A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Nomi!

Nem baj, ha sírsz, sírj csak nyugodtan....
Bárcsak ott lehetnék és átölelhetnélek. Kép
Vendég

Draga vagy Pupy! Megyek setalok egyet, hogy kiszelloztessem az agyam, estere hatha jobban leszek. Ami a legrosszabb, hogy el fogjuk kezdeni a kivizsgalasokat, es elore rosszul vagyok tole, hogy milyen bajokat fognak talalni. a gyerekert mindent megtennek, de lehet, hogy valahol el fogok akadni es nem lesz erom tovabblepni.

Kosz meg egyszer a lelki tamaszt...olyan nyomorult vagyok, hogy itt patyolgattatom magam. Puszi mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!

Nem vagy nyomorult, ilyet ne is mondj! Mi lelki és online barátaid azért vagyunk,h. az ilyen nehéz pillanatokban felemeljünk és meglásd újra,h. szép az élet.

Sétálj csak, várunk....
Vendég

Sziasztok Csajok!
Nagyon hiányoztatok ám!
Látom rengeteget írtatok!
Visszaolvasok, és jövök!

Szisz :lol:
szisszka

Kicsi Nomi!!!
Mi történt???? Meséld el nekünk a bánatodat, mert, ahogy Pupy is írta, igenis azért IS vagyunk, hogy a gondjaidat megoszthasd velünk!!!! Ha pedig elkezditek a kivizsgálásokat, és úgy érzed, hogy nem biztos, hogy lesz erőd a következő lépéshez, és megerősítésre van szükséged, akkor is GYERE és mi megpróbálunk segíteni, ha máshogy nem, hát vigasztaló szavakkal!!!! Kép Puszillak!!!

Anikó!
Bevallom őszintén, hogy a főzelékeket, bár nagyon szeretem, azért nem főzöm olyan szívesen, mint mondjuk a husikat... :D Valahogy abban több élvezetet találok, na meg a sütik.... Nálunk a sütés heti egyszer tuti, de van úgy, hogy többször is (nem csak én vagyok ám édesszájú, hanem apa is... :D )

Angie!
Nagyon várom én is a számszerű eredményt, de ha a doki azt mondta, hogy közepes, akkor azért az nem rossz! Főleg, ha belegondolsz, hogy egyetlenegy spermium is elég egy babához! :D

Narco!
Okozhat ez valamilyen problémát? Főleg így a terhesség vége felé? Mert a cukorterhelésem is tök jó lett (éhgyomri 4,4, kétórás 4,9), se ödémám, se magas vérnyomásom, se hasonló gondom nincs... Egy picit most be vagyok tojva, remélem, nem lesz gond...

Norwell+Kende baba
norwell

Nomi!
Teljesen értetlenül állok itt!
Minden olyan jol alakult,minden olyan igéretes volt!
Csináltál tesztet?Mi történt?
Még kb 100 kérdés tudnék feltenni!
De nem teszem csak várok,hogy mikor irod ki magadbol ami a kis szivedet nyomja!
Virtuálisan átölellek és sirjál csak a vállamon mert mi ezért vagyunk itt egymásnak!
Tudod örömben és bánatban!

KépKépKépKép
aniko24

Jajj, lányok!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak
vagytok!
Tegnap kivettem egy pihi napot. Gyorsan elintéztem a
teendőket, majd egész nap csak lustiztam és a kedvenc
sorozataimat néztem :)

Anikó, Nárcisz
Együtt érzek veletek apás témában.
Én 3 éve vesztettem el az apukám :(

Nárcisz
Hogy vagy?
Rókakomák még mindig nálad vannak?

Pancsi
Jajj, de jó, hogy jelentkeztél!
Mi van veled? Hogy vagy?

Bea
Fog még táncolni a babád a pocidban :)
Majd meglátod :) Akkora bulikat fog csapni odabent,
hogy csak na! :D

Brill
Hogy vagy?
Nagyon édes lehet Marshall :) Hát nálunk nem tudnak
feljönni az emeletre, igy nem tudnak az ágyunkba mászni.
Viszont a nappaliban a kanapéról simán kitúrnak. Az az
ő ágyuk és kész... és én mégis honnan veszem a bátorságot,
hogy odafekszem :) Hát ilyenek a boxerek... szerintem
ezért szeretjük őket, hihetetlen személyiségek :)

Anita
Hát, remélem ezek tényleg babás tünetek nálad! :)
De jó, régi-autó felvonulás :) Imádom az autókat :)

Dido
Simán bele lehet jönni a főzésbe! Én annyiszor
elrontottam egy csomó kaját... meg se tudom számolni.
Meg amikor a páromnak sütöttem a szülinapi tortát... hát
harmadikra sikerült :D
Én is láttam a Da Vinci kódot. Nálam a végére átment
"egyszer jó volt megnézni" kategóriába, viszont a
rejtélyek tetszettek, lehetett kattogni :)

Monyókám
Mizujs veled?

Évi, Timika
Gyönyörűek a gyerkőcök!
Képetakarok mééég :)

Éva
Szerintem az a 9 kg egyáltalán nem sok! Sőt, főleg, hogy
így is pille vagy! :) Én alapból 53-54 vagyok (de voltam
65 is:S)
Hmmm... nagyon jók a receptek!!! :) Elmentettem! :)

Anikó
Palacsinta? Imádom!Bár pont palacsintát nem tudok csinálni.
Azt a párom szokta.
Nálam mostanában a főtt tojással, sajttal, hortobágyi stb.
palik mennek.
Bár egy-két nutellásra most nem mondanék nemet!

Nomi
:(
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú vagy! :(
Mi történt?

Bocsi mindenkitől akinek nem írtam, de megint jó időbe
telt olvasni, és jegyzetelni!

Szisz'
szisszka

Szisszka!
Örülök,hogy jobban vagy!
A pihi meg nem árt!
Sajnálom az apukád!Borzaszto érzés ez!
Küldtem neked is egy kis palit!

Monyo!
Csak csendben kérdezném,hogy csináltál e abbol a 6-os erősségű tesztből mégegyet?
Amikor 6 évvel ezelött terhes lettem nekem pont 28 naposak voltak a ciklusaim!De annyira hogy orát lehetett volna hozzá igazitani!Amikor első nap késett minden nap csináltam két tesztet.Mindegyik egytől egyig negativ volt,és a 33-ik nap estélyén volt egy halvány csikom és több tesztet nem is csináltam!És kilenc honap mulva megszületett a kicsifiam!Én borzasztoan szoritok mert az a teszt nem lesz a semmitől pozitiv!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nomi!
:( Szusszanj és add ki magadból, itt mindig lesz aki meghallgat és segít ahogy tud!

Sziszka!
:(

Hétváégéseknek jó pihit!!!

MÁTRA!!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Norwell!
Hogy én mennyire bekajűálnék abból a főziből és mennyire kitolnék MArcival és magammal! Na de a szopi sem tart örökké... :)
Azért nem cserélném el!:D

Megvagyunk, jól vagyunk.
Marci Olivér neve MABU, vagy Baba. Minden nap alaposan megszeretgeti, néha kicsit túlzás,, de kordában tartható.
Estéink fekvés ügyben kezdenek formálódni, legkésőbb fél kilencre csend honol a házban.
Most kicsit macera, mert ha már a telet megúsztuk, szépen lerobban mindenki.
Olivér taknyos és köhög, Apa hangja szinte nincs is, ami nagyobbik fiának nagyon tetszik, mert nem tud kiabálni, ha garázdálkodik, nekem volt masszív torokfájásom, most egy kis orrfolyás. Bár én betudom az éjszakai futkosásnak, hiszen akkor azért ninc olyan meleg. MArci azonban mint a makk, szerencsére.
Tejcim most kicsit kevesebb a kelleténél, de igyekszem!

És ami még nagyon fontos!!!

MINDENKINEK KÖSZI A KÖSZÖNTÉST!!! nagyon jól esett!

És akkor most kotrok mosogatni és pihizni az esti műszak előtt!:D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Gyorsan kezdem az írást, majd a végén nyavalygok egy kicsit. :cry: :cry:

Kati76
Nem vettem be semmit! Sajnos este: egyedül, párom dolgozik, éjszakás :(

Narco
Haspuszi jó volt nekem is :lol:

Évi77
Szuper távlati tervek, bár akcióhegyek nem voltak, mert párom éjszakás a héten (viszont előtte reggel)
Dóri gyönyörűszép babuka!!!! :)

Sziszka
Ha utána is fájhat, az is megnyugtató, mert előtte is voltunk együtt többször középidő táján

Aniko
Jófej a dokid (akkor legyünk együtt, amikor a legjobban fáj).
Kisfiam már nagy, ahogy ő mondja: Kicsi vagyok, de már kezdek belenőni a nagycsoportba
Hát, ha sikerül is egy kistestvér, 5 év vagy több is lesz közöttük. Ha tavaly nem veszítem el a 8. héten a babát, akkor 3,5 év lenne közöttük, mert a babuka (aki szerintem kislány volt, én úgy éreztem), augusztusban született volna meg. :(

Zsúka
Én is sokat reménykedem (aztán mindig csalódom)

Norwell
Forró fürdőt nem, de forró zuhanyt vettem, bár nem segített, de jólesett
A leghosszabb magyar mondatot ma bevittem a suliba, tetszett a gyerekeknek

Brill
Belehúzás most elmaradt, remény azért van

Monyoka
A halvány pozitív is pozitív! Biztos, hogy jó volt a 2. teszt??

Pupy
Felvidítottál a bölcsekkel! És gratula a 7. héthez!!

Mátra
Tetszik, hogy ez a nyugalom szigete. Ezért jövök én is ide.
Kérlek, ne okold magad a baba miatt!!
Köszönöm a táblát! :)

Duddu
Vigyázz magatokra, jó nyaralást!

Syssy
Andris nagyon édes! :)

Kancellárka
Én visszaidézve azt hiszem, hogy a kisfiam reggel fogant. Nálatok minden OK, ugye nincs több ijesztgetés??

Nomi
Mi történt?? Úgy bizakodtam! Dühöngd ki magad, aztán meséld el, mi történt! Sokat gondolok Rád!! :(

Lányok, most jön a nyavalygás:
Képzeljétek el, már 3-4 napja köhögök, fáj a mellkasom, a hátam. Most voltam dokinál, ő meghallgatott, azt mondta nagyon erős hörghurut (én már tüdőgyulladástól tartok), írt fel gyógyszert. Most már fáj a fejem is, jelenleg 37,7 a hőm, ráz a hideg.
Most mi lesz a reményekkel??? És ha már esetleg sikerült??? ) Már több mint 3 éve így vagyok ezzel, mindig reménykedem). :cry: :cry:
Algopyrint vettem be a lázam miatt.
KÉRDÉS:
Dalacin szedhető esetleges babavárás idején (kérdem én a 21.cn-on)?
Most nagyon el vagyok keseredve!!!! Iszonyúan érzem magam, mindjárt megyek lefeküdni. A párom is nagyon szomorú, mint mindig, hisz mi van, ha most sikerült, aztán meg ez a betegség árt. És persze remélem, nem lesz tüdőgyull. belőle, szerintem lábon kihordtam az eddigi nyavalyákat, most meg szünet nélkül köhögög. És sírok, mert nagyon szomorú vagyok!!
Rolly
rolly

Mátra
Isten éltessen sokáig szülinapodon!!! És kívánom, hogy a következőn már egy babukával ünnepelj!!! :lol:
Rolly
rolly

Sziasztok:)
Pupy, Aniko, Norwell, Angie es mindenki: angyalkak vagytok, koszonom, hogy ilyen gyorsan itt voltatok a segitsegemre! Mar jobban is vagyok, ahogy elolvastam soraitokat:)
Olyan nagy tragedia nem tortent, ne ijedjetek meg, csak eppen negativ lett a tesztem. Most aztan raghatom a kefet 5.-ig, amikor megyek a dokihoz. Meg sose kesett ennyit, meg egyszer kb. 20 eves koromban volt ugy, hogy 33 napra jott meg (akkor voltak az elso vizsgaim az egyetemen), azon kivul 28-29. Apa csak ramnezett a reggel, es tudta, hogy mi a helyzet. Reggel nem tudtam kibogni magam, mert munkaba kellett menni, de egesz nap csak kerdesek kavarogtak a fejemben...aztan mikor hazajottem kiborult a bili :cry:
De szerencsere jol mukodom, egy jo adag boges utan kitisztul az agyam:) Na, de az uresseg es ketsegbeeses meg marad egy darabig...

Vigyazzatok magatokra, aludjatok jol!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Eszter, Rolly, nektek is kosz, hogy gondoltatok ram:)

Matra: nyavajgas helyett gondolhattam volna rad es kivanhattam volna Boldog Szulinapot! En kis egoista... Hat Isten eltessen sokaig:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Helló csajszik!
Hát kb fél órája olvaslak titeket,de mondanom sem kell, nem jutottam el oda, ahol hétfőn(!) leragadtam.
Addig nem megyek a 17 napos ciklusom miatt dokihoz, míg meg nem nézem, hogy most milyen lesz. És most az 5.napon vagyok. Szerintem a tüszőbevészés tett be neki, csak a doki akkor azt mondta, hogy szép petém van. na mindegy(illetve nem,de nem tudok már mit csinálni). Még sosem volt 28 napos a ciklusom. Max 25.

Mátra!

Isten éltessen sokágig! Remélem, teljesül a legfőbb vágyad!

Most van időm gépezni,mert nálunk nagy "kanbuli" van :D
A férjem meg 4 haverja nagy kártya-és darts partit rendez. így ma hanyagolva vagyok...
pussz zita
ebba

Helló Csajszikák!!Te Jó Isten!!Nem is tudom,hogy mikor jártam itt utoljára!!Bocsika!!De nagyon bevoltam havazva a munkával,meg volt egy 2 hetes külföldi munkautam is!
Mi újság van??
Mátra??
Tényleg ma van a szülinapod :?: :?: Happy Birthday :!: :!:
Még sajna nem nagyon volt időnk csak a babára koncentrálni,de ha egy kis levegőhöz jutok /Jutunk/Remélem Én is hozom a jó hirt!!Bár azért,ha nagyon akart már becsúszhatott volna!!Mi nem voltunk ellene :!:
Lory_D!
lory_d

Sziasztok!

Korek :( Új hónap, új remények

Rolly!
Most a betegséged kapcsán inkább hallgatok. Menj el orvoshoz. Én hibáztatom megam, amiért aszpirint vettem be...
Nagyon szorítok.

Nomi!
Kicsi bogár! tudom, és sokan tudjuk mit éreztél, érzel. Ha megtudják, mi a baj, akkor könnybben tudnak majd segíteni. Bízz elsősorban magadban és a férjedben. Fogom a kis kezed.

Angie!
Ugyem mondtam, hogy jó itt :) És ne haragudj, hogy még mindig nem volt időm írni a mail-edre. :oops: :oops: :oops: :cry:

Anikó!
Fantaszikusan főzhetsz!

Zsuka!
Hajrá! A babáért minden áldozatot vállalni kell! :lol: :lol:

Aki elutazik, pihen, nyaral jó utat, vigyázzon magára. (Itt elvesztettem a fonalat, mert elkövettem, azt a hibát, hogy úgy olvastam vissza, hogy nem jegyzeteltem :oops: )

Egyébként itt egy lemerült Mátra. Jujj de ki fogok kapni. :roll: Ma délután Ózdon voltam és dolgoztam , csak nem mertem szólni, mert tudtam, hogy nem helyes, amit csinálok. De olyan jól éreztem magam és végre sikerélményem volt és ez volt az első délután, hogy nem nyalogattam a sebeimet.
A gyümölcsnap jól ment. NEM IS VOLTAM ÉHES. Rengeteget ittam ezzel pedig átvertem a gyomromat. Mondjuk én eddig is keveset ettem, de azt este lefekvés előtt . :oops:
Minden esetre egy ideig hősiesen olvastam a recepteket, aztán ugrottam... :lol:
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat.

Most azonban azonnal elmegyek aludni, mert leragadnak a szemeim.
Puszi mindenkinek és BOCSÁNAT ATTÓL AKI KIMARADT.
mátra

Narco,Bea,Pupy!!Gratulálok!!/Most néztem a táblát!!/
Ez tök jó!!És Bea!!Láttam a picikédet is!Nagyon cuki!
Lányok!!Láttam itt egy kicsit feszűlt volt a légkör egy-két csaj között!!De az Isten szerelmére!Muszály ezt??Legyetek elnézőbbek egymással! :D :D Szép az élet!!Szeressétek egymást!!Ha meg valakinek valaki nem szimpatikus,hát ne foglalkozzon vele!!De ne idegeljétek ki egymást!!De ezt a témát itt már dobtátok!!TEHÁT:NYUGI!!TÜRELEM!!
Duddu!!Már ennyi idős terhes vagy??
Édes Mátra!!Hogy döntöttél a jövőt illetően??
Fogyókura után?Mikor lehet újra próbálkoznotok a babóval?
Mennyi új van!!Ez hihetetlen!És az újakkal mi újság??
Most lépnem kell,de igérem kicsit sűrűbben fogok ezután jönni!!
Beindul a saját vállalkozásunk,és talán egy kicsit több időm lesz!!
De előtte elmegyünk a Párommal 3 hétre Görögországba,üzleti útra ahol a Párom tesztel Motelokat,hotelokat,stb..............És csúnya lennék,ha nem mennék vele :!: :!: :lol: Most megyek,amint tudok jövök! :lol: Puszi mindenkinek!És csak semmi veszekedés!! :lol: :lol: :lol: Lory_D
lory_d

sziasztok.
nemreg ertem haza a varosbol igy csak magamrol egy picit.
hat nincs jo hirem.ma delutan teszteltem egy ujabb negativat.igaz 25 os tesztel mert 10 est azota sem tudok venni.
tegnap illetve ma kellett volna hogy megjojjon.betet tampon bekeszitve indultam a varosba erre iszonyuan elkezdtem gorcsolni,mint menzikor.Gondoltam mire beerek niagara lesz de semmi.aztan lefekveskor meg a cicim is bedurant egesz nap nyomast ereztem/zek a mehemben.Gondoltam hogy egy jo kis sex beinditja a dolgokat de meg mindig semmi :cry:
Most ket dolog johet szoba.
vagy a teszt valos volt es elindult valami csak felszivodott,vagy a 25 os tesztek meg nem mutatjak ki(na meg foleg hogy hulye letemre delutann teszteltem)
mindegy.vagy legyek terhes vagy surgosen jojjon meg.Olyan szepen kezdett beallni a ciklusom,most meg gatyazik
:cry:

Nomi,sajnalom.ne kesseredj el,fogunk mi meg egyutt orulni :P

MATRA BOLGOG SZULINAPOT:)

holnap jovok ha birok.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Eszméletlen, hogy mennyit bírtok írni, én teljesen elvesztettem a fonalat :oops:

Nomi! Nagyon sajnálom a negatív tesztet :(

Márta! Kép

Szép álmokat! Kép

Kép
Kép
Ági279

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Szép őszi napra virradtunk. :cry: Szakad az eső, fúj a szél és hideg van.
Remélem felétek nem ilyen az idő.

Legyen szép napotok, én megyek megünnepelem a szülinapom. Megyek dolgozni.

Aztán, ha hazajöttem ígérem válaszolok mindenkinek. :lol:

Sok puszi
mátra

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Mátra!
Születésnapod alkalmábol Isten éltessen sokáig!
Kép
Köszönöma dicséretet de van még rajta mit csiszolni! Kép Köszönjük a táblát!

Monyoka!
Ezek a tesztek nagyon megbizhatatlanok főleg a 25-ek!

Ági!
Veled mi a helyzet?
Örülök,hogy jelentkeztél!

Junko!
Hogy vagy?

Rolly!
Irtam neked privát üzit,de lehet hogy nem sikerült!
Ha még is jelezzél mert akkor küldenék egy litániát!

Loryd!
De régen jártál már felénk!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok! Kép

Most megyek takarítani, meg főzni, de délután jövök.:)

Puszi!
Vendég

Mátra
Köszönöm! Felhívtam most a dokimat, azt mondta, hogy a Dalacin szedhető meg Algopyrin is, mert a betegséggel és a lázzal többet árthatok egy esetlegesen elkezdődött terhességnek, mintha nem vennék be semmit. (Most megint pesszimista vagyok, hisz mért pont most sikerült volna??? De mégsem merek kockáztatni egy esetlegesen rossz gyógyszerrel.) A Dalacin még újszülötteknek is adható, megbízható.

Anikó
Megérkezett a privát üzi, várom a prof. tanácsait!!! Addig ne vegyem be akkor a gyógyszert??? De iszonyúan köhögök, és nagyon fáj az egész mellkasom. Ráadásul kellene valamit szednem, hogy teljesen felszaggassa a lerakódott hurutot. A gyógyszertárban majd kérek tanácsot. Csak nyűglődöm. :cry:

Mindenkinek szép napot kívánok az őszi idő ellenére! És, csak hogy mosollyal zárjam: :lol:

Rolly
rolly

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
Azt ugye mondanom sem kell, hogy ne felejts el kívánni (:))... Kép

Most nem tudok visszaolvasni :(... Gondolatban itt vagyok! :wink:
Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Aniko
Megkaptam, válaszoltam. Kérlek, jelezd, ha megérkezett (csak azért, mert ilyet még sose küldtem)
Rolly
rolly

Sziasztok!

Mátra!
Nagypn sok boldogságot kívánok Neked szülinapod alkalmából :D !!!

Mit dolgoztál Ózdon :!: :?: Mert én egyébként ózdi vagyok :D

Nomi!
Nagyon sajnálom a negatív tesztet :cry: , pedig én is olyan biztos voltam benne :cry:
Csak nyugodtan gyere és öntsd ki itt a szíved, azzal is megkönnyebülsz, mégha ténylegesen segíteni nem is tudunk.

Rolly!
A bronhitis nem játék, és ennek még lehet a szövődménye a tüdőgyuszi. Nekem tavaly volt, amikor 7 hetes terhes voltam és ezért a dokik nem akaratk gyogyit adni, csak a panadolt szedhettem a lázam csillapítására. De az sajnos kevés volt, úgyhogy a végén csak kellett valami antibiotikumot beszednem, de adiggra már 1 doboz nem volt elég :( , és nagyon el is húzódott, majdnem másfél hónapig kínlódtam vele. Úgyhogy szerintem ha azt mondja a nőgyógyászod, hogy azt a gyogyit szedheted, inkább az elején szedjed, és ne hagyd elhúzódni. Ráadásul ha most még csak a 21. cn-en vagy, akkor még csak mostanság fog beágyazódni, és minden könyv is azt írja, hogy az első 20 napban nem tudsz kárt okozni a babádnak.
Remélem, hogy nagyon hamar kigyógyulsz ebból a nyavalyából :!: :!: :!:

Most mennem kell, de majd jövök még :D

dido
dido

Rolly!
Megkaptam!
Köszi,remélem segiteni tudtam!

Nálunk itt gyereknap lesz a lakoparkba de elötte megyünk még egy családi ebédre! Kép
Mindenkinek további szép napot! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Itt szakad az eso hajnal ota, remelem nalatok szebb...
jo szombati hazimunkat mindenkinek, aztan meg jo szorakozast!
Nagy oleles es puszi mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Dido

Köszönöm a tanácsot! Már kiváltottam a gyógyszert, most délben veszem be az első adagot és most amit írtál, elgondolkodtat azon, hogy lehet, hogy jó lenne, ha legalább hétfőn itthon maradnék és pihennék. Még nem tudom, majd meglátom, hogy alakul a köhögés és a láz.
És jólesett az aggódásod!
Te lelkileg most hogy vagy???
Puszi
Rolly
rolly

Sziasztok!
Megint ideférkőztem a net közelébe. A kedvesem főz én meg próbálok visszaolvasni.

Mátra
Nagyon Boldog Szülinapot!! Kívánom, hogy teljesüljön minden vágyad/álmod/terved!!!

Nomibogar
örülök, hogy lassan kezdesz helyrejönni. Csalódott lehetsz, de ne hagyd hogy ennek egy súlyossabb foka: az elkeseredettség úrrá legyen rajtad. Azt írod félsz, hogy nem lesz erőd továbblépni, ha gondok derülnek ki a babaprojekttel kapcsolatban. Nem szabad már előre pesszimistának lenni. Én nem vagyok vallásos, de szerintem itt nagyon fontos a hit, az hogy higgyél abban amit szeretnél és ne add fel. (persze vannak biológiai dolgok, de ezek is kapcsolatban vannak a lelkünkkel.) Na jól van, nem okoskodok tovább.

Lányok,
nagy esemény történt, csütörtök este a párom MEGKÉRTE A KEZEM. Még most se fogom fel teljesen. Egy baráti párral voltunk vacsorázni (elvileg a névnapom volt az ürügy, hétfőn volt -Júlia, de akkor nem tudtunk elmenni.) Emlékezetes este volt, meghitt hangulat, kedves társaság, torta csillagszóróval és gyűrűt is kaptam. Ne nevessetek, de először nem is fogtam fel mi ez az egész. Kellett egy kis idő, mire megértettem. Nagyon boldog vagyok. Az esküvő időpontjáról nem is beszéltünk még. Hát ez történt. Éjjel nem tudtam aludni, egész hajnali 2-3-ig mert a történtek jártak a fejemben. Egy éve ismerkedtünk meg a párommal. Mindenképp meg akartam osztani veletek az örömöm.
(bocsánat, hogy kicsit hosszú lett.)

Angie
örülök, hogy megint írsz. Sajnos nekem sincs sok időm a munka mellett, ezért nem tudom mindig mindenkinek az üzenetét végigolvasni. Egyedül ez az oka, hogy ritkábban jövök és ritkán írok.
puszi Mindenkinek
syry
syrynx

Syrynx
Olyan jó, hogy újra írtál!! :D
Gratulálok az eljegyzéshez!!! És ahhoz, hogy ez ilyen szép és emlékezets volt és igazi meglepetés!! :lol:
A párod romantikus alkat, aki ilyen meglepetéseket tud szerezni Neked? Én nagyon szeretem az ilyen megható, szemekbe könnyet csalogató történeteket! Kívánom, hogy nagyon szép esküvőtök legyen és mielőbb hármasban élvezhessétek párod szeretetteljes meglepetéseit!!!

Én most jobban vagyok, a gyógyszer levitte a lázam, antibiotikumot bevettem, amíg ez az állapot tart, javítom az érettségiket. Itt nincs kecmec (hú, de hülyén néz ki ez a szó!), hétfőn le kell adni kijavítva :(

Sok puszi, ha tudok, még jövök ma
Rolly
rolly

Sziasztok!

Először is:

Kicsi Mátrám!!!
Istenke éltessen Téged nagyon-nagyon-nagyon sokáig, és teljesítse a leghőbb kívánságodat!!!
Kép
Örülök, hogy jól ment az első nap! Kitartás, már csak 89!!!!

Rolly!
Remélem, jobban vagy már!Kép
Nekem is azt mondta a doktor bácsi, hogy ha lázas vagyok, akkor sokkal többet árthatok a babának magával a lázzal, mint azzal, ha beveszem a gyógyszert. És ha megoldható, akkor tényleg maradj otthon és pihizzél, mert a fekvés, a nyugalom nagyon-nagyon sokat segít!

Syry!!!Kép
Nagyon gratulálok!!!! Visszaemlékszem a mi eljegyzésünkre, meg az esküvőnkre, annyira szép volt...

Nomibogárkám!Kép
Még mindig nem jött meg? Mert a tesztek egy része valóban megbízhatatlan, az első Kende babás tesztem nagyon-nagyon-nagyon halvány csíkos volt, annyira, hogy a barátnőm nem is látta rajta, csak én... :)

Monyóka!
Lehet, hogy a 25-ös nem elég érzékeny... Ha nem jön meg, akkor egy hét múlva nem akarod újra megpróbálni? Szorítok!!!

Bocsánat, ha valakit kihagytam, de még leszek, mert apa ismételten horgászik (hihetetlen, egész éjjel esett az eső, most is borús, de már nem esik, így hát alkalmasnak találta az időjárást a horgászatra... :D ). De nagyon szereti, és ki tud vele kapcsolni, ezért hát "elengedem"... :D Nemrég még én is mentem vele, de nagy pocival már nem lenne kényelmes.

Puszi mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok!

Norwell+Kende baba (36+2)
norwell

Hellóka!
Nézzétek, mit ügyeskedtem!

Kép

Jó, igaz???

Norwell+Kende baba
norwell

Syry!
Gratulálok az eljegyzésetekhez!
És tiszta szivből kivánom hogy gyönyörű esküvötök legyen és hogy nagyon nagyon boldogok legyetek! KépÉs utolag kivánok nagyon boldog névnapot neked! Kép

Rolly!
Remélem már jobban vagy? Kép

Norwell!
Jo is a horgászás!Mit csinálsz egyedül?

Mátra!
Drága küldtem neked: Kép

Dido!
Hogy vagy?Mentek valahova?

KépKépKépKép
aniko24

Norwell
Most tűrhetően vagyok, 3 dolgozat kész, amit azzal ünneplek, hogy benézek Hozzátok.
A vonalzód nagyon klassz! :)
A horgászást én nem szeretem (sajnálom a halakat), de szeretek a tó partján ülni, nézelődni, beszélgetni, olvasni...stb. A testvérem nagy horgász, vele voltunk mi is "horgászni".

Aniko
jobban vagyok, mint tegnap, de ha rámjön a köhögés, majd megfulladok. :(
Kisfiad hagy Téged internetezni? A párom most vitte el az én fiamat a szüleimhez, mert Szegénykém csak nyűglődött, hogy most nem tudok vele játszani a dolgozatok miatt.

Megyek is gyorsan folytatom, "ünneplés" vége, megígértem, mire hazajön, csak vele fogok játszani :P
Puszi
Rolly
rolly

Sziasztok!

Anikó!
Egypár cuccost bepakoltam a kórházi tatyóba, és épp azon merengek, vajon mit fogok elfelejteni... :D És közben netezek is, mint a mellékelt ábra mutatja... :D

Rolly!
Örülök, hogy jobban vagy! Szedd is csak a gyogyit, és tényleg pihizzél! Köszi a vonalzó-dicséretet, kíváncsi leszek, hogy frissíti-e magát, vagy újra kell mindig csinálni...

Norwell+Kende baba
norwell

Norwell!
Gratulálok a vonalzodhoz én is, tényleg nagyon ügyes vagy!

Rolly!
A kisfiam utálja ha internetezem igy többnyire akkor teszem amikor nincs itthon!Most gyereknapi mulatság van itt nálunk a lakoparkba és most kicsit esznek és gondoltam benézek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Na végre itthon.

Syry!
Nagyon-nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek. Kép

Dido!
Újra indult a tanoda és megkértek, hogy segítsek a szakmai rész bonyolításában. Úgyhogy most egy kicsit oda is köt majd a munkám.
Vissza tegyelek a táblába ciklusnap szerint? Már olyan régen akartam kérdezni.

Anikó!
Megkaptam, ment is 3 válasz :D

Rolly!
örülök, hogy tudsz jönni. Csak ne hajtsd túl magad. Biztos nem lesz semmi baj, de ha most nem is jött a baba, akkor a következő hónapban egészséges mamiban telepszik le :)

Köszönöm a születésnapi jókívánságokat. Olyan nagyon aranyosak vagytok
Kép [/u][/b]
mátra

Mátra
Úgy örülök, hogy örülsz nekem! :lol:
Jönnék én gyakrabban, mert szeretek Veletek beszélgetni, de tényleg nagyon nehéz, mert kevés a szabadidőm, illetve ami van, azt a kisfiam kéri, a páromról nem is beszélve, aki időnként nagyon kiborul, hogy alig van szabad hétvégém (a hétköznapokba már régen beletörődött :( )
Köszönöm a biztatást, ha nem sikerült ez a hónap, próbálom pozitívan nézni (ha már a teszt nem lesz az...), mert jövő hónapra már legalább meggyógyulok. Persze mondom ezt most így, a 22. cn-on, aztán meg tudom, hogy úgyis ki leszek borulva, mint általában az 1.cn-on mindig.
Most megyünk a kisfiamért, a dolgozatok jó része kész, ha lesz erőm, este még folytatom.
(Más: Mátra, fantasztikusan jó stílusod van!! - Értem ezt most a Beának címzett üzenetedre, döbbenetesen jó képek, gördülékeny stílus, teljesen lenyűgözött. Ezt már régen akartam írni, de hát az időhiány...)

Sok puszi Mindenkinek, boldog gyereknapozást a piciknek (és nagyoknak)
Rolly
rolly

Rolly!

Köszönöm :oops:
Mint Te én is a beszédemből élek. Volt egy kis kilengésem is, 5 évig voltam a Magyar Rádió megyei tudósítója. Így lett egy kis rutinom... :lol: :lol:
A baba pedig biztos, hogy összejön. Tudom.
mátra

Rolly, Mátra, Aniko24, Norwell és mindenki más, köszönöm a gratulációkat.

Rolly
jobbulást, ha lemegy a lázad levegőzzél sokat, jön a nyár a jóidő, szerintem hamarabb kilábalsz a betegségből, mint ősszel - télen.
Dolgozatokat javítasz, tanár vagy? milyen? (a szüleim is azok voltak, anyu: magyar-orosz szakos, ő is állandóan javított.)

Mátra
szülinap ünneplés meg volt? Családi körben a pároddal???!!

mára elköszönök
Üdv mindenkinek
syry
syrynx

Syry!

Igen, anyám felköszöntött, a párom (:)) is, de ő dolgozik a hétvégén Pesten van. Fönn is alszik, én pedig nem tudok most utána menni. Úgyhogy toljuk az ünneplést.

Remélem, Te nagyon-nagyon-nagyon boldog vagy. De szép menyasszony leszel...
mátra

Mindenkinek szép álmokat, jó éjt.

Kép
mátra

Ideértem végre :D , bár látom már mindenki szunyókál :D

Nomi!
Jó, hogy lekötöd a figyelmed, és nem gondolsz arra, hogy akkor most miért is nem jött meg. Bár egy pár nap múlva egy másik megerősítő teszt lehet, hogy nem ártana, mert vannak rossz tesztek, és 5. még több, mint egy hét. Küldök Neked nagy ölelést és buksisimit :) .

Rolly!
Szerintem mindenéppen jót tenne a hétfői pihi, én igazából azon csodálkozom, hogy nem írt ki a doki :?: :!: :?:
Köszi, már jól vagyok :D , és várom, hogy megjöjjön a mensi, hogy mihamarabb próbálkozhassunk újra.

Syry!
Gratulálok :D :!: :!: :!: , tényleg nagyon romantikus a Vőlegényed :D . Kívánom, hogy pocakos menyasszony legyél :D :!: :!: :!:

Anikó!
Milyen volt a gyereknap?
Nem, most itthon leszünk a hétvégén :( , mert a Férjemnek van egy kis maszek munkája amit meg kell csinálnia. Szerintem ez ki is fog tartani 16-ig, akkor viszont megyünk Gyöngyösre, mert a Keresztlányunk ballagni fog az ált. iskolából.

Mátra!
Milyen tanoda van Ózdon?!?! Húúú, szégyen, de én nem is tudok róla :oops:
Azért nem kéne még visszaraknod cn. szerint a táblába, mert ez a hónap esélytelen, hiszen nem lehetett. Majd ha megjött, akkor megint megkérnélek majd, hogy tegyél rendesen is vissza.

Most már én is megyek alukálni, mert a Férjem már húzza a lóbőrt :D

Szép álmokat Mindenkinek :D :!: :!: :!:

dido
dido

Mátra!

Az előbb el is felejtettem megkérdezni, hogy tudsz-é valami jó szállást Prágában, mert mintha írtad volna, hogy odamentek majd valamikor a nyáron.

dido
dido

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!!

Tegnap este elaludtam altatás közben, így már nem tudtam jönni. Nem tudom, ma milyen lesz a napon, de a kisfiam egész éjjel alig aludt, már ő is köhög, tehát ma valószínűleg nem leszek sokat sz.gép közelben. :(

Mátra
Te milyen friss vagy még vasárnap is!! Mikor lesz az utólagos ünneplés?? Biztosan nagyon szép lesz, hisz már az igazi ünnep, ha az ember azzal lehet, akit szeret. :P
A Magyar Rádiónál voltál??? Biztosan fantasztikus tapasztalatokat szereztél!
Bárcsak igazad lenne a babával kapcsolatban! :)

Syrynx
Magyart és németet tanítok. Akkor tudod Anyukádról, hogy a magyar valami iszonyat a javítás és készülés szempontjából. Tanítani imádom, Adynál most is olyan ügyesek voltak a gyerekek, hogy az mindig feldob.
Most egyébként németet javítottam, már csak kb, fél óra munka és KÉSZ! :o

Dido
A doki nem ír ki, mert tudja, hogy ritkán maradok itthon. Mióta egyszer kiírt, én mégis elmentem dolgozni, azóta már csak gyógyszert ír. Ha annyira rosszul vagyok, hogy csak feküdni tudok, úgyis itthon maradok.
Ma jobban vagyok, a holnapi napon még godolkodom (holnap témazárót kell íratnom - még nincs összeállítva :cry: ), meg egy másik osztállyal összefoglalnom.

BOCSÁNAT, hogy most ennyit írok a munkámról, de már mindjárt itt a tanév vége és ez a legnehezebb időszak tanárnak-gyereknek egyaránt.

Dido (még)
Drukkolok, hogy minél előbb megjöjjön a mensid, és utána nagy-nagy HAJRÁ!! Mennek a drukkok!!!!

Nomi
ha pár napig még nem jön meg, szerintem is csinálj még egy tesztet. Én mindenképpen csinálnék. És ha ez megint negatív lenne ( :( ), elég akkor feladni erre a hónapra.
Most hogy vagy??

Aniko
Gyereknap?? ma is folytatódik?

Mennem kell, a párom elkészítette a reggelit :lol:
Szép vasárnapot Mindenkinek!!!

Rolly
rolly

Rolly!

Hát a tapasztalatok... Eleinte nagyon jó volt. Viszont egyedül voltam a megyében, nem volt senki, akihez szólhattam volna, az írott sajtós kollégákkal volt kapcsolatom, nem volt szerkesztőség, a politika nyomott rendesen, a vége felé nem fizettek, szóval érdekes évek voltak. Viszont mellette is tanítottam.
Egyébként Ady a kedvencem :) Megyek hozzád órátl átogatni :D
Tudom micsoda őrület az évvége. Nálunk ez többször is megismétlődik egy évben a záróvizsgák előtt. Mert nem szeptemberben kezdődik minden tanfolyam, hanem folyamatosan.
Jó is az, mikor kész a reggeli :)
Nekem a párom a vacsorát szokta elkészíteni. Eleinte irtó ciki volt, hogy nem én csinálom, de most már megszokttam...

Anikó!
Próbálkozom a letöltéssel.

Dido!
A párom egy utazási irodánál is dolgozik, majd ott fog érdeklődni, de megkérem, hogy a héten ha megy oda tegye meg.

Nomi!
Csak halkan mondom, hogy az első teszt nekem is negatív lett. Egy hét múlva lett pozitív a második. De csak eddig kérem az egyezést. Tovább nem.

Pupy!
Minden rendben?

Anyámék a harmadik tortát rontják el :D Pedig mondtam, hogy én nem eszem belőle... Na mindegy. Lényegében nagyon jól sütnek, de most valahogy nem jön össze nekik. :lol:
mátra

Megvettem még két hete az Anyák Lapja májusi számát. Most került a kezembe még becsomagolva. Ha valki kéri szívesen elküldöm. Van benne egy csomó kedvezményre jogosító kupon, ahogy láttam.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: