nem kívánságműsor :lol:

A talis képek nagyon édesek.

Márti
Bendegúz nagyon szép kisfiú!

Duda
Nati gyönyörűséges! Jól emlékszem, hogy a Te szemeidet örökölte? :wink:

Prüntyi
Tündike zabálnivaló :lol:

Tünde
9 hónapon keresztül voltam rosszul. Az elején minden nap többször hánytam(a rekord asszem 6 volt :cry: ) a végén heti egy hányás volt az átlag. Megszületett Marci és másnap vigyorogtam egyfolytában. Nem csak Marci miatt, persze főleg miatta. Élveztem, hogy végre nem vagyok rosszul. Emlékszem akkora felszabadulás volt minden szempontból. Nem volt könnyű.

Jucc
Jobbulást Nektek!

Most én sem vagyok a helyzet magaslatán. Marci éjszaka már 2 körül átköltözött, nem volt erőm felkelegetni. Megfázhattam....és estére olyan voltam, mint a harmat. Apuci meg jót aludt, ismét kivette a részét... :evil: :evil:

Benianyu
Péter :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja!

Tofinak, Julcsinak és Marcikámnak boldog 9 hónapos fordulót!!!
Remélem nem hagytam ki senkit, de azt hiszem igen, mert hiányérzetem van. :oops: :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hú, lányok...

Most jól lemaradtam. :( Kedden jöttünk vissza a Balatonról, azóta esélyem se volt benézni a Babanetre. Remélem nemsokára vissza tudok olvasni. Remélem mindenki jól van.

Zsuzsa már kúszik ezerrel és mindenen feláll. Ő is most volt 7-én kilenc hónapos. Újra elkezdett enni, úgy tűnik, már van étvágya a szilárd kajára, bár foga változatlanul egy szál se. Szereti ezt a kölespuffancsot, azt az ínyével szétrágcsálja. Ezenkívül kap mindent a mi kajánkból amiben nincs tejtermék vagy liszt, és úgy tűnik, az "igazi" kaja jobban csúszik mint az üveges műkaja.

Egyre többet "beszél" és most elkezdett megint berregni is, illetve ilyen púzó hangokat produkálni a szájával, hát haláli, pláne mikor nagyon beleveti magát és csinálja nagy átéléssel.

Nekem jön a vizsgám meg esettanulmányokat kell írnom, úgyhogy még egy pár hét amíg lecsendesedik az élet egy picit, de már nagyon jó lesz. Július/augusztus várhatóan nyugisabb lesz, akkor nem lesz fordítanivalóm se, sőt, azon morfondírozok, hogy lehet hogy augusztusra "szabit" veszek ki és nem fogok bejárni dolgozni sem, hanem otthon maradok a fenekemen Zsuzsával. Vagy a Balatonon.

Elkezdtünk kialakítani egy napirendet, illetve rám jellemző módon hátulról indítva egy kicsit struktúrálni Zsuzsa napját. Mivel a fürdetés már egész jól be van járatva, ezért ezt próbálom visszafelé bővíteni, ami abból áll, hogy most minden nap járunk játszótérre kb 5 órakor, ott egy-másfél óra alatt kifárasztja magát, az se baj, ha koszos lesz, mert megyünk haza, vacsora, fürdetés, esti szopi és alvás. Tehát 5-től 8-ig már megvan a napirend. Úgyhogy most már csak a du 5 előtti rendet kéne bevezetni. :P

Az a baj, hogy a saját életem sem olyan, hogy minden nap ugyanaz van, így aztán elég nehéz Zsuzsa napját úgy alakítani, hogy egyforma legyen. Ezért arra gondoltam, az augusztust erre fordítanám, hogy kialakítsak neki valami napirendet. A bölcsiben is mondták, jobb lenne ha én alakítanám ki neki, mert akkor kisebb zökkenő neki beilleszkedni. Ugyanis szeptemberben újra próbálkozunk a bölcsivel, valószínűleg úgy hogy minden nap 3-4 órára, hogy akkor legalább ez strukturálná a napjait.

De ha nem jön be, akkor nem erőltetjük.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: