Tünde
Köszi a választ Vikórol, lehet tudni mért nem ír már?
Fürdéseddel kapcsolatos kérdésedre, szerintem a 6 órai fürdés nagyon korán van, és ha ezt megszokja és nagyobb lesz, hajnalba fog felkelni, és nem fog visszaaludni, na az gáz lesz.
Inkább keltsd fél nyoc körül, és akkor a tesóval is együtt tud újból fürdeni.Nem ?
Eszter
Nagyon édi Hanna ahogy eszi a kis mancsát, Márk is így szokta, van hogy úgy letolja a kezét, hogy köhög miatta.
TroseÉn kérdeztem Vikót köszi.
Mariannka
Ne aggódj hogy István nem fordúlt még oldalra, valaki majdnem 5 hónaposan kezd el forogni. Erre sincs szabály. Lehet hogy beszélni viszont előbb fog mint bárki.
Egyébként már 10 hetesen hasról visszafordúlt, most 13 hetes és azóta se sikerült. Múlt héten 2 szer hasra fordúlt, most rá egy hétre meg, meg se próbálja.

Kiérti ezt??
Egy ismerősöm mesélte hogy a kislánya időben kezdett gügyögni, forogni, felülni, csak mászni nem akart, már orvoshoz akarták vinni, mikor egyszer csak fogta magát felállt, és elkezdett menni! A mászást kihagyta a kiscsaj
Nyulanyó
Nagyon édik a gyerekek!!
Fűtés
Mi is visszakapcsoltuk, mert Márk szobájába csak 20 fok volt, és tökre trüsszögött!
Ildikó
Mi is csináltattunk útlevelet, a kis igazolvány kép nálunk is tök édi lett, láttam a tieteké is tök jó!
Ali
na