Gitta!
Bizony-bizony, itt a 3 honapnal fiatalabb kismamakat semmibe veszik. Pedig tudtommal az elso 3 honap a legfontosabb a baba fejlodeseben.
Ha en onerobol nem szedtem, szednem a folsavat, amiota pedig tudom hogy babam van a vitamint, meg ezt sem mondtak volna.
Nelli2!
Igen, kicsit megnyugtattal.

Koszonom.
Doris!
Gondolom ha tenyleg verezni kezdenek, akkor megvizsgalnanak. De ha ezt kitalalom, arra biztos hogy rajonek az ultrahangon es eleg kinos lenne a helyzet. Hat nem tudom, hogy meg merjem-e tenni. Egyszer ezt mar eljatszottam a haziorvosnal, igy volt hajlando 2x is elkuldeni vervetelre.
Cateye!
Sajnos itt ez az orvosi ellatas menete. Akarhova mennek, ugyanugy allnak a dologhoz. A haziorvost mint elso lepcsofokot sehogyan sem lehet kikerulni.
A korhazban pedig kifejezetten utaljak, ha csak ugy az utcarol be akar setalni valaki egy vizsgalatra, es nem haziorvos kuldte.
Kiveve ha surgossegi eset van, ER.
Panka!
Tenyleg, 1 nap van kozottunk.
Kicsit megnyugtattak a szavaid, csak sajnos en egyfolytaban ugy erzem, hogy nem vagyok mar terhes. A hom viszont folyamatosan 37,1, ez talan jelent valami jot is.
Irigyellek az UH miatt. Barcsak en is lathatnam, hallhatnam a babamat, akkor biztos lennek bene, hogy minden rendben van vele, meg eletben van.
Majd ird meg mit lattal, mert akar az en babam is lehetne a korat tekintve.
Andi28, Rita, Bera, Virag, Kakukkfu!
Nagyon szepen koszonom kedves es megnyugtato szavaitokat.
Ferjemmel tegnap leultem, es megbeszeltuk, mostantol kezdve felfuggesztjuk az aggodast, a ketkedest, ugy elunk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, es tutira eletben lenne a baba, mert ha csak 1% is erre az esely, akkor igenis a legjobb felteteleket teremtjuk meg neki, mint lelkileg, mint a taplalkozasomat, eletmodomat illetoen.
Eleg lesz akkor idegeskedni, ketsegbe esni, ha tenylegesen tudjuk, hogy baj van, akar verzes, vagy otthoni ultrahang alapjan.
Nem lesz konnyu, mert azert mindig ott motoszkal a gondolat a fejemben, de ugy erzem ezt meg kell tennem ezert a kis csoppsegert mindaddig, amig nem bizonyosodom meg rola, hogy eletben van-e meg, vagy mar nem.
Nekem van egy babas hogorbem, Doris szerint jo gorbe, raadasul elotte egy anovulacios ciklusgorbem volt, ha erdekel valakit, szivesen elkuldom.
Sziasztok
Monka