Köszi a bíztatást mindenkinek, aki hozzászólt.Igyekeztelek visszaolvasni titeket, háát nehéz meló volt, vagy 3-4 napomba telt,
mert nem is mindig sikerült magánügyből kifolyólag neteznem
Annyi minden történt, te igyekeztem mindenre reagálni. Szóval én most annyit, de annyit írtam. Bepótoltam mindent.
Narco
Az elmúlt hónapban semmi nem történt. Az az elotti hónapban nekem megcsinálták az összes hormonvizsgálatot, a ciklus különbözo
napjain vérvétel+ a terheléses vizsgálat. Igazából nem tudom az eredményét, mert a doki nem kötötte az orrormra túlzottan.
Annyit mondott, hogy jók az eredményeim csak a terhelésnél kicsit túlreagált a prolaktinom, de nem vészes és nem úgy tunik,
hogy ez bármit befolyásolna.
A férjemnél volt egy andrológia a János kórházban háziorvos tanácsára, aztán volt egy kontroll vizsgálat a SOTE I.ben és most
még egy kontrollt csinálnak, pont ma. Szerintem ez csak azért, mert az elso nem náluk készült.
Eddig mindegyik leletnél az az eredmény, hogy kevés a spermaszám, ami 3 orvos szájából 3 féle képpen hangzott.
Nekem úgy tunt, hogy nem igazán tetszett az orvosnak, hogy magunktól mentünk hozzájuk, és enyhe iróniával kérdezett vissza igen? és
1 éve próbálkoznak......ami persze lassan inkább másfél de mind1.
Meglátjuk mi lesz.
Szóval egyenlore csak a spermaszám problámáról tudunk.
Orület a macskád így vizesen..olyan kis béna..
Mátra
Sajnálom, hogy a nagymama nem örült a hírnek..de mi volt a reakciója. Lehet, hogy csak féltésbol végül is elég viharos
volt az utóbbi pár hónapod...ahogy megszületik a baba, majd megenyhül..
Sajnos mivel le voltam maradva, egyszerre olvastam a jó és rossz hírt is..nem tudok mit mondani, borzasztó lehetett. Nagyon sajnálom.
Kitartás és sok erot neked. Sok sok puszit küldök, bár tudom ez nem sokat segít rajtad..
Jó volt a kisfiús kép, jó kis reggeli
Utólag is boldog névnapot
Ebba
Tudod mi az oka annak a görcsölésnek, amit írtál? Nem lehet, hogy pszichológiai eredetu?
Ankio
SOTE I. és nem tudom, hogy miért nem fogadták el a férjem eredményét...ha minden igaz, bár már semmi sem biztos, az inszem lenne
a következo lépés.
Micsoda szomorú történeteket írtatok így május 17.-e tájékán...
Monyóka
Spermaviszgálat ügyileg egyet értek Narcoval. Ha szuper lesz, dagadhat a melle a büszkeségtol, ha meg esetleg nem, de veled
minden oké, elvileg azon a legkönnyebb segíteni. Az meg szerintem nagyon ritka, hogy egy pasinak annyira rossz legyen a lelete
Neked is kitartást.
Utólag is boldog évfordulót.
Zsuka
Remélem a karambola a szerencsekabala lesz. Már ha lehet ilyen hülyeséget írni..jajj na igen a reggeli szeretkezés nálunk is
megesik, mivel estére az ember hulla és még arra sincsen ereje, hogy egyen...
Évi
De jó, hogy Dóri ennyire tünemény:)csupa öröm lehet az élet vele. És tényleg tünemény.
Norwell
Most már lassan óriásbébit növesztesz???:)))
Puppy
Tök jó, hogy babát vársz, gratulálok!
Timika
De édes a kis fütyis
Jajj miért teszitek ezt velem???:) ez a sok babakép..most megint bőgni fogok...
Duddu
Örülök, hogy te is jól vagy. Azért nem gondolkodunk egyenlore másik dokin, mert nem szeretnénk mindent elorol kezdeni.
Nehéz ám a dokibácsikkal. Azon is gondolkoztam, hogy lehet csak én vagyok türelmetlen...
Adriana
Nagyon szép baba:)Jó volt olvasni, hogy könnyu volt a szülésed.
Jucának
Gratuláció:)
Pupy
Remélem azóta már meggyógyultál
Inoram
De jó olvasni rólad:) meg, hogy jól vagytok! Hát igen,nem lehet könnyu, gondolom az elsoszülött féltékeny:)
Azért jó, hogy Marci baba nyugodt. És milyen így 3 pasival???:)
Naaaagyon édesek így együtt:)
Szia krumplis pogácsa:))))
Megnéztem a képeket. Gyönyöru helyen laktok...most én is kedvet kaptam, hogy kivándoroljak..
Anikó
Milyen rákja volt a papádnak. Sajnos nekem apósom rákos, nemrégiben mutötték, akkor derült ki, hogy rosszindulú volt
a daganat. Nagyon aggódom érte..1 évig húzta mire elment orvoshoz.
Hogy mekkora haja van Kingának:)))
Jajj na csajok ne keltsétek a feszültséget..!!!!Úgyis most a munkahelyi barátnokkel is pont ugyanez van. Én azt hittem, hogy o azt
hitte, amit o hitt.
Ha valakinek valami baja van, ne kombináljon és ne találgasson és foleg ne általánosítson. Beszélje meg azzal, akivel
problémája van és tisztázzák a dolgokat.
Bocs, ha eros voltam...de én sem bírom a feszkót.
Imádom Dóri babár, nekeeeem is keeeeelll!!!! Évi nem adod kölcsön??
Duddu
Jól olvasom:))jó nyaralást:))
Sajnos, mint korábban jeleztem, nem tudok megint veletek lenni a talin, mert 10 -én van a nyári céges bulink és az olyan
jó szokott lenni, hogy télleg kár lenne kihagyni. Na remélem a kövi összejön.
Anikó
Milyen kutyu?? Borzasztóan édes pofa:)))
Narco
Én szívesen átvállalok egy kis hánbyást toled, ha ez annak a jele, hogy én is csatlakoztam a felso sorhoz:)
Mátra
Én is boldog szülinapot kívánok!!
Angie
Nálunk is ugyanez a helyzet a katonákkal. Mi a héten megyünk megint eredménymegbeszélésre, majd elmondom mi volt.
Nomi
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel...
elkezdeni..de ha már egyszer benne vagy nem fogod abbahagyni a vizsgálódást..
Syry
Nagyon gartulálok!!Ez szuper!!!Nagyon sok boldogságot és örökre!! Ez nagy szó ám!!
Norwell
Szorítok neked!!
Junko
2 hét Olaszország nagyon jól hangzik...na meg egy pár forró szerelmes éjszaka és már nem is kell többet várni a mensit...
Narco
Estleg elmondhatnád az uncsitesódnak, hogy min mentél keresztül, hogy tudja nincsen egyedül. Te is megszenvedtél érte.
Monyo
Nagyon szorítok neked, de próbáld ne túlzottan elragadtatni magadat, hogyha esetleg mégsem sikerült megvéd magad a csalódástól.
Ne érts félre a fentieket jó szándékból írtam, remélem nem haraxol érte.
Zsúka
Nagyon szorítok neked!
Na néhány szó rólam. Én azóta jó sokat dolgoztam, mint mindig. De azért volt egy kis céges utam is Londoba, ahol volt némi időm azért kikapcsolódni is. Jó volt egy picit egyedül lenni, sétálgatni, elmélkedni. Gyönyörű parkok vannak Londonban, teljesen le voltam nyűűgözve.
És ezen kívül még csak annyit kérek, hogy nagyon szorítsatok nekem.
Puszi
Fleur[/color]

De maximálisan megértem az érzéseidet!Már én is eljutottam erre a pontra hogy már nem igazán tudok reménykedni!Irigykedve olvasom Zsuka intenziv és optimista de kétségekkel megfűszerezett baba várását!Belőlem ez már kiszáradt!