Jó reggelt Lányok!
Először is köszönöm az egyházi tanácsokat.

Jövő héten megyünk az atyához bejelentkezni, remélem minden rendben lesz. Igazából az egész esküvőszervezést nem régen kezdtük el.De így ,

már mindenképp szeretnénk is megtartani.
Viszont van egy kis gond is, amit nagyon nehezen tudok feldolgozni.Tegnap sajnos össze is kaptunk miatta és én végig sírtam az estét.

A párom református én katolikus vagyok. Az egyházi esküvőhöz én ragaszkodtam, és megbeszéltük már régebben is,h. katolikus szertartás lesz.Aztán amikor ezt elmondtuk a családnak is a párom anyukája teljesen "kikelt magából".Azt mondta,h. az ő fia református és nem lehet katolikus esküvője.Én ezt felejtsem el, meg amúgy is én nem járok templomba stb. Na akkor én azt mondtam,h.én nem fogok engedni.Ez 3 hete történt. Kitaláltunk anyukámmal egy olyan megoldást,h. áthivatjuk a református lelkészt a katolikus templomba és akkor 2 szertartás lesz. De persze a kedves anyósnak ez sem jó.

Tegnap beszélt vele a párom telefonon (mivel 250 km-re lakunk tőle) és azt, mondta,h. miért nem személyesen beszélte meg ezt az egész család, és,h. ez így nem jó, mert akkor menjünk át a ref. templomba. Jaj Lányok engem annyira bánt ez az egész,h. ennyire nem örül ennek az esküvőnek és úgy ragaszkodik a saját elképzeléséhez.Már tegnap mérgemben sírva

az mondtam a páromnak,h. ha nem hagyja abba az anyuja ezt, akkor nem is megyek hozzá.

(azt tudnotok kell,h. a páromnak 2 nővére van, és ő élt egyedül az anyujával, amióta az apukája meghalt, kb. 15 évig. És soha nem fog elngem elfogadni!!) Kérlek ne haragudjatok, h. fárasztalak benneteket a hülyeségemmel, de nekem nagyon rossz ez az egész, és folyton rám jön a sírás

Pedig tudom,h ez most nem tesz jót, és most vidámnak kellene lennem. Na jó megpróbálom összeszedni magam és örülni az én kis babómnak

Abban reménykedem még,h. ha jövő héten megtudja,h. jön az unokája, megbékél.
Köszönöm,h. meghallgattatok(elolvastatok)
Angie!
Már alig várom a ciklusod végét,h. kiderüljön.

Szorítok nagyon,h. hétfőre ott legyen a pénz a számládon.

Felrakom a grafikont is.

A magyarázat: (remélem látszik a képen)Cm: a hüvelyváladékom (M. menstr.S: ragadós, C:krémes, W,E: tojásfehérje)BO: mikor voltunk együtt

de én csak ez a 3-at írtam be,mert ez volt a fontos; Fern: minimikroszkóppal néztem az ovulációm,amikor F,PF akkor volt páfrányos, a többi színes adat pedig már a tünetek, a zöld: fáradság, a kék: sok pisi, alatta a hátfájás, émelygés, gyomorégés, röviden ennyi, remélem tudo segíteni
Zsúka!
Jól vagy? Milyen volt Berlin?
Tjuca!
Én is tippelnék

Szerintem fiú lesz
Niki!
Sajnálom,h. nem tudsz eljönni a talira.

De majd a következőre..
Évi!
Ha jól tudom Kleopátra tejben fürdött, szerintem kezdetnek megteszi az ásványvíz is...
Nárcisz!
Nagyon örülök,h. visszatértél hozzánk!
Gratulálok!
Gyönyörű volt a történet, amikor a Szűz Máriás részhez értem a hideg is kirázott!

Vigyázz nagyon magadra és a babákra! És gyere minden nap!
Brill!
Nagyon örülök,h. minden rendben ment, és annak is,h. ekkor hittel áldott meg a Jóisten!
Monyóka!
Köszönöm a papos tanácsot.

Nagyon tetszett!
Norwell!
Nem is vagy nyámnyila!

Ezek a hormonok jól megtréfálnak..
Duddu!
Sajnálom,h. nem tudsz jönni a talira, de érezzétek nagyon jól magatokat (mind a 4-en

) a nyaraláson.
Timika!
Aranyos vagy,h. megint babás lennél.Nagyon elkapott ez az érzés
Nomi!
Köszönöm a gratulációt!
Minden elismerésem,h. nem dohányzol.Én is 6 évig szívtam, és már több mint 10 hónapja nem cigiztem, és már nem is fogok.

Nem vagy rosszul? Én nagyon rosszul voltam (bár mielőtt leszoktam napi 1.5 dobozzal szívtam el

).
Hát nem tudom a receptet sajnos, bár tudnám már szétkürtöltem volna rég, és akkor senki nem maradna a zöld részben.
A párom mielőtt nem költöztünk ebbe a lakásba, addig folyamatosan kifogásokat hozott fel,h. miért is várjunk még a babával.Majd egyszer azt mondta,h. ha nyugodt körülmények között leszünk akkor belevágunk.Én persze féltem és mondtam neki,h. mivan akkor ha évekig kell próbálkozni?Erre ő azt mondta,h. dehogyis, mert ha ő akarja azt a babát, akkor én rögtön teherbe fogok esni

Én kinevettem és mondtam,h. ez nem így megy(viszont halkan megjegyzem,h. elhittem amit mond)és lám, a második hónapban sikerült.

A párom valóban úgy gondolta,h. ha ő babát szeretne, akkor az majd jön.

Jó lene ha minden így működne az életben.
Mindenkinek kívánom,h. minél előbb pocis legyen!!
Ne haragudjatok,h. ennyit írtam ma.
Sok puszi Mindenkinek!
Pupy