A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat orszívással kapcsolatban.

P.gyöngyi
A sterimá nagyon jó ötlet :D én meg csak nyomogattam szegény gyerekbe, volt állandóan üvőltés.

Tünde
Kipróbáltam az orrszívást szájjal, mármint az orrszívó végét szívtam és tényleg hatásos Martin sem üvöltött :lol:

Babcika
Lili nagyon édes, milyen komolyan vizsgálja a természetet. Mintha azt mondaná.-ezek meg micsodák,- :lol:

Vas
Nagyon jól néztek ki a képen, a gyerekek meg gyönyörűek :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Vas, áll a szerda, de csak akkor, ha ma megkapjuk az oltást. Ha ma tesóm nem tud jönni, akkor viszont szerdán kapjuk, és akkor nem megyünk. Remélem ma túlesünk ezen, és akkor tutira megyünk!! :)
Vendég

Sziasztok!

Faby: én is forró vízsugár alá tartom, mint Tünde.

Tegnap kiskutyáztunk a szüleimnél. Szomja 10 nappal fiatalabb Lizánál :)

Ma reggeli játék:
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat orszívással kapcsolatban.

P.gyöngyi
A sterimá nagyon jó ötlet :D én meg csak nyomogattam szegény gyerekbe, volt állandóan üvőltés.

Tünde
Kipróbáltam az orrszívást szájjal, mármint az orrszívó végét szívtam és tényleg hatásos Martin sem üvöltött :lol:

Babcika
Lili nagyon édes, milyen komolyan vizsgálja a természetet. Mintha azt mondaná.-ezek meg micsodák,- :lol:

Vas
Nagyon jól néztek ki a képen, a gyerekek meg gyönyörűek :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Helló Mindenki
A lányom úgy betojt reggel, hogy az egész pelus elejétől a hátuljáig sárga volt + a köldök és a pocak :P .
Viszont 210g volt a heti gyarapodás, szóval Cory minden oké :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu: Azaz igazság, hogy az ötletet a másik topikosoktól loptam :P .
Előszőr én is befújtam, volt is üvöltés, viszont nekünk elemes orrszívónk van, abból a trutyit fülpiszkálóval ki tudom szedni, ha a mosás után még bennt marad. Persze mondanom se kell, hogy ezt is utálja a Lili.
Babetta: Miújság a herpesszel? Gyógyulgat?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vasildi, Cory, nagyon jók a képek! Kis rózsaszín angyalkák :)

Köszi az orrszívós tippeket :)

faby

Fabylol:
Én vettem az orrszívóhoz való kis tisztító kefét. Csak pár forint, olyan mint egy üvegmosó kefe csak minibe. Így nem kell áztatni.
A sterimárt pedig a kupakba fújom és abból öntöm az orrába.

mindenkinek lassú a babanet? :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Faby-Sajnálom a tegnapi éttermes sztorit.Szegény Dominikbabab,biztos rossz kedvű volt.Nagyon aranyosak vagytok a Balcsinál.Rajtad sem sok kiló maradt szülés után :lol: Köszi a bókot :lol: Tanulás:ne ismond,én rosszul vagyok már tőle.Ha chiccos sterilizálós oldatba áztatod be az orrszívót,nem oldódik ki?

Tünde-Neked is kösz :D Valóban hatalmas szemei vannak és annyira tud nézni vele,ha vmi érdekli.

Ildi-Nagyon szép ez a kis padon ücsörgő csapat :lol:

Zsu69- :lol: Nagyon tud érdeklődni a kisasszony :cry:

Cory-Liza gyönyörűűűűű!!! :lol:

Gyöngyi-Gratula a gyarpodáshoz és a kaihoz is.
Vendég

Hűűű Csajok!!!

Én teljesen el vagyok itt veszve. Nem jövök pár napot és már azt semtudom hogy kell visszaolvasni??? :(

Na megyek megtanulom mi hogy van!!! :shock:

Barti
bartika31

Hogy tudom a képet kicsinyíteni, hogy a név alá berakhassam?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Kellemes tavaszi napot mindenkinek. :O

Babaképek: nagyon szép mindenkinek a babája, úgy örülök, hogy ilyen klasszul nő mindenki. És az anyukák is csodaszépek. :O

Era: küldtem emailt.

Vas: elkezdtem betartani az update-t, viszont két nap után abba kellett hagynom, mert a baba éhezett. Pedig olyan jó lenne megszabadulni néhány kilótól. Csak 1-est eszel este, vagy 2-est is?

Zsu: Istvánka szeme sokat javult a masszázstól, sem csipa, sem túlzott könnyezés nincs. :) Nálunk volt már sajnos megfázás is, akkor kb. óránként kellett porszívózni. Én is nagyon féltem tőle, de az orvos mondta, hogy inkább attól lehet baj (orrüreg, fül, stb. gyulladás), ha nem porszívózok. Az orrszívót használat után azonnal (1 percen belül) kimosom, és akkor komolyabb rázogatással és a mosókefe segítségével kijön.

Faby: éttermes sztori :(

Nálunk pénteken látogatók voltak, csudijófej családtagok, így nagyon örültem nekik.

Hétvégét a szülőknél töltöttük, Istvánka élvezte az egész napos kintlétet. És vasárnap hajnalban megszületett a barátnőm kislánya. El sem hiszitek, de sokkal jobban izgultam érte mint saját magamért anno.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Gyöngyi :lol: Képkicsinyítés:
Microsoft Paint
Felső sorban vannak ilyenek, hogy File, Szerkesztés, Nézet, Kép, Színek, Súgó
Itt kiválasztod a Kép --> Nyújtás, döntés. A kép méretét nyújtás opciónál a megfelelő százalékára csökkented. Ez attól függ, hogy mekkora a kép.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Kellemes tavaszi napot mindenkinek. :O

Babaképek: nagyon szép mindenkinek a babája, úgy örülök, hogy ilyen klasszul nő mindenki. És az anyukák is csodaszépek. :O

Era: küldtem emailt.

Vas: elkezdtem betartani az update-t, viszont két nap után abba kellett hagynom, mert a baba éhezett. Pedig olyan jó lenne megszabadulni néhány kilótól. Csak 1-est eszel este, vagy 2-est is?

Zsu: Istvánka szeme sokat javult a masszázstól, sem csipa, sem túlzott könnyezés nincs. :) Nálunk volt már sajnos megfázás is, akkor kb. óránként kellett porszívózni. Én is nagyon féltem tőle, de az orvos mondta, hogy inkább attól lehet baj (orrüreg, fül, stb. gyulladás), ha nem porszívózok. Az orrszívót használat után azonnal (1 percen belül) kimosom, és akkor komolyabb rázogatással és a mosókefe segítségével kijön.

Faby: éttermes sztori :(

Nálunk pénteken látogatók voltak, csudijófej családtagok, így nagyon örültem nekik.

Hétvégét a szülőknél töltöttük, Istvánka élvezte az egész napos kintlétet. És vasárnap hajnalban megszületett a barátnőm kislánya. El sem hiszitek, de sokkal jobban izgultam érte mint saját magamért anno.

KépKép
mariannka

Gyöngyi :lol: Képkicsinyítés:
Microsoft Paint
Felső sorban vannak ilyenek, hogy File, Szerkesztés, Nézet, Kép, Színek, Súgó
Itt kiválasztod a Kép --> Nyújtás, döntés. A kép méretét nyújtás opciónál a megfelelő százalékára csökkented. Ez attól függ, hogy mekkora a kép.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép

Na jó,. legalább képet tudok küldeni... valaki segítsen, hogy tudom a vonalzót feltenni!!! Az is mellékletként? És frissíti önmagát amúgy? Nektek is ilyen lassú? És hogy kell visszaolvasni? Csak lépegetve lehet? Nektek is ilyen lassú? :(
bartika31

Zsu!
Jaja, nagyon cukika, ahogy alszik. Olyanokat szoktam rajta gyönyörködni.:) Békás body.:) Tesco gazdaságos.:)

Babetta!

Apának olyan vöröses szőkés barnás. A borostája vöröses, meg a pajesze, a haja meg inkább szőkésbarna. De Gabi öccse full vörös, meg a faterjába van vörös. Elég dominánsak a génjei apának. Alexhez annyi közöm van, h megszültem, full az apjára hasonlít.:)
Mikor vártam Alexet, akkor kértem, h csak nehogy vörös legyen, erre tessék. De nagyon teccik a piros haja.:D Olyan kis cuki vele.:) Kis Pumukli.:)

Babcika!
Nagyon édi Lili.:) Mekkora szemei vannak.:)

Faby!

Étterem:( De Dominik nagyon helyes.:)

Ildi!

Örülök, h Olivér jobban van!
Remélem, tudok menni, de ne vedd kp-nak. Majd kéne egy pontos cím, h oda is találjak.:) Meg mikor is lenne pontosan?
Nagyon szépek vagytok a képen.:)

Cory!
Lujza, még most is nagyon édes.:)

Bartika!
Jó tanulást! :D

Csajok!
Ti hogy álltok a kilókkal? Rólam le ment mind a 16, sőt, még több is, csak a hasam nagyon kelt tészta.:(

Kép

Kép
nancsika

Nacsika :lol:
Rajtam 3-4kg maradt viszont a hasam olyan mint régen. De nekem pici pocim volt. Az a pár kg is már rég lement volna ha nem falom a sok csokit. Olyan vagyok mint gombóc Artúr, jöhet minden kerek csoki, lyukas csoki, szögletes csoki... :lol: :lol: :lol:

Bartika :lol:
Nekem is iszonyatosan lassú. Már az előbb itt is hagytam, mert csak felidegesít! :evil: :evil: :evil:
A vonalzó magától frissül. Kattints rá valakinek a vonalzójára és csináld meg a sajátodat. Utána a BBcode-ot kell bemásolni az aláíráshoz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Ildi: Akkor szerdán lenne a tali? Hány órakor? Hol?

Nancsika: Nekem sajnos akkora hasam van, mintha most is félidős terhes lennék .

Faby: Valami különleges érzikük van a babáknak mikor kezd el az anyukájuk enni. Ez már többször előfordult velem is, akár itthon, akár étteremben ettem.
Vendég

Sziasztok!

Ildi: Akkor szerdán lenne a tali? Hány órakor? Hol?

Nancsika: Nekem sajnos akkora hasam van, mintha most is félidős terhes lennék .

Faby: Valami különleges érzikük van a babáknak mikor kezd el az anyukájuk enni. Ez már többször előfordult velem is, akár itthon, akár étteremben ettem.
Vendég

Ezt nem értem, nem is tudtam elküldeni, akkor hogy-hogy mégis elment. Na , most már mindegy , egyébként nekem is nagyon lassú a babanet.
Vendég

Sziasztok

Látom mindenkinek szuperül működik a net :mrgreen:
iszonyatosan lasúúúúú!

Cory
liza baba nagyon szép kislány :D

Bartika
Nagyon édes a kislányod és mennyire hasonlít Babcika lányára :!: láttad :lol:

Mariannka
Gratula a barátnődnek :D

Faby
Szuper a kép :)

Bartika
Vissza olvasni úgy tudsz, hogy alul vagy fölül rákattintasz a kívánt oldalra most 465 oldalon vagyunk. :)

Valamit még akartam csak elfelejtettem :roll:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Tudom mit akartam, hát a kilóimat leírni. Rajtam van még plusz kiló olyan 3-4kg most vagyok 56kg és majd a szopi után szeretnék fogyni addig nem eröltetem magam. Főleg hogy terhesség alatt diétáznom kellet most aztán minden jöhet, imádom az édességet :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Ildi, Cory, Bartika: csodaszép babák!:)

Ildi: az IKEA-ban van szoptatós szoba az étterem mellett és lent a pénztárakkal szemben

Nancsika: irigykedek, nekem a baba és az egyéb benti kellékek súlya ment csak le, a vigyorgó zsírsejtek ott figyelnek rajtam :P

Ki jön még a 17-i talira????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Basszus, nekem nem megy ez a vonalzósdi. Nem tudom hol kell kitölteni a nevet meg ilyenek. Azt hiszem maradok a régi aláírásnál, végülis ebből is látszik minden adat

Kép

Kép
pgyöngyi

pgyöngyi
ne add fel :!: a lilypie oldalon ha kiválasztottad a vonalzot akkor a második téglalapban töröld ki ami benne van és írd oda lányod nevét, utána a tallózásban keress ki egy képet csatold hozzá, aztán annyi hogy kattincs a create ticker gombra. De elötte ugye ott fent megadtad a születés dátumot. Ha ez kész elvileg mekkéne hogy jelenjen vonalzód. Ha ez megjelen akkor ott a második téglalapban lévő hosszú kodot kell bemásolni az aláírásodhoz. sok sikert :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Petri!!!
Nem találom hova kell bemásolni a vonalzót? Hol van az aláíráa??? :( [/quote]
bartika31

Tünde: Nem lehetne később, mert mi ha csak van rá lehetőség, nem szoktunk napra menni 11-15 óra között. Mondjuk ha 2-től lenne , akkor ebéd után indulnánk, és az nekem is jó lenne.
Vendég

Bartika
fönnt találod a segédletekben a profilodat ott az aláírás tábla :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Én szeretnék menni a talira, de egyelőre nem sikerült visszaolvasnom semmit róla, se hogy hol lesz.... majd igyekszem jönni még délután... ha Pötyim hagy. Ha nem akkor este jövök!

Egyelőre itt szenvedek a szerkesztéssel... :(

Esztipeszti! Küld el kérlek az emilemre a telcsiszámod, hogy téged tudjalak hívni! Vagy ha van msn, skype-od, az is jó!!!

Puszi, köszi!!!
bartika31

Sziasztok!

Mennék én is talizni. Azt még nem tudom, hányan. Ha Lizának sikerül beszoknia a babakocsiba, akkor lehet, hogy megpróbálkozom csak vele, ha nem, akkor muszáj lesz autóznunk, és akkor az összes gyerekemmel. Nekem tökéletes a 11-es kezdés. Árnyékos helyen meg jó az később is.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tünde!
Boromira nem látszik rajtam, h kisebb lennék, mint terhesség előtt, csak a mérleg azt mondja. Ugyanolyan puffancs vagyok, mint akkor.:)

17.-ei talira én is megyek, de apa visz,de max lekapcsolom.:) Sütit hozzatok! :lol:

Kép

Kép
nancsika

Jaj, mondom nektek is, h Alexem ma átfordult a hasáról a hátára.:) persze nem láttam, csak azt, h már a hátán kapálózik, mint egy kis teknősbéka.:) Nyomta a minifekvőtámoszokat, aztán biztos elhúzta a feje, és hupsz átfordult.:) De ha véletlen, ha nem, olyan boldogságos vagyok.:)

Kép

Kép
nancsika

Na lássuk megvan-e a vonalzóm!!! :D
Jól elvagyok itt magamban... 8)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Yeessssssssssss!!! :D

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,

nem látom az email címedet a profilodban, de akkor a skype-on megtalálsz esztipesztiként. (remélem)
Msn-en felvehetsz: krivacsy.eszterkukac chelloponthu

Szép a vonalzód. Megy ez...

A talira nem tudom, hogy tudok-e menni, attól függ, hogy lesz-e ott programunk, vagy sem. Ha itthon leszek, tuti megyek! :)
Vendég

Küldök egy pár képet most csináltam
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok kismamik!
Bekukkantottam, hogy kész a gépem, de el is szomorodtam, mindjárt:
Láttam, hogy talit szerveztek, de Nekem az nem jó, aznap ballag a lányom:(((
Megint lemaradunk Róla :cry:
Jól vagyunk a keresztelő szép volt, még meg kell szoknom ezt az új babanettet, furi
na pusszancs!

KépKép
csema

Nancsika
Gratula a babódnak nagyon ügyes :lol:

Bartka
Ügyes vagy, szép lett a vonalzód, áruld el mekkorára kicsinyítetted a képedet, mert az enyémet túl kicsinek találom, ha meg nagyobbra teszem nem fogadja :) el

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Én is szeretnék menni a 17-ei talira, de a sok(k) családi program miatt nem biztos, hogy sikerül. :( Ráadásul az idióta csoporttársaim június közepén akarnak vizsgázni. :(

Ma voltunk Istvánkával védőnőnél, és megint megmérte. Képzeljétek, két hét alatt 4 dkg-ot hízott csak. 7100-ról 7140-re. A védénő egy szóval sem mondta, hogy kevés a tejem, meg kicsi a baba súlya, meg nem fejlődik. Azt mondta, hogy az ilyen nagy babáknál úgy négy hónapos körül ez természetes, nem kell parázni rajta. Én mondjuk nem aggódok a szopi miatt, mert úgy érzem, hogy van elég tej, van pisis pelus, de azért ezen a súlyon meglepődtem. De a mérlegekben sem bízom, az az igazság.

Hatalmas túrát tettünk ma kenguruban, bejártuk fél Csepelt. Voltunk védőnőnél, bankban, babaruhát venni, DM-ben, szóval mindenfelé. De olyan édesen tűrte, csak a védőnőnél volt egy kis nyüszítés. És kukkolta a világot ezerrel. :shock:

Kilók: én a szopi alatt szedtem fel 4-et. És a hasam nagyon gázos :( , nem tetszik. Többi császárosnak milyen? A plusz súly nagyon nem kellene, mert nem jó a vérnyomásnak. A diétát sajnos Istvánka nem bírta, így most minden nap tornázom fél órát. Ma már gyalogoltam vele három órát. :wink:

KépKép
mariannka

Zsu! Melyik képre gondolsz? A sajátomra, vagy ami a vonalzó mellett van?

Eszti! MIndjárt megkereslek a skypon!
Nagy nehezen kibogoztam, hogy 2 taliról van szó... én VasIldihez is szeretnék menni. Ki megy kocsival? Én az Örstől 2 percre lakom, odáig el tudok menni, ott fel tud venni valaki? :)

Csodaszép babák lányok!!! Annyira jó nézni őket... bírom, hogy mindenki alszik a képeken én meg irigykedve nézem, mert mostanában nem nagyon lehet lencsevégre kapni Pötyimet, amikor alszik,mert nappal vigyáz rá, nehogy elaludjon. :)

Mi 7 hetesen tegnap mérezkedtünk: 58 cm és 4500 gramm... az elég szép, nem? Mégis mindenki megállít az utcán, hogy " milyen pici baba, mennyi idős? Két hetes?" :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: Remélem téged jelöltelek ismerősnek az iwiwen :lol:
Most jut eszembe, hogy nálam szombatonként lesz babaúszás Szfehérváron, úgyhogy nem bizti, hogy odaérek a babóval, vagy az is lehet, hogy a pancsi után úgy kiborul, hogy jöhetünk haza.
Most is hallom ahogy sír a babakocsiba, anyós sétáltatja.
Erre a vonalzóra később fogok időt szakítani, mert a gyerkőc mellett nem tudom értelmezni a dolgokat meg a fényképemet ismég alakítani kell mert amint látszik is elég minire sikerűlt

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory ,Barti,Zsu remélem, nem hagytam ki senkit. Nagyon szépek a babák.

Zsu
Ha nem haragszol ellopom az ötletet, és én is csinálok, ilyen képet a szopi párnával.
Nagyon jó lett a kép.

Tali
Maradjon a 11 óra aki később tud jönni később jön, nem 1órát leszünk ott. Más nem telefonon tartjuk a kapcsoltatott ,hogy hol heveredtünk le.

Eszti
Oltás meg volt?

Ildi
Holnap este véglegesítünk, mindenki nézzen be este, aki jönne!

Gyöngyi
Ha én megtudtam csinálni a vonalzót, te is megtudod. Nálam bénább nincsen. Örülök, hogy ilyen sokat hízott Lili

Három napja olyan jó fiú Levente, mintha nem is lenne. Eszik ,alszik ,mosolyog. Este alig várja a masszírozást, nagyon imádja. Alig várom, hogy felkeljen, és kicsit dögönyözzem. Imádom, ahogy vigyorog. Majd szerdán, biztos jön egy front és nyűgi napja lesz.

Mariann
Én nem bánnám, ha Levi 4 dekát hízna, mert már 7500gramm és ma vagyunk 11 hetesek. Bár mintha kicsit kevesebbet enne. De lehet ,hogy csak ezt akarom hinni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, NAncsika!!! Most beszéltem Esztipesztivel! Ő nem biztos, hogy tud jönni ILdihez. Ti biztosak vagytok?

Vas Ildi!!! Egyedül gáz lenne kimenni? Mi amúgy is kendőben közekedünk. Messze van hévvel? Nekem nincs kocsim. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Köszi de megtaláltam. Kicsit eljátszadoztam a képpel aztán az egyik bejött, így a vonalzó mellettit megis változtattam :) Nagyon ügyes vagyok.... :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Gyöngyi!!! :) Igen, engem jelöltél! Vissza is ismertelek... :)
Babetta!! 7500 gramm??????? Nem semmi! :)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babetta
Örülök neki, hogy tetszik, sőt :D Kíváncsi vagyok milyen lesz a tied. Martin nagyon szeret így hasalni rajta :)
Nem semmi Levente súlya, szép nagy baba :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu-Ne aggódj, az én lányom már 14 hetes lesz holnap (asszem :oops: )és még csak 4800 gr és 59 cm.És nem is született kicsi súllyal(3400).Nagyon nem hízós fajta,majd nagykorában örül neki :P De szerintem nem is látszik olyan picurnak.

Mariannka-Lili is csak 9 dekát hízott legutóbb két hét alatt,jól meg is ijedtem,Aztán dokinéni mondta,hogy nem lóverseny ez,majd behozza.Úgy érzem tejcsi van 3, 3,5 óránként kér enni(van,hogy 4,de akkor már én erőszakoskodok egy kicsit,hogy ideje lenne már enni :lol: )éjszakát átalussza(ma pl. este 9-tól reggel fél 8-ig :P )Remélem azért legközelebb már kicsit nagyobbat produkál a kicsilány.Én is gyanakodtam a mérlegre :evil:
Vendég

Na, most már kezdek ideges lenni. Hogy van ez? Bejelöltem a vonalzó típust, bejelöltem az emberkét, beírtam a dátumot és a Lili nevet, ráklikkeltem arra az átkozott Create Ticker gombra, és ném látom a kódot amit be kéne másolni. Most már nekem is kezd hullani a hajam, de nem a hormonok miatt :twisted:
pgyöngyi

Gyöngyi
képet is tettél? nem az lett túl nagy és azért nem írt kódot?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: