A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Kép

Boldog Anyáknapját Mindenkinek Kép

Gyöngyi Kép
Sajnálom, hogy ilyen a védőnőd Kép De annak nagyon örülök, hogy mégis csak sikerült segítséget kapnod és a kisasszony is szopcsizott Kép

Zsu Kép
Gratula Katicának, nagyon ügyi Kép

Tünde Kép
Nagyon édesek a gyerkőceid Kép Mekkorát mosolyog Bettina Kép
Apa bírja így tartani huzamosabb ideig is a kicsit?
Azért tényleg nagyon jó, hogy a mostani kismamák tudnak kitől tanácsot kérni a neten keresztül Kép

Babetta Kép
Még mindig eszik éjjel is Levi? Atyám még mindig két óránként eszik napközben? Nem tudom hogy bírod, de ügyi vagy Kép
Olyan furi, mert Peti van, hogy 5 órát is kibír kaja nélkül Kép Még a végén elfogy nekem ez a gyerek.

Nadine Kép
Ne viccelj már, én sem vagyok mindig képben és nem is tudok jönni mindig. Úgyhogy csak gyere és írj magatokról, hogy tudjuk mi van veletek Kép

Csema Kép
Gratulálok a névadóhoz Kép Nagyon szép a kiscsaj ebben a ruciban Kép Már én is gondolkodtam miben lesz a fiam keresztelőkor,de még nem tudtam kitalálni. A lányoknak ebből a szempontból sokkal könnyebb Kép

Pilchard Kép
Gratulálok a kislányodhoz Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép
Tanácsokért gyere bátran, megpróbálunk segíteni Kép

Anita Kép
Gratulálok Botikának a hangos kacajhoz Kép Ez olyan klassz Kép
Megríkattál, ugye tudod Kép Köszi Kép

Vikó Kép
Örülök, hogy Ti is jól vagytok és már csavarogtok Dominóval Kép
A masszázs nekem is nagyon tetszik, de kötve hiszem, hogy sikerülne este időt szakítanom rá, de majd megpróbálom Kép

Petri Kép
Akkor úgy látszik a tegnapi nap alvós nap volt, mert kicsi fiamat is úgy kellett ébreszteni 5 óra eltelte után, hogy na most aztán kaja. Már kezdtem aggódni, hogy valami baja van, de semmi csak kicsi elpilledt a drága Kép
Nem lesz foga a gyereknek Kép
Homeós bogyókból melyik a tejszaporító?

Bartika Kép
Biztos neked is lesz majd időd jönni, mikor már nem lesz segítséged, csak legfeljebb kevesebbet Kép

Titati Kép
Örülök, hogy minden rendben volt Kincsővel Kép
Kali nagyon megázott?

Nálunk minden rendben, bár a délelőtt egy kicsit rázós volt. Petinek sehogy sem volt jó, de amint útra keltünk rögtön bealudt és húzta is több mint 4 órán keresztül Kép
Anyáknapi meglepetésként Annamari verset mondott reggel a fiam pedig este bearanyozta a napomat egy igazi mosollyal Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bocsi, hogy már megint ilyen hosszú lett a hozzászólásom, de így jár az aki két napig nem jön Kép

Szép álmokat Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita: 5 nappal a szülés előtt hánytam utoljára.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Most csak röviden:

Tejszaporító homeopátiás bogyó:

Ultica Urens 5

nekem bejött!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

AnnácskaKép

az Urtica urens 5CH a tejszaporító, de csak ez a dózis, mert a nagyobb pont az ellenkezőjét fejti ki vagyis apaszt. Nehogy beleess a "jól felkészült" gyógyszerészek "jó" tanácsába, hogy vigyen erősebb dózis mert az tuti jobb....

Első két nap 3*5 bogyó
Második két nap 2*5 bogyó
5. nap egyszer 5 bogyó

Remélem mindenkinek nagyon szép anyáknapjában volt része, főleg akiket először köszöntöttek idén anyukaként, gondolom sok sok könnycsepp esett a hatalmas boldogságbanKépKépKépKépKépKépKép

Mi jól vagyunk, Pepe (mikrobi után szabadonKép) nagyon jó kisbaba, szépen gömbölyödik, remélem azért ezt a sebességet hizás terén kicsit leadja, tiz hetesen hat és fél kiló volt, centit nem mértem, mert olyankor egyszerre tiz keze és lába lesz KépKépKép A lényeg hogy már bőven 68 as rucikat hordunk, mert sok 62 es már kicsi, nem hiába hisz a hordópoci sokat felvesz a rucik hosszábólKépKépKépKépKép

Probálgatok visszaolvasni, de nagyon vágyak szintjén állok, hogy ez sikerüljön is. Minden napra jut valami plusz a két gyerek mellett, ami bőven leköti az időmet, főleg hogy még mindig nem fejeztük be az emeletet és folyton valamelyik szaki után kell vadásznom... ma is várom hogy jöjjön végre egy burkoló megnézni a fürdőt és árajánlatot adni, remélem ez már ide is ér, mert az előző csak telefonon igérgetett Kép

A képeket megnézegettem és olyan szépek a babók, Dani különösen élvezi nézni őket, képes perceken át a gép elött. A jelenlegi kedvence Nancsika Alexról készült fotója, amin prezentálja piciny fia pelus alkotását: boldog képpel ismétli folyton ha meglátja: kaka kaka kaka KépKépKépKépKép

Most disznó módon, de szerintem érthető okoból (nem tudtam még visszaolvasni, igy nem is tudok nagyon reagálni) nem tudok külön külön irkálni... csak ami a likas agyamban fentmaradt...

Annyira szépek a keresztelős (névadós) képek , ilyenkor bennem is felmerül hogy mit is adok majd nyáron minimanóra, de talán könnyebb dolgom lesz ha jó meleg lesz Kép

Mamackának akartam már hetek óta irni, hogy valami fantasztikus az a kép sorozat amit készitett a pocakos fotóiból, le a kalappal elötted, szerintem igy a szülés hete alkalmából simán elküdhetnéd valamelyik ujságnak hogy megjelentessék.

SzeliviKép
Szegénykém , hogy lehet csokorbagyüjteni ennyi "agyalágyult és okos" ismerőst babatáplálás témában... én már rég elküldtem volna őket nyaralni jó messzire...

Maminti Kép
Kitartás és mennek a drukkmanók, beindul a tejcsi és szépen fokozatosan el lehet majd hagyni a külön pótlást. Sogornőmék és elérték már három hetesen hogy végre visszahizta a születési súlyát a kisfia és ugy néz ki hogy bele is jött a kisfickó rendesen a szopiba és beinditotta a mama tejtermelését Kép

Titati Kép
Az anyai érzések soha nem csalják meg az embert, a sok huhógóra meg nem kell hallgatni, a lényeg hogy minden rendben volt a csipőszürésen Kép Lehet hogy tényleg kosaras lesz a gyerköc, ha ennyire nyomja a hosszában növögetéstKépKép

Nah nmost mennem kell mert az "úr" szólitja az ő "rabszolgáját", a pocak nagyúrKép

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

segitsetek abban,hogy szoktassam bele az ágyába,mert én igy két nap múlva összeesek!!Semmit nem alszok ha mellettem van,gondolom ez tudat alatti,de olyan éber vagyok végig.Persze ő meg alszik mint a bunda!De ha beteszem üvölt.
Pfróbáltam becsomagolni,mintha pólyában lenne,de attól még jobban üvöltött.
Ha leesik a köldökcsonk,kell alkoholozni?
Olvastam pedig,de már nem emlékszem.
Anyósom főz nekünk,férjem minden mást egcsinál,igy csak babázok egész nap,csak kéne vhogy aludnom kicsit.
Mindenki tudott közületek aludni?
A homeós bogyót kúraszerűen kell alkalmazni?

Előre is köszi!Meg eddig is amiket irtatok,iszom szavaitokatKép

KépKép

KépKép
pilchard

PilchardKép amíg teljesen begyógyul a köldök, fürdés után kell alkoholozni, de leesés után már ne hintőporozd!
Az én fiam 1 hónapos és csak velem/rajtam ill. hordozóban/babakocsiban/autóban alszik, és nem estem össze eddig...

indianyo

Vikó: sajnos nem mindenki bírja egyformán. Kép

Pilchard: Én múlt héten kattantam ki. Apa hazajött munkából, kezébe adtam a babát és a kengurut, és megkértem, hogy menjenek el sétálni legalább két-három órára. Mire felébredtem (4 óra alvás után) egy csodás baba és egy még csodásabb apa várt és teljesen kipihentem magam.

Szerintem próbáld meg magad mellé fektetni a nagyágyban és cicin elaltatni. Nekünk az jött be.

A köldökcsonkot leesés után csak akkor alkoholoztam, amikor váladék jött belőle.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok

Anita
Nálunk is csak 3-4 naponta van kaki, de én már megszoktam, pisi sok van, pukkantgat ezerrel ,így nem idegeskedem. Vigyorog, a hasa nem fáj. Kép Látom közben sikerültKép

Eszti
Nem akarok versenyezni,Kép de kíváncsivá tettél ,és én is lemértem a pisis pelust . Éjjelit néztem, mi cserélünk akkor is, így 6 órát volt rajta és 37dkg volt. A következőt is mértem az csak 31 dkg volt.

Annácska
Nem viccelek, 2 napja reggel 5-8ig óránként eszünk. Igaz nem sokat és egyből alszik tovább ,de én jobban örülnék ha megint sokat enne és ritkában. Remélem nem marad ez így.

Pilchard
Édes a baba és sok tejcit kívánok.KépKép Vigyázz a cicidre ,mert nagyon tud fájni. Ne hagyd hogy rágja, én kínok kínját éltem át.

LíviKép
Én örülnék ha igazad lenne, mert nekem nem fájt a bölcsesség fogam, így jól járnék a fogzással.
De sajnos biztos nem ezen múlik.

Cory
Akkor végleg elbúcsúztál rókicától Kép. Megszépült így utólag, mert mindig azt mondják a rosszra, hogy az idő megszépíti a fájdalmakat.

Gyöngyi
Hami? Ügyi a csaj?

Babetta és Levi 9 hetes

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Plichard
Ha már jó mélyen alszik akkor próbáld átcsempészni.Ha felébred újra kezdeni,cici alvás, nekem két hét után már a kiságyban aludt.Én nekem bevált.Ha velem aludt párszor felriadtam én is, hogy hol van ,lélegzik, nem nyomtam agyon. Aztán amikor a kiságyban aludt én meg riadtan kerestem az ágyba, és a frász jött rám hogy leeset a földre, vagy a fal és az ágyközé eset. Félálomba ez nekem halál volt. Mióta kiságyban alszik nincs ilyen frász. Most reggel azért szoktunk pár órát együtt aludni ,de akkor már nem alszom mélyen, és gyönyörködni szoktam benne. És persze jó pár puszit lenyomok neki.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

MariannKép igazad van, nem vagyunk egyformák.

indianyo

Vikó
Dobhatnál képet a kisfiadról,már régen láttuk.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Pilchard! Én is cicin altattam be az ágyban magam mellett. Nem lesz semmi baja, nem kell nézni Kép és aludj vele te is! Úgyis felrezzensz, amint megmoccan... Kép Ez egy pár napig tart, aztán már könnyebben lehet pakolgatni, ha elaludt és be tudod tenni az ágyikóba. Ja! És nekem az jött be, hogy nem hagyom bealudni, amíg tutira nem lakik jól. A tarkóját megsimizem, amikor kezdi lehunyni a szemét. Így már az elején is aludt 2 órákat. Egyébként 10 perc múlva megint enni kér és sosem lesz vége... Azt, hogy mennyi még a kapacitása én abból látom, hogy az első simik után újra intenzíven szív, majd egyre csökken a lelkesedés és amikor már csak cuppogni kezd, akkor hagyom elaludni.
Hát, remélem segíthettem, bár még én is tanulom ezt a szakmát. Kép Biztosan másnak vannak jobb ötletei, de az én célom a túlélés volt, mert nekem nem nagyon van segítségem. Sok sikert! Kép

Melitta

Kép
nyf

SziasztokKép
igazából nem tudom mi jött be....
A hinta kakaszék-e, az a förtelmes édes kamillalötty(igya meg máskor anya), vagy csak meguntam anya sopánkodását a kaki hiány miatt, de tegnap este aztán tele raktam neki a pelust!
De az azért csúcs volt, hogy egész családom ott tolongott a fenekem felett és hangosan huráztak, meg tapsoltak, meg ügyes vagy Szófi felkiáltásokat hallattak!!!
Azért azon elgondolkoztam, ha ez nekik ennyire jó, hát alkotok én nekik gyakrabban.....anya meg csak fürdessen meg 2-szer ha ez Neki örömöt okoz.
így én is adtam valamit anyáknapjra Kép Kép
Puszi Nektek Szófi

KépKép
csema

SziasztokKép
igazából nem tudom mi jött be....
A hinta kakaszék-e, az a förtelmes édes kamillalötty(igya meg máskor anya), vagy csak meguntam anya sopánkodását a kaki hiány miatt, de tegnap este aztán tele raktam neki a pelust!
De az azért csúcs volt, hogy egész családom ott tolongott a fenekem felett és hangosan huráztak, meg tapsoltak, meg ügyes vagy Szófi felkiáltásokat hallattak!!!
Azért azon elgondolkoztam, ha ez nekik ennyire jó, hát alkotok én nekik gyakrabban.....anya meg csak fürdessen meg 2-szer ha ez Neki örömöt okoz.
így én is adtam valamit anyáknapjra Kép Kép
Puszi Nektek Szófi

KépKép
csema

Helló csajok
Köszi mindenkinek a drukkot.
Reggel és fél 12-kor is ébren evett Kép ez jó hír, viszont reggel 90g, rá másfél órára 20g, majd most evett 60g-ot. Pedig megnyomtam a cicim és spriccelt a tej. Elég lenne neki ennyi? Állítólag az a probléma, hogy nagyon jön a tejem és ezért alakult ki ez az ellenállás a babába.
Cory: A szomszéd faluból jött át a tanácsadó, aki egyben ott a védőnő is. Ha ő nincs, akkor ma már tápszerezem a babát és elhiszem, hogy nincs tejem.

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta, te nyertél!!! Kép Kép
Vendég

Kép

Itt sikerűlt produkálnom!
Anyának a hintát is ki kellett mosnia
Kép Kép Kép

KépKép
csema

PilchardKép
A mai napig úgy alszunk hogy este összebújunk, aztán éjszaka miután szopizott, olyan mélyen bealszik, hogy már át tudom tenni a kiságyába!
De este nem lehet akkor igényli, hogy símogassam beszéljek hozzá, és hogy ott feküdjek mellette.

KépKép
csema

Sziasztok!

Tünde,
hogy mi lehetett a hasfájás oka, még egyelőre kutatom. Az egyik, amire tippelek - gőzöm nincs, hogy van-e értelme - az az, hogy rengeteg tejet meg tudok inni. Nemtom jó-e ez neki. Most 3. napja egy kortyot nem ittam, nincs is hasfájás. Aztán, hogy ettől-e?? Passz. Vagy. Eddig egy szopi alkalmával két ciciből evett. Most csak egyből, és akkor is előtte lefejek kicsit abból a hígabb, cukrosabb tejciből, mert állítólag ha azzal jól lakik és már nem szívja a sűrűbb, tápanyagokban és kalóriában gazdagabb "hátsó" tejet, akkor attól is fájhat a pocak. Szóval most magamtól megvonom picit a tejet, tőle meg a hígabb tejet. Nemtom emiatt-e, de most 3. napja nem fáj neki. Meglátjuk.
Amúgy amikor elmúlt, Sab Simplex-et adtunk neki, nemtom ismeritek-e. Valaki biztosan. Szóval akkor jó volt.

Kakika téma
írjátok, hogy az anyatejes babáknak ritkábban lehet székletük. De akkor az nem gáz, hogy neki minden nap van kb kettő? Vagy ez azért van, mert ő még nagyon fiatalka?

Én belefutottam a folyton cicire rakás csapdájába, aznap, amikor este nagyon fájt a hasa, egész nap cicin volt, mert úgy volt jó neki. De tejci ugye mindig jött, és szinte egész nap ment bele a kis gyomrába a lötyi.
Most szerencsére beálltunk egy kb 3 órás dologba, ennek örülök.
Elaludni kézben szeret, amikor látom rajt, hogy K.O., akkor beteszem a kiságyba. Ott jó esetben nem ébred fel, de rosszabb esetben igen, és akkor még egy próbálkozás kicsi kézben ringatással, fenékrázogatással, megint vissza a kiságyba, és akkor talán elalszik. Ez hajnalban nem nagyon szokott sikerülni. Éjszaka úgy kb 3 szor vagyunk fent, de a hajnali után nem nagyon akar visszaaludni. Ma is úgy húztuk ki 6-tól 9-ig, hogy hol sírt, hol nem, hol ringattuk, hol nem, hol aludt, hol nem. A tuti az az, hogy mi nem aludtunk... Kép Ez van. Majd belejövünk ebbe is... Kép

nadine81

Nadine, nekem Bencénél legalább 7-8 hétig napi 6-7 kaki volt, most beállt egyelőre a 2-3-ra, szóval tök jó amennyi nektek van. Kép

Nicikával mi újság?
Vendég

NadineKép
Eleinte nekünk is volt minden pelusban kaki kb7-8 hetes koráig,aztán napi egy és most volt először, hogy 5 napig nem volt

KépKép
csema

Most ment el a gyerekorvos, Õ azt mondta, hogy azért 5 napnál tovább ne hagyjam hogy ne kakiljon, akkor azért itassam meg kamilla teával, meg valami szirupot is írt fel.

KépKép
csema

TitatiKép
Csípőszűrés! Kép Kép

KépKép
csema

AnnácskaKép
Annyira aranyos kisfiú rucikat is lehet már kapni, de ugyse az a fontos hanem a gyönyörű kisfiad mosolya bármit adsz is rá gyönyörű leszKép Kép
AnitaKép
Tudom, hogy nem akartál megsiratni, de eszembe jutott, hogy a most 5.-én 16éves lányom annak idején anyáknapján, hogy mondta el Nekem ezt a verset s az ríkatott meg. (Kitti anno anyáknapján született)
ÁgiKép
De jó hallani felőleteKKép
Tegyetek fel képeket a babákról lányok.......Kép

KépKép
csema

Sziasztok,

már nagyon régen jelentkeztem. Nagyon jól vagyunk, Laura nagyon jó baba, éjjel a saját ágyikójában 5-6 órát alszik. Ezért viszont cserébe napközben nagyon szeret velem lenni, így egy kicsit nehéz az élet. Reggeli után még türelmesen kivárja, amíg megfürdök és megreggelizek, de utána már jelentkezik is, hogy mostantól az övé vagyok. Kép
Ugyan már 8 hetesek vagyunk, de ma megyünk a 6 hetes kontrollra, így sikerült időpontot kapni.
Hasfájós időszakok elmúltak (lekopogom), bár igazából soha nem volt nagy gond vele. Jövő héten megyünk az oltásra, remélem jól fogja viselni.
Múlt héten már dolgozni is tudtam, jött két tanítványom. Az egyiknél kettesben voltunk, akkor az óra felétől a karomban volt, szerencsére a másiknál már a férjem is itthon volt, így minden rendben ment. De ez szerencsére csak néhány hét, utána megint teljesen az övé vagyok.

Bocs a sok írásért, csak gondoltam, hogy bejelentkezem végre KépKép

KépKép
KépKép
scullyx

BabettaKép legfrissebb, 4 hetes kép maszi közben:

Kép

indianyo

Vikó! Annyira szép ez a kisfiú! Kép

Melitta

Kép
nyf

Vikó, újabb kis hordóhasú.....édeske!
Scullyx, ti is nagyon aranyosak vagytok!

És hogy legyen ma sok baba, ezért én is teszek a nagyfiamról, aki már ilyen nagyra tátott szájjal, hangosan nevet.

Pussz

Kép
Vendég

Scullyx, Vikó, Eszti: nagyon szépek a babáitok, igazán büszkék lehettek.

Csema: gratulálok Szófinak. Kép Mi is ilyen gondokkal küzdünk, és már kétszer én is megitattam volna kamillával, de nem akarta elfogadni. (Én sem ittam volna meg.) Naponta háromszor kap egy mokkáskanál Levolacot. Attól kb. kétnaponta sikerül a kaki.

Mariann

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Nagyon rég nem jelentkeztem, sajnálom!
Aznap amikor hazajöttünk a kórházból, írtam ide, de elszállt, és nagyon morcos lettem, és ennyi napba telt, mire újra rászántam magam, hogy írjak. Kép

Látom, Annácska hozta a híreket ide is, hát igen a férjecském nem igazán volt a helyzet magaslatán, és totál másik topikba írta meg a hírt. Kép

Szóval itthon vagyunk, megvagyunk. Levike nagyon jó baba, sokat alszik, jól szopik, tejem is van elég.
Időm mégsincs semmire, amikor alszik, szinte mindig pihenek én is, vagy csk nézem, ahogy alszik... Kép Bele kell még jönnöm ebbe az új helyzetbe, de gondolom senkinek sem ment egyik napról a másikra.
A mosás, vasalás még várhat pár napot, egyenlőre kihasználom, hogy itthon van a férjecském, és szokjuk az új helyzetet.

Most csak ennyi, mert szerintem mindjárt szopi lesz (óramű pontos a kissrác!Kép )

Itt egy újabb kép róla, születéstörténetet pedig igyekszem írni minél hamarabb.
Kép

Adri és Levike
1 hetes és 2 napos

Kép

Kép
adriana

Jaj gyönyörűségesek a babák!
Egyik szebb mint a másik!
MariannKép
Nekünk ma írta fel a dokibácsi a Levolacot.
Jó?
Azért nem bánnám ha nem lenne szükség rá!
Puszi:mindenkinek, babóknak külön!!!!
Vár a teregetés!

KépKép
csema

Pilchard
Én sem tudtam mélyen aludni vele egy ágyban...
Nemtudom hogy tudnád átszoktatni...én igyekszem nem minden nyöszörgésre kikapni az ágyból... és én is ugyanúgy próbálom etetni mint ahogy Nyf írta... nemhagyom bealudni... igyekszem, hogy fél-háromnegyed órákat szopizzon...néha büfizünk közben...
Persze a mai nap nem volt egy sikertörténet... egésznap nyűgösködik, mikor cicit kap keveset eszik, pedig már minden egyebet kipróbáltam előtte... lehet nem szereti ezt a fostos időt! Kép
Én amúgy azon a véleményen vagyok, hogy a baba igényei melett a mama igényei is nagyon fontosak... egy meggyötört mama melett a baba sem boldog... Próbálj meg valahogy pihenni, nyugodtan nyomd bele néha a férjed kezébe... nekik is kell egy kis együttlét!

Csema
Szófinak gratula a produktumhoz! Kép

Nadine
A sok tej lehetett oka a hasfájásnak...

Viko
Gyönyörű a kisfiad!!!!

Ágiboszi
Aranyos vagy!
...nemtudom, hogy kapkodnának-e utánna...
Pepéhez gratula! Nagyon szépen fejlődik...

Scullyx
Nagyon szépek vagytok! Kép

Eszti
Olyan hihetetlen, hogy ilyen sokat fejlődnek ilyen rövid idő alatt! Kép
Már alig várom, hogy mi is kacagjunk! Kép

Mariannka
Nagyon aranyos a nagyfiú!

Nemtudom ki kérdezte,de róka koma, nem a mienk... ha minden igaz Vukot megfilmesítik és ő lesz a főszereplő! Kép

Anyucik én már alig várom, ezt a hathetes kontrollt... egy csomó minden idegesít...
Az normálisnak számít, hogy 5 hetesen még néha élénkpiros nyomokat hagyok??? ...meg valahogy anatómiailag is olyan furi ott minden... még nem szültem nincs mihez viszonyítanom... ...már csak egy hetet kell kihúzni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vannak képeink még a http://boda.gportal.hu -n is,a Kisbabánk/Levi baba menüpontban akit érdekel, megnézheti.

Adri

Kép

Kép
adriana

Csema
Biztos szeretni fogja...
Tömény édes szirup

Kép
Kép
Kép
mamacka

MamackaKép
Akkor lehet én nem fogom szeretni Kép,nem szeretném nagyon az édeshez hozzá szoktatni.
Szerintetek gáz hogy 11hetesen még 3 óránként szopik?
A dokibácsi szerint ki kéne húznunk már hogy 4 óránként egyen:

KépKép
csema

Adriana! Kép Gratulálok! Nagyon szép a kismanó!

Mamacka! Nekem is fura ez az állapot: én bátorkodtam tükröt tartani oda és megnézni... hát, szinte hihetetlen, hogy regenerálódik... ugye, én is gátvédelemmel, repedés nélkül...

Melitta

Kép
nyf

AdriánaKép
Nagyon édes!

KépKép
csema

<font face="Comic Sans MS"> Levágtam a körmeit. Én annyira utálom ezt csinálni. Félek hogy belevágok.

CsemaKép Timi 12 hetes múlt, de ő se mindíg bírja ki a 4 órát kaja nélkül. Van amikor 2 óránként eszik. Igény szerint szoptatok. Gondolj bele mi se mindíg vagyunk egyformán éhesek. Én mostanában állandóan eszek (többször mint a kiscsaj) főleg az édességet tömöm magamba. Bepótolom a lemaradt szénhidrátot.Kép (A t˙˙erhesség alatt diétáznom kellett.)

Apropó már régóta meg akartam kérdezni csak a szita agyam... nekem olyan gyorsan nől a bunda a lábamon nem győzöm epilálni. Másnak is? Régebben elég volt havonta, most meg 2 hét alatt megnől.Kép</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi &
Kép
Kép
petri

PetriKép
Ezzel sajna én is így vagyok!
Megveszek ha nem ehetek édességet, pedig nekem nem szabadna,nagyon komoly inzulin mennyiséget kaptam terhesség alatt, s most is kéne tartanom a 175gr szénhidrátot, de most nem tudomKép

KépKép
csema

Íme egy friss mai kép Dorkáról
(épp ébredezett és nyújtózkodott... Kép)
Kép

Egy hatalmas ásítás... Kép
Kép

Eszti, Csema
akkor megnyogodtam kaksi ügyben! Kép

Nagyon szépek a babák!! Kép

Regenerálódás:
mi tegnap vettük le a kötést a pocakomról... Hááát... Pedig úgy örültem, hogy egy db terhességi csíkot sem szereztem... Igaz soha nem hordtam bikinit, ezután sem fogok, csak hát mégis ott van egy heg. Ja, és nekem hosszanti sebem van. Majd a szüléstörténetből kiderül, röviden annyi, hogy a doki azt mondta, ha nagyon véreznék közvetlenül utána (véreztem is) akkor nekik könnyebb ellátni a dolgokat belül, ha hosszanti a vágás, de ennek ellenére még kérhetem a kicsi, vízszinteset. Hát én ugyan nem kértem, csak a Kislányomat emeljék ki épségben, engem meg stoppljanak össze normálisan, akkor csak ez volt a fontos. Persze most sem gondolom nagyon másképp. Csak hát ott van és kész. De mindig látni fogom, hogy ott jött ki a kicsi lányunk! Kép

nadine81

Petri,
nekünk Apa vágta szopi közben a körmeit! Akkor ugyanis csak a cici van és semmi más, egészen meg tud merevedni, és majdhogynem felkínálja a kis kezeit manikűrre. Apuka meg tök nyugodtan lecsettegette őket! Kép

nadine81

<font face="Comic Sans MS"> Csema,
Azt nem csodálom hogy most nem tudod tartani a 175gr-ot. Mostmár nem kell inzulinoznod magad? Szerencsére nekem csak diétázni kellett, mostmár viszont nem kell.

Nadine
én alvás közben vágom akkor se mozog, de olyan kis pici azért félek vágni.
Nagyon cukorfalat Dorka!
A hosszanti sebet sajnálom.Kép Az biztos még jobban fájt. Nekem vízszintes van. </font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Jajj, de jó ennyi gyöngyörű babafotóra jönni! Annyira szépek egytől-egyig: Scullyx, Vikó, Eszti, Mariann, Adri, NadineKép Büszkék lehettek rájuk!

Nadine: sajna a hosszanti vágástKép, nekem is vízszintes van, egészen alul. Tehát én ettől hordhatnék is akár bikinit, viszont annyi plussz bőr van még mindig rajtam (de hát nem csodálkozom, hogy kinyúlt a bőr az óriésbébimnek kellett a hely), és még csíkos is vagyokKép Ez van...de minden egyes szépséghiba a bébire emlékeztet, ő érte vanKép

Ne is mondjátok, legszívesebben falnám az édességet (meg is teszemKép), pedig én aztán sosem voltam édesszájú, kiv. a fagyitKép

Mamacka: Nekem 5 hétig tartott, de még utána is volt kis folyás!

Megjöttünk a csípőszűrésről. 6 hét múlva kontroll, mert egyik oldalon még nem fejlődött ki a csípőcsontmag (nem tom, egybe kell e írni), és a másikon is még fejletlenke. Állítólag nagy súlya miatt, meg egyébként is (mi szülők kengyelben voltunk mindketten) éjjel-nappal terpeszbetétes pelust kell viselniKép

Délelőtt nagyon nyügi volt...valsz.a fogaKép Úgy nyomta le a kisujjamat a kis ínyéhez! Hasa is ment, állítólag a fogától!

Angi, mizújs?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szerencsére nem kell inzulin már, de mivel 60E-nyi inzulint adtam naponta, s ez már a második terhességem alatt kialakuló terhességi diabetes volt (sajna a családban is sok a cukorbeteg)nagyon nagy a valózínűsége hogy pár éven belül nekem is előjön, tehát már most nagyon kéne figyelnem.
A vérnyomim viszont nem jött rendbe, ma is fáj a fejem most mértem 160/105, ami magas pedig még mindíg szedem a Dopegytet.

KépKép
csema

AnitaKép
CsipőszűrésKép
Nekem a 23éves nagyfiamnak kellett pár hétig a terpesz pelus, rendbe jött!
Botival sem lesz gond! Kép

KépKép
csema

Mármint 23 éve! Kép Kép Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Tündi!
Jól vagyunk. Most már kezdem megszokni a kiscsajt és nem pánikolok mindenen. Ma nyügi volt szegénykém egész nap. alig aludt valamit, aztán délután 5kor sikerült elaltatni, azóta alszik.

Pilchard!
Nálunk első pillanattól kezdve külön aludt a leányzó. Már a kórházban se aludtunk együtt. Most is jól viseli az ágyikóját. Igaz, ő nagyon fázós és ezért szeret a nagy takaró alatt punnyadni, de az más. Kép Szerintem, ha jó mélyen elaludt, akkor rakd be az ágyikóba. Idővel biztos megszokja. eleinte Hanna mindig cicin aludt be és oldalra fektetve, kitámasztva (mint Cory) altattam emiatt, mert a büfinél nálunk is felébred. Oldalra meg kimegy minden, aminek mennie kell. Itt már csak a csuklás jön be néha, mint mellékhatás. De azón meg hamar lehet segíteni egy kis extra tejcsivel. Kép
Kitartás! Napról-napra jobb lesz!!!!! Kép

Anita!
Nem olyan nagy gond az a pelus ám. Az lenne rosszabb, ha nem veszik észre és valami baja lenne tőle! Hátha nem fogja zavarni a drágát!

Annyira édesek a törpék! Na, lassanként én is rakok fel új képet. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Csema, Vok: kösziKép Igazság szerint már éjszakára eddig is ráadtam magamtól. De ezért is kaptam,hogy miért csak éjszakára...ja, bocs, senki nem mondta,hogy egyáltalán éjszakára adjam rá! Úgyhogy tudom,hogy nem zavarjaKép

Vok Eszter és többiek: 6 hét után sztem tényleg sokkal könnyebb lesz minden!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: