Indi: hát igen, mi is nekiálltunk szippantyúzni. Szerencsére nem fél a porszívó hangjától és az eszköztől se, ellenben ahogy lefogom a fejét és hozzáérek az orrához elkezd üvölteni

Úgyhogy nem fenékig tejfel azért a dolog. Ráadásul nem is alszik mostanában túl jól. Szerintem ez adódhat a fogzásból is + a taknyosságból is..
Azért gonolom ezt, mert amikor éjjel felriad, akkor nem sír, mint régebben szokott, hanem kiabál! És hiába mondta dokinéni, hogy ne nagyon rakjam cicre éjjel, mert hamar rászokik, sajnos nemigen tudom mással megvigasztalni és visszaaltatni...
tényleg valamelyikőtök írta, hogy a fogzás következményeként lett takonypóc a gyermek. Ez lehetséges???
Macs: Gratula az esküvőhöz! És Füli, hogy ül már??? Nem semmi!
Kamilla is állandóan ülni akar, de nem hiszem, hogy túl jó lenne még neki...
Mi a Campona mellé járunk Dévényis tornára. Ha érdekel valakit a tornanéni elérhetősége akkor meg tudom adni, bár ő is eléggé leterhelt.
Ja hát a lényeg: Kisnyúl és Angéla nagyon szép kisbébik! Mégegyszer gratulálok! Remélem Moosenak hamar rendbejön a didkója és menni fog a szopiztatás is ezerrel! Születéssztorit várjuk!!
Látom egy csomó talitok is volt amiről mi megint jól lemaradtunk

Pedig pl a Nemzeti az abszolúte jó lett volna nekünk, mert a HÉV-re simán fel tudnám tolni a babakocsit. Ugyanis autókám megint nincs (ezért nem is jelentkeztem nálad Indi a szakikönyvért), mert Apa új munkahelyén eddig még nem kapott autót és igy lenyúlta az enyémet

Ja Macs és aki építkezik, ha valami építőanyag gondotok van, csak szóljatok Apa szívesen segít, mert ő ezzel foglalkozik. Hátha tud valamit olcsóbban vagy ilyesmi...
Votiv és Blaye: London-Fo. Rylie irigy irigy

Londonban még sose voltam, Párizsba se, de Cote d'Azure-on már igen és az olyan jó volt!!!
Nem baj, mi Debrecenbe megyünk egy kicsit wellnesselni. Apropó: júniusban kb 600 szállodánál ha üdülésicsekkel fizetsz, a szállás 50 %-al olcsóbb!!!! Mi is ezt lovagoljuk meg!
Mi van még....öööö aki vizsgázott és fog annak hipp-hipp hurrá és drukk-drukk
Bog: ahogy olvastam, hogy elment a kedved a babanettől, mert a régiek eltűntek és sok az új azaz felhígult a társaság - persze, hogy rögtön magamra vettem és sokat filóztam, hogy írjak-e még ide egyáltalán, mert nem akartam/akarom hígitani a keménymagot. De aztán úgy gondoltam csak megmondjátok a frankót, hogy húzzak el ha erről van szó. Ha más nem is majd Ancsi, vagy Moose
Ja és mosolygós fitti kismamáktól kész vagyok én is!! Ez kb. olyan trendi lett most, mint a 20 kilós modell lányok a kifutón. Nem igazi! RR műcickója meg írtó gáz! Nekem egy műmellű nő ne mondja meg, hogy hogy kell jó anyának lenni és jó nőnek, mert én is emlékszem arra, amit valaki már írt, hogy simán lelépett forgatni külföldre, amikor még csöpp volt az első gyereke! És műmellből lehet egyáltalán szoptatni????
HM-et meg nem mutatták csak mellmagasságtól felfelé. Honnan tudjátok, hogy neki mekkora lett a hasa, vagy a feneke?? Az arcát meg a haját bármelyikünknek nagyon szépen ki lehetne sminkelni és kb 5 perce bármelyikünk tud mosolyogni és felhőtlen kismamának kinézni...nem igaz???
Na bedugultam.
szófosóRylie de csak azért mert Kamilla azt csinálja amit nem mondunk ki