Sziasztok!
Ma az én gyerkőceim is extra fárasztóak voltak, mivel Balázsnak tuti nem a foga, így az időre fogom, az amúgy sem normális...
Visszaolvastam, most megyek sorban:
Márti

Ez csak tévhit, hogy ha este nem csak szopi, vagy tápi van, akkor majd átalussza a gyerek az éjszakát. Tényleg úgy van, hogy van olyan gyerkőc, aki amúgy is jól alszik, van olyan, amelyik semmiképp sem. Balázsom a mai napig fölkel éjjel / mindjárt 4! /, és nem éhes, csak velem akar lenni

Gergő is sokszor fent van, de éjjel szinte mindig cici kell neki, hiába bújok hozzá, veszem magamhoz, adok cumit, csak ordít, és keres, és amíg cicit nem kap, nem nyugszik meg. És hatalmasakat kortyol pár percen keresztül. Azzal szoktam magyarázni, hogy szomjas, én is iszom egy csomót éjjel, és kész, nekünk így jó
KAti, SZilvi

Üdv Néktek
Ayse

Napok óta meg akarom kérdezni, hogy meggyógyultak-e a manócskáid? Mivel nem írod, hogy bajok lennének, meg gyereknap is volt, bízom benne, hogy igen
Angol-magyar: brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hétvégén az autóban véletlenül elkaptam pár szót egy beszélgetésből, és nagyon ledöbbentem: a méhnyakrákról volt szó, és a szűrés fontosságáról, és elhangzott, hogy Magyarországon évente mennyien halnak meg ebben/ sajna a számot elfelejtettem, de magas szám volt, hülyeséget nem akarok írni/, és ehhez képest Nyugat-Európában ez a szám
0!!!!! Ennyire nem figyelnénk magunkra? Mi van ennél fontosabb? Ez egy gyógyítható betegség! Teljesen kiakadtam...
A másik, amit szintén a hétvége óta akarok megkérdezni: szerintetek hány éves lehet a Medveczky Ilona? Volt abban a táncversenyes műsorban, én nem néztem a műsort, de Apa üvöltött, hogy menjek, mert ezt látnom kell. Ő azt állítja, 70 körül van, én nem tom, mindenesetre hihetetlen teste van...
Megann, Benianyu

Minden tiszteletem a Tiétek vezetés ügyben

Én soha nem leszek rutinos vezető, nem fogok a kertek alatt közlekedni, csakis a megszokott, bejárt utakon. Vezetni amúgy én is szeretek, ha valaki mondja, merre kell menni. Épp emiatt az autópályát szeretem a legjobban, ott csak nyomni kell padlóig a gázt / meg néha a féket/, és én imádok száguldozni

Persze tévedtem már el autópályán is / olyan jól elbeszélgettünk a párommal, hogy későn vettem észre a lehajtót, és a belsőből annál a sebességnél már lehetetlen lett volna kivágni...
Benianyu

A napirendünk pont mint a Tiétek

A képek megint nagyon édesek!
Davallia

virslit??? Én úgy tudtam, két éves korig rá se nézzen a gyerek... Mondjuk, ami egy virsliben megtalálható, nem is csoda, ha ilyen ajánlások is vannak.
Judit