Sziasztok!
Remélem, mindenkinke jól telik a hétvége, egész szép idő lett
Pat!
Én egyetértek veled, hogy fontos a szoptatásban való segítség, nekem is nagyon jól jött volna, de én úgy tudom, hogy ez a csecsemősök alapvető feladatához hozzátartozik. Úgy, mint a nem fogadott ügyeletes dokinak az ügyeleti idejében beérkezett vajúdó nő szülését levezetni. Az, hogy a szülőszobáról ki viszi el a gyerekemet, bevallom, abszolút nem izgatott, ennyire megbíztam a csecsemősökben. Bármelyik ugyanúgy vigyáz rá, nem ejti el stb. Én akivel találkoztam, mindegyikük nagyon kedves volt a babákkal, az más kérdés, hogy nekem nem nagyon segítettek. Az a gond, hogy én ebben azt látom, hogy az egyébként kötelező feladatot most már csak pénz ellenében végeznék el? Mert igenis feladatuk a szoptatás és a kézzel fejés megtanítása!!!! (nekem sem tanították meg

) Egyébként ez nem azt jelenti, hogy 3 napig mellettem ül valaki, hanem kb 10 percig segít a mellretételben (tudom, van akinél ez bonyolultabb, akkor egy kicsit többet!!!), előtte utána beviszem az osztályra és lemérik. És ha gond van, akkor egy kicsit többet segítenek.
Azért érint érzékenyen a téma, mert a párommal mindketten a közszférában vagyunk, és baromi sok tb-t fizetünk, és ezért elvárnám, hogy legalább az alapellátást megkapjam.
Egyébként, mint írtam, ha valaki megteheti, akkor jó dolog. De én inkább szoptatási tanácsadót fogadnék. Az egyik barátnőm fogadott csecsemősnővért otthonra, és fizetett azért az információért, hogy csak 3 óránként, csak az egyik mellből, ha nem elég, akkor tápszer. (Budapesten történt mindez)
Votiv!
Garázskapu

azért remélem, sikerült kimozdulnotok!
Művi meddővététel:
Ancsi!
A tv-ben azt mondták, hogy elvileg mindkét nemnél helyreállítható, de nagy az esély, hogy a műtét nem sikerül.
Én sem tudnám magamat alávetni egy ilyen műtétnek, de elfogadom, hogy valakinél ez megoldás lehet. Azért a 18 éves korhatár elég rázós, akkor még egész másként gondolkodik az ember...
Neet!
Férjem szerint is szíenéj
Indi!
Lehetne szerda a Bikás park???