Lina
Gratulálok a forgásotokhoz! Jót mosolyogtunk Andrissal az sms-en, amit küldtél! Te kis lelekes, büszke ANYUCI!!
Dora
Boldog szüli(napo)t kínok én is!

(merthogy a napja elmúlt már..)
Bálintkám megfázott. Ez a hülye időjárás ... Először leizzad, aztán hirtelen lehül alevegő, vagy fújni kezd a szél, és tessék, kész a baj! 0:41-kor megsímogatva jól megilyedtem. Tűz forró volt a Pasi! Mérem a lázát, hát 39,1 (vagyis 38,6). Előkotortam az utolsó Germiciet, és beadtam.. Még jókedélyű volt Életkém, még játszani is akart, meg bohóckodott, annyira kiűztük az álmot a szeméből. Aztán 3 óra körül kezdett nyugtalanná válni. Már nem volt olyan meleg, de egyre jobban szortyogott, és egyfolytában forgolódott, mint egy kis betonkeverő.. 3X kiporszívóztuk az orrát, mert nem kapott levegőt..
Tegnap éreztem, hogy baj lesz, mert 2 napja kicsit többet tüsszögött, mint a szokásos napi hapci.. Hát így jártunk. Szerintem 1-2 nap, és kiheveri. Oh...tényleg, lázkúpot kell szereznem..
Nana
Pont tegnap találkoztam a BI-vel! Egyből Rád gondoltam.
HA későinek tartod az UH időpontot, hát hívd fel, és kérj tőle kicsit korábbit! Szerintem...
Te fizetsz, Õ a szolgáltató. Szerintem ez ennyire egyszerű. (Bár megjegyzem, szerintem is időben van az az UH időpont amit kaptál, főleg, ha minden rendben van! És már miért ne lenne!! ) Dettus
Szívből gratulálok a Kisbabádhoz! Sok türelmet, egészséget, és tejcsit kívánok Nektek!
JA, a nyűgösség nálunk hidegfront előtt jelentkezik, és amikor itt van, akkor sokat alszik Bálcsi napközben!
NA de éjszaka.. nincs változás.. Ha csak 3-4X ébred, már boldog vagyok, és nem kialvatlan. Puszi mindenkinek!
Most akkor esik, vagy süt?!?!?
Bolond egy időjárás, na de mit akarhatok én tavasszal..