A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi csajok, csak az a baj, hogy nekem mindíg így jön meg,sajnos. De mostmár kezdek kicsit megnyugodni.
Ági28

Hajni,
ez a buddhista szemlélet nekem tetszik, és a petezsák is. Ha a dokid nem mondott rá semmi csúnyát, akkor légyszives te se tedd. Úgyis kifejlődik belöle egy szép kis baba, akár tetszik neked akár nem :lol:
inari

Sziasztok :)

Hajni :)
Kérlek világosíts fel, hogy mit nem látott a dokid? Minek kellett volna már látszania amit most nem látott??? Én nagyon bízom bennetek! És muszály sikerülnie mert már Viktornak is elújságoltam. :)
Mint ahogy mindenki terhességét, csak elég nehéz neki beazonosítania titeket :lol: Leginkább a kedves férjekről és a lakhelyekről tud bárkit összekapcsolni. :lol:
Türelem............. Az ember sokszor tudja, hogy hogyan kéne viselkednie, de nem mindig tesz úgy. Mindjárt itt a kedd. Most az jutott eszembe, hogy addig mondogatjuk neked, hogy mindejárt itt a kedd, mindjárt itt a péntek, hogy a végére meg is szülsz :lol: :lol:

Inari :)
Kan kutyát vennénk. Ahhoz nem lenne sok kedvem, hogy a felajzott Kevin kutya nyívákolását halgassam állandóan :lol: De még az sem biztos, hogy lesz még egy kutya. Most született egy alom, egy-két hét múlva el lehetne hozni egyet. Viszont egy hónap múlva meg nyaralni megyünk. NEm tom.
Vanta, a kertész :lol: :lol: Kevin a sziklakert tetejébe ásott egy baromi nagy lyukat tavaly nyáron aztán onnan leste a kaput... :shock:

Ági :)
Nehéz, de fel kell állni. A padlónál lejebb már úgysem kerülhetsz!! :wink: Mi meg majd tartjuk benned a lelket!!!

Menyasszony :)
HOgy vagy? Izgulsz már?

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi csajok!! Tudom, hogy rátok számíthatok!!

Egyébként ha pecsételés, akkor a tintapárna nagyon ereszt!!!
Ági28

Sziasztok, lányok!

Ági, Hajni!

Mindkettőtöknek nagyon szurkolok! Sokat gondolok rátok.

Inari!

Igen, néha a virág a heppjük. :lol: Az én kutyám a nagymamámnál azzal indított, hogy a futóvirágokat szépen, gondosan, fejmagasságban egyenletesre harapdálta. Talán zavarta, hogy nem egyenletesen nőnek.

Lányok, ma nekem is rossz napom volt, bőgtem is egy sort, de már sokkal jobban vagyok. A műtét óta most jött meg először, mármint kedden este. Ennek nagyon örültem...csakhogy ma már péntek van, és még mindig olyan mértékben vérzek, hogy haza kellett jönnöm a munkahelyemről. Mint egy mészárszék, úgy néz ki a WC és a fürdőszoba, ha bemegyek. 20-30 percenként cserélgetem a betéteket... Szóval felhívtam a Dévait, mondta, hogy menjek be hozzá. Felírt Norcolutot, Estofemet, Ergam cseppet, Rutascorbint, Augmentint. Hétfőn fel kell hívnom...és azt mondta, ha nem áll el a vérzés, be kell mennem a Jánosba, és ismét kikaparja a nyálkahártyát. Teljesen kész vagyok, nem akarok megint műtétet! :cry: :cry: :cry:
eper1

Eper :)
Sajnálom, hogy ilyen rosszúl vagy. Milyen műtéted volt? (bocsánat de nem tudom naprakészen követni az eseményeket)
Igyál sok folyadékot. És ha rosszúl lennél akkor irány a kórház. De nem lesz semmi baj.

Puszi

KépKép
gigi28

Sajnálom, hogy ilyen rosszúl vagy. Milyen műtéted volt? (bocsánat de nem tudom naprakészen követni az eseményeket)
Igyál sok folyadékot. És ha rosszúl lennél akkor irány a kórház. De nem lesz semmi baj.

Puszi

KépKép
gigi28

:D Eperke!
Nem lesz semmi műtét,annak a rengeteg gyógyinak hatnia kell!A Rutascorbin érerősítő,nekem is azt írta fel amikor a kicsikkel véreztem és el is múlt,amikor megint előjött meg Augmentint,hogy hátha fertőzés okozza és az végleg megszűntette!Úgyhogy nem lesz semmi baj,semmi műtét,csak majd ikrek lesznek!Értetted!?

:D Inari!
Köszönöm a szépeket!Hát a kistesót a sorsra bízzuk!Ha összejönne nagyon boldogok lennénk,már csak a kiskatonáknak kell megtáltosodniuk!De az esély nem 0!

:D Hajni,Ági!
Szorítunk nektek!

:D Vanda!
Aranyos vagy én is a kis piszkafa harisnyás lábait imádom!És ahogy megy rajtuk!
Remélem jól vagytok a kis bújkálóssal!

:D Lányok tényleg mindenkinek köszönöm a szép szavakat,nagyon jól esik ám!

Nekünk is van kutyánk,csak most a nagyiéknál "nyaral",mert nagyon fél a kicsiktől és félelmében odakap.De megoldjuk,fokozatosan szoktatjuk őket össze,és ha már minden oké lesz jön haza a kutyikánk!Ezért is jó ilyen kedves történeteket olvasni ezekről a kis kedvencekről.

Sziasztok:Viki
Vendég

Sziasztok!

Drága Gigi és Kisvé!
Nagyon köszönöm a bátorítást, annyira jólesett, hogy el sem tudom mondani.
Polip volt a méhnyaknál, elzárta a bejáratot a katonáktól, ezt vette le Dévai + kikaparta a méhnyálkahártyát. Nem tartott sokáig, és el is altatott, de akkor sem szeretném mégegyszer átélni...nagyon nem!
Férj úrnak ajánlanám a MACA VIBE nevű készítményt. Gyógynövényboltokban és DM-ben, Rossmannban lehet kapni. Úgy hallottam egy sorstárstól, nagyon jó, de igazán nem tudom. A párom egy hónapja szedi, de azóta nem volt vizsgálat. A leányzó férjének ugrásszerű javulást hozott...egy próbát megér, nem?
eper1

Tudom, hogy ilyenkor az ember meg van ilyedve, fél. És jólesik a bátorítás. Pár jó szót mindig kapsz itt nálunk :) Macát ( :lol: ) nyugodtan szedhet a férjed. Az biztos, hogy baja nem lesz tőle, esetleg megtáltosodik :wink: Én férjem is szedett valami vitamint még az elején, de a doki megmondta, hogy van akivel csodát művel, van akinek meg nem ér semmit. Nagyon vérzel még?

Viki :)
Ugye milyen jó érzés amikor dicsérek az ember gyerekét! :wink: Eleinte a mi kutyánk is féltékeny volt. De csak annyiban nyílvánult meg, hogy ha Olivért fogtam akkor közénk akarta dugni a fejét, hogy vele foglalkozzam. Most meg már országos cimborák. Olikám el van tőle ájúlva. Legalább a kutyával is foglalkozik valaki.

Veled mi újság???

Megyek mert fáradt vagyok!!! Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

:D Eperke!
Nagyon remélem,ha holnap lesz időm bekukkantani,azt olvashatom,hogy minden oké veled!
Köszi a tippet,majd pár év múlva hasznosítjuk,ha az ikrek nagyobbacskák lesznek.
Gondolunk rád hétvégén is,hogy minden rendben legyen!Vigyázz magadra!

:D Gigi!
Láttam ám a szép szőke hercegedet! :D Gratulálok hozzá!
Piszok jó dícséretet olvasni,főleg,hogy mindkettő egyenlő arányban kapta!
Hát igen a kutyi dolgot nem így képzeltük,de azt mondta az állatorvos,hogy kistestűnél előfordul,hogy fél a kisgyerekektől.De nagyon reménykedem,hogy meg tudjuk oldani,és ők hárman nagy haverok lesznek!

Sziasztok
Vendég

Jó reggelt minden drága hölgynek!

Gigi!

Köszönöm az érdeklődést! Tegnap a gyógyszerek jelentősen visszfogták a vérzést, ma reggel megpróbálom kicsit visszavenni az Ergamot, hátha nem kell a húsz csepp (az egy nap alatt 60 csepp, rengeteg, nem?), bár nem nagyon merek vitézkedni...csak utálok gyógyszert szedni.
Milyen módszerrel született a gyönyörű kisfiad? Nagyon vagány abban a sapiban! :lol:

Kisvé!

Neked is köszönöm! :lol:
Rájöttem, nem vagyok képben :roll: , mert én úgy vettem ki az Inarianak küldött üzenetedből, hogy most tervezitek a kistesó megfoganását. Bocsi! :oops:
A kutyusotok szerintem nagyon odáig lesz a gyerekekért, amint egy kicsit jobban megismeri őket. Ha érzi, hogy ő is fontos a családban, ezerrel védelmezni fogja őket.
Én egyszer magammal vittem a tacsinkat egy gyerektáborba (ökológiai tábor volt), nagyszerűen elvolt, olyannyira, hogy amikor hazavittem, csak feküdt szomorúan, nem fogadott el ételt, két napig csak ivott. Először azt hittük, megbetegedett, de aztán rájöttünk, hogy a gyerekek hiányoznak neki. :P
eper1

Ezek nagyon jó hírek!! Szerintem ne vedd vissza a csepp mennyiségét, nehogy visszatérjen a vérzés. Úgysem kell majd sokáig szedned.
Olikám lombik bébi :wink: Icsi-s, a negyedik nekifutásra sikerült, elötte volt hat inszemünk........... Amire közölte a Dévai, hogy teljesen felesleges volt mert annyira rosszak a férjem katonái. De most már mindegy, a lényeg már itt rohangál :)

Viki :)
Eper jól mondja, hogy ha megbarátkoznak a kutyival akkor védelmezni fogja őket. A mi kutyánk is utálta Olikát és most meg még engem is megugat ha azt hiszi, hogy bántani akarom Olivért. Mi sokszor játszunk úgy, hogy dögönyözöm, dobálom a nagyfiút, na ilyenkor odarohan és elkezdi védelmezni. Kistesóhoz meg szorítok, bármikor is akarjátok! Azért le a kalappal elötted, hogy ikrek után még bevállalnál egy porontyot (vagy kettőt :lol: )

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Gigi!
Reggel csak 5-öt cseppentettem, de megfogadom a tanácsod, azt hiszem...meg csak tudja Dévai, mit miért mond.
Nekünk is ICSI-nk lesz,ha minden igaz. Negyedik sikerült? Húúúú...akkor nagyon kemény időszak van mögötted, gondolom, mennyi könnyet ejtettél. :( De Olivér csodálatos kis fickó, kárpótol mindenért! :lol:
Megkérdezhetem, hány petesejtet ültettek vissza? Hármat? Veled minden rendben volt, csak a katonákkal volt baj?
eper1

Sziasztok!
Most csak egy gyor bekukkra van időm és hogy feltegyem az ígért képeket!

Szóval a srácok:
Kép

Botond:
Kép

Olivér:
Kép
stella9

Sziasztok!
No megjöttünk a Balcsiról. Ugyan a szerdai érkezés esőbe fulladt, de utána mindkét napunk gyönyörű napsütéses, eső és szélmentes volt. Szóval nagy mázlisták vagyunk. :lol: Nagyon jót pihiztünk, érdemes volt elmenni. :wink: Csak a sok sétában fáradtam el egy kissé, de nagyobb bajom sose legyen...

Erika, én a túladagolással kapcsolatosan is értettem, hogy a Dévai átgondoltan adagol mindent. Én rákérdeztem több mindennel kapcsolatosan a túladagolásra, és mindig értelmes magyarázatot kaptam... :wink:

Kata, de jó lesz Nektek kedden! Biztosan nagyot nőtt már a babótok! :wink: Mi szerdán megyünk a Dévaihoz, de uh valószínűleg most sem lesz. De a szívverést tuti meghallgatjuk. :wink:

Stella, mekkorát nőttek a fiúk! :wink: Fantasztikus lehet, ahogy Rád mosolyognak! :wink: Remélem, én is hamarosan megélek hasonlóakat, bár az időt nem akarom sürgetni. :wink:

Hajnesz, savval kapcsolatosan: igen nálam is gyakran marja a torkomat és akad gyomorégés is, ill. ez így nem pontos, mert 2 hete hál'istennek nincs. De azért azóta is többször előfordult, hogy rém rossz a szám íze, tök fehér a nyelvem és egy falatot nem bírok olyankor enni... Szerintem, ha sav bajod lesz, rögtön tudni fogod, hogy ez az. :cry: De inkább kívánom Neked, hogy sose tudd meg!!! :wink:

Judit, Nálatok mi újság???

Szerintem Viki, 13 kg ikrekkel gyönyörű! :wink: Az sem semmi, hogy ikrekkel bevállaltad az amniót! Nem voltak rendben a leletek vagy a doki annyira beparáztatott Benneteket?
Gyermekeid gyönyörűek! :lol: Még egyszer nagy gratula Hozzájuk!

Eper, nagyon sajnálom! :cry: Az azért jó, hogy a gyógyszerektől jobban vagy. Szorítok, hogy mielőbb rendben légy és újra harcba szállhass az ikrekért!

Vanda, hogy vagy? Mikor is mész a dokihoz, kedden? Mennek ám a drukkok!!! :wink:
Nem volt elegendő a kereseted tavaly, hogy most mindenképpen dolgoznod kell? Én biztos kiíratnám magam a helyedben a kritikus időszakra. Főleg, hogy nem vagy remekül. Semmi nem ér annyit, hogy esetleg bajt okozzon. És senki nem fogja Neked utólag megköszönni. Ezt már megtanultam, így 13 évi meló után. De Te tudod. Meg azt is tudom, hogy a pénz kritikus lehet, bár minden megoldható. Nagyon nem bántam meg, hogy rögtön kiírattam magam és azóta is táppénzen vagyok...

Köszi Wish a tippeket savra, de nekem a Rennie semmit nem segített, inni meg alig tudok olyankor... :cry:
Már csak másfél hét a nagy napig! :wink: Rögtön utána utaztok? Gondolom már nagyon várjátok...

Kispinty, akkor mennek Felétek is a drukkok!!! :wink:

Ági, nagyon sajnálom! :cry: De azért még ne add fel, hátha...

Hajnesz, én ezt nem értem. Miért is nem tetszett Neked az a petezsák????????????????????????????????????? Ne hülyülj már! Mekkora volt??? Én továbbra is nagyon bizakodom!!! Keddre meg szép szívhangot kívánok!!! :wink: A következő terhességről meg egy kissé később beszéljetek, előbb tán a mostanit kellene kihordanod és megszülnöd... :wink:
A szemlélet nagyon tetszik és milyen igaz! :wink:

Timi, sajnálom, hogy csúszik 3 hetet a tanfolyam. :cry: De hamar elrepül, meglásd! :wink: Izgalmas lesz az a június vége!

Mostanában örülnék, ha kutyulink virágokat legelne... Sajnos szegény nagyon beteg, pedig még nem olyan idős, 7 éves. Német juhász és egy öröklött betegsége van, előbb-utóbb lebénul a hátsó lábaira és akkor el kell majd altatni. Nagyon rossz látni, ahogy szenved. :cry: Már visszasírom azokat a virágharapdálós, lyukásós korszakait...

Mindenkinek nagyon sok puszi és jó hétvégét!
Melba

KépKép
melba

Hát, nagyon szar hírek vannak.... :cry:

Ági! Még mindig csak pecsételsz, vagy már megjött rendesen? Azért ne add fel, hátha, hátha... Tesztet nem csinálsz?
Szurkolok nagyon neked.

Majd rakok fel képet én is a kutyáiról, te még nem ismered őket. Hédi kutyám egy befogadott keverék, akinek kihullott a télen a szőre a hátáról, úgyhogy ne ijedj meg tőle. Szerencsére már nő neki vissza, várjuk a csodát, hogy megszépül, bár erre vajmi kevéske az esélyünk, mert szegényke nem az a szép típus.
Fifi kutyám pedig egy törpe snaci, mostanában csak kockának hívom, mert nagyon bedagisodott.

Hajni! Nincs itt semmi baj, én tudom, érzem. Még nincs szívdobogás, mert nincs itt az ideje. Egyszerűen nem tolhat így ki veletek a sors, ez már nagyon kemény húzás lenne, a spontán babával.

Eper! Gondolom mennyire megijedtél, mégegy műtét nem kellene egyáltalán, főleg nem ennyi idő alatt kétszer. Drukkolok, hogy most már minden rendben menjen, ne vérezzél.

Inari! Jól nézhet ki a kerted, fejetlen virágokkal... besz....

Dia azért nem jelentkezik, mert nem bírja magát utolérni, gyakszira jár egy óvodába, és nincs igazán ideje.

Nekem tegnap hipp-hopp megszűnt a savam is, most aztán már semmi terhességre utaló jel nincs, be is vagyok kakizva rendesen. Már alig várjuk a hétfőt, nyugtatom magam, hogy lesz, ami lesz.

Szóval az ígért képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/img]
vanda978

Sziasztok Csajok :P ,

bocsi, hogy időnként eltűnök, sosem voltam egy rendszeres típus. De csak az írásban tűnök el, olvasásilag igyekszem képben lenni. Bár már olyan sokan vagyunk, hogy nem kis szellemi teljesítmény :lol:
Most éppen ott vesztem el, hogy én úgy tudtam, Hajni vasárnap megy UH-ra, most mégis mindenki keddet ír. Hajni :) , annyit, de annyit gondolok rád!

És Kata :) , Vanda :) , nektek is nagyon örülök, és boldog, nyugodt kismamaságot kívánok!

Timi :)
csodaszép voltál az esküvőn!
Már 1 hónap sincs, és hatalmas változások indulnak el az életetekben. Vagy LESZ babátok, vagy LESZ babátok :wink: ! Nagyon-nagyon sok boldogságot nektek!!!
A királylány a F.R.? Én nem tudok rá neheztelni, kislány korától egy udvarlója volt, fogalma sem volt, mekkora kincs a párja (nem volt összehasonlítási alapja). Tévedett, megbánta. Újra együtt vannak? Drukkolok nekik!

Annyi minden történt a topikban, hogy egyszerűen nem tudok mindenre reagálni, bocsánat érte! Csak én kényeztettem el a fiamat, vagy minden 7 hónapos baba folyamatosan az anyján lóg, és nem hagyja dolgozni, vagy bármi mással foglalkozni :lol: ?
Enigma :) , Andriska még csak most kezdi azt, amit Panci már hónapokkal ezelőtt tudott: négykézláb előre-hátra ringatja magát. Kúszni csak hátrafelé tud, előre nem, ezért sokszor frusztrált, mert csak egyre távolodik a kiszemelt céltól. Ülve játszik, de persze nem egyedül ül fel. A cumit beleteszi a szájába. Imádja a zenét, a ritmust, bármilyen hangkeltést (kivéve az orrszívó-porszívó lágy zöngéjét :lol: ). Kedvence a gyümölcsös tejbedarapép, de szereti a brokkolis csirkét, sütőtökös vagy sárgarépás csirkét-pulykát, végülis mindent megeszik. Alul kibújt két fogacska az 5. házassági évfordulónkon (máj. 12.)! Ma úgy megharapta a cicimet, hogy többet nem teszem mellre. Most már úgyis csak játszik vele, nagyon kevés tejci van már.
Örülnénk, ha meglátogatnátok minket, hadd játsszanak a kis gézengúzok! Ha a férjed dolgozik, vagy külföldön van, ti akkor is nyugodtan pattanjatok kocsiba, és gyertek! Van egy kis kertecskénk, fű-bokor-virág, kiülünk, és hangyákat gyűjtünk gyufásskatulyába :twisted: !

Köszönöm a sok érdeklődést a keresztelőről. Csak 1-2 fotó lett, mert épp a keresztszülők és mi vagyunk a fotózók a családban, de mi fent voltunk a "színpadon".

A 4 keresztszülő Andriskával (A nővérem tartja Andriskát.):
Kép

András atya megkereszteli a druszácskáját (balra a boldog szülők!):
Kép

Ezt a könyvjelzőt osztogattuk a keresztelőn:
Kép

Dekoráció a keresztelő utáni agapén (dekupage):
Kép

Hív a bébim! Éjjel 3-4-szer is nyekereg egy kicsit, csak meg kell teáztatni, észre sem veszi. Sem azt, hogy sírt, sem azt, hogy ivott. Én viszont eléggé megsínylem a gyakori felkelést. Pedig 2-3 hónaposan olyan szépen átaludta az éjszakákat..

Na, sietek Hozzá!

Wish :) , atyavilág, de szép napok várnak rád!!!!!

Sok puszi mindenkinek és ezer drukk (Ági!! Judit!!...) meg simi-simi!!!

Szani
szani

Két út áll előttem, melyiken induljak (háziállatok, vagy Plutarkhosz erkölcsi intelmei? - Csak apa meg ne lássa, hogy veszélyben a kedvenc olvasmánya!):
Kép

Anyacsábító mosoly:
Kép

Babóca karján a folt egy haemangióma (érburjánzás), ami 1-2 éven belül nyomtalanul felszívódik. Sose legyen ennél nagyobb baja :D !!

Enigma, tegyél fel te is képeket, légyszi! Úgy látnám már a két tündérgyermeket!!!

Csajok, délután 5 óta Vanda volt az utolsó, és azóta csak én garázdálkodom itt, vagy rosszalkodik a gépem???

Pussz!!!!!!!!!!!!!
szani

Jó reggelt!

Stella!
Olivér és botond nagyon édes babák! Elolvadtam tőlük. Azok a tekintetek! :lol: :oops:

Melba!
Örülök, hogy jól sikerült a pihenés. :) Néhány nap is annyira fel tudja tölteni az embert!
A kutyádat viszont nagyon sajnálom... :cry:

Ági!
Hogy vagy???????? Sokat gondolok rád.

Vanda!
Hédi nagyon édes azzal a bozontos frizurával. Az is látszik rajta, milyen jóindulatú. Fifi egy nagy kópé, gondolom, egy igazi motoregér, nem? :lol:
Tiszta jó, hogy megszűnt a savad, akkor már csupán az élvezeti időszak maradt a várandósságból. Hétfő mindjárt itt van! :D

Szia Szani!
Én még nem ismerlek, de szeretnék gratulálni a babádhoz! Elbűvölő a mosolya, ezzel a kőszobrot is levenné a lábáról. :lol:
eper1

Szani!

Annyira édes Andriskának a mosolya!!! Csupa-csupa elégedettség ül minden egyes fotón a szemeiben!! Valamit nagyon jól csináltok...
Vagy egy sűrgős tali kell vagy meg kell Benneteket látogatnom, úgy hogy Diáéknál kezdek, megnézem a tünemény ikerpárt, és irány Szani bébi!!
Köszönöm szépen az optimizmusodat!!!:):):)

Már tali ügyben nem is merek kérdezni, mert mindig kicsit túlbuzgónak érzem magam...

Stella!

Hihetetlen mekkorát nőttek ezek a fiúk:):):) Nagyon édesek!!
Van még tejcsid???

Vanda!

Hédi még minid sztár nekem!!! Ha nem mondod, észre sem lehet venni a téli szőrhullást!!

Ági!

Hogy vagy???

Dia!!!

Merre vagy??? Prototípusomról képecske???

Gigi!
Ez a napszemcsis kép annyira de annyira vagány!!!!!!
lkt

Sziasztok!

:D Eper?
Na,hogy vagy?Remélem minden oké!
Azaz igazság,hogy a kutyi kezdettől fogva védelmezte a babakocsit,mindenkinek neki ment aki közelített(muris is volt a kis fehér szőrpamacs,aki harciebként vicsorgatta a fogait).Még hozzám is nyüszítve kúszott,hatalmas boci szemekkel,ha az orrszívásnál sírtak a kicsik,hogy ne bántsam már őket.A gondok akkor kezdődtek amikor elkezdtek felé nyúkálni,lecsapta a farkát,hátrált,felhúzta az innyét,és ha a kicsik nem hagyták még ekkor sem békén odakapott és elmenekült :( .Próbálkoztunk, de végül nehezen, úgy döntöttünk hogy neki se jó az állandó tiltás inkább nyaraljon egy kicsit,és ha már a kicsiket meg tudjuk tanítani egy picit elfogadni a kutyi rigojáit,jön vissza.Minden héten összehozzuk őket és már sokat fejlődött a kapcsolatuk.Bár piszok jól érzi magát a kis dög a nagyiéknál,ami persze valahol megnyugtató.

:D Gigi!
Azért 1 kistesó elég lenne :D .Még így is hogy végig paráztam a 9hónapot csodálatos volt,milyen lehet ha kiegyensúlyozott a kismama!?Meg nekem a szülés is elég rosszul sült el:már nagyon utolsó pillanatban szántak meg és a vége egy altatásos császár lett 35perc epidurálási kísérlet után.Tudod ezért vágyom egy újabb csodára,talán megadatik,de ha nem akkor sincs semmi baj,mert az ikrek mindenért kárpótolnak!

:D Melba!
Jó,hogy kikapcsoltál egy kicsit és még az idővel is szerencséd volt!
Az ICSI miatt kellett amniot csináltatni,az AFP és a nyakiredő is tökéletes volt,de D.és a genetikai "tanácsadáson" is azt mondták hogy azok csak a Down-kórt szűrik,és ICSI-nél még ezer minden más kromoszóma baj felléphet.Ismered D.mondókáját:a feleségemmel megcsináltattnám,mert egy....!Amúgy meg sikerült meggyőzniük,hogy az én koromban szinte lehetetlen a vetélés.Hát ezért vállaltuk be.

:D Vanda!
Szerintem mindkét kutya igazán édes!Nekem a kis örökbefogadott is nagyon tetszik!

:D Kedves anyukák!
Így ismeretlenül is gratulálok a gyönyörű babákhoz!

Sziasztok:Viki
Vendég

Na sziasztok!! Szóval megjött rendesen, 9 körül majd hívom Déviszt!!!
Ági28

Na este fél 7 és háromnegyed 7 között kell mennem a papához.
Ági28

Vanda, mennek mára a drukkok ezerrel!!! Remélem, csupa jó híreket kaptok!!! :wink:

Ági, igazán sajnálom! :cry: De csak előre szabad nézni! Tudod, harmadikra is simán sikerülhet!!! :wink: Szorítok, hogy minden rendben legyen és folytathassátok! Ha van cisztád, de kisebb, mint a múltkor, érdemes esetleg egy folytatást kisírni. Nekünk sikerült és megérte. De ne legyen ciszta, csak sok-sok kezdődő tüszőcske!

KépKép
melba

Tegnap óta szugerálom is, hogy nincs ott ciszta!! Tudom, hogy csak előrre szabad nézni, meg én amúgy is mindíg pozitív vagyok, de most nem tudom valahogy kikészűltem! :cry:

Ráadásul a hétvégén találkoztam a mindmegette.hu-ról a lányokkal, és az egyik lány hozta a 3 hónapos kislányát, és megfogtam, és olyan édes volt!!!
Ági28

Sziasztok!

Nem vagyok valami jó író, de összefoglalom a lényeget:
Ági drukkoltam neked végig és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, nem csodálom, hogy kikészültél. Remélem minden rendben lesz az uh-n és kezdhettek újra.

Melba a kutyusod tényleg túl fiatal ahhoz, hogy beteg legyen, kezelitek valamivel? Bár sok mindent nem lehet csinálni, csak talán késleltetni a dolgokat.

Ti milyen kesztyűben kertészkedtek? Szombaton egész nap gyomláltam, van egy vacak kesztyűm a Praktikerből, ami nem jó semmire csak arra, hogy ne kapjak frászt a pókoktól, amúgy mindig átmegy rajta a föld.

Jó lenne ha kisütne a nap, könnyebb lenne optimistának lenni, én ma nagyon parázok, hogy nem fog sikerülni.

Szilvi
kispinty

Kispinty köszönöm szépen. Tegnap délután óta szugerálom, hogy nem lesz ott ciszta, ha megyek. Remélem tényleg nem lesz! Nem szívesen hagynék ki megint egy hónapot.
Ági28

Vanda!
Drukk a legszebb szülinapi ajándékért!!!! Isten éltessen sokáig!!! :D Köszi a kutyus képeket, nagyon édesek!!!

Szani!
Végre új képek, olyan szép mosolygós Andriska egész lénye! :D
hajnesz

Szani!
Andriska ennivaló!
Remélem hamarosan nyugisabb lesz éjszaka is!

Hajnesz!
Asszem lemaradtam valamiről...
Tegnap volt uh????

Lkt!
Tejcsi még van, de már a kezdetek óta nem elég nekik, úgyhogy kapnak tápit is.
Ha megszakadok sem lesz több, legalábbis sose érem utol a fiúk igényeit.
Én már belenyugodtam, hogy ez így van. Addig és annyit kapnak az anyatejből, amíg és amennyi van!

Enigma!
Én is nagyon várok már néhány új képet!
Mik a legújabb trükkök, amiket, már meg tudnak csinálni???
Mi csak nézegetjük a kezeinket, aztán fejbecsapjuk magunkat, nagyokat mosolygunk és néha már hallatjuk az édes kis babahangunkat.

Wish!
Már csak pár nap! Összeállt a kép? Izgalom a tetőfokán?
Tuti minden rendben lesz és csodás napotok lesz!
Én a nagy napon majdnem beleejtettem a gyürümet a lefolyóba, épp mielött kezdtem volna öltözni!
Érdekes, hogy a koszorúslányim jobban izgultak, mint én!

Kép
stella9

Sziasztok!

Ági :o
Szomorú vagyok, hogy nem sikerült! :cry: Nagyon sajnálom. Remélem, cisztád nem lesz. Nem is tudom, hogy ezt mondta Dévai, hogy fennáll újra az esélye?

Vanda! Érted izgulok! Küldjél már vkinek sms-t, jó, ha kész vagytok! Nagyon kívánom hogy ugyanazt érezhesd a szülinapodon, mint múltkor én az enyémen.

Már én is tűkön ülve várom a holnapot, nagyon szeretném már tudni hogy jól van a kis porontyunk. Továbbra is majd' kicsattanok, semmi kellemetlenség. Azaz egy pici, de csak ma és remélem nem lesz gáz... szóval kicsit irritál vmi, mintha felfáznék, vagy ilyesmi. Most teázok ezerrel, remélem nem tör ki rajtam semmi. Sajnos megvan rá a hajlamom, de remélem elkerül.

Egyébként Virág sajnos visszaesett. :oops: Ma reggel megint véreset pisilt, úgyhogy már voltunk dokinál. Megint kapott antibió kúrát, most tíz napig, remélem meggyógyul mostmár rendesen.

Puszilok mindenkit.
Kata
kis.kata

Puszilgasd meg Virágot a nevemben!!!

Sajnos mondta, hogy így hogy egyszer kialakult, sajnos lassan fogunk haladni, mert újra kialakulhat a ciszta.
Ági28

Stella :)
Fiúk egész kigömbölyödtek. :) Nagyon helyesek! Nagyon jól kezeled a szopi kérdést. Én sajnos nem így csináltam és meg is zakkantam. Ügyes vagy :!: Azért azok a négyesikrek a lillypes vonalzón elég elrettentőek :lol: :lol: Vagy már annyira belejöttél, hogy bevállalnál még kettőt??? :wink:

Szani :)
Adriska nagyon édes gyerek. A mosolya tényleg elbüvölő. Nagyon ötletes ajándékot készítettél.

Nálunk csak a férjemnek volt (van) baja. Ami a sikertelenséghez sajna bőven elég. Az első lombiknál 3 basztot kaptam vissza, aztán volt, hogy csak kettő maradtam meg. Megint három és az utolsó lombiknál 4-et rakott vissza AHA módszerrel. Nem szokott ennyit visszatenni de már ő sem értette, hogy miért nem sikerül, mert mind a nyálkahártya mind az embriók nagyon szépek voltak. Vérzésed elállt teljesen?

Fel a fejjel!! Nekem is többször volt cisztám, ez nem befolyásolja az eredményt. Van valami injekció amitől elmúlik. Nekem mindig magától felszívódott.

Vanda :)
Hédi................. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma vagy Dévisznél???????? Akkor nagyon szorítok!!

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Igezából csak azért izgulok, mert tudom,hogy akkor megint egy hónap kimarad. Nem magától a cisztától félek.
Ági28

Sziasztok!

Remélem Vanda, mostanra már túl vagy a legszebb szülinapi ajándékodon!!! Nagyon szurkolok! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Ági, a cisztával nem rémisztgetni akartalak. Nekem is volt minden stimu után. Remélem, Neked nem lesz!!! Csak azt akartam mondani ezzel, hogyha már a Dévai egy kicsit jobban ismer, bele tudtok vágni a következőbe kihagyás nélkül is! Értelme pedig van! Pocaklakónk is egy cisztás hónappal indult. Szóval emiatt no para! Mondd meg a dokinak, hogy ez így kivárhatatlanul hosszú és Te belevágnál. Márhogyha úgy gondolod.
Sírd ki magad, tudom milyen padlón lenni ilyenkor. Add ki magadból és aztán bízz a következőben. Hidd el, sikerülni fog!!! Nagyon szorítok!!!

Hajnesz, nagyon sokat gondolok Rátok!!! Remélem, klasz nap lesz a holnapi!

Kata, akkor Neked is mennek holnapra a drukkok! De tuti, minden ok lesz. :wink: Örülök, hogy jól vagy, ill. vagytok! :wink:
Szegény Virág! :cry:

Kispinty, ne parázz, sikerülni fog! Csak szépre gondolj! Szerintem már ott kapaszkodnak ezerrel!!!
Kutyulink kap gyógyszert és vitamint is persze. Ennél többet nem tehetünk érte. Ill. ha hideg van, akkor van 2 infralámpája, meg pokrócai, azok melegítik, mert ezt a telet szegény végigfázta. :cry: Sajnos a frontok nagyon megviselik, olyankor nyüsszög és sír, ha fel kell kelnie. :cry:
Csak azért meséltem el, hogy nehogy azt higgye itt bárki, hogy én ne lennék kutyabolond és ne örülnék a klasz kis történeteiteknek. Csak nem szoktam reagálni, mert fáj, hogy kutyusunk ilyen rosszul van. :cry: :wink:

Viki, akkor Veletek ezek szerint szóba állt a genetikus?! Ránk nem sok időt szánt, Erikáékra meg nem fecsérelte az időt. :cry:
Hát ha így alakult a szülésed, akkor meg duplán kívánom, hogy sikerüljön a kistesó! :wink:

Köszi Eper, kedves vagy! :wink: Jól vagy most már teljesen???

Szani, Andris mosolya elbűvölő! :lol:

Puszi mindenkinek: Melba

KépKép
melba

Szani,
Andris nagyon-nagyon édes, ilyen mosolygós kiskrapekot! Na Plutarkhoszt választotta, vagy inkább a birkákat? :?

Stella,
Olivér és Boti is gyönyörű, ezeken a kiegyensúlyozott mosolygós arcokon igazán látszik, hogy mennyi türelemmel és szeretettel vártátok őket. Igazad van a tejcsivel kapcsolatban, végül is tényleg az a fontos, hogy amennyi van azt kapják meg, de nekik sem lenne jó, ha állandóan e miatt lennél ideges.

Ági,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De azért ne keseredj el, az azért ritka, hogy elsőre valakinek összejöjenek az ikrek, mint az ép Portugáliában nyaraló Rékánknak. Remélem tudtok rögtön kezdeni és nincs cisztád.

Vanda,
Hédi csúcs, egész jól néz ki a szőre, nem tudom mit szégynekezel miatta annyit. Egyébként meg pont úgy néz ki, mint egy kis pumi-puli koktél. :twisted: Remélem ma jó hirekkel jösz majd!

Hajnikám,
holnap++++++++++++++++++++

Melba,
jó, hogy már nincs savad, nekem pont most 3-4 napja kezd lenni. Persze akkor a legrosszabb, mikor aludni akarok és vizszintesben vagyok.
Ma voltunk az AFP eredményért a Jánosban. 1,2 MOM lett, ami jó érték, úgyhogy azt hiszem az amnióról mi is lemondunk. Eddig semmi nem indolokja.
Kutyátoknak mi baja van, dysplazia? Sajnos a miénknek is az van, csak "szerencsére" a jobb mellső könyökizületnél. Folyamatosan kapja a gyógyszereket, de még igy is van, hogy fájlalja, de ezzel legalább együtt lehet élni. A doki szerint soha nem lesz 100%, de legalább e miatt elaltatni nem kell. Nagyon átérzem a helyzeteteket és tényleg őszintén sajnálom. :( :?

Eper,
remélem a vérzésed már elmúlóban van.....

Kispinty,
azért irhatsz gyakrabban is :P
A kertészkedéshez én is ilyen gagyi kesztűt használok. Végül is az a lényeg, hogy sebes kézzel ne turkálj földben. Illetve, hogy utána mindig alaposan moss kezet, körmöket is jól kikefélni, akkor nem nagyon lehet gond. Bajt csak az okoz, ha macskakakis földet eszel, de hát ez nem túl vonzó :lol:

Na, puszi mindenkinek,
Inari
18+2
inari

Vanda Híradó

Sajnos nincsenek jó hírek. Csak petezsák volt, magzat és szívang egyáltalán nem. Egy hét múlva kell majd visszamenjen, de D semmivel nem bíztatta. :(

Nekem volt pénteken lánybúcsúm, bár ezt egy páran tudjátok, kis huncutok. Aki kihagyta az sajnálhatja. legalábbis én nagyon jól éreztem magamat. De persze megértem, hogy nem érhet rá mindenki és felmentést adok annak, aki nem volt ott. De azért jó volt :) Még soha nem volt meglepetésbulim :D

Ma voltam próbasminken, nagyon finom visszafogott sminket csinált a sminkes, pont amilyet szerettem volna. Szóval haladunk. És nem, nem vagyok ideges, és igen, még mindig tart a sok munka.

wish

Inari, pont együtt írtunk. :lol:
Gratula az AFP-tekhez! Nagyon örülök neki, hogy minden ok! :lol:
A savról írtam a múltkor, tán pénteken Vandának. Ajánlom figyelmedbe. Sajnos a siófoki nagy zabálásomnak meg lett az eredménye. :cry: Két napja megint savas vagyok, tegnap pedig gyomorgörcseim voltak, fetrengtem tőle. :cry: Kaptam egy jó tippet, és bevált. Igyál meg este lefekvés előtt egy pohár tejet! Nem kakaót! Megköti a savadat és jól alszol utána! :wink: Tegnap elmúlasztotta a gyomorfájásomat és még a szám íze is elfogadható volt. :wink: Kívánok mielőbbi savtalanodást! :wink:
Sajnálom, hogy beteg a kutyulitok! Olyan rossz nézni, amikor szenvednek. :cry: Nem tudom a betegségünk nevét, csak hogy le fog bénulni a hátsó lábaira és akkor vagy elmegy vagy el kell altatni, mert akkor már annyira szenvednek. :cry: Ez megtörténhet pár héten belül, de akár évekig is húzhatja így. :cry: Most örülök egy kicsit, hogy nem pároztattuk. Mert most akartuk még az utolsó pillanatban, hiszen azért már nem fiatal, hogy legyen majd nekünk egyszer egy kis Artúrunk is... De ez egy örökletes betegség sajnos a német juhászoknál. Túltenyésztették őket.

Látod Vanda, milyen jó is a keverék kutyus a háznál! Főleg, ha ilyen ennivaló! :wink:

Puszi: Melba

KépKép
melba

Vanda,
rettenetesen sajnálom. gondolom nem ilyen szülinapra számitottál, de mi sem. Azért remélem a lelked hamar begyógyul, és hamarosan beteljesül a babás "jóslat".
Kép

Wish,
szóval titkos lánybúcsuztató :lol: Remélem azért a chipandale-fiúk tetszettek :lol: :lol: :lol:
(Na, ha ezt olvasta Laci, akkor most magyarázkodhatsz. :oops:

Inari
inari

Melba,

megint egyszerre irtunk. :lol:
Olvastam a savas tanácsaidat, meg is fogadom őket. Mondjuk nekem a múltkor a paradicsomlé tett be, most már inkább csak délelőtt iszom. A tej tényleg jó, eddig is azt ittam általában, de pár napja rákattantam a paradicsomlére, de most száműztem. Meg rájöttem, hogy este már nem nagyon jó zöldségeket enni, marad a mézes zsömle :lol:

Inari
inari

Inari, gyógynövényesek gyöngye!
A tárkony ugye fogyasztható terhesen?
kis.kata

Most olvastam el az üziket.
Nagyon sajnálom Vandát! :cry:
Mindannyian ettől féltünk/félünk, hogy milyen törékeny a boldogság. Nem is tudom, írjak-e még reménykeltő gondolatokat, tényleg nem túl jók a hírek... :cry: tényleg, szívből sajnálom.

Wish, te sem úszod meg... :lol: :lol: :lol: bekötik a fejed, he-he! Szerintem olyan jó házasnak lenni!!! Én/mi imádjuk ezt az állapotot!

Lánybuli... hát az nekem is volt... :lol: :lol: :lol: valahogy így...

.
.
.

na, nem tudjátok meg hogy, mert nem engedi feltölteni a képet. :cry: én meg még mindig nem tanultam meg lekicsinyíteni, Ati meg nincs itthon.
Bocsi attól aki esetleg kiváncsi lett.
kis.kata

Inari, látom már nem vagy itt... akkor megfőzöm a tárkonyos ragulevesem nélküled. :)
Végülis beültetés után is ettem ilyet, ha eddig nem ártott remélem ezután sem fog. Csak én úgy jócskán tárkonyosan szeretem... már az illatától is odavagyok!
kis.kata

Gigi!
Tényleg négyesikrek voltak!!! :lol: :lol: :lol:
Ebből is látszik, hogy milyen éber vagyok néha! De már lecseréltem.
Egy második ikerpár??? Hát, majd meglátjuk!

Vanda!
:( :cry:
Nagyon sajnálom!

Kép
stella9

Stella!
Nem is reagáltam a fiúkra , pedig már százszor megnéztem őket, (a négyesikreket én is kiszúrtam :lol: ) annyira imádom ezt a korszakot, el tudnám nézegetni őket órákig, mikor mosolyognak, az meg maga a mennyország!!! :D Barátnőm 12 nappal utánad szült, az ő babája is ilyen kis szép, úgy szeretem babusgatni.

Most már mindenképp látni kellett volna valamit Vandánál? Nem értem én ezt, teljesen össze vagyok zavarodva. Én is úgy várom a holnapot mint valami halálraítélt, aki belenyugodott, hogy kész, ennyi volt...Sajnálom. Ez annyira kurva szar.

Wish,
Már nagyon kíváncsi voltam, mikor jön elő a buli, sokat gondoltam rátok, mit csinálhattok akkor éppen, örülök, hogy jól érezted magad, és tényleg sajnálom, hogy nem lehettem ott!!! Hogy sikerült elcsalni a helyszínre? Erre nagyon kíváncsi vagyok! Egyszerűen egy barátnős vacsi témával?...

Tárkonyos raguleves! Imádom! Én is kéreeeeek!!!! :D
hajnesz

Hajni,
nem tudom pontosan, de most Vanda a 8. héten jár kb. Talán. Ekkor már szivhang szokott lenni. De hát nála inszem volt, úgyhogy azért a fogantatás időpontja kérdésés. Azért talán egy nagyon pici remény még maradt.De, azért Te még ne add fel kérlek. Nem történhet meg ez veled is

Wish,
Most már kérünk beszámolót erről a lánybuliról. Csak ülünk itt tudatlanul.

Kata,
Tárkony mehet :lol: (A bazsalikom és a lestyán nem ajánlott, de szerintem ezek is csak nagy mennyiségben árthatnak.) Receptet kötkinccsé tehetnéd. Én meg szivesen adok bárkinek tárkonytövet, vagy fagyasztani való tárkonyt. Úgy nő a kertben, mint a gomba és már nem nagyon tudok mit kezdeni vele, irtani kell, mert nagyon elszaporodott.
A legjobb, hogy idén terem az eper is. (tavaly ősszel ültettük). Már kb. 15 saját epret ettünk meg, egy baj van, ha beérik ez is piros, amit ugye Vanta lát. Sőt én hülye adtam is már neki, igy rájött, hogy fincsi. Szimatol az epertövek között és ha talál érettet, akor megeszi :lol: Még jó, hogy csak akkor jut eszébe, ha mi is ott vagyunk.

Inari
inari

Sziasztok!

Kisvé!

A kutyával kapcsolatosan: szerintem jól döntöttetek, első a skacok biztonsága, pláne ha még királyi dolga is van a nagyiéknál. :D
Ami a tesót illeti: ilyen családba tutkó születik még lurkó!
Kérdésem: aki ICSI-s, mindenképp csinálnak nála amniót?+Miért lehet plusz baj az ICSI-nél?? :cry:
Köszönöm, jól vagyok. Még pár napig szednem kell a gyógyszereket,de Dévai bácsi elégedett volt. Ma felhívtam, hogy kell-e még szednem a bogyókat, de azt mondta, ne renittenskedjek, ugye, nem akarom, hogy visszajöjjön? Na, erre beparáztam, szépen bekapkodtam mindent. Csak annyira idegenkedem a hormonoktól! De nem nyüszögök, itt sokkal keményebb dolgok történtek a lányokkal. Annyira szomorú...

Ági!

Nagyon sajnálom...úgy megölelnélek... :cry: :cry: :cry:
Ne csodáld, hogy most nem tudsz pozitív lenni. A sírásnak is megvan a maga ideje. De a nevetésnek is, mert fel fogsz állni, és naná, hogy SIKERÜLNI FOG!

Kispinty!

Minden rendben lesz!!!! :P Ott csücsülnek, és szépen fejlődnek, anyukájuk gyönyörűségére!!!! :lol:

Kis.Kata!

A kis drágáddal minden rendben van, ne aggódj! Majd meglátod, mekkorát nőtt őkelme!
Édes Virág!Nagyon sajnálom szegényt. Egyébként megmutattam a férjemnek, szerinte is gyönyörű. :?
A lánybúcsúztatós képekre rettentően kíváncsi vagyok. :wink:

Gigi!

kösz, hogy leírtad, mi volt veletek. Kiderült végül, miért nem maradtak meg? Vagy ez örök homály? Olivér viszont igazi kárpótlás.

Vanda!

A történteket nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Úgy hallom, szülinapod van, a Jóisten éltessen nagyon sokáig, adja meg szíved kérését!

Melba!

Igen, kösz, jól vagyok. :D
A kutyit nagyon sajnálom...meg téged is, tudom, a szíved szakad meg. Egy kutya családtag, ez evidens. :cry:

Inari!

Gratula az AFP-hez, szuper hír! :lol:
Mézrs zsömle? Amíg nem száműztem a cukrot az étrendemből, az egyik kedvencem volt.

Wish!

Ezek olyan szép napok! :lol: Nemsokára asszonyka leszel!!! :lol:

Hajni!

Csak semmi negatív gondolat!!!!![u]Minden oké, légyszi ne idegeskedj! Tudom, könnyű mondani, de ezt a részt inkább hagyd apára, te csak netezz, vagy csinálj bármi mást! Olvasd ki az összes olyan könyvet, amire a babázás mellett már jó ideig úgysem lesz időd (már ha tudsz koncentrálni). Egyébként bocsi, nem akarom az észt osztogatni, tuti én is tűkön ülnék.

Lányok, lehet egy kérdésem?Ezt a Vanda-dolgot én sem értem. Tuti, hogy nincs odabent senki? Nem úgy van, hogy ilyenkor még nem kell szívhangnak lennie? :shock:
eper1

Most látom, hogy míg az előzőt gépeltem, Inari válaszolt a kérdésre. :cry:
eper1

Vanda!
Dobom el agyam..... Nem semmi gyerek ez, aki ennnyire nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Azért bennem még van egy kis reménysugár...

Hajni!
Tudtam-tudtam, hogy Te is elkezdesz következtetéseket levonni. Szerencsére már csak holnapig töprenghetsz...
lkt

Sziasztok! Sajnos sokat nem tudok hozzátenni, már tele van a tököm az egésszel az biztos. Ez már kezd hasonlítani valami kurva kabaréra, higyjétek el nem kitalálok mindig valamit.
Már az uh. elején láttam az arcán, hogy nem tetszik neki amit lát, el is ment a papírjaimért, de nagyon kicsi, alig nőtt a múltkori óta. Ráadásul akárhogyan is próbáltuk számolni már mindenképpen kellett volna lennie szívhangnak.
Komolyan mondom nem hiszem el ami történik velem már hetek óta.
A kaparást nem igazán javasolja, mert azt mondta, hogy már külföldön sem szokták csinálni, mert a méhnyálkahártyát igénybe veszi nagyon. Inkább ha tud, akkor szívódjon fel magától. Ha nagyon véreznék, akkor azt mondta menjek hozzá napközben (ez érdekes lenne, ismétlem önmagam, nincs repülőnk) amúgy meg valamelyik kórházba.
Úgyhogy a hülye kórházos táskám még mindig nem tudom kipakolni, bár akárhogy is nézzük, ez jobb mint a méhenkívüli.
Próbálom magam nyugtatni, hogy biztos jobb ha nincs, mert lehet beteg lett volna, stb., ilyenekkel, de nem nagyon megy.
Jövő héten megint megnézi, mire alakul a dolog, de semmi jelét nem adta, hogy bizakodjak. És ha jobban belegondolok nincs is rá okom, mert minden jel arra utal, hogy elhalt. Hasfájáson kívül semmi terhes tünet nincs, nem is volt igazán, csak ilyenkor hajlamos az ember mindenféle hülyeséget bebeszélni magának.
Pedig már magamban annyira tervezgettem, most meg vissza a valóságba... ajjj, megőrülök. Nem hittem volna, hogy a méhenkívüli mizéria után jön egy ilyen. De azért valjuk be nem indult már eleve jól, hova a francba tudott volna eltűnni két hétre? Na de ezekre a kérdésekre már nem kapok választ. Dévisz szerint valamilyen genetikai, kromószóma dolog miatt lehetett ez. Amkor rékérdeztem, hogy nem-e az alacsony progiszint miatt történhetett-e, csak nézett nagyokat, hogy nem kaptam szurit. Szóval legközelebb addig harcolok, amíg nem kapok, bár egy ideig ezek után nem akarok harcolni, sok volt már az évre a jóból. De lehet, hogy ezt holnapra már meg is gondolom.
Megyek szunyálni, mert úgy érzem kettészakad a fejem.
Ja és köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!

Ági! Sajnálom, okosat nem tudok mondani. :cry: :cry:

Hajnika! Nagyon-nagyon sokat fogok rád gondolni holnap, nehogy veled is ilyen történjen. Ha statisztikailag nézzük, neked már kisebb az esélyed rá sokkal, mert akkor beszarok tényleg ha egy időben egy topikon két ilyen eset lenne. Meg az is vígasztaljon, hogy nekem még most sem volt olyan "nagy", mint neked az első uh.-don. Oké? Nagyon drukkolok neked, ne izgulj légyszi.

Tsók mindenkinek!!!!!
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: