A tegnapi szinte egész napos alvás után mégiscsak egész jó éjszakánk volt. Mondjuk nem ájult be rögtön az esti cicizéskor, de egy pár perces simi után elaludt. Hozta a szokásos formáját, hajnali 3-kor ébredt, gyors kaja és durmolás tovább. Azt viszont nem értem, hogy szinte állandó jelleggel a hajnali szopi után 2 órával arra ébredek, hogy félálomban nyöszörög és szenved

Ilyenkor egy órát is simizem, hogy megnyugodjon. Lehet, hogy nagyon sokat eszik hajnalban és fáj a pocija? Az biztos, hoyg hajnalban mindig kemények a cickóim és a kis zabagépem kiszippantózza rendesen.
A másik: Alizkára mindig szopi közben jön rá a kakilhatnék.

Ez két dolog miatt is nyűgös, egyrészt annyira vergődik evés közben, hogy majd letépi a cicim, és persze a vergődés közben egy csomó levegőt nyel, amitől szintén lehet hasfájása, másrészt kaja után pelusozhatom át, ettől meg teljesen felélénkül. Ez így nekem se jó, mert néha csillagokat látok, mikor csúzlizik a cicimmel, meg neki sem, mert nem tud nyugodtan enni, és sokszor bukik is emiatt.
Szerintetek változni fog ez, vagy törődjek bele, hoyg nálunk így megy az evés?
mamacka: nagyon jók a képek

Mindig ámulok, hoyg milyen jó beállításokat találtok
Mi most hétvégén ruccanunk ki úgy, hogy nem itthon alszunk. Kicsit félek tőle. Főleg az éjszakától. Meg szerintem amilyen hülye vagyok, a fél házat be fogom csomagolni arra a két napra.
csema: Ugye, hoyg minden rendben volt az oltásnál?
Eszti: így nem emlékszem a tesódra

Nem tegnap volt, hoyg suliba jártam. Lehet, hogy ha látnék róla képet, beugrana. Jenő osztályába járt?
cory: szerintem tök mind1, hogy hány ciciből eszik a gyerek, csak egyen, nem?
Nyüszögés van, mennem kell.
Aztán, ha sikerül rávennem apát, elvisz pár nyári cuccot venni, mert rajtam aztán maradtak rendesen kilók.

Tényleg nincs egy göncöm, amit felvegyek ...