Sziasztok!
Hát csajok, eddig nem mertem nektek leírni, de bizony mi egész héten fűtöttünk. Igaz, nagpközben nem, viszont este 5-6 körül már bedurrantottunk, és égett az őrláng reggelig, a biztonság kedvéért. És bizony tegnap , meg ma éjjel is be-be kapcsolt a gáz. Pedig csak 22 fokra van állítva, mégis.
Kell annyi.
Nem emléxem, azt hiszem, hétfő reggelre 19 fok volt Gergő szobájában, úgyhogy azt mondtam, hogy nem érdekel, hogy június van, fűtünk, és kész.
Barbi!
Akrtam múltkor írni, hogy gratula nektek a lement kilókhoz!!!
Sildike!
Te hogy állsz a fogyival?
Csak félve írom le, hogy tegnap én is elkezdtem a 90 naposat. Apa már röhög rajtam, azt mondta, hiszem, ha látom (már az eredményt

)
Anyutól rendeltem epret, holnap kapjuk meg, 6 kg. Amíg tart, én képes vagyok ezen élni. Úgyhogy most biztos lemegy majd 1-2 kg.
Igaz, ez a 6 kg eper nálunk max. 2-3 nap, nagyon imádjuk!
Dóri!
Remélem, nincs semmi baj, minden oké, és egyéb más okok miatt nem jössz egy darabig!
Ja, és képzeljétek, az egy dolog, hogy Gergő már simán feláll, de 1-2 napja, ha az ágy szélénél áll, akkor már simán - kapaszkodva ugyan - , de sétálgat ide-oda.
És olyan kis aranyos, nagyokat visongat, annyira tetszik neki.
Az első fogunk ugye már a múlt héten áttörte az ínyét, most jön a második, úgyhogy szenvedünk.
Ja, és nevessetek ki, DE:
Én azt hittem, hogy ha már áttöri az ínyét, akkor pillanatok alatt kinő teljesen a foga. Ehhez képest, még mindig csak 1-2 mm látszik ki. Azt hittem, hogy onnantól már tök gyorsan megy a dolog.
Tévedtem...