A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Angelani, én nem kértelek számon, miért vetted? Gondolom, ilyenben nincs HA-s....

Kép

Kép
prüntyi

Kuha!

Robbanós Milka! :D :D

Na majd utána nézek :) Apának szerzek egy kis meglepit...biztos értékelni fogja :D
Én jelenleg sajnos csak update csokira fogtam magam :(
Ami feleolyan fini mint a Milka, de legalább csoki...nem bírok csoki nélkül élni :oops: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Angelani!

Na most azért adtál egy jó ötletet :)
Én is ki fogom próbálni ezt a tápit, én tudom miről van szó, sokszor láttam már...látszik hogy min. 1 órát töltök a babafelszerelés soron a szupermarketekben. :lol: :lol: :lol:
Kiruccanásokra teljesen ideális. :)

M.

Kép

Kép
megann

Ezt most annyira nem értem!!!!

Davailla = Napsugár???
Az a Napsugár, akit a piszok férje ott hagyott, és ráadásul jön a második baba is?
Vagy lemaradtam valamiről????

Megann!

Szerintem mindenképp lepd meg Apát a Milkával, persze Te se maradj ki belőle.
Hogy könnyebben megtaláld:

Kép

Üdv!

Kép
kuha

Bocs

Ezt én se tudom, én csak a profilokat nézegettem és most vszem észre, hogy a te neved alatt fut a dolog.
Nem baj ha törlik majd megírom még egyszer :D
Vendég

Jól van, ez kezd elég vicces lenni!!!!!

Davailla!

Te is írtál valami üzit, és összegabalyodtatok? VAgy mi történt?

Kép
kuha

Beszarás ez a Babanet.

Egy pillanatra én sem értettem, hogy mos kik kicsoda.

Kép
Kép Kép
sildike

Davallia
Megmondom én :D Bocs de asszem tudom a jelszód(bár elég egyértelmű) de nem direkt volt hidd el! Nem akartalak cikibe hozni. nics harag? Szerintem változtass jelszót :D
Már csak este jövök addig megcsinálom a profilomis, hogy végre tudjak képeket felrakni :D
Vendég

Sziasztok!

Nolcsinak is mandulagyulladása van, mint Bazsikának :(
Ő is kapott antibiotikumot, most is belázasodott, de a kedve az jó nagyon! :)
Ráadásul nála is megy a fogzás ezerrel, az alsó két rágófogának kint is van már a csücske.

Duda/Andi!
Éljen a kevesebb torna! :)
De ügyes Nati, hogy már mászik, Leon még kúszni se igazán tud.

Davallia!
Panda nagyon ari, ahogy cseresznyézik!
Már én is azt hittem, Te vagy Napsugár........

Zsuzsa!
Hányinger/hányás remélem hamar elmúlik, szar lehet nagyon! :(
Julcsi viszont nagyon ügyi, hogy ilyen hamar megtanult aludni :)

And!
Esztinek nagyon boldog névnapot!

Jucc!
Édesek a fiúk ahogy együtt játszanak!
Nálunk is egyre jobban eljátszanak együtt is, főleg amióta Leon is ül.

Kuha!
Gergő nagyon ügyi már :)
Milka :D
Sajna most nem kóstolhatom meg, mert hétfőn elkezdtük a 90 napos fogyókúrát, de ha vége lesz, venni fogok.
Apa felszedett a télen egy kicsit, szóval miatta indult, de persze rám is rámfér egy pár kiló mínusz. :D
barbapapa

Sziasztok!

Nolcsinak is mandulagyulladása van, mint Bazsikának :(
Ő is kapott antibiotikumot, most is belázasodott, de a kedve az jó nagyon! :)
Ráadásul nála is megy a fogzás ezerrel, az alsó két rágófogának kint is van már a csücske.

Duda/Andi!
Éljen a kevesebb torna! :)
De ügyes Nati, hogy már mászik, Leon még kúszni se igazán tud.

Davallia!
Panda nagyon ari, ahogy cseresznyézik!
Már én is azt hittem, Te vagy Napsugár........

Zsuzsa!
Hányinger/hányás remélem hamar elmúlik, szar lehet nagyon! :(
Julcsi viszont nagyon ügyi, hogy ilyen hamar megtanult aludni :)

And!
Esztinek nagyon boldog névnapot!

Jucc!
Édesek a fiúk ahogy együtt játszanak!
Nálunk is egyre jobban eljátszanak együtt is, főleg amióta Leon is ül.

Kuha!
Gergő nagyon ügyi már :)
Milka :D
Sajna most nem kóstolhatom meg, mert hétfőn elkezdtük a 90 napos fogyókúrát, de ha vége lesz, venni fogok.
Apa felszedett a télen egy kicsit, szóval miatta indult, de persze rám is rámfér egy pár kiló mínusz. :D
barbapapa

Barbi!

90 napos fogyókúra??? Nekem már csak álom marad :cry:

Amilyen becsülettel, és sikeresen végigcsináltam 2 éve, most úgy nem megy. Idén már vagy 3x kezdtem el, de egyszerűen nem tudom csinálni.
Nincs olyan akaraterőm ...

De nektek kitartást, és sok sikert kívánok!

Kép
kuha

Azt azért még mindig nem értem, hogy hogy lehet nem direkt Davalia jelszavával belépni.

Kép
Kép Kép
sildike

Nem akarok újabb feszkót szítani, de valljuk be, Napsugár, azért ez nem volt szép dolog.
Megmondom őszintén , bennem fel sem merül, hogy más jelszavát próbálgassam, hátha bejön...
Mégha annyira egyértelmű is...

Davaillának szerintem eddig nem volt kellemetlensége abból, hogy ennyire egyértelmű a jelszava, szerintem fel sem merült benne, hogy megváltoztassa.
De ezek után???
Még ha egész véletlenül is gépelted be a jelszót, akkor sem volt szép.
Bár f...ngom sincs, hogyan lehet véletlenül begépelni egy jelszót.
Na mindegy, ezt Davailla dolga eldönteni, de én baromira nem vágnék jóképet az ő helyében... :x

Kép
kuha

Évi!
Hát remélem kibírjuk, jó lenne!
Mi tavaly csináltuk majdnem végig, a gyüminapokat csak 2 hónapig bírtam, de akkor már terhes voltam Leonnal. Meg persze tél volt.
Szóval most, hogy egyre több gyümi van már, remélem könnyebb lesz.
De az se katasztrófa, ha megint csak 2 hó megy. Addig azért mindenképpen ki szeretném bírni, mert nekem is feljött 4-5 kiló a télen, azt azért jó lenne leadni.
Akaraterőm kaja ügyben nekem is igencsak gyengus........ :D :D
Holnap lesz gyümi nap :(
De ma este muffint sütök, az lesz a vacsi.
barbapapa

Sildike!!!

Egy a véleményünk, és csak azért előztél meg, mert én hosszabban írtam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Barbi!

Azért látom, kihasználjátok a szénhidrát nap előnyeit!!!!! Muffin vacsira!! Az igen!!! De csak semmi tiltott dolog mára!!

Egyébként nekem az a legnagyobb gondom, hogy az elmúlt hónapokban híztam vissza egy csomót. Lassan annyi vagyok már, mint a terhességem legvégén...

Kép
kuha

Davallia!

Bocsi, sorozatosan elgépeltem a nevedet!!! Ne hari!! :) :) :) :)

Kép
kuha

Kuha

Hát igen. Eddig nekem sem jutott eszembe, hogy nem a gyerekeim nevét kellene jelszónak használni, mint ahogy itt a babaneten szerintem szinte mindenki azt használja, de akkor most kitalálok valami bonyolultabbat.
Az meg, hogy más jelszavát próbálgassam nekem sem jutna eszembe.
Hát még ha bejön, írni is azzal az meg végkép nem.
Itt nem is volt ilyen még eddig. Szerencsére.

Kép
Kép Kép
sildike

Évi!
A szénhidrát napon este a süti az nálunk bármit takarhat.....
Pl. túrós gyümitortát is csináltam, vagy aranygaluska, pali, tiramisu, stb.
De így is hatásos volt tavaly.
Sőt, mennyiségi korlátozás sincs, annyit eszünk, amennyi jól esik.

Kilók :(

Na ezért vágtam bele én is Apával, mert egy kicsi ha lemegy, az nem lenne baj.
barbapapa

Kuha
No para, én több vagyok, mint amivel szülni mentem. Egész pontosan csak több voltam, mert szépen elindult rólam a súly lefelé.

Egyébként én is nekiduráltam magam a 90 napos diétának. Na nehogy mán csak Barbi legyen csini a tengerparton. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Nekem mondjuk nem Gergő a jelszavam, de akkor is!!!!

Úgy látszik ez a Napsugár név nem jön be ezen a topikon.

Sorry, Napsugár012, úgy tudom, hogy nincs egyezés közted, és a "régi" Napsugarunk között,
de volt egy szintén Napsugár, aki a gyerkőcök fényképeit fikázta le, ill. azzal volt baja, hogy miért vagyunk úgy elszállva tőlük, és miért rakunk fel annyi képet.
Na, jól meg is kapta a magáét, azóta sem láttuk...

Erre emléxel még, Sildike?

Kép
kuha

Barbi!

Túró szénhidrát - napon??? Ejnye-bejnye!!! :D

Sildi!

A citromkúrától indul el lefelé a súlyod? VAgy már a 90 napostól?
A citrkomkúrával mennyit fogytál?

Kép
kuha

Ildi!

Ha lefogyok 15-20 kilót, még akkor is Te lennél a csinibb kettőnk közül.... :lol: :lol:
De ha Te is lefogysz, akkor arról már ne is beszéljünk! :lol:
barbapapa

Évi!

Ez a Napsugár ugyanaz a fénykép fikázós Napsugár!!!!!!
Nézd csak meg a hozzászólásait, nekem is most esett le!
barbapapa

Kuha
A citromkúrával kb. 5 kilót dobtam le, de nem csináltam végig. A 90 naposat, csak tegnap kezdtem el Barbin felbuzdulva.

Annál a Napsugárnál én még nem voltam itt.

Barbi
Te viszont sokkal arányosabb vagy min én így. Nekem csak van egy nagy buflák hasam, meg egy hurkás derekam.

Kép
Kép Kép
sildike

Szia Davallia!
Most hogy kiderült a nevedben írt levél eredete és ilyen alaposan megbeszéltétek a dolgot, nincs értelme törölni a levelet, mert akkor az egész beszélgetés értelmetlenné válik. Napsugár meg remélem elgondolkodik a dolgon és utoljára tett ilyet. Feltételezel, hogy nem szeretne a kitiltottak táborába tartozni....
További jó beszélgetést,
apa :)
apa

Barbi!

Anno, mikor a mostani Napsugár megjelent, akkor én felvetettem ezt a dolgot, de úgy emléxem, akkor tisztázva lett, hogy ez nem ő az.
Na mindegy.
Egyébként a hozzászólások alapján nekem mindig is gyanús volt, csak gondoltam, ha nem, hát nem, és nem feszegetem a témát.

Egyébként NEked ilyen 15-20 kg-os fogyós terveid vannak? Anyám! Az igen. Nekem is min. annyit kéne fogynom ahhoz, hogy terhesség előtti állapotok uralkodjanak rajtam. És akkor az még mindig nem az igazi, mert már akkor is volt rajtam felesleg!!!
:cry:

Kép
kuha

Apa!

Davailla nevében is köszi, hogy ilyen gyorsan regáltál!
Bár, ami azt illeti, az ilyen típusú embereket nem tántorítja el, ha kitiltják, max. bejelentkezik más néven.

Kép
kuha

Évi!
dehogy vannak ilyen terveim!!!!!
Kellene min, ennyit fogynom, de ahhoz nagyon nagy akaraterő kellene. Ami nekem nincs :(
Ha egy tizest le tudnék most adni, azzal nagyon meg lennék elégedve.

Napsugár profilját megnéztem és ott van az összes hozzászólása. Na a 2. a fikázós. Nézd csak meg Te is.
barbapapa

Lemaradtam egy körrel... :lol:

Kuha, nem azt hitted, hogy Davallia és Napsugár u.az a személy? Elváltak, 2. gyerkőc pocakban...?

Vagy most mi van? :oops: :roll:

Sildike, párom végigcsinálta a citromkúrát, de nem mozdult a mérleg, pedig szegénykém úgy bízott benne.... :cry:
És mi ez a 90 napos diéta?

Kép

Kép
prüntyi

jaaaaaaaaaaaaaaj, most vettem észre mi a gáz! :lol: Leesett :!:
Háát igen véletlen nem tud a jelszóval belépni, csak ha a felhasználónevet is beírja...azt meg ugye direkt lehet csinálni... :wink: No comment :!:

Kép

Kép
prüntyi

Hát ez tényleg nagyon gázxc!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ez Bendegúz véleménye a dologról.
De tényleg micsoda oltári pofátlanság ilyent csinálni, más nevén belépni. :cry:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Barbi!

"Nem baj ha törlik majd megírom még egyszer"

Erre gondolsz egész pontosan? Hát igen, én is az előbb olvasgattam vissza, és csak akkor esett le, hogy így válaszolt arra, amikor Davallia írta, hogy írt a szerkesztőnek, és töröltetei...
Csatlakozom Bendegúzhoz, ez tényleg gáz.

Kép
kuha

Prüntyi!

www.mindmegette.hu

Ide látogasson el a párod, itt mindent megtalálsz a 90 napos fogyókúrához, milli recepttel megspékelve...

Kép
kuha

milli=millió

Kép
kuha

Prüntyi!

4 napos ciklusok vannak a diétában.
Minden délelőtt csak gyümit szabad enni.

1 nap-fehérje nap
Lehet enni húst, tejtermékeket, ebédhez egy szelet kenyeret.
Csak ebéd és vacsi van, közötte nem szabad nasizni.
Mi ebédre tejfölös salit ettünk virslivel, vacsira sült cs. mellet parival, mozarellával a tetején megsütve és tzatziki salit.

2. nap-Keményítő nap
Zöldségeket, krumplit, rizst, de csak párolva/főzve.
Kenyér szintén mehet az ebédhez.
Gombás rizs volt az ebéd, vacsi meg egyben sült krumpli, zöldfűszerekkel, meg cukkinit sütöttem.
Pl. lehet főzeléket is csinálni, amiben nincs tej, tejföl.

3. nap-Szénhidrát nap
Ebéd kifli, kenyér pogácsa, pizza csak pari szósszal, tészta, csak pari szósszal.
Vacsi: 3 szelet torta. Mi ma muffint eszünk.

4. nap-Gyümi nap
Amennyit csak kívánsz :lol:

Ja és havonta javasolnak egy víz napot. Mi azt a múltkor nem tartottuk be.....
Ha vége a kúrának, még 3 hónapig be kell tartani, hogy délelőtt csak gyümit eszel és akkor állítólag nem is jön vissza. De gyümit azt muszáj enni, hogy az anyagcsre beinduljon.
Gabi húga így csinálta végig és 17 kiló lement róla, amit már 2 éve tart is. És baromi sokat eszik, egy csomó csokit is. :D

Mi mennyiséget nem nézzük, annyit eszünk, amennyi jól esik.
Így tavaly 2 hó alatt nekem 9 kiló, Gabinak 11 ment le.
barbapapa

Évi!

nem erre gondolok. Ha látod a hozzászólását valakink, alatt ott a profil gomb.
Ha azt megnyomod, ott egy olyan mező, hogy összes hozzászólás x darab, ill. napsugar012 hozzászólásainak keresése.
Ha arra rákattintasz, kihozza az összes hozzászólást, amit eddig írt. Ott van a fikázós is közöttük.
barbapapa

Hú, ez a mindmegette oldal tök jó!
Nem is tudtam, hogy lehet mákos, grízes, diós tésztát is enni a szénhidrát napon.......Isteni, imádom őket!!!! :D
barbapapa

Barbi!!!!

Basszus, tényleg ott van!!!!!

Tényleg a fikázós Napsugarunk jött vissza!!!

Kép
kuha

Napsugár!
Iszonyú nagy sumákság más jelszavát próbálgatni, de ezt most nagyon elpancserkodtad és lebuktál. :oops: Teljesen megérdemelted. :!: Sajnálom, de nálam végleg elvágtad magad ezzel a tetteddel. A fikázás is durva volt, de megbocsájtható, de az a fokú sunyiság már nem. A továbbiakban, ha irsz is én biztosan nem fogom elolvasni, mert nálam teljesen hiteledet vesztetted.

Többiek!
Elnézést a hirtelen kirohanásért, de a sunyiságnál semmit nem utálok jobban. :!:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha, Barbi, köszönöm :!:

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

Húúú, hogy mik vannak, megáll az eszem..... :( :( :(
Ez tényleg ronda dolog volt.

Angelani!
A dolog részemről lezárva. Nem haragszom, de kérlek, máskor kicsit körültekintőbben fogalmazz!

Köszönjük, hogy velünk örültök a torna miatt! :) :)

Barbi!
Ne aggódj, Leonka is beindul majd! :)
Nolcsinak jobbulást kívánunk! :)
Nektek pedig kitartást a fogyihoz!
:D :D
Én is megnézegettem a recepteket, próbálom magam rászánni a dologra, de az akaraterőm valahogy elhagyott. :(

Jucc!
Házaspár :( :( :(
Tegnap a Váci utcában láttam, hogy egy Anyuka az utca kellős közepén szoptatta a babáját és egyáltalán nem úgy tűnt, hogy zavarban lenne! :)
Senki nem is piszkálta őket!:)

Ildi!
Nati születése előtt el nem tudtam volna képzelni, hogy én nyilvános helyen fogok szoptatni. Én is szégyenlős vagyok! :?
Aztán próbáltuk is mindig úgy intézni, hogy lehetőleg erre ne kerüljön sor, de volt, hogy nem tudtuk megoldani.
Akkor rájöttem, hogy nincs ebben semmi szégyellnivaló, sőt, büszkeséggel és örömmel tölt el mind a mai napig, hogy szoptatni tudom Natit. :) Sajnálni is fogom, ha egyszer vége lesz! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

A tegnapi délutánunk-esténk elég nehézre sikeredett… Andris láza visszaszámolva is 38,2-3 körül volt, és nagyon csúnyán köhögött. Estére beadtam neki egy kúpot, szerencsére ma nem lázasodott még be (kopp-kopp-kopp) és már nem olyan hurutos és az orrából sem tudok annyit szívni. Ha most nem utálta meg a kanalat akkor semmikor, mert olyan fuldoklós jeleneteket rendezett a köptetőtől, hogy ihajj. Először még bedőltem, előredöntöttem, ki is köpte az egészet(lehet, hogy ezért köptető??), de aztán rájöttem, hogy ez színjáték és nem engedtem, úgyhogy láss csodát, lenyelte!

Mindjárt visszaolvasok és reagálok, jóóóóóó sokat termeltetek!
ayse

Sziasztok!

Megvagyunk, csak read onlyban, mert nincs túl sok időm. Jó, hogy nem mentünk Jucchoz a talira, mert Gergőnek tüszős mandulagyuszija van/volt. Már unom a sok betegséget. Bubus már egész jól iszik pohárból, kölesgolyót majszol, és mostmár újra megpróbálkozunk a kanállal is. Négykézláb hintázik, de még mindig hátrafelé kúszik. Sokat dumál: te, de, baba, mama, papa. :D :D
Tegnap voltunk méredzkedni: 8,7 kg és 70 cm, amit nem hiszek el, mert már a 74-esek közül is nőtt ki ruhákat.

Mindenkinek puszi, remélem, a jövő héten már jól leszünk, úgyhogy talizhatunk a szigeten, vagy bárhol. Pocakosoknak külön üdv. és gratula.

Zsóf+Bubus+Gergő
göndörzsóf

Elfelejtettem!

Megann, te kérdeztél a bimbóvédőről, ugye?
Nati majdnem 4 hónapos koráig csak azzal tudott szopizni.
Még a kórházban közölte velem a nővérke, hogy "rövid a mellbimbóm" és csak ezzel fogok tudni szoptatni, sehogy másképp.
Én annyira paráztam, hogy nem fog menni a dolog, hogy nem is mertem enélkül próbálkozni.
Aztán Nati 3 hós kora körül, amikor a növekedési ugrása volt, szinte óránként akart szopizni, mert szerintem a bimbóvédőn keresztül nem érte olyan erős inger a mellem és kevés volt a tejem. Ekkor próbáltuk elhagyni, szép lassan, fokozatosan.
Én mindig bimbóvédővel tettem mellre, aztán szopi közben lecsempésztem róla. Ne legyen nagyon tele a lány cicije, mert akkor nehezebben harap rá a baba.
Nem könnyű dolog, de sikeres, ha nem adják fel!
A dologhoz hozzátartozik, hogy amíg védővel szoptattam, Nati simán ivott cumisüvegből is, (lefejt tejet) de amint ráérzett a "dolog ízére", :D többet nem volt hajlandó elfogadni a cumisüveget. Mondjuk annyira nem is bántam. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

AND ESZTIJE! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

CinkaOlyan szépen írtál az anyaságról!

Duda!De jó, hogy nem kell már 2x járni a tornára!

Göndörzsóf,
Andris meg a 80-as ruhákat is hordja, szerintem ezek a gyerekruhaszámozások nem állnak a helyzet magaslatán!

Tesó-kérdés:
Szerintem minden annyira természetes lesz idővel! Például amikor Andris születése előtt szerveztük, hogy ki vigyázzon majd Lilire, azon gondolkodtam, hogy ezt hogyan is csináltuk annak idején Lilivel? Aztán rájöttem, hogy őt a pocakban vittük…szóval annyira beépült az életünkbe, gondolatainkba, mintha mindig itt lett volna velünk. És most már Andrissal kapcsolatban is kezdek így érezni. Nekem egy kicsit arra kell figyelnem, hogy kellő figyelem jusson Lilire is. Andrissal ugye nagyon sokat kell foglalkozni és Lili hirtelen a „Nagy” státuszába került. De ez csak az időre vonatkozik, a szeretetre nem!!!
Mi is hárman vagyunk, a kisebbik húgom jó nagy korkülönbséggel jött (12 év van köztünk). És addig, amíg meg nem született, nagyon sokszor éreztem úgy, hogy hiába vagyunk itthon mind a négyen, valaki még hiányzik. Olyan érzés volt, mint amikor estefelé még vársz valakit haza, hogy teljes legyen a család. Ez az érzésem megszűnt, amikor megszületett.
ayse

Mi a fészkes fene van???
Én még mindig nem vágom...

Davallia nem egyenlő Napsugárral...
Napsugár viszont egyenlő napsugár12vel????
És napsugár próbálkozott más jelszavával belépni???

DE KÖNYÖRGÖM MIÉRT?????????????????

Megann

Kép

Kép
megann

Egy Liliszáj:
A hálószobai erkélyajtón (mellette van egy ablak is) a termoüveg léket kapott, és a két réteg között lecsapódik a pára. Párommal arról beszélgetünk, hogy ki kell cserélni. Mire Lili:
-Igen, az ablak helyére tegyük az ajtót, az ajtó helyére meg az ablakot!!!!

(ha valakinek van ezzel kapcs hasznos tanácsa, szívesen fogadom!!)
ayse

És miért Davalliáéval???
ayse

Csak nem a "kedves" autófényező szomszéd bérence?
ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: