Nahát, nem hiszek a szememnek!!! Már fél 5 és még egy archív se telt be...
Jelentem, Fülöp Dominik magyar állampolgár anyakönyvezésre került (mint kiderült, már április 11-én, csak engem inkább szívattak, mer az olyan jóóóóó) és emberi hangon beszélt velem egy emberi nő... Ja, persze valami paranormális jelenségnek lehettünk tanúi, mert amikor bementem az irodába, bemutatkozás és egy szó elhangzása nélkül azonnal az én aktámhoz nyúltak, amiben minden ránk vonatkozó papír már benne volt...és mint kiderült, már két napja levelet is küldtek nekem, hogy leszek szíves befáradni hozzájuk ügyem elintézése céljából... bár a levél nem érkezett meg hozzánk, de a másolatát láttam

Lehet, hogy olvassák a Vasárnapi Híreket
És És És a misztériumi főosztályvezetőnő, akihez egy ismerősöm ismerőse protezsált be, visszahívott ma reggel a nem fogadott hívásra válaszul !!! és segít nekem, hogy meggyorsítsuk a házassági ügyeket és ingyen, de lehetőleg kedvezményesen fordítsák le a papírokat(merthgoy erre midnen eljárásban van lehetőség, csak eről engem elfelejtettek értesíteni) - amikből a 7 oldal helyett 2 azaz KETTÕ oldalt kell csak lefordíttatni, egyet pedig csak fénymásolva csatolni - a többit a dharaszti önkénynő hobbiból fordíttatná le velem jó pénzért...
És ma mindenki étadta nekem a helyet a békávén Dominóval, igaz, kendőben rám volt kötözve a baba-csomag - és az emberek meghökkentek

De azétn midnenki meg akarta nézni és borzasztó kedves volt. Különleges világnap!
Meglátogattuk a Macska-családot, Macs gyönyörű, mint mindig, Macs-papa nagyon kedves ember és Fülecske pedig csoda aranyos és már nagyon nagy!
Macs

furulya jól van, köszöni szépen, már hazajött a kirándulásból
Soosoo

megjött a rugalmas hordozókendőm tesztelésre, abban jártuk végig a várost ma és Dominó úgy aludt benne, mint a bunda. Úgyhogy nagyon ajánlom a kezdeti időkre, mert könnyű megkötni és kényelmes a babának is. Később pedig már a Nandu-féle is jó lesz
Ancsi

Nekünk is most az Aptamil nevűt írta fel dokinéni, bár szerinte ez akkor hatásos igazán, ha kiegészül az anyatejjel, de azért megpróbáljuk.
Pocak

nagyon-nagyon gyorsan tessék már meggyógyulni aztán jól elmenni nyaralni !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na, most már értem, miért e pangás.. nem pusztán a tali/kórházi látogatás/vizsgaidőszak/nyár az oka, hanem, hogy a bényet megint kaka és nem enged üzenni, bár más topikokban megy