A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Lina
Gratulálok a forgásotokhoz! Jót mosolyogtunk Andrissal az sms-en, amit küldtél! Te kis lelekes, büszke ANYUCI!! Kép

Dora
Boldog szüli(napo)t kínok én is! KépKép (merthogy a napja elmúlt már..)Kép

Bálintkám megfázott. Ez a hülye időjárás ... Először leizzad, aztán hirtelen lehül alevegő, vagy fújni kezd a szél, és tessék, kész a baj! 0:41-kor megsímogatva jól megilyedtem. Tűz forró volt a Pasi! Mérem a lázát, hát 39,1 (vagyis 38,6). Előkotortam az utolsó Germiciet, és beadtam.. Még jókedélyű volt Életkém, még játszani is akart, meg bohóckodott, annyira kiűztük az álmot a szeméből. Aztán 3 óra körül kezdett nyugtalanná válni. Már nem volt olyan meleg, de egyre jobban szortyogott, és egyfolytában forgolódott, mint egy kis betonkeverő.. 3X kiporszívóztuk az orrát, mert nem kapott levegőt..
Tegnap éreztem, hogy baj lesz, mert 2 napja kicsit többet tüsszögött, mint a szokásos napi hapci.. Hát így jártunk. Szerintem 1-2 nap, és kiheveri. Oh...tényleg, lázkúpot kell szereznem.. Kép

Nana
Pont tegnap találkoztam a BI-vel! Egyből Rád gondoltam. Kép HA későinek tartod az UH időpontot, hát hívd fel, és kérj tőle kicsit korábbit! Szerintem...Kép Te fizetsz, Õ a szolgáltató. Szerintem ez ennyire egyszerű. (Bár megjegyzem, szerintem is időben van az az UH időpont amit kaptál, főleg, ha minden rendben van! És már miért ne lenne!! )

Dettus
Szívből gratulálok a Kisbabádhoz! Sok türelmet, egészséget, és tejcsit kívánok Nektek!

JA, a nyűgösség nálunk hidegfront előtt jelentkezik, és amikor itt van, akkor sokat alszik Bálcsi napközben! Kép NA de éjszaka.. nincs változás.. Ha csak 3-4X ébred, már boldog vagyok, és nem kialvatlan.
Puszi mindenkinek!
Most akkor esik, vagy süt?!?!?
Bolond egy időjárás, na de mit akarhatok én tavasszal..

KépKép
mino

Dora
Bocs, nem kínok, hanem kívánok..KépKépKép

KépKép
mino

sziazstok

erszényes
nekünk va iylen cumink de egyszer hazsnáltuk nem kapják / kapták be mert elég nehéz meg kemény is vége ami perzse értlehő mert egy fogas babó már szétrágná de szerinten nem sok mindnere való leginkáább én azért vettem anno hoyg este ha beteg ne kelljen felébreszetnem egy lázmérésért be is kapta egyszer niki aztán elkezdett csipogni mérő fel is ébredt rá ugyhoyg ugyan ott voltam mint egy sima lázmésérsel azóta szekrényben van ...

pille
flóra hogy van pöttyök ? orsibaba nem kapta el ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszi Mino! Hát igen erre én is gondoltam...Kép
Mondjuk eddig is mindig rakosgattam az uh időpontjaimat, mert nehéz volt a férjemmel összeegyeztetni.

Én csak kiváncsiságból kérdeztem, hogy protokol szerint mikor esedékes, mert engem Danus a 36. héttől állandóan uh-áztak. Kép

Bálcsinak mihamarabbi gyógyulást! Kép

Pille,
eddig lemaradtam...bocsi, most olvastam hogy Flóra milyen beteg lett szegényke. Kép Kép Jobban van már? Pöttyök? És pici Orsi?

Erszényes,
A cumis lázmérő szerintem is felesleges, de persze te tudod. Kép Janika nem türi el a popiba a digitálisat?

Én tegnap voltam dokinál és Danust is tegnap vittem kontrollra. Minden ok vele! Doktornéni mondta emlékszik Danus már a korházban is nagyon jól viselte a dolgokat! Kép

Aztán rohantam át a dokibácsimhoz. Nagyon jól esett..azzal fogadott hogy a nagyfiú hogy van?? Kép Meglepődtem mert én nem mondtam neki...aztán kiderült hogy a férjem volt ilyen pletykás! Kép Kép

Botond jól van, kb 2,5 kg. Kép

2 hét múlva beírta a dokibácsi az első Ctg időpontot...tiszta dilis vagyok nem is gondoltam bele hogy már ilyen kevés idő van hátra. Kép Kép

Bár azt mondta bármikor, bármi lehet... Kép

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt

Lili

Köszi a tippet, már válogatok is. Kép

Lina

Gratulálok Lili forgásához. Kíváncsi vagyok, nekünk mikor sikerül majd hasról hátra.

Balim

Jól esett amit írtál nekem. Esztinek tényleg hogy látszik a pupilla eltérés. Azóta figyelgetem Adrinak, de nem látok eltérést.

Tegnap Adri is nyűgös volt, és most már könnyebben felébred zajokra. Vettem 3 ezerért napernyőt kocsira, szerintem tök jó, és így olcsóbb, mintha rendeltem volna. Bár még nem szereltem fel. Ma, ha minden igaz, megyek este lánybuliba. Ezt azt jelenti, hogy beülünk valahova enni, dumálni. Még Bence pici korából játszóteres anyukákból verbuválódott társaság ez. Múlt héten meg moziban voltunk apával, persze egy fél 4-es előadáson. Anyám nyakán című filmet néztük. Könnyed kis film volt.

Mrege

Egyet értek veled. Szerintem is hajlamosak vagyunk sok fölösleges dolgot megvenni.

Tök mérges vagyok, elhurcolták a kukákat egy helyre. Kb 60 méterre. Hát hogy a picsbe gondolták, h eztán majd odajárok le?

Kép

Kép
cukkermáz

Erszényke!
Aneten láttam már 1500.- Ft-t is cumis lázmérőt, de mint Rozka írja, nehéz, és csipog. De ha ki akarod próbálni, szerintem nyugodtan fordulhatsz Rizkához, mint már megszoktuk Tőle! KépKép
Egyébként én az utóbbi időben a fülhőmérő piacon nézelődtem, hiszen ott 1-3 másodperc a mérési idő, csak láz esetén csippan egyet, gyerkőc és felnőtt is használhatja, de van egy hátulütője;
a legtöbb tipusnál van egy mérési technika, amit meg kell tanulni, mert csak úgy mér pontosan. Aztán van olyan is már, aminél nem kunszt a mérés, de azok nagyon drágák! Annyi a lényeg, hogy a hőmérő infrasugara a dobhártyán landoljon! Ezt úgy lehet elérni, hogy a fülcsi cimpáját lefelé+hátra kell kissé húzni. Szerintem nagyon praktikus, gyors, higiénikus cucc. Föleg ha hisztis Bálcsi, akkor kész rémálom a pelenkázás féle...alig bírom a hátán tartani a legénykét, hátmég a popójában a lázmérőt...
A tescoban talán még van akcióban fülhőmérő: 3990.-Ft volt.
Jobban vagy már??

KépKép
mino

Flóra jobban van már, vasárnap hazajönnek apával végre. Nem túl jó minőségű webkamerán beszélgettünk, de még így is ki lehetett venni az óriási pöttyöket az arcán. Remélem nem lesz maradandó heg, elég neki a kutyharapás nyoma Kép

Erszényes,
mi popóban használunk digitálisat. Majd...A cumis eszembe sem jutott, meg nem is fogad el cumit Orsi. Öklendezik tőle Kép
Oltás ma lett volna, de egy héttel eltolta a doki, hogy megnézzük bepöttyösödik-e.

Lili,
jól vagyunk köszi Kép Tényleg nyugis babám van. Tegnapelőtt volt nyűgös, nem alvós, ő is élénken reagál a hidegfrontra. Egyébként vigyorog ezerrel, gőgicsél hozzánk. Imáááádom! Kép

Mino,
Orsi ugyanígy van a hidegfronttal,mint Bálintod. Mire ideér lenyugszi és tud pihenni. Flóra is ilyen volt. Gyors gyúgyulást Bálcsinak! Mi is porszívózunk még.

Cukker,
érezd jól magad a traccspartin! Kép

Megyek, visszük a komatálat (pamodát) a legkisebb uncsitesónak. Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Mino nagyon sajnálom Bálcsikát.Kép

Nekünk is fülhőmérő van és én nagyon szeretem.Lilla mikor lázas volt álmában mértem a lázát.Nem ébredt fel rá,nagyon diszkréten csipog.Tényleg van egy technikája,hogy hogyan rakd be a fülbe,de ha nem pontosan illeszted be,,az eltérés akkor is annyira csekély,hogy szinte lényegtelen.(max 1-2 tized)Nagyon könnyű használni,és praktikus.A gyerek ált. estére lázasodik be,és nekem fontos volt az,hogyha egyszer nagynehezen elalszik,akkor ne keltegessem állandóan,amikor kontrollálom a hőjét.

Hoppá jöttek!Majd még jövök

KépKép
KépKép
sbea

Láttátok ma reggel a Mokkában Shobertné Rékát?Csak az utolsó 1-2 mondatát hallottam,de azzal lefárasztott erre a napra.Hogy tud ekkora sületlenségeket mondani?

Pille örülök,hogy már jobban van Flóra.Kép
Mi az a komatál?Kép

Lili Zsóficica?Alvás?

Cukker lánybuli???Hmmm...De jó neked!Kép
Adri így elmarad?

Nana bizony-bizony nemsoká már újból babázol!De jó!Kép

Lina gratula az ügyes leányzódhoz!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Láttátok ma reggel a Mokkában Shobertné Rékát?Csak az utolsó 1-2 mondatát hallottam,de azzal lefárasztott erre a napra.Hogy tud ekkora sületlenségeket mondani?

Pille örülök,hogy már jobban van Flóra.Kép
Mi az a komatál?Kép

Lili Zsóficica?Alvás?

Cukker lánybuli???Hmmm...De jó neked!Kép
Adri így elmarad?

Nana bizony-bizony nemsoká már újból babázol!De jó!Kép

Lina gratula az ügyes leányzódhoz!Kép

KépKép
KépKép
sbea

bea

nem nem mit mondot ???? mesélj már Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Kép Marci belázasodott éjjel, fáj a torka, feje, hasa, de egész nap nem bírtam lefektetni. Fél hat óta van ébren, szabályosan szenved, de nem alszik. Néha nehéz megérteni őket. Lassan indulás a dokihoz. Eszter meg megint alig alszik, csak félórákat és ma is korán kelt.

Mino,
sajnálom Bálcsit, remélem nem lesz gond. Mentek vele dokihoz?

Bea,
a komatál szerintem az, amit régen a frissen szült anyáknak összehordott az ismeretség (étellel tele), hogy eleinte ne kelljen főzőcskézni. Rékát nem láttam, de elég a szemébe nézni, süt belőle a butaság.

Cukker,
ez az lánybuli, szuper Kép.

Lili,
Zsófi aludt ma az ágyában? Mennyit sikerült neki? Fog nem jött elő?

Lina,
nagyon ügyes kicsi Lili Kép.

Pille,
nagyon jó, hogy Flóra jobban van. Pár nap és kiderül elkapta-e Orsi. Szorítok.

Erszényes,
mi is vettünk cumi hőmérőt. Kár volt. Be se kapták. A füles tényleg jobb.

Ser, Syg,
mi újság felétek?

Nana,
ezek jó hírek Kép. Mindjárt CTG, hát tényleg lassan babázol Kép.
balim

Bea, igaza van Balimnak a komatálról. Leegyszerűsítve, mi vittük nekik az ebédet Kép

Roz,
én pont láttam Rékát, de csak a végét. Én sem álltam meg szó nélkül. Arról beszélt, hogy a lányát 3,5 hóig szoptatta (mert utána egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni a cicit) a kisfiút pedig 3 hónapig (azt nem mondta, hogy miért hagyta abba) és elkezdett ömlengeni, hogy nincs csodálatosabb annál, amikor az anya így táplálja gyermekét.
Ami igaz is, csak valahogy az ő szájából és ilyen előzményekke nagyon furcsa volt hallani.

pillle

Lina, köszi az ortopédos infót. Nekünk a zárón csípők szabadok jelzés van.

pillle

Sziasztok!

Mino: Bálcsinak jobbulást!! Kép

Pille: örülök, hogy Flóra jobban van, biztos nagyon várod már haza!! Kép
Milyen kutyaharapás?? Szegényke... Kép

Cukker: dejoo neked hogy kikapcsoldódhatsz. Mi eddig csak a Metróban voltunk apával, kb. 1 órát. Sebaj majd eljön annak is az ideje... Kép
Jó szórakozást nektek!! Kép

Nana: örülök, hogy Danival minden oké. Botondbaba már 2,5 kg!! Kép Nem semmi és már te is ctg-zel nemsokára. Dejoo hamarosan megint babázhatsz. Kép

Mindenkinek köszönöm a véleményt és a tanácsot lázmérés ügyben. Sokat segítettetek. Sajnos nálunk a popóban mérés nem járható út. Janika nagyon nem szereti, meg be is f..ik közben szegénykém , meg szégyen, nem szégyen de nem egyszerű tényleg ott tartani, főleg hogy hisztozik meg rugdos, meg amúgy is nekem ez nagyon nem jön be. Szóval nem akarom tulragozni de ez nekem kizárt.. Kép

Úgy döntöttem hogy a fülhőmérő tényleg a legjobb , leggyorsabb, legkényelmesebb megoldás. úgyhogy azt fogunk venni májusban. Van itthon különben digitális lázmérőnk, de nem bízom benne annyira mert nekem is 2 percen belül 3x is mást mért, szóval sztem kicsit pontatlan. Janikát meg nem akarom a véletlenre bízni.

Ja amúgy Rubint Rékára visszatérve én nem láttam a reggeli műsort de azona nőn ki vagyok akadva mert tegnap egy műsorban azt mondta hogy minden nő tudja hogy mit tesz a szopiztatás a mellekkell és ő emiatt megcsináltatta magának műtéti úton. Eleve 3 hónap szopiztatással mit tudhat ő a mellekről, arról nem is beszélve hogy tudtommal a terhesség jobban megviseli a mellett mint a szoptatás. Na mindegy sztem az a nő nem százas. Végigtornázta a terhességeit eszetlenül aztán mindkét gyermeke kis súllyal született, császárral. Lehet hogy nem amiatt de sztem furcsa...

KépKép
erszényes

Marci nem kapott antibiot, csak köptetőt, vitamint, kalciumot kell szednie. Vírus fertőzése van. Délben is lázas volt és most is megy fel neki. Csak remélni merem, hogy Eszti nem kapja el, mert Marci sajnos teleköhögi a lakást.

Ser,
képzeld senki sem volt a dokinál, azért ez is elég ritka dolog Kép.

Eszter egész délután összesen 20 percet aludt, lehet, hogy a foga jön, mert sokszor fájdalmasan felsír, ha a rágóka a szájában van. Látszani nem látszik semmi még. Remélem gyorsan kijön és nem szenved tovább. Bár az előzmények ismeretében ez kizárt Kép. Az előző hattal is megszenvedett Kép.

Roz,
Áki nem semmi kispasi, ő is igazi kis pióca Kép Kép. Bár ma Eszti is ezt játszotta, alig lehetett letenni Kép. Pedig ő nagyon jól elvan egyébként magában.
balim

Balim, remélem gyorsan rendbejön Marci! Eszti meg még ki sem gyógyult rendesen az előzőből Kép

Erszényes,
ősszel megkapta Flóra arcát a kutyánk. A szeme alatt és a szája mellett látszik. Nagyon remélem, hogy kinövi és nem jönnek hozzá még himlőhelyek is!
R.Rékát szerintem nem lehet hibáztatni a gyerekei kis súlya miatt. Én összesen kb. fél órát tornáztam a két várandósság alatt, nem vontam meg magamtól semmit, mégis kis súllyal születtek a lányaim.

Ma jó napunk volt, Orsi szinte egész nap aludt.

pillle

Sziasztok!

Mino, jobbulást Bálcsinak! AKkor tegnap is már azért volt olyan szótlan. Kép Kép

Erszényes, én sem javasolnám a cumis hőmérőt..bár sógornőm éppen múlt héten mondta, h. rendelt nekünk egyet. Hát, majd kipróbálom. Kép

Nana, nagyon szép súlya van Botondnak! Kép És már CTG? Mennyire gyorsan telik minden.....Ja, és vettünk egy iskolatákát a Gabolba, amit mondtál. Nagyon szépek voltak. De egy világos zöld tetszett nekem. Remélem , hogy a keresztlányunknak is fog tetszeni. Kép

Balim, jobbulást, gyógyulást Nektek! Reméljük, h. Eszti nem kapja el....

Bea, Zsófibaba ma aludt délelőtt. Kép Szerencsére. Így meg tudtam csinálni anyósom tortáját. Holnap lesz az 50.szülinapi meglepetés bulija. Kép Kedden volt 50éves. Kíváncsi vagyok, h. mit szól majd a sok embernek....leszünk vagy 40-en. És megint Solton alszunk, Zsófit megin tegy kicsit ott agyjuk a mamára, amíg alszik éjfélig. Kép Remélem most is olyan ügyes lesz, mint múltkor. Kép

Cukker, irigyellek...én mikor fogok elmenni apával vhova kettesben, vagy a barátokkal....

Pille, örülök, h. Flóra jöhet haza. Kép Biztosan nagyon várjátok már. Kép

Itt voltak Kobék ma, csak egy kicsit, de olyan édesek voltak Kép...Mesi ahogy meglátta Zsófit a kapuban, már majd el repült, és itt bent is barátkoztak. Kép Kép nagyon édesek ezek a lányok. Kép Mesi hogy bírj a dögönyözést....Kép

Rubint Rékához nem tudok szólni...... sztem mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó....Rékának sem lehet könnyű....nem asszonyosodhat el....egy kicist sem hagyhatja el magát....hogy nézne ki...minenki őt mustrálná/mustrálja...de ez csak az én véleményem. Nem lennék a helyébe, az tuti...

Még akartam vmit...ha vkit kihyagtam, akkor bocsi.

Ja, Balim, Zsófi ma úgy aludt, hogy a téli kocsijának a napfényvédőjét levettem, és nézelődött, egy hangja sem volt, nagyon tetszett neki, hogy kilát, és aztán elaludt. Kép Örültem. Két órát aludt...de akkor is csak azért ébredt fel, mert a konyhás néni szerint már eleget aludt...és felkiabálta.....sírt is, hogy ő még aludni akart...de bírta estig. Bár délután is kicsit fáradt volt.

Na, eldugulok.

Ser? Syg? Hogy vagytok? Mrege? Dora?

Rozi, Ákit elképzeltem.... Kép
birolili

Sziasztok!

Ma sűrű napunk volt, nem is jártam eddig erre.
Délelőtt vásárolgattam Kecskeméten, vettem Lilinek egy takarót, rá volt írva, hogy 75*100-as, mire hazahoztam, kibontottam, és valami 40*50-es volt, szóval mehettem vissza kicseréltetni. Vettem egy másikat, arra is az volt írva, na az kb olyan 60*80-as, de legalább azzal már be lehet takarni egy gyereket.

Most este meg jöttek a Szláva kollegái, vagyis egy a barátnőjével. Rakletteztünk (csak így magyarosan írvaKép)

Erszényes,
én sem mértem még Lili lázát, képtelen lennék rá, az apa feladata, sőt kúpot sem adtam neki. Három hónaposan már kaphatott bébi Panadolt, már az előző oltásnál is azt adtuk neki éjszakára, meg most is, de egyszer sem lázasodott be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csak bekoszonni jottem es ezt bemasolnam egy masik forumbol:

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

Több, mint 1200 gyereknek adtak be olyan oltást,
amely romlott volt. Azt mondják, ez nem betegíthet meg senkit, de meg kell ismételni. A háziorvosok szerte az országban már keresik azokat a gyerekeket, akit ilyennel oltottak.

Amennyiben az oltóanyag nem volt megfelelő a fagyás miatt, és nem oltják be a gyerekeket, akkor a védekezőképessége az adott betegséggel szemben nem lesz megfelelő mondta Ócsai Lajos, az Országos Tisztiorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője.

Azoknál a csecsemőket kell újra oltani, akiknek a szülei december 20. és március 31. között vették az anyagot. Akkor ugyanis a régi higanyos injekciót már nem lehetett beadni, az új pedig átmenetileg még nem volt ingyenes. Az aggódó szülők ezért 8 ezer forintért vették meg az utólag romlottnak bizonyult oltást.

Az újraoltáshoz az oltóanyagot természetesen a cég ingyenesen biztosítja mondta Orosz Zoltán üzletág-igazgató.

Egy raktárban tárolják most a Belgiumból érkező kötelező oltásokat, 2 és 8 Celsius-fok között. A romlott ampullák a repülőgépes szállításkor fagytak meg. Most vizsgálják, hogy pontosan hol és mikor, hogy máskor ne adhassanak romlott oltást a kisgyerekeknek.

RTL Híradó.

Majd csak hetfon leszek vagy kedden, megyunk Kmetre, aztan anyosekhoz.
Lakassal kapcs. vannak fejlemenyek, de nem akarok elkiabalni semmit, igy el is koszonok!

Szep, napsuteses hetveget kivanok mindenkinek, gyogyuljanak a betegek!!!

Dori es Katababa

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Es meg: koszonom a koszonteseket!Kép

Kati baba hintazik (pontosabban csak ucsorgott, mert a mozgas mar nem tetszett neki annyira):
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili,
nagyon örülök hogy tudtam segiteni Kép és sikerült találni iskolatáskát.

Dora,
Én nem láttam se híradót se semmit, de ugyanezt olvastam most egy másik fórumon. Borzalom. Kép

R.Réka részben mindenki véleményével egyettértek. Én nem hallottam a riportot - mivel Danuskámnak be nem állt a szája - csak azt láttam hogy szegény picinek mennyire folyik a nozija, amit persze a szuperanya nem vett észre...

Na megyek..probálok keresni vmi testhelyzetett ami az én pici Botondomnak is megfelel...akármit csinálok szétfesziti a hasam...és egésznap ez megy!

JÓ ÉJT!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Dora, Kati de édesen ül a hintában,és micsoda fehér cipellőKép!

BAlim, betegségKép!Eszter nátháját kisütötte a Nap?
Tegnap beharangozták a rosszidőt, ehhez képest 3órát sétáltunk d.e,du meg 1-t bicajoztunkKép.
Szerdán meg jöttek Beáék Sygékhez,és végre megismerhettem Lillakirálylányt élőben,és annyira, de annyira helyes kiscsajKép,meg persze a szülei isKép!

Lina, gartulálunk a forgáshoz! Azóta is lelkesen gyakorolja Lili?

Roz, oltás, itt a Patikában 2féle agyhártyagyulladás elleni oltás van, mindkettő csak meningococcus C ellen véd (persze járványkor, A van) 2475 felírva 1éves kor előtt,és valami 8ezer(bent van a könyvem Hannánál) anélkül.
Van egy harmadikféle, de arra itt azt mondták, h nem beszerezhető-mellesleg Syg-nek sikerült a Pajzsban.

Nana, tegnap találkoztam a dokikkal, véletlenül bekanyarodtak a bébicucc sorba a DM-ben,aztán meg ott röhögtek magukon, h hoppá ez talán már nem az Õ soruk.

R.Réka, annyira nem születtek kis súllyal a gyerekei,és sztem sokan alaptalanul vádolták a torna miatt, egyáltalán nem baj, ha valaki végig tornázik.Sztem nem sok köze van a baba súlyának ehhez,mintahogy annak sem, h Te mennyit eszel, ugyanis elveszi ami neki kell, és jelez ha vmi -pl torna,mozgás-nem tetszik. Mellesleg a képek a Playboy-ban nagyon gázosak, akkora két szabályos gömböt csináltatott,h teljesen természetellenes, de ez meg az Õ dolga.Õ a testével keresi a kenyerét,nem az eszévelKép!

Mino, Bálcsinak jobbulást!

Lili, tetszik,h napfénytető nélkül jól aludt Zsófi!Kép Nem próbáljátok kicsit fentebb "ültetni" (nem teljesen)a babakocsiban,h többet lásson? És ha elalszik,akkor lefektetni.

Az én drágám tegnap is pakolt, vmi fiókzárat is kell szerezni....
(Balim, Hannának meg az egész bal szeme kisebb kicsit-dehát ez a sexepiljeKép )
Kép

Kép
seriff

Seriff,
A neten egy csomó biztonsági eszközzel találkoztam,amikor a hátihordozó után nézelődtem.Az interstoretól kezdve a babashop.hu,bababolt.hu,bébibolt.hu...Nem emlékszem már pontosan,h.mindegyiken lehet-e ilyesmit kapni.Kép
mrege

Pille,
teljesen egyetértek Veled RR ügyben, én sem vontam magamtól semmit, nem tornáztam, Kamilla mégis 2690 g-mal született. Inkább genetika kérdése valszeg, sem Õ, sem SN nem egy égimeszelő (bocsKép). Nem?

Seriff,
nagyon édes Hanna. Mindjárt egy éves Õ is! Kép

Dora,
Kati is édes a hintában. Tényleg nem szeret hintázni?

Mindenkinek puszi, megyek kertészkedni...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Ma megint csavarogtunk, nem tudom lesz-e olyan nap, amit kibírok itthon a fenekemen. Pesten megnéztük a Buy Way-t, meg a Premier Outletet. A Buy Way-ben is van Brendon, így át sem kell menni a városon, ha akarunk valamit abból a drágaságbólKép
Lili kapott szivargyújtós cumisüvegmelegítőt, nagyon praktikus, pici, persze nem bírta megvárni, hogy megmelegedjen a sárgarépa, meg kellett állni egy pihenőhelyen, hogy megegye. Na mindhároman répásak lettünk, mert úgy kezdett tüsszögni, hogy a szájában volt a répaKép

Seriff,
igen, folyamatosan forog Lili, először azért kellett egy-két perc, mire átbillent, most már folyamatos a forgás, nem küszködik vele, mintha mindig ezt csinálta volna. Csak most már nehéz pelenkázni, mert míg lenyúlok a szekrénybe az újért, már meg is fordultKép
Az az agyhártyagyulladás elleni szuri az, amit egymás után kétszer kell kapni két hónap különbséggel, és még tél előtt? Mert mi majd valami ilyet kapunk augusztusban és októberben.
Most néztem Hanna szemét, hogy az egyik tényleg picit kisebb, nekem fel sem tűnt, Szlávának is ilyenKép

Mrege,
nem jöttök holnap Ballószögbe úszni? Mi most kipróbáljuk azt is.

Kob,
gondolom már késő, de jó kertészkedéstKép Nekem olyan fura, hogy van kert, és kezdeni kellene vele valamit, juj, a füvet sem locsoltuk meg esteKép

Dóra,
nagyon aranyos ez a hintázós kép. Én is szeretnék valami hintát Lilinek, de azt hiszem, ilyen szobai kicsi ringatóst már csak a tesó kap.

Nana,
nekem anno csak háton lett volna kényelmes, azt meg nem javasolták, alig vártam az UH-kat, mert ott háton lehetett feküdni. De már alig néhány nap, és Botond is kibújikKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille: sikerült venni cumis lázmérőt apának abban az üzletben amit mondtál és azt mondta hogy nagyon jo az az üzlet eg csomó minden van benne. Kép Nem is tudtuk eddig.
Ki is próbáltuk, nekünk elfogadta eddig. Kép
Amúgy tudom hogy genetika kérdése elsősorban hogy ki mekkorának születik, nem akartam senkit megbántani vele. Kép
csak én nem értek egyet a RR kismamáknak szóló programjával. Ennyi. Az Update különben nagyon jo meg a fogyasztóprogramok is.
Amúgy érdemes sportolni persze, meg mindenki csinálja ugy ahogy neki jo. Kép

Seriff: nagyon édes Hanna mosolya. Kép

Nekünk pocsék napunk volt, ráadásul asszem most meg kevés a tejcsim, de nem merek már teát inni, mert a védőnő azt mondta h ne igyam ha multkor lázam volt. Mostmár nem értem hogy lehet hogyegyszer tultelítődök, máskor meg nem elég... Kép

Lina: a bébi Panadol az szirup?

Tényleg akkor mit adnak a babáknak ha lázasak de a kupot nem hajlandoak elfogadni és még nem 3 hónaposak?

KépKép
erszényes

Erszényes!

Baby Panadol szirupot. (szerintem...Kép)

Nyugodt éjszakát Mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Hanna olyan aranyos huncut, és most is nagyon szép bodi van rajta.

Balim

Szegény Marci, jobbulást kívánok neki. Sajnos Bencének is folyik az orra, hiába mondom apának, h neki nem lehet mindig olyan vékonyan öltözni. De az is lehet, h ez már allergia. Hullik ez a fránya nyárfa.

Dóra

Nagyon szép Kati. A sapija tünemény. Én már alig várom, h hintát vehessek Adrinak. Bence annyira de annyira szerette.

Hát ezt el kell mesélnem, beszarás. Szombaton elhívtuk anyósomat, hogy vigyázzon a gyerekekre, mert férjemmel mentünk Pestre vásárolni. Na, reggel 7-kor megszoptattam, és utána evett még 140 tápit. Nekem reggel 80 tuti van a kettőben. Utána gyorsan el is indultunk. Délben hazatelefonáltam, h minden rendben van-e. Aludt. A lényeg, hazaértünk 1-re, megebédeltünk és ő akkor még mindig aludt reggel fél 9 óta. Így nem maradt ki egy szopi sem. Persze előtte az éjszakát is átaludta. Délután a barátainknál voltunk, ott is aludt egy órácskát az udvaron. Tényleg egy kis mormota.

Ez volt szombaton. Péntek este a csajokkal beültünk a Malomba az egyik étterembe, 1-kor úgy raktak ki minket. Én már nagyon álmos voltam, a csajok alig akartak hazamenni, még a Malom előtt is dumáltunk vagy fél órát. Nagyon finomat ettem. Grillezett pulykamell, párolt alma, mandula, ez leöntve mézzel+krokett. A borral megszívtam nagyon. Ittam egy deci tokaji aszút, csak néztem a végén a számlát-1100 ft volt. Kép Nem tudtam, hogy ilyen drága. Kicsit lelkiismeretfurdalásom volt a szopi miatt, de talán nem a világ vége. 3 óra alvással elég jól bírtam a szombatot. Adrinak egy csomó szép tavaszi rucit vettem. Meg van az első szoknyája is. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Jó reggelt!
Nem nagyon olvastam vissza, ezért bocsi, de remélem mindenki jól van! Kép

de Erszényes,
Ezt a láz/tej dolgot én sem értettem. Sosem volt elég a tejcsi mégis belázasodtam. Azután meg alig volt 10-20g a ciciben (utána persze visszatért, talán egy kicsit több is lett...Kép)

Zsombor megkapta az utolsó védőoltást. Most szeerncsére megúsztuk láz nélkül! .) Hatalmasat nőtt, már megint ruhatárat kell cserélnem. Már 7300g és 68 cm. Sokan el sem hiszik hogy még csak 4 hónapos! Kép
Mostanában bajaim vannak a Zsombor kajcsijával 2 és fél 3 órát bír kajcsi nélkül az éjszakai 6-8 óra helyett is csak 4-5 órát tud aludni! Kép és nagyon megéhezik. Talán tápszert kéne cserélni, vagy máshogy adagolni? Tud vki ebben segíteni?

Meg még egy kérdés bocsi, hogy ennyit kérdezek. Járt/jár valaki a Pszfre esetleg más közgazdász fősulira? Üzleti tervet kellene írnom, de nem sok kedvem van hozzá! Kép szóval értitek...na persze nem lemásolni szeretném, csak alapnak! Képköszike
quill

sziasztok

quill
miylen tápit esik zsombor?
6 hós kortól (ha jól emlékszem a korra ) van 2 es tápszer ezt akár 2 éves koráigis eheti ez egy picit laktatóbb kérdezd meg dokitokat hogy szerinte mikortól lehet elkezdeni bár szerintem ő egyből a hozzátápit fogja javasolni Kép de szerintem inkább a 2 . es tápit válaszd ha lehet
mi is ugy esszük /ettük a először a pepti juniort mosta pepti plust kapja adri tej helyett ez lehet sokáig enni ha elfogadja
vagy eseteleg estére eheti a sinlacot is ez 4hóskor tól adható ezt ugy csinálod meg ahoyg nektek jó lehet cumisüveből nagyobb lyuku (főzelékes cumival ) adni vagy esetleg kannállal ez is tápszernek minősül ez rizs és szentjánoskenyérmag kivonat a babák általában szrtik mert kicsit édeskés és jó laktató én olyan tejbegriz sürüsgűre csinálom ákinak és kanállal eszi Kép
remélem tudtam segiteni Kép

most rohanok mosgatni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim, Roz,
a meningoc. elleni oltást 1 éves kor alatt 2-3-szor adják, fölötte csak 1-szer. Többféle van, amiről én tudok, 1-csak a C ellen véd, 1 éves kor alatt 2500 Ft körül van; 2- A és C ellen véd, 1 éves kor alatt 720 Ft (ezt fogja kapni Leona); 3- csak 2 éves kor után adható és 5 évente ismételni kell.
A gáz az ezzel a szemét baktériummal, hogy a legszarabb a B, ez ellen viszont nincsen oltás.
Azt nem tudom, h 1 éves kor fölött mennyibe kerülnek.

Dóra,
de fura, h nem szeret hintázni. Leona sír, ha kiveszem belőle.

Quill,
tápszerben nincsen tapasztalatomKép

Azt hiszem, mi nagyon le vagyunk és leszünk is maradva "kiruccanás" tekintetében. Amióta Manó megszületett, sehol nem voltunk kettesben, mert nem lehet őt senkire rábízni. Még Robit is alig fogadja el, nemhogy mást. Gőzöm nincsen, mikor fog ez változni, ha egyáltalán változik.

R. Réka. Én megvédem őt. Persze, nem egy lángész, de ez miért lenne baj?
A babái sztem sem a torna miatt lettek kicsik, bár normál súlyúak. A nővérem a fiával zabált, hízott 20 kilót és mégis kisebb súllyal született, mint a huga, akivel még annyit sem hízott nővérem, mint RR. A torna meg sztem még jót is tesz, nyilván igényelte a mozgást, hiszen ez az élete.
A kajálás meg... az Updateben pont az a jó, h semmit nem tilt meg, kiegyensúlyozottan lehet táplálkozni vele.
Az meg hogy megcsináltatta a melleit...az ő dolga. Én is meg fogom csináltatni a hasam, mert zavar. A mellem meg ha a hasamig fog lógni, akkor azt is megcsináltatom, mert nem fogom magam jól érezni a bőrömben. Persze nem turbóztatom fel akkorára, hogy felboruljak tőlük. De nem hiszem, h el kéne fogadni azt, h "tönkremegy" a testünk (már akinek, mert nem mindenkinek), mert gyereket szültünk.

Cumis lázmérő: mintha azt olvastam volna róla, h pontatlan, de próbálni nem próbáltam.

Seriff,
létezik fiókzár, mintha láttam volna már a Tescoban.

Lili,
nem próbáltad picit ültetni Zsófit a bkocsiban?

Kép
sygnum

Quill,
én PSZF-re jártam, lehet, hogy van is üzleti terv a gépemen, meg kell nézni. De az is így készült, ahogy te fogod "csinálni"Kép
Lilivel pont az a baj, mint Zsombival, az éjszakai 3-4 közötti ébredés helyett már 1-kor kajcsizni szeretne, meg még 4-5 között is. Igaz éjszaka csak szoptatom.
Már mindent kipróbáltam, eszik gyümölcsöt, főzeléket, este tejpépet is adtam neki vacsira, de akkor is éhes. És tuti, hogy éhes, mert miután evett, már alszik is tovább. Pedig még csak 6900 g, meg 63 cm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

köszi a segítséget. sztem felhívom a dokinénit.
Roz
kellemesen fogsz csalódni...a doki nem javasolta a hozzátápit...direkt megkérdeztem...azt mondta tápi+anyatej 6 hós korig Kép amúgy nutrilon pepti és 1, talán ez a baj

RR az a baj,hogy csak magának áél. a gyerekeit meg más neveli...sztem az ilyen nem anya! Kép

Lina
előre is köszi, remélem Neked még megvan! egy pár embertől már kérdeztem, de már senkinek nincs meg...Kép
quill

syg

áki is úúútál hintázni Kép Kép ki érti ezt a csajok naggyon szertnek ezért is van 2 hintánk hoyg ne veszenek össze rajta ákit alig lehet belültetni ha mégis van kedve beleülni akkor is csak kb 1/2 percig tetszik neki
köszönjük a az infot az oltásról Kép

seriff
naghyon édes hanna Kép látm ő is szeret pakolni én is ugy emlékszem hoyg a tescoban láttam fiók zárat műanyagból

én adrival 3 kg hiztam a szülés után pedig ezen 3 kilón kícvül 10 kg val voltam könnyebb és mégis 4 kg val született
nekem ami csajsziban nem mtetszik az az hoyg ő igazán meg tehetné az hoyg ne "dolgozzon " vagy ne adja bölibe gyerekét és most éppen tegnap volt egy műsor a m1 -en ahol elmodta hogy ő és férje tul elfoglaltak igymind 2 gyerköc megy bölibe nekem csak ez nem szimpi benne
de ő tudja

quill
ténykleg kellemesen csalódtam Kép mert nekünka házidokink mindig ezzel kezedi hoyg jöhet ahozzátápi Kép

bent voltunka főtéren és egy kisfiú haza akart velünk jönni Kép ugy meg tetszett neki adri Kép miko rült vissza adri babkocsiba akkor gyorsan odattete a kezét és mondta hoyg nem Kép aranyos volt nagyon és pont olyna kis szöszke kék szemű mint adri Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Quill, Roz,
ebben egyetértünk, h -legalább, amíg pici- a gyerek fontosabb, mint a munka, tehát az anyja mellett a helye és nem bölcsiben, bébiszitternél, stb. Persze van, aki nem így látja, nem így gondolja. Hogy ők miért szülnek? Biztos van rá magyarázatuk. Ráadásul sztem még magával is vihetné a gyerekeit RR a "munkába".

Roz,
nagyon aranyos lehetett a kisfiú Adrival. Adrinak is tetszett?

Kép
sygnum

Quill,
próbálom megtalálni a CD-t, amire a munkahelyi dolgaimat írtam ki, ha van, azon van. Milyen kellene? Az a 10 fejezetes, amit üzleti tervezésből tanítanak (legalábbis nálunk ennyi volt anno), vagy amit vállalkozás finanszírozásból tanítottak státusz és likviditási terv?

Ma voltunk babaúszáson Ballószögben, Lili szokásához híven 20 perc után elfáradt, de itt jó volt, mert kimentünk, ivott, pihizett, és még vissza lehetett menni. Viszont azt mondták, pár percre be lehet vinni a babát a szaunába nyugodtan. Szerintetek? Olyan 20 mp-re kipróbáltuk, Lili nagyokat vigyorgott, de azért inkább nem mertem tovább.
Aztán aludt rajtam egy órát a medence szélénKép
Meg délután már 2*2 órát. Miért van, hogy ötödik hónapos, de még mindig csak másfél órát bír ki ébren? Persze éjszaka meg kel.

Syg,
most kezdem érezni, hogy nem tudom, hogy bírnám, amit te csinálsz Leoval. Lili tényleg csak enni kel fel általában, de mostanra érzem, hogy teljesen kimerültem, és csak egy éjszakát szeretnék végigaludni.
Na meg szerintem melege van, de 23 foknál nem tudjuk lentebb hűteni a szobát. Nem fűtünk, szellőztetünk, de akkor is hajnalra bemelegszik.

Roz,
micsoda kis lovagotok akadt, nagyon aranyosak lehettekKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még egy kérdés: Lili mikor fog hallgatni a nevére? Most próbálgattuk, de még nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Múltkor a turiban beszélgetett egy csaj az eladóval, és mondta, hogy van bébi szitterük, mert néha eljár dolgozni. Ebben nincs is baj. Azzal nem értettem egyet, h mondta, ez jobb is a gyereknek, mert a bébi szitternek az a dolga, h játszon vele, az anyánek meg folyton dolga van. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha látja a gyerkőc, h más is van a világon, mint ő és a játék. Én Adrikámat beleteszem a hordozóba, és lehet mellette mosogatni, porszívózni. Igaz, ez ritkán van, mert annyit alszik napközben, h el tudom végezni. Ma tapostam a gépen, ő a hordozóban, és kinevetett. Kép Hát csajszi mondom, ezt hogy gondoltad? Kép Én már elkezdtem a hasizomgyakorlatokat is lassan, óvatosan. 12 hetes lesz szerdán.

Syg

Tudatos volt nálatok, h pont a szülinapjára költöztek be, vagy véletlen egybeesés? Van olyan gyerek, akit megvisel a változás. Bence 3 éves volt, amikor költöztünk, és első nap haza akart menni, de végülis megértette.

Lina

Nem azt mondtad, h van klímátok? Vagy még korai beindítani? Nekünk van, csak sajna bedöglött. Viszont mindig csak úgy járattuk, h Bence másik szobában volt.

Roz

Hát nem hiába, az Adrik szép kislányok. KépPersze mások is, de az embernek úgyis mindig a sajátja a legszebb. Olyan büszkén vittem az albumot a lány buliba.

Kép

Kép
cukkermáz

Lina
tudsz adni e-mail címet?
quill

amúgy jó reggelt! Kép
quill

Quill,
dunai.melinda kukac t-online.hu
Zsombi sem alszik, hogy ilyen korán már netezel?Kép

Cukker,
de, van klímánk, csak át akarjuk nézetni, kitisztíttatni, mielőtt bekapcsoljuk, na meg a zsinórja sem ér le a konnektorig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Mail ment!
quill

Ser, Dora, édesek a gyerekek! Kép Nagyon szépek!
Ser, Gabinak is kisebb az egyik szeme.

Lina, megjött az etetőszéketek? Egyébként Zsófi 7hónapos koráig minden nap aludt 4órát. Most 1hete alszik napközben 2órát. De ez is kevésnek bizonyul Kép, mert 5 órára nagyon kimeríti magát. Szte,m minden babának más az igénye....Zsófi nagy alvós volt. De most kezd már visszaállni a nappali alvása. Most is alszik már vagy 2órája.

Ser, Syg, felemeltem egy kicsit a babakocsi támláját, de így sem tetszett neki. nagyon vastag a huzata a napfénytatőnek, és ezért. Hiába csuktam le teljesen, nem látott kis belőle. De mikor levettem, akkor tetszett már neki. Csak így meg lepirult az arca. Kép

Most éjszaka egyszerűen nem tudom mi volt Zsófival. 11-kor kelt, sikítva...aztán alig bírtuk megvígasztalni, ha lefektettem megint sikított, és aztán 3-kor megint kelt, megint sikított. Õ nem szokott ennyire sírni sosem, csak ha vmi fáj neki....mi lehet? Foga, füle?

Lányok: az nem baj, ha Zsófi csak 3naponta kakil? És látom, hogy szenved, nem bírja kinyomni. Miért? Nem kellene neki többször adnom enni? Olyan tanácstalan vagyok sokszor. És lehet, hogy azért ébredt sikítva, nem? Segítsetek légyszi.
birolili

sziazstok

syg
aranyos kisfiú volt csak kicsit fiatalabb mint adri de adri is szaladt utánna Kép
édesek voltak Kép
hu de nem irigyellek most a pakolás miatt
bár már jobb lesz neked is végre sikerül átköltöznötök Kép

lili
mit kapot zsófi ? nem evett esetleg banánt vagy répát nem emlékszem mit mondtál hoyg eszik e már zöldséget egyáltalán
ha gyümit kap akkor adj hajtósabb gyümiket
vagy ha kap már zölséget akkor meg paradicomot az nagyon jó lazitó
nikinek volt egyszer iylen szorulás ugyan igy hoyg síkitozott mire én balga rájöttem hoyg kaka baj ugy széégyletem magam Kép hoyg iylen hülye voltam hoyg nem jutott eszembe aztán akkor másnap rá is jtem hoyg nálunk a teházas csipkebogy hibiszkusz tea volt a bűnös Kép de a fene gonodlta volta ezért itta mert náthás volt és ebben állitólag sok a c vitamin és tényleg nagyon fini is volt ugyhoyg hagytam had igyon aniyt amennyit akar itt rontottam el .. Kép és még szirupok sem hajtották meg 2 kuppal tudtunk kakit varázsolni ...Kép szegénykém miket nem vettem én anno észre Kép Kép
nincs sport kocsitok ? abban lehet ugy ültetni hoyg félig ül csak és nagyon jól szétlát belőle van rajta tető is de az csak naptól véd a kilátásban abszolut nem zavarja
én a multkor elkiabáltam hoyg a mi olcsó 4 éve kis spot kocsink miylne jól birja .... kitört akereke bár ez is az én hülyeségem volt mert ágason voltunk és elmentünk az erdőbe sétálni és ebenittem ákit ésezt a terhelést már nem birta a kerék az avar az ágak ....

lina
szerintem ezzel még várj nem tudom áki miko rkezdett el igazán hallagtni nevére ...
de azt tudom hoyg most nagyon tudja hogy őt hívom Kép mert ha nem látom csak szólok áki hol vagy ako regyből hallom kis tenyerének a csattogását meg térdének kopogását és spurizik oda
valamelyik nap meg kerestem a távirányítot mondom adrinak adri nem léttad a távirányit ? ha látod hozd már de látom hoyg áki eltünik pár másodperc mulva hozz be konyából az asztal a ló a nyáltól csucsogó távirányitót Kép azóta mindig őt kérdezzük előszöt hova tette Kép

jaj el is feljttem képzeljétek tegnap t. vette 3 fenyő irósztalt 4 fiókossak egy ismitől nagyon -nagyon jó állapotban mindisössze 27 e forintért a srác németből hordja be őket most mondta hoyg probál emletes ágytat is hozni és kézeljétek egy 2 ajtós nagy szekréyn mindiössze 20 !!! e forintért árúl csak ebből nagyon ritkán hoz mert tele lesz 2-3 szekrénynel a nagyautója de azáért modtam neki hoyg gondoljon már rám és hozzon már 3 szekréynt is egyszer és amit félrettem pénzt abból még szekréynsor is kifutja tizsta boldog vagyok meg még 1 komodot kértem tőle én kis telhettelen Kép azokat is ilyen 10 e forint körül hozza 4 fiókos tömör fenyő nagyon kalsszak

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nálunk "áll a ház"!

Lili,
Hát nem tudom, nekem sikitozó sírásról egyértelműen "jön a foga" jut eszembe. Főleg ha éjjel és vizszintesben jobban gyötri. Esetleg fülfájás, de azt látod azon hogy rángatja a kis fejét vmint ha csak az egyik fáj arra az oldalra nem fekszik.
Nagyon sajnálom szegénykét! Kép Kép

Nálunk is meg volt mára már a baj. Kép Dani a nagy játék közben akkorát esett...

Szabályosan ömlött a szájából a vér...mindenhová. Kép
Azt hittem kitört a foga, persze nagyon-nagyon megijedtem, ki sem mertem menni először csak a férjem kérdezgettem. Kép

Seriff,
esetleg ha olvasod, megkérdeznéd a férjed, hogy van-e vmi teendőm? Az első két felső fogacskájánál a íny szakadt fel vagy sérült meg nagyon, onnan ömlött a vér és most is tiszta alvadt vér neki. bocsi a sok vérért...bár gondolom téged nem zavar. Kép
Olyan ugye nem lehet hogy fel is lazult a fog?

Ha lesz egy perced, nagyon köszi! Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
szegény danus Kép és te hoyg vagy pocak ?

lili
a fül és fog az eszembe sem jutott amiko rirtad hoyg látod hoyg nehezen kakil
a fülét könnyen megállapithatod hogy az fáj e hogyha kicsit óvatossan hallójárat előtt fület óvatossan megnyomod ha nyomásra érzékeny elkapja fejét sir sikit... akkor füle a fogacskáját meg biztos látod ha jönne Kép

senki nem volt majálisozni Kép
ez az eső én ma füvesiteni akrtam már a földet is meghozták csak szét kellen teriteni kár hoyg nem 2 nap mulva esik ez a vacak eső akkor már kész lettem volna vele és most eshetne magocskákra az eső hoyg az én kis csuszóümászo csetlő botlo ákikámnak legyen pihe puha füvecskéje amire potyogjon Kép szerintetek mennyi idő az amig rá lehetne menni 3 hét ? vagy több ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, nem tudom, h. mi lehet a baja, mert a fülét is tépi őrülten....de én azt hittem, h. csak mert álmos...meg a fejét is ingatja...azt meg azt gondoltam, h. tetszik neki...mert utánozott, ha én is csináltam. Olyan rossz anyának érzem magam. Foggalmam sincs, h. mi a baja....kaki, fog, fül....?????? Tényleg nem tudom.

Sajnálom Danit! Kép Apának is felrepedt a szája tegnap, fallabdázás közben. A párja, akivel szokott járni, megütötte véletlen... ő elment ambulanciára, kapott tetanuszt, meg összeöltötték neki. Nektek akkora sebetek nincs?

Roz, nagyon jó, h. ilyen olcsón találtál szép bútorokat! Kép És Áki édes lehet! Mindent megért....Kép

Zsófi már hallgat a nevére. Tudja, h. ő a László Zsófi. Kép Mindig mondom neki. Már kicsiként is sokat mondogattam neki a nevét.

Na, megyek tv-zni. Apával nézzük..végre. Zsófi megint alszik. Kifáradt a héten a nemalvásba. Kép Kép
birolili

Lili,
Nem vagy rossz anya!!! Ezt verd ki a fejedből! Butaság! Kép
Érző, aggodó anya vagy! Én sem tudom néha mikor mi a baja, pedig már beszél. Kép És amikor pici volt semmit nem tudtam, sőt most a Botondnál is biztos lesz még rengeteg dolog amit nem tudok vagy elbizonytalanodok hogy jól gondolom-e.

Egyébként egy ilyen sírásra még egy 10 gyerekes anyuka sem adhatna pontos választ, mert nem lát "bele a gyerekbe" (bocs) Kép

Szerintem sajnos fül lesz, abból amit leírtál, akkor pedig szerintem mihamarabb lássa orvos. Ja és nekem is mindig azt mondta anyukám amit Roz is, de Danus néha nem reagált különösebbet arra ha picit megnyomtam, éjszaka mégis fájdalmasan sírt, vergődőtt és sajna a füle volt a ludas. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili,
fül is és fog is jobban fáj vízszintesben, minél közelebb a reggel, annál jobban, mert megduzzadnak a nyálkahártyák. Nézesd meg a fülét, csak bele kell kukucskálni, na meg az ágyvéget megemelni. Sikító sírás tuti fájdalom.
Kakidolog: amikor elkezdtük a hozzátápit, Leona is 2-3-4 naponta kakilt és erőlködött. Én nem láttam úgy, h fájt volna neki, csak erőlködött. Kellett kb. 2 hónap, h rendeződjön megint a széklete, azaz kb. 8 hónapos korára. Gondolom, kellett az emésztésének, h átálljon az anyatejről.
Pofiját meg kend be és nem fog lepirulni, vagy napernyő.

Nana,
sajnálomKép Még szerencse, h csak tejfogai vannak.

Roz,
nagyon kis okos lehet Áki, ha már így ért mindentKép Mond is már vmit?
Pakolás csak rapszodikusan megy, amikor van itt vki, akkor összepakolok néhány dolgot, aztán megint semmi egy ideig. Leonától nem megy.

Lina,
Leona 6-7 hónaposan kezdett figyelni a nevére, de ez sztem változó.
Alvás, ill. nemalvást meg kibírnád, mert nem lenne választásod. Néha kiakadnál, de nincs mit tenni. Ill. neked még mázlid van, mert akár a férjed, akár anyukád tud segíteni, de Leona mindenkinél sír, ha vmi baja van (álmos, éhes, elesett, megsértődött...), ilyenkor csakis én vagyok jó neki. Ez van, még összeköt minket a köldökzsinór, még nem született meg igazán.

Cukker,
költözés véletlenül jött így össze, most sikerült eladni a lakást. Nem tudom, meg fogja-e viselni, de tök mindegy, mert nem tudok mit csinálni. Majd megszokja, sokkal rosszabb úgysem lehet. Egész nap a 20 cm-es körzetemben van, éjjel velem alszik, tegnap pl. óránként felébredt. Ennél többet mit akarhatna még?
Én nem látom őt a legszebbnek, úgy látszik, kivétel vagyok. Láttam már tőle sokkal szebb babákat is. Ettől még uúgy imádom.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: