A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Ma az én gyerkőceim is extra fárasztóak voltak, mivel Balázsnak tuti nem a foga, így az időre fogom, az amúgy sem normális...

Visszaolvastam, most megyek sorban:

Márti :) Ez csak tévhit, hogy ha este nem csak szopi, vagy tápi van, akkor majd átalussza a gyerek az éjszakát. Tényleg úgy van, hogy van olyan gyerkőc, aki amúgy is jól alszik, van olyan, amelyik semmiképp sem. Balázsom a mai napig fölkel éjjel / mindjárt 4! /, és nem éhes, csak velem akar lenni :) Gergő is sokszor fent van, de éjjel szinte mindig cici kell neki, hiába bújok hozzá, veszem magamhoz, adok cumit, csak ordít, és keres, és amíg cicit nem kap, nem nyugszik meg. És hatalmasakat kortyol pár percen keresztül. Azzal szoktam magyarázni, hogy szomjas, én is iszom egy csomót éjjel, és kész, nekünk így jó :)

KAti, SZilvi :) Üdv Néktek :)

Ayse :) Napok óta meg akarom kérdezni, hogy meggyógyultak-e a manócskáid? Mivel nem írod, hogy bajok lennének, meg gyereknap is volt, bízom benne, hogy igen :)
Angol-magyar: brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hétvégén az autóban véletlenül elkaptam pár szót egy beszélgetésből, és nagyon ledöbbentem: a méhnyakrákról volt szó, és a szűrés fontosságáról, és elhangzott, hogy Magyarországon évente mennyien halnak meg ebben/ sajna a számot elfelejtettem, de magas szám volt, hülyeséget nem akarok írni/, és ehhez képest Nyugat-Európában ez a szám 0!!!!! Ennyire nem figyelnénk magunkra? Mi van ennél fontosabb? Ez egy gyógyítható betegség! Teljesen kiakadtam...

A másik, amit szintén a hétvége óta akarok megkérdezni: szerintetek hány éves lehet a Medveczky Ilona? Volt abban a táncversenyes műsorban, én nem néztem a műsort, de Apa üvöltött, hogy menjek, mert ezt látnom kell. Ő azt állítja, 70 körül van, én nem tom, mindenesetre hihetetlen teste van...

Megann, Benianyu :) Minden tiszteletem a Tiétek vezetés ügyben :D Én soha nem leszek rutinos vezető, nem fogok a kertek alatt közlekedni, csakis a megszokott, bejárt utakon. Vezetni amúgy én is szeretek, ha valaki mondja, merre kell menni. Épp emiatt az autópályát szeretem a legjobban, ott csak nyomni kell padlóig a gázt / meg néha a féket/, és én imádok száguldozni :oops: Persze tévedtem már el autópályán is / olyan jól elbeszélgettünk a párommal, hogy későn vettem észre a lehajtót, és a belsőből annál a sebességnél már lehetetlen lett volna kivágni...

Benianyu :) A napirendünk pont mint a Tiétek :) A képek megint nagyon édesek!

Davallia :) virslit??? Én úgy tudtam, két éves korig rá se nézzen a gyerek... Mondjuk, ami egy virsliben megtalálható, nem is csoda, ha ilyen ajánlások is vannak.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu!

Elárulom, nagy semmi lesz, mivel Mo. természetesen nem jutott ki a vb-re.

Marad a csipkés tanga verzió...

M.

Kép

Kép
megann

Hú, Benianyu, de dögös csajszi vagy a képen! És tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk! :)

Kép
Bab és Tofi
bab

én is foglalok egy kis helyet :)

nem akarod elkapcsolni? na majd én megmutatom! :) :) :)
Kép
and

Benianyu!

Semmi kétség, Beni és Dani tesók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Otthagyás téma:

Sosem hagytam még Lénát úgy anyura, hogy hipp-hopp beestünk az ajtón és már mentem is el..
Ma is pl 10 re értünk oda, beszélgettünk stb...Léna folyton kilógott anyuhoz a konyhában hiába ültem én a szobában.
Aztán ebéd, aztán anyuval próbáltam elaltattatni Lénát, nem ment és ekkor mondtam hogy akkor én most megyek, és majd elalszik később...ez volt fél egykor...

M.

Kép

Kép
megann

And, nálunk is ugyanez van, akkor van a nagy boldogság, ha apa hazajön. Először nekem is rosszul esett, de most meg tök jó, "szabad" vagyok esténként. Ha apa csengőhangja szól, már azt is megismeri, és ha ki is hangosítom a mobilt, akkor is szinte elrepül a boldogságtól. De hát inkább így legyen, nem? :D :P

Benianyu, eszméletlen hasonlít a két fiú, csak Beni nem kopaszodik. :lol: Booocs, de Danigombinak tisztára úgy van haja, mint amikor elkezdenek kopaszodni a pasik. :?
Beninek most is ilyen kék a szeme?

Medveczky Ilona: sztem is van vagy 70, és az arca tuti plasztikázva van, mert nyaktól lefelé olyan, mintha a kutya seggéből rángatták volna ki. Amúgy meg könnyű így kinézni, az összes gyerekét elvetette, és a legnagyobb problémája az, hogy a virágait csakis ő locsolgassa...
Már bocsánat, de az én szememben egy kivénhedt k...a.
Vendég

Megann, az nem lenne megoldás, hogy anyukád megy hozzátok gyerekfelügyelni?
Nálunk ez bejött, már 2x volt így egész nap Zita anyuval, pedig ők nem találkoznak túl gyakran, és nem volt semmi gond.
Vendég

Eper contra szopi:

Lilivel kihagytam egy eperszezont (jó, ő tavaszi), akkor megfogadtam, hogy ezt többé soha....
Egyébént ki vagyok akadva, hogy mindenhol azt az ízetlen spanyolepret árulják. Azt nem is vagyok ahjlandó megvenni. Úgy kell vadászni a magyart. Már az illatáról is messziről érezni, hogy ez a tutitutituti

And!

Nálunk nincs órához kötött napirend, csak esmény szerinti napirend, pl. szopi - visszaalvás-ovibamenés-szopi-alvás stb, stb. Ez azért jó, mert nyújt egyfajta biztonságot, de rugalmas is lehetek, ha arról van szó, nem baj ha csúszunk.

Dóri!
Ez szörnyŰ!!!
Ezek tulajdonképpen egyismeretlenes egyenletek, amit emlékeim szerint 6.-ban tanultunk! Sírósjel olyan, mint az osztályzat, elméletileg tilos. Egyébként jó a tanító néni?

Tünde!
Én is dolgoztam a kettő között. Egyszer majd személyesen elmesélem a kálváriámat. Okulni nem lehet belőle, csak szörnyülködni.

Davallia!

Nem semmi vagy ezzel a keresztszemessel!!! A kézimunka az egyik kedvenc hobbim (volt), de kifejezetten büntinek érezném, ha a háztartás után még azt is csinálnom kéne! Nagyapa-Panda szuper páros!!! (és még mindig hasonlít And Esztijére, aki szintén a szívünk csücske!)

Délutáni alvás:
még Lilit is "altatni" kell a délutáni alváshoz is: mesét mondunk neki (persze este is). Nagyon-nagyon ritkán van, hogy nem mesélek csakis valamilyen nyomós okból. Babakorában énekeltem neki, meg simogattam, meg együtt aludtunk. Andrissal nem lehet együtt aludni, mert annyira izgalmas vagyok neki, hogy mellettem tuti nem alszik el! Így csak berakom teli pocakkal az ágyikóba. Ha álmo elalszik, ha nem nézelődik. Ha azt sem, mert mégis élénkebb, mint amilyennek én gondoltam, akkor úgyis hangoskodik és kiveszem (ettől még legközelebb, amikor tényleg álmos lesz, elalszik).

A nevelésben az a jó, hogy nincsenek végzetes dolgok. Attól, hohy egyszer elbaltáztuk, még jóvá lehet tenni! Szóval ha úgy látom, akkor nem kell aludni, ez nem azt jelenti, hogy felismerte, hogy innen kezdve zöld út van és mindig vissza fog élni a helyzettel. Kellő számú ismétlés szükséges ahhoz, hogy ez így legyen. Sajnos a fordítottja is igaz, ezerszer elmondhatod, hogy evés előtt kezet mosunk, csak egy jó hosszú idő után csinálja meg magától is.

ayse

Sziasztok!

Sajnos megint nincs erőm visszaolvasni.
Vasárnap írtam egyy regényt és elszállt a piszok. voltunk Szentendrén, de hol esett hol meg nem, így nem reszkíroztuk a skanzenba menetelt. Elmentünk Visegrádra, szemben a Naszály, mint ha egybefüggő lett volna a felhővel. Gyönyörű volt, majd teszek fel képet. Utána Vácott ebédeltünk, Kincsi si nagyon jól bírta, koketált a pincérekkel. Nagy szélhámos a csajszi.

Ma meg elmentünk reggel iroda-apeh-irod és du 4 volt mire hazaértünk. Aztán nekiálltam főzni, hogy Ivinek legyen holnap kaja, mert megyek Vác mellé azautószerelőúhöz,olajcserére meg zöldkártyát csináltatni. Nem tudom mikor érek haza, majd osonó utakat választok.

Benianyu, nagyon jó a kép.

Barbi jobbulást, remélem a talira rendbejön Leonka.

Bocsi de többre nem futja, hulla vagyok, húzok az ágyikóba.

puszi

Kriszta
bkrisztina

Megann,
Köszi. :) Ugye tényleg tesók? :) :) :)
Szerintem, még nem késő! Léna meg fogja szokni Anyukádat, lehet, hogy most extra-anyás korszakban van. Kitartás! :)
Tudom ám, hogy a magyarok nem jutottak ki a vb-re! :) :) :) Drukkolni akkor is kell majd valakinek, nem? :) :) :)

And,
Eszti cukorfalat, ahogy elkapcsolja a tévét! :) :) :) Nálatok ilyen meleg van? Nálunk sajnos most elég hűvös a lakás. :(

Zita,
Dani tényleg úgy kopaszodik, mint egy bácsi. De, magához képest, láthatóan sűrűsödik a haja. Olyan haja nem lesz, mint Beninek, már a felével is meg lennék elégedve. :)
Beninek most is kék a szeme, talán már nem annyira, mint pici korában.

Bab,
Köszi a bókot! :) 4 éves kép :)

Medvecky Ilona 65 éves, megjegyeztem, mert Apukámmal egyidős. Tényleg vékony és a lába is elég szép, de szerintem gusztustalan, ízléstelen volt abban a ruhában. Egy olyanban, ami kicsit többet takar, sokkal korához méltóbb lett volna. Szerintem....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!
Ügyi vagy!!! Beninek hosszabb a haj, ugye? Nem tagadhatnák le egymást! És Te is nagyon csinos vagy!

Jucc!
Igen, jól vannak, Lili már oviba is jár!

Sosem bírtam Medveczkyt, de ez tényleg fantazstikus volt! Legalább 70!

Sajna a legtöbb képet nem látom, de azt igen, hogy And Esztije naggggyon kis zabálnivaló husifalat!!!

ayse

Érdekesek ezek a vonalzók, hogy hol látszanak, hol nem...

Benianyu :) Extrajó ez a kép Rólad Benivel! És őrületes a hasonlóság! / Veled is és Danival is :D /
Tábli szerintem jó így, én meg tudtam nézegetni nagyító nélkül is, és így egyben látható, ez is egy szempont :) Köszönjük!

Elfelejtettem panaszkodni az előbb :? A tegnapi tökjó napomhoz képest ez egy csődtömeg volt. Nem vészes, de nem is jó: turmixolni akartam délben, és egy hülye kanál elbújt a kajában, így aztán azt próbálta a botmixer ledarálni-nem nyert. Még garanciális a robotgépem, és most annyi neki :( Gőzöm sincs, meg lehet-e csinálni, meg mennyiért, mert a szervíz három telszáma közül egyet sem vettek fel egész nap! Ilyenkor tudok ám őrjöngeni! A kávéfőző is szervízben van, azt meg megette a vízkő, pedig nagyon gyakran vízkőoldóztam, ahogy a használati utiban írják, mégis 8500 pénzünk bánja :(
A bébiszittert sem tudom elérni egész nap, hogy tudjam, mehetek-e talira Krisztához. Tényleg, kik jönnek?

És akkor Apa is dolgozik még most is, este hívott, hogy ne várjuk, Komáromban van. Holnap meg megy Bécsbe, és én is úgy kimentem volna vele, de a gyerekeknek nincs útlevelük :(

Ehhez jött hozzá, hogy a két gyerek nyűglődött, hisztizett, követelőzött egész nap, és én már alig vártam, hogy menjenek aludni...

Ráadás: ez a hülye szék szétesett alattam, fél seggel ülök rajta, hogy le ne szakadjon teljesen, kellene egy másik ide.

Köszi, hogy meghallgattatok :oops:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia,
Most olvastam vissza, valamiért kimaradt a hozzászólásod az előbb. Virslit???? Abban hús sincs szinte, csak "E". Érdekes szemlélete van a védőnőnek.
Jó páros lehet Panda a Papával :)

benianyu

Tünde: persze, igazad van, inkább így legyen :)
egyébként nemrég apa is átélte, milyen, amikor nem szívesen van vele a lánya. amikor kijött értünk ausztriába, az Eszti nem ismerte meg (már mltkor is így járt). annyira beilleszkedtünk a barátnőm családjába, annyira szerettek minket, és Eszti is jól feloldódott, hogy hirtelen nem tudta hova tenni az apját. apja is nehezen dolgozta fel, de 1-2 óra alatt rendeződött a dolog, azóta megint nagy az egyetértés :)

Dani és Beni, mint 2 tojás! természetben is így hasonlítanak??

én sem irígykedek medveczky ilonára. én inkább szeretnék kövér nagyi lenni addigra, jó sok unokával :lol: :lol: :lol: persze meg is kellene érni a 70 évet ehhez... sztem 70 évesen már nem az okoz örömöt egy "normális" embernek, hogy jó a teste...

Jucc: méhnyakrák :( én most elárulom, hogy még nem sikerült elmennem a nőgyogyóhoz a szűrésre február óta... hát ezért állunk itt, ahol állunk, mert nem törődünk magunkkal :( és akkor nem értem, hogy anyámat és apámat miért nem tudom elrángatni egy nyomorult vérvételre sem :( :( megérdemlem, ha letoltok...

vezetés: én úgy szoktam menni, hogy kezemben a térkép, ráteszem a kormányra és a piros lámpánál nézem. nagy forgalomban én sem szeretek vezetni, főleg, amióta Eszti van, egyébként meg férjtől lesem el az elkerülő utakat, mert ő jár minden nap kocsival, ezeket csak úgy lehet jól kitapasztalni.

Bab, kitartás! biztos hamar megszokod az új helyzetet, és mindenkinek jobb lesz így!
olyan furcsa, mert én most együtt aludtam az Esztivel a barátnőméknél, és sztem mindketten zavartuk egymást. engem konkrétan kétszer úgy szembe vágott, hogy totál felriadtam és fájt ... ezen kívűl állandóan letúrt az ágyról, addig forgolódott, míg ott nem volt nálam, és addig nyomott, amíg arrébb (ezt hogy kell írni?) mentem, hogy legyen helye megfordulni :D :D
and

Benianyu!

Múltkor keseregtem már egy sort a focivébén :( Biztos találunk kedvenc csapatot!!! Ha az kiesik, akkor meg egy másikat....

ayse

Jucc,
Ez tényleg pechsorozat :( :( :( Lehet, hogy érdemesebb lenne lefeküdnöd, holnap biztos szebb napod lesz! :) :) :) Drukk, hogy el tudd intézni a gépek javítását. Apa utazása :(
Mi most intéztük a fiúk útlevelét, 5 nap alatt kész is lett. 2*1500 forint volt, fényképet nem kellett vinni, ott csinálják.
Nem is írtam, hogy megkerült az elveszett napszemüvegem. Kiderült, hogy a dm-ben hagytam el, ahova ugyan visszamentem rögtön, de akkor még nem találták meg, csak később és az őr bácsi (tényleg bácsi) elrakta nekem. Majdnem a nyakába ugrottam örömömben. Biztos jól meglepődött volna. :)
Köszi a bókokat! :)

Ayse,
Köszi neked is! :) Igen, Beninek sokkal több és hosszabb volt a haja pici korában. :)

benianyu

Tünde!

Ezt hogy csinálod, hogy egyik pillanatról a másikra változnak a jobbnáljobb időszalagok? :D

Jucc!
Sajnálom a napodat! :?

Hát én irígykedek M.I.-re!!! Annyira utálom ezt a súlyfelesleget magamon, hogy azt el nem tudom mondani! És ugyan mindenkinek igazat adok, aki azt írta, hogy ízléstelen, meg kiv...k. De azért ebben a testben nagyon sok munka van és az azért tiszteletre méltó!

ayse

köszönjük, nagyon aranyosak vagytok!!
Benianyu :) annak ellenére, hogy apa talpig melegítőben van, tényleg meleg van nálunk. szerencsére, ezen nincs vita, mert mindketten a férjemmel nagyon fázósak vagyunk, úgyhogy itt egész télen 24-25 fok volt...volt mit fizetni... mondjuk ez a második telünk itt, előtte minden évben szétfagytam a lakótelepen :(
and

Benianyu!
Napszemüveg :D

Vége a focinak és megfogadom a jótanácsot, amit Juccnak adtál...

ayse

And,
Igen én is. Kövér nagyi sok-sok unokával!!! Ez nagyon tetszett! :)
Miért nem vittetek utazóágyat? Eszti nem szeretné? Én nem tudnék egész éjjel Danival egy ágyban aludni. Ő is mocorog már elég sokat, én meg félnék, hogy ráfekszem. :(
Azt még nem tudom, hogy természetben mennyire hasonlít a két fiú, szerintem később fog kiderülni. Dani talán kicsit nyugodtabb, de határozottabb (kaja, állni akarás).

Ayse,
Az ne essen ki, akinek az Apák drukkolnak! :) Vagy inkább az essen ki? Nekünk melyik lenne jobb? :)

benianyu

Tünde, Benianyu :) Ahogy megláttam azt a ruhát, attól én is rosszul voltam, pláne, hogy ennyi idős a nő. A pletykákat nem ismerem, nagyon le vagyok maradva ilyen téren mindenkiről. A múltkor is hogy beégtem: mondom a tesómnak, hogy nem gondoltam volna, hogy döntős lesz a Feri a Megasztárban, de én örülök, mert jó is, és ráadásul szimpi is a gyerekeivel, családjával. Na, erre mondja, hogy dehiszen otthagyja őket az egyik vokálos csaj miatt! Máris nem olyan szimpi, persze ehhez sincs semmi közöm...

Jó is volt a mai napban, azt se hagyjam ki: tegnap megrendeltem a bébiőrt végülis, és ma meg is jött. És nem utánvéttel, hanem ajánlva, majd át kell utalni az árát. Mivel a számlám üres, megvárom a holnapot, talán megjön a Gyedem. Így legalább ki is próbálhattam, mielőtt fizetek. Egyelőre nincs gond, egyszer volt gerjedés, áthallás nem, és a szülői résznek nem tökéletes a vezetéke, de még mindig használhatom elemmel, ha bekrepál. postaköltséggel együtt 3900 pénz, nem nagy összeg. Tegnap, miután megrendeltem, utána mondta egy anyuka, hogy ilyet is lehet kölcsönözni ugyanúgy, mint a légzésfigyut, bár gyanítom, hogy nem éri meg...

Asszem, bebújok Gergőm mellé :)
Jóéjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

And,
Én is fagyos vagyok, de nagyon. :) Csak mi központi fűtéses lakásban lakunk, így most nincs fűtés. Legközelebb Dani első szülinapján lesz, október 15-én.

Jucc,
Örülök, hogy egész jó a tábla. Egyelőre ilyen marad, nem vagyok annyira profi, hogy másképp meg tudjam csinálni.

Ayse,
Én is elteszem magam holnapra. :)

Jó éjt mindenkinek! :)

benianyu

Hát Benianyu, nekünk/nekem, mindegy!!! A férjem az elsőtől azutolsó percig végig fogja nézni, és amikor vége a magyar közvetítésnek, még átmegy a külföldi adókra, mert ott tovább mutatják a győztes diadalmenetét. Szokott is rajta bosszankodni, hogy nélunk miért van olyan hirtelen vége az adásnak??? :evil:

ayse

Még mindig itt...

Benianyu :) Napszemüveg :D :D :D Hurrááááááááááá! Ez aztán a ritkaság!

Ayse :) Benianyu :) Szurkoljatok velem a franciáknak, én ezer éve nekik szurkolok. Nem tudom, milyenek most, legutóbb csúnyán lebőgtek, én meg csak simán bőgtem :(
Apától kérdeztem, hogy kinek fog szurkolni, megint a braziloknak? Azt mondta, minden meccsen kinéz valakit, de összességében valszeg nekik.

Apa is azért volt oda Medveczkyért vasárnap, mert annyira izmos, és annyi meló van ebben. / bezzeg én csak punnyadok, és hájasodom.../ Az az igazság, hogy aki boldog kövéren is, az rendben van. De engem is elkeserít a hájtömegem, és így nem lehet ráhagyni, hogy akkor boldog, kövér nagyi leszek, és kész.

Tényleg jóéjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

And :)
Ismerős, amit írsz az együttalvásról. Amikor még Tofi hasfájós egyhónapos baba volt mellettem aludt, mert nem volt erőm mindig a kiságyához mászni, annyit sírt. Hát mondanom sem kell, a fél s.ggem mindig lebegett a padló felett, annyira kitúrt az ágyról. Olykor-olykor egy-két maflást is kaptam. Egy hónap után úgy döntöttem, hogy megy vissza az ágyikójába, és inkább majd odacsoszogok, mert még mindig több alváshoz jutok így.

Ez az Eszti baba, továbbra is nagyon szép!

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó estét mindenkinek! :D

Leonka jobban van talán, de a kakija kicsit véres volt, úgyhogy holnap vinni kell kaki, pisi mintát elemzésre.
Tápit le kell állítani, semmi tejeset nem ehet, csak sinlacot, répát, krumplit, almát.
A kedve jó, alszik nagyokat (4 órát délután :) ).
Köszi a vudukat mindenkinek!!

Tünde!
Jó, hogy visszajöttél, Zita csúcsédes a szék alatt :D
Pénzt ugyanannyit kapok, mint Nolcsival, illetve a családi pótklék miatt többet is. A max 83 E bruttó+ cs.p.

Benianyu!
Éljen az elveszett-megtalálta napszemcsi! :)
Nagyon szépek vagytok Benivel a képen, tényleg tiszta Dani.

Kriszta!
remélem én is, hogy szerdára minden oké és ott leszünk!

Nyúlné!
Köszi, receptet megkaptam, de dokinéni mondta, hogy jó nagyon, csak Leon feneke olyan csúnya, hogy még ennél is erősebb kell.
Szóval most kapunk valami brutál krémet.

Davallia!
Panda ari a nagyapóval! :)

And!
Meztelen Eszti csúcsédes, Leonnak majd holnap megmutatom, hátha így gyorsabban gyógyul! :lol:
Én is kövér nagyi akarok lenni 100 unokával 70 évesen!!!! :lol:
M.I. útálom, egy borzadály! És sajnálom is nagyon, hogy 70 évesen tök egyedül van és nincs más dolga, mint hogy a testével foglalkozzon.

Megann!
Szerintem is hagyd Lénát anyudnál mindig több időre, fokozatosan. Előbb-utóbb meg fogja szokni, hogy nem csak anya van. :)

Jucc!
Mai napod :(

Fogyókúra elég eredményes egyelőre, apa is meg én is 2,5-3 kilót fogytunk!! :D
És eszünk rendesen, amit lehet, jóóó nagy adagokat, nem éhezünk. A gyüminap szar egy kicsit, de tegnap befaltunk vacsira egy csomó epret édesítőszerrel.

Újaknak üdv, meséljetek egy kicsit magatokról! :D

Na megyek apával "összebújni" egy kicsit :wink:
Pusz: Barbi
barbapapa

Benianyu!
Hogy mennyire hasonlítanak a fiúk! Hihetetlen! Nagyon aranyosak vagytok a képen. :)

Ayse!
Tanítónéni nagyon szigorú, de fel is veszik a gimikbe a gyerekeit (akiket tanított), ill. versenyeket nyernek minden szinten. Kedves is, és Gergő sosem panaszkodott rá, szereti. Háát kiváncsi leszek az évvégi szöv.értékelésére! Félévben is vagy 5-6 oldalt írt a gyerekről.
Meg olyanokat írkál rá az írás füzetére, hogy. "Gergő, tőled nem ezt vártam!" és mellé egy sírós. Szóval sztem másként bánik egy-egy gyerekkel, ami nem tudom jó-e.. Bocs ezt muszáj még leírnom, a másik a "korongelhúzás". Mindnekinek a neve mellett van kis cérnán egy bogyóka (=korong), és minden gyerek minden nap reggel tiszta lappal indul (=célban van a korong), és ha rosszalkodás van, akkor elhúzza a korongot, hol közelre, középre vagy távolba. És ezt beírja egy értékelő füzetbe minden pénteken. Na most eleinte okés volt, de mostmár minden szarért elhúzza! Ááá, nem tudom, de a mi időnkben nem volt ennyi követelmény, mégis gimibe jártunk, és tanultunk. Komolyan nem normális, hogy egy elsős gyerekkel, ha hazajön a suliból (napköziben nem hagyom ott persze), akkor jó esetben másfél óra tanulás van, és Gergő ráadásul kivételesen okos fiú és szereti is a tanulást. Mi lesz itt később?? Magántanár mellé? Mert én nem bíírom a matekot pl., max apa, akit a Kandón kínoztak. De ő mire hazakeveredik este, akkor nekiállni matekozni, az is gáz.. :x

Na bocs, de ez cseszte a csőrömet.. :evil:

Jucc!
Te szegény, de túl vagy rajta! Vannak ilyen szar napok, amikor minden összejön, plusz sztem ez a hülye idő is ludas benne..

M.I.: család jól ismeri.. anyum unokatesója együtt járt vele a balettintézetbe, csak aztán kiment Párizsba táncolni. Hmm.. érdekes egy egyéniség.. nekem személy szerint nem szimpi.

Dóri
Vendég

Helló!!

Tünde!
Jönne is anyu, de már nem fiatal, egyedül ki se jönne hozzánk, meg ott van neki a 2 unoka akiket szinte ő nevel...
Úgyhogy nem egyszerű, de azért majd megpróbálunk mindent...

Benianyu!
Napszemüveg :)
VB- fogalmam sincs kinek drukkoljak...szerintem azért fogok drukkolni, hogy mihamarabb vége legyen.... :lol: :lol: :lol:
A nappaliban a TV-t tegnap elvitte férj a szervízbe..úgyhogy csak a hálószobai tv-van...ergó nekem nincs alvás amíg foci van a tvben :( :(

Hülye bu.i eső...hát tényleg ilyen nyarunk lesz??????????????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Hurrá, hurrá én lenni első.

Megann
Én utoljára terhesen voltam Bécsben, úgyhogy rám is rámfért már egy kis csavargás. A Dounau Centerben, a Shoping Cityben és a Humaban voltunk. A Humaban egy nagyon jó kertészeti bolt van. Apu mindent ott szokott venni, a vetőmagtól a fű tápig.

Tünde
Persze a rendes szabira gondolta, azt nem vettem ki. Nálunk pont jól jött ki a dolog, mert Bazsival még a GYED-et kaptam, úgyhogy a tgyás-t (szülési szabi) csak Laci születésétől kellett igényelni. Szerintem nálatok is így lesz.

Benianyu
Nagyon jó kis kép Benivel, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Angelani
Ez a hét már nekem sem jó. Majd jövő hétre, vagy azután összehozunk valamit.

Medvecky Ilona téma
Én most szeretnék úgy kinézni mint ő, és majd 70 évesen úgy mint most én. :lol: :lol:
Szerintem is egy vén K, de azért brutál teste van. Tiszta izom és egy csepp feleslege sincs. Anyuval kicsitt leesett az állunk, amikor megjelent.
Az, hogy ízléstelen volt a ruha, meg ilyenkor már inkább az unokákkal kellene foglalkoznia az tény, de a teste azért megér egyí misét.
Múltkor én is olvastam, hogy volt pár abortusza, és saját bevallása szerint is másképpen csinálná az életét, és nagyon hiányzik neki a gyerek.

Varga Feri
Én nem ítélem el. Sajnos még a családos emberek életébe is beüthet a szerelem. Nyilván belekerült egy számára teljesen új közegbe és az is megkavarta egy kicsit. Ráaádsul nagyon fiatalon is került össze a párjával. Nem mondom, hogy örülnék, ha pl. velem ez történne, de legalább tisztességes volt és azonnal elmondta a családjának. Lapíthatott volna a döntő végéig is, de inkább felvállalta a szerelmét.
Most nekem ne ugorjatok. Én sem pártolom a családok szétszakadását.

Virsli
Én is adok Bazsinak már nagyon kicsi korától virslit. Persze nem a 200 ft-os szójás szart. Ezzel az erővel akkor felvágottakat se igen adhatnánk a gyerekeknek.

IWIW meghívó
Sajna múltkor apa felajánlotta az övét a barátnőmnek és most igényt tart az enyémre is. Bocsi.

Kép
Kép Kép
sildike

Módosítok, amikor elkezdtem írni még én voltam az első.

A lényeget meg elfelejtettem itt a végén.

Az igazi szerelem:

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

próba

:(csajok,hiába regisztréltam új névvel,így se enged képeket feltenni!velem kivan babrálva,de nagyon! :cry: :cry: :cry: :cry:

NyúlnéésKisnyúl Kép
nyúlné2

Sildike!

A Huma az hol található????

Ma a szemére is hánytorgattam reggel apának, hogy bezzeg más ki tud menni shoppingolgatni Bécsbe egy napra az anyukájával... :lol: :lol: :lol: :lol:

Erre ő:Ki az a más???

Erre én: Az egyik babanetes barátnőm...

Erre ő:Ok, akkor pakoljam be anyukámat a kocsiba, menjünk ki Bécsbe, ő meg marad a gyerekkel... :roll: :roll: :roll: :roll:
Jó fej, mi????Tökre nem vágja hogy én vele szeretnék kimenni, meg pláne hogy azért ott még nem ismerem ki magam olyan jól...

Hát ennyit a férfiakról......bármit bevállalnak, csak shoppingolni ne kelljen... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Ezt nem hiszem el :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mi van, rád van kattanva a szerkeztő????

Apa-Andrej!

Ha olvasol minket...
Elárulnád hogy miért van ez???????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M

Kép

Kép
megann

már a szerkesztőbe is írtam,de nem reagál!lehet tényleg feket-listán vagyok sok képem miatt?!? :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Ez tényleg kicseszés.

Küld át nekem a képeket, mejd felrakom. sandor_ildiko@invitel.hu

Megann
Engem nem zavar, ha apa itthon vigyáz a gyerekekre és én anyuval megyek shoppingolni. Persze vele is szeretek, mert ő meg mindne ruhát, amire nem unott pillantást vetek pakol is be, hogy megvegyük. :lol: :lol:

Én kint laktam 1 évig Bécsben, úgyhogy szerencsére jól elboldogulok egyedül is. Inkább szeretnek is magukkal vinni, mert tudok egy csomó jó helyet.

Én nem csak vásárolni szeretek kimenni, hanem sétálni, kávézni, sütizni, vidámparkba stb.

Kép
Kép Kép
sildike

Nyúlné,

És ha privit írnál Apának? Akkor már csak válaszol a kérdésedre!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Tegnap vízszerelés volt nálunk, ázott az alattunk lakó... Ill. ez már régebbi történrt, de nem érdekes.

Gyed: nekem azt mondta a TB-s a munkahelyemen, hogy úgy járok jobban, ha Marcival végigviszem a gyedet és utána igénylem meg Balura. Most járt le Marci után, állítólag egy picit kevesebb lesz a Balura...

Alvás: egyszer már írtam régebben, hogy nálunk még a 7 éves lányom is nagyin nyugtalanul alszik, tegnap is 11-kor arra mentem be, hogy nyüszög, meg dobálja magát. Szerencsére hamar megnyugszik. Ezek után perszee nem meglepő, hogy Marci is rossz alvó :( Balu mostanában "csak" kétszer kel, de szopi után szunya tovább, ez már nem is megerőltető :D Mondjuk reménykedtem, hogy lesz egy olyan csemetém is, aki hamar átalussza az éjszakát, nem jött be :cry: :P

Olvastam, hogy többen fogyóztok. Mi is rászántuk magunkat apával a 90 naposra, ezt csinálja valaki szopi mellett? Kicsit félek, hogy csökkenni fog a tej, de talán akkor jobban elfogadja a többi kaját :)

Nincs valakinek valami receptgyűjteménye piciknek való kajákból. A babaszoba honlapja egyszerűen nem jön be nekem, a fantáziám meg az eltűnt az emlékező-képességemmel együtt :? :oops: Már az is komoly erőfeszítés, hogy magunknak mit főzzek :oops:

Tulajdonképpen már nem tudom mit akartam még, ezért is szoktam lemorzsolódni időről-időre, mert egyszerűen annyira feledékeny vagyok, jegyzetelni meg nincs időm :( :cry: :wink:

No megyek, áll a bál :?

Pussz: Pocak
pocakpacni

mostmár mindenfélefajta formában írtam apának,remélem reagál!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann
Bocsi, a lényegre nem válaszoltam. A Huma az még Bécs legelején van. Ahogy mész be Bácsbe az autópályán van egy Simeringer Haide nevő lejáró. Ott kell kimenni és utána már ki van táblázva az Interspar, Metro stb. Gondoltam is rád, amikor a virágokat vettük.
Van ott egy nagyon jó gyerekbolt, egy HandM, Interspar, Hervis stb.

Kép
Kép Kép
sildike

Vendég

Tünde
Te jössz Krisztához?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, olyan aranyos vagy, hogy mindig megkérdezed, megyek-e, de hogy a túróba mennék?
Jó, van kocsim, de azért kicsit messze van, és életemben nem vezettem Bp-en.
Vendég

Tünde
Mintha úgy rémlett volna, hogy elkérted Kriszta címét, azért kérdeztem.

Kép
Kép Kép
sildike

Ja, az más volt, és a szomszédasszonya címét kértem el. :idea: :D :shock: :?
Vendég

Igen most olvastam vissza és már látom.

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu!

Nagyon hasonlít Dani Benire, csak kicsit világosabb és rövidebb a haja.:)

Én is rakok fel ilyet:
Gergő:
Kép
Bubus:
Kép

Ancsi! :)

Anno Gergő az elsők között kapott kukit. Csak az összetételét nézd meg, mert a legtöbb tényleg csak kukoricát és sót tartalmaz. Kóstold meg, mert van kevésbé sós fajta, vagy van, amelyiknek a zacskó alja sós, a teteje nem.

Sildike! :)

Olyan aranyosak a szerelmesek! :)

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok, ez nem igaz!

Ez a lilypie még mindig a hét hónap+3 hétnél tart, már vagy 4 napja. Ez miért van?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Elég enyhe a telünk idén!!!!

Sildike!
Fantasztikus a kép a szerelmespárról!!!! :D :oops: :D :oops: :D :oops:

Dóri!
Ha Gergő szereti a tanító néni, akkor minden ok. Én személy szerint nem vagyok oda ezért a szigorú nevelési módszerért, nekem is csípné a csőrömet. Az ideológiám pedig az, hogy olyannyira kevés gyerek születik Magyarországon (a tendenci pedig egyre romlik), hogy a középiskolákba is lasszóval fogják a gyerekeket és a felsőoktatásba sem annyira nehéz bekerülni, mint mondjuk az én időmben.
De akkor sem volt lehetetlen. Hogy szerénytelen legyek, engem az ország két elitegyetemére is felvettek (akkor elitszakokból), úgy hogy a felvételi tantárgyakat nem is tanultam a középiskolában (igaz, nem elsőre). Tehát a közoktatás közvetlenül nem volt hatással a továbbtanulásomra. Ezért inkább nyugis gyerekkort szeretnék a gyerekeimnek, a továbbtanulást meg majd megoldjuk!!!

Göndörzsóf!
Őrületes a hasonlóság!!! Nagyon aranyosak!!!

Barbi!
Leonpopó :( :( :(
Mi lehet ez? :?: :?: :?:
Lilinek volt véres kakija egy hónapos korában. Szombaton éjjel egykor produkálta, azt hittem összeesek, amikor megláttam. Összevissza vizsgálták, semmit sem találtak. Aztán adtak neki antibioszt, hátha. És bejött. AZóta se tudom, mi lehetett. Ezek szerint van olyan baci, amit nem tudnk kimutatni.

ayse

Ayse, Göndörzsóf

Köszi, szerintem is nagyon édesek. Bazsi tipikus laza pasi, Dórika meg annyira nőci.

Ayse
Pont most hallottam a napokban, hogy tavaly már több gyerek született.
Tanulás
Engem is másodszorra vettek fel, mert 1 évet tanultam otthon. Én is azt szeretném, ha ezzel a teljesítményorientált világgal minnél később ismerkednének meg a gyerekek, de sajna nem ez a jellemző.

Kép
Kép Kép
sildike

Egy vicc (most kaptam). Utalva a tegnapi témára...

Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
"Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg
palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor,
húzd ki a dugót."
Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: