Sziasztok!
No megjöttünk a Balcsiról. Ugyan a szerdai érkezés esőbe fulladt, de utána mindkét napunk gyönyörű napsütéses, eső és szélmentes volt. Szóval nagy mázlisták vagyunk.

Nagyon jót pihiztünk, érdemes volt elmenni.

Csak a sok sétában fáradtam el egy kissé, de nagyobb bajom sose legyen...
Erika, én a túladagolással kapcsolatosan is értettem, hogy a Dévai átgondoltan adagol mindent. Én rákérdeztem több mindennel kapcsolatosan a túladagolásra, és mindig értelmes magyarázatot kaptam...
Kata, de jó lesz Nektek kedden! Biztosan nagyot nőtt már a babótok!

Mi szerdán megyünk a Dévaihoz, de uh valószínűleg most sem lesz. De a szívverést tuti meghallgatjuk.
Stella, mekkorát nőttek a fiúk!

Fantasztikus lehet, ahogy Rád mosolyognak!

Remélem, én is hamarosan megélek hasonlóakat, bár az időt nem akarom sürgetni.
Hajnesz, savval kapcsolatosan: igen nálam is gyakran marja a torkomat és akad gyomorégés is, ill. ez így nem pontos, mert 2 hete hál'istennek nincs. De azért azóta is többször előfordult, hogy rém rossz a szám íze, tök fehér a nyelvem és egy falatot nem bírok olyankor enni... Szerintem, ha sav bajod lesz, rögtön tudni fogod, hogy ez az.

De inkább kívánom Neked, hogy sose tudd meg!!!
Judit, Nálatok mi újság???
Szerintem Viki, 13 kg ikrekkel gyönyörű!

Az sem semmi, hogy ikrekkel bevállaltad az amniót! Nem voltak rendben a leletek vagy a doki annyira beparáztatott Benneteket?
Gyermekeid gyönyörűek!

Még egyszer nagy gratula Hozzájuk!
Eper, nagyon sajnálom!

Az azért jó, hogy a gyógyszerektől jobban vagy. Szorítok, hogy mielőbb rendben légy és újra harcba szállhass az ikrekért!
Vanda, hogy vagy? Mikor is mész a dokihoz, kedden? Mennek ám a drukkok!!!
Nem volt elegendő a kereseted tavaly, hogy most mindenképpen dolgoznod kell? Én biztos kiíratnám magam a helyedben a kritikus időszakra. Főleg, hogy nem vagy remekül. Semmi nem ér annyit, hogy esetleg bajt okozzon. És senki nem fogja Neked utólag megköszönni. Ezt már megtanultam, így 13 évi meló után. De Te tudod. Meg azt is tudom, hogy a pénz kritikus lehet, bár minden megoldható. Nagyon nem bántam meg, hogy rögtön kiírattam magam és azóta is táppénzen vagyok...
Köszi Wish a tippeket savra, de nekem a Rennie semmit nem segített, inni meg alig tudok olyankor...
Már csak másfél hét a nagy napig!

Rögtön utána utaztok? Gondolom már nagyon várjátok...
Kispinty, akkor mennek Felétek is a drukkok!!!
Ági, nagyon sajnálom!

De azért még ne add fel, hátha...
Hajnesz, én ezt nem értem. Miért is nem tetszett Neked az a petezsák????????????????????????????????????? Ne hülyülj már! Mekkora volt??? Én továbbra is nagyon bizakodom!!! Keddre meg szép szívhangot kívánok!!!

A következő terhességről meg egy kissé később beszéljetek, előbb tán a mostanit kellene kihordanod és megszülnöd...
A szemlélet nagyon tetszik és milyen igaz!
Timi, sajnálom, hogy csúszik 3 hetet a tanfolyam.

De hamar elrepül, meglásd!

Izgalmas lesz az a június vége!
Mostanában örülnék, ha kutyulink virágokat legelne... Sajnos szegény nagyon beteg, pedig még nem olyan idős, 7 éves. Német juhász és egy öröklött betegsége van, előbb-utóbb lebénul a hátsó lábaira és akkor el kell majd altatni. Nagyon rossz látni, ahogy szenved.

Már visszasírom azokat a virágharapdálós, lyukásós korszakait...
Mindenkinek nagyon sok puszi és jó hétvégét!
Melba