Boldog Anyáknapját Mindenkinek
Gyöngyi
Sajnálom, hogy ilyen a védőnőd
De annak nagyon örülök, hogy mégis csak sikerült segítséget kapnod és a kisasszony is szopcsizott
Zsu
Gratula Katicának, nagyon ügyi
Tünde
Nagyon édesek a gyerkőceid
Mekkorát mosolyog Bettina
Apa bírja így tartani huzamosabb ideig is a kicsit?
Azért tényleg nagyon jó, hogy a mostani kismamák tudnak kitől tanácsot kérni a neten keresztül
Babetta
Még mindig eszik éjjel is Levi? Atyám még mindig két óránként eszik napközben? Nem tudom hogy bírod, de ügyi vagy
Olyan furi, mert Peti van, hogy 5 órát is kibír kaja nélkül
Még a végén elfogy nekem ez a gyerek. Nadine
Ne viccelj már, én sem vagyok mindig képben és nem is tudok jönni mindig. Úgyhogy csak gyere és írj magatokról, hogy tudjuk mi van veletek
Csema
Gratulálok a névadóhoz
Nagyon szép a kiscsaj ebben a ruciban
Már én is gondolkodtam miben lesz a fiam keresztelőkor,de még nem tudtam kitalálni. A lányoknak ebből a szempontból sokkal könnyebb
Pilchard
Gratulálok a kislányodhoz
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit
Tanácsokért gyere bátran, megpróbálunk segíteni
Anita
Gratulálok Botikának a hangos kacajhoz
Ez olyan klassz
Megríkattál, ugye tudod
Köszi
Vikó
Örülök, hogy Ti is jól vagytok és már csavarogtok Dominóval
A masszázs nekem is nagyon tetszik, de kötve hiszem, hogy sikerülne este időt szakítanom rá, de majd megpróbálom
Petri
Akkor úgy látszik a tegnapi nap alvós nap volt, mert kicsi fiamat is úgy kellett ébreszteni 5 óra eltelte után, hogy na most aztán kaja. Már kezdtem aggódni, hogy valami baja van, de semmi csak kicsi elpilledt a drága
Nem lesz foga a gyereknek
Homeós bogyókból melyik a tejszaporító?
Bartika
Biztos neked is lesz majd időd jönni, mikor már nem lesz segítséged, csak legfeljebb kevesebbet
Titati
Örülök, hogy minden rendben volt Kincsővel
Kali nagyon megázott?
Nálunk minden rendben, bár a délelőtt egy kicsit rázós volt. Petinek sehogy sem volt jó, de amint útra keltünk rögtön bealudt és húzta is több mint 4 órán keresztül
Anyáknapi meglepetésként Annamari verset mondott reggel a fiam pedig este bearanyozta a napomat egy igazi mosollyal