A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tünde
:) ez aranyos! :)

faby
Szerintem digit gépet ne vegyetek használtan mert lehet rejtett hibája... inkább kevésbé jót de újjat. Én sokmindent veszek használtan de ezt nem mernék... a manuálisgép az más azt márvettünk használtat de azért az is rizikós.
Mennyit szánnátok rá?

Vanilka
nagyon jók a képek! :)

Angi
Boldog névnapot! :)

Gyöngyi
Két napja nálunk is savanyú szagú és zöldes...
Tudja valaki, hogy ez mitől van?

Újabb videó!
Bújócska
http://s59.photobucket.com/albums/g310/ ... s60037.flv

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde
Köszi a választ Vikórol, lehet tudni mért nem ír már?
Fürdéseddel kapcsolatos kérdésedre, szerintem a 6 órai fürdés nagyon korán van, és ha ezt megszokja és nagyobb lesz, hajnalba fog felkelni, és nem fog visszaaludni, na az gáz lesz. :)
Inkább keltsd fél nyoc körül, és akkor a tesóval is együtt tud újból fürdeni.Nem ?

Eszter
Nagyon édi Hanna ahogy eszi a kis mancsát, Márk is így szokta, van hogy úgy letolja a kezét, hogy köhög miatta. :lol:

TroseÉn kérdeztem Vikót köszi.

Mariannka
Ne aggódj hogy István nem fordúlt még oldalra, valaki majdnem 5 hónaposan kezd el forogni. Erre sincs szabály. Lehet hogy beszélni viszont előbb fog mint bárki.
Egyébként már 10 hetesen hasról visszafordúlt, most 13 hetes és azóta se sikerült. Múlt héten 2 szer hasra fordúlt, most rá egy hétre meg, meg se próbálja. :?: Kiérti ezt??
Egy ismerősöm mesélte hogy a kislánya időben kezdett gügyögni, forogni, felülni, csak mászni nem akart, már orvoshoz akarták vinni, mikor egyszer csak fogta magát felállt, és elkezdett menni! A mászást kihagyta a kiscsaj :P

Nyulanyó
Nagyon édik a gyerekek!!

Fűtés
Mi is visszakapcsoltuk, mert Márk szobájába csak 20 fok volt, és tökre trüsszögött!

Ildikó
Mi is csináltattunk útlevelet, a kis igazolvány kép nálunk is tök édi lett, láttam a tieteké is tök jó! :)

Alina
Vendég

Anita
Örülök hogy túl vagy rajta! :lol:

Szopi
Nálunk valamikor úgy bukik rá, hogy semmi nem érdekli csak szívja, szívja, valamikor meg szívja picit, kiengedi a szájából, rámnéz, nevetgél, megint keresi, bekapja, kis zaj és megint elfordítja a fejét.
Igazából még nem jöttem rá mikor mért csinálja, nem találok összefüggést.

Hízás
Nálunk is egyre kevesebb a hízás. Az eleján több mint másfél kilót hízott 1 hónap alatt, aztán 1 hét alatt 20dkg-mot kb, mostanában viszont volt hogy 1 hét alatt a 10 dkg-ot sem érte el, de ez szerintem azért van mert túl sokat alszik.
Lehet hogy ez most furcsán hangzott, de volt hogy este 8-tól reggel fél 9-ig aludt.
Ezért most 2 naponta felkelltem éjfél körül, hogy egyen kicsit.
Ráadásúl mikor felkeltettem, nem evett olyan mohón reggel, mert nem is bukott annyit mint szokott.
Csak félek nehogy megszokja, hogy éjjel felkeltem, szerintetek??
Vendég

Kedves Tünde és Tünde baba,
nagyon boldog névnapot kívánok Nektek! Kép

Alvás: Lidi minden nap 7 körül fürdik, ilyenkor már nyügi, így én nem húzom nála ezt. Én se szeretném, ha valaki megakadályozna abban, hogy aludni menjek, ha én azt akarom. Aztán 8-kor bealszik és hajnalban kel, majd olyan fél 6 körül, de egy kicsivel később vissza is alszik még. Jó persze ez nekem lehet, hogy nem a legjobb, de ez van... Persze minden baba más és más.

Tünde,
haláli ez a beszólás. :) Hogy aludtatok?
Mamacka,
köszi. :) Csúcsok a képek! Olyan édi Áron baba!
Ritaa,
gratula a lányodnak!
Vanillka,
nagyon helyes Alíz.
Babcika,
na ez volt nálunk is, hogy csak ilyen keveseket evett egyszerre. Aztán már ki akartam dobni a mérleget. Remélem ma nagy éhseggel kel fel a csajszid és jó sokat szopizik!! Drukk!!!

Pussz. Megyek, mert ma jön anyum 2 napra és még van 1-2 dolgom.
angi79

Jó reggelt!

Tegnap este fél 8 óta a kisfiam még mindig alszik. :shock: Már kitakarítottam, most várom hogy ébredjen a drágám. :D

mamacka, őszintén szólva nem tudom. De amiket láttam azok szinte mind 150 fölött voltak. Annyit tuti nem. Nem gondoltam, hogy ilyen drágák. :?

Alina, nekem is 10-12 órákat alszik, de én nem kelteném fel. Ha éhes, akkor úgyis felébred, ha pedig nem, akkor felesleges. Lehet hogy eszik, mert ott van a cici, de lehet, hogy valójában nem is éhes.

Tünde, nagyon jó a Dorina-beszólás. :lol:

Szép napot mindenkinek!

faby

Nagyon Boldog Névnapot a Tündéknek! :wink:

faby

Nagyon boldog névnapt Tündének, és Tündi babának
Kép

Mi lassan indulunk ultrahangra Natikával, majd később még benézek!!!

Sziasztok!!
vas

Lányok, lenne egy kérésem. Ha tetszik Dominik képe, akkor légyszíves nyomjatok rá egy szavazatot!
Riskó Dominik a neve :)

http://www.miraviz.hu/4images/categorie ... ba0ec41d0b

Nagyon szépen köszönöm :D

faby

Szavaztam rá!!! :D :D
cuki-pofa :P
vas

Köszönöm Ildi :D

faby

Minden Tündének boldog névnapot! :)
Vendég

Faby :lol:
megismertem :lol: szavaztam :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündéknek sok-sok boldogságot!!!

Tünde: Dorina: :D:D:D

Faby: szavaztam! :)

majd még jövök, ha enged a Drága :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde Boldog Névnapot!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Faby
A mi gépünk olyan 60 körül van és szerintem elég jó képeket csinál.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szép napot kismamik! :lol:
Sok boldog névnapot kívánok minden Tündinek!!!!!
Sajnálom, hogy lemaradok a taliról, érezzétek jól magatok!
Talán legközelebb összejön!
Puszi minden kismaminak és babócának!
Eszti du leszek az msn-n!
Küldöm tovább, ha leszel!

KépKép
csema

Timi vasnárnap délelőtt óta nem kakált. Mit csináljak? Én tegnap este a lázmérő végét beduktam egy picit, de nem lett eredmény. Azon gondolkodom h megitatom kamilla teával.
Bár anyatejes babáknál akár egy hét kakimentes időszak is elfogadható. Az apja szerint nem kellene tovább hagyni.
Kb 3 hó-s koráig minden nap volt kaki, nem is egy.
Mostanában viszont egyre ritkább, de ilyen még nem volt.
Tegnap este nem akart enni, majdnem egy órát nyűgösködött.
Végülis evett, beájult és negyed 8-ig aludt.
Most vidám. Mit csináljak adjak neki teát vagy várjak? de meddig???? :?: :?: :?: :?: :?:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szép napot kismamik! :lol:
Sok boldog névnapot kívánok minden Tündinek!!!!!
Sajnálom, hogy lemaradok a taliról, érezzétek jól magatok!
Talán legközelebb összejön!
Puszi minden kismaminak és babócának!
Eszti du leszek az msn-n!
Küldöm tovább, ha leszel!

KépKép
csema

KisTündéknek és NagyTündéknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Gyöngyi!

Nálunkis kezdett már tv függő lenni a csaj, olyan meredten bámulta, hogy megijedtem és kikapcsoltam... Azóta csak körömvágás közben nézheti, mert addig tuti nyugton van :P

Tünde!

Mi lenne, ha 7 előtt egy kicsivel fürdetnéd, attól egy picit talán felélénkül annyira, hogy még legyen kedve vacsizni, aztán szunya? Mi is 7-kor fürdünk, utána kaja, 8-tól alvás, reggel 6 előtt nem hallok a lányomról. Az alvókával nincs gond :)

Mamacka!

Isteni ez a videó is! Kétszer is megnéztem :D

Alina!

Egyszer én is próbáltam Dórit ébreszteni az evés miatt, de szegénykém használhatalan volt, alig látott az álmosságtól. Meg is volt zavarodva, hogy mi a csudát akarok tőle, inkább többet nem próbálkoztam...

Faby!

Tündéri a kisfiad, természetesen szavaztam rá :)

Anita!

Cici azóta rendben?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angéláknak Tündéknek Boldog Névnapot! :D

Anita
Örülök, hogy már helyre jöttél, hú de nem irigyeltem azt az estéd. :( Remélem nálam nem lesz, de már este nézegetem a cicimet. Elolvastam én is a tejkőről a hölgy írását. Na az óta már köveket látok mindenhol. :shock:

Megint édesek a babák és szavaztam Dominóra. :lol:

Tünde
A lányod hajzuhataga nem semmi. Nem hullik neki? Dórina szokás szerint haláli. :lol:

Már megint elfelejtetem, hogy mit akartam írni, de vendégem jön így nincs nagyon időm itt ülni.

Tegnap voltunk receptet felíratni és megmértük Levit. Hát elértük a bűvös 8 kilót. És 73 cm. Én meg naivan múlthéten vettem 68 ruhát. Nem vagyok normális. El kéne adnom őket. Tegnap dobtam ki a blokkot, így visszacserélni már nem tudom. :cry:

Eszti
Mini tali jó volt szegény Levin nevetünk, hogy milyen nagy. :P Mikor megfogtam Petit azt hittem valami pihe, van a kezembe. Ki próbáltam Anna Medela mellszívóját és meg voltam vele elégedve. De nagyon drága nem veszek. De meséltem az egyik kismamának akivel összejárunk ,és ráadásul gyerekorvos, így mindig kérdezek tőle egy csomó mindent, és neki van ilyen Medela mellszívója, de szegénynek már elment a teje és kölcsön adja. Hátha ezzel hamarabb feltudom pumpálni a jobb cicimet. A taliról inkább Annát kérdezd én itthon voltam, jól éreztem magam.

Zsu
Herpeszre végül Vectavirt használtam és 3 nap alatt elmúlt.

Na tényleg mennem kell.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Petri
.Szerintem még várjál

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Petri!

Ha izgulsz miatta, akkor próbáld meg esetleg azt, hogy pl egy fotelben ülve hajlítsd be a lábad, valamin támaszd meg, és fektesd a combodra Timit veled szemben. Nálunk ez a"kakiló-pozíció", mindig így tojik apa ölében. Egészen a háta közepéig olyan szokott lenni utána :D

Szemléltető ábra (a képen nem én vagyok :D )

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tünde :lol: én ha így járnák Timivel akkor felkelteném fürödni :twisted:, de tudni kell hogy ő ezt nem szokta zokon venni. :lol: Sokszor van olyan hogy vendégségben elalszik, én pedig már mennék. Ahhoz viszont fel kell öltöztetni-legalább sapit húzni- és akkor felébred.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündéknek boldog névnapot! :lol:

Kakigondok: mi is küzdöttünk vele, de tényleg nem gond, ha egy hétig nincs. Én csak akkor itatnék vele kamillateát, ha láthatólag tekereg. Laevolac szirupot írt nekünk az orvos, úgy tűnik, hogy használ.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Évi :lol:
Nem te vagy de az én lányommal :wink: :lol:
megpóbálom

Pircsi &
Kép
Kép
petri

hát nem tekereg...azt hiszem meglátogatom a nagymamiját... akkor majd biztos nyakig kakis lesz...mert nem otthon leszünk. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Direkt választottam ezt a képet, mert itt még a rucijuk is egyforma :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi :lol:
kipróbáltam, vigyorgott ezerrel közben lerúgta a cicimet. :twisted: Kakit nem produkált helyette viszont bukott egy kis túrót. :lol:
A gyerekülésbe is így ül, ma úgyis megyünk a nagyihoz ahová min.fél óra az út. Mondom én hogy ott majd nyakig kakis lesz.
most pukizik

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok! :)

Beneveztem Dorkát egy babaszépségversenyre a www.miraviz.hu oldalon. Ha van kedvetek és időtök, kérlek szavazzatok rá, ha még nem tettétek meg másnál! :)
Köszöjük szépen!
Vagy a főoldalról juttok el a képekhez, ha ráklikkeltek a "babaszépségverseny 2006"-ra, vagy pedig erről a linkről:

http://www.miraviz.hu/4images/categorie ... 8da&page=5

Szóval az 5. oldal, ha 9-es bontásban vannak a képek. Nálam abban vannak. :)

Köszönjük, sziasztok! :)

nadine81

Babetta: Tényleg nem semmi mekkora Levi! Még Botuskám is simán elbújhat mellette, pedig ő is elég masszív. Már vártam egy ilyen "egészalakos" képet :)

Annácska: Petike nagyon szép fiú. Képtár bejön? :)

Évi: Köszi, érzékeny nagyon a cickó, főleg,ha bébim jól megszívja. De a lényeg,hogy tódul neki a tejcsi, és ismét vidám baba!

Mamacka: Nagyon édi Áron baba! A képek nagyon klasszak!

Rita: Gratula a gyermeknek, szorítunk pénteken! :)

Vali:Nagyon szépek a gyermekeid!

Babcik: Mizújs? Milyen volt az éjszaka? Lilkó hogy eszik?ú

Tünde: Boti is 7-8 között fürdik. Van,hogy elalszik 7 előtt, de akkor csak egy fél órára. Igényli, megérzi,hogy fürcsiidő van. Utána eszik, legkésőbb 9-kor alszik. Aztán leghamarabb fél 6-kor ébred, de általában inkább 7-fél 8-kor. Fürcsi miatt ugye azt mondtam korábban nem keltenék, de a 6 órai fürdés elég korai, főleg nyáron...szerintem. De ugye én nem vagyok tapasztalt róka! :)
Köszi a babaélményfürdős linket,apa teljesen rákattant! :lol: Mennyi idős kortól érdemes menni? Gondolom, legalább stabilan üljön Botus, ugye?

Nyúlanyó Anita: Jó,hogy jelentkeztél! Szépek a gyerkőcök! :)

Alina: Én nem kelteném éjszaka. Úgyis jelez,ha éhes. Reggel Boti is sokat bukik, mert ugye extramohó olyankor.

Évi, Petri: Tényleg nem semmi,hogy hasonlítanak a csajok! :D:D:D

Petri: Ha vasárnap óta nincs, én még várnék vele. Nekünk a múltkor 6 napig nem volt. Dokinő is azt mondta,csak akkor segítsek,ha kínlódik. 10 napig is beleférhet!

Nem tudom,mit akartam még!

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló
Boldog névnapot minden Tündinek :lol:
Anita: A tejkő milyen? Nekem most az van, hogy a mellbimbóm közepén van egy fehér pukli és eltömiti az egyik nyillást, nem jön belőle a tej. Ez lenne az? Ha igen, mit csináljak vele?

Kép

Kép
pgyöngyi

Ezt látja az anyjától, máris tanul a gyermek :lol:

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csajok mit csináljak? Nagy nehezen sikerült elaltatni a kiságyban, erre állandóan összerezzen, amire mindig felébred. Hason utál még mindig lenni, pedig akkor biztos nem csinálná. Hanyt alvó babák mamái, ti hogy oldjátok meg ezt a kalimpálást?

Kép

Kép
pgyöngyi

Pgyöngyi :lol:
Én se találtam még rá megoldást. Ha nagyon álmos akkor előbb utóbb úgyis elalszik ha meg nem hát akkor felébred. :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

azért közel sem ilyen drámai a helyzetem. jött ki pár ilyen kis kristályos valami, meg még lehet is benne, mert még kicsit fehérlik a bimbi, meg feszít, ég szopi alatt. de majd jobban figyelek, h kiürítsem mindig-megakadályozva a dugulást. csapból folyatás vált be nekem is.

bocsi a csupa kisbetűért, ebéd van :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Köszi, nekem is ez van, de én még életemben ne, fejtem kézzel, te is kézzel maszíroztad ki?

Kép

Kép
pgyöngyi

nekem bevállt, h hasra fordítottam botit, pedi ő is utált hason lenni. odáig jutottunk, h tegnap a babakocsiban is "kikönyörögte", h hason legyen. titati jutott eszembe :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

kézzel nyomkodtam ki, de aztán mikor eléggé felpuhult a bimbó a ráfolyatott víztől, a kézi mellszívóval sikeült nagy nehezen.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Most nézem milyen művelt a fiad. Lassan ledoktorálhat :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

ugyeugye? :roll: :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

Kezdek teljesen megnyugodni,hogy az én lányom ilyen,beéri ezzel a kevés kajával.Az este 90-et evett 9-kor és ezzel a mennyiséggel aludt reggel 6-ig.Akkor nem éhes :!: Reggel 6-kor 120-at evett,9-kor 130-at,11-kor 80-at.Már kezd megint eltelni,mert ugye ha akar,ha nem 2 óránként etetem :? Csak legalább hízna egy kicsit! Úgy gondolom,ahogy tegnap Cory is írta, az esti összmennyiség lesz a mérvadó.Köszi a drukkokat!!! :lol:

Anita-Boti nagyon komolyan olvas a kádban!!:lol:

Boldog névnapot a Tündéknek,kicsiknek és nagyoknak egyaránt. :lol: :lol:
Vendég

Gyöngyi: nálunk is ez van Lizával. Babakocsiban, kiságyban napközben pont ezért nem tudom altatni, csak hordozóban. Az jól körülöleli. Azt nem értem, hogy éjjel miért jó a kiságy, de akkor okés.

Tündéknek, Anginak boldog névnapot!

Tünde: én felkelteném.

Védőnőnél jártunk, Liza 330g-ot hízott 2 hét alatt, erre elkezdett hümmögni, hogy háááát, nem túl sok, és ő anyatejpárti meg minden, és végülis nem fogyott meg nem stagnál... hümmmm, hümmm. Azt hittem felrúgom. Mi az, hogy nem stagnál? Effektíve hízott heti 165g-ot!! Az messze nem stagnálás!!! Jól kiakasztott, fel is hívtam a szopiguru barátnőmet, aki megnyugtatott. CSak ilyenkor elgondolkozom azon, hogy ha engem el bír bizonytalanítani, akkor mi van egy első babással????
A másik amit mondott, és elgondolkodtató: ha egy baba pisil-kakil, eszik rendesen, és nem hízik vagy fogy, akkor nem a táplálékbevitellel van a gond, szóval nem a tápszer a megoldás.

Gyöngyi: ha nem szenved, én békénhagynám még.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

Tündéknek boldog névnapot :D

Mamacka: a zöld kaki nálunk elég gyakori vendég, a védőnőm meg a gyerekdoki is azt mondta rá, hogy attól van, hoyg a gyerek túleszi magát, és nem emészti meg a tejcsit.

Faby: Szavaztam én is Dominikra, tuti nagyon jóképű kis krapek lesz belőle :D

Nadine: bocsi, de így Dorkára már nem tudtam, pedig apa laptopjáról is próbáltam. Azt mondta, hogy azért nem engedi, mert egy IP címen vagyunk :(

Petri: szerencsére eddig nálunk még nincsenek kakagondok, igaz viszont, hogy 1-2 hete már nincs minden pelusban csomag, csak max. 3-4-szer naponta. De emlékszem, hoyg annak idején Vincével szintén küzdöttünk a kakimanókkal, és végleges megoldás csak akkor lett, mikor elkezdtük bevezetni a gyümiket.
Viszont a lányok írták korábban, hogy a babahordozó nagyon jól beválik kakilószékként :)

Anita: csúcs ez a kép Botiról, igazi kis Einstein :)

Gyöngyi: nemá' hogy ez a tejkő ennyire gyakori legyen. :( Eddig nem is hallottam ilyenről, de most tuti, hoyg folyton vizslatni fogom magam :(
Drukk, hogy neked is hamar megoldódjanak a cicigondok.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

cory: Ne törődj vele, hogy mit mondott. Sztem semmi baj nincs a súlyával. Nálunk a gyerekdoki "elvárása" kb. 150 g/ hét. Ebbe tuti belefértek, sőt ... Nem értem, miért van az, hoyg ahány doki, meg védőnő, annyiféle vélemény :( Ezek szerint szerencse kérdése, hoyg ki kihez kerül, és mennyire paráztatják be ezzel a hízással???

babcika: szerintem tök jól eszik a babád, ezek nem is olyan kis mennyiségek. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a napi végi összes.
Ügyesek vagytok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok lányok!

Sajna tegnap nem tudtam jönni mert lebetegedtem, én is benyaltam valami vírust, amitől olyan rosszul voltam, hogy azt hittem hajnalban mentőt kell hívni, ugyan is hánytam, remegtem gyenge voltam, ájuldoztam, szóval borzasztó volt. Tegnap egész nap feküdtem kicsi Martinom meg velem. Estére kezdett fölmenni a lázam na akkor hívtam doki nénit, hogy mitcsináljak mert a babának meg enni kell. Azt mondta vegyek be egy lázcsillapítot, de ha mégis nagyon felszökne a láz akkor adjak neki tápszert, na szerencsére ez nem következett be. Most már jobban vagyok, kicsit még agyomrom rendetlenkedik,. :(

De ti nagyon sokat írtatok azóta, és sajnos még nem nagyon olvastam vissza, viszont a képeket megnéztem és nagyon jók, minden gyerkőc nagyon szép :D

Tünde, Angéla BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

Anita
Boti nagyon édes, és milyen komolyan művelődik :lol:

Petri
a dalok nagyon jók, volt benne sok olyan aminek csak a felét tudtam. De most már tudom végig :lol: :lol:

Babetta
Levinek nem semmi méretei vannak, :o nagyon nagy! :D

Faby
szavaztam :D

Gyöngyi
próbáld meg egy kis plédbe betekerni, de ugy hogy a kezecskéje ne lógjon ki, így nem tud annyira kalimpálni és biztonságban érzi magát. :) nálunk bevált, probáld ki :)

na pussz, mindenkinek! Míg Martin alszik addig vissza olvasgatok

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Vali: az a baj, hogy ugyanitt anno a Balunál meg azt nyomták, hogy a havi 1kg sok. Liza hízása kb havi 700g. Ezekszerint csak az megfelelő, aki pontosan havi 872g-ot hízik??????? Elmegy az összes a ........-ba

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: a nandu kendő miben különbözik a kismama magazinban kaphatótól? Amit az újság hirdet, az is jó, vehetek olyat?
Babci: Úgy látszi ezek a Lilik már csak ilyenek. Reggel nekem is 120-at evett, aztán meg szépen csökkentette az adagot. Annyi csak a külömbség, hogy mi éjjel is kelünk vagy 3x

Kép

Kép
pgyöngyi

Néhány kép a tegnapi fürcsiről:
Kép
Kép
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Cory: üdvözlöm a védőnőt. :( A mi orvosunk szerint is heti 150 gramm az elvárt, de a havi 50 mindenképp. Istvánka tutira nem hízott annyit az elmúlt egy hónapban, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak majd jövő héten.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: