Sziasztok!
Tipu
Gratulalok az ikrekhez, udv koztunk, kellemes babavarast!
Zsuzsi, Sasha
Az elejen nekem is voltak ilyen jeleneteim, de mostmar "csak" szenilis vagyok. Erre az uj taktika, hogy amikor eppen eszembe jut azonnal mondom a ferjemnek, hogy figyelmeztessen ra amikor epp aktualis lesz.
Nyuszi, Kisnyuszi es Nyulpapa!
Nagyon nagyon sok boldogsagot nektek!
Miszike
Itt az a divat, hogy 12 hetesen mindenfele mereteket neznek igy barmikor is volt elotte uh nem erdekes, akkor is megcsinaljak. Nekem volt 5, 9 , 12, 20, 24 meg most 30 hetes uh es lesz meg egy utolso 33hetesen.
Kispici
Vilag eletemben feloldalon osszegombolyodve magzatpozban aludtam ez most sem valtozott meg, illetve annyiban, hogy egyre tobbet forgok hol ide hol oda
A hasam visoznt nagyon gyorsan nott 10 hetesen igaz meg nem gombolyodott, de a nadragom mar nem tudtam begombolni.
Kataa
Mintha rolam irtal volna, nekem is hullamzik a hangulatom. Ma szerencsere ropkodok lattam babot ugyanis.
Egyutterzesem a fogorvoshoz.
Mi anyosnak ugy mondtuk el, hogy kepzelje el megvan az ajandek a szulinapjara, erre o ferbruarban de hat hol van az meg gyerekek csak szeptemberben lesz.
Ma volt ultrahang, meg rutin ellenorzes. Felix a dokineni szerint szep meretekkel rendelkezik 1550 g es 40 centi fejjel lefele van, osszevissza rugkapalt a vizsgalat kozben

meg is allapitottak, hogy egy ilyen aktiv baba csak egeszseges lehet. Remelem is
Megint talaltak vmi kis fertozest nalam, ugyhogy egy gyors antibiotikumos kura a paromnak is meg nekem is, de allitolag nem veszes 3 het mulva kell visszamenni kontrollra.
A cukrom eppen eppen jo volt igy azt is megismeteltetik majd.
Megneztuk a szuloszobat is, korbevezettek,megmutogattak mi hol van, mit kell cisnalnunk mikor bejelentkezunk stb, aztan a szuloszobaban mutogattak vegig mikor mi lesz rank kapcsolva, mit hogyan csinalnak majd eppen, hol es hogyan tisztogatjak meg a babat. Nagyon pozitiv elmenyem volt errol remelem, majd a szules utan is az lesz. Egeszen emberbaratnak tunt, kispapanak kenyelmes fotel van bennt, a babat miutan elvisizk tisztitgatni az is a suzloszoban beluli uvegfalas szoba, latni mindent.
Edina 30+1