Gyorsan kezdem az írást, majd a végén nyavalygok egy kicsit.
Kati76
Nem vettem be semmit! Sajnos este: egyedül, párom dolgozik, éjszakás
Narco
Haspuszi jó volt nekem is
Évi77
Szuper távlati tervek, bár akcióhegyek nem voltak, mert párom éjszakás a héten (viszont előtte reggel)
Dóri gyönyörűszép babuka!!!!
Sziszka
Ha utána is fájhat, az is megnyugtató, mert előtte is voltunk együtt többször középidő táján
Aniko
Jófej a dokid (akkor legyünk együtt, amikor a legjobban fáj).
Kisfiam már nagy, ahogy ő mondja: Kicsi vagyok, de már kezdek belenőni a nagycsoportba
Hát, ha sikerül is egy kistestvér, 5 év vagy több is lesz közöttük. Ha tavaly nem veszítem el a 8. héten a babát, akkor 3,5 év lenne közöttük, mert a babuka (aki szerintem kislány volt, én úgy éreztem), augusztusban született volna meg.
Zsúka
Én is sokat reménykedem (aztán mindig csalódom)
Norwell
Forró fürdőt nem, de forró zuhanyt vettem, bár nem segített, de jólesett
A leghosszabb magyar mondatot ma bevittem a suliba, tetszett a gyerekeknek
Brill
Belehúzás most elmaradt, remény azért van
Monyoka
A halvány pozitív is pozitív! Biztos, hogy jó volt a 2. teszt??
Pupy
Felvidítottál a bölcsekkel! És gratula a 7. héthez!!
Mátra
Tetszik, hogy ez a nyugalom szigete. Ezért jövök én is ide.
Kérlek, ne okold magad a baba miatt!!
Köszönöm a táblát!
Duddu
Vigyázz magatokra, jó nyaralást!
Syssy
Andris nagyon édes!
Kancellárka
Én visszaidézve azt hiszem, hogy a kisfiam reggel fogant. Nálatok minden OK, ugye nincs több ijesztgetés??
Nomi
Mi történt?? Úgy bizakodtam! Dühöngd ki magad, aztán meséld el, mi történt! Sokat gondolok Rád!!
Lányok, most jön a nyavalygás:
Képzeljétek el, már 3-4 napja köhögök, fáj a mellkasom, a hátam. Most voltam dokinál, ő meghallgatott, azt mondta nagyon erős hörghurut (én már tüdőgyulladástól tartok), írt fel gyógyszert. Most már fáj a fejem is, jelenleg 37,7 a hőm, ráz a hideg.
Most mi lesz a reményekkel??? És ha már esetleg sikerült??? ) Már több mint 3 éve így vagyok ezzel, mindig reménykedem).
Algopyrint vettem be a lázam miatt.
KÉRDÉS:
Dalacin szedhető esetleges babavárás idején (kérdem én a 21.cn-on)?
Most nagyon el vagyok keseredve!!!! Iszonyúan érzem magam, mindjárt megyek lefeküdni. A párom is nagyon szomorú, mint mindig, hisz mi van, ha most sikerült, aztán meg ez a betegség árt. És persze remélem, nem lesz tüdőgyull. belőle, szerintem lábon kihordtam az eddigi nyavalyákat, most meg szünet nélkül köhögög. És sírok, mert nagyon szomorú vagyok!!
Rolly