A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan, Recc, hát nem is tudom. elvileg családi programunk van, de ha apafej ezalatt valami otthoni punnyadást ért, akkor lehet, hogy bepakolom Ezsvánt a perszonálkráftvágenba, és elhúzunk Kamaraerdőbe Torres Danira csápolni.

Zsan, talán kérdezd meg Oxit, ő jó gyakran találkozik ilyen problémákkal. egy dokit meg tudok én is, a Béres Szandi papája, és a MOM park mögötti egészségcentrumban rendel ő. de én dokihoz csak legvégső esetben mennék, talám még össze lehet rakni azt a gerincet. jó csontkovácsot is tudok, ha érdekel. és jobbuljál! puszi!
votiv

Votiv,

drága Lyányom, a Hollyday Paty /így, két L-lel :mrgreen/ a Kamaraerdei Ifjusági Park területén volt, egy nyári, szabadtéri dizsi. Ifjúságom egyik színtere...leplet rá :mrgreen: :wink:

Zsána,
sajnos, -szomorú tapasztalat-, ha begyulladt, semmit nem lehet vele csinálni. Ha s Honvédban, a Tóth főorvost, vagy a Varga dokit próbáld megcsípni ez ügyben.

Jucus,
tényleg 41. Bocs :) a többi infó viszont jó :)
macskanyu

érdekes, totál elfelejtettem írni... Kép
macskanyu

Macsek :) ez nem olyan, minta biciklizés? :D

na és erről jut a zeszembe, hogy amióta géppel írok többet (mindent), olyan randa lett a kézírásom, hogy fű. még az aláírásom is :wink:
vagy ez azért csak van, mert kialakulatlan személyiség vagyok? :shock:
votiv

lassan elkészülődöm, délutáni mozimatinéba megyünk apafejjel, megnézzük a pincsi-kódot. jót fogok szunyálni, miután 2-ig dolgoztam (szerda :?) lüke Isti meg hatkor keltett, mert porszívózni akart.
tegnap vettük az új bébiszittert :D Istók választotta ki :D
eddig szuper, csak kicsit korán kelő :wink:
és vajon a fijam mikor tanulja meg rendeltetésszerűen használni? mert már ideje lenne, hogy valami haszna is legyen :D

és ma reggel panaszkodtam apának, hogy kell egy új, mert ez a gyerek már elromlott! végérvényesen! :mrgreen:
votiv

régen egész jó volt a helyesírásom, legalább is ötösöket osztogattak rá :mrgreen: most meg szomorúan látom, hogyha visszaolvasom az irományaimat, miket sikerült begépelni :?
ha meg tollal, papírra írok, akkor nekem is rondább mint régen,ráadásul a gondolataim előrébb járnak, mint ahogy a kezem követni tudná és ebből is remek hülyeségek sülnek ki 8)

Lehet,hogy csak változik a személységed :mrgreen: és még ojjjan fijjatal vagy :mrgreen:

Kép
macskanyu

votivom,
a pincsi-kód alatt fogsz szunyálni? :lol: akkor hogy' írod meg a kritikáját :?: :mrgreen:
macskanyu

Lyányok! Ez nem helyesírás kérdése, elég hozzá a géppuskagyorsaságú gépelés és a visszaolvasás hiánya :mrgreen:

Votiv :) Ha hétvégén megnyerem a lottóötöst, akkor megfenyegetheted apafejet: ha nem tesz róla, akkor veszek én neked egy új gyereket :) Ja, de akkor Istipókot meg hazahozom cserébe, na áll az üzlet? Nekem ugyanis a takarítás a gyengém és egy porszívót jól kezelő delikvens elkél itt is :mrgreen:
indianyo

Bár egyszer, egy társaságban, találkoztam egy "Z" kategóriás bulvár-tollnokkal, aki kifejtette, hogy nem köll elmerülnie egy adott témában ahhoz, hogy írjon róla. Elég, ha két három embert megkérdez, valamint a szerkesztője megmondja neki, pozitív, ill negatív kicsengésű legyen a "kisszínes" és egy óra alatt összedobja a "szösszenetet". Gondolom, "mindent az olvasóért" jeligére... :roll:
Szerencsére nem csak ilyen figurák írnak :) hanem Votív-félék is :)
macskanyu

Votiv!

Ez a duma tetszik,nyúlom :lol:

Recca!

Lécci,lécci!

Kamaraerdei gyereknap infok:
felnőtteknek 800Ft,gyerekeknek ingyenes

Bohóc műsor,kézművesség hasonló dolgok lesznek.CSúszda verseny(azt nem tudom,hogy a csúszdák hogyan fognak versenyezni :roll: )

Ja és ami nagyon "tetszett":szimultán sakk bajnokság vagy mi. :wink:
20170114224602

És vasárnap ha az 28-a.
20170114224602

Zsanci!
te szegény! lehet, hogy a bunkó szomszéd okozta sokk ment a porckorongodra? talán segítene rajta egy wellnes nap a Rubintban... :? viszont tényleg Oxit kérdezd meg, nekem is nagyon jó tanácsot adott a kezemre.
ancsipancsi

Sziasztok!

Ancsi:
szuper a kép :lol:
De képzeld megtaláltuk a tuti boltot!!!Babakocsi szervíz :wink:
Már a hugom be is szerezte a belsőket :!: :D

Zsan:
szegény sógoromat műtötte 3-szor szalagszakadással a Béres és...nincs túl jó véleménnyel róla.Egyre rosszabb le a térde,már nem is hajlott szinte :(
Ezek után ajánlottak neki egy dokit az Uzsoki kórházban,aki pikk pakk helyre hozta mind azt,amit elcsesztek!
Mikor meghallotta,hogy ki kezelte a sógoromat elötte,csak annyit mondott"A Béres csak szép lányokat tud csinálni,mást nem" :lol:

Szörnyű lehet,nem irigyellek 2 gyerkőccel...biztos baromira fáj :(

petergabi

lányok,
köszi az infót, megpróbálkozom a honvédes dokival, protekcióban jó vagyok!!!! :wink: :wink: :wink:
csak hát az a baj, ha elmúlik mire odaérek, akkor mit tud tenni??? mert most is ez volt, hétfőre nyomorultam le, és csütörtökre jutottam el orvoshoz, szenksz tu de flexibilis orvosi ellátásnak... 8)

Juc,
én örülnék, ha élőben látnám torres danniit, de akkor ki vigyáz a gyerekeimre, amig én csápolok???? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
wellness bérletem megvan már (ezt kaptam szülinapra) de ugye úszni sem tudok úgy, ahogy jó lenne, és a masszirozás TILOS!! :? :?

szal, lejárok nap, mint nap, szaunázom, tejem egyre kevesebb az egyik mellemben, úszom, kicsi jakuzzi (nem értem, mi a nagy pláne benne????) akkor egy kis sóbarlang, aromaszoba, gőz...de ettől még nem lesz jobb a hátam...na, jól kipanaszkodtam magam, mi???? :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és igen elolvastam mindent! tyű..jó sok volt

tegnap hajnalban 1-től 3-ig ment a porszívó téma, végülis szippantyúztunk, de nem lett sokkal jobb a helyzet :(

ma is csak 1 órát aludt eddig, és csak kézben hajlandó megmaradni :( nem tudom, hoy most a foga miatt nyűgős, vagy az orrdugulás miatt....
de félek, hogy teljesen hozzászokik a kéziciplésre, amit nem bírnék minden nap..

és nem tudom, hogy le merjek-e menni vele sétálni, mert félő, hogy üvölteni fog mint a sakál....

na már ficereg is a kezembe, mert hogy képzelem én, hogy egy helyben maradok....

milyen sűrűn kell szippantyúzni?? én ma csak egyszer csináltam neki, gondoltam a következőt majd apjukkal közösen

egy csomó mindent akartam írni mint hsz, de Kamilla mindjárt kifordul a kezemből..igy majd később pótlom

r
rylie

Sziasztok!

Na, most már kicsit szebb a nap :D :lol: Azzal kezdődött a javulás, hogy felpróbáltam az egyik gatyámat, amit hétvégén találtam meg anyuéknál és azt hittem, hogy még fogynom kell bele, DE NEM, jó rám :D :D :D :D :D
Azután sétáltunk egy nagyot, persze én ügyes, itthon felejtettem a hordozókendőt, Marci meg még életében nem mozgólépcsőzött, és kicsit be voltam tojva, de szerencsére mindig akadt segítség :!: :!: Amikor hazaértünk, kivettem Balut a babakocsiból, Marci meg bemászott és elaludt :lol: :lol: Csak a fényképezőben nincs elem, így nem tudom lefotózni. Most meg Balu is alszik, és kb. 10 perc múlva indulnom kéne a lánykámért, na ez még izgi lesz :) :)

További szépülő napot mindenkinek!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Vizsga letudva, minden leadva, várom a két nagy napot, és kész vagyok. :) Ez volt az optimista verzió. :wink:

A nap híre 1.: Story magazinban Rubint Réka őszintén mindent elmond! Csak képeket láttam, azt is messziről, mert metrón utazva "olvastam" a szembe ülő néni kezében lévő irodalmi remekművet. 8)

A nap híre 2.: csoporttársam ma mesélte, hogy ikrei lesznek és mindenképpen Szt. Imrében akar szülni, és idősebb Barna lett az orvosa. Zuz, még talán találkoztok is majd. :wink:
zanza

húúú csajok, most nagyon beégtem :( :( :( Leszerepeltem mint anya :cry: :oops: :cry: Elfelejtettem, hogy ma csak délig van suli a lányomnak, igaz volt utána ügyelet, de azt az üzenőjében nem kértük... Asszem irány a doki, hogy valami antifelejtőt írjon fel :P ez már kóros :(
Csak nehogy végleg szép legyen a napom...
Már félek az estétől, mert apára is be vagyok "rágva" egy kicsit, asszem szólok neki, hogy kerüljön el, jobban jár :P :cry:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Bogarka, ismeros az erzes. Mondjuk en mas forummal vagyok igy. Rengeteg uj ember csatlakozott, a vegen mar azt sem tudtam ki kicsoda, a regi csapat meg teljesen szethullott. :cry:
Azert remelem nem vesztetted teljesen kedvedet!!!

Zsanci, jobbulast!

Mennem kell, mert apa vegzett a furdetessel. Meg annyit, hogy ma voltunk Deveny gyogytornasznal, azt mondta, hogy legalabb heti egy alkalom kell a csajnak, de inkabb ketto. Nagyon szimpi es kedves volt. Ultetesrol teljesen le vagyunk tiltva, hason es haton lehet csak a lanyzo.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A Torresdani az az, aki úgy néz ki, mint Tóni a BK-ban? Égnek zselézett haj, és a tinik sikítanak, ha meglátják?
Aki megy a koncertre, Jucus pl, dobálsz is majd be bugyit meg harisnyát neki? :lol: :lol: :lol: Holnap viszek is egyet, jó?
:D
Kamaraerdő most kimarad nálunk, a jó öreg Városlig van betervezve, de még semmi sem tuti.

Kisün,
hogy álltok a cd-vel?

Pocak,
gatya rulez!!! :lol:

Mindenkinek köszi a drukkot, aki küldött, aki meg arra gondolt, hogy he-he neet, úgy kell neked, az meg pukkadjon meg. :lol:

Zanza,
neked hogy sikerült? Nekem még töb hét, mire kiderül.

Zsan,
jobbulj!!

Tyűdefáradtvagyok.
neet
neet

Nem lehet editálni a hsz-okat? A több az 2 bé, csak .. tudjátok...
neet
neet

Sziasztok!

Csak kicsit benéztem! Zajlik az élet nálunk!
Párom alig ért haza a melóból rohant el, mert nagyszülei kutyáját kicsit széttépték!:( Bevitték az állatkórházba, már jobban van!
Timi meg délután lázas lett! Remélem nem tart sokáig és más hatása nem lesz az oltásnak!

Zsan!

Mit jelent, hogy begyulladt a porckorongod? Ez olyan idegbecsípődés, ami nekem szokott lenni?
Én egyszer kaptam ilyenkor szteroidos injekciót a derekamba! Nem volt semmi, de hatott! Együttérzek veled és jobbulást!:(

Juc!

Még oda is kérnek belépőt, a gyereknapra?:(

ILdi
ildi76

Még annyi mindenkinek reagálnék a hozzászólására, de nem bírok itt ülni úgy fáj a hátam!:( Bocsi!

Egyébként nekem nem működik amit írtatok, hogy hogy lehet elmenteni a kedvencek közé a topicot! Ugyanúgy a Szülészetek, kórházaktól kell indulnom, hogy visszajussak!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Ildi!

Panna is most estére kezdett melegedni.Nekünk pont a 10.nap oltás után.

ÉS igen,belépőt kérnek,ezen én is elcsodálkoztam.
20170114224602

Sziasztok!

Mi is élünk és virulunk. Szegény Grétikém a 16-ik fogacskájával 1 hete kínlódik. 3 szemfoga észrevétlenül kibújt, a negyedik meg csak nem akar áttörni, és folyik a nyála mint egy veszett kutyának, és tiszta takony. Ha érzi, hogy be van dugulva, már veszi is az irányt a porszívóhoz és rakja a csövet az orrába. Már csak a porszívót kellene neki egyedül tudni bekapcsolni és nem is lenne vele gondom.

Átszoktunk a napi 1 alvásra, így viszont a kisasszony este fél 9-től reggel 9 - fél 10-ig húzza a lóbőrt. És mivel mi mindig akkor kelünk, amikor ő, hát mi is jól kialusszuk magunkat.

Azt hiszem lassan leállunk az esti szopival is, mert a kisasszony 2 napja szopi után még vizet kér, szóval már nem lehet valami sok tejem. Mondjuk nem nagyon bánom, sőt.

Oltást Gréti még nem kapta meg (febr.11-én lett volna aktuális), és azt gondolom, hogy ezt az mmr-t ki is hagyjuk. Kíváncsi leszek a következményekre. Van valakinek valami tapasztalata?
lindicita

Jucus! Még meg sem köszöntem a fotós linket. Szóval köszi szépen, most is sikerült 400 képet előhívnom. Már a 2004-es évnél vagyok, visszafelé haladtam, de még 2003-ról is vannak digit képeink, szóval a következő akcióról is értesíts bennünket légyszi.
lindicita

Neet, 4-es lett, de mákom volt, mert végül is csak azt nem tudtam, hogy mi a búbánat az a zöldmezős beruházás a rendszerváltás után. Egyébként ahogy kérdeztem a kollegákat ők se nagyon tudták. :roll:

Tényleg, Ti most kapjátok a mmr oltást. Azta! De öregszenek a srácok. :lol:
zanza

sziasztok,

milyen szörnyű, h mindenkinek épp most kezdett el fájni a háta!!!! :(

Ildi,
én nem tudok semmit arról, h nekem mi a bajom, csak azt tudom, két hete nagyon megemeltem magam (BKV babakocsival) és után pár nappal nem tudtam kikelni az ágyból, de mire eljutottam dokihoz, már egész jól mozogtam, igy azt mondta, ez van, ezt kell szeretni, amig szoptatok, addig nem tud mit tenni...(egyébként hivatalosan porckorong gyulladás, nem szabad masszirozni és infralámpázni)

Lindi,
mi meg ma kaptuk volna meg az oltást, (ma 15 hónapos Igi, és ma született barátosném 3. fia!!!) de sztem június végén fogja megkapni, a többi is csúszott és eléggé fosok tőle, mert Igi elég érzékeny, és hát van rossz tapasztalat ezzel az oltással (barátnőméknél)...szal...
egyébként , egy másik bnőmék nem fogják beadtani, de ők ezt lezsirozták a dokival...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Milyen rossz tapasztalat?

Lindi!

15 hós az most lenne aktuális nektek is nem?Milyen oltás lett volna februárban aktuális?1 évesen nincs oltás.Vagy ti el vagytok csúszva?

Képes linket mmeg szívesen,ha lesz megint akkor szólok.
Én még mindig nem töltöttem fel,de azt hiszem már nem is fogom.
Több is veszet Mohácsnál :lol: Nem egy dráma po.Auchanban szoktuk előhívatni,egy óra alatt meg van.
20170114224602

Lindi!

400 kép?Az nem semmi.
20170114224602

Juc,
nem akarok kedélyeket borzolni mmr ügyben, de nem túl rózsás a helyzet...bár az is lehet, h a kissrácnál különben is lettek volna gondok, de igy meg...majd elmesélem.

Ja,és igen, Auchanban 100 képet hivnak elő 2000 Ftért. Az sem rossz!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Holló Márta csak úgy ragyog! Nagyon jót tett neki az anyaság, soha nem volt olyan szép, mint most. Míg kisfia, Tamás György nyugodtan alszik a kiságyában, anyukája szívesen mesél arról, hogy mennyire jól érzi magát, mióta anya lett. "Szerintem a boldogság látszik rajtam!" - vélekedik Márti. "Maga a terhesség is egy nagyon szép periódusa volt az életemnek, s miután megszületett a kisfiam, a boldogságunk csak kiteljesedett" - teszi hozzá mosolyogva.

forrás: story

nos, hát ilyenek miatt érzik magukat nagyon szarul a kismamák, akik nem olyan sugárzóak, és boldogok és kiegyensúlyozottak, mint Márti, és a többi sztármama...és sztem már rég visszafogyott eredeti versenysúlyára is...:( :? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc! Bocs, elírtam, május 11-én lett volna aktuális (a 15 hónapos).
Bár mi az összes eddigit is 4 hónap csúszással kaptuk meg, mert akkor még nem lehetett kapni az Infanrixot.

Zsan! Hogy zsírozták le a dokival? Beírta, mintha megkapta volna és mégsem? Nekem valami ilyen dokit kellene kerítenem, mert azért jó lenne, ha oviba meg suliba mehetne a csaj.

Az oltásos sztori engem is érdekelne.
lindicita

Ugye csak az mmr ilyen gázos, a 18 hós nem?
lindicita

Lindi, nekünk szétszedték a mmr oltást, és semmi baja nem lett tőle. Mondjuk még tartott a Berry nectar hatása, legalábbis szeretném annak betudni... :roll:

Ja, ezt a Holló Mártás részt megint csak képekben láttam, de inkább azon képedtem el, hogy miért kell ország világnak bemutatni, hogy milyen a családi élet otthon, ez szerintem annyira, de annyira magánügy, nem? :roll:
zanza

Jó reggelt :)

Én Holló Mártával együtt jártam terhesgondozásra a Bártfaiba Kocsis Évához. Nem tudom, milyen volt ez a riport, de az életben nagyon szimpatikus, nem járt neki külön bánásmód, ugyanúgy végigállta/ülte a várakozást, mint a többiek.
Azt én sem szeretem, hogy a magánéletüket a nyilvánosság előt élik ezek az emberek, de talán ez benne van a szerződésükben (?) mert ezzel is a csatornának csinálnak reklámot - ezt majd Votiv alátámasztja vagy megcáfolja.

Tegnap vettem porszívós orszenyót és ki is próbáltuk este félálomban, elég jól bírta a kőc a dolgot, úgyhogy már nem félek tőle :)

Legyen jókedvű, szép napotok :)
indianyo

Jaja, Neetnek és Zanzának tapsvihar és ováció a sikeres vizsgákhoz :):):)

És most nem emlékszem - a nagy szerverátállás miatt - hogy volt-e róla szó vagy sem... :

Zsanciiiiii! Tenéked pedig utólag is boldog születésnapot, ha itt a nagy kalamajkában elfelejtettük volna! Emlékszem, említetted, hogy Bogárka szülinapja után néhány nappal van a tiéd.
indianyo

Indi,
köszi a megelőlegezett tapsot, de még vagy 2 hét, mire kiderül, örömünkben vagy bánatunkban iszunk-e egyet? :lol:
Ma megyek egy szóbelire, és épp nagyon rosszul érzem magam, úgyhogy délben gondoljatok rám, mert akkorra lettem beosztva.
Zanzának nagy gratula! 4es vizsga!!!! Vazzeg, ha én elsőre vagy másodjára 2est kapok, már jó! :roll:

Zsan,
csak nem öregedsz? Éljen! :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Mártáról jut eszembe, h én meg Vad Marival futottam össze nst-n, és ő is végigvárta a sort. :) Azonkívül, hogy eléggé topis volt, nagyon szimpatikus is! Általában nem érdekelnek ezek a vetkőzős csajok, de ő annyira természetes szépség sztem (mint Votiv... :lol: :lol: :lol: :lol: ), úgyhogy ő szimpi volt.

Marsianikó is eltűnt vééééééégreeee!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Eszter jövő hóban kapja a 18 hóst, elvileg attól semmi tünete nem lesz. A 15 hós ugyanúgy volt, mint Pannának, a 9-10. napon láz, majd kijött a pöttyösödés is, és aztán szépen minden elmúlt kb a 12. napra.
Juc,
ha nektek is jönnek a pöttyök, lesz egy PÖTTYÖS PANNÁD! :) Olvastátok a könyveket? De szerettem...!!!

Eszternek modntam, h megyünk Pannához játszani, erre odarohant az ajtóhoz és azt kiabálta: PA-PA-PA és puszikat dobált a levegőbe!!! :D :D :D
neet
neet

Sziasztok!

Elég rossz éjszakánk volt! Timi 4 óránként lázasodott, aztán fél 6-kor kelt, most is tiszta hiszti szegény, meg lázas! Ráadásul én meg bekaptam egy gégegyuszit a legrosszabbkor, szerintem biztos Timinek is már átadtam!
Engem meg mostmár ne ijesztgessetek az MMR-rel, így is olyan nehezen szántam rá magam, hogy beadassam neki! Eredetileg nem is akartam beadatni, aztán gondoltam, legyünk túl rajta!:(

Délután benézek!

ILdi
ildi76

Ildi :) Timinek és Neked is bulást!! Nektek aztán kijut a betegségekből :( Kutyus hogy van?

Rylie :) Kamillának is bulást! Orrszíváshoz kitartást, nem könnyű dolog, az biztos (legalábbis nálunk...).

Pocak :) Ezek aztán a szép pillanatok, amikor az ember lánya újra belefér a régi gatyájába! Gratula :D

Neet, Zanza :) Mindkettőtöknek nagy-nagy gratula a vizsgákhoz!! Zanza, a 4-es nagggyon szép! :) Neet, Neked még ma délben is drukkolok a szóbelire! Bizti sikerülni fog, aztán jöhet a sör :D

Zsan :) Hátadnak bulást! És ha szülinapod volt, akkor boldogot!!

Indi :) Nektek is puszi! Dominó elzavarta a kaksimanókat, vagy zavarják még őt? Azt olvastam. hogy van már "termés" rendesen, és görcsök vannak még? Lábujjad hogy van, hogy bírod a sok mászkálást?
denizsa

Den:) Sziijja :)

Lábujjam érdekes - egyszer majd egy szakemberrel erről elbeszélgetnék azért - az egyiken már leesett a köröm és szép hosszan nő az új és a másikon is van már új köröm, de még a régi is rajta van, egy-két hét még talán... de már nem fáj egyáltalán. Érdekes, hogy a várandósság mennyi fura testi változást hoz :)

Most már az új tápszerrel elég jól vagyunk - és szedjük hozzá a Colocynthist is, úgyhogy csak esténként van egy nehezebb óránk - no meg a pocsék szeles esős idő miatt nyöszörgés, de egyébként alakul a pocak is :)

És az én fiam kedveli a szőkéket, Macs volt az első, akire szélesen mosolygott, majd tegnap a 4 gyerekes barátaimnál mindenkire hatalmasakat mosolygott :) Azért rám is szokott :)

És nagyon jól bírja a jövés-menést, a balhét többnyire csak itthon adja elő, határozottan szociális lény :) És nekem is nagyon jó, hogy sokat megyünk, remélhetőleg előbgb-utóbb mér nem csak ezt az egyetlen nadrágot bírom magamra húzni :mrgreen:

És nálatok mi újság?
indianyo

Rylie, most látom, hogy nálatok is van ez az orrduguléás.-probléma. Remélhetőleg hamar megszokhja kamilla az iorrszívót - én is nagoyn féltem tőle, de szerenécsre nem lett baj - szerintem, mi szülők jobban féltjük a gyerekeket az ilyenektől tapasztalat híján....

Ildi :) Jobbulást mindenkinek!!! Rátok férne egy jó kis immunerősítő kúra valahol valami szép fürdőhelyen :)

Neet :) Minden nap feldobod a pocsék kedvemet a gunyoros hsz-ekkel, úgyhogy megelőlegezem neked a söröket :mrgreen:

Votiv :) Milyen volt a mozi???
indianyo

Rylie, bocsánat az előbbi hsz-ért - munka közben vagyok és rossz gombot nyomtam - gondolatban javítsd ki az összes gépelési hibámat, jó? :oops:
indianyo

Indi :)
Ezek aztán a jó hírek: a lábujjad is javul és Dominó pocakja is alakul! :) :) Édes lehet a mosolygós babód, alig várom már, hogy újra láthassam!! Remélem nem csak a szőkékre hajlandó majd mosolyogni :D
Nálunk nincs semmi különös, ez már önmagában jó hír :mrgreen: . Bálintnak jön a 7. foga, ami kissé megviseli, állandóan rághatnékja van, de a szuperrágókák nem annyira jönnek be neki, mint az én testrészeim, így már van pár zöld foltom és foglenyomatom... Látom, Te is dolgozol, én is megyek mindjárt ügyködni, Bálint most aludt el, 6 óta fent vagyunk :( és legszívesebben én is mellé feküdnék szunyálni... Gondoltam merítek egy kis erőt a topikból :D Bevált, úgyhogy megyek is. Puszi!
denizsa

Zsanci!
én is csak úgy merek úszni, ahogy te, utálom beledugni a fejem a vízbe, úgyhogy csak ritkán csinálom. (pl. Adrián egy kis szkuba dájvingolás közben esetleg)

Pocak!
hogy alakult azestéd?

Zanza!
ügyes vagy!

Dóra!
és hogy oldod meg, hogy Kati ne üljön??? :?

Neet!
te is ügyes vagy!

Lindi!
na látod, régen meg mennyit aggódtál, hogy nem iszik. most magától kéri! és milyen rendes gyerek az orrszíváccsal kapcs. is!
és mi miatt döntöttél úgy, hogy inkább nem adatod az MMR-t?

Jucus!
én is köszi a linket a fotóhoz, én kismiska vagyok Lindihez képest, de én is 100-at csináltattam. csodálkozom, hogy hagyják... :)

Indi!
nálunk is Lencsi azt csinálta, hogy vendégek előtt nem rosszalkodott :)

Nekem meg kicsit keményedett a mellem (vagy csak bedumálotam?) mert 1,5 napja nem fejtem. úgyhogy most megint fejek, de nem tudom hogy kéne abbahagynom, hogy mellgyuszit se kapjak. mit tegyek szerintetek?
ancsipancsi

sziasztok,
megjöttünk az úszásról, B úszott. Bnőm, aki tegnap szült, trombózist kapott, igy 10 napig intenziv, babót nem látja...úgy sajnálom. Naponta fél órára mehet be hozzá vki össz-vissz!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Igy gondolom elég nagy csoda lenne a szoptatás, de én reménykedem benne, a másik kettőt is szoptatta, és nem az a feladós fajta!!!Úúúúúgy sajnálom őket!!!

Indi,
nekem ebben a hónapban már volt a szülinapom, és szépen fel is köszöntöttetek, de jól esik, h megint kapok hátba veregetést!!!

Én a Holló Mártin csak azért akadok ki, mert olyan , de olyan furcsa, h mindegyik sztár szül egy gyereket, és utána hipp hopp olyan, de olyan jól van, és a haja is rendben, a gyereke is alszik, igazából már dolgozhatna is, csak a drága anyai ösztöne tartja otthon, de pár hónap, és már megy is vissza dolgozni, mert a gyerek nagyon jól el van mindenkivel, stbstb...
nem szeretem, ha egy frissen szült anyuka pikk pakk visszamegy tv-zni, rádiózni, mert nekem ne mesélje be senki, ha gyerek tök jól elvan bárkivel (érdekes, csak ismert emberektől hallok ilyet). Más, ha az embernek KELL dolgoznia, más, ha az ember OTTHON tud dolgozni, de nekem ez mindig GYANÚS!!!! Miért fontos ennyire a szaros karrier???? :roll:

igérem többet nem akadok ki, de most szar napom van a barátnőm miatt... :( :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :)

Örülök, hgoy felköszöntöttünk :mrgreen:

A barátnődet nagyon sajnálom, ez borzasztó :( És a babáját nem viszik be hozzá?

Teljesen igazad van a karrierista hírességekkel kapcsolatban - én nem védeni akartam a lyányt, csak megjegyezni, hogy szimpi volt, míg együtt vártunk a sorunkra. Csak akdjál ki nyugodtan, le kell vezetni a gőzt :)

Ancsi :)
Nehéz napjaitok vannak nektek is, látom... ilyenkor túlélsre játszik az embör... sok erőt!
indianyo

Sziasztok!

Eszter azt csinálja amit nem mondunk ki :lol:
Fogta a cumiját,pelusát és ment az ágyba.Örület nem?

Panna meg itt nyomul az ölemben.Nem lázas,de nem az igazi a csajom.Ja és SOma is itthon van,nem volt kedvünkl felkeni és óviba menni.

ÉS a Nemzetinél is lesznek gyereknapi programok,lehet,hogy oda megyünk.Bár még nem tudok dönteni.Olyan bizonytalan vagyok,vag ynem?! :lol:
Rájöttem,hogy annyira összenöttünk Zistvánnal,hogy komoly dilemmát jelent ha nincs itthon pár napig.Szörnyű nem?

Kamaraerdő programm:
10.Lui interaktív gyerekbűvész
10.30.Ricsi bohóc
11.A Fogi színház előadása:Süsü,a sárkány
12.Gáspár Laci
14.Bóbita
14.45.Az Adol Mozgásművészeti Stúdió táncbemutatója
15.Torres Dani
15.30.Crystal

Folyamatosan 9-18-ig:
lurkó játszóház,ördöglakatok,logikai és stratégiai társasjátékok,memória játékok,sportjátszótér,versenycsúszdázás,tangram,szumó,ugrálóvár,rodeobika,lövészet,tűzoltó-és rendörbemutató,kézműves foglalkozások,arcfestés,akkumulátoros kisautók,quad,pónilovaglás.kirakodóvásár,strand
14 órától 20 táblás szimultán sakkverseny nemzetközi sakknagymesterekkel

Hűűű,na ennyi
20170114224602

Indi, a film kissé gázos volt, meg szájbarágós, de én csak röhögtem, mikor Audrey Tautou kimeresztette a nagy bociszemét, és naívan megkérdezte, hogy Az mi az az Opus Dei? :D :D
de én nem vagyok háládatlan, és örültem nagyon, hogy moziba mehettem, így még élveztem is, főleg azt ami a könyvből benne maradt a filmben, érdekes okfejtés arról, miért igyekezett a férfitársadalom+az egyház évszázodokon át elnyomni a szabadon gondolkodó nőket (lásd pl. bosziüldözés). Ha nem is igaz, hogy a Jézus-sztorinak van "női fele" is :wink: de azért ez az elmélet is kicsit elégtétel a nőknek :D
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: