Sziasztok!
Vanillka,
nem baj, hogy nem tudsz már szavazni, köszönöm szépen!!
Alíz nagyon aranyos!!

Milyen nyugodt! Nálunk az utóbbi pár napban van ilyen nyugi fürdés közben, előtte még volt sírás...
Zöl kaki nálunk is volt/van, és nekünk is azt mondta a doki, hogy attól van, hogy túl sokat evett egyszerre. Azt nem kérdeztem meg én hülye, hogy akkor ezt most hogy érti. Egy kaj alkalmával túl sokat, vagy gyakran van etetés, vagy egyszerre mindkettő? Na de akkor hogyan gyarapodik szegénykém, ha nem eszik eleget? Különben gyarapodik, azzal nincs gond. A hasfájásra viszont azt is olvastam, hogy gyakran kell etetni, hogy ne legyen nagyon-nagyon éhes, és akkor nem fog mohón enni...
Anita,
Boti sem semmi!

És még el is gondolkodik az olvasnivalón, mi?

Olyan okosan tudnak nézni!

Mintha még törnék is rajt a fejüket!
Ja, és egy másik topikban egy másik anyukának meg azt mondta a védőnő, hogy a zöld kaki az alultápláltság jele lehet... Na akkor most legyünk okosak.
Háton alváshoz és abból való felriadáshoz annyit, hogy nálunk is sokszor van. Hamar bealszik ölben, leteszem, vagy egyből úgymarad és alszik tovább sokáig, vagy azonnal felébred, mert elkezd kalimpálni kézzel-lábbal, felpattannak a szemei, és akkor fent is van.
Ilyenkor simizem kicsit, de ha nem alszik el, akkor jön a hasrafordítás, úgy jobban szeret. Csak én nem annyira... De ha neki jobb így, márpedig jobb, mert észrevehetően jobban alszik úgy, akkor legyen. Úgy is simizem kicsit, és hamar elalszik. Jobb esetben...

Mert van, amikor nem. Jajj, de úgy tudja gyűrni, szorítani, markolni a pelust, ami a feje alatt van!!
Édes!