A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NelliKép
Nem vagyunk okosabbak, csak más szemszögbõl néztük a dolgotKép Én azt gondolom alacsony a hõmérséklete egy + teszthez ezért érdemes megspórolni az árát de én is úgy gondolom, hogy egy egyértelmû teszt eredmény talán megnyugtatóbb lehet mint a várakozás...
DudusKép
Sok igazság van abban amit írtálKép Tud valaki többet errõl a helyrõl?

Puszi: Doris
doris

GittaKép
Ultrogestan hüvelytabletta, amit 12 hétig kell szedni utána érdemes áttérni a Duphaston-ra.
Vagy duphaston a terhesség 36. hetéig a leges legelejétöl!

Edith
Hát mit mondjakKépValóban siralmas a görbéd Ez tipikusan anovulációs görbe. Ahogy elnézem.

Ahogy mondtad, lehet, hogy érdemes lenne felkeresned az orvost és elvinni neki a görbét.

Hol méred? Jól méred? Mivel méred? Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Tuti nem szájban vagy hónaljban méred???

Üdv,
Moni
mj

Dudus Kép
Várom infóidat a gombáról és a tenyészetekrõl.
Köszi!
Nikie
nikie

Gitta!
Bizony-bizony, itt a 3 honapnal fiatalabb kismamakat semmibe veszik. Pedig tudtommal az elso 3 honap a legfontosabb a baba fejlodeseben.
Ha en onerobol nem szedtem, szednem a folsavat, amiota pedig tudom hogy babam van a vitamint, meg ezt sem mondtak volna.

Nelli2!
Igen, kicsit megnyugtattal.KépKoszonom.

Doris!
Gondolom ha tenyleg verezni kezdenek, akkor megvizsgalnanak. De ha ezt kitalalom, arra biztos hogy rajonek az ultrahangon es eleg kinos lenne a helyzet. Hat nem tudom, hogy meg merjem-e tenni. Egyszer ezt mar eljatszottam a haziorvosnal, igy volt hajlando 2x is elkuldeni vervetelre.

Cateye!
Sajnos itt ez az orvosi ellatas menete. Akarhova mennek, ugyanugy allnak a dologhoz. A haziorvost mint elso lepcsofokot sehogyan sem lehet kikerulni.
A korhazban pedig kifejezetten utaljak, ha csak ugy az utcarol be akar setalni valaki egy vizsgalatra, es nem haziorvos kuldte.
Kiveve ha surgossegi eset van, ER.

Panka!
Tenyleg, 1 nap van kozottunk.Kép
Kicsit megnyugtattak a szavaid, csak sajnos en egyfolytaban ugy erzem, hogy nem vagyok mar terhes. A hom viszont folyamatosan 37,1, ez talan jelent valami jot is.
Irigyellek az UH miatt. Barcsak en is lathatnam, hallhatnam a babamat, akkor biztos lennek bene, hogy minden rendben van vele, meg eletben van.
Majd ird meg mit lattal, mert akar az en babam is lehetne a korat tekintve.Kép

Andi28, Rita, Bera, Virag, Kakukkfu!Kép
Nagyon szepen koszonom kedves es megnyugtato szavaitokat.
Ferjemmel tegnap leultem, es megbeszeltuk, mostantol kezdve felfuggesztjuk az aggodast, a ketkedest, ugy elunk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, es tutira eletben lenne a baba, mert ha csak 1% is erre az esely, akkor igenis a legjobb felteteleket teremtjuk meg neki, mint lelkileg, mint a taplalkozasomat, eletmodomat illetoen.
Eleg lesz akkor idegeskedni, ketsegbe esni, ha tenylegesen tudjuk, hogy baj van, akar verzes, vagy otthoni ultrahang alapjan.
Nem lesz konnyu, mert azert mindig ott motoszkal a gondolat a fejemben, de ugy erzem ezt meg kell tennem ezert a kis csoppsegert mindaddig, amig nem bizonyosodom meg rola, hogy eletben van-e meg, vagy mar nem.

Nekem van egy babas hogorbem, Doris szerint jo gorbe, raadasul elotte egy anovulacios ciklusgorbem volt, ha erdekel valakit, szivesen elkuldom.

Sziasztok
Monka
szmonka

NYUSZAT:Kösz még egyszer!Kép
Búcsuzom, megyek babázni a sógornõm maszatkájával, aki 5 hónapos és imádnivaló.
Jó pihit mindenkinek, holnap találkozunk!
Virág
Virág

SziasztokKép

MonkaKép
Nagyon szépen megköszönném, ha elküldenéd a hõgörbédet. Úgysem láttam még babás görbét KépKépKép Legalább Nálad lássak, ha magamnál nem láthatok.KépKép

Szia
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye!
Elkuldtem.
Remelem hamarosan a sajat babas hogorbedet elemezgetheted.Kép Kép
Szia
Monka
szmonka

Kedves Lányok!Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a reagálást a kérdésemre. Figyelek a dolgokra amit irtatok és remélem a legjobbakat.
Annyira nem aggódom, de igy legelább tudom ha valami gond van. Nagyon jó kis csapat vagytok,látni,hogy törõdtök egymással.

DorisKép
Az én 30. szülinapom január végén lesz és tényleg nagyszerû lenne egy kisbabó a pocakba ajándékként. Ha nem bánod csatlakozom hozzád ebben a célkitûzésben.

Mindenkinek minden jót!
Egcsi
Egcsi

Jó reggelt Lányok!

Bera,

Most nem felejtettem el, elhoztam a doki számát.
Dr. Hetényi Gábor 320-4268. Egyébként az István Kórházban szülész. A Váci úton van magánrendelõje.

Ma vagyok lányok a 27. cn-on. Drukkoljatok nekem, hogy egy jó ideig ne jöjjön meg! Kicsit izgulok, bár semmi jel nincs arra, hogy esetleg terhes lennék. Sõt, mint tegnap említettem, a pattanásai kivirultak.

Nelli
nelli2

LányokKépSzép jó reggelt MindenkinekKép
MonkaKép
Örülök, hogy kissé sikerült megnyugtatnod Magad, és hidd el ennél többet jelen esetben nem is tehetnél... Próbálj meg lazítani és meglátod minden a legnagyobb rendben leszKép
EgcsiKép
MegbeszéltükKép Ezek szerint köztünk csak néhány nap különbség van mert én febr.05.-i vagyokKép Szerintem ez elég reális cél mindkettõnknekKép Azért a beelõzés megengedett ám, úgyhogy mindent bele!!!KépKépKép
VandaKép
Írok majd részletesenKép
NelliKép
Neked is küldöm a mailt magánbanKép

doris

Lanyok!

Ma vegre felment a hom 37-re. Akkor talan megsem lesz 40 napos ciklusom. Ha nem is sokkal, de kicsit elobbre varhatom (vagy nem varhatom) a mensimet.

Monka!
Nagyon jol hangzik, amit elhataroztal a babaval kapcsolatban. Szoritok, hogy sikeruljon is megvalositani. Biztos, hogy minden rendben lesz.

Andi
andi28

Jó reggelt Lányok´Kép

Monka
Köszönöm és én is remélem a legjobbakatKép

LányokKép

Nyilas jegyben születettek reménykedhetnek, mert aug. 2-a után rég várt gyermekáldás várható. Ezt olvastam egy horoszkópbanKépKépKép (én is az vagyok)

NelliKép

Remélem 9 hónapig nincs gondod mensire !!! A hõd erre utal.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Monka
Elküldenéd nekem is a babás görbédet? Nagyon megköszönném.
Lujza
lujza

Jó reggelt!!!!

CatEye, most beleremegett a gyomromKépKépKép Én is nyilas vagyokKépKépL)

Hermi
Hermi

CatEye

Melyik horoszkóp írta ezt????

Hermi
Hermi

Mensi ügyben még semmiKépKépKépKép Mikor fog már megjönni???? Aki nem akarja annak megjön, nekem meg nem?

Hermi
Hermi

Sziasztok Lányok!

Nyuszat Kép
Köszi a sok értékes infót, írtam megint e-mailt

Nelli Kép
Köszi a telefonszámot. És drukkolok, hogy a 27 cn jó sokra növekedjék, legalább a kilencszeresére...

Andi28 Kép
Én sem bírom a gyógyteát (szúrt, fájt tõle a petefészkem?, vagy valami más). Én is elindultam cickafarkfû-csepp beszerzõ körútra. Tegnap nem volt, de ha igaz mára hoz a boltos. Te milyet szedsz (márka?) naponta hány cseppet? Örülök, hogy 37-et elérte a hõd! Hányadik napon vagy?

Tizenéves koromban én is nagyon szerettem volna kiscicát/kutyát, de az egyetlen próbálkozás kudarcba fulladt (leugrott a 4. emeltrõl a cicu és meghalt). Akkor beláttuk, hogy emeletes házba nem biztos, hogy a legjobb egy izgõ-mozgó cica/kutya. És kaptam egy papagájt. 10 év alatt 3 papagájom volt, de ebbõl 8 évig egy. Nagyon aranyosak tudnak lenni, és ami a lényeg jól szeparálhatóak (ha sokat dumál és nyüzsög berakod a kalitkába). Az enyém nagyon okos volt, odarepült a kezemre, focizott a ping-pong labdával, csak sajnos a nevén kívül nem volt hajlandó mást mondani...de a rikácsolásból is jól megértettük egymást..) Szóval egy papagáj is jó megoldás lehet.

bera
bera3

NelliKép
Drukkolok nagyonKép Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
CateyeKép
Vízöntõre mit ír a horoszkópod?Kép
Andi28Kép
Ez jó nagyon, végre felment a hõd...Kép
HermiKép
Te méred a hõd? Mennyit mutatott?
BeraKép
BizonyKép Az izgõ mozgó állatkáknak legjobb a kertes ház különben leamortizálják a lakást vagy olyan baleset történhet mint nálatok... A madárka is helyes lehetKép

doris

Szia Doris, ma megint 36,9 volt... de a 28. napig alacsony volt.

Hermi
Hermi

HermiKép
Sajna nincs mit tenni, várakozni kell bár tény, hogy ez a legnehezebb... Orvoshoz mikor kell menned?

doris

Most voltam nála, egy hete, nem tudott mit mondani, legközelebb szeptemberben megyek hozzá. Most szabin van, de gondolom õ se udna mit tenni, max adna gyógyszert...

Hermi
Hermi

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert Algyõn vagyok, helyettesitek.

DORIS Kép
mai hõm: 37,2 (ez már a 7. nap, hogy ilyen magas).

Mindenkinek szép napot!

Pussz,

Rita
knérita

RitaKép
Nagyon örülök neki, ez igazán szépen alakulKépKép
HermiKép
Sajna úgy tûnik tényleg a várakozás az egyetlen megoldás... sajnálom, hogy nem tudok segíteni.

doris

Jó reggelt mindenkinek!
NELLIKép a pattanás nem jelent semmi rosszat. Én amikor babás lettem tiszta ragya voltam, pedig ez utoljára tini koromban fordult elõ!Csatlakozoma drukkolók sorához!
MONKAKép ha idegesnek érzed magad, hunyd be a szemed és képzeld el magad, ahogyan a karodban tartod a babust, aki rádmosolyog - ez biztosan segít megnyugodni és a hozzáálásodnak is jót tesz!
CATEYE: az oroszlánokra milyen sors vár (persze csak baba szempontból érdekelKépKépKép)
HERMI: ne stresszeld magad! Hányadik napon vagy?
BERA: nagyon sajnálom a cicusodat, az enyémet a szomszéd úgy megverte, hogy belehalt, pedig még olyan fiatalka volt.Azóta sem hevertük ki.Kép
ANDI: tök jó, hogy felment!Kép
Tegnap este úgy éreztem magam, mint aki be van csípve, pedig csak cicafark teát ittam - ha ez annak a mellékhatása, akkor rá fogok szokni!!
Pussz,
Virág
Kép
Virág

A síró fejecske nem tudom, hogy került a nevem alá!
Helyesbítek:
Virág
Kép
Virág

Még "csak" 30. nap. Szóval még belefér. Csak egy kicsit türelmetlen vagyokKépKép

Hermi
Hermi

VirágKép
Hogy érted azt, hogy a szomszédod agyonverte a kismacskádat....!!!!???? Én ezt nem értem...lehet útálni egy állatot, lehet undorodni, üldözni vagy félni Tõle de agyonverni...Kép Ennek az embernek nincs lelke...
NelliKép
El is felejtettem írni....Úgy rügyezik a fejem mint tavasszal a virágos rétek...pedig még csak a ciklusom 9. napján tartokKép Mire következtetsz ebbõl? Remélem nem fog újra megjönniKép

doris

Sziasztok csajok Kép

HermiKép

A nõk lapja horoszkópjában volt ez. Nem igazán hiszek benne, de erre felcsillant a szemem.

DorisKép

Holnapra megnézem a vízöntõt is.

VirágKép

Az oroszlánnal pedig neked tartozom.

Rita

Ez nagyon szuper, hogy ilyen magas a hõd. Hányadik ciklusnapod ez ? Hányadikon volt a pé-d ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Cateye
Ez jó hír, én is Nyilas vagyok. KépKép Mindent bele lányok! Már olyan szívesen tennék a táblicskuba mindenkinek a neve elé egy babácskát. Kép

Monka
Olyan jó, hogy erre az elhatározásra jutottatok. Remélem sikerül megvalósítani is. Hidd el, nem lesz semmi baj.

Doris
Nekem pintyõkéim voltak kiskoromban. Õk is olyan aranyosak voltak és egyéniségek. Alízka egy kardos menyecske volt, aki mindig sakkban tatotta a párocskáját. A fiú meg igazi papucs. Mindig nagyon jót szórakoztam rajtuk. Tomcsónak elég gyakran kellett bemenekülnie az itató alá. Kép Most meg egy kehyes kis spánielem van. Õ is igazi terrorista volt kicsi korában. Minden papucsnak a felét és a szõnyegeimnek is az átellenes sarkait szerette rágicsálni. Kép

A mai vízállás jelentés:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

CatEyeKép
Köszi, kíváncsi leszek persze csak ha érdemleges az infoKép
EdelweissKép
Helyesek lehettek ezek a pintyõkékKép Gondolom a kutyussal már több a maceraKép

doris

DORIS:Szegény kis állatka tele volt bizalommal az emberek iránt és nem volt veszélyérzete. A banyát meg zavarta, hogy átment az udvarába napozni a betonra. Megverte egy seprûnyéllel, amitõl megsérült a gerince.Amikor rátaláltam alig ismertem a cicámra úgy fel volt dagadva a pofikája. El kellett altatni.Tényleg nincs lelke a vén boszorkának. Szerencsére már nem lakik ott.
Virág
Virág

VirágKépKépKép

Doris
doris

Bera3!
Meg nem szedem a cickafarkfu cseppeket, nekem sajnos csak jovo keddre tudja meghozni a boltos, de akkor megirom, hogy milyen kaptam. Ha mesz erte, azert rakerdezhetnel hogyan ajanlja O a fogyasztasat.
Egyebkent ma vagyok a 20. napon, ezert vartam mar, hogy vegre felmenjen 37 fole a hom. Eleg rendszertelen a ciklusom sajnos. (elso probalkozasom jelet rajzolni, nem tudom, hogy sikerulni fog-e)

Hermi! Nekem volt sajnos 40 napos ciklusom is, iszonyuan hosszunak tunt. Turelem! Elobb-utobb megjon neked is es kezdhetitek a probalkozast!

Andi
andi28

Sziasztok lányok Kép

Edit Kép
Na mi van a mensivel?
Rita Kép
A hõd nagyon jó magas, klassz Kép

A babás görbét küldjétek el, és felteszem valamelyik honlapomra, és elérheti mindenki.

A hõgörbékkel kapcsolatban szeretnék veletek megosztani valamit.
Egy kicsit furcsa dolog is, mert néhány napja egy doki azt írta, hogy a stressz a tüszõrepedéssel nagy mértékben kapcsolatban van. És a görbémbõl azt látta, hogy nincs t.repi.
A másik orvosi vélemény pedig: "..ha az alaphõ emelkedik az
viruló, P-t termelõ sárgatestet jelent, azaz volt tüszõrepedés. Egyébként a latin ovulatio kifejezés ezt is jelenti. Az alaphõ abs. értékének nincs jelentõsége, csak a görbe alakjának."

Mit szóltok? Úgy tûnik, hogy az értékeknek nincs túl nagy jelentõsége, csak a görbe alakjának; vagy a másik verzió az igaz? Vagy mi a csuda?
Móni hol vagy? Te is azt mondtad, hogy van repi.

Mindenkinek üdvi.

/Nemsokára megyek vidékre, úgyhogy nem leszek netközelben./
Nikie
nikie

Lányok!

Nekem miert nem lett kek a fejecske? Mit rontottam el?
andi28

Doris,

Ezen jót nevettem. Biztos megjön, csak Neked...
Sajna 30-35 naposak a ciklusaim, így még nagyon korán van. Múltkot pl. 36 nap volt. Talán a meleg és a nyaralás miatt.
Ragyáim nekem is mindig vannak, de menzi elõtt még több.

Hermi,
Viszont Te elõrébb tartasz, van okod izgulni és bizakodni. Nagyon drukkolok!

Én is csatlakoznék az oroszlánokhoz. Rájuk mi vonatkozik? Köszi!

Nelli
nelli2

Bera3!

Nem kaptam e-mailt Tõled. Jó helyre küldted?

Puszi
Nyuszat
nyuszat

ANDI:kettõspont és zárójel space nélkül. Ha te is így csináltad, akkor tök buli, hogy a tied másképp néz ki!
VirágKép
Virág

Sziasztok!
Hát termelitek rendesen az üziket.
Az én hõm 37,3-ról ma leesett 36,9-re. Szóval most már hamarosan meg fog jönni, mert a melleim is megduzzadtak.

Nelli!
Szorítok hogy ne jöjjön meg!Kép

Doris!
Én is vízöntõ vagyok!Kép Kíváncsi vagyok nekünk mikorra ígér a horoszkóp gyermekáldást!

Rita!
Szépen fenn van a hõd.Kép Drukkolok nagyon hogy baba legyen!
Akciók voltak rendesen?
Ha 14. nap után is fent marad a hõd akkor már lehet reménykedni.Kép

Hermi!
Ne türelmetlenkedj majd meg jönni ha itt lesz az ideje. Látod nekem is csak a 30. napon ugrott fel 37-re aztán 37,3 volt most meg 36,9. Kicsit megbolondult a hõm.

Virág!
Nem ittál te valami mást?

Edith!
Mikor mész dokihoz vagy megvárod míg elõbb megjön a mensid és utána? De feltétlenül menj el!

Andi!Kép
Az jó ha felment.

Puszi

Andy
Andy

NikieKép
Valóban elõfordul, hogy valakinek alacsonyabb az alaphõmérséklete és ezért pl. nem éri el a 37-et. A görbe íve ill. vonala a lényegKép Tehát ha neked alapvetõen más a hõháztartásod, akkor azt kell nézned a görbéden, hogy megvolt-e az esés, és utána néhány napon belül egy hirtelen (több tizedes) emelkedésKép Ilyen a görbéd?
Jó pihenést kívánokKép Mennyi idõre mentek szabira?
Andi28Kép
Ezt kell ütnöd : ) vagy : ( és ilyenkor lesz pofikád de szünetet ne üss közéjükKép
NelliKép
Csak azért kérdeztem, mert azt írtad, hogy kijöttek a patiid ezért meg fog jönniKép Gondoltam hátha összefügg a menzi a patikkal...de most már nyugodt vagyokKép Csak nem fogok a 9. napon menstruálniKépKép Nálam a táplálkozás is elõ szokott idézni ragyákat...Nálad nem?

doris

Doris,

Nekem szinte biztos a menzi miatt jöttek ki. De a csokitól, mogyorótól is ki szokott jönni. Most olvastam, hogy sok tejterméktõl is kijöhet.

Görcsölni nem szoktam elõtte, csak ideges vagyok, de nagyon illetve hõhullámom szokott lenni.
Most még ezek nincsenek.
De még lehetnek.

Nelli
nelli2

ANDYKéptényleg nem ittam vagy ettem semmi olyat, amitõl szédülhetnék. Viccen kívül, akik nem bírjátok a cicafarok teát, ezt mibõl vettétek észre?
Virág
Virág

Virág!
Csak vicceltem!Kép Amúgy szerintem nem a teától szédülsz.
Miért nem vagy a táblában? Meg akartam nézni hányadik napon vagy.

Doris!
Tegnap már elmentem és most meg majdnem elfelejtettem megadni az emilem.

Andy
andy

ANDY: hogy lehet felkerülni a táblára? Edelweisst kellene megkérnem? Egyébként a 17.napon vagyok és még nem ment fel a hõm. De nálam ez normális, mert nem félidõben szokott. Ja és Clostis hónap. És számításaim szerint kb.32.ciklus.
Virág
Virág

Doris!

Leginkább az "Elsö napok, hetek..."-ben leszek aktivabb...KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Virág!
Igen Edelweissnek kell megírni az adataidat és õ majd belerak. Akkor lehet hogy a Closti hatása okozza a szédülést.

Andy
Andy

AndyKép
Én is kíváncsian várom a híreket a VizöntõkrõlKép Küldöm a mailtKépMilyen egyformák vagyunk és még a bajunk is azonos....Kép Majd húzigáljuk egymást OK?
VirágKép
A neved, korod, lakhelyed (csak város), a ciklusaid száma amióta próbálkoztok ill. a nap ahányadik napon most tartasz szükségeltetik. Ezen felül megírhatod még, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid ill. hogy milyen fázisban tartotok most (pl. gyógyszert szedsz vagy épp vársz valamilyen vizsgálatra...)
NelliKép
Remélem ezek az egyéb tüneteid már nem is fognak jelentkezni...mondjuk mit is kívánjak Neked? Esetleg kiadós reggeli hányingerekhez mit szólnál???KépKépKép Jobb mint a menziKép

doris

Doris,

Igen, a reggeli hányinger jól jönne, de olyan összetéveszthetetlen. Mert a múlt héten volt már, de az nem lehetett emiatt. És kívános is lehetek. Mondjuk savanyú uborak iránt.
Azt hiszem, most már jó csöndbe maradok ezügyben, és halkan izgulok, hátha.

Nelli
nelli2

Sziasztok

Andi Kép
OK. Kiszedem a boltosból a legtöbb infót a cickafark csepprõl. Nekem tegnap azt mondta, hogy ez igazából nem csepp hanem tinktúra (?). Néztem rá nagy értelmesen, de gõzöm sincs mi a különbség..
A 20. napi 37 fok teljesen tuti! Cak õrizgesd szépen ilyen magasan Kép

Nyuszat Kép
Elküldöm még egyszer...
Én egyszerûen csak a válasz-ra kattintottam, az e-mail címet meg sem néztem. Akkor hová ment Kép

Virág Kép
Én "helyileg" voltam rosszul a cickafarktól, azaz a méh környékén fájt valami... Elég intenzíven. Szerintem is lehet sok mindentõl a szédülésed, talán várjál pár napot és újra próbáld ki,ha akkor is szédülsz akkor lehet összefüggés.
Nem tudom a Clostitól lehet-e (nekem nem volt), meg hát a 17 cn-en már elég régen beszedted a Closti adagot. Vagy az utólag is okozhat mellékhatást?

Elõbb, mikor mentünk át ebédelni, egy sárga szirénázó koraszülött mentõ száguldott végig az utcán. Én majdnem elbõgtem magam! Nem gondoltam volna, hogy ennyire be vagyok zakkana! Remélem nem lesz gond a kicsivel!!!

bera
bera3

Edelweis!
L. sz. pótold a hiányzó adatokat. Rendszeres ciklus 28-33 nap.

Köszi
nyuszat
nyuszat

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: