A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!

Votiv:
Te miért nem alszol?????
Egyébként ennyiért én is megyek hozzátok takarítaniKép
Azt lehet tudni,hogy hova mész ma v. még titok?

Indi:
jaj,nagyon ismerős a helyzet tápszerügybenKép
Nem tudnám megmondani,hogy mennyit próbáltunk ki.
Nekünk végül a Nutrilon HA jött be/ha jól emlékszemKép/
Ja és ez 1 éves korig is felírható,nem úgy mint a java,ami csak fél évig!
Drukkolok nagyon,hogy hamar rendeződjenek a gondok!Ma mikor mentek?

petergabi

Csajok végre ideértek a jókívánságok és Dorka sokkal,de sokkal jobban van!KöszönjükKép

petergabi

Indi: mi is több tápszert kipróbáltunk, egyik rosszabb volt mint a másik. Remélem sikerrel jársz az ügyek intézésében,drukkolunk.

Norka: édes az ünnepelt.

Neet: Eszter milyen vagány a képen.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt Kép

Katus Kép Bulást Nektek!!

Indi Kép Én is drukkolok Dominónak és az önkormányzathoz is, hátha sikerül végre elintézni!

Johi Kép Végezz gyorsan és gyertek!

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
oké, oké, nem kell magyarázni, értem én. Kép És amíg te el, és ő takarít, mi van Istivel? "Ki törődik Kovács Pistivel?" Kép És drukk az interjúhoz! Kép

Ildi,
lassan elkezdek gondolni rád. Gondolj bele, túl vagy egy szülésen, milyen fájdalmat ne tudnál már elviselni...? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Jaj Neet, de aranyos vagy! Rámfér a drukk! Most indulok!Kép

Fibi!

Egy telcsiszámot küldesz nekem mélben? Akkor lehet, hogy arramegyek 2 körül, még meglátom!

ILdi
ildi76

Neet, én nem megyek el, ha dolgozom akkor csak itthon. és (Kov)Ács Pisti itt ül a szoknyámonKép

de komolyan, ha tudtok olcsóbbat, szóljatok!Kép

Gabi, nem titkos, már említettem 1x, de bővebbet majd később, mindjárt rohannunk kellKép és a párom véletlenül felébresztett, rosszul állította be az ébresztőjét, és aztán még végigmatatta a lakást hajnali 4-korKép és persze Isti is kukorékolni kezdett, de aztán visszaájultKép nem az ő formája (már) a korai kelésKép pedig régen milyen jókat tudott balhézni fél 6 körül...Kép

votiv 8)
votiv

bikás mikor lesz? mert már nem leszek netközelben

votiv 8)
votiv

Votiv!

Szerintem átlag 15-től lesz Bikás.Kép
20170114224602

Juc, köszi, drága vagyKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
2-kor találkozunk a kórháznál Denizsáékkal. Én Fibivel megyek, ő 1-re jön hozzánk. Aztán Bikás!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv:
ha régebbi,akkor emlékszemKép
Mondjuk nálunk is hajnali kelés volt maKép
Reggel 6-kor a helyi rendőrség hívta a férjemet,mert oda vannak bekötve a céges riasztók,hogy az egyik telephelyen riasztás van!áááááá,jó kis ébresztő szolgálat"Jó reggelt kívánok,XY törzsőrmester a kapitányságról..."KépKép

petergabi

Jóóóóóóó reggelt, Pgabiiiiiiii! Kép
neet
neet

Zanza!
én is olvastam rajta, h csak 2 hétig áll el, de inkább nem hittem el és főztem belőle tejbeakármit.Kép mehetek a mókusok elé. meg azt se hittem el, hogy a kész tápot nem lehet hűtőben tárolni, mert kényelmesebb volt a kórháznak, meg a dokiknak hinni.
amúgy azt figyeltem meg, hogy rendesen légteleníteni kell a tápos zacsit, hogy ne sárguljon meg (romoljon) egy tápi. ez csak egyszer fordult elő, mikor kevés volt a tápis dobozban. azt ki is dobtam.

Indi!
nálunk a Milupa Aptamil HA vált be elejében, de tényleg 2-3 hónapos korára elmúltak az emésztési gondok, addig viszont minden nap órákat bőgött és bicajozott szegény. szóval már "csak" 2 hót kell kibírnotok Kép

ancsipancsi

Valaki át tudja dobni a mélcímemre Votiv számát? SZerintem már nem olvasta a HSZ-emet, és szerintem ő is szívesen jönne a kórházba.

Kép
Kép
zuzmo1

Neet:
tetszet mi?????????Kép
Kép

Ez is tetszik?Kép
Kép

petergabi

Sziasztok!

Drukknak megvolt a hatása, csak a tetején kellett újratömni sajnos csak amalgámmal lehetett, de mindegy! Olgi dokinénit meg megtartom!Kép

Zuzmo!

Akkor 2-re lesztek a Bikáson Fibivel? Mert én csak beugrani tudok Timi nélkül a homeos bogyókért, aztán meg rohanok tovább! Tudsz nekem dobni egy telcsiszámot? Fibi már nem olvasta, amit írtam!
ildi76

Ildi!
A profilodban található címre küldtem mélt!
Ügyes voltál, jó hogy túl vagy rajtaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz!

Mél nem jött meg, de nem baj, csak összefutunk!Kép
ildi76

frankó pangás van!
hurrá, ez azt jelenti, hogy jön a nyár!! Kép

ancsipancsi

Na, csak ideért!Kép
ildi76

Ildi,
késöbb megyünk a bikásra, sztem 3 felé érünk csak oda, mert elötte H-ba megyünk.

KépKép
fibi

Ancsi, Kép
mit nyáár... jön a vizsgaidőszak... brrr...
neet
neet

Ancsi!

nem,ez azt jelenti,hogy mindenki a H-ba mentKép
20170114224602

mármint majdnem
Kép
mi is később megyünk Bikásra, mert Lencsi és Dóci is azt csinálja, amit nem mondunk ki.

ancsipancsi

Sziasztok!

Asszem még nem gratuláltam, tehát: óriási Gratula BarbiéknakKépKépKép

Itthon jó hír nem igazán vanKép Marci hétfő óta lázas, holnap labor... Ezzel kapcsolatban egy kérdés: MIKOR lehet/kell a vizeletet levenni tőle??? Kaptunk zacsit, ahogy olvastam itt a tapasztalatokat, nem lesz egyszerű. De reggel nem biztos, hogy lesz idő ezzel tökörészni, meg várni. Este nagyon korai?
Mára ráadásul Balu is belázasodottKép Én már ezt nem értem, ez az undok vírus megy körbe-körbe, de hogy tudnánk végleg eltüntetni?

Azért egy kép tegnapról, ez várt amikor felébredtem:
Kép

Ez meg a héten készült valamelyik este:
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
a képek csudajók!! Kép sajnálom, hogy nem bírtok gyorsabban kilábalni ebből a csomó vacakból. Kép Vizelet passz, majd más megmondja.
Továbbra is drukk, hogy múljon már el minden nyavaja.
neet
neet

szép napunk volt tegnap!Kép

Isti 7-re beájult, előtte óriási étvággyal falt fel egy nagy tányér lazannyátKép
jó volt látni sok szép gyermekünketKép, és a sok szép pocakosunkat! KépKép éljenek a pocakok isKép
és sirály, hogy Mása is eljött, viszont kár, hogy Ildivel nem találkoztamKép
és Moose is nagyon szép, a kislánya pedig HÛHA! szegény, összetört szívű pasikKép
Moose azt is mondta, hogy nagyon segítőkészek vele a csecsemősök, jó ezt hallaniKép
kár, hogy Barbit nem láttuk, de Moose is azt mondta, már sokszor találkoztak a folyosón, viszont egyszer sem látta még Angélát, Barbi nagyon rejtegeti előleKép

és az is szuper hír, hogy Dominót anyakönyvezték végreKépKépKép

votiv 8)
votiv

hö hö
neet

Működik, yeaaaah!!!
neet
neet

na, végreee Kép

KépKép
fibi

Votiv,
igen, nagyon jo volt a tegnapi napKép és végül milyen sokan összegyültünk Moose-nál meg aztán a bikáson is sokan lettünkKépKépKép

Lányok,
Nektek nincs hasmenésetek? én fél éjszaka a budin ültem, és a hasam is görcsöltKépKép, tökre legyengültem, remeg a lábam..., remélem, nem a rota... vagy az lázzal is jár??? remélem, csak a kaja volt romlott tegnap este a Coraban...

KépKép
fibi

még egy jó hír:

A Disney megunta a hamburgert

A Mediaguardian arról ír, hogy a Disney is beszállt az Európában már mozgalommá növekedett fiatalkori elhízás elleni harcba, emiatt a McDonald's-okból hamarosan eltűnnek a promóciós Disney-figurák.

Nem jár nyártól a Happy Meal menük mellé műanyag Disney-figura, a játék- és filmgyártó ugyanis nem újította meg tíz éve tartó megállapodását a gyorsétterem-lánccal. A Los Angeles Times értesüléseire alapozva a Mediaguardian szerint a döntés hátterében az áll, hogy a Disney nem kívánja márkanevét összekötni egy olyan céggel, amelynek neve többször is szóba került a gyerekkori elhízás kapcsán.

A döntés értelmében nyártól az olyan kedvelt mesefigurák, mint a Pocahontas vagy a Micimackó mesék hősei nem kerülnek bele a gyerekmenük dobozaiba, illetve a Disney mesék és videók nem támogatnak egyetlen olyan gyerekeket megcélzó promóciót, amelyet a hamburger-lánc indít. Lapértesülések szerint ugyanakkor a két cég továbbra is együttműködik a felnőtteknek szóló akciókban.

votiv 8)
votiv

Votiv,
affene. Lányom épp kezdene belenőni a mekis-diznis korszakába... és nem lesz hepimíltoj? Ne má...
Ez sztem akkora képmutatás és hülyeség. Aki havonta-2havonta vagy félévente viszi a gyermeket vagy magát McD-ba, az biztos nem ettől hízik el.
Vagy a felnőtt nagymenükhöz adják ezentúl a játékot? Nem értem az utolsó mondatot: "Lapértesülések szerint ugyanakkor a két cég továbbra is együttműködik a felnőtteknek szóló akciókban."
Ne hagyj kétségek között, more infot, plíz! Kép
neet
neet

HAli!

Amennyi hamburgert fényevőkém megeszikKéptegnap is csak a játékért és a gyümölcs mix-ért(pontosabban a benne található 4 szem szőlőért) vettük meg Happay Mealt,jó mi?

És PAdlás megarulez ,Soma is élvezte pedig majdnem itthon maradtunkKépMár a nagyinak óviból hazafelé panaszkodottt:"Megint színházba kell menni,miért?!"Szegény hátrányos helyzetű dedKép

Tegnap este egy targikus hírt kaptam,kedves, két gyermekes kopácsolos barátnőmet leküzdötte a gyilkos kór.Nagyon megrendültem,nem is tudtam,hogy beteg.Senki sem tudta a baráti társaságból.

NA de ma szépen süt a nap,mindenkinek szép napot!Kép
20170114224602

Fibi!
van ilyen járvány, talán nem Rota!

ancsipancsi

Juc, de ugye nem Fabrikát?

Neet, én sem tudom, hogy is lesz ez a felnőttekkel. hacsak nem hogy a Disenynek vannak leányvállalatai, mint a Touchstone, a Hollywood pictues és a Miramax, akik marha sok filmet gyártanak, és majd azokat teszik rá a hamburgeres zacsira. lesz sültkrumpli Pearl Harbor módra, meg Narnia-burger.

votiv 8)
votiv

Ancsi,
köszi a valaszt. És nem tudod, milyen járvány? a játszon is összeszedhettem, vagy ez hülye kérdés?

Juc,
Bálintra ma reggel a sötétkék bársonynadrágot adtam rá, és csak kicsit bö a derekánKép Nagyon édes benneKép Köszi mégegyszer a gatyókat!Kép

KépKép
fibi

Votiv!

NEM!!!!!!!!!!!!
20170114224602

Fibi, jobbulást!
mostanában nincs rotajárvány, az télen "hódít", és lehet lázzal, hányással, hasmenéssel járó, de a lényeg, hogy a kaki zöldes-sárgás és jellegzetes orrfacsaró szaga van (mintha pl sósav lenne), és olyan mintha kis fonalkák lennének benne.
egy nap diéta, egy kis immunerősítő (nincs otthon vmi piátok?Kép), és holnapra semmi bajod nem leszKép

és Moose ma jön haza a H-bólKép

votiv 8)
votiv

Fibi!
nem tom a nevét, de a tesóm benne volt, olyan de olyan hasmenése volt, hogy .... azután az anyósom tegnap kezdte. remélem, hogy nem a játszón szedted össze Kép

Jucus!
részvétem! engem így ismeretlenül is megrendít egy ilyen hír, nem csodálom, hogy megrendültél Kép

ancsipancsi

Tud valamelyikőtök olyan babysittert, aki csak pár alkalommal 2 órahosszára vállal ilyesmit, megbízható, stb? Lehet,hogy gondban leszek most párszor, és anyósomra nem tudok számítani, mert éppen nem fog ráérni.

ancsipancsi

MÛKÖDIK!!!!!!!!

BARBI: GRATULÁLOK ANGÉLÁHOZ!!!!! Kép

Bikás tegnap nagyon jó volt, Dócit se kellett sokat altatni Kép Minden anyuka meg gyerkőc annyira szép és aranyos volt!!!! És a játszótéren is mennyi pocak volt.

Zuz,
elnézést, hogy megint csak így kutyafuttában tudtunk beszélgetni, sajnos Dócin nincs kikapcs-gomb... még... meg sem kérdeztem, hogy hogy vagy pocakilag? Kép Most már tényleg szervezzünk össze egy sétát Kép

Moose,
remélem, ma korán hazajöttök!!!! Kép

Fibi,
jobbulást!!!!!!

Juc,
őszinte részvétem Kép a 2004 őszibabás topikból is nemrég halt meg egy 2gyerekes anyuka, borzasztó az ilyet látni...

vera
kisün

Nahát, nem hiszek a szememnek!!! Már fél 5 és még egy archív se telt be... Kép

Jelentem, Fülöp Dominik magyar állampolgár anyakönyvezésre került (mint kiderült, már április 11-én, csak engem inkább szívattak, mer az olyan jóóóóó) és emberi hangon beszélt velem egy emberi nő... Ja, persze valami paranormális jelenségnek lehettünk tanúi, mert amikor bementem az irodába, bemutatkozás és egy szó elhangzása nélkül azonnal az én aktámhoz nyúltak, amiben minden ránk vonatkozó papír már benne volt...és mint kiderült, már két napja levelet is küldtek nekem, hogy leszek szíves befáradni hozzájuk ügyem elintézése céljából... bár a levél nem érkezett meg hozzánk, de a másolatát láttamKép Lehet, hogy olvassák a Vasárnapi HíreketKép
És És És a misztériumi főosztályvezetőnő, akihez egy ismerősöm ismerőse protezsált be, visszahívott ma reggel a nem fogadott hívásra válaszul !!! és segít nekem, hogy meggyorsítsuk a házassági ügyeket és ingyen, de lehetőleg kedvezményesen fordítsák le a papírokat(merthgoy erre midnen eljárásban van lehetőség, csak eről engem elfelejtettek értesíteni) - amikből a 7 oldal helyett 2 azaz KETTÕ oldalt kell csak lefordíttatni, egyet pedig csak fénymásolva csatolni - a többit a dharaszti önkénynő hobbiból fordíttatná le velem jó pénzért...
És ma mindenki étadta nekem a helyet a békávén Dominóval, igaz, kendőben rám volt kötözve a baba-csomag - és az emberek meghökkentekKép De azétn midnenki meg akarta nézni és borzasztó kedves volt. Különleges világnap!Kép

Meglátogattuk a Macska-családot, Macs gyönyörű, mint mindig, Macs-papa nagyon kedves ember és Fülecske pedig csoda aranyos és már nagyon nagy!

MacsKép furulya jól van, köszöni szépen, már hazajött a kirándulásból Kép

SoosooKép megjött a rugalmas hordozókendőm tesztelésre, abban jártuk végig a várost ma és Dominó úgy aludt benne, mint a bunda. Úgyhogy nagyon ajánlom a kezdeti időkre, mert könnyű megkötni és kényelmes a babának is. Később pedig már a Nandu-féle is jó leszKép

AncsiKép Nekünk is most az Aptamil nevűt írta fel dokinéni, bár szerinte ez akkor hatásos igazán, ha kiegészül az anyatejjel, de azért megpróbáljuk. Kép

PocakKép nagyon-nagyon gyorsan tessék már meggyógyulni aztán jól elmenni nyaralni !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, most már értem, miért e pangás.. nem pusztán a tali/kórházi látogatás/vizsgaidőszak/nyár az oka, hanem, hogy a bényet megint kaka és nem enged üzenni, bár más topikokban megy Kép

indianyo

Jó reggeltKép

Végre sikerült a tegnap fél 5-ös hsz-t elküldenem Kép

Taliról képek? És Moose már megy haza? De jóKép

Nekem meg a sok babahordozó cipeléstől meg egész éjszakás ritmikus ringatástól kiújult az ínhüvely-guylladásom - ezúttal csemegeként mindkét kezemben Kép

FibiKép Gyógy Gyula!!! Tényleg igyál valami ütőset Kép

pusz mindenkinek. Hétfőn megyünk OEP taj-kártyázni Kép

indianyo

Indi!
az aptamillal csak az a gáz, hogy baromi drága. ...legalábbis kb. duplája a Bebának. Kép de ha beválik ugyebár...

és végre végre végre! ügyesek vagytok az ügyintézéssel.

ancsipancsi

Indi!
De jó, ezek szerint egycsapásra elintéződött a dolog. Végre! Azért olyan szemetek, hogy így szívatják az embert! Szerintem is a cikk hatása!!! Nem hiszem, hogy maguktól lettek ilyen emberbarátiak!
És klasz, hogy bevált a kendő!!!

Fibi!Kép
Remélem, csak egy kis gyomorrontás! Tegnap este nekem is volt egy kis hasmenés, de nem komoly, és én tudom, hogy a torkosságom miatt, mert annyi sütit sikerült összezabálnom! De annyira finom volt! Denizsa tényleg jó háziasszony!!!

Juc!
De szörnyű!Kép Az én baráti körömben szerencsére még soha nem történt hasonló, nem is tudom, hogy élném meg!

Vera!
Tényleg jó lenne egy séta! MI mára terveztünk Ancsival egyet, úgy 2-fél 3 körül, ha Dócid nem alszik, betársulhatnátok!

Ancsi!
Akkor átdobod a telszámod mélben???

És a tegnapi délután szerintem is nagyon jól sikerült, klasz az a játszótér, még galambok is vannak, amiket aztán jól meg lehet kergetni, ugye Isti?KépKépKép Most hogy jön a nyár, gyakrabban is szervezhetnénk ilyet, úgyis mindenki játszóterezik, miért ne mehetnénk ugyanarra a játszótérre?

És Moose Kisnyuszija gyönyörűséges, és Moose is csoda jól néz ki, nem is látszik rajta, hogy szültKép

Kép
Kép
zuzmo1

ZuzmóKép Hát ez egy másik néni volt, úgyhogy megelőlegezem neki, hogy ő egyébként is emberbarát Kép

AncsiKép A Humana Ha1 2600 - receptre 1350, ennél is drágább az Aptamil? Már így is egy tízes a tápszer egy hónapban Kép De mondjuk itt nincs mit tenni, ez nem olyan, hogy akkor mosom a pelenkát, mert drága az eldobhatós... Ha jó lesz ez neki, akkor én nem bánom, a vacak is drága Kép

JucusKép Nagyon megrendítő egy ilyen hír tényleg, én nem is tudok ezekkel mit kezdeniKép Szegény család és gyerekek Kép

indianyo

Jajj Indike,

mindjárt küldöm neked az össz fotót, csak jól betojt a net eddig Kép És a Furulyát üdvözlöm, remélem tetszett neki a kirándulás Kép

És Dominó gyönyörűséges, édes kismanó:

Kép

Fülike pedig rájött a hangjára. Naaagyon élvezi...Jajj nekünk KépKépKép
macskanyu

Indi!
nem drágább. 1200 körül van, de csak egy 450 grammos fém dobozzal. nem tudom a másik hány grammos, de általában nagyobbak szoktak lenni. nálunk is majdnem 10 volt a táp Kép

Bikás parki tali, valamint pár recept, stb. megtekinthető a http:\www.babanet.extra.hu című webkreálmányomon

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: