Sziasztok!
Én is szeretnék menni a 17-ei talira, de a sok(k) családi program miatt nem biztos, hogy sikerül.

Ráadásul az idióta csoporttársaim június közepén akarnak vizsgázni.
Ma voltunk Istvánkával védőnőnél, és megint megmérte. Képzeljétek, két hét alatt 4 dkg-ot hízott csak. 7100-ról 7140-re. A védénő egy szóval sem mondta, hogy kevés a tejem, meg kicsi a baba súlya, meg nem fejlődik. Azt mondta, hogy az ilyen nagy babáknál úgy négy hónapos körül ez természetes, nem kell parázni rajta. Én mondjuk nem aggódok a szopi miatt, mert úgy érzem, hogy van elég tej, van pisis pelus, de azért ezen a súlyon meglepődtem. De a mérlegekben sem bízom, az az igazság.
Hatalmas túrát tettünk ma kenguruban, bejártuk fél Csepelt. Voltunk védőnőnél, bankban, babaruhát venni, DM-ben, szóval mindenfelé. De olyan édesen tűrte, csak a védőnőnél volt egy kis nyüszítés. És kukkolta a világot ezerrel.
Kilók: én a szopi alatt szedtem fel 4-et. És a hasam nagyon gázos

, nem tetszik. Többi császárosnak milyen? A plusz súly nagyon nem kellene, mert nem jó a vérnyomásnak. A diétát sajnos Istvánka nem bírta, így most minden nap tornázom fél órát. Ma már gyalogoltam vele három órát.