A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Anita: Ne aggódj , én is csak apukájára hagytam még Andrist. Én még a majdnem 5 évest is csak pár órára hagytam nagyszülöknél.

Borsts: Nálam ugyanigy van, csak csodálom kicsi fiút, a lányok csak cicin tudtak elaludni, Andrist meg ébren berakom, és magától elalszik.

Vas: Natasa elkapta a virust?

Mamacka : Nagyon szépek a képek.
Vendég

Sziasztok, szép estét!

Eszter,Vok: Boldog névnapot!

Az idétlen gügyögésnél már csak a pösze beszéd rosszabb. Nálunk az a menő. :(

Szerintem nem kellene így összekapni egy-egy kérdés miatt. És már többször írtam: ez egy fórum, ahol mindenki mindent megoszthat. Nem kötelező sem olvasni, sem írni, az itt leírtakat megfogadni meg pláne nem. Bocsi, de tényleg így gondolom. :oops:

Mamacka: gratulálok a jó kis kiránduláshoz, nagyon szépek lettek a képek. Nekünk is most volt az évforduló, de még nem lektünk útra. Majd nyáron.

Nicika: örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy csak ilyen ritkán jársz mifelénk.

Vikóról tudtok valamit?

Napirend: eleinte összevissza fürödtünk, de Istvánka magától kialakította a napirendet, így este 8-kor fürdenek apával, addig én elvégzem a háttérmunkát. Fürci után szopizik úgy 1 órát, és 1/2 10 körül kerül ágyba. Utána pedig alszik kb. 5-ig. Mostanában viszont egyre ritkábban eszik és egyre kevesebbet. Ma pl. evett reggel 7-kor, délben, délután 4-kor és este. Tapasztalat anyukák: nem túl ritka ez?

Szép estét.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lányok! Szed valaki Cerazette nevű fogigátlót? Mert nekem megjött, most este a 9. napon. Én úgy emlékeztem, hogy azt mondta a doki, hogy ettől nem fog megjönni. Ideges legyek vagy ne?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt

Gyönyörű idő van kint , szerintem ma egésznap kint leszünk. :)

Lívi
Ma ez volt az éjszakánk .Evés 8-kor,12-kor,3-kor,6,kor ilyen sűrű szopinál ,szerintem nem kell attól tartanom ,hogy mostanában át fogja aludni az éjszakát. :cry:

Ildi
Jobban vagytok? :)

Most 4 napot itthon van apa, így jó dolgom van. Mehetek reggelit csinálni. :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka :
MICSODA KÉPEK!
Jó reggelt kismamik!
Ma megyünk oltásra anyuci megint nagyon izgul!
pusz:

KépKép
csema

Mamacka
Szépek a képek. Én is jól éreztem volna magam ilyen helyen. :lol:

Csema
Puszilgasd majd közben Szófit, nekünk az hatásos volt. Ne idegeskedj, mert megérzi. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Helló Mindenkinek
Gyors leszek.
Éjjel megint 2 óránként kelltünk enni. Én nem tudom, de lehet, hogy keveset eszik éjszaka és ezért kell fel ilyen sűrűn? A szemeim már olyanok, mintha Miló Vikivel ringbe léptem volna. Ráadásul még egy szúnyog is megcsípet :lol:
Minden Esztitől bocsi. 5-szőr akartam tegnap írni, hogy boldog névnapot, de a végére mindig elmaradt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Én sem érzek vitát egy pillanatig sem. Én leírtam, hogy mit érzek, Zsu is leírta és kész :) Érzelmekkel nehéz vitatkozni :)

Szelivi: én úgy tudom, hogy a Cerazette mellett a menstruáció bármilyen formája okés. A barátnőm pl 2 hetente menstruál mellette.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sőt a Cerazette-től lehet, hogy most csak pár napig pecsételgetsz, én is így tettem, de azóta se híre, se hamva semminek. :)
Vendég

Sziasztok Jó reggelt !
gyönyörű idő van :lol:

Babetta
Eszembe sem jutott, hogy a babetta az egy motor lenne, Külömben a betta meg egy harci hal neve, úgy hogy nem tom melyik jobb :lol: De lehet a Betta jobban illik rád :D :D :D

Mamacka
Jó hogy újra itt vagy :) Nagyon jókat írtál egyet értek veled :D A képek nagyon klasszak, kicsi lányod nagyon édes :D

Bartika
Pici lányod tündéri, és hogy tartja már a kis fejét :D

Napirend, nálunk is Martin kialakította magának, napközben egyre többet van fönn, van mikor 2órnkét eszik de van hogy csak 4. Nem síros baba mondjuk én nem is hagyom sírni, szerintem ezért tudja is hogy felesleges neki sírással jeleznie bármiért mert rögtön ott vagyok ha szüksége van rám. Ő inkább nagyokat szokott nyögni vagy olyan hangot ad ki mint ahogy a kandúr macskák szoktak :lol: De mostanába már egyre többet gögicsél :) Amikor közeleg az este 7-8óra elkezd nyüglödni és sehogy se jó, onnan tudom hogy fürödni szeretne és aludni. Olyankor a vízben teljesen ellazúl, elhagyja magát élvezi a pancsolást aztán szopi és már huzza is a lóbőrt hajnal 3-4 óráig utána szopi és újra alvás reggel 7-ig. Szóval nem panaszkodom.

Ma jön a doktornéni és megkapja az oltást nagyon izgulok :(

tegnap volt a fiam ballagása az oviban majd teszek képet, csak hallom hogy Martin fölébredt.

Pusszancs Mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Úgy néz ki, Liza egy cicis lesz. Nem hirtelen, hanem valahogy szép lassan. Tudom, hogy én vagyok a béna. Valahogy a bal mellemre rosszabbul rakom rá. De ez így volt a fiúknál is. Kényelmetlen is a balból szoptatni (nem tudom, miért), és így sokkal többször kerül a jobbra akaratlanul is. Persze így azt több inger éri, és több benne a tej. Alapvetően én úgy szoktam szoptatni, hogy egy szopira egy mell, na, ha a bal a soros, már volt, hogy nem volt elég. Ilyenkor persze jön a jobb, és a még több inger :) Ha elmegyünk valahova, mindig úgy intéztem, hogy ott ha lehet csak a jobbra legyen szükség, és akár 5-ször is ráraktam. Igazából nem gond, hisz láttam már, hogy működik az egy mellből szoptatás is, csak fura, hogy megint ide jutottunk :)

cory
Budapest

Csajok
Nagyon gáz szerintetek, ha a 17-i talira kézben viszem a Lilit? A babakocsit és a kengurut is utálja, kendőm meg még nincsen, de biztos vagyok benne, hogy az se lenne jó neki. Majd elücsörög az ölembe vagy dekkol a vállamon, ha meg semmi se lesz jó neki max. haza megyünk

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: ha te tudod így biztonsággal vinni, akkor nem gáz, DE addig még van vagy 4 hét. Annyit változhat még addig Lili... Simán lehet ,hogy addigra imádni fogja a babakocsit :)

cory
Budapest

Próba

cory
Budapest

Gyönygi: a taliig még rengeteg idő van, addig akármelyik hordozóeszközt megszokhatja :) (A kendő amúgy neked is, neki is kényelmesebb, mert jobban tart - max. a talin felpróbálod valamelyikünkét :) ) Ha meg nem, kézben is OK lesz szerintem.

Tényleg rengeteg idő a pöttömök életében akár csak egy hét is :) Simán tudnak olyat, hogy egyik nap még ordít a babakocsiban, másnap meg felfedezi, hogy lehet benne aludni/nézelődni/bárakármi.

Cory: ha a jobb cici a jobb :) :)

Mamacka: olyan jók a képek :) :) :) Látszik, hogy jó kiruccanás volt :) És Áronbaba gyönyörű :D

Ezek a szopipárnán hasalós képek nagyon csúcsok!

Nekünk is van békás szerkónk :lol:
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

A tegnapi szinte egész napos alvás után mégiscsak egész jó éjszakánk volt. Mondjuk nem ájult be rögtön az esti cicizéskor, de egy pár perces simi után elaludt. Hozta a szokásos formáját, hajnali 3-kor ébredt, gyors kaja és durmolás tovább. Azt viszont nem értem, hogy szinte állandó jelleggel a hajnali szopi után 2 órával arra ébredek, hogy félálomban nyöszörög és szenved :( Ilyenkor egy órát is simizem, hogy megnyugodjon. Lehet, hogy nagyon sokat eszik hajnalban és fáj a pocija? Az biztos, hoyg hajnalban mindig kemények a cickóim és a kis zabagépem kiszippantózza rendesen.
A másik: Alizkára mindig szopi közben jön rá a kakilhatnék. :( Ez két dolog miatt is nyűgös, egyrészt annyira vergődik evés közben, hogy majd letépi a cicim, és persze a vergődés közben egy csomó levegőt nyel, amitől szintén lehet hasfájása, másrészt kaja után pelusozhatom át, ettől meg teljesen felélénkül. Ez így nekem se jó, mert néha csillagokat látok, mikor csúzlizik a cicimmel, meg neki sem, mert nem tud nyugodtan enni, és sokszor bukik is emiatt. :(
Szerintetek változni fog ez, vagy törődjek bele, hoyg nálunk így megy az evés?

mamacka: nagyon jók a képek :) Mindig ámulok, hoyg milyen jó beállításokat találtok :)
Mi most hétvégén ruccanunk ki úgy, hogy nem itthon alszunk. Kicsit félek tőle. Főleg az éjszakától. Meg szerintem amilyen hülye vagyok, a fél házat be fogom csomagolni arra a két napra.

csema: Ugye, hoyg minden rendben volt az oltásnál? :)

Eszti: így nem emlékszem a tesódra :( Nem tegnap volt, hoyg suliba jártam. Lehet, hogy ha látnék róla képet, beugrana. Jenő osztályába járt?

cory: szerintem tök mind1, hogy hány ciciből eszik a gyerek, csak egyen, nem? :)

Nyüszögés van, mennem kell.
Aztán, ha sikerül rávennem apát, elvisz pár nyári cuccot venni, mert rajtam aztán maradtak rendesen kilók. :( :( :( Tényleg nincs egy göncöm, amit felvegyek ...

KépKép

KépKép
vanillka

Cory :lol:
Jók a vonalzók! Nekem azt hiszem sose lesz három. Hacsak nem ikreim lesznek majd. :lol:

Babetta :lol:
Eddig eszembe se jutott a motor név. de mostmár... :wink: :P

Mamacka :lol:
Mint mindíg gyönyörűek a képek Irigy vagyok :oops:

Itt olyan gyönyörű idő van...megyünk is...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

borcsa
Gergő nagyon szép, helyes kisfiú :)
békás szerkó :lol: :lol: :lol:
úgy szeretnék már én is egy ilyen szőnyeget,... vagy hogy hívják ezt... :D nagyon jó :)

Mamacka ezer bocsi, azt hittem kislányod van, :oops: Áron tényleg nagyon szép :D

Cory
Ha csak a jobb melledből eszik, akkor a balt azt fejed? Vagy ilyenkor ott el apad a tejed?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu: elapad. Fejni tuti nem fogok :) Balu is szép lassan hagyta el anno a bal mellemet, de ő akkor már 9 hós volt.

cory
Budapest

Babetta :D
Köszi megpróbálom, de biztos érzi, hogy feszűlt vagyok, mert nagyon nyűgös napunk van, le sem tudom tenni!
Cory :D
Létezik szerinted, hogy mégsem elég a tejci, szopik, de nem többet 100-120 gr-nál, utána eltelik másfél két óra és ujra enne, de a szopik után én még tudok kifejni 30-40gr-nyit. de akkor nem eszik többet.
Tanácstalan vagyok!
Du 3-ra megyünk oltásra

KépKép
csema

Borcsa :D
nagyon dögösek vagytok!!!!!!

KépKép
csema

Borcsa:Pont akartam kérni, hogy valakinek a kendőjét kipróbálhatom majd? Nem akarok addig venni, amíg nem tudom, hogy tetszene neki. És legalább megmutatnátok a kötési technikákat is :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Irigykedek a tali miatt, de hát a lányom ballagása aznap van, nagy népi banzájjal.
Vagy 30 vendégem lesz.

KépKép
csema

Csema: 100-120-at eszik és utána még 30-40-et fejsz? Miért aggódsz? Én 90-nél többet még nem nagyon mértem és utána is kb 2 csepp jöt ki.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi :lol:
Azért, mert másfélóránként enne, s a súlya is ha nem is stagnál, de nagyon lassan emelkedik, 2-3 hete sokkal többet hízott.
Hát emiatt

KépKép
csema

Sziasztok!

A mai kajálás hasonló lehet a tegnapihoz, mert eddig hajnalban és reggel evett csak. Talán nemsokára. :lol:

Képzeljétek, eddig nem lakott senki felettünk, de most felújítás van. Olyan furák ezek a zajok. Lépkednek a festőlétrával. Szerencsére Istvánkát nem zavarja az alvásban. :wink:

Én is várom a talit. Egyre esélyesebbnek látszik, hogy ott leszünk, mert nem akkor lesz a vizsga.

KépKép
mariannka

Cory
Az tök jó ha egy mellből így tudsz szoptatni :D

Dobok néhány képet a ballagásról
Kép
Kép
Kép Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Csema: ha te ki tudsz fejni 30-40 ml-t, akkor Szofi akár 60-at is ki tudna enni valszeg :D, viszont elképzelhető, hogy szomjas lesz, mocorognak a fogcsírái, érzi hogy feszült vagy az oltás miatt, utálja a frontos-szeles időt, vagy... és ezért lépten-nyomon cicire kéri magát, mert ez hasonlít idekint legjobban a pocakból ismert szuperkonfortra.

Gyöngyi :)

Bókokat köszönjük :) Folyamatosan tolmácsolom az érintettnek :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsu: jók lettek a képek.

Csema: a 30 vendégre Te fogsz főzni? Mert azért az eléggé húzós lehet.

KépKép
mariannka

Csema: ha tudsz még fejni, akkor ehetne, ha akar, de nem eszik, akkor elég neki a tej. Ő sűrűn akar enni, van ilyen. Én nem küzdenék :) Én nem mérem Lizát. Zsomát viszont mértem, és ő fél évesen 80-akat evett :) Igaz, napjában ezerszer :)
cory
Budapest

Cory :lol:
Borcsa :lol:
Köszi a megnyugtatást, akkor nem izgulok.
Mariann :lol:
ezt én sem vállalom be, rendelem a kajcit a névadón is így volt, épp elég ennyi emberre a mosogatás és a kínálgatás.
Most azon gondolkozom, hogy hozzatatok a párommal bentről nagy katonai sátrat, és az udvaron leszünk.
Csak ugye ez időjárás függő!

KépKép
csema

Mariannka
juteszembe, azt mondtad te is akarsz szopipárnás képet, miért nem látom még :D :D kiváncsi vagyok ám?? :)

A doki néni, most ment el, megkaptuk az oltást , Martin meg se érezte. Viszont most megmértem mert ugye a doki néni mindig kérdezi, hogy hány kiló én meg csak ugye ilyenkor veszem elő a mérleget, Martin 6.20kg. 61cm.

Ildi
Hogy vagytok? jobban vagytok már :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Tavaly július óta olvaslak titeket, és egyszer már írtam is nektek, de most szeretnék "rendesen" csatlakozni hozzátok, ha lehet. Láttam, hogy mostanában többen is társultak a csapathoz, és még senkinek nem haraptátok le a fejét, hát én is megkockáztatom :D
Kicsit magunkról: Dóra lányom február 28-án született az István kórházban, 2960 grammal és 57 centivel. Igazi kis hosszú combú bombázó (apjától idéztem) :) Tündéri kis csajszi, nem sírós, tényleg könnyű vele. Első baba, de nem az utolsó :D
Egyébként közületek több emberkét "ismerek": Annácskát személyesen is, meg régebben egy topicba is írogattunk, Szelivivel a kismamatornán találkoztam. (legalábbis ha jól emlékszem, Te voltál az, akinek meghúzódott a dereka, ugye???) Meg Titatival, Esztipesztivel és Mamackával az "István kórházi élmények"-ben is összefutottunk.

A babák kivétel nélkül csodaszépek, a képeket többször is megnézegetem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsu69
Jók a képek.
Mi holnap ballagunk, amiatt is izgulok!
HUUUUUUUUUUUUU!!!
Megyek lassan összeszedem magunk és irány a dokibácsi!

KépKép
csema

Cory
Isten hozott a félmellűek társaságában. :lol: :lol: Mert nekem hiába eszik Levi már a másikból,még mindig sokkal kisebb. :cry:

Ma nálunk van alvós nap. :lol:

Üdv Évi :)

Megint ,csináltam párnás képet majd este dobom. :lol: :lol:

Zsu
Aranyos a fiad ,és a többi gyerek is. :)

Borcsa
Gergő is jó nagy bébi. :) Mekkora?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Köszi az üdvözlést! Egyébként a szopipárnás hasalós póz nálunk is bejön, Dóri kizárólag így van el hason. Jó, így se sokáig, de kezdetnek megteszi...

Bemutatkozásul tennék fel egy képet a nagylányról:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Isten hozott itt nálunk :D
Nagyon cuki a lányod, gyere bátran senki nem harapja le a fejed, engem is mindenki nagyon szívesen fogadott. Én itt úgy érzem magam mint egy hatalmas család, itt mindent meglehet beszélni mindenkivel :P

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Évi! Üdv itt! Huncutka kisasszony meseszép :) :) :)!

Babetta: jövő hétfőn megyünk a köv. szuriért, akkor kiderül - olyan 7 kg körül járhatunk, és főleg textilbugyorral a 68-74-es ruhaparkot nyűvjük.

Zsu(69)! Jók a ballagós képek :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Háj Évi
Ilyen gyönyörű nagy kék szempárt mint a Dorcié akkor láttam utoljára, amikor a kislányom szemébe néztem :lol:
Most már én is kipróbálom a szopipárnán hasra rakni a Lilit, hátha azt ő is szereti
Vasildi: Mi újság? Jobban vagytok? Jelentkezz, ha van időd.
Babetta: Herpesz?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Évi üdv, emlékszem rád, de csak az Istvános topicból. Gyere oda is, ha van kedved. :) Én február 27-én jöttem haza kórházból, pont elkerültük egymást :)

Gyönyörűk a babák.

Én most fejemelős képekkel jöttem, meg egy pár vigyorral.

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Gyöngyi
Szerencsére nem olyan gáz. :D

Eszti
Jó a szőnyeg :lol: :lol: :lol:
És persze aranyos rajta Benyó is :lol: :lol: :lol:

Évi
Tényleg gyönyörű szeme van Dórinak. Helyes kiscsaj. :D Ha lányunk lett volna , Dóri lett volna ,de fiúnk lett. :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi Babetta, ott voltál a születésénél (már a szőnyegénél) :lol:
Nekünk Petránk lett volna, ha kiscsaj :)
Vendég

Sziasztok!

Évi: üdv közöttünk. :) A tali jó alkalom lehet arra, hogy találkozzál velünk is.

Csema: 30 ember tényleg nem kevés. Még akkor sem, ha "csak" tálalni kell.

Holnap vendégek jönnek, ezért konyhatündérkedek. :lol: Grillázst készítettem, és most szárítódnak a habcsókok. Nyamm, nyamm. Kíváncsi leszek.

Nem tudom, hogy minden rendben van-e nálunk. Istvánka 4-5 óránként eszik, viszont akkor két cici kell neki. Úgy érzem, hogy visszaesett a tejtermelés, de a baba mégsem ordít az éhségtől. Van ilyen?

KépKép
mariannka

Eszti
Nagyon aranyos Bence :D és ezek a nevetős képek.....szuper :lol:

Mariann
de fincsi, nyami, nyami :) :)
Ha eddig Istvánka gyakrabban evett egy ciciből akkor az ugyan az mint ritkábban enni kettőből. Ezt mi is szoktuk. De szoljatok ha nem így van! :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Haza jött az ifjúság ki vagyok túrva, a gép elől. :(
Majd este még be kukkantok.

Puszi :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást, meg Dorcika dicséreteit. Átadtam neki :)

Mariannka!

Az a grillázs nagyon jól hangzik! Mindig édesség-párti voltam, de mióta Dóri megszületett azóta egyenesen élek-halok az édességért...

Eszti!

Bencóka nagyon ügyin kinyomja magát, és a vigyorgós képek is aranyosak! Helyre kis pasi :)

Gyorsan kérdeznék is egy rövidet: Szerintetek abból nem lesz baj, ha Dóri egyszer cumisüvegből fog enni? Szombaton osztálytalálkozóm lesz, és apa fogja megetetni a pipikét lefejt tejcsivel üvegből. Ettől még nem lesz cumizavaros, ugye??? Mert egyébként nem cumisüvegezünk egyáltalán. Hm???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: Én már 3x adtam neki cumisüvegből és nem lett baj, de nem akarok álláspontot foglalni, nehogy aztán miattam ne vegye be a cicit. Szval inkább nem is írtam semmit. A lányom második neve Dóra (ezt csak úgy írtam)

Anyós stori folyt.köv: Ma átjött és játszott a Lilivel, aki elkezdett nyöszörögni, mire anyós pajti felvette. Úgy elkezdett üvölteni a kezében, hogy a végén már én is csak úgy tudtam lecsillapítani, hogy bekapcsoltam a hajszárítót. Szerintetek miért hergeli így fel magát a nagyinál?

Kép

Kép
pgyöngyi

Szia Évi! :lol:

Nagyon szép a lányod! Mekkora már a csajszi?
Szerintem egyszeri cumisüvegből való kajálástól még nem lesz cumizavaros. Lehet hogy el se nagyon fogadja. Én kipóbálnám előtte.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gyöngyi, Petri!

Köszi a választ. A kipróbáláson már túl vagyunk. Először kicsit meglepődött, de nem jött nagyon zavarba, nyelte, mint kacsa a nokedlit :D :D :D
Ilyen méhecskés rugink nekünk is van, mint amilyen Timin van :) Dorcikám 3 hónapos lesz vasárnap.

Gyöngyi!

Nem lehet, hogy érzi rajtad Lili, hogy nem örülsz túlzottan az anyósnak? Hihetetlen, milyen érzékeny kis radarjuk van ezeknek a törpöknek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Én is szombaton megyek osztálytalira ,mi is kipróbáljuk este a cumit, mert nálunk nem biztos, hogy elfogadja, és ne akkor küzdjenek szegények. De kíváncsi vagyok, hogy apa mit kezd vele, mert még soha nem etette. Szerintem ma mókás estém lesz. :lol:

Gyöngyi
Lili lehet, hogy már most ismeri a nagymamát, és már most elege van belőle. Már most jó emberismerő. :lol:

Borcsa
Mi már most csak 74-es ruhát hordunk. És mire megyünk a 3 hónapos mérésre és oltásra, szerintem lazán átlépjük a 8 kilót. Azt hiszem, mostantól azt fogom hazudni, hogy 5 hónapos. :lol: :lol:
Biztos ,hogy normális hogy ekkora? :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: