A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Rolly
nahát, ezek a kedvenc tárgyaim. A német is, öt évig voltam nyelvterületen (de ezt írtam egyszer Mátra nyelvtanulása kapcsán). Majdnem én is nyelvtanár lettem. Eredetileg óvónéni vagyok, főiskolai diplomám van. Megpróbáltam másoddiplomának a németszakot Szombathelyen, fel is vettek, de végül addig halasztottam, hogy nem kezdtem el.

Alaposabban megnéztem a táblát. Egyidősek vagyunk. És látom, van már egy kisfiad. Drukkolok nagyon a kistesóért.
Jössz valamelyik talira?

Mátra Drága,
megteszed, hogy felteszed mégegyszer a talis táblázatot? Végülis hol lesz a tali helyszíne? Kicsit lemaradtam. Köszi.

Képzeljétek a húgom jövő héten lesz 12 hetes terhes (már írtam róla korábban.) Viszont sajnos a lábtörésem óta egy hónapja lassan nem találkoztunk. (mindig Anyu jött hozzám ide Csepelre látogatni, hétvégén.) Úgy tűnik jövő héten ő is jön ide, már várom nagyon.

Tjuca
várunk nagyon. Elrendeződtetek már az otthoni környezetben Kingával. Tudom, hogy most fontosabb dolgod is van annál, hogy ide írogassál, de amint lehet JELENTKEZZ!!
üdv mindenkinek
syry
syrynx

Lányok!

A tali időpontja akkor júli 10. Sikerült lefixálni a helyet?

Nézzétek meg a táblát, és ha valaki kimaradt, akkor jelezze.
Jó lenne, ha a pestiek közül valaki felvállalná, hogy odamegy és megnézi, illetve kicsit előbb ott lesz, mint ahogy mi odaérünk innen-onnan.

Kép
mátra

Találtam egy igen érdekes írást.

http://iqdepo.hu/dimenzio/24/24-11-14.html

A meddőságről, mesterséges megtermékenyításről annak etikai, jogi orvosi és női szempontjairól...
mátra

Sziasztok Csajszikák!

Csak egy gyors bekukk, mert most hétvégén Forma 1 láz van! :)

Mátra
Boldog Szülinapot!!!

Nomi
Sajnálom azt a fránya negativ tesztet!
Van ez így :(
Azért kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid!
Meglátod hamarosan neked is lesz kisbabád :)
Csak higgyj benne.

Jajj, még valami:
Ma vagyok 1 cn.
De nem vagyok elkenődve, valahogy nem éltem meg most tragilusan, a Forma 1 jól eltereli a figyelmem :D
Mátra Drága, javítanál a táblicskuban???

Bocsika mindenkitől akinek most nem írtam, de rohanok vissza a tv elé száguldó autókat bámulni :D

Szisz'
szisszka

Most csak egy gyors bejelentkezés

Mátra
Hát, nem lehetett könnyű egyedül megyei tudósítóként!! És közben még tanítani is! Hihetetlenül sok energiád van!
Adyt én is nagyon szeretem, bár a kedvenceim Radnóti és József Attila.
(Sajnos az Ady-óráknak vége, jövő május körül tanítom újra - hacsak addig nem lesz babucim...)

Syrynx
Örülök, hogy pont a magyar és a német a kedvenced! És hogy még majdnem német szakos is lettél!! Sajnos manapság a német egyre inkább háttérbe szorul ( :( ), pedig rengeteg szépsége van - mint persze minden nyelvnek.
A Húgodnak gratulálok!!
Nagyon szeretm az óvónéniket. Mióta ovis a kisfiam, látom, hogy rengeteg múlik a jó óvónőn, óriási hatásuk van a gyerekekre.

Mátra és Syrynx
Sajnos a találkozóra nem tudok elmenni :( :( :( , szinte egész júniusban iskolai elfoglaltságok vannak hétvégén is. 10-én gondolok Rátok, hogy nagyon jól sikerüljön a személyes tali.

Szisszka
Sajnálom, hogy 1.cn :(
Az egyik tanítványom (lány) ilyen Forma 1 rajongó, mint te. Nyáron azért megy el dolgozni, hogy pénzt gyűjtsön a belépőjegyre.

Mennem kell, lehet, hogy még benézek ma. Sajnos a kisfiam belázasodott, köhög is. Most alszik, ezért tudtam jönni írni, de mivel álmában is köhög, lehet, hogy mindjárt felébred, ezért most befejezem. :(
Sok puszi mindenkinek ezen az esős délutánon!
Rolly
rolly

Rolly!

A kisfiadnak küldök egy gyógyító puszit.

Szisszka!

Javítottalak, és sajnálom.
A nagynéném is imádja a Forma1-et. 69 éves :)
mátra

Sziasztok!

Anikó! Holnap reggel megyek UH-ra, és bízom benne, hogy lesz elég tüszőm az inszemhez :roll:

Szisszka! :(

A fene vinné el ezt az esőt, délután sütögettünk volna de csak szakad Kép Mit csinálok ezzel a sok hússal :?:

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Ez tényleg kellemetlen, de lesz még jó idő, és akkor bepótolhatjátok Kép

Anikó!
Úgy tűnik sikerült!
Köszönöm!!! Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra, és a többiek!
Ugyan én régen voltam itt tag, de akkoriban a tábla felső része (ahol a már megszületett babák vannak) azért került kivételre, mert már túl hosszú volt a táblázat, és úgy döntött a csapat közösen, hogy az a rész csak néha lesz betéve, hogy emlékezzünk a már babásokra.
Mivel már megint elég hosszú a lista, ezért szerintem nem túl szép dolog a régi fórumosokkal szemben, hogy ők úgymond "kiírásra" kerültek a topikból.
Az én véleményem szerint, ha szerepelnek a babások, akkor szerepeljen mindenki, vagy pedig csak mondjuk az utóbbi 1 hónapban született babák, és néha fel lehet tenni nosztalgiázás céljából a többieket is.

De persze ez csak egy kívülálló véleménye, de ha korábbi babás topiktag lennék, nekem lehet hogy rosszul esne, hogy a topikom el is felejtett engem. :?

Most aztán lehet megkövezni :lol:

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem :lol:

Szülinaposok, névnaposok, sok boldogságot, Syry, gratulálok az eljegyzésedhez.

Nomi!

Lehet a teszt nem volt értékelhető, de az orvosnál mindenképp kiderül mi van.

Monyó!

Kihagytad azt a verziót, hogy babát vársz és minden rendben van veled! Én ezt kívánom!

Narco!

Most már tudom ki az orvosod, ő adta be az EDA-t, nagyon rendes és ügyes volt.

Csak felületesen olvastam át az oldalakat, mert az utóbbiakat nem kaptam meg nyomtatva, és nem sok energiám volt erre. Egy valami azonban bántja a csőröm.

Bea!

Én is az az ember vagyok, aki nem ír mindenkinek, nem jegyzetel, hanem, ha van valami, amit szeretnék, akkor begépelem, és olyan is sokszor van, hogy a felét elfelejtem, amit írni szeretnék. Hovatovább ismersz, hogy a vérmérsékletem sem az a higgadt, egy valami azonban biztos, mindig a jószándék vezérel, és próbálok segíteni, ha tudok. Szegény Monyó az, akivel soha nem bántam kesztyűs kézzel, de ez azért van, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy nem haragszik rám azokért, amiket írtam neki. Szóval nem tudom végül kiderült-e egyáltalán ki volt a nem válaszolós, megbántós, amennyiben én, akkor bocs, Isten látja lelkemet nem állt szándékomban. Ja és reméelm legalább négyszemközt tudattad a másik féllel, mert ez így hogyan is mondjam több mint érdekes, hogy egy egész topik fölött lebegteted a bűntudatot. Az pedig természetes, hogy egyes emberekhez ezért vagy azért jobban kötődök, mert pl. találkoztam vele személyesen a talin, vagy mert hasonlóak a problémái, és vannak olyanok, akiket nem szándékosan nem szoktam esetleg említeni, hanem mert így is úgy érzem, hogy sokszor vagyok avatatlan prókátor, és oda már végleg nem tudok mit kotyogni.
Másik oldal, hogy én számos esetben nagyon gyors segítséget keptam itt vadidegen emberektől, lelkileg és más értelemben is, köszönöm nekik, és mindenkinek, hogy ilyen összetartó ez a kis csapat. Ha úgy érzed máshol több törődést kapsz, akkor az bizonyára úgy is van, itt is jónéhány topik van mindenki máshol érzi jól magát. Én is írok a nyári babásokhoz is, de ott kevesebbet vagyok jelen, mert ez a topik számomra a number one!

LÁNYOK!

Mindenkinek nagyon köszönöm, akik gondoltatok rám, és szorítottatok értünk. Nagyon jól esett, hogy ott voltatok egy kicsit velem
Köszönöm az sms-t is, bocs, hogy csak annyit válaszoltam, de akkor pihennem kellett, mert fáradt voltam.

A szüléstörténet:

Reggel hétre kellett bemennünk, mert az előző napokban egyre romlottak az eredményeim. A frontnak köszönhetően nagy volt a zsongás a ctg körül, ezért mondtam Kofának, hogy ezt megúszta Stöpszli, ahol ennyi szülőnő van, ott én nem kerülök sorra :lol: Persze utána fél órával elkészült a ctg-m, egyre magasabbra kúszott a vérnyomásom, és még rosszabb volt a vizeletem. Az orvos megállapította, hogy 1 1/2 ujjnyira vagyok kitágulva, de ezt más lazán két ujjnyisra tippeli, ezért megrepeszti a burkot. Erre én megkérdeztem, hogy mikor, mire közölte, hogy most. Ekkortól nem volt visszaút és kicsit a meleg folyadékkal együtt előntött egyfajta félelem és nyugalom elegye :?
Innentől rögtön ötperces fájásokkal indítottam, átestem az előkészítésen, és az őrzőben sétálgattam. Kofával beszélgettünk, néha nevetgéltünk, hogy na most mindenre fény derül a kilenc hónapi várakozás után. A fájások rendszeresen szépen jöttek 4-5 percenként. Majd elfoglaltuk a szülőszobát. Ekkor bejött két védőnő tanonc, hogy ők is benn lesznek, mert én érdekes eset vagyok, és hozzám küldték őket. Pár perccel később nagy hasznukat vettük, és nagyon aranyosak voltak.
A szülésznő ekkor bekötött oxitocin injekciót, amire a szervezetem úgy reagált, hogy lett egy kb. háromperces folytonos fájásom. Az orvos azonnal kihúzta az oxitocint. Ekkor szegény Kofa nagyon elgyengült, ez alatt a három perc alatt megjárta a tehetetlenség poklát. Az orvos szülésznő között lefolyt szembeszédből ő látta, hogy ezt nem kellett volna. Ekkor már sokadszor vérnyomást mértek, ami 170/110-re szökött, és a baba szívhangja sem volt megnyugtató, ezért döntenem kellett. Gyógyszer, aminek a vége lehet császár, de nem biztos, EDA, vagy császár, de kb. fél óra múlva, ha most nem döntünk biztos császár. (reggel, ha nem vagyok kétujjnyira kitágulva szintén császármetszés lett volna a vége :( ) Ekkor úgy döntöttem, hogy EDA. Az az orvos, aki adta, nem tudom, hogyan kb. 10 másodpercen belül ott termett és szúrt. Nem volt fájdalmas, és állítólag én is nagyon ügyes voltam. Ezt persze az első percektől ismételgették, de számomra csak akkor lett világos, amikor megtudtam, hogy mások nem tűrik ennyire jól a fájdalmakat. Akkor ott el voltam keseredve az EDA miatt. Lassan hatni kezdett, és szinte semmit sem éreztem, csak a gépen hallgattam Stöpszli szívét, és a védőnőtanoncok "szórakoztattak". Ott voltak beszéltek hozzám, Kofa fogta a kezem, és akkor éreztem, hogy bár nem ő szül de a felét legalább velem együtt végigcsinálja :) Hihetetlen nagy segítséget jelentett ott. Az egyik lány leszaladt csokiért, hogy ne neki kelljen mennie :lol: nagyon aranyos volt tőle.
Aztán jöttek a tolófájások, amiket nagyon intenzíven éreztem, és nem sokra rá már kinn is volt a babánk. Ezekben a pillanatokban én máshol voltam, emlékszem, hogy mondták a feladatokat, én pedig csináltam, de valahol lebegtem. Ez fantasztikus érzés. Hallottam, ahogy örvendeznek, hogy látszik a buksija, és hogy kis hajasbaba, aztán megszületett a BABA. Kérdezték, hogy mi a neve, én meg csak azt, hogy fiú vagy lány? Amikor mondták, hogy kislány, akkor egyből rávágtuk a nevét. Az én szemem is könnyes volt, meg Kofáé is, na meg ott volt a köldökzsinór, úgyhogy bármit mondanak, mi elhittük volna :roll: A mellemre tették, olyan kis ragacsos volt, és csendes, csak pislogott a világra. Nagyon fáradt voltam, de elmondhatatlan volt az érzés, ami akkor kerített a hatalmába. Elvitték Kingát Kofa, meg a csecsemős, és engem ekkor kezdtek stoppolni, ami sajnos elég sokáig tartott. Visszajöttek a manócska meg Kofa. Ekkor tudatosult bennem, hogy mostantól anya vagyok és felelősséggel tartozom ezért a mázas kis csöppségért. Most hogy írok és újra átélem az eseményeket itt bömbölök a klaviatúra felett, szóval igen intenzív az érzés.
Visszagondolva, nagyon jó, hogy minden így történt, nekem biztosan ez volt a nagy könyvben megírva. Az orvosom nagyon rendes volt, és a szülés 80%-ában benn volt, ezért gondolom, hogy tényleg jobban oda kellett ránk figyelni. Pláne, hogy volt egy másik szülése is ugyanabban az időben. A szülésznő is nagyon rendes volt, tényleg le a kalappal előttük. Úgyhogy lányok mindenkinek aki a szülés előtt all, annak azt tudom mondani, amit Évi is szokott, hogy ilyenkor egy anya születik, és ott azokban a percekben, órákban egy olyan érzés, ösztön kerít mindenkit hatalmába, hogy higgadt(hangya) lesz, együttműködő, és az a fájadom, egy új embert teremt. Norwell, Éva, és akik jönnek a sorban ne izguljatok, nagyon ügyesek lesztek, és egy csodálatos élménnyel lesztek gazdagabbak!
A kórházi időszak az összeszokás kezdete, várnom kellett míg megindul a tejem. Itt tényleg inkább a szobatársakra lehet segítség terén támaszkodni, de nekem ezen a téren is szerncsém volt. A mozgás, ülés, most már teljesen rendben van, és furcsán karcsúak a lábaim :lol: Még mindig dagad picit a bokám, de a többi feledtébb pipaszár!
Itthon si szoknunk kell még egymást, egyelőre a hasfájással küzdünk. Unique!
Én kitöröltem a címedet, de ha elküldenéd nekem mailben a homeós bogyeszt, meg, hogy hogyan kell szedni, azt megköszönném :lol:

Most nem írogatok senkinek sem külön, pedig lenne mit és szeretnék is, de sajnos időm, és energiám véges. Ha van időm, akkor benézek és jövök!
Addig is a neten itt találhatóak Kingáról képek: http://kofa.smugmug.com/Family

Zsúka!

Mégegyszer köszi! :lol:

Mindenkinek szép napokat kívánok!

Juca

UI: Valér!

Köszönöm a dícséretet. Tudod neked tartozom. A mailedre, ami kb. egy éve jött nem válaszoltam. Azért mert fejbevágott, mert beismerem, hogy lózungokat és hülyeségeket nem akartam írni. Csak járt a fejemben, aztán itthon Kofával bizalmasan beszélgettünk. Sokszor gondoltam rád, imádkoztam érted, és valóban gyávaság, de nem tudtam mit válaszolni. Bízom benne, hogy rendeződött a helyzet, és most már egy új életet élsz. Kívánom a legjobbakat, hiszen egy jó embernek meg fog adatni, csak nem tudjuk az időt! Bízz magadban és az Istenben. Puszillak! Bocs, hogy ezt akkor nem írtam meg, ezért azóta is bánt a lelkiismeret.

tjuca

Szia Dorka!

Én inkább gratulálni szerenék :D
Bocs, ha lemaradtam valamiről vagy már esetleg gratuláltam, de nekem most szita az agyam. Nagyon örülök, hogy sikerült, mert eszembe jutott, hogy neked is mennyit kellett várnod a babára!
Küldök egy zebrát :wink: reméelm azért még elfogadod.

Kép

A táblával kapcsolatban, szerintem a régi babások inkább a babás topikban fordulnak elő, én ott szoktam őket olvasgatni. Itt Évi, Ironram, Annácska, Unique, Sysy, és a többiek szoktak előfordulni, ha idejük engedi, szóval ez most egy élőnek tűnő tábla. Persze a véleményed is jogos. Ide inkább Babus szokott írni, vagy egyszer írt nekem Nikol, de a többiek már nem, mert nyitottak saját topikot, ami érthető, mert más a téma. Lassan én is kétlaki leszek, a szívem nekem inkább ide húz, de gyakorlati tanácsokért a tapasztalt lányokhoz fogok fordulni. Remélem nem voltam félreérthető, és még egyszer gratulálok!

Juca

tjuca

Juca!

Drága édes Juca! Hát megbőgettél. Te a klaviatúra fölött sírtál én a monuitor előtt. Nem, most már én is klaviatúra fölött. Szívemből örülök, hogy szépen és simán ment a szülésed, és Kinga csodálatos kislány. Jó volt olvasni a soraidat és valahogy ez adott reményt a saját nyomoromban. Hogy ez nekem is megadatik majd.
Hogy nekem is lesz egy Stöpszli a pocakomban és nem jön ki nagyon-nagyon idejekorán, hanem olyan ügyes lesz mint Kinga, Dóricica, Laura, Andris, Marci, Kendebaba és a többiek és jó hosszú ideg kapaszkodnak majd. Szeretném, ha tudnád, hpogy ezzel az írással több erőt önöttél belem, mint az elmúl 10 napban bárki. Nem tudom miért.
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz a kicsi körül és nem sokára megláthatjuk őt élőben is. Mondjuk az őszi talin.

Más. Ne vedd magadra, egyértelműen én voltam a hibás a Bea ügyben. Ő írt nekem egy mail-t, amire sem időm, sem erőm, sem energiám nem volt válaszolni. Sokat gondolkodom rajta, hogy egyáltalán mit is írjak, de majd megszületik a válasz.
mátra

Lányok!

Reagálást kérek Dorka felvetésére. Mi legyen a babásokkal a táblában.
Mindenkiét szeretném, a babásokét is és a régi topiklakókét.

Köszönöm.
mátra

Mátra!!Bár úgy döntöttem,hogy nem irok már IDE,de hidd el,nemakartalak megbántani!!!Csak sz@rul eset,hogy semmibe vetted az irásaimat!!Nem DOBUNK témát??Lehetne végre nyugi??
Nemakarom ezzel a témával kapcsolatban felhúzni megint magamat!!Ja!!És 11 hetes leszek a jövőhéten,ha kijavitanál,KEDVES!!!Ugye nem lesz több harag????

Kép
bea27

Bea!

Javítottalak a táblában. Nyugi van, csak Juca felvetésére reagáltam. Én nem haragszom senkire, rád sem. Ahogy elmondtam, - amire te mail-ben reagáltál- úgy gondolom most is.
Egyébként nem tudom, hogy miért pont én bántottalak, mert én visszaolvastam és igen is reagáltam az írásaidra, a kéréseidre a táblával kapcsolatban, veled örültem a terhességednek. Nem vagyok én ebben a topicban semmivel sem több, mint más. Még csak régi sem vagyok, mert vannak itt nálam sokkal régebbiek.

Tudod én egy olyan ember mellett élek, akinek az a filozófiája, ha nincs mondanivalód, ne beszélj. Ezt az előző együttlétünkkor már megtanultam, most ismét kezdem megszokni. A háborgó lelkem sem enged most nagyon mással foglakozni a magam baján kívül. Istennek hála, hogy Te nem érted miről beszélek, bár tudom mennyire félsz/féltél tőle.

Most nem akarok sem mentegetőzni, sem magyarázkodni. Angie a múlt héten írt mail-t. Nem válaszoltam még. Ha Zsúka hív van úgy hogy fel sem tudom venni a telefont. Mert dolgozom, vagyok valahol, vagy éppen ha ránézek a kijelzőre elsírom magam. Didó még tegnap kérdezett valamit a tanodáról. Dudduval egy hónapja kerülgetjük az anya témát. Senki nem háborodik fel azon, hogy pikk-pakk nem reagálunk.

Sajnálom, hogy nem értjük meg egymást. De akkora ez a topic, hogy vígan elférünk egymás mellett. Minden a te döntésed, én tulajdonképpen értetlenül állok az egész helyzet előtt, mert túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki/nekem.

Változatlanul szép, problémamentes terhességet és egészséges kisbabát kívánok neked, és remélem kiegyensúlyozott, harmonikus anyuka leszel majd.
mátra

sziasztok:)

Kicsit rostellem magam hogy nem tudom ugy kovetni a dolgokat mint regen,de egy kertes haz korul epitkezesekkel koritve mindig van tennivalo :oops:

Juca.Ez a tortenet nagyon meghato,es egyben csodalatos es szamomra egy picit felelmetes is.Kicsit tavolinak tunik hogy en is ilyet irjak,de remelemakkor en is hasonlo szep dolgokrol tudok majd beszamolni. :D

Sziaszka :cry: Nema :cry: Pedig epp kedezni akartam hogy hogy alsz,mert nezetem a tablat es...na de ennek mar nincs jelentosege nem fajditom a szived.Heeeee te is F1 es vagy?mi is.Nincs olyan futam amit ne neznenk meg.Te melyik cspatnak drukkolsz?mi McLaren-esek vagyunk,azon bellul KImi.

Matra draga.Latom hogy meg mindig nagyon faj.Ha ott lenek melleted kapnal egy nagy olelest.Kuldok virtualis Puszit. :arrow: PUSZI :)

syry.Gratulalok az eljegyzesetekhez.Sok sok boldogsagot :)

Roly.Jobban vagy mar?sok gyogypuszoka :)

Norwel.Megvallom oszinten be vok tojva,olyan jo most nekem.pici remeny es pici feladas van bennem.Tudom a bizonytalansag sem jo,de felek a csalodastol.meg mindig nem jott meg.Cicim nem birja a szoros dolgokat es a hideg meleg valtakozasat,viszont a hanyingerem elmult.Ami meg fura hogy pe-s nyakom van mar harom napja.nemhogy akkor lenne amikor kene neki :twisted:

dido.Most szivesen atadnam a menzim :P Kered?na jo,Kop...Monyo Ne remenykedj :roll:
monyoka

Sziasztok lányok! Kép

Nomi!
Kedves,hogy vagy?

Rolly!
Köszönöm kérdésed a gyerekek nagyon élvezték a gyereknapot volt ugrálo vár meg mindenféle!Este nem kellett altato! Kép Remélem már jobban vagy és a kisfiad is!Jobbulást nektek! Kép

Syry!
Gratulálok a hugod 12 hetéhez!Örülök,hogy jobb a lábad!

Szisszka!
Sajnálom az 1cn-ot! Kép De örülök,hogy nem viselt meg!

Ági!
Sokat gondolok rád holnap és mennek a drukkjaim a tüszőidnek!
De van egy olyan érzésem mivel sem hétvége sem semmilyen ünnep nincs egy-két napon belül szerintem tökéletes tüszőt fog látni az orvosod! :lol:
De jelentkezz holnap feltétlenül!

Juca!
Megkell hogy mondjam öszintén én is elsirtam magam és ilyenkor annyira akarom már én is átélni ezt az egészet!Annyira jol leirtad,szeretem ahogy fogalmazol és ahogy a szavakkal bánsz!Sajnálom a picikéd pocakját de remélem Unique homeoja bevállik neketek is!Gyönyörű hajasbabátok van!

Szdorka!
Én nem tudok ehhez hozzászolni mert én még zöldfülü vagyok itt!
De feltétlenül szerettem volna gratulálni neked a babácskához!És problémamentes boldog babavárást kivánni!

Mindenkinek jo éjszakát! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juj!
Kép
Didonak is irni akartam feltétlenül!
Mennek ezerrel a drukkjaim,hogy minél hamarabb megjöjjön a fránya menzi,hogy lehessen már ujra probálkozni!
Na most már tényleg megyek!
Jo éjt!

KépKépKépKép
aniko24

Szép álmokat mindenkinek Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép

Monyóka!
Ideért és mindig tudom, és nagyon jó hogy számíthatok rátok! Csak ne hajtsd túl magad az építkezéssel. Mert, ha esetleg nem véletlenül lett az a teszt pozotív... Kép

Szép időpnek néz ki. Úgy döntöttem ma megajándékozom magam egy fodrásszal, mert 10-én nem fogtok rám ismerni. Na meg valljuk be kicsit el is hanyagoltam magam az utóbbi hetekben. :oops:
Délelőtt ráérek, délután aztán, besűrűsödik megint.

Legyen mindenkinek szép napja.

Kép
mátra

Lányok!

Most jutott eszembe! Kép
Szerdán délután fenn vagyok Pesten és míg a párom(:)) nem végez van szabadidőm. Lenne kedve valakinek megnézni a Da Vinci kódot velem valahol este?
mátra

Sziasztok!
Hát sajnos szombaton már nem tudtam jönni, úgy belejöttünk apával a rendrakásba, h. a fél lakást átpakoltuk, aztán este meg koncerten voltunk. Vasárnap meg a fél napot átaludtam.. annyit bírok aludni. Ma megint megyek dolgozni, nem is tudom mi lesz velem délután, merthogy eddig minden nap aludtam 1-2 órát délután. Majd szólok a főnöknek, h. ha nem baj lefekszem aludni.. képzelem mit szólna :lol: :lol:

Eszter!
Nagyon örülök, h. ilyen jól megvagytok!:) Gyógyulást kívánok a család apraja-nagyjának!

Rolly!
Köszönöm a gratulációt.:) Azért én is csak azt tudom tanácsolni, h. próbálkozzatok és össze fog jönni az a baba. Persze tudom, h. tanácsokat osztogatni a legegyszerűbb.
Rettentően sajnálom, h. beteg vagy! Jobban érzed magad? Nekem 1 hete 38,5 volt a lázam én is nagyon féltem, és egész éjjel hűtőzuhany meg vizes törölközők voltak a főszerelők. Én valószínű megkérdezném a dokim, h. szedhetem-e ezeket, ha esetleg babás lennék. Persze ilyenkor még annyira de annyira pici, h. lehet, h. nem is árt neki annyira.. Látom közben megkérdezted a dokid is, nagyon jól tetted. Közben újra látom, már jobban is vagy, nincs lázad. Hurrá! Ha már a költőkről beszélgettek Mátrával én is elárulom, h. nekem József Attila a kedvencem. Kisfiad jobban van?

Nomi!
Hogy érzed magad Drága? Remélem már kicsit jobban vagy, még most olvasok vissza, nem tudom, h. írtál-e magadról, de hamarosan kiderül… úgy látom nem jelentkeztél azóta, gyere, nagyon várlak!!!!

Zita!
Azért majd várjuk a fejleményeket, ha sikerült eljutni a dokihoz.

Angie!
Remélem ma már te is leszel!Hiányzol ám!:)

Loryd!
Üdv. Ismét köztünk. Köszönöm a gratut. Jó utat kívánok Nektek Görögországban, érezzétek jól magatokat és várunk vissza.:)

Mátra!
Hogy érzed magad? Ha jól számolom, akkor ma vagy a 3. napon 90-ből. Most mit ehetsz? Én nagyon szorítok! Nem helyeslem, h. nem pihensz hanem dolgozol, de ha sikerélményed volt, akkor megérte. Most a lelki pihenésre lehet, h. több szükséged van. Annyira szeretem a kis képeket amivel esténként elbúcsúzol.:)
Annyira jó olvasni,h. ennyi mindent csináltál. Hát igen, egy rádiónál azért nem kis rutinra tehet szert az ember lánya..
Szerintem rettentő aranyos dolog a párjaiktól a reggeli, vacsora és egyéb elkészítése.:lol:
Én nagyon szeretem az ilyen „modern” „idős” embereket. A munkatársam nagypapája 80 éves és msn-ezik, skyp-ol és chat-el a neten.
Én sajni szerdán este 7-ig dolgozom….

Monyo!
Sajnálom, h. a ciklusod így szórakozik, bár én nagyon-nagyon tudnék ám örülni, ha azért szórakozna, mert babát vársz. Én mindenesetre a reggeli tesztelést javasolnám Neked. Azt viszony tény, h. ezek a tesztek nem a semmitől lesznek egy picit is pozitívak.:)

Ági!
Mi újság? Hogy vagy? Mizu a tüszőkkel? Mekkorák és mennyi van?

Anikó!
Milyen volt a gyereknap? Olyan aranyos volt anyukám, neked is meg a páromnak is küldtek sms-t gyereknapra.
Mi jót főzöl ma? :) :lol:

Syry!
Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok így utólag is!
És rettenetesen gratulálok a lánykéréshez..
Gratulálok a húgodnak a 12. héthez.
Lábad fáj még?

Norwell!
Hogy vagytok? Nagyon szép lett a vonalzód!:)

Szisszka!
Én is imádom a Forma1-et, de mióta babát várok, mindig átalszom a közepét.:)

Tjuca!
Dejó, h. itt vagy. És azt is, h. már otthon lehetsz kis Kingával. Csodás volt a szüléstörténet, megkönnyeztem.. Ezek a képek! Csodásak, egy kis tündér, és ahogy alszik Kofán..

Dido!
Milyen volt a hétvége?

Bea? Hogy vagy? Émelygés? Gratulálok a 11. héthez.:)

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Kép

Sok puszi! Kép
Vendég

Sziasztok!

Mátra!

Mi tegnap néztük meg a Da Vinci kódot! Nagyon izgalmas! Meg egyébként is Tom Hanks a kedvencem :D

Mostanában keveset írok, mert nincs mit. Ez a ciklusom elég gyatrára sikerült. DE! rendszersen olvaslak Benneteket!

Valószínüleg szeptemberben visszamegyek 4 órában dolgozni, július végén ugyanis 2 éves lesz a lányom :(

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Nomi!
:( kedves, tudom mit érzel. A vizsgálatokat el kell kezdeni. Én is féltem tőle, és ma sincs ínyemre, de hát ez van. Én is el szoktam akadni közben, aztám újult erővel, mindig újra belevágok. ÉS egyszer csak eredményre vezet.

Szisz!
:(
Mi mindenre jó a F1.

Anikó!
Nincs semmi, várom a menzit. ÉS minden erőmmel a júliusi nyaralásunkra koncentrálok. Két hét Olaszország!!! Még sosem voltam ilyen sokáig nyaralni, és ha már bébi nincs...kihasználjuk.

Monyó!
Azért még hátha. Tüneteid vannak, és ez azért nem rossz. Hő???

Lory-d!
Üdv újra itt.
3 hét Görögország. Micsoda önfeláldozás, hogy a férjeddel tartasz! :)

Mátra!
Isten éltessen sokáig!

Syry4
Sok-sok boldogságot.

Angi!
Nagyon helyes is, hogy írsz ide. Én ha írok-ha nem ugyanúgy foglalkozom a témával. Csak a cn-eket nem tudom.

j.
Vendég

Sajnos most nem tudok visszaolvasni - délután pótolom.
Most jöttünk az orvostól a kisfiammal, nem mehet oviba, torokgyull.
Én is nagyon köhögök, de már nincs lázam
Annyira nincs, hogy reggel 36,2 volt a hőm. Ezen persze teljesen kiborultam, dühöngtem, aztán sírtam, mert így tuti hogy nem sikerült a baba. Remélem 4 nap múlva(kb), ha megjön, nem borulok ki ennyire(vagy igen?) :(
Hát, most pocsék kedvem van, a párom vigasztal, meg azt mondja, nézzük pozitívan (hmm), és gondoljunk arra, hogy elmegyünk nyaralni - 5 éve sehol nem voltunk. És hátha ott majd sikerül!!
megyek dolgozni, sietek, még képes leszek elkésni.
A legrosszabb, hogy ilyenkor dühös vagyok magamra és aztán meg azért vagyok dühös, hogy hogy lehetek olyan hülye, hogy magamra haragszom...stb. Nagyon érthető vagyok, gondolom.
Megyek, este jobb kedvvel jövök! (?)
Puszi
Rolly
rolly

Rolly!

Én is egy nyaralásnak adtam még esélyt. Hátha.

j.
Vendég

Sziasztok!

Először is!
Nomibogár: nagyon sajnálom, ami történt. :( De ne keseredj el ennyire. Bár ezt én mondom, aki minden 1. cn napokig bőgött. De végülis azt akartam írni, hogy ne add fel. Én nagyon szurkolok neked, mert nagyon bíztam egy pozitív eredményben, de gondolom te is.

Ismét Bp-n. Látom nagyon szépen termeltetek.
Nagyon jó volt otthon lenni, anyukám úgy örült.
:) És ettem sok cseresznyét, bár még nem volt olyan érett, de talán majd 2 hét múlva. Mindenesetre nagyon muris volt gumicsizmában (mert zuhogott az eső végig) cseresznyét szedni. A szomszédok is kiröhögtek, mert a tesőm 42-es csimáját vettem föl. Na már csak a traktor kellett volna. 8)

Angie!
Akkor most mi a következő lépés a vizsgálatok sorában?
Végülis milyen lett az eredmény?

Norwell!
Hát azt jelenti az alacsony vércukor érték, mert azért valljuk be, hogy a 4,4 éhgyomrinak picit alacsony, főleg, ha babát vársz.
Én azért beiktatnék két szelíd uzsit az reggeli és a vacsi közé, plusz 1-2 energiadús gyümölcsöt.
Azért az aceton nem a legjobb, leírtam már miért.
És büdös is. :lol:

Sziszka!
Róka koma csak kint ül az ajtóban, de nem engedjük be csak azért se!!! :lol:
Köszönöm kérdésed, elvagyok. Jó nektek írogatni, és jó olvasgatni.

Rolly!
Ja, a haspuszi csodákat művel, ajánlom mindenkinek.
Bocsánat, de én mindig élveztem az évvégéket. Főleg amikor kiírtuk a táblára végre, hogy pl ció.
Aztán annak is örülök most, hogy végre nincs vizgsidőszakom, és életemben most először lelkiismeret-furdalás nélkül nem csinálok semmit. Nagyon élvezetes. :lol:

Monyóka!
Mesélj, hogy mi van azóta. Nagyon várom a jó híreket.
Sajnálom, ezt a bizonytalanságto. Azt kívánom, hogy minden jó legyen, és nagyon szurkolok.

Ebba!
És az a kanbuli nálatok volt? Hogy viselted? :lol:

Lory!
Köszönöm, bár őszintén bevallom, hogy én nem emlékszem rád, ezért ezer bocs. :oops:
De jó lesz nektek 3 hét Görögország.
Én is mehetek? :wink:

Syrynx!
Jaj de gratulálok!
Ez aztán nagyon szép leánykérés lehetett. Legyetek nagyon boldogok! És utólagosan is boldog névnapot!

JUCA!
Most már nem tudok mit írni. Csak, hogy újra gratulálok, és hogy örülök, hogy minden rendben ment. :)
A soraiddal nagyon meghatottál (persze a bőgés nem maradhat el). Köszönöm, hogy leírtad, mert ez újabb élmény volt.
Szóval akkor meg voltál elégedve Vámosi doktorral? :wink:

Pupy!
Fészekrakó ösztön? :wink:
Rejtam is majdnem kijött párszor, de még türtőztetem magamat.

Junkó!
Mi újság?

N

Kép
narco

Ha már vizsgákról esett szó, és be kell pótolnom a hétvégét:

"A következő kérdés a University of Washington kémia szakának egyik ZH-ján ténylegesen előfordult: "A Pokol exoterm (hőt ad le) vagy endoterm (hőt nyel el)? Válaszát bizonyítsa is."

A legtöbb hallgató állítását Boyle törvényével próbálta igazolni (a gáz lehűl, ha tágul, illetve felmelegszik, ha sűrűsödik) vagy ennek valamilyen változatával.

Volt azonban egy, aki ezt írta:
Először is, azt kell tudnunk, hogy hogyan változik a Pokol tömege. Tehát, tudnunk kell, hogy milyen sebességgel érkeznek új lelkek a Pokolba, illetve milyen sebességgel hagyják el azt. Azt gondolom, hogy bizonyosan feltehetjük, hogy ha egy lélek egyszer bekerült a Pokolba, sosem fogja elhagyni. Ebből következően egyetlen lélek sem hagyja el a Poklot. Azt illetően, hogy mennyi lélek érkezik a Pokolba, vessünk egy pillantást a világon manapság létező vallásokra. Ezen vallások egy része azt állítja, hogy ha valaki nem hívője az adott vallásnak, akkor bizonyosan a Pokolba kerül. Mivel több, mint egy ilyen vallás létezik, és mivel az emberek nem hisznek egynél több vallásban, levonhatjuk a következtetést, miszerint minden ember, illetve minden lélek a Pokolra jut. A jelenlegi születési és halálozási arányokkal számolva arra számíthatunk, hogy a lelkek száma a Pokolban exponenciálisan nő.

Most nézzük a Pokol térfogatának változását. Boyle törvényének állítása alapján ahhoz, hogy a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban változatlan maradjon, a Pokol térfogatának növekednie kellene, ahogy új lelkek kerülnek bele.

Ez két lehetőséget ad:
1. Ha a Pokol lassabb ütemben tágul, mint amilyen gyorsan lelkek lépnek be, vagy egyáltalán nem tágul, akkor a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban növekedni fog egészen addig, amíg teljesen el nem szabadul a pokol.

2. Természetesen ha a Pokol gyorsabb ütemben tágul, mint a lelkek számának növekedése, a hőmérséklet és a nyomás csökkenni fog addig, amíg be nem fagy a Pokol.

Tehát melyik is az igaz?
Ha elfogadjuk azt a posztulátumot, amit Theresa adott nekem még az első félévben, miszerint "hamarabb lesz fagyott éjszaka a Pokolban, minthogy lefeküdjek veled", továbbá figyelembe véve a tényt, hogy azóta sem sikerült szexuális kapcsolatba keverednem vele, következik, hogy a (2) lehetőség nem lehet igaz, és ezért biztos vagyok benne, hogy a Pokol exotermikus.

Ez az egyetlen diák kapta meg az "A" minősítést
:!: :!: "

Puszi: N

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
Kép

Rolly!
Igazábol én a hőmérőzéshez tök béna vagyok de mintha a hőnek csak egy-két nappal a menzi elött kellene leesnie!Nem lehetséges hogy a gyogyszerek befolyásolják?

Narco!
Örülök,hogy jol érezted magad anyukádéknál!A gumicsizmás kollekcodat én is megnéztem volna! Kép

Junko!
Olaszország nagyon jo lesz!Lehet hogy meghozza a gyümölcsét! Kép Legalább is tiszta szivemből kivánom!

Pupy!
A mai menü még képlékeny éppen rágodom rajat hogy mi legyen!
Kép

Monyoka!
Hogy vagy?

Juca!
Olyan édes a picikéd ahogy apáján alszik!Én az egyik képen mintha mosolyogni látnám alvás közben!Biztos angyalokkal álmodik egy ilyen kis tündér! Kép

Mátra!
Jo fodrászkodást!Szép legyél!De te igy is az vagy akár milyen is a hajad!

Brill!
Hogy vagy?
Kérdezni akartam,hogy meddig vár az orvos a menziddel?Mit mond mikor kezdi el ha nem jönne meg?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Padlon vagyok :cry: Nem birtam a bizonytalansagot es teszteltem.Ujjab negativ.
pedig minden jel arra utal,na mindegy.
Dido bocsi de nem adom a menzim.kell nekem is.csak jonne mar meg.
monyoka

Monyo!
Bocsánat, nem szeretném ha azt gondolnád hogy tapintatlan vagyok mert igy kérdezősködöm!De a 6-al csináltad megint?
Hőd?Annyira szoritok!Nem mondom hogy ne szomorkodj mert az közhely lenne mivek az első cn.-on és is pityeregni fogok!

KépKépKépKép
aniko24

Monyo!
Annyira sajnálom. :(
Annyira szurkolok már neked, de rossz hallani ezeket a híreket....

Anikó!
szerencsére nem készült rólam fénykép :wink:

N

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Syry!

Gratulálok az eljegyzésetekhez. Kivánom, hogy minden álmod valóra váljon. :D

Rolly!

Kicsit jobban érzed ma magad? Remélem javulgatsz már. :)

Junkó!

2 hét Olaszország, nagyon jól hangzik. Tuti, hogy meghozza a gyümölcsét, hacsak nem a hányással fogsz küszködni addigra. :D

Angie!

Nagyon örülök, hogy nem tudsz nélkülünk meglenni, mert nekem is nagyon hiányoztál. :oops:

Anikó!

Ha megvan a menü mindenképpen írd meg, hogy a rendelést fel tud venni. :D

Juca!

Hát én se bírtam megállni sírás nélkül. Most meg magyarázkódok, hogy miért sírok a munkatársaimnak. :D Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok Nektek.
Ha a sogórnőd elintézte a kiegészítést szóljatok. Igazán nincs mit bár a másik fele is menne.

Monyó!

Tudom ez a legnehezebb, hogy türelem és idő legyen, de mást nem lehet tenni. Milyen tesztet próbáltál és mikor?

Nomi!

Sokat gondolok Rád :) , a doki majd megválaszolja a kérdéseket.

Mátra!

Nem értem, mi az, hogy elsírod magad ha a telefonodra ránézel. :?:
Aztán szép legyél, nem mintha nem lennél most is az. Olyan szép kis arcod és hajad van, hogy azt megirigyelhetnénk.

Narco!

Cseresznyésztetek egy tálból? :D A rókát pedig ne enged be. Örülök, hogy itt vagy.

A hétvégénk nagyon jól sikerült. Uncsitesómék voltak nálunk a másfél éves csemetéjükkel. Gondolhatjátok, hogy el nem vehette tőlem senki. Jött is utánam ha nem látott, és mondta, hogy "hol van a Zsuzsika?" Azt hittem megzabálom és haza se engedem.

Zsúka
zsúka

:cry: :cry: :cry:
remegek.
Most neztem meg a tesztet ujra.Ott a masodik csik,halvanyan de ott van.
Lanyok azt irta a teszten hogy 3-5 perc utan van meg az eredmeny.en most 15 perc mulva neztem ujra.
Most szerintetek ez hamis.Maskor ez a teszt egy honap mulva is sik negativ volt.Atutott a kontrol csik vagy mivan?
a hom nem tul magas.36,7.

aniko ez is 25 os erzekenysegu teszt.6os nincs.csak 10 es de olyat nem tudtam venni.

most bogok mint az allat :cry: :cry: :cry:
monyoka

Monyó!!!!

:lol: Én már kb 200 db tesztet csináltam, de amikor nem voltam terhes, nem váltott át pozitívba később!!!! :lol:

Ezt mikor csináltad? :?:
Vendég

Monyóka!

Nagyon boldog vagyok és teljesen szívemből szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

most igyekszem nem olyan hosszú időre eltűnni, és jegyzetelni. Mindenkitől bocs, aki kimaradt!!!

Norwell :) ,

Köszi, a jó példákat mindig szívesen hallgatja az ember, remélem nekünk nem kell 4 év, hanem már ezen a nyáron beköltözik a csöppség. Biztos nem hagysz otthon semmit, mire eljön a nagy nap, minden bent lapul a táskában, meglátod! :)

Anikó :)

Köszi, hát nem tudom, nekem is volt egy időben „progeszteron-mániám”, meg is nézte a doki, menzi előtti nap nagyon-nagyon alacsony volt, de állítólag az nem gond, menzi előtt 3-4 nappal még épp a határ fölött szokott lenni. Egy időben a clostit is azért adta, hogy attól majd megemelkedik a hormonszintem, de akkor sem sikerült. De sokszor bennem van még, hogy lehet, hogy mégiscsak a progi nem tökéletes…

Nomi :) ,
Nagyon-nagyon sajnálom :( , remélem már jobban vagy kicsit, fel a fejjel, nekünk is lesz babánk!! És ne aggódj, mindig lesz erőd továbbmenni a vizsgálatokban, mert annyira szeretnéd a babát, és így el is fogod érni a célt!! :)

Angie :) ,

Ne aggódj a közepes eredménnyel még bőven lehet spontán babád, és egyébként is a spermiumszám is nagyon ingadozó, egyik nap kicsit rosszabb, másik nap kicsit jobb, ez normális.

Rolly :) ,

Remélem, már jobban vagy, és a kisfiad is!!! Szurkolok Neked, jobbulást, és jönni fog a baba is hamarosan!! :)

Zita :) ,

Nekem is volt, már 17 napos ciklusom, még nagyon régen, aztán soha többet nem lett. Nekem is rövidebbek a ciklusaim, az olyanoknál ez talán előfordulhat, de ha még egyszer lenne, mindenképp menj el dokihoz!!

Monyó :D :lol: ,

Nem akarok hiú reményeket kelteni, de 15 perc után halvány csík, az csak egy dolgot jelenthet!!! :roll: :roll: Nagyon szurkolok!!!!! :)

Syry! :)
Gratulálok az eljegyzéshez, és nagyon sok boldogságot kívánok!!! :)

Juca! :)
Üdv otthon kis családoddal! Nagyon megható volt a történet, várunk, ha tudsz, gyere sokat mesélni Kingáról, és sok tejcsit kívánok a csöppségnek! :lol:

Junko :)

Két hét Olaszország biztos nem marad eredménytelen!!
:wink:

Narco :)
Csresznye, hm..... :)

Most mennem kell, üdv mindenkinek:
Réka
korek

kati.ma.kb 10 ora valahanykor.Most azt bambulom.neha latom a csikot neha nem.eleg halovany. most megprobalok lenyugodni mert a ferjemnek meg nem akarom megmutatni.
Majd par nap mulva csinalok ujat.akkor megprobalom egesz ejjel visszatartani a pisit.most 3 szor voltam az ejjel Wc en.rosszul alszom mostanaban.
Felek hogy megint az lesz mint tavaly.Ugyanez volt de akkor megjott :cry:

Zsuka koszi:)

Matra most hosszu hajad van?Milyen frizut szeretnel?
monyoka

Monyo!
Nekem az a nézetem hogy huszpercenként kell rápillantgatni a tesztre!Az a 2-3 perc lofütty!A barátnőm aki most 12 hetes terhes egy hét mulva vette elő az első tesztjét ami rápisiléskor negativ volt és egy hét mulva ott volt a két csik!Én is tartottam meg tesztet és egy honap mulva is csak egy csik volt rajta!
Az bizony pozitiv!!!!!!!!!!
Nagyon vigyázz most magadra és pihenjél ha van rá modod!
Úr isten ugy izgulok!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Monyó!
Nagyon szorítok, már tiszta lila a kezem! :wink:
Hajrá, hajrá! :wink:

Réka!
Még van belőle egy pici, ha szeretnél, bár még nem túl érett, de nem tudtam neki ellenállni.
Hogyan vagy?

Zsúka!
Akkor a minta már mindenképpen megvan, nem?
Olyan csodálatosak tudnak lenni a gyerekek.

Azért hétvégén volt szomorú dolog is, végülis lehet, hogy csak számomra.
Az uncsitesóm most 30 éves, tudom mennyire vágyik családra, meg babára. 1 éve találkozott csak egy sráccal, akivel már lakást vettek, meg esküvőt terveznek. Ezelőtt 4-5 hónappal felhívott, hogy babát szeretnének, és szerintem mit csináljon pl: vitamin, vagy egyéb. A hétvéégén már éreztem, hogy nem kellene elmondani neki, főleg örömködve nem. Ere anyukámék csakazért is felhozták ebédnél, és örömködve elmondták neki. Na ekkor már sültem.
Aztán a kertben külön megkérdezte tőlem, hogy "ugye jó érzés". na most erre mit mondjak?
Ez a legcsodálatosabb érzés a földön, de olyan szomorúan nézett rám. Azt mondtam neki, hogy hát most mér csak nyűg, de talán majd később jobb lesz.

de most ilyenkor mit lehet csinálni?Vagy csak én fogom fel roszszul?

köszi: N

Kép
narco

Naco.
En a masik oldalrol tudok csak velemenyt mondani.
Nekem nemreg jelentette be a sogonom hogy babat var.Iszonyu orommel koritve.Meg jo hogy telefonon beszeltunk igy nem latta hogy konyes lett a szemem.
O is tudja hogy mi is menyire szeretnenk,de ugy van vele hogy en meg fiatal vagyok van idom,o mar 37 eves es hat sietnie kell.
Az igazsag az hogy az fajt legjobban hogy a parom mar tudta,legalabb ket hete es nem mondta el nekem.
Akkor valahogy jobban rakeszultem volna es nem hebegek habogok a telefonba.
Mikor mondtam a paromnak hogy hivottt a tesod csak annyit mondott a dragam :sajnalom.
Ez mindent megmagyaraz.nem akarta hogy nekem fajjon.
Most viszont a annyira orulok neki hogy terhes hogy nemigaz:)atgondotam utanna es megemesztettem.

Az uncsitesodnak is ido kell es orulni fog moszatkaknak.
Nem kell azert neked lelkiismeretfurdalasod hogy legyen,neki is sikerul majd:)
monyoka

Monyo!
Remélem, hogy sikerül neki. Köszönöm a válaszodat.
Természetesen én is voltam a másik oldalon, de valahogy nem kellen azt éreznem, hogy ciki, hogy babám lesz.
Jaj ez olyan bonyolult.
vagyis lehet, hogy csak az a bajom, hogy mindig mások érzéseivel foglalkozom....

N

Kép
narco

Lányok!

Lenne egy kérdésem. Lehetséges, hogy valaki úgy terhes, hogy a menzi előtti has és derékfájás megvan csak éppen nem jön meg? Esetleg az a normális ha nem fáj a hasa és úgy marad ki a menzi?
Tudom, hogy minden terhesség más és mások a tünetek, de ezen jár az agyam egyfolytában. Ebben a hónapban minden nap szeretkeztünk sőt volt, hogy naponta többször. Ma vagyok a 27. ciklusnapon, végülis nem görcsöl a hasam csak szurkál a petefészkem és a méhem környékén és nem a derekam fáj hanem a vesém és a keresztcsonttájékomon.
Nagyon bele vagyok bolondulva ebbe a gyerek témába, annyira akarom!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem mikor lesz???????????

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Zsúka!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek :D
Mi sem vagyunk igazán pancsizósak, főleg a meleget viseljük nehezen, ezért is gondoltunk Prágára, mert csak északabbra van tőlünk :D

Pupy!
Még nem is kérdeztem, hogy hogyn sikerült a pénteki palacsintasütés :D :?: :?: :?:
Lehet, hogy ez a hortobágyi, bár én úgy tudtam, hogy azt nem panírozzásk és valami narancssárga fini trutyival öntik a végén le.
Egyébként nekem is tetszik, hogy megbeszéljük a menüt, mert gyakran főzök, a párom is itthonról szokott ebédet vinni magának a munkahelyére, csak olyan hamar kifogyok az ötletekből, nameg azokból amiket el is tudok készíteni, de majd itt tanulok :D
Egyébként én ma mákos tésztát csinálok :D , ez a férjem kedvenc étele :D

Angie!
Akkor már csak ezért is megéri jó sokat írni :D , és így gyakrabban jösz :D
Végül mi lett a Férjed pontos eredménye :?: :?: :?:

Norwell!
Biztos, hogy nem marad ki semmi a bőröndből :D , ha meg mégis majd a Férjed utánatok viszi :D
Én nagyon szeretm a kelkáposzta őzeléket, meg szinte minden főzeléket, de ezeket a férjem nem eszi, ezért csak nagyon ritkán csinálok :(

Sziszka!
Sajnálom az 1 cn-t :cry: , bár látom, most szerencsére a F1 leköti a figyelmed :)

Eszter!
De jó, hogy néha benézel hozzánk :D és képet is mindig szívesen vesszük, ha van egy kis időd.
Jobbulást a Családodnak, gyúgyulgassatok, hiszen a héten elkezdődik a naptári nyár :D

Mátra!
Pont a héten néztük meg a filmet :( , de ha gondolod egy beülős tracspartiban benne vagyok, ha nem ragaszkodsz a mozihoz :D
Köszi az infót.
A táblával kapcsolatban pedig egyet értek Jucával.

Rolly!
Köszi :D
Sajnálom, hogy a Fiad is megbetegedett :( , remélem Ő is hamar túl lesz rajta :!: :!: :!:

Ági!
Mi volt az UH-on :?: :!: :?: :!:

Juca!
De jó, hogy megint itt vagytok köztünk :D , persze azért Kofának is örültünk :D
Nagyon megható volt, ahogy leírtad Kinga születését :D , és nagyon szép Kislányotok van :D

Monyó!
Most már nagyon izgulok én is, hogy mi is van tulajdonéppen. Jó ötlet, hogy egy pár nap múlva csinálsz egy másik tesztet reggel az első pisiből. Jajjjj, úgy drukkolok Neked :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És szerintem küld csak azt a mensit :D :!:

Anikó!
Köszi :D , már én is nagyon várom.

Junkó!
Na majd ott tutira összejön :D , a barátnőméknek is ilyen volt tavaly nyáron. Már 2 éve járt dokihoz, és a prolaktinján kívül nem találtak semmit, arra szedte a bromót, persze a nyaralás alatt nem szedte, mert a projektben is pihenőt tartottak. És babásan jött haza, márc. végén meg is született a kislányuk :D

Nárcisz!
Jó is egy kicsit otthon lenni :D
Az írás nagyon-nagyon tetszett :D , hogy milyen pihent emberek vannak :D :!: :?: :!: :?:

Most megyek a boltba, mert nincs itthon mákom a tésztához :D

dido
dido

Zsúka!

Ismerős az érzés :D
Sokan írták itt a topicban is, hogy ilyen tüneteik voltak mensi környékén, és már nem jött meg mert, közben beköltözött a kis albérlőjük :D

dido
dido

Narco en csak annyit mondok hogy ezekert a babakert te nagyon megszenvedtel.Nincs olyan ember ezen a foldon aki elirigyelne toled oket.Nem ciki hogy babas vagy,megharcoltal ertuk.

Zsuka.Par nap mulva remelem kijelenthetem hogy ez a valaszom valos.
Bar nem tuodom hogy babas vagyok e,de ha visszolvasol akkor nekem menzis gorcseim voltak azon a napon mikor meg kellet volna hogy jojjon.Sot az egesz alhasam szurkalt meg hatul is.Akkor tutira vettem hogy megjon.Aztan szepen elmult es azota sem volt semmi fajdalom.
Ugy ahogy mondod minden terheseg mas.Anyosom vegig menzizte a terheseget,a nagymaman vegigrokazta,anyunak semmi baja nem volt.
nagyon szurkolok neked.Hany naposak a ciklusaid?
monyoka

Zsúka!
Nekem is fájt a hasam, illetve szurkált. És a mansi elmaradása után 3-4 napig görcseim is voltak, féltem is, hogy megjön. A barátnőm azt mondta, hogy neki is voltak.
nagyon szurkolok neked is, mint itt mindenkinek. :)

N

Kép
narco

Dido!
A sok kjaától itt nekem is nagyon csorog a nyálam. Most már annyira éhes vagyok, hogy szerencse, hogy anyukám készített nekem finomságokat.

Kép
narco

Sziasztok!

Mikor nekiláttam viszaolvasni, azt hittem, hogy lefordulok a székről! :D Nem semi mennyiséget termeltetek :) Naivan nem jegyzeteltem, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi maradt meg a fejemben abból, amit írni szerettem volna :oops:

Syry!

Elsőként neked szeretnék gratulálni eljegyzésetek alkalmából! Legalább 100 boldog évet kívánok nektek! És szép nagy családot természetesen :)

Monyó!

Hát a 20 körmömet lerágom izgalmamban! Te jó ég! Itt lehet valami! Mondjuk nálunk is úgy volt, hogy nagyon kis halványka lett a tesztem, és néhány óra alatt kicsit megerősödött a csíkocskám :D A teszt egyébként azóta is megvan, pedig már majdnem egy éve használtam el (pontosan június 28-án, reggel 5-kor :D :D :D )

Juca!

Köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetet. Gondolom mondanom se kell, hogy jól megkönnyeztem :) Nagyon ügyes voltál, Kinga pedig egyszerűen csodaszép kislány. Az összes képet megnéztem oda-vissza :) Az a nagy haj vadító!

A táblával kapcsolatban: ha gondoljátok, ki lehet venni a babásokat, nem szívesen foglalnám feleslegesen a helyet... :( Attól még tudni fogom, hogy ide tartozom... :(

Nagyon jól sikerült az osztálytalálkozó, szuperül éreztem magam. Apa egy hős volt, ügyesen boldogult Dórikánkkal. Vittem lefejt anyatejcsit, azt kapta meg üvegből. Szépen megfürdették anyuval, és már aludt is. Anya meg közben nyugodtan bulizhatott :) Illetve nyugodtan bulizhatott volna, ha nem lett volna egyfolytában otthon az esze :D Fincsi volt a vacsi, és még zene is volt, úgyhogy még csörögtem is egyet :D a régi osztálytársakkal. Persze vittem egy valag képet Dóricicáról. Dagadt a májam rendesen, mert szétdicsérgették :D

Biztos sokkal többet akartam írni, de most csak ennyi jut hirtelen eszembe, majd még úgyis jövök. Ilyen könnyen nem ússzátok meg, hihi :D :D :D

Ja, és Dorcus tegnap negyedéves volt, őrület, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: