A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu (16+6!!!)!
Tökmag Ildikó Erdélyből ír, ahol egy órával előrébb vannak. Ezért még adj egy órát hozzá az idejéhez Kép Én is tűnődtem ezen, de aztán leesett, hogy +1 óra.
Jaj, a feledékenység nálunk családi vonás. Apumtól örököltem. Én még azt is elfelejtem, amit elfelejtettem KépKépKép Ez komoly. Pedig akkora szarvasmarhaságokat tudok csinálni, és most egy sem jut eszembe Kép
NAGYON-NAGYON sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira KépKépKép
Vendég

Brill!

Na visszaolvastam. Nagyon sajnálom, ami veled történt. Nem tudok igazából mit mondani. Sajnálom, hogy így berobbantam a jó híremmel ilyenkor. Még egyszer bocsi.

Angie!
Mindent elviselek, amit csak lehet, csak ők legyenek jól. Nekem ez most a legfontosabb.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Lányok! Mégegyszer mindenkinek köszönjük szépen a dícséretet!

Mátra Kép Nagyon szorítok én is a teszthez! Kép

Junko Kép Akkor szeretettel várlat titeket Csibével, majd telcsizzetek, ha megvan a végleges időpont. Mi minden délelőtt itthon vagyunk.

Juca Kép Én is kisfiúra tippelek Kép

Brill Kép Nagyon sokat gondoltam rád tegnap...

Narco Kép Nagyon örülök, hogy újra itt vagy!!! Mégpedig egy ilyen csodálatos hírrel! Kép Pihenj sokat a babucikkal, a melót pedig szerintem hagyd, most csak ők a fontosak.

Lányok, tudom, hogy tiszta hülye vagyok, de mindig, mikor olvasom, hogy valaki babás lesz, úgy előjön belőlem, hogy úgy szeretnék megint babás lenni és szülni. Kép Tudom, nem vagyok normális, hiszen Kristóf még csak 9 hetes, meg egyébként sem szabad telhetetlennek lenni, de tényleg ezt érzem KépKépKép

Évi77, Unique, Sysy, Adriana, Ironram, Annácska és a többi kismami - ti mit gondoltok a védőoltásos kérdésemmel kapcsolatban? (Beadatjátok-e a nem kötelező, agyhártya gyulladás és bárányhimlő elleni védőoltást?)

Pussz mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Bocsi, én valahogy elsiklottam a kérdésed felett... Most lebuktam, hogy milyen felületesen olvasokKép Szóval szerintem mi az agyhártyagyull. ellenit beadtajuk, de a bárányhimlő ellenit nem biztos. Ti hogy gondoljátok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77 Kép Mi (inkább én) még hezitálok... A dokinéni mind2 oltás beadását javasolja. Én kicsit parázok az oltásoktól, mert szerintem nagyon igénybe veszi az ilyen picik szervezetét. Az agyhártya gyulladás ellenit 3, 5 hónapos, valamint 1,5 éves korában kapná, a bárányhimlő elleniben nem vagyok biztos, hogy mikor. Ami mellette szól, hogy az ilyen picik a legveszélyeztetettebbek, viszont nincs járvány és ha 1 éves kora után adatnánk be, akkor csak egyszer kéne szúrni. Ja, ez az agyhártya gyuszi elleni volt. A bárányhimlő ellenit én sem akartam beadatni, de azt mondja a dokinéni, hogy ha beadatjuk, akkor egyrészt ha el is kapja később a bárányhimlőt (ami előfordulhat), sokkal enyhébb lefolyású lesz (40-50 kiütés helyett mondjuk 5-10), másrészt a bárányhimlőt egy herpesz vírus okozza, ami alvó állapotban továbbra is a szervezetedben marad és ha vmiért újra aktív lesz, akkor felnőtt korban ővsömört okoz. Viszont ha kap a gyerek védőoltást, soha nem fog ővsömört kapni. A párom be szeretné adatni. Én meg gyűjtöm a véleményeket, információkat Kép

Narco Kép Ha vmi nagy hülyeséget írtam, javíts ki légyszi! Kép

KépKép

KépKép
timika

Timi!
Én nem tudom, hogy régen milyen oltásokat kaptunk, volt-e benne bárányhimlő elleni, de az tuti, hogy volt övsömöröm. Igaz, hogy csak egy 20 forintos méretű a 10-20 centis helyett. A helye azóta is megvan.
Én szerintem adatnám mindkettőt. A kicsiket lehet, hogy megviseli, de ebben a korban minden sokkal könnyebb lefolyású, mint később, esetleg felnőtt korban. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy gond lesz az oltástól, ugyanannyi, mint annak, hogy elkapja az agyhártya gyulladást. Tehát, ha a kettő között kellene választanom, akkor inkább az oltást választom. Bár még nincs gyerekem, és nem biztos, hogy meg tudom objektíven itélni a dolgokat.
Vendég

Sziasztok!

Narco!

Gratulálok az ikrekhez. A zebrád is megy (csíkoshéjú görögdinnye egy kicsit másképp:-)
Kép

A rosszulléthez gondolom mindenki nagyon bölcs tanácsokat ad. Nekem egy dolog jött be, az pedig a jeges. Jeges víz, fagyi, minden gyümölcs lehűtve. Persze így is visszajött sokminden. A lényeg, hogy azzal ne foglalkozz mi marad lenn, csak azzal, hogy egyáltalán legyen valami a hasadban. Nekem legtöbbször a chips maradt benn, na most az minden csak nem egészséges, de legalább valami. Ja meg a Calippo volt a legjobb, ami legtöbbször lenn maradt.

Köszi a tippeket, gyűjtöm, majd az őszi topiktalira kitalálom, mi legyen a verseny díja. (Fagyi?)

Norwell!

Én nem szedek már magnéziumot, van még, de abbahagytam. Vasat igen. Málnalevélteát pedig iszom becsülettel. Szerintem nem is olyan borzalom, mint a híre:-) Helyes, hogy pakolod a motyót, nekem is már készen van! Igazából én már azt sem bánnám, ha most jönne Stöpszli, bár az is jó, ha még benn dekkol egy kicsit.

Juca

tjuca

Mátra!
További segítség Kép
Pupy: mindhárom
Évi79: 3. nem, a többi igen
Évi77: 27. nem, a többi igen
Angie: első kettő jó, de lehet hogy a harmadik is
Brill: mindhárom jó (ez aztán a rugalmasság Kép)
Dido: mindhárom jó ( -"- Kép)
Duddu: - KépKépKép
Norwell: - KépKépKép
Nárcisz: - KépKépKép
Timika: még nem tudja, hogy hogy alakul az élete
Vendég

Angie!
Én kimaradtam a három Kép-val.

Narco!
Én is emlékszem rád és nagyon nagyon örülök, és hogy egyből 2 babó! Gratulálok!!!

Juj Juca!
Tegnap épp a dinnyét emlegettem, erre tessék, és most megint csorog a nyálam.

kancellárka

Brill!
Már nagyon vártam,hogy gyere!
Örülök,hogy minden rendben volt és semmi komplikácio!
De annak mégjobban hogy ilyen erős a hited!És csak a jövöbe tekintessz!Az angyalkával kapcsolatban igazad van!
Kép

Narco!
Annyira örülök neked!
Én anno miattad kezdtem el irni a topikba!Azért hogy segitsek egy kicsit,de sajnos én még mindig "üresjáratban"vagyok ellenben te...
ez csodálatos!És hogy kettő!Eszméletlen!

Kanci!
Szerintem abszolut nyugodtan várhatod az afp eredményed mert neked már kezedben a bizonyiték,hogy minden ok!

Juca!
Én is fiura tippelnék!

Évi!
Ásványviz?...Vannak világsztárok akik csak azzal mosnak hajat!Soha nem lehet elég korán kezdeni a szépségápolást!KépKépKép

Annácska!
Örülök,hogy a kisfiaddal minden rendben!

Sosi!
Hogy megy a fogyi!

Monyoka!
Amint megtudtam az adatokat küldöm emailbe!

Norwell!
Ez nem nyámnyilaság!
De örülök,hogy a vérvételen tul vagy!
Kép

Pupy!
Ha felteszed a görbéd egy kis jelmagyarázatot is csatolsz mellé?Mert én nem vagyok járatos abban hogy mi mit mutat!

Réka!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni a talira!KépKép

Timika!
Én az agyhártya gyull.oltást beadattam de akkor még nem volt a bárányhimlő elleni!És azt mondta a doktornénink,most mikor utánakérdeztem,hogy csak öt évig véd a bárányhimlő ellen!
De sajnos nem tudok többet rola!

Puszi Aniko
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Niki!
Dehogy!!! Szerintem te nem írtad, hogy nem tudsz jönni (bár gondoltam, hogy Győrből nehezen jutsz el ide egy taliért), és én megvárom, amíg írátok, hogy NEM. A három lány említette, hogy nem tud jönni. Ha mégis írtad, és elkerülte a figyelmemet, akkor millió bocsika Kép

Juca!
Szerintem nekem is hasonlóan a hideg fog hatni. Fagyi a number one.
Vendég

Sziasztok ismét!

Ma voltam házidokinál, délutánra 1 órára összeszedtem magamat.
De éhesen rohantam haza. Szóltam az asszisztens nőnek, ő meg előre vett. Hát ne tudjátok meg, hogy milyen gyilkos szemekkel nézett engem az összes nyugdíjas. Nem is köszöntek nekem kifelé jövetnél.

Juca!

Hát ez a dinnye gyönyörű. Ki csinálta?
Majd megettem.
Én mindent eszek, ami a kezem ügyébe kerül. Még csak most kezdem elérni az eredeti súlyomat.

Anikó!

Érdemes elmenni RODOSZRA!
Ha már nagyon el vagytok keseredve, akkor tényleg menjetek el, ez biztosan segíteni fog.
Látod én nem is hittem benne, és mégis.
Ja és mindez egyéb segédeszközök nélkül történt. Már feladtam a hőmérőzést, a figyelgetést. Csak úgy spontán szerettük egymást apával.

Puszi: N

Kép
narco

Kedves Narco!

Gondolom, emlékszel még rám, bár már nem vagyok a topik "aktív" részese, azért nyomon szoktam követni, hogy mi is zajlik a topikosokkal. Nagyon megörültem, amikor olvastam a Veled történteket!!! Kép Nagyon sok boldogságot, egészséget, türelmet és szeretet kívánok Nektek! KépKépKép További problémamentes pocakosodást! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Általában csak annyi időm van, hogy végigfussam a nap eseményeit, de ma muszály volt írnom is.

Nárcisz!
hatalmas gratula!!! KépKép Annyira örülök, hogy sikerült Nektek is! A fránya rosszullétek majdcsak elmúlnak, és akkor majd élvezheted a pocakosodás igazi örömeit! Sok boldogságot hozzá!
Ja, tényleg, és most mi lesz a cicáddal? Mert ugye jól emlékszem, hogy volt/van egy kis szürke cicád?

Oltással kapcsolatban:
Mi még nem döntöttük el, de szerintem csak az agyhártya ellenit fogjuk, a bárányhimlő ellenit nem hiszem.

Topiktali:
Jó lenne elmenni, talán meg is próbálunk, addigra megerősödik a Kismanó, és nem lesz gond. Nekem a 27.-ét kivéve jó a másik kettő időpont.

Születéstörténet készül, de még mindig nincs időm magamra, és semmire. Amikor Levike pihen, vagy én is pihenek, vagy csak nézem, ahogy alszik,és gyönyörködöm...Kép
Vannak képek róla a honlapunkon, akit érdekel, megnézheti.
http://boda.gportal.hu

Puszi mindenkinek!
Adriék

Kép

Kép
adriana

Mátra!!KépElment az e-mail!!Eddig azért nem sikerült,mert rosszul olvastam el a cimedet!KépBocsika!!profinet..........
Akkor,mikor is csainálod meg a tesztet??Mához egy hétre??Vagy talán már jövőhét hétfőn??Én is izgulok Érted,és drukkolok neked!!Kép
Angie!KépVeled mi van?Hogy vagy?Hol tartassz?
JunkoKépVeled??Alkalmaztad a módszert?Kép

Kép
bea27

Narco!
Köszönöm a tippet!Megprobálok a nyáron oda eljutni!
Amit leirtál,hogy minden méregetést számolgatást feladtál és igy sikerültek a babácskák erről már párszor bebizonyosodott hogy hatásos!
Csak nehéz eljutni eddig a pontig!
Ha a Kati olvas rolad biztos befog jelentkezni mert nagyon a szivén viselte a sorsod!
Sokszor keresett téged itt a topikban!

Valér!
Te esetleg más topikba vagy?
Én még nem ismerlek és szivesen olvasnék rolad!

Angie!
Nagyon várom már a ciklusod végét!
Hogy vagy?

Mátra!
Drága,hogy telt a napod a szerelmeddel?
Kép

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Helloka Mindenkinek!
Kimaradtam az utobbi napokban, rengeteg munkam volt, aztan anyoseknal segedkezes, este hullafaradtan beestem az agyba...es most annyi visszaolvasnivalo van, hogy jajj...de igyekszemKép
Pupy, Narcisz: nagy-nagy gratula! szep kerek pocit nektek es vigyazzatok nagyon magatokra. Pupy!!! Hogy jott ossze ilyen hamar??? Valami recept?KépKépKép
Tokmag! lattam te is hianyoltalKép hogy alltok a dolgokkal? szuneteltek a baba-projekttel? csak futtaban olvastam vissza, remelem nem maradtam le semmi fontos fejlemenyrolKép
Matra! Igazan kivancsi vagyok a fejlemenyeidreKép En ugy dontottem, hogy csak majd akkor csinalok tesztet, ha legalabb 2 hetig elmarad a ciklus, elkerulendo minden csalodas (korabbi tapasztalatokKép). Te mikorra tervezel tesztelest?Kép

Jo nektek, hogy talalkoztok, ha majd valamikor Magyarorszagon jarok, szolok, aztan meglatogatlakKép Ugy volt, hogy megyunk egy lagziba augusztusban Budapestre, de aztan lefujtak az egeszet, nem lesz lagziKép

En tovabbra is varom, hogy ne jojjon meg, de addig van egy het, es a sok munka nem is igazan hagy sok idot, hogy folyton a babocara gondoljak. Lesz, aminek lennie kellKép

Igyekszem majd jonni, PUSZI MINDENKINEK!!!!

UI: MAR TOBB MINT 2 HETE NEM CIGIZTEM!!! EZERT MEGERDEMLEK EGY HATALMAS FAGYITKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Adriana!
Megnéztem a fotokat!
Gyönyörű Levike!
De ugy látom a pocakos képeken hogy kockás hasrol indultál!Nagyon csinos kismama voltál!

Nomi!
Gratuálok a nem cigizésedhez!
Tudom milyen nehéz!(én is cigiztem régen)
Kép

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Kettővel lentebről jöttemKép

Évi77,Timika

Én jövőhéten viszem a kisfiamat bárányhimlő elleni oltásra.
Az oltás kb.10 évre ad védettséget.10 év múlva csak akkor kell megismételni ha az ÁNTSZ által kiadott adatok azt mutatják hogy jelentős mértékben megnőtt a bárányhimlősök száma.
Nem a bárányhimlő az amitől félni kell jelen esetben.Hanem attól hogy ezek a vírusok keverdnek egymással és igazából a betegség szövődménye ami veszélyes.Gödöllőn egy 32éves férfi halt meg nem rég.Bárányhimlős lett.Kimutatta a boncolás,hogy nem abba halt bele hanem tüdőgyulladást és agyhártygyulladást kapott.

málna2162

Sziasztok!

Nárcisz!
De örülök neked!Kép
Én nagyon szerettem veled beszélgetni, jó hogy újra köztünk vagy és hogy ilyen jó hírekkel!Ez csodálatos!!!Kép
Nagyon vigyázz magatokra és millió puszi nektek!Kép

Junko!
Péntekre mennek a drukkjaim!
Minden rendben lesz, hidd el!Vigyél betétet,mert vérezgetni fogsz utána!Ja,és én kaptam ebédet(és mivel éhgyomorra kellett menni már nagyon éhes voltam)vigyél evőeszközt, poharat és WC-papírt!És valami olvasnivalót vagy amivel elfoglalod magad!

Duddu!
Már 4 dimezió?Jó neked! nekem meg kell várnom a suli végét,mert Kecskemétre fogok menni és amíg suli van nem tudok.

Bocsi lányok, de a férjecském várja a gépet!

Szép estét!
Csibe

Kép
Nárcisz ez a tiétek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lanyok!
Huuuha mar megint mennyi visszaolvasni valo van!

Narcisz!
Nagy-nagy gratula Neked! Meg egy elö pelda, hogy amikor nem görcsölünk akkor jön össze!

A ferjem ma reggel adta le a masodik mintat, szombaton van eredmeny. Aztan nemsokara andrologus. Nagyon varom mar.

Mindenkinek jo ejszakat!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Angie!
DE IGEN! Írtam, de már az archívban van, még vissza is néztem, de nem téma, mindegy.

Jó reggelt mindenkinek!

kancellárka

Jó reggelt Lányok!Kép

Először is köszönöm az egyházi tanácsokat.Kép Jövő héten megyünk az atyához bejelentkezni, remélem minden rendben lesz. Igazából az egész esküvőszervezést nem régen kezdtük el.De így ,KépKép már mindenképp szeretnénk is megtartani.Kép
Viszont van egy kis gond is, amit nagyon nehezen tudok feldolgozni.Tegnap sajnos össze is kaptunk miatta és én végig sírtam az estét.Kép A párom református én katolikus vagyok. Az egyházi esküvőhöz én ragaszkodtam, és megbeszéltük már régebben is,h. katolikus szertartás lesz.Aztán amikor ezt elmondtuk a családnak is a párom anyukája teljesen "kikelt magából".Azt mondta,h. az ő fia református és nem lehet katolikus esküvője.Én ezt felejtsem el, meg amúgy is én nem járok templomba stb. Na akkor én azt mondtam,h.én nem fogok engedni.Ez 3 hete történt. Kitaláltunk anyukámmal egy olyan megoldást,h. áthivatjuk a református lelkészt a katolikus templomba és akkor 2 szertartás lesz. De persze a kedves anyósnak ez sem jó.Kép Tegnap beszélt vele a párom telefonon (mivel 250 km-re lakunk tőle) és azt, mondta,h. miért nem személyesen beszélte meg ezt az egész család, és,h. ez így nem jó, mert akkor menjünk át a ref. templomba. Jaj Lányok engem annyira bánt ez az egész,h. ennyire nem örül ennek az esküvőnek és úgy ragaszkodik a saját elképzeléséhez.Már tegnap mérgemben sírvaKép az mondtam a páromnak,h. ha nem hagyja abba az anyuja ezt, akkor nem is megyek hozzá.Kép (azt tudnotok kell,h. a páromnak 2 nővére van, és ő élt egyedül az anyujával, amióta az apukája meghalt, kb. 15 évig. És soha nem fog elngem elfogadni!!) Kérlek ne haragudjatok, h. fárasztalak benneteket a hülyeségemmel, de nekem nagyon rossz ez az egész, és folyton rám jön a sírásKépKép Pedig tudom,h ez most nem tesz jót, és most vidámnak kellene lennem. Na jó megpróbálom összeszedni magam és örülni az én kis babómnakKép Abban reménykedem még,h. ha jövő héten megtudja,h. jön az unokája, megbékél.
Köszönöm,h. meghallgattatok(elolvastatok)Kép
Angie!
Már alig várom a ciklusod végét,h. kiderüljön.Kép Szorítok nagyon,h. hétfőre ott legyen a pénz a számládon.Kép Felrakom a grafikont is.KépKép
A magyarázat: (remélem látszik a képen)Cm: a hüvelyváladékom (M. menstr.S: ragadós, C:krémes, W,E: tojásfehérje)BO: mikor voltunk együttKép de én csak ez a 3-at írtam be,mert ez volt a fontos; Fern: minimikroszkóppal néztem az ovulációm,amikor F,PF akkor volt páfrányos, a többi színes adat pedig már a tünetek, a zöld: fáradság, a kék: sok pisi, alatta a hátfájás, émelygés, gyomorégés, röviden ennyi, remélem tudo segíteniKép

Zsúka!
Jól vagy? Milyen volt Berlin?

Tjuca!
Én is tippelnékKép Szerintem fiú leszKép
Kép

Niki!
Sajnálom,h. nem tudsz eljönni a talira.Kép De majd a következőre..Kép

Évi!
Ha jól tudom Kleopátra tejben fürdött, szerintem kezdetnek megteszi az ásványvíz is...Kép

Nárcisz!
Nagyon örülök,h. visszatértél hozzánk!
Gratulálok!Kép
Gyönyörű volt a történet, amikor a Szűz Máriás részhez értem a hideg is kirázott!Kép Vigyázz nagyon magadra és a babákra! És gyere minden nap!Kép

Brill!
Nagyon örülök,h. minden rendben ment, és annak is,h. ekkor hittel áldott meg a Jóisten!Kép

Monyóka!
Köszönöm a papos tanácsot.Kép Nagyon tetszett!

Norwell!
Nem is vagy nyámnyila!Kép Ezek a hormonok jól megtréfálnak..Kép

Duddu!
Sajnálom,h. nem tudsz jönni a talira, de érezzétek nagyon jól magatokat (mind a 4-enKép) a nyaraláson.Kép

Timika!
Aranyos vagy,h. megint babás lennél.Nagyon elkapott ez az érzésKép

Nomi!
Köszönöm a gratulációt!Kép
Minden elismerésem,h. nem dohányzol.Én is 6 évig szívtam, és már több mint 10 hónapja nem cigiztem, és már nem is fogok.KépNem vagy rosszul? Én nagyon rosszul voltam (bár mielőtt leszoktam napi 1.5 dobozzal szívtam elKép).
Hát nem tudom a receptet sajnos, bár tudnám már szétkürtöltem volna rég, és akkor senki nem maradna a zöld részben.Kép
A párom mielőtt nem költöztünk ebbe a lakásba, addig folyamatosan kifogásokat hozott fel,h. miért is várjunk még a babával.Majd egyszer azt mondta,h. ha nyugodt körülmények között leszünk akkor belevágunk.Én persze féltem és mondtam neki,h. mivan akkor ha évekig kell próbálkozni?Erre ő azt mondta,h. dehogyis, mert ha ő akarja azt a babát, akkor én rögtön teherbe fogok esniKépÉn kinevettem és mondtam,h. ez nem így megy(viszont halkan megjegyzem,h. elhittem amit mond)és lám, a második hónapban sikerült.Kép A párom valóban úgy gondolta,h. ha ő babát szeretne, akkor az majd jön.Kép Jó lene ha minden így működne az életben.
Mindenkinek kívánom,h. minél előbb pocis legyen!!

Ne haragudjatok,h. ennyit írtam ma.Kép

Sok puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok Kép
Köszönöm Mindenkinek Kép Aranyosak vagytok Kép

Pupy Kép
Szerintem egy rossz szava sem lehet a papnak, pláne, hogy mindig az a bajuk, hogy kevesen tartanak templomi esküvőt. Úgy is fizetni fogtok virágpénzt Kép
Válaszoltam Kép

Juca Kép
Nem is azt mondtam, hogy soha ne szülj meg Kép Veled majd összehozunk egy babás talit Kép

Nárcisz Kép
Sziaaaaa Kép
Hatalmas gratula Neked Kép Nem vagy semmi! Eltünsz egy fél évre és ilyen hírekkel térsz vissza KépKépKép
Nagyon sok boldogságot Nektek és örömteli pocakosodást Kép

Dudu Kép
Sajnálom, hogy nem leszel a talin Kép Legfeljebb összehozunk egyet pluszban Kép
Kaptok majd képet, keresek valami édeset Kép

Timi Kép
Szerintem én beadatom, de majd két hét múlva megbeszélem a doki nénivel, hogy neki mi a véleménye.

Évi Kép
A bárányhimlő az utobbi időben egyre durvább lefolyású. Elég sok kicsivel tudok, akit nagyon megviselt.

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pupy!
Sajnálattal olvasom, hogy a leendő anyósod így bele akar szólni az esküvőtökbe és hogy nem fogad el téged. Nekünk szerencsénk volt mindkettőn szülei úgy állnak a gyermekük párjához, hogy nem ők fognak vele együtt élni, ők elfogadják a választottat, és az esküvőbe se szóltak bele, mondván annak úgy kell lennie ahogy az ifjú pár szeretné. Úgy gondolom, hogy te már kötöttél kompromisszumot azzal, hogy beengeded a református papot, most a másik félnek kéne engednie, akivel viszont szerintem nem neked kell leállnod vitatkozni, hanem a párodnak kéne az anyukájával leülni és megbeszélni a dolgot, biztos ki fognak tudni találni valamit. Próbáld meg ezt megbeszélni a pároddal.
Kitartás, a lényeg meg mindig az, hogy szeret a párod és nem az anyukájához készülsz hozzámenni Kép
Kívánom neked, hogy megoldódjon ez és élvezd a szervezés és a pocakosodás minden percét.

Amúgy a következő talira max akkor nevezek be, ha Győrbe szervezitek ;)
Üdv: Niki

kancellárka

Annácska!

Akkor ti beadatjátok Petikének a bárányhimlő ellenit is? Azt hiszem megkérdezem a mi gyerekorvosunkat erről, mert mindenki mást mond. Annyira ellentétes véleményeket lehet hallani, hogy legyen így okos az anyapalánta?Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Már régen került bejegyzés Buborék naplójába, hát ezt most pótoltam:

Egy új élet naplója - 6. rész
2006.05.11. Halló, már hallgatózom!

Anyu végre elkezdett kismamis ruhákba járni, ami nekem is nagyon kényelmes, nem szorítja a szobám falát. Azt mondják, hogy már kicsit kidudorodom a hasán. Próbálom jelezni, hogy itt vagyok, rúgkapálok, de szerintem még anya sem érzi. Viszont kezdem hallani anyát, meg amit ő is hall, szép zenéket hallgat és meséket olvas, ami nagyon jó. És ami még jobb, már hallom apa hangját is, már nem csak anyutól tudom, hogy ő is van. Esténként beszél nekem és megsimizi anya pocóját, ami nekem is jólesik.
Tudom, hogy ők ketten nagyon szeretnek.

Az előzőek megtalálhatók itt: http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=Journal&file=search&bywhat=aid&f orwhat=kancellar

kancellárka

Sziasztok!

Angie!
Igen, jó lett volna együtt, de úgy is jó lesz, hogy Te most leszel pocakos, én meg a köv. hónapbanKép.

Norwell!
Egyáltalán nem vagy nyámnyilaKép, szerinem eddig is nagyon jól iselted ezeket a vizsgálatokatKép, egyszer egyszer lehet ilyenje az embernek, főleg ha a hormonok is dolgoznak, na és persze rajta kívülmár má is megmutatja a véleményét a dolgokrólKép.

Dudu!
VáromKép. De jó nektek, és hová mentek nyaralni?, persze az azért rossz, hogy így nem találkozunk, de majd bepótoljukKép

Majcsi!
Néha én is így érzemKép, de utána meg úgy, hogy ez teljesen lehetetlen, biztos, hogy lesz egy vagy két gyönyörűségem, és biztos vagyok benne, hogy nektek is leszKép.

Anikó!
Már tegnap is akartam írni, csak nem jutottam oda, hogy az angyalkákkal nem volt ám semmi baj, ők nem tehetnek rólaKép
De szerintem is inkább most rád koncetrálnakKép

Nárcisz!
Ne törődj azzal, hogy hogyan néznek rád. Tavaly a háziorvosom mondta magától, mert nekem nem volt semmi bajom és végig vártam a sort, hogy legközelebb nehogy csináljak ilyet, még az kéne, hohy most ott szedejek össze valamit a várakozás alatt, ahogy megérkezek és kijön a beteg tőle, rögtön menjek be hozzá.

Adri, Timika, Annácska!
De jó lenne ha tudnátok jönni a talira, már olyan kíváncsi vagyok picúrkákraKép

Judit!
Drukkolok, hogy jobbak legyenek a férjed eredményei, mint a múltkorKép!!!!!
Végül melyik andrológust választottátok?

Pupy!
Most adok én is egy kis keresetlen tanácsot, mert nem tudom szó nélkül hagyni.
Szerintem az egész esküvői procedúrát csak és kizárólag a férjeddel kettőtöknek kell megbeszélni, és csak és kizárólag nektek kell mindenben döntenetek, ahogy kettőtöknek jó, mindenki más csak vendég lesz ott, és veletek örülhet ha meghívjátok és elmegy, de beleszólása igazából senkinek nincs. A szülők már túl vannak az esküvőjükön, ahol minden rúluk szólt, és minden az ő elképzelésük szerint történt, most engedniük kell, hogy minden rólatok szóljon és úgy ahogy ezt ti ketten szeretnétek.
Na befejezetmKép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Mátra!
Annyira vártam, hogy jöhessek, és olvashassak valami izgit rólad, de semmi KépKép Nagyon aggódom miattad. Mi ez az egész? A hőd fent van, ez bíztató. Csinálj tesztet, kérlek!!! Pesze, nagyon kíváncsi is vagyok, de saját magadért is. Plíííííízzzz!

Anikó! Pupy!
Köszönöm, hogy ennyire várjátok a ciklusom végét. Én is Kép Eddig olyan nyugisan és gyorsan teltek a napok. Most kezdek egy kicsit izgulni. Szerencsére semmit sem érzek, nem képzelődök tüneteket.

Pupy!
Köszi a görbét. Nagyon szépen alakult. Látom, neked is elég alacsony az alap hőd. PÉ után nekem is 36.7 az átlag. Ma kíváncsiságból megmértem, és 36.9 volt.
A templom témához én is annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ez a ti dolgotok, és a szülők maximum elfogadják a döntéseteket. További közük nem nagyon van a dologhoz. Én például katolikus családból származom, de nagyon régóta reformátusba járok, a férjemet katolikusnak keresztelték, de mivel nem templomba járó a családja, és a férjemet sem zavarta, hogy reformátusban legyen, sőt, így úgy döntöttünk, hogy a ref-ben lesz. Két eredetileg katolikus családról van szó, és ref-ben volt az esküvő. Az én szüleim egyszer kifejezték nemtetszésüket, és ennyi. A többit ránk bízták. Szerintem így kell helyesen eljárni. Egyébként lehet, hogy a ref pap nem is engedné nagy hassal az esküvőt. Úgyhogy ha megtudják a párod szülei a babát, akkor nem is biztos, hogy harcolniuk kell tovább. Mikor tervezitek megmondani?

Annácska!
Te ott leszel a talin? De jó!!! Kép

Dido!
Hát ezt mondom!!! Egy hónap csúszás még belefér. Kicsit lemaradtam, mi is most a köv lépés? Pénteken mész dokihoz?

Niki!
Picit úgy érzem, hogy megsértődtél, amiért kihagytalak. Nem volt szándékos, hidd el! Sőt, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Egy sportoló társsal szívesen találkoznék. Kép

Mátra!
Sajnos tegnap kiderült, hogy május utolsó hétvégéjén elutazunk vidékre, tehát a két utolsó dátum lesz nekem jó.

Bogárka!
Én nagyon örülök, hogy elhagytad a cigit. Nagy ellensége a babára vágyóknak. Légy erős, és tarts ki! Én sosem dohányoztam rendszeresen, mert sportoltam sokáig (addig semmi), aztán utána is csak idétlenkedésből néha-néha. De amióta a férjemet ismerem, azóta a kezemben sem járt, mert ő szerintem a világ legdohányellenesebb embere. Kritérium nála egy kapcsolatban, hogy a nő ne dohányozzon (nuku, egyáltalán, soha).

Juca!
Ha összegzed a közvéleménykutatásodat, akkor a többség fiúra szavaz. De lehet, hogy Duddunak lesz igaza. Hamarosan megtudjuk. Duddu fog tudósítani?

Norwell!
Hogy van a "zöldség"? "Sárgaság" lett már belőle? Kegyetlen dokid lehet Kép Így megkínozni egy kismamát! Kende baba hogy van, mennyire aktív?

Puszi mindenkinek.

Gyönyörű szép napsütéses napot kívánok! Mindenki engedje el magát és a gondjait! Bízza a gondviselésre! Élvezze a tiszta égboltot, töltödjön fel a nap sugarának energiájával és sok-sok pozitivitással.
Kép Kép
Vendég

sziasztok.

pupy,en teljesen egyetertek Didoval.Ezt nektek kettotoknek kellene eldonteni hogy hogy legyen.ha megegyeztek akkor pedig a parodnak ki kellene alnia a dontesetek mellet az anyukajaval szenben.

kanci.tok jo ez a buboreknaplo.Nekem van egy kek naplo rajta egy gyonyoru napraforgoval.itt all tok uresen.Az lesz a babanaplom.mar sokszor elovettem lapozgattam de irni sajna meg nem volt bele mit.

nomi.gartu a ket hethez.Nagyon ugyi vagy,csak igy tovabbKép

norwel.En terheseg nelkul is mindig el akarok ajulni vervetelkor.Altalaban fekve veszik tolem a vert.inkabb szolok minthogy elcsattanjak ottKép

adri varjuk a szulestortenetetKép

angi en sem megyek a taliraKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyóka!
Aranyos vagy, hogy azt mondod, írjam ki magamból...De már nem fáj!Kép

Dido!
Igenis van erőd!Kép Ne is írj olyanokat, hogy nincs... Legbelül Te is tudod (és már többször le is írtad), hogy lesz babátok!KépKépKép
Holnapra elődrukk!

Nárcisz!
Nincs miért bocsánatot kérned!Kép Néha történnek rossz dolgok, de attól az élet még nem áll meg.
Én nagyon örülök minden babás hírnek, így a Tiédnek is (duplánKép)! Vigyázz továbbra is Magatokra!Kép

Dudu!
Sajnálom, hogy nem leszel/tek ott a talin.
Jó nyaralást Nektek!Kép

Juca!
Kép (fogadni azért nem mernék...Kép)

Jucmuc!
Drukk a jobb eredményhez!Kép Remélem odaér!Kép

Junko!
Holnapra Neked is elődrukk!

Pupy!
Nagyon rossz, ha így beárnyékolja vmi/ki az esküvőszervezést! Ne hagyd, hogy beleszóljanak! Ügyesen, hogy ne legyen sértődés, de a Ti akaratotok érvényesüljön... Nehéz lesz! Persze kívülállóként könnyű okosnak lenni!Kép

Niki!
Édi a sztori!Kép

Zsu!
Vmi zavar van a freemail-lel...Ahogy lehet írok!

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Angie!

Igen pénteken megyek fél egyre, és majd ott remélem kiderül, hogy hogyan tovább.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Brill!
Örülök, hogy jobban vagy!
Dido!
Persze, hogy lesz nektek is picikétek,meglátod!Kép
Pupy!
Gratulálok a két csíkocskához!
Nárcó!
Micsoda meglepetés!Örülök az ikrekhez, és jobbulást, sok örömet a pocakosodáshoz!

Évi!
Valószínű kislányunk lesz, a doki 90%-ra mondta, mert, ugye 100%-ra csak a fiút lehet megmondani.Kép Õ mondta így.Kép
Dóri nagyon szép kislány!

Én jól vagyok, már a 22. hétben. Mocorog a picikénk, főleg a fagyi után.Kép
Jövő héten megyek cukorszűrésre, remélem nem lesz gond.
Most megyek, szép napot Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Angie!
Jaj dehogy sértődtem meg, rád nem is lehet, nálam meg ahhoz amúgy is sokkal több kell, csak gondoltam ha segítesz Mátrának legyen teljes a lista. Kép
Amúgy nagyon nagyon szívesen elmennék, ha lenne helikopterem elrepülnék Kép. Asszem adok fel lottót, hátha Kép

Monyoka!
Pocakosnaplóm nekem is ott hever egy szem bejegyzéssel, épp tegnap gondoltam rá, hogy be kéne pótoljam, de tegnap elmerültem az új kismamás és gyerekes könyveimben, majd ma talán Kép
De babanaplót mindenképpen akarok, vagyis olyat amibe jegyzetelhetek, mikor mennyit eszik, milyet kakil Kép milyen a kedve és abba hátulról belekrülne a rendes napló is.
Amúgy sosem voltam egy napló író típus.

kancellárka

Brill!
Olyan jó látni a sok-sok mosólygós fejet az írásodbanKép.

Bogi!
Jó, hogy benéztélKép.
Hogy telik az idő, már a 22. hét...Kép Örülök, hogy minden rendben veletek, és ha már úgy gondolod, kíváncsian várom, hogy mi is lesz a kicsi lányotok neveKép.

dido

dido
dido

Brill!
Hivatalos forrásból tudom, hogy kb még 30 percig nem működik a freemail. Hálózat hiba. Kép
Vendég

Niki!
Megnyugodtam! Ha megnyered a milliárdokat, akkor én is pályázok egy helikopterre (hiszen én adtam neked az ötletet Kép)

Dido!
Holnapra megy a drukk.

Brill!
Doki mondott valamit, hogy mikor lehet a köv lombikot csinálni?
Vendég

Angie!
Köszi az infót!Kép Ezért is imádom a Bnetet, itt mindent meg lehet tudni..Kép
3 hét múlva kontroll, aztán várni a mensit... Utána már mindenki okosabb lesz. Ha minden jól megy szeptember környékén.Kép

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!Kép
Jó reggelt!

Kedves Pupy!
Bár mi még nem ismerjük egymást, de elmondom, hogy ez velem is megtörtént. Nagfyon nehéz helyzetbe kerültél sajnos, és önhibádon kívül.
Hát nem vagy egyedül. A mi esküvőnk előtt is ment a zsarolgatás. Én is katolikus vagyok, a férjem meg református. Volt egy ökumenikusunk az én falumban, egy református meg az övékben. A zsarolgatás a helyszín miatt volt. Aztán nagy balhé lett, most már több húzása után nem beszélek az anyósommal. És ezen moszatkák sem fognak változtatni, mert nem vagyok hajlandó rá.
Ha egy jó tanácsot elfogadsz, akkor ne bízz abban, hogy a kiharcolt esküvő után majd minden megváltozik, meg az unokák után. Nekem nem jött be, és ezt a témavezetőm is megmondta (aki egyébként pszichiáter), baromira bejött, amit mondott.

Szia Annácska!

Gratulálok a babódhoz.Kép Kislányod hogy van, így a kistestvér megérkezte után?
Gondolom nagyon várta, és most már nagyon boldogok vagytok.
Sok jó egészséget nektek.Kép

Dido!
Ezzel értek egyet én is. Bár azt nem értem, hogy a sok nyugdíjas miért délután jár, amikor a legtöbb ember munka után szeretne elmenni az orvoshoz. Mondjuk az én problémám speciális, mert csak késő délután tudok közlekedni egyedül.
Az átlagéletkor simán megvolt 70 fölött.Kép

Köszönöm, hogy örömmel fogadtatok.Kép
Köszönöm, hogy velem együtt örültök.Kép

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Ezeken majd betojtam:

Népdalok bürokratikus nyelvezetben:

1.
Értesítjük Önt, hogy hő- és fénysugárzó tevékenységének elmulasztása esetén a kertgazdálkodásra kijelölt telkek mögött található baromfiállományának a súlyos hőveszteség következtében igen magas létszámbeli csökkenését lesz kénytelen elkönyvelni. Megértését köszönjük.

2.
Biológiai kutatócsoportunk egy élénken pigmentált, ámde farokkal és külső hallószervekkel nem rendelkező fiatal szarvasmarhára lett figyelmes. E
rendhagyó tényt figyelembe véve lakásvásárlásunkat olyan helyszínen tervezzük, amelynek közvetlen közelében lehetőség van a tej piaci áron való beszerzésére.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Dido, Angi!
Egyhónap eltérés a babák között még simán belefér. Kép Hajrá mindkettőtöknek.
Dido, holnap gondolok majd rád. Lesz időm...

Norwell!
Köszi, hát vannak jó pillanataim. Kép

Nárcisz!
Szép a történet. Szóval Rodosz, te vagy már a második itt a topikon akinek a Szűzanya segített. És talán Jucának közvetetten. Lehet benne valami, tegnap sokat gondoltam ezekre a "természet feletti" dolgokra. Talán lassan majd elmúlnak a rosszullétek és évezheted ezt az áldott állapotot.

Bea!
Háát, tegnap elkaptam a férjem frakkját Kép, de holnap HSG, így a kicsibbnél is kicsibb az esélye a dolognak. Azért megkérem elötte a dokinénit UH-val nézzünk már be hogy áll a helyzet. Tegnap volt az utolsó Jónás napom. Mondjuk 6 cn, így ez nálam eléggé esélytelen. Ámbár érdekes, mert voltak pé-s tüneteim, de lehet, hogy csak simán mneghülyültem, és érzek mindenfélét. Te hogy vagy?

Csibe!
Délután hívlak 3 témakörben.
1. HSG egy-két kérdés
2. Timika és gyermeke megtekintése
3. Hogy vagy

Dudu!
4D, várjuk! Kép Köszi a tanácsokat. Egyébként ha nem írjátok, hogy azért ez nem egy 10 perces rácsodálkozás lesz, simán bementem volna a H-ba utcai ruhában meg egy pénztárcával és slussz. Nincs is hálóingem, meg semmi iylesmim.

Jucmuc!
Várjuk a férjed eredményét.

Brill!
Köszönöm a drukkokat, bezsebelem. Már nincs olyan nagy szám, be vagyok sz*rva. Most voltam betegfelvételen és kifejezetten rossz lett a kedvem.

j.
Vendég

Évi azért megnézném ahogyan a süss fel nap vagy a boci boci ezen új variációját énekled Dórinak Kép

kancellárka

Sziasztok!

Pupy!
Ne haragudj azért, amit írok (tudom, hogy nem fogszKép), DE: anyósodnak semmi köze ahhoz, hogy Ti hol szeretnétek tartani az esküvőt!!! Ez valamikor marha régen még a házasságok egy részét is meghiúsította, hogy az egyik katolikus, a másik meg református vagy evangélikus vallású volt. De azok az idők elmúltak!!!! Ilyen alapon akár férjet is választhattak volna Neked a szüleid...Kép Olyan gyönyörű ökumenikus esküvőkön vettem már részt, és abszolút nem volt gond, hogy más vallásúak voltak a felek. A lényeg: KépanyósodatKép nem hagyni beleszólni, akkor sem, ha megzöldül!!!!!!!!!! Nem azért, de tényleg nem az ő esküvője, nem ő fog Veled élni, úgyhogy szerintem, ha nem akarod, hogy később is így viselkedjen, állj keményen a sarkadra! Juj, most nagyon nem írtam szépeket, de azt gondolom, hogy ehhez tényleg nincs joga. Ha meg valami nem tetszik neki, hát nagy kaland! Azért szégyellje magát, hogy a menyével így viselkedik, a fia felesége leszel, kutya kötelessége tisztelni Téged! Jujjj, de tudok haragudni az ilyen korlátolt emberekre!!!! Meg mi az, hogy ragaszkodik a saját elképzeléséhez????? Neki ennyi dolga van már csak: örülni Nektek, segíteni mindenben, amiben tud, akkor is, ha esetleg valami nem az ő szája íze szerint alakul!!!!!!! Fúúúúúúúú, most nagyon felhúztam magam...*Norwellideges*

Angie!
Köszi, már úgy látom, mintha tényleg eltűnne...Kép Valszeg nem csak az ő hibája ám, szerintem annyira érzékeny lehet a bőröm, hogy így meglátszott...
Kende baba mostanában tanulja a szobrászatot: különböző méretű és formájú dudorokat képez a hasamon...Kép Egyébként jól vagyunk, általában ilyentájban szokott sokat mocorogni, az előbb meg csuklott szegénykém... Én meg már kezdek türelmetlen lenni, de azért 2-3 hetet még szeretnék kihúzni egyben.

Nomi!
Kép Gratulálok a nemcigizéshez!!!Kép Én is dohányoztam anno, de az már nagyon rég volt, még középsulis koromban, aztán jött apa, és leszoktatott róla...Kép

Évi77!Kép
Ez iszonyatosanbaromira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De mire rájöttem, hogy melyik kettő népdal akar lenni...

Junko!
Örülök a jó pillanataidnak! És péntekre millió drukk, és tudod: pihi, pihi ezerrel!!!

Brill!
Jaj, nagyon sokat gondoltam Rád!!! Örülök, hogy így előre néztek, és biztosan nem könnyű, de tudod: mi itt nagyon szorítunk Nektek és folyamatosan küldjük a pozitív energiát!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó!
Tudom, emlékszem, hogy írtad, Te rosszul vagy a vérvételtől. Nálunk apa utálja, ha szurkálják, igaz, ő nem ájul el (legalábbis eddig még nem történt megKép), de azért, amikor kiderült, hogy babás vagyok, megkérdezte: "de ugye nekem nem kell emiatt vérvételre menni?"Kép

Bogi!
Gratulálok a kislányotokhoz!!!

Most ment el a védőnéni, és tök jót beszélgettünk, már minden téma előjött, ami a babuval kapcsolatos lehet! Jaj, csajok, már úgy várom, hogy megszülessen!!!! Anyukák, most értelek meg csak igazán Benneteket, hogy mennyire nehéz lehetett az utolsó heteket kivárni! Jövő héten megyünk doktor bácsihoz (szerdán), és utána már csak NST-kre a kórházba... Alig várom már!!!

No, egyelőre ölég is vót, majd még jövök!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (34+0KépKépKép)

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Annyira úgy érzek, ahogy írtad az anyóssal kapcsolatban.
De sokszor feltettem már a kérdést, hogy miért viselkednek így egyes emberek. Nem értem, hogy miért nem az a fontos, hogy jól legyünk, hogy sokan legyünk békességben egymás mellett.
És vajon nekünk fiataloknak be kellene-e hódolnunk azért, mert ők az idősebbek? Nekem sokszor ezt mondják, de nagyon felhúzom magamat rajta.

N

Kép
narco

Norwell!
Jaj, már teljesen baba-ütemben jár az agyam. Amikor írod, hogy "most ment el...", hírtelen kettőt fordult a gyomrom, mert azt hitem, hogy az következik, hogy "... a magzatvíven". Komolyan egyből ez ugrott be abban az ezeredmásodpercben, amíg átértem a másik szóra. Vicces, nem?!?! Örülök, hogy minden rendben, az arcod is a saját színében kezd lassan pompázni Kép Annyira kár, hogy nem tudsz talira jönni. Úgy megismertelek vóóóna!

Lányok!
Képzeljétek, egybe áll a gyomrom. Most jöttem az ügyvédtől, és a vevőnk teljesen kikészített. A szerződéskötésünk óta (3 hónapja) most találkoztunk előszőr, sőt, már írtam, hogy telefonon is csak kétszer beszéltünk, és egyszer írtam egy hete sms-t, hogy nagyon vártam, hogy tájékoztat az hitelügye fejleményeiről, mert az lenne a kötelessége azok után, hogy a határidőt átlépte. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem kommunikált velünk, miért hagyott kétségek között. Erre még neki állt feljebb, hogy mi nem voltunk fele emberségesek, mert hogy milyen minősíthetetlenül beszéltünk vele, és az sms is amit írtam kritikán aluli (pedig tényleg semmi sértőt nem írtam neki, még az ingatlanosunk sem talált semmi kivetnivalót benne). Nagyon megalázóan viselkedett, és azt szajkózta, hogy neki mennyit kellet utánajárnia, és hányszor járt bent a bankban. Közben mi kétfelé idegeskedtünk, azért, hogy nem-e átvernek, és eladják a lakást a fejünk felöl, és az építkezésünk, ami már egy hónapja csúszik. De ez neki semmi az ő ügyéhez képet.
Végül aláírtuk a nyilatkozatot a bank felé, hogy nem áll szándékunkban elállni a szerződéstől. És akkor most ugrik a majom a vízbe(lehet, hogy nem így van a mondás, de gondolkozni már nem tudok): Mi CSAK azért választottunk ezt a nőt vevőnek, mert ő volt az egyetlen, aki beleegyezett abba, hogy lakhassunk továbbra a lakásban, amíg felépül a ház, és SZERENCSÉRE csináltunk egy bérleti szerződést, amiben az áll, hogy akkortól lép életbe, ahogy az ő nevére száll a ház és 6 hónapig érvényes. Az ügyvéd előtt rákérdez, hogy ő ezt a szerződést meg akarja szüntetni, és mi költözzünk ki........................ Na itt elöntött az agyvíz. Megmondtam neki, hogy mi onnan el nem megyünk,, máris elkezdheti a kilakoltatást, de mi onnan el nem megyünk. Aztán az ügyvéd is ráerősített, hogy nem tudja a szerződést semmissé tenni, csak ha mi súlyosan megszegjük. Tehát mi biztonságban vagyunk, de hogy ettől a nőtől forog a gyomrom, az tuti. Sajnos, nekem minden idegesség a gyomromban köt ki (szerencsére nincs sok ilyen Kép).
Lányok, én csak azt tudom javasolni nektek, hogy sose bízzatok meg egyetlen idegenbe sem ilyen ügyletekben, akár milyen kedves is legyen a másik fél, és akár milyen őszintének is tűnjön. Mert a mi vevőnk a legaranyosabb, leglazább, legbecsületesebb és lebmegbízhatóbb hatást keltette elsőre. Szemrezzenés nélkül állította az igazát, és még ő mondta ránk, hogy embertelen módon bántunk vele. Hihetetlen!!! Legyetek nagyon-nagyon körültekintőek, duplán, triplán ellenőrizzetek le mindent, olvastassátok el a szerződést az összes családtaggal.
Na megyek, lehűtöm magam. Ma már nem is tudok jönni, mert át kell mennem a főnököm másik irodájába, és ott nincs net.

Puszi mindenkinek! És elnézést mindenkitől, hogy így kifakatam, és esetleg untattalak benneteket.

Remélem, nem ez a stressz lesz, amitől ebben a hónapban sem lesz baba. Nagyon KépKép lennék
Vendég

SziasztokKép

Szia Nárcisz!Kép

Anikó jól sejtette hogy fogok írni neked. Nagyon örülök, hogy ki tudtál kapcsolni, és meg is lett az eredménye. Egyből KETTÕKépKépKép

A Barátnőmnek is ezt tudnám, meg szoktam is tanácsolni, de Õ ezt tudja!Kép Ugye, Lujza???

Egy szó mint száz, örülök hogy itt vagy. Anikó tényleg miattad kezdett el ide irogatni. Azóta jól belejött.Kép

Velünk minden rendben. Nemsokára a 30. hetet tapossuk. Gyorsan telik az idő. Én is azt néztem, hogy már a harmadik vagyok a tábla tetejénKép Borzalmasan rohan az idő!

Puszi mindenkinek:

Kati és Petra (28+5)
Vendég

Mátra!
Megőrülök, mi van veled???? Nem is hiszed el, hogy mennyit gondolok rád! Gyere, mondj valamit Kép
Vendég

Pupy
szívből gratulálok a picúrhoz. (pár napig nem olvastam a fórumot, ezért csak most láttam a hírt.) Tök szuper, hogy sikerült a babó. Vigyázz magatokra!! Az esküvővel kapcsolatos huzavonát megdöbbenve olvastam. (én nem vagyok vallásos, a családunk nem az.) Nem értem, hogy a vallásos emberek miért nem tudnak megegyezni, hiszen a vallás tanításai szerint IS fontos dolog a tolerancia, most ezt kellene alkalmazni valamelyik félnek. Anyósodnak is megkéne értenie ezt. Nem értem őt, most hogy babát vársz kerülnöd kéne a stresszt, ezt neki is tudni kéne!! Örüljön, hogy ti fiatalok jól megvagytok, miért kell neki a tüzet mesterségesen szítani!! Remélem mihamarabb rendeződik a dolog.

Mátra
én is hiányollak, nem csak Angie34. Hol vagy? Ha jól láttam, az elmúlt két napban nem írtál, amúgy pedig nagyon aktív vagy.

sajnos én most itthon vagyok. Pénteken 5-én összeütköztem kocsival egy másik autóval. (sajnos én voltam a hibás, este kilenc óra volt és az egész heti munka után baromira ki voltam merülve.) Egyedül én sérültem meg a balesetben. Bal lábfejembe eltört egy csont. Ráadásul több darabra. (doki azt mondta, talán megúszom a műtétet de biztosat 16-án mond, az újabb röntgennél.) Addig fekvőgipsz itthon.
Ráadásul injekciózni kell magam, hogy ne kapjak trombózist. (legalább gyakorlom, ha a babaprojekt miatt esetleg injekcióznom kell magam- ki tudja, lehetséges- akkor már fogom tudni, hogy kell.)
Sajnos a talin nem fogok tudni részt venni, amit szerveztek. Talán a júni 10-ein, az már elképzelhető.

Lányok, bocsi hogy nem reagálok mindenki írására. Már több mint fél órája a gép előtt ülök, próbálom visszaolvasni az elmúlt öt nap "termését". Ja, amúgy dolgoznom is kéne, kaptam laptopot + dossziét itthonra. Azon keresztül dolgozom, muszáj május 20 szja bevallás határidő. (talán valaki emlékszik még, bérszámfejtő vagyok...)
Mégegyszer üdv mindenkinek.
még jövök majd a napokban

Kép

Kép
syrynx

Pupy mégegyszer
tök jó a tábla, amit feltettél az utolsó hónapról. Főleg, hogy így kikódoltad, mi mit jelent.
syry

Kép

Kép
syrynx

Junkó!
Köszi, bár nálam olyan sok dolog nem lehetséges, hogy kiderül holnap.
Neked viszont nagyon drukkolok z átjárhatósági miatt!!!

Angie!
A lényeg, hogy ne idegeskedj és a szerződés is titeket véd.
A munkám miatt nekem hamar meg kellett tanulni, hogy ha azt akarom, hogy a pénzemet meg is kpjam a tervezésért akkor mindenkivel szerződést kell kötni, mert bizony az elején mindenki olyan kedves és megbízhatónak tűnik, hiszen akkor még nekik van ránk szükségük, a végén pedig fizetni már nem akarnak. Pont kedden is volt egy munka leadásunk, ahol a szerződés ellenére is elkezdtek alkudozni a fizetésenKép.
Tudom, hogy zek a pénzek aprók egy lakás árához képest, de ugye mi ebből élünk, és szinte minden hónapban megtapasztaljuk kicsiben, ami most veletek történik nagyban. Nehéz nem felhúzni magadra rajta, már egy pár éve dolgozom, de még mindig nem sikerült megtanulnom, hogy higgadt maradjak.
A lényeg, hogy véd a szerződés bennetek, persze nem is értem, hogy hogy mer ugrálni, hiyzen ha túllépte a fiz. határidőt, meg is tarthatnátok a foglalót, és eladhatnátok másnak.

Syry!
Sajnálom a lábtörésedKép, és remélem azért legalább műteni nem kell majd. Pihengess otthon egy kicsit.

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: