Áhhh, imádom ezt !!!! Teli van a kertünk rozsdafarkúval, 4d surroundban szól a rigófütty, és tengeliceket is láttam nem egyet

Tiszta paradicsom
Manka,
aludnikéne nálunk is kedvenc, én már az első sornál ásítozom, úgyhogy megpróbáltam mást énekelni, de attól játék van, nem alvás
Leülés magától fog menni egy-két héten belül, Máté is esett hanyatt sokszor, de most már szépen leül-leguggol egyedül is
Thomasanne,
miért kell Tomit gégészhez vinni?
És mi az a mutyizás?

Marha jól hangzik, nem mondom, egész beindította a fantáziámat
Nyúlné,
Kisnyúl se kiskutya

:D
A fűbenlazánhevereknél csak a részegvagyokbringáznisetudok tetszett jobban
Pálzafélét nekem is útba kéne ejteni lassan, már a legkisebb gatyámból is kifogytam, a terhesség előttiek meg természetesen nem jönnek rám.
Csillam,
Dávid édes lehet, ahogyan dumál, ránézésre igazi szívtipró!

Ételallergiám nekem sincs, csak gagyibizsu-allergiám, engem is ugyanígy etetett anyukám, de a korosztályunkban tényleg rengetegen szenvednek tőle, ezért igyekszünk mi (talán) jobban csinálni a dolgainkat
Ancsi,
neked is köszönjük
Cleo,
Máté valóban nem egy elveszett gyerek

A Bendegúz tényleg találó lett, bár, mikor a pocakomban volt, én a Belzebúbon gondolkodtam, de hát azt azért talán mégsem :twisted :twisted :twisted
Képeid tuttifrankók!
Minidiktátor
Megann,
először azt hittem, a focimeccsen jógáznak párodék, azért ez a neve

:D
Babakaja ügyben egyetértek, nekem sem tetszik az üzletek kínálata. Bio-nem bio, azért tényleg az az igazi, amit mi kotyvasztunk a kis boszorkányműhelyeinkben

Nem azt mondom, hogy én sosem fogok Máténak üvegest adni, sőt, már egy-két fajtát kóstoltatok vele, hogy eszi-e, mert hát ha nyaral-kirándul az ember, nem fog hűtőszekrényt-melegítőt-konyhacuccot magával cejgölni. Szal mindent csak ép ésszel
Róki,
na igen, a nem ha tápszer után már tök mindegy a tejtermék... A babakajákban meg aztán durva dolgok vannak tényleg. 4 hósnak spenót tejszínnel
Sildike,
szívemből szóltál. Én is adok Máténak a mi kajánkból, ráadásul eléggé naturálisan főzök magunknak is, mert a természetes ízek kedvelői vagyunk, sót is minimálisan használok az ételekbe, így hát ha nem füstöltcsülköstejfölösbableves a menü, nyugodt szívvel adok Máténak belőle. Ma pl a rántani előfőzött karfiolból kapott csipegetve
Gluténmentes ötletért ezer köszönet!
Úristen, de korlátolt vagyok!!! A Mercit hirtelen nem tudtam összeegyeztetni az édességgel...

:D:D:D:D
Apa jó fej
Tünde,
kukacocska bleeehh
Mondjuk én alapból nem iszom csapvizet, mert ritka rossz íze van szinte mindenhol.
Zita-pizza
Te mondtad anno, hogy szakácsnő-alkat?

Hatalmas fakanalat tudna eltáncoltatni a fiúk hátán, ha rosszak
Ne menj sehová, meglátod, épp itt fogod magad a leginkább jóízűen kianyázni a hormonoktól felhergelve

:D:D
Gyere sokat, és fikázz engem, én biztos nem veszem a szívemre

:D:D:D
Angelani,
tényleg nem kell ilyen dolgokon megsértődni. Vedd fontolóra Sildike szavait, mert akármekkora mágus a dokinénid, kicsit le van maradva a WHO ajánlásaitól csecsemőtáplálás terén.
Házitáp sima ügy, azzal nekem sincs bajom, de a tej-tojás-liszt azért durva szerintem. És ezzel a haladó szemléletű, naprakész tudású orvosok tisztában szoktak lenni.
A gyártók véleménye meg aztán mit sem nyom a latban. Lelkifurdalás nélkül gyártják a gyógyszeriparnak a majdani betegeket.
Azon meg szerintem túl kell lépned, hogy a világ változékony. Nincs régi és új, jó és rossz, csak most van, amihez vagy alkalmazkodunk, vagy kikészülünk.
Szal fel a fejjel, és ne merészelj eltűnni nekem
Jucc,
én is így hallottam a lisztérzékenység-dologról, ahogyan a nem-gasztroenterológus-vélemény szól. A vizsgálatokat illetően egyetértek.
Majola,
örülök, hogy jobban vagy, vuduztam ám!!!
Meg továbbra is, hogy kibírd a három napot apa nélkül! Én is voltam egyedül három napot Mátéval nemrég (mondjuk nem volt mellette pocaklakóm is), amikor apának a fenekén nőtt pattanást kellett kiműteni

Meg hát aztán lábadozott is, ami szintén nem volt egyszerű téma.
De ki fogod bírni, mert erős csajok vagytok!!! (vagy hogy szokta
Ayse mondani

)
Dumagép Julcsit nagyon megnézném már élőben is végre
Göndörzsóf,
jó látni, hogy Ti is jól vagytok!
Házias Bubus eszméletlen szép lett, amióta nem láttuk! Mindig is szép volt, de ez már kínzás!!
Gergő meg arany pofa! Hogy lehet ilyen pöttöm kölökben ekkora jó szív, hogy Zsuzsagyógyítósat játszik..

Komolyan könnybe lábadtam!
Ayse,
Kukurikúria tök jó lehetett! Néha úgy visszamennék 15-20 évet
Angyaltekintetű Medvekiller Máté azt üzeni, hogy tartsd a szádhoz az internetkábel végét, mi meg a falicsatiba tömködjük a macifület, és így jut neked is

Benianyu meg Juci6 mé off?
Porszívós kiborult mákostészta

Végül is... Úgyis fekete
Dóri,
Rheus

Eléggé lebukott Tünde jóvoltából... Azóta nem ír semmit...
Anyukáddal nagyon hasonlítotok!
Jaj, lehet, hogy Gergőd lesz a szívem csücske?!? Nagyon helyes kisfiú, ha lenne férfiideálom, ilyen lenne

:D:D Sildike ezt egyszerűbben fogalmazta meg

:D:D
Kuha,
köszönjük az ideiglenes postássá válást
Napsugár,
neked meg a jószívű tanácsokat.
Penna
Nagyon örülök, hogy megkerültél, Tőled mindig szívesen olvastam.
Tök jó neked, hogy meg bírod állni, hogy kimaradj a vitákból
Ki-ki vérmérséklete szerint oldja meg a dolgokat, de tökéletesen igazad van abban, hogy lehetne sokkal lazábban kezelni a véleménykülönbségeket, senki sem gyerekgyilkos közülünk azt hiszem
De ahány külön vélemény, annyi személyiség is, és hát nem olyan könnyű kiebrudalni azt az átok hisztimancit, aki az ember háta mögül sugdos néha

Előrerágott kajáról nekem valami Móricz Zsigmond sztori rémlik általánosból. Olyasmi, hogy kimentek az anyjával mittoménmicsinálni a mezőre, és nem vittek kést, és az anyja harapta le neki a szalonnát a kenyérből, és ez volt élete legédesebb ebédje...
Én a körmömmel szoktam az ujjaim között szétnyomkorászni a kajákat, úgy adok Máténak belőle.
A fogak meg az ülés miatt ne aggódj, szerintem inkább élvezd ki ezt az időszakot
Taksony??? Én meg Dunaharaszti

:D:D Nem csinálunk minitalit?
Vita, sértődés és lelépés témában még egy dolgot szeretnék megemlíteni.
Azért írunk ide, mert ez egy nyilvános fórum. Tanácsokat kérünk, kapunk, vagy néha nem kérünk, de azért megkapjuk. Ha nem ez lenne a (tudatos vagy nem) célunk, blogot írnánk valahol, abba nem tud senki beleszólni, mégis leírtuk. Ha nem reagálnánk egymás történeteire, nem lenne értelme a fórumnak, hiszen ezért nyilvános, ezért olvashatja bárki, és lehet reagálni rá.
Szóval szerintem nem kell megorrolni egymásra az eltérő vélemények miatt, senki sem bántó célzattal ír a másiknak, még ha esetleg úgy is néz ki a dolog.
Pusztok!