A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, szegény barátosnéd :( igazad van, ne adja fel! :)

az ilyen "csatornamunkásoknak", mint HM és Pné MA, nincs benne olyan a szerződésükben, hogy a magánéletüket reklámozzák :) de nem is kérleltetik magukat sokáig, hiszen tudják, hogy szükségük van a reklámra. és azért húznak vissza melózni, mert három másik ácsingózik már a helyükre, és vsznű tudják magukról, hogy nem pótolhatatlanok. a régi forma visszanyerése meg szintén előfeltétele annak, hogy visszamehessenek dolgozni, de ezt szerintem ne irigyeljük tőlük, mert ez is áldozatos dolog, már a terhességet is végigkoplalják, esetleg szándákosan nem szoptatnak, hogy a mellük ne menjen tönkre, vagy 2 hónap "szoptatás" után irány a plasztikai sebész, lásd Rubint R.

egyszer Victoria Beckham szabadkozott, mikor a szemére vetették, hogy szülés után másnap soványabb volt, mint a terhessége elején. azt mondta: látnák csak a bőrömet, rettenetes...
ez számomra elegendő elégtétel :D
votiv

Jucus :) a Nemzeti az a Múzeum lenne vagy a Színház? Egyébként undorító locspocsot mondanak egész hétre, különös tekintettel a végére :(:(:( A bábszínházat úgy megnézném, ja és Ricsi bohóc volt reggel a TV2-n, angyon helyes ember :)

Votiv :) Én nem olvastam a könyvet, nagyon gáz? Mármint ciki, hgoy nem olvastam? Így aztán biztos a filmet se tudnám értékelni ...
indianyo

Sziasztok!

amilyen az idő,olyan a kedvem is :cry:
Kép

petergabi

Votiv a vesémbe lát: valószinűleg csak irigy vagyok... :( de már múlik!!!! :lol: :lol: :lol:
néha rossz látni, h másoknak mennyire jó, és nekem mennyire nem... :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi: hát igen, mi is nekiálltunk szippantyúzni. Szerencsére nem fél a porszívó hangjától és az eszköztől se, ellenben ahogy lefogom a fejét és hozzáérek az orrához elkezd üvölteni :( Úgyhogy nem fenékig tejfel azért a dolog. Ráadásul nem is alszik mostanában túl jól. Szerintem ez adódhat a fogzásból is + a taknyosságból is..
Azért gonolom ezt, mert amikor éjjel felriad, akkor nem sír, mint régebben szokott, hanem kiabál! És hiába mondta dokinéni, hogy ne nagyon rakjam cicre éjjel, mert hamar rászokik, sajnos nemigen tudom mással megvigasztalni és visszaaltatni...

tényleg valamelyikőtök írta, hogy a fogzás következményeként lett takonypóc a gyermek. Ez lehetséges???

Macs: Gratula az esküvőhöz! És Füli, hogy ül már??? Nem semmi!
Kamilla is állandóan ülni akar, de nem hiszem, hogy túl jó lenne még neki...

Mi a Campona mellé járunk Dévényis tornára. Ha érdekel valakit a tornanéni elérhetősége akkor meg tudom adni, bár ő is eléggé leterhelt.

Ja hát a lényeg: Kisnyúl és Angéla nagyon szép kisbébik! Mégegyszer gratulálok! Remélem Moosenak hamar rendbejön a didkója és menni fog a szopiztatás is ezerrel! Születéssztorit várjuk!!

Látom egy csomó talitok is volt amiről mi megint jól lemaradtunk :( Pedig pl a Nemzeti az abszolúte jó lett volna nekünk, mert a HÉV-re simán fel tudnám tolni a babakocsit. Ugyanis autókám megint nincs (ezért nem is jelentkeztem nálad Indi a szakikönyvért), mert Apa új munkahelyén eddig még nem kapott autót és igy lenyúlta az enyémet :( Ja Macs és aki építkezik, ha valami építőanyag gondotok van, csak szóljatok Apa szívesen segít, mert ő ezzel foglalkozik. Hátha tud valamit olcsóbban vagy ilyesmi...

Votiv és Blaye: London-Fo. Rylie irigy irigy :) Londonban még sose voltam, Párizsba se, de Cote d'Azure-on már igen és az olyan jó volt!!!

Nem baj, mi Debrecenbe megyünk egy kicsit wellnesselni. Apropó: júniusban kb 600 szállodánál ha üdülésicsekkel fizetsz, a szállás 50 %-al olcsóbb!!!! Mi is ezt lovagoljuk meg!

Mi van még....öööö aki vizsgázott és fog annak hipp-hipp hurrá és drukk-drukk

Bog: ahogy olvastam, hogy elment a kedved a babanettől, mert a régiek eltűntek és sok az új azaz felhígult a társaság - persze, hogy rögtön magamra vettem és sokat filóztam, hogy írjak-e még ide egyáltalán, mert nem akartam/akarom hígitani a keménymagot. De aztán úgy gondoltam csak megmondjátok a frankót, hogy húzzak el ha erről van szó. Ha más nem is majd Ancsi, vagy Moose :)

Ja és mosolygós fitti kismamáktól kész vagyok én is!! Ez kb. olyan trendi lett most, mint a 20 kilós modell lányok a kifutón. Nem igazi! RR műcickója meg írtó gáz! Nekem egy műmellű nő ne mondja meg, hogy hogy kell jó anyának lenni és jó nőnek, mert én is emlékszem arra, amit valaki már írt, hogy simán lelépett forgatni külföldre, amikor még csöpp volt az első gyereke! És műmellből lehet egyáltalán szoptatni????
HM-et meg nem mutatták csak mellmagasságtól felfelé. Honnan tudjátok, hogy neki mekkora lett a hasa, vagy a feneke?? Az arcát meg a haját bármelyikünknek nagyon szépen ki lehetne sminkelni és kb 5 perce bármelyikünk tud mosolyogni és felhőtlen kismamának kinézni...nem igaz???

Na bedugultam.
szófosóRylie de csak azért mert Kamilla azt csinálja amit nem mondunk ki :)
rylie

Indi!

Nemzeti Színház.és igen kaka esőt mondanak sajnos.nem tudom mi lesz így :evil:

Millenáris Parkban is lesz Minimax gyereknap,ott azt hiszem van fedett rész is.

Ricsi bohócot meg barátosnémék hívták meg gyerek szülinapjára az óviba.15.000ft-ot kért de jó állítólag.
20170114224602

Ja és amit ma olvastam és úgy, de úgy megörültem neki:
Decemberben Van Gogh kiállítás lesz a Szépművészetiben!!!!!!!!

Kedvencem!! :) :)

Da Vinci kódot én se olvastam :(
Nekem Amelie csodálatos élete az egyik kedvenc filmem :)

R
rylie

Rylie! Küldjél nekem mélben telefonszámot és akkor tudlak értesíteni, ha iylen közeli talit szervezünk - nagy szervezést nem igényel mondjuk, én szívesen jövök dedemmel kendőben, a Nemzeti Színház körnéykén jól el lehet üldögélni - és a Művészetek Palotájában például a Ludwig Múzeumban ingyenes az állandó kiállítás, úgyhogy nagy hőség esetén aprócska nem szaladgáló kőcökkel kultúrprogramot is lehet szervezni :) No meg nem messze van az István cukrászda, ahol a lyányok szoktak tornázni és finom sütik vannak :lol:
indianyo

20170114224602

Sziasztok! No próbálok felzárkózni...

Recca! Gratula az első lépésekhez! Remélem nevettél :D

Macs! Ahá! Már értem a szabókeresést.

Johi! Te mint kiszélesedett???!!
Szerintem igenis lehet az ember csinos tréningben is! A nő úgysem a ruhából árad, hanem bentről :) igaz ez közhely, de igaz! Még a kismamákra is!!!

Juc! Milyen volt Kamarerdő? Még én sem voltam ott soha!

Neet! Eszti biztos találkozott Indi anyukájával, s azért akart locsolni az esőben :D

Pat! Én voltam pont a háttérben annál a riportnál, s csodálkoztam is ezen a csecsemősválasztás témán... Akkor hallottam először. Jó lehet.... Valaki élni fog vele?
Nekem az Erzsike segített a legtöbbet! Idősebb, szemüveges, nagyon emberi, kedves és tapasztalt :)

Mooseról hír?

Ancsi! Nagyon jó a babakocsis szerelős kép :D

Zanza! Gratula! Szeptembertől én is megyek vissza suliba. Kiváncsi leszek, hogy fog menni?

Zsan! Bulást! +++++++++

Pocak! Néha mindenki felejt! A lényeg, hogy nem lett semmi gond :)

Szerintem hagyjuk a helyesírási hibákat. Szerintem.

Két kép a gyönyörűmről:
Kép pocis Kép combis
gödibarbi

Indi: köszi előre is küldöm a mailt. A MUPA-t én is kedvelem :wink:

Süti: tegnap én is bűnöztem és jó meleg fürdőben nagy adag eszterházy-s fagyit ettem, ami irtó fincsi!!!

És Recca majd elfelejtettem: gratula az első lépésekhez, még ha nem is láttad :)

R
rylie

Juc, a vasarnapit lehet, h mi is kihagyjuk (max bekukucskalunk a keritesen :lol: ). apa most mondta, h szombaton itthon lenne, igy inkabb akkor csinalnank valami csaladi gyereknapot. :) az ifj.parki programok meg asszem B-t meg nem kotnek le annyira. a belepo arabol meg inkabb veszunk 8 gomboc fagyit :roll: :lol:
recca

Barbi: Micsoda egy pókhas ez a lány!!! :) :) :) nagyon szépecske!

Erzsike segített nekem is a legtöbbet, pontosabban: csak ő segített. bár mi nem voltunk nagyon problémásak.

És ugyanilyen kék niveás dobozunk van a pelenkázón, amit mostanában Kamilla mindig meg akar szemlélni közelebbről ergo kész küzdelem a pelenkázás mostanában..úgyhogy javaslom, hogy amint hasra fordul Angéla dugd el a dobozt a szeme elől :)

Örülök, hogy jól vagy!

Rylie
rylie

Rylie!
Hát, én pont ezért nem írok.............
zuzmo1

Rylie! köszi :)
A nivea-s dobozt ajándék volt, de majd rajta tartom a szemem :wink:

Zuz! miért nem írsz? én írtam valamit? vagy teljesen más a téma?
gödibarbi

Barbi, micsoda poci! nagyon helyes a kiscsaj :)
ja es persze,orulok am :)

koszonjuk a gratulakat :)
recca

sziasztok,

Rylie,
úgy örülök, h lesz van gogh kiállitás! Imádom a festményeit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi,
kicsi lányod csuda édes!!!!!!!!!!!!

és Benkének még én sem gratuláltam az első lépésekhez!!! No, meg persze az apukájának, aki LÁTTA őket!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

csajok,
B ujabban eszi a falat (egesz pontosan a vakolatot). ebbol most kellene kovetkeztetnem valamire? vagy csak jo szorakozasnak tartja? v mezeskalacs hazikoban lakunk, csak en meg nem vettem eszre? :lol:
recca

Barbi:

nagyon édes kisbabád van :!:
Látszik,hogy a kajálással nincs gond :!: :lol:
Van olyan fotótok,ami a H-ban készült?Azokat gyűjtöm a sztimrés fotóalbumba.

Zuz:

:?: :?: :?:

petergabi

Barbi!
nem semmi a Pocakosod :)
te figyi! lassan kitalálhatod, hogy hova fogod tenni azt a sok motyót ott a pelenkázón, ha nem akarod, hogy a földön landoljanak :). én zsebes tárolót vettem az ágyra, de már abból is kidobál mindent, szóval csak puhákat és veszélyteleneket tudok bele tenni.

Zuz!
amúgy jól vagytok?
ancsipancsi

Rec: én is ettem kiskoromba a vakolatot és szépen megnőttem :)
állítólag mész hiány miatt valahol ezt olvastam, de nekem egyszerűen csak ízlett :)
rylie

Zuzi :) Miért nem írsz? Úgy látszik, ez az idő ilyen szomorúságokat hoz elő... Ha az van, amit gondolok, akkor én is elég új vagyok... De szerintem, Bogárka nem így értette, amit írt - ha nem erről volt szó, akkor befogom. Azért írjál, nekem te is hiányzol - meg másnak is. Fene ezt az időt!

Recca:) A mézeskalácsban sok a kálcium? Legalábbis a kutyusok olyankor nyalogtják a meszelt falat, ha kálciumhiányuk van :)

Barbi :) Angéla tökéletes, és a pocakja valóban figyelemreméltó :) és hogy vagytok? Milyen baba egyébként?

Gabi :) már jobb az idő nálatok? itt ugyan fúj a szél ezerrel, de legalább süt a nap.

A Duna tv-n azeri nap van, olyan érdekes ételeket főznek - hagymás-szilvás hal meg diós sóskás rándotta (kükü névre hallgat) stb.
indianyo

Barbi!

Kamaraerdő vasárnap lesz.
20170114224602

Ancsi!
Amúgy jól vagyunk..... Lencsiről az új fotó nagyon édes, feltűnt ám a változás! :wink:

Indi!
én vagyok ez egyik legújabb, és sajnálom, hogy így szétvertem egy ilyen klassz topicot :cry:
DE: Dominóra nagyon kíváncsi vagyok már, és üzenem neki, hogy múlt pénteken szőkítettem! :D

Recca!
Benkédnek nagy gratula! Biztos rossz, hogy Te nem láttad az első lépéseket, de Apa biztos nagyon büszke, hogy kivételesen ő volt ott, amikor először csinált valamit!

Barbi!
Bazsó a csecsemőkori fotóin ugyanilyen haspók! :D Biztos sok finom tejcsid van :) Gyönyörű a leányzó!

Votiv!
Nekem lassan már mindegy lenne, hogy mit nézek, csak eljutnék moziba :D
zuzmo1

eletjel: jobban vagyok, jobb a kedvem is, meg nem olvastam vissza, majd jovok :D de azt latom, hogy tokhulyek lettetek es osszevissza szomorkodjatok magatokat meg elkeserititiek egymast... AZONNAL ABBAHAGYNI!! es mindenki irjon es itt nalunk napsutes van es mindenki bombajo kismama meg anyuka es kesz 8)

readonly tunderkem meg innen is puszilom :wink: ja es a mesekonyvnek nagy sikere van :D
moose

Rylie!

Műmellből lehet ,de alig szoptatni.Nem saját tapsztalat hanem barátnőmé.Mondták neki,hogy persze,fog majd szoptatni.Na nem annyira tudott.ÉS Schobertműmellűrubintréka nem azért nem tudott mert mű a melle,hanem mert a kölkei 3 hónaposan közölték vele,hogy nem kell az anyatej!ÉS réka sem szopott egy percig sem,pedig anyukájának ömlött a teje.
ÉS hogyan lehet jó anya az aki mindig a TV-ben szerepel?nem a dedek mellett kéne otthon lennie?Naponta 4x látom legalább rékát azt észt osztva a kiamamáknak,a retekklubon.

:roll: forrás:Story
20170114224602

Zuzi, na neeee, egyébként meg nincs ez szétverve :D
no meg akik eltűntek, nem most és nem miattad tűntek el, hanem már vagy fél éve. persze azért nekem is hiányoznak többen. de ettől még nem érzem magam rosszabbul itt, csak más. persze akkor is más lenne, ha esetleg mondjuk megpocakosodnék :D (ma éjjel megint erről álmodtam, nagyon dolgozik a tudatalattim...) Mozi: semmi segítséged sincs? nem próbáljátok ki azt a játszóházi gyermekmegőrzést a Lurdyban?

Moose :D :D :D :D ja de örülök, hogy olvaslak!
votiv

Szijjja Moose :) Jól beszélsz :):):)

Zuzi, hallod???? ez csak egy félreértés, ne már!!! Jövő héten szerda vagy péntek megkuksiznám a szőke hajadat - na jó, Dé is jön velem :lol: Mit szólsz?

Jucus :) hálás köszönet a gyereknapi programért, nagyon jók lesznek, én valamikor elugrom :)
indianyo

Zanza és Neet,
hatalmas gratula a vizsgákhoz :D :D

Rylie,
Köszönöm szépen az építőanyagos felajánlást, ha megdobnál egy méllel, vagy egy elérhetőséggel, akkor megkeresnélek, hogy ne offoljuk szét a topicot :) És Fülinek is kell egy kis segítség az üldögéléshez, de annyira akarja és mindenbe belekapaszkodik, úgy húzza fel magát. Ha nincs más, akkor a saját nadrágszárát szorongatja. Nagyon ééédes :) Pelenkázás közben minden ellopkod :mrgreen: popsikenőcs tubusa, pelenka, törlőkendő, levett rugdalódzó, tökmindegy. És már vándorol is a szájába... :mrgreen:
Mostanában már hanggal nevet, nagyon élvezi, ha "most-aztán-felfallak" játékot játszunk, ha nagyon belejön, akkor ő is kitátja a száját és beleharap az arcomba, vagy a nyakamba és "mmmmmm" hangot ad közbe. :mrgreen:

Zuz,
én személy szerint nagyon hiányolnám, ha nem írnál... :(
Bogárka dettó..

És csatlakozom Moose-hoz: irgum-burgum lányok, ne tessen negatívoskodni itt. Most is süt a nap, madárkák: csirip-csirip-fütty-fütty, lehet sétálni, itt a gyerkőcnap , ezer szép és jó dolog van, koncentáljunk inkább ezekre.. :) :) :)

Barbi,
Pókpocakod nagyon édes, látszik, hogy nem koplal :)

Moose,
dejó, hogy javulsz, biztos a sok drukktól, meg + tól, amiket küldtünk innen :wink:

Jucus,
ebben az esetben menj ide is-meg-oda is :)

És beteszem ide a (számomra) legszebb fogatlan mosolyt a világon... hátha jobb kedve lesz mindenkinek :)

Kép
macskanyu

Recca, nagyim egyik ősrégi, 2000x elmesélt sztorija: nagybátyám másfél évesen elkezdte enni a vakolatot. mire nagyim elrohant az öreg falusi orvoshoz, aki azt mondta erre: hagyja csak angyalom, ez nem egy buta gyerek, tudja, mire van szüksége.
ez a sztori :D
szóval mai fejjel kalcium kell neki, ami nem csoda, hisz növésben van :D adj neki sok natúr joghurtot (több a Ca benne, mint a tejben, túróban), na de ezt épp neked magyarázom? :mrgreen:
votiv

KÖSZI A DRUKKOKAT, SIKERÜLT!!! :))))

És ha mégvalaki azzal jön, h nem ír többet, hátha őrá célzott valaki és hátha nem akarunk hallani felőle, ahhoz jól odamegyek, és a fülébe sikítok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mindenki írjon, meséljen, kérdezzen, vajúdjon, szüljön mááá, stb. Jóvan? Peace, babes!

Macs,
ma is fülinap van ám! És nagyon édes!!!

Gbarbi,
nem értem az esős hozzászólásodat, kifejtenéd? Vagy már úgyse aktuális? :)

neet
neet

Votiv, akkor biztos ezert szereti a (natur) joghurtot is :)

Neet, ugyi vagy :)

na en meg aztan nagyon hulye vagyok :evil: ugy bevasaroltam, h alig birtam hazajonni :lol: meg szerencse, h a kritikus szakaszon akadt segitsegem:) szoval talan tenyleg nincsenek veletlenek :roll:
recca

Neet :) te is jól beszélsz :) és látod, érdemes volt a söröket emlegetni :lol:

Eső: te írtad tegnap, hgoy Eszti három réteg ruciban locspocsolt az udvaron az esőben. az én anyukám meg a minap a zuhogó esőben esőkabátban locsolta a virágokat az udvaron :mgreen:

Macs :) Fülike gyönyörű, nekem is :)
indianyo

Rylie, Indi, Votiv, koszonom a hsz-eiteket. en is hallottam mar ezt az allitolagos(?) faleves-ca-hiany osszefuggest, de mindig azt gondoltam, h ez csak egy szep nepi hiedelem :lol:

Zuz, aha, apa is ezt mondta :mrgreen:
recca

Neet,
ugye nem rám céloztál??????????????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nem az a baj, h újak jönnek, hanem az, h a RÉGIEK MENNEK!!!
ezen nincs mit megsértődni, ez tény...Tavaly itt oltári klassz élet volt, mert mind, akik ide irtak vagy épp szültek, vagy épp szülés előtt álltak, hetente vártuk az új babókat, Emmát, Lizát, Vikkát, Zsombit, Donit, Fannit...és örületes jó volt!!! Egész más volt...mostanra a babók megszülettek, és anyukáik velük vannak elfoglalva, kivéve engem, aki a nagytesóra bizta a gyereknevelést! :wink:

szóval, nem kell itt szomorúan elkullogni, hisz ez egy nyilvános tér, az jön, aki akar, az megy, aki akar...

lehet, h egy év múlva ti is pont ezt fogjátok gondolni, amikor sok sok új kismami lesz, és a mostaniak, akik akkor régiek lesznek már hiányoznak, mert visszamennek dolgozni, rohannak a csemeték után, stb, stb...

szóval, hadd szomrokodjon az, aki szomorú, hiszen a gimis évekre is szomorkásan gondol vissza az, aki jól érezte magát...ez már sosem fog visszatérni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gratulációkat nagyon köszönöm!

Neet, ügyes voltál! :lol:

Lánykám nézte a babaképeket, és mindjárt mutat magára, mintha ő lenne a képen. :D :D

Barbi, nem semmi pocak! Milyen elégedetten nézelődik a második képen. :lol:

Macs, Füli nagyon szépséges! :lol:
zanza

Zsan,
deee... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neet
neet

bölcsi egykoron :lol:

Kép
indianyo

Indi,
úristen! nem csoda, h annyi neurotikus lett!!!!!!!!! Ezek a felnőttek kiabálnak az én gyerekeimmel... :? :shock: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
mi a bajod a függőággyal? én szívesen kipróbálnám, ha nem tudnám, hogy úgyis leszakad alattam :oops:

mondjuk két gyerek mellett tényleg nem lehet leányálom a netezés..., de meg kell próbálni :)

Zuz!
ha jobban összehaverkodnánk Pajikával, akkor én szívesen bevállalnám neked, míg ti moziztok. azért mégis csak más, mint egy játszóban. csak lehet, hogy Paji nem szívesen maradna mással, rajtad kívül!
ancsipancsi

Aranyosak vagytok!!! :D
De félre értettetek, mert nem sértődtem meg, NINCS is miért, vagy kire, csak olyan furán éreztem magam, és gondolkodtam, hogy amikor elkezdtem írni, akkor kik voltak még itt, és hogy miért tűnhettek el. Bogárka hiányzik, minden este olyan jókat írt, én általában reggelente olvastam el, és Petra aranyköpésein mindig jókat derültem. És visszaolvastam az archivokat, és szerintem nem is volt balhé...... Ancsinak igaza van, mert ami vele történt februárban, az tényleg durva volt.
NA, ENNYIT ERRŐL!!!

Votiv!
Egyre többet írsz pocakosságról. :D Szerintem az elhatározás már megvan :wink:
A nővérem az egyedüli, akire Bazsót rámerem bízni, de ő is utóljára március elején vigyázott rá. Lassan ideje lesz újra rábízni :D

Recca!
Falevés :D Szegény gyereket éheztetitek :mrgreen:

A vizsgázók előtt le a kalappal!!!!! Gratulálok! Nem is tudom, hogy vagytok erre képesek gyerek mellett!!!

Indi! :)
Akkor a jövő hétre szervezzünk talit! :) Remélem, jobb idő lesz!
Ez a bölcsi!!! :roll: Bár a függőágy kezd megint divatba jönni :)

Bazsóm egyre többet eszik darabosat. Ma sajtot evett és nagyon ízlett neki. Amilyen nehezen indult nálunk a hozzátápi, most olyan gyors léptekben haladunk, és ennek nagyon örülök!
zuzmo1

Ryle!
most olvasom, hogy...ugye tényleg érvényes a szmájli a szöveged végén? mert ugyebár én nem hogy nem mondom meg senkinek, hogy ne írjon ide, hanem nekem mondják, hogy ne írjak, úgyhogy légyszi , mint kemény mag, vagy kápó, semmiképp se említs. nem beszélve róla, hogy nekem legalább olyan arányban van kishaverinám az újak közül, mint a régiekből. tkp. mindenkit szeretek, csak valakivel jobban tartom a kapcsolatot és privátolni is szoktam.

mivel Bogárka nem ír mostanában sűrűn, majd én megmagyarázom :), hogy őt nem az izgatja, hogy újak vannak, hanem, hogy a régiek nincsenek. úgyhogy senkinek nem besértődni!
ancsipancsi

NA akkor melyik link fríssíti mindig magát?Mert nekem mindig valamelyik régebbi oldal jön be....
20170114224602

Zuzi!
megmondom én neked, hogy van ez, de ez teljesen OFF lesz. a fórumokon az emberek jönnek, mennek. egy ember, a téma fontosságára való tekintettel, befészkelheti magát egy fórumba, mind addig, amíg a téma valójában fontos számára, és akar időt szakítani annak tanulmányozására. ergo, ha egy kismama először terhes, érdeklődik, olvasgat, pánikol, kérdezget, viszont miután megszült, vagy miután talált itt egy dokit, lehiggad, és nem izgatja ilyen mód tovább az adott téma, hogy napi rendszerességgel kövessen egy topicot. az emberek jó hányada csak gond/kérdés esetén keres fel fórumokat, és azok megoldása után tovább áll. (leszámítva a görögöket, mert úgy tudom ők vitáztak a fórumokon, ami itt a Babanet Szt. Imre topicjában nem igen fordul elő :) )úgyhogy felesleges azon tűnődni, hogy ki volt itt régen, és hogy miért nincs már itt, mert üldöztetésben senkinek nem volt része, így nyilván vagy unalmassá vált számára a topic, , vagy megismerkedett pár emberrel privát és az elég neki, vagy nem szán rá időt, mert más dolgot helyezett előtérbe, ugyanis mindenki számára ami fontos, arra szakít időt. hogy egy személyes megjegyzéssel zárjam, én azért ragadtam itt, és azért kedves számomra a topic, mert azon túl, hogy bajban segítség, mindig megtudok újabb és újabb infokat, meg tudom beszélni/osztani a történéseket, és mindig kapok jobbnál jobb tanácsokat. persze ezen tanácsok nélkül is simán fel lehet nevelni egy gyereket, de mivel információs társadalomban élünk, számomra (lehet mondani, hogy sajnos) igen fontossá vált az Internet és az általa nyújtott kényelem. tkp. jól esik pletykázni és kész!
ancsipancsi

Jaj, Lányok!
Totál félreértettetek! :( De szerencsére van itt pár ember, aki megmagyarázta a dolgokat!!! :) Tényleg nincs bajom az újakkal, egyáltalán...hallod Rylie??? (Zuz, Neked nem mondom, mert Te már nem is vagy olyan új :))...hanem az a rossz, hogy eltűntek a régiek..és ahogy Zsan írta épp azok, akikkel együtt izgultuk végig a pocakosságot, egymás vajúdását, szülését (Ada, Manó, Oxi, Fic...stb.)....és mivel velük nagyon jó kapcsolat alakult ki, de innen eltűntek sok időt fordítottam arra is, hogy ezt a velük kialakult kapcsolatot ápoljam (msn, emilek), és sokszor azt vettem észre, hogy "kielégíti netelési igényeimet" ha velük így dumcsizok, ezért kevesebb energia maradt a topikra....de ez nem jelent semmiféle személyes negatív érzést senki ellen sem....
Egyébként meg teljesen természetes egy ilyen topikon a fluktuáció...több mint 3 éve, mikor még csak rídonli üzemmódban működtem állandóan cserélődtek itt az emberek, igazából azok írtak akik épp szülés előtt vagy szülés után álltak...aztán megjelent Votiv, Neet....meg akik még télen szültek (2004 végén), ők kezdtek el először találkozgatni a H-ban előadásokon :)...aztán jöttek a tavasziak, nyáriak és valahogy elég sokáig maradt egy stabil csapat....De ezt én teljesen természetes folyamatnak élem meg, hogy az utóbbi hónapokban ez sokat változott, hisz minden úgy van, ahogy Zsan is leírta.....

És tök jól esett, amit többen írtatok, és biztos, hogy fogok jönni továbbra is, de nem ígérem, hogy minden este......de ha Petrának van aranyköpése ígérem Veletek osztom meg először :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
sajnos az eltárolt link mindig az aktuális lapra vonatkozik, az a negyvenvalahányezres szám jelzi benne, hogy melyik oldalra dobjon. ha teledumálunk egy oldalt, akkor ugrik a szám és már nem aktuális a link, lépni kell. én kértem a szerkesztőt, hogy módosítson ezen, nem tudom, hogy az én szavamra hozzá fognak-e ehhez nyúlni.
ancsipancsi

ancsipancsi

egy kis érzelmesség: én nagyon szeretem ezt a topikot - és mindenkit szeretek benne! Én úgy kezdtem a babanetet, hogy először csak olvasgattam az engem érintő témákat, aztán csatlakoztam a várandósság ideje alapján egyhez, egy darabig élveztem is, de aztán úgy félidő táján elkezdett az a fórum csak arról szólni, hogy ki mit vesz a gyerekének és errő jó sok fotó ment - de értelmes témák elhaltak. Én meg közös téma híján kikoptam onnan. Itt viszont pont azt szeretem, hogy értelmes és kedves emberek beszélgetnek mindenféléről. A hangsúly a beszélgetésen van. És mindig, minden kérdésre és problémára van itt válasz és megoldás.

Ez nem reagálás volt valamire, pusztán spontán szerelmi vallomás :)
indianyo

Ancsi!

köszi,ez meg van csak nem vagyok,pofázkodtok,jövök és már elavult és lassan frissít...azt hittem van tutibb. :?
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: