sziasztok,
megjöttünk az úszásról, B úszott. Bnőm, aki tegnap szült, trombózist kapott, igy 10 napig intenziv, babót nem látja...úgy sajnálom. Naponta fél órára mehet be hozzá vki össz-vissz!!
Igy gondolom elég nagy csoda lenne a szoptatás, de én reménykedem benne, a másik kettőt is szoptatta, és nem az a feladós fajta!!!Úúúúúgy sajnálom őket!!!
Indi,
nekem ebben a hónapban már volt a szülinapom, és szépen fel is köszöntöttetek, de jól esik, h megint kapok hátba veregetést!!!
Én a Holló Mártin csak azért akadok ki, mert olyan , de olyan furcsa, h mindegyik sztár szül egy gyereket, és utána hipp hopp olyan, de olyan jól van, és a haja is rendben, a gyereke is alszik, igazából már dolgozhatna is, csak a drága anyai ösztöne tartja otthon, de pár hónap, és már megy is vissza dolgozni, mert a gyerek nagyon jól el van mindenkivel, stbstb...
nem szeretem, ha egy frissen szült anyuka pikk pakk visszamegy tv-zni, rádiózni, mert nekem ne mesélje be senki, ha gyerek tök jól elvan bárkivel (érdekes, csak ismert emberektől hallok ilyet). Más, ha az embernek KELL dolgoznia, más, ha az ember OTTHON tud dolgozni, de nekem ez mindig GYANÚS!!!! Miért fontos ennyire a szaros karrier????
igérem többet nem akadok ki, de most szar napom van a barátnőm miatt...